Săptămâna sodomiţilor din România. Secretul mişcării pentru drepturile homosexualilor: pedofilia

Manifestarea GayFest, organizată din 2004 de Asociaţia ACCEPT la Bucureşti, se desfăşoară şi în acest an timp de o săptămână, în care vor avea loc concerte, expoziţii, reprezentaţii de teatru, proiecţii de filme şi petreceri, culminând cu Marşul Diversităţii, sâmbătă.

GayFest 2012 se desfăşoară toată săptămâna, cu muzică, filme, teatru şi Marşul Diversităţii (Mediafax)

Cu neputinţă este să nu vină smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin! Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară şi ar fi aruncat în mare decât să smintească pe unul dintre aceştia mici.

(Luca 17:1-2)

An de an, homosexualii din lumea „civilizată” manifestează în centrele marilor oraşe occidentale pentru a-şi celebra tristele victorii: înaintarea frontului Sodomei şi Gomorei în inima unei societăţi care, din ce în ce mai puţin, se poate recunoaşte sau chiar autodefini ca şi creştină.
Anul acesta, homosexualii din România au avut un motiv în plus să sărbătorească: noul Cod Penal, căruia nici nu i-am mai spune „românesc”, liberalizează în chip mascat pedofilia, coborând până la 13 ani vârsta la care sunt pedepsite abuzurile sexuale ale minorilor. Măsura nu face decât să legalizeze tacit uriaşele reţele internaţionale de trafic de copii, pentru care ţara noastră este o ţintă importantă.

Copiii, copiii, copiii – ce au homosexualii cu copiii noştri?

Nu numai evenimentele cele mai recente, ci şi studiile ştiinţifice şi istoria mişcării homosexuale ne arată că, încă de la începuturi, aceasta a avut în agendă susţinerea pedofiliei. Am putea spune chiar că pedofilia este o componentă esenţială a mişcării homosexuale, fără de care aceasta, în mod practic, nu s-ar putea perpetua. Pentru că ce altceva înseamnă propaganda pro-homosexualitate din şcoli, de la cea mai fragedă vârstă, decât coruperea sufletelor copiilor prin educaţie, pentru a face din trupurile lor altare ale patimii sodomiţilor? Bineînţeles, pretextul este unul democrat: lupta împotriva discriminării minorităţilor sexuale, egalitatea de şanse şi libertatea de conştiinţă! Dar oare ce alt sens ar putea avea educaţia homosexuală în şcoli, decât câştigarea de adepţi?
Legalizarea tacită a pedofiliei
O simplă incursiune în istoria mişcării homosexuale şi în istoria legislativă a Occidentului ne va arăta că ceea ce campania pro-homosexualitate din mass-media a încercat să ascundă cu cea mai mare grijă este tocmai susţinerea pedofiliei.
Peste tot în lume, acolo unde propaganda pro-homosexualitate şi-a impus agenda după cel de-al Doilea Război Mondial, una dintre principalele cerinţe a fost tocmai cea a anulării sau coborârii vârstei consimţământului sexual – de altfel, principala ţintă a grupurilor de pedofili care au acţionat şi acţionează în umbra mişcării homosexualilor. Cerinţă care, de regulă, a şi fost îndeplinită: în ţările în care homosexualii au primit drepturi, vârsta consimţământului sexual a scăzut dramatic şi a fost, în general, adusă la acelaşi nivel – atât pentru heterosexuali, cât şi pentru homosexuali.

