Patriarhul Irineu al Serbiei s-a rugat din nou cu ereticii

„Rugăciunea” a avut loc în Catedrala papală a „Preasfintei Inimi a lui Isus” din Saraievo. Patriarhul Serbiei, ereziarhul Irineu, împreună cu „ierarhi” papistaşi s-au rugat înainte de începerea lucrărilor conferinței interconfesionale internaționale pentru pace, ce are loc între 9 şi 11 sept. 2012.

| Aktines

Acest articol a fost publicat în ANTI-ECUMENISM și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

26 de răspunsuri la Patriarhul Irineu al Serbiei s-a rugat din nou cu ereticii

 1. vali zice:

  SI IN ROMANIA PREANESIMTITUL DANIEL S-A RUGAT SI HAHAIT CU ERETICUL TRAIAN BOICOTOVICI BASESCU.

 2. Dinu zice:

  Pai stiti cum fac dracii, unul te impinge de la spate iar altul te trage de barba, altul iti flutura steagul pacii in fata ochilor si cat esti tu de Patriarh esti dus cu caruta de catre dracii.
  Cat de urat arata un Patriarh intre catolici si intre eretici. Te prinde un simtamant de groaza de dezgust.

 3. STOP RFID 666 zice:

  Daca mai traia Sfantul Patriarh Pavle ii scotea p’astia in suturi din ,,biserica”.

  Catedrala preasfintei inimi a lui Iisus – aceasta erezie a inimii scoasa de iezuitii de la vatican – mari eretici acesti papistasi

 4. legionarulortodox zice:

  Am vazut acolo, probabil cavaleri de Malta….crucea de Malta pe hainele lor, aici e si cu masonerie…………ciorba adica!

 5. ORTODOX zice:

  Dor de tata

 6. Nationalist zice:

  Un site care lupta pentru Adevar Altarul Ortodox http://altarulortodox.blogspot.ro/

 7. Dinu zice:

  Pana unde poate sa mearga Sfinta Impartasanie?? Se spune asa Sfanta Impartasanie poate sa mearga pana acolo; de la pamant pana la cer si de la cer pana la pamant. Pentru noi oamenii Sfanta Impartasanie merge de la pamant pana la cer , mai mult nu poate sa mearga. Cerul cere un tribut scump, si acela este viata ,sangele. Sangele lui Abel strigaa, de unde stigaa? din pamant.Deci sangele nu are corzi vocale si nu are gura, dar el Striga!!! Cuvantul adevarat marturisitor este sangele vostru nu vorba voastra, sangele stiga cu adevarat, nu gandul tau sau corzile tale vocale, suflu prietenul tau cel mai bun, iti cunoste si gandul chiar mai inainte sa l gandesti tu. Deci cuvantul tau este sangele tau pana aici merge Sfanta impartasanie, pana la moarte, dupa moarte nu mai poti fi pamantesc si nu mai poti striga, strigatele tale sunt doar ceresti si doar cei ceresti te mai poate auzi. IN rest nu te mai poate auzi nimeni.

 8. Romeo2110 zice:

  Posibil sa fie legat de presiunile politice si de situatia sarbilor din Kosovo.
  Intr-o situatie similara s-a aflat Sf Simeon al Tesalonicului. La vremea respectiva Bizantul era amenintat de turci din est, si de catolici din vest.
  Sf Simeon a ales ca pe prim plan sa puna mantuirea sufletelor.

 9. legionarulortodox zice:

  Eu nu cred, ca toti ierarhii implicati in rugaciunile in comun cu ereticii, au avut presiuni politice, religioase si de alt gen , ca sa accepte ecumenismul.
  Eu cred ca anumiti ierarhi, o fac, chiar de bunavoie, deoarece, au studiat in occident si in timpul asta, li s-a inoculat ideea de ecumenism, accepta ecumenismul ca sa vada lumea, sa viziteze orase, sa aiba relatii cu cardinali, pastori si alte. Eu cred, ca altii ,poate apeleaza si la bordeluri prin strainatate…daca isi vand credinta, de ce sa nu faca si pacatul desfranarii…Cand o duci bine financiar, esti conducator de obste, te smintesti imediat, si ti se urca la cap…………..devii alt om., uiti de Dumnezeu. Noi uitam de Dumnezeu si traind normal fara bogatie, dar, cand ai bogatie si esti conducator, poti aluneca mult mai repede……Ganditi-va!

