Părintele Justin are nevoie acum de rugăciunile noastre

Parintele Justin in chilia sa 2009

Starea de sănătate a Părintelui Justin Pârvu s-a degradat în ultimele două zile, pe fondul unei insuficienţe respiratorii provocate de pneumonia de stază, inerentă celor ce sînt ţinuţi de boală pe patul suferinţei.

Celor ce îl iubesc pe părintele stareţ le adresăm rugămintea să facă acum rugăciune fierbinte pentru sănătatea Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, rugăciunea fiind medicamentul cel mai puternic la care reacţionează sfinţia sa.

Pentru a fi şi mai puternică, rugăciunea noastră trebuie să se însoţească de smerenie şi de pocăinţă. Înainte de operaţie, Părintele Justin i-a întrebat pe cei ce au venit să-l cerceteze în cele cîteva zile petrecute la Mănăstirea Căşiel: “Ce vă este mai de folos ca să vă pocăiţi: să trăiesc, sau să mor?”

Hristos S-a înălţat!

Acest articol a fost publicat în Pentru Mantuire. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la Părintele Justin are nevoie acum de rugăciunile noastre

 1. iubire zice:

  De rugat m-am rugat mult, dar cu smerenia si pocainta e mai greu. Fierbinte este dorinta de a fi asa cum ii place parintelui Iustin sa fim. Doamne ajută!

 2. mihai zice:

  Doamne ajuta-ti robul tau supus si invredniceste-l sa duca povara pe care i-ai dat-o fara suferinta mare. Doamne ajuta-l si-l invredniceste pt a mai sta o vreme pe pamant sa-ti indrepte turma pe calea Ta Doamne.

 3. Dinu zice:

  Sa ne traiti Pr.!!!! noi nu va lasam sa muriti !!!. Fratilor pneumonia de staza e din cauza lipsei de mobilizare, sa ma iertati dar mobilizarea nu se face doar la sentimenete se face ca trebuie facuta asa si noi sa ne facem rugaciunile. Ore chiar nu sunt oameni cu sange albastru printre voi???

 4. Ioan Cadar zice:

  “Ce vă este mai de folos ca să vă pocăiţi: să trăiesc, sau să mor?”
  Părintele, chiar şi pe patul nevoinţei, se gândeşte mai întâi la credincioşi şi abia pe urmă la el.

 5. mihai zice:

  oameni ca parintele Iustin mai rar

 6. Viky zice:

  Cu sufletul sunt alaturi de Parintele Justin Pârvu !Doamne ajuta! Dumnezeu este cu noi,sa fim uniti !

 7. Dinu zice:

  Datoria Sfanta a unui om , este ca atunci cand este in moarte, sa arate prin moartea sa , o datorie Sfanta ce a primit-O de la Dumnezeu. Aceste cuvinte a unui om care nu are nimic de ascuns sau de sustras , sau cum bine stim noi romanii invatati , cu viclesugul toturor natiilor de pe pamantul asta. Nimic din viglesugul cunosterei pomului Binelui si Raului nu va patrunde in Imparatia lui Dumnezeu.

 8. Mina Botez zice:

  Doar Dumnezeu bun ,milostiv si iubitor de oameni stie cum e mai bine! Faca-se voia ta Doamne!

 9. Iacoboaie Radu zice:

  Părintele Justin i-a ajutat pe mulţi români. Să ne rugăm aşadar pentru ca bunul Dumnezeu să-i dăruiască sănătate trupească şi sufletească, dar mai ales mântuirea sufletului. După părerea mea, sfinţia sa este poate cel mai cunoscut duhovnic din ţara noastră şi un model de vieţuire creştină…

 10. Ioana zice:

  SA TRAITI PARINTE !!! TE MAI RUGAM INCA O DATA DOAMNE SA NE IERTI SI SA II DARUIESTI SANATATE PARINTELUI IUSTIN !!! DOAMNE AJUTA!!! IERTATI PARINTE!

 11. iubire zice:

  Eu cred că este nevoie de iertarea noastră. Dumnezeu, dacă nu ne-ar fi iertat, cum ne-ar mai fi iubit?

 12. Matei zice:

  Parintele Iustin a trecut in vesnicie. Dumnezeu sa il odihneasca. Tocmai am primit vestea de la un pelerin de la manastirea Paltin. Nu este doar un zvon

 13. crestinul ortodox zice:

  Sa Ne rugam la MAICA DOMNULUI pentru Parintele Iustin Parvu si apoi pentru noi la Sfantul Sau Acoperamint caci minuni mari se vor intampla daca cerem cu Credinta Adevarata ajutorul PreaSfintei Stapine Doamna si Imparateasa , Nascatoarea de DUMNEZEU pururea Fecioara MARIA
  sa ne rugam si Minuni Adevarate se vor intampla
  Amin!

 14. E adevarat ca a plecat Parintele ?

 15. CONSTANTIN zice:

  Ne rugam la Bunul Dumnezeu sa aleaga ce crede ca e mai bine pentru ca noi sa ne pocaim, sa traiasca sau sa moara, dar sa nu mai chinuie pentru ca sufar si eu odata cu dansul…Hristos s-a inaltat!

 16. mary zice:

  nu ma pot opri din plans,de cand am citit asta ….ce va e mai de folos …ooof dragul meu parinte of ce sfant…

 17. gabriel zice:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in ceata dreptilor.
  Parintele a decedat in urma cu 1 ora.

 18. Alexandru zice:

  Dumnezeu sa-l ierte si sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa il primeasca in imparatia Sa, iar noi, pierzandu-l dintre noi sa-l castigam ca mijlocitor al sufletelor noaste! Vesnica pomenire!

 19. Banu Elena Laura zice:

  Am citit pe site-ul Petru Voda ca Parintele a trecut la Domnul! Este o mare pierdere pentru noi toti. Sa nu uitam invataturile sale si cum scriabsi pe site Sa avem parte de rugaciunile sale!

 20. Iacoboaie Radu zice:

  Hristos s-a Înălţat! Dumnezeu să-l odihnească pe părintele Justin şi să-l primească în Împărăţia Lui. De acolo de sus, părintele ne va veghea în continuare şi se va ruga pentru creştinii dreptmăritori şi pentru neamul românesc… Fraţi ortodocşi, să mergem dacă putem la înmormîntare, joi 20 iunie. Doamne ajută!

 21. snezana stankovic zice:

  Večna pamjat Ocu Justinu! Snežana i Petar iz Srbije, Niš

 22. Petar Snezana zice:

  AVEM UN MIJLOCITOR SI SFANT ROMAN IN CERURI-AMIN.
  Petar i Snezana of Serbia, Nis.

 23. grigore zice:

  La Muzeul Taranului Roman, sala Bernea conferinta despre sfintii inchisorilor, se va vorbi despre parintele Iustin Parvu si despre alti marturisitori crestini.
  miercuri 19 iunie ora 18

 24. Iacoboaie Radu zice:

  Mi-aş dori să ajung şi eu la această conferinţă. Voi încerca să vin. Doamne ajută!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s