Oriunde propaganda homosexualităţii îşi face simţită prezenţa, pedofilia o urmează ca o umbră fidelă, în ciuda eforturilor de marketing pe care liderii mişcării homosexuale le fac pentru a ascunde acest fapt – cel puţin pentru moment.
În SUA, Camera Reprezentanţilor a votat o lege – pentru care s-a făcut un puternic lobby de către grupările homosexuale din întreaga ţară – ce liberalizează (dezincriminează) în mod tacit pedofilia. Legea pedepseşte instigarea la ură împotriva „minorităţilor sexuale” şi include în mod tacit, dar intenţionat, pedofilia în definiţia „minorităţilor sexuale”. La cererea expresă a reprezentaţilor Partidului Republican de a exclude pedofilia de sub umbrela minorităţilor sexuale, iniţiatorii proiectului de lege, membri ai Partidului Democrat, au refuzat explicit (cf. sitului traditionalvalues.org).
Aceeaşi dezincriminare tacită a pedofiliei a avut loc şi în Tratatul de la Lisabona, text ce se doreşte a fi o Constituţie a Europei.
Nu în ultimul rând, reprezentanţii la ONU ai homosexualilor sunt şi cei mai mari susţinători ai „drepturilor sexuale” ale copiilor. O menţiune specială merită Olanda, ţară care a conferit homosexualilor cele mai multe drepturi şi în care există un partid al pedofililor (ce a primit autorizaţie de funcţionare, în virtutea libertăţilor democratice) şi chiar câteva publicaţii pedofile. În această ţară, cei ce au dus o campanie puternică pentru recunoaşterea „drepturilor sexuale” ale copiilor au fost tocmai grupările de homosexuali: Asociaţia pentru Integrarea Homosexualităţii şi COC, obţinând cea mai scăzută vârstă a consimţământului sexual – 12 ani. Aici copiii pot fi abuzaţi în mod legal, pentru că legea permite sexul între copii şi adulţi dacă părinţii copiilor sunt de acord. (cf. F. York şi R. Knight, p. 5)
Iată ce spune unul dintre reprezentanţii homosexualilor din COC: „Eliberarea pedofiliei trebuie să fie considerată ca o problemă a homosexualilor, aşa încât vârsta consimţământului sexual ar trebui anulată. Prin recunoaşterea afinităţii dintre homosexualitate şi pedofilie, COC le-a dat homosexualilor adulţi posibilitatea de a deveni mai sensibili la dorinţele erotice ale membrilor mai tineri de acelaşi gen, lărgind astfel identitatea homosexualităţii” (cf. S. Baldwin, p. 278).
Astfel, toate datele arată că, prin susţinerea scăderii vârstei la care copiii pot fi abuzaţi sexual în mod legal, mişcarea homosexualilor nu face decât să sprijine pedofilia!

Studiile arată că băieţii molestaţi de homosexuali în copilărie au cele mai mari şanse să devină, la rândul lor, homosexuali – de altfel, majoritatea celor ce molestează copii au fost molestaţi în copilărie.
(cf. S. Baldwin, pp. 278-282, T. Dailey, pp. 1-8).

Homosexualitatea şi pedofilia: o istorie secretă

Faptul că pedofilia constituie o componentă esenţială a mişcării homosexualilor o dovedeşte prezenţa în rândurile sale a Asociaţiei Pedofililor Americani (NAMBLA) încă de la începuturile existenţei ei. Astfel, „Platforma drepturilor homosexualilor”, adoptată în 1972 de Coaliţia Naţională [Americană] a Organizaţiilor Homosexuale, prevedea ca ţintă anularea tuturor legilor ce guvernează vârsta consimţământului sexual şi, acolo unde nu este încă posibil, continua micşorare a vârstei. David Thorstad, reprezentant atât al mişcării pentru drepturile homosexualilor cât şi al NAMBLA, a stabilit atunci în mod clar obiectivele mişcării: „Ţinta ultimă a mişcării de eliberare a homosexualilor este obţinerea libertăţii sexuale pentru toţi – nu numai drepturi egale pentru homosexuali şi lesbiene, ci, de asemenea, libertate de exprimare sexuală pentru tineri şi copii” (cf. F. York şi R. Knight, pp. 3-4).
În acelaşi timp, cercetările ştiinţifice nu fac decât să confirme această apropiere între homosexualitate şi pedofilie. Statisticile arată că rata homosexualilor pedofili care molestează băieţi este mult mai mare decât aceea a pedofililor obsedaţi de sexul opus.
În lumina acestor dovezi, faptul că propaganda homosexualităţii este tot mai prezentă în şcoli şi că, în unele ţări, homosexualii au dobândit dreptul de a adopta copii, ar trebui să tragă puternice semnale de alarmă cu privire la pericolul molestării copiilor de către homosexuali. Şi aceasta, sub acoperirea legii! În acest fel este, de fapt, legalizată pedofilia, iar copiii vor rămâne fără nici cel mai mic sprijin al legii, pradă traficanţilor de carne vie din întreaga lume. Deja există tot mai multe semnale că membrii unor asociaţii de homosexuali recunoscute de lege molestează copii.

Studiile ştiinţifice arată că homosexualitatea nu este înnăscută, aşa cum în mod mincinos insinuează propaganda homosexuală, ci ea comportă grave probleme psiho-fizice şi de comportament.
(cf. S. Baldwin, pp. 278-282, T. Dailey, pp. 1-8).

Ipocrizia societăţii moderne contemporane este aceea că, deşi la suprafaţă stabileşte nenumărate legi de protejare a copiilor în faţa pedepsei, a bătăii venite din partea părinţilor, în ascuns ea promovează „eliberarea sexuală” şi „drepturile sexuale ale copiilor”, legiferând de facto pedofilia. După cum ne anunţă deja vârfurile acestei fărădelegi generalizate, pedofilia va deveni următoarea ţintă în planul de distrugere a fiinţei omeneşti create după chipul şi asemănare a lui Dumnezeu. Oare îndepărtarea copiilor de proprii părinţi nu ar putea favoriza transformarea copiilor în victime uşoare pentru pedofilii care-i pot nenoroci pe viaţă?
Însă înainte de a încerca să-i protejăm prin măsuri legale pe copii, n-ar trebui oare ocrotiţi copiii noştri într-un cămin iubitor şi stabil, în care pâlpâie flacăra duhului comuniunii iubitoare dintre soţi – bărbat şi femeie, aşa cum i-a vrut şi i-a făcut Dumnezeu dintru început?
Propriu omului modern e patima cu care încearcă să-L omoare pe Dumnezeu, în el şi în afara lui, pasiunea cu care încearcă să distrugă orice i-ar aduce aminte de Dumnezeu în relaţiile cu oamenii şi în societate, strâmbându-I legile şi proclamând fărădelegea. Omul modern a pus, iată, în inima lui şi în inima cetăţii lui viţelul de aur – „pofta trupului şi trufia vieţii” (I Ioan 2:16)!
Omul poate explora două căi, în faţă îi sunt deschise două abisuri: abisul dragostei dumnezeieşti, care va şterge la sfârşit orice lacrimă din ochii noştri dacă L-am căutat pe Hristos, dacă am urmat calea Lui – calea Crucii – şi dacă am lucrat poruncile Lui cele dătătoare de viaţă, sau abisul căderii de la Faţa Lui cea preadulce în hăul lipsei de sens – unde „viermele lor nu moare şi focul nu se stinge” (Marcu 9:48) – pentru că ne vom fi făcut sălaş diavolului şi slugilor lui.
Astfel, omul se angajează încă din această viaţă pe calea aleasă dintre cele două abisuri, încât starea noastră viitoare nu va fi decât o urmare firească a stării de aici: a ceea ce am căutat, a ceea ce am urmat, a ceea ce am iubit. De aceea, „Cine e nedrept, să nedreptăţească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfinţească încă. Iată, vin curând şi plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după cum este fapta lui.” (Apocalipsă 22:11-12)

Petru Molodeţ
selectii dintr-un articol aparut in nr 5 al revistei Presa Ortodoxa

Cititi integral pe PresaOrtodoxa.ro

Acest articol a fost publicat în anti-homosexualitate și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

24 de răspunsuri la Săptămâna sodomiţilor din România. Secretul mişcării pentru drepturile homosexualilor: pedofilia

 1. daniel zice:

  Articolul asta ar trebui sa fie pus integral pe un fluturas si raspandit prin Bucuresti, inainte si in timpul paradei lor…

 2. Antonia zice:

  Dumnezeu nu Se lasa batjocorit. Suntem tara crestina ortodoxa si ar trebui sa dam un exemplu celor de alte religii si confesiuni. Dar noi vrem sa fim in rand cu lumea ,,civilizata”. Daca vom permite promovarea homosexualitatii si a pedofiliei, da, vom fi pe placul lumii occidentale! Dar cu ce pret? Suparandu-L peste masura pe Dumnezeu Care ne-a incredintat talantii Ortodoxiei ca sa-i inmultim, nu ca sa-i ingropam in pamant.

  Ce se va intampla cu sluga nevrednica din cauza ingroparii talantilor? Mult ni s-a dat si mult ni se cere. Daca nu vrem sa facem voia lui Dumnezeu de bunavoie, o vom face de nevoie, caci vom vedea mania lui Dumnezeu.

  Trupul unui crestin trebuie sa fie templu al Duhului Sfant, nu pestera de talhari.

  Cand ne vor lovi cutremure mari, inundatii, seceta, foamete, ori razboi, atunci vom simti pe pielea noastra mania lui Dumnezeu.

  Sa gasim modalitati de a lua atitudine. Avem nevoie de juristi si de politicieni crestini care sa se implice. Daca nu se implica in favoarea apararii valorilor crestine, nu trebuie votati.

 3. adriana zice:

  ma intreb daca ACCEPT chiar nu realizeaza ca acea parada – carnaval , freakshow sau cum sa-i spun, mai mult rau face cauzei lor. Cum sa spui ca marsaluiesti pentru a cere respect la adresa comunitatii , comportandu-te atat de penibil?

 4. ines zice:

  Se desfasoara timp de o saptamana????? Dar ce, e eveniment de importanta capitala?Dar cum li se permite atata timp sa se maimutareasca ei? Ar trebui ca tot in aceasta perioada de timp sa organizeze si crestinii ceva.Da, e o: BUNA IDEEE ce a spus daniel. Populatia, parintii si bunicii trebuie sa fie informati de adevaratul lor scop si anume ,pedofilia. Faceti plinate cu acest articol,, sau mai bine retusat sub o forma mai scurta si accesibila. Oricum BOR-ul nostru nevrednic romanesc nu va face nimic. Noi reprezentam biserica. Ei nu o mai reprezinta de mult….

 5. Gabriel zice:

  Hai sa facem ceva concret, sa mergem la mars impreuna cu cei de la noua dreapta. Ceva informatii gasim:
  http://blog.nouadreapta.org/2012/06/vino-sambata-30-iunie-la-marsul-pentru-normalitate/

 6. Varahiil zice:

  Oare ce fel de oameni sunt cei ce incredinteaza copii spre adoptie unor astfel de „vietuitoare”-ca oameni, nu-i mai poti numi de mult?

 7. crestinul ortodox zice:

  „se desfasoara timp de o saptamana…???” asa este cand dracu isi face de cap in TARA ACEASTA , dai nas lui … se crede mai presus de noi cei ce suntem romani crestini ortodocsi si care ne-am nascut si crescut intr-o familie normala , este un atac murdar la adresa FAMILIEI ROMANE CRESTIN ORTODOXE !!!
  DUMNEZEU cu MILA cu noi Romanii Crestini Ortodocsi si cu aceasta Tara numita ROMANIA !
  si bravo rusilor care au stiut sa ia atitudine impotriva ptu…!
  amin!

 8. pcmouse zice:

  iesim la demonstratie impotriva poponarilor?

 9. HAIDETI SA IESIM SI NOI IMPOTRIVA HOMOSEXUALILOR !!!
  SA LUAM ATITUDINE !!!

 10. Jorj zice:

  eu zic sa iesim din UE, sa declaram dictatura militara si sa traim fericiti si linistiti in frumoasa noastra tara. nu ar fi mai bine asa ? ce e asta cu atatea drepturi… ?
  sa nu ma intelegeti gresit, sunt impotriva pedifiliei pana la pedeapsa capitala, dar incercam sa traim intr-o tara libera, spre asta ne indreptam nu ?

 11. crestinul ortodox zice:

  Iesirea din UE si nato este Apararea TARII NOASTRE NUMITA ROMANIA , A NEAMULUI NOSTRU ROMANESC , A CREDINTEI CRESTIN ORTODOXE STRABUNE SI NU ! ALIANTA CU fiara din apus si de la brusseles care ne vrea ‘zeghe’ in hoarda aluia cu coarne CI ALIANTA SI DREAPTA CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ,SPERANTA CU BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI IAINTE !!!caci AICI ESTE GRADINA SFANTA A MAICII DOMNULUI platita CU MARE PRET DE AI NOSTRI SFINTI SI DREPT INAINTASI ; si
  ORDINE IN TARA ,
  alungata spurcaciunea ,
  Afara !
  caci pe Toti DUMNEZEU ne va intreba /
  Romane , Ce-ai facut cu TARA TA ???
  amin!
  BUCURA-TE , BUCURIA NOASTRA ACOPERA-NE PE NOI DE TOT RAUL CU SFANTUL TAU ACOPERAMINT !
  amin!

 12. crestinul ortodox zice:

  …CU BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI INAINTE …

 13. lorena zice:

  Din pacate, iesirea din UE e doar o utopie. Nu cred ca e posibila. Si asta in primul rand din cauza guvernantilor nostri care nu se vor lasa pana nu vor vinde si ultimul pumn de pamant din aceasta tara. Dar si noi suntem la fel de vinovati ca si ei pt lipsa de atitudine si nepasarea noastra crasa.
  Au privatizat totul, au vandut toate resursele strategice, vor sa ne otraveasca apa, ne-au adus in sapa de lemn, romanii au plecat sa-si castige traiul in strainatate,ne-au taiat salariile….iar noi nu zicem nimic.Stiti cu ce va culmina vanzarea tarii strainilor? Ia ghiciti…cu uciderea acestui popor!
  Oricum, poate atunci vor mai protesta…dar … la ce va mai folosi?
  Nu pot sa inteleg de ce romanii nu pot invata o singura lectie de 20 de ani. De ce se mai duc sa voteze, de ce sunt atat de ignoranti, de ce nu inteleg?
  Iata si ultima stire despre Romania: Romania isi vinde si padurile alaturi de terenurile agricole

  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/229349/romania-isi-vinde-si-padurile.html?utm_source=newsletter-alert-20120628&utm_medium=email&utm_content=alert-20120628&utm_campaign=Newsletter-Alert

 14. crestinul ortodox zice:

  spurcaciunea ‘aia mare’ cum o numim noi , este aici pe acest pamint ! in aceasta tara draga noua , intrucat aici ;
  este si va fi acest ‘razboi al mintii’ SI Pina Cand raul nu va fi taiat de la radacina si spurcaciunea data PE FATA vom fi in acest ‘razboi al mintii ‘SI cu spurcaciunea AFARA , afara , afara din TARA CRESTIN ORTODOXA !
  la timpul oportun am tras semnalul , pentru ca imi iubesc Neamul , Tara si CREDINTA CRESTIN ORTODOXA in care m-am nascut si crescut !
  unul din cei ‘ trei crai din guvernare ‘ NU ESTE ce pare a fi !!!
  astazi suntem prinsi intr-o lupta a hienelor de Ieri si Astazi aparent , DAR
  Lupta Adevarata se da de fapt intre :
  BINE si rau , BINELE fiind Credinta Crestin Ortodoxa in care suntem Nascuti pe care TREBUIE S-O APARAM , Pamintul acesta Sfant numit Gradina Maicii Domnului PE CARE TREBUIE SA-L APARAM , Neamul Romanesc Crestin Ortodox care Ne-a adus pe acest PAMINT SFANT in fata CARUIA VOM DA SEAMA la JUDECATA CEA MARE a lui DUMNEZEU DACA IL VOM RENEGA , il vom uita si NU IL VOM APARA SI PE ACESTA caci NE APARAM PE NOI , calcam si stam pe un pamint platit cu TRIBUT MARE in fata paganilor de ei SFINTII SI INAINTASII NOSTRI !

  BINELE FIIND DUMNEZEU , CARE SE AFLA IN TOATE ACESTEA NEAM , TARA , CREDINTA CRESTIN ORTODOXA si Sunt ale Noastre DATE DE DUMNEZEU , romanilor pe acest PAMINT SFANT
  si
  raul pe de alta parte
  care de fapt este aratat in spurcaciunile cu care s-a facut alianta;
  NOI astfel , am fost TRADATI si VANDUTI prin naimiti si dusmanii lui HRISTOS , la spucaciunile ( fiare apocaliptice ue , nato) atat din apus cat si de la Brussels unde se vrea INROBIREA ACESTEI NATII CRESTIN ORTODOXE – ROMANII SI ROMANIA ‘zeghe’ in hoarda antihrisitului care de fapt se afla si pe Acest Pamint ‘spurcaciunea cea mare’!
  Stiu ce-am Vazut si ce mi s-a Aratat!
  si nici n-avea ce sa caute in america , america este mancata si celelalte din ue a lui ‘bau bau ‘, da! LUPTA CEA MARE SE DA IN RASARIT UNDE ESTE DREAPTA SI ADEVARATA CREDINTA CRESTIN ORTODOXA incdepand de aici din ROMANIA !
  AICI PE ACEST PAMINT , DACA NU NE TREZIM SA LUAM ATITUDINE si sa ne aparam CREDINTA ADEVARATA si GLIA ACEASTA SFANTA – VA FI VAI SI AMAR DE NOI , si sa nu ne inselam amarnic !
  DUMNEZEU NU TACE !!! si cand VA VORBI …APOI VA VORBI …
  SA LE ARATAM CELOR DIN europa si america , lumii intregi CE ESTE ROMANIA si CE POATE ROMANIA CAND VOM MERGE CU DUMNEZEU , CU MAICA DOMNULUI SI SFANTA CRUCE LA ACEASTA LUPTA ADEVARATA CARE SE DA INTRE BINE si rau !
  ROMANIA !!!CARE SE VA TREZI PRECUM PASAREA PHOENIX DIN RAMASITE , VA RENASTE din NEAMUL CRESTIN ORTODOX , din PAMINTUL SFANT GRADINA MAICII DOMNULUI si DIN FOC ADICA DUMNEZEU -CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ADEVARATA !
  si Rugati-va si Spuneti Mereu si oricand si in orice loc !
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU , miluieste-ma pe mine pacatosul !
  si la MAICA DOMNULUI si LA SFANTUL SAU ACOPERAMINT ,
  BUCURA-TE , BUCURIA NOASTRA ACOPERA-NE PE NOI de tot raul cu SFANTUL TAU ACOPERAMINT !
  si ne Acopera MAICA DOMNULUI DACA VOM CERE AJUTORUL SAU CEL SFANT precum crestinii ortodocsi de la LAVRA POCIAEV , CACI MULTE SI MAREI VOR FI INCERCARILE !!!
  Iar cei care S-au Vandut naimitilor si dusmanului , S-AU lepadat de DUMNEZEU ADEVARAT si NU MAI GANDESC CU PROPRIA LOR MINTE cu corpul lor , aviz celor ce au luat BLESTEMATA POVARA A IADULUI , acel numar al fiarei , trei de 6 !
  lepadati-va de acesta , TREZITI-VA si NU VA VINDETI SUFLETUL SI CORPUL in hoarda antihristului caci ….nu stiti cum este iadul , ESTE vai si amar , vai si amar … !
  amin!