 10. Dinu zice:

  Asta nu se numeste rugaciune, poate zbucium si suferinta asa se chema, durere si suferinta…

 11. Romeo2110 zice:

  >Eu nu cred, ca toti ierarhii implicati in rugaciunile in comun cu ereticii, au avut presiuni politice,
  >religioase si de alt gen , ca sa accepte ecumenismul.

  Pe internet a circulat informatia ca in cazul in care patriarhul Georgiei nu se implica in gesturi ecumeniste, poporul lui va avea de suferit. Si, coincidenta sau nu a venit razboiul razboiul cu Rusia.

  Pe vremea comunistilor, dar si dupa aceea, a fost criticata ierahia BOR, pt coabitarea cu regimul marxist. Acest tip de articole prezinta efectele, insa ar fi de dorit sa se stie cum se pune problema in culise. Singurul care vine cu niste informatii destul de vagi, vagi este par Savatie Bastovoi in cartea Diavolul este corect politic.
  Masoneria are o agenda; reprezentantii ei vin la ierarhi – in special cei masoni, si cer batand cu pumnul in masa alinierea la religia globala. Evident ca este o agenda, si ca vor aparea mereu cereri psete cereri; fiecare compromis va deschide calea altui compromis.

 12. Romeo2110 zice:

  Revista Icoana din adanc, care aparea la sfarsitul anilor 90, a publicat o povestioara a evreului convertit la catolicism, Giovanni Papini, in care se descria o intalnire de taina intre un oarecare papa Celestin si un rabin.
  Rabinul promitea Vaticanului toata colaborarea, resursele financiare si de alta natura, prietenia vestica, cerand numai un singur lucru: papa sa scoata din Evanghelii pasajele referitoare la patimirea si invierea Mantuitorului – se subintelege negarea dumnezeirii Fiului.

  In esenta astea par sa fie obiectivele pe termen lung ale ecumenistilor. Rugaciunile in comun, reprezinta doar un inceput care se lasa deocamdata greu acceptat.

 13. legionarulortodox zice:

  Sa inteleg Romeo 2110 ca alea sunt ghilimele……….citatele alea ale mele care le ai preluat. Cat despre subiect…………………era de asteptat, vechiul si mai cunoscutul „Sant Egidio”
  Astia sunt nesimtiti tare…astia nu reprezinta Biserica…!

 14. legionarulortodox zice:

  Da, eu am analizat filmul asta, asa pe sarite, din cate am vazut Patriarhul Serbiei nu a facut rugaciune cu ei, ci doar a asistat………Din punctul meu de vedere, cred ca era mai indicat , *********daca isi doresc o pace intre crestini, ca patriarhul doar sa fi asistat la slujba lor, din primele randuri,******** dar fiind o persoana foarte importanta catolicii l-au bagat in altar, ceea ce este mai piparat, momentul de varf, a fost exact la sfarsitul filmului, cand s a apropiat de masa, acolo cred ca a cazut cel mai mult, deoarece e ca si cum ai accepta slujba lor…poate, nu stiu…….poate au fost si presiuni asupra lor….M-am uitat si pe canoane….pe canonul 64……………..”Daca vreun cleric sau laic intra in sinagoga iudeilor sau a ereticilor ca sa se roage, sa se cateriseasca si sa se afuriseasca” Dadea mult mai bine, daca era ca si vizitator, dar fara sa intre in altar, deoarece acolo se face mesa, aia si toti cei de acolo participa si este ca si cum ar participa si tu, ca ierarh ortodox, chiar daca nu ai bombanit din gura o rugaciune! E acceptare, e o forma de acceptare a ecumenismului si asta! Oricum nu se compara cu asta…………http://www.youtube.com/watch?v=vzSuXSAPUSc

 15. legionarulortodox zice:

  **************************OBLIGATORIU DE VAZUT*********************************Nu vreau, sa fiu ultimul, care „arunca cu piatra”………am gasit, o fotografie socanta………dar inainte de asta fac un apel, la cei care au cunostinte foarte avansate, in grafica si care pot confirma, daca poza este reala si nu este trucata………….Eu voi pune fotografia***************************************

  E o fotografie in care apar Bartolomeu si papa rugandu-se…….in partea stanga a fotografiei, puteti vedea o cruce intoarsa, imensa!

  http://www.ncregister.com/blog/tom-mcfeely/patriarch_attending_synod/
  sau
  http://www.30giorni.it/articoli_id_22875_l3.htm

  Asa de draci, sa fie astia?