 15. valentin zice:

  am inceput sa lucrez la un fluturas aici aveti schita pentru prima pagina.

  cine doreste sa ajute la realizarea acestuia sa ma contacteze pe email valentin_210 [at] yahoo.com

 16. valentin zice:

  selectati al doilea buton mai mic de download !

 17. Varahiil zice:

  @ Jorj
  Am un cuvant pentru tine: Libertatea nu inseamna ca te poti comporta ca un psihopat, doar pentru ca asa iti place!
  Libertate inseamna sa traiesti iubindu-L pe Dumnezeu, conformandu-te voii Lui, si sa iubesti pe cel de langa tine, ca pe tine insuti, dar nu ma refer la un fel de dragoste patimas…ci sa iubesti cu respect, amintindu-ti ca Hristos s-a rastignit pentru acel om.
  Adevarata libertate este cu totul lipsita de egoism, iar sodomia este un pacat bazat in EXCLUSIVITATE pe egoism, pe dorinta de auto-satisfacere!

 18. crestinul ortodox zice:

  sodomia este spurcaciune si pentru asa ceva DUMNEZEU NU TACE si cand VA VORB!… APOI VA VORBI CU MANIE DUMNEZEIASCA , peste acel pamint CARE ESTE INTINAT de spurcaciune !
  asa cum Ploaia este si pentru cei drepti si pentru cei pacatosi , Soarele la fel si FOCUL MANIEI SFINTE POATE SA FIE TOT LA FEL !
  SI cat timp ne complacem deopotriva la ACEEASI MASA CU spurcaciunea !…
  DOAMNE , AI MILA SI DE noi!
  amin!

 19. crestinul ortodox zice:

  Dna , de la miting din Noua Dreapta ARE MARE DREPTATE !
  DE CE NU EXISTA SI MARSUL CRESTINILOR ORTODOCSI , AL FAMILIILOR DE CRESTINI ORTODOCSI intrucat si Noi Avem DREPTURI DE EXPRIMARE SI ARATARE A CE ESTE FRUMOS SI ADEVARAT ! SI LASAT SI BINECUVANTAT DE DUMNEZEU , oare chiar nu se vede ca ESTE UN ATAC MURDAR ADRESAT TUTUROR ROMANILOR NASCUTI SI CRESCUTI INTR-O FAMILIE NORMALA CU O MAMA SI UN TATA , ADICA O FEMEIE SI UN BARBAT ASA CUM A LASATSI BINECUVANTAT INSASI DUMNEZEU PE ACEST PAMINT!
  numai spurcatii astia au drepturi , asa s-au invatat ca la ‘prosti merge sa facem sa ne ….. in capu lor cat vrem noi ‘!
  CIUDAT , RAU DE TOT minoritarii au drepturi iar MAJORITARII , NOI ROMANII DE FAPT NU AVEM DREPTURI , ci avem acele drepturi de A TACEA SAU MUCLES si CAPU IN PAMINT ca sa nu taie sabia capu , oare care sabie ? a fricii, a lasitatii , a nepasarii PENTRU VIATA COPIILOR NOSTRI DE MAINE ?, CE DREPTURI ? DREPTURI LA SCLAVIE , LA MINCIUNA SI CORUPTIE la NIVEL INALT ARATATE FATIS PRIN TALKSOURILE din MASSMEDIA ? si raminem CU PRIVITUL si CU NESIMTIREA FATA DE CE SE INTAMPLA SUB NASUL NOSTRU !