 16. legionarulortodox zice:

  Din cate stiu Apostolul Petru, a fot rastignit pe o cruce intoarsa….insa, nu poti pune „crucea apostolului Petru” ca simbol, indiferent in ce parte a fost rastignit, in lateral, in diagnoala, si mai stiu eu cum……..Noi avem o Cruce dreapta!
  Stiu ca mai exista, din cate imi aduc aminte, o poza cu papa, sezand pe un scaun cu o cruce intoarsa………..Dar nu au scuze………..Doar o singura Cruce este, Dreapta si de Neclintit!

 17. Dinu zice:

  Cancerul asa vine in trupul , in corpul omului. Daca un Episcop sau un Patriarh si asa mai departe..care savarseste Sfintele Taine , se impartaseste sau participa la frangerea Sfintei Jertfe, intr-o diviziune sau divizare dand un alt nume, substituind singularul . Devine dusman al Trupului Lui Hristos, atacand unica jertfa mantuitoare, aduce si foc strain, si nu focul Duhului Sfant, pentru arderea de tot, saaaaaa nu intram in prea multe detali dar cei ce cunosc si pot rumega sa rumege.

 18. O parere! zice:

  Cineva afirma mai sus ca patriarhul „a cazut” cand s-a apropiat de altarul catolicilor si ca ar fi trebuit sa asiste doar din randurile vizitatorilor. La nivelul sau de patriarh, Intrand doar pe usa catedralei deja e sinonim cu recunoasterea acesteia ca Biserica Apostolica etc. Si noi stim ca doar una-i Biserica lui Hristos…
  Mai bine ar fi fost sa-l fi invitat pe acel cardinal in Biserica Ortodoxa sa asiste la Sfanta Liturghie Ortodoxa, eventual, daca s-ar fi putut chiar sa slujeasca si cardinalul dupa ritul ortodox in prima parte din Slujba pana la ectenia catehumenilor, dupa care sa fie invitat sa plece, fiindca nu-i botezat ortodox ca sa poata ramane si la restul… !!!
  Dar asta-i doar parerea mea. Stie Dumnezeu mai bine ce si cum…

 19. Atentionare! zice:

  In filmuletul cu Patriarhul Pavle, postat mai sus, este pe la minutul 1:49 introdusa o calicatura oribila a patriarhului care nu cred ca-si are locul.

 20. crestinul ortodox zice:

  „Ecumenismul este erezia ereziilor ” Pr Prof Dumitru Staniloaie , se urmareste crearea asa zisei biserici universale sau mondiala, ce are ca scop o singura religie care urmareste intronarea lui antihrist si respectiv inchinarea la acesta ;
  pentru noi , crestinii ortodocsi , Un singur Domn si Stapan avem , Domnul IISUS HRISTOS , Fiul lui DUMNEZEU , cel intrupat si nascut din Fecioara MARIA , Preasfanta Nascatoare de DUMNEZEU, cel ce este MESIA si pe care jidovii l-au rastignit , crezind ca vor tine astfel ascunsa Lumina si Adevarul , dar Creatorul A Toate Cele Vazute si Nevazute intru Lumina si Adevar , nu poate fi tinut ascuns , ingropat sau sub oblon si a Inviat , Hristos a inviat si s-a Inaltat la Ceruri !
  si Tot astfel va veni cu putere sa Judece Drept neamurile toate dupa Lumina si Adevar …
  iar ORTODOXIA are O Singura Cruce Cea Dreapta , Verticala si Orizontala dupa cum insasi DUMNEZEU ne-a Aratat aceasta !
  amin!

 21. Pr Timotei zice:

  Exista o singura solutie viabila: intreruperea comuniunii cu ierarhii eretici!

 22. Dinu zice:

  Nici nu se pune vorba sa fie o comuniune cu acesti Ierarhii, daca sinodul ar functiona in puterea Duhului Sfant si nu in puterea intereselor meschine ale oamenilor, Insa oameni pot lua Semnul Sfintei Cruci in deradere dar orice ridica omul fara Duhul Sfant se va darama la altarul Sfintei Cruci.

 23. crestinul ortodox zice:

  Bucura-te Sfanta Cruce ,
  Bucura-te Semn Ceresc , Cruce Steag Imparatesc !…

 24. Marian zice:

  Acela nu este patriarhul Serbiei, ci este Miroslav Gavrilovic. Asa scrie in buletinul lui de identitate.

  De-a patriarhia se mai joaca el, dar nu-i merge. Se vede ca tot ce face este actorie, si nu traire launtrica duhovniceasca.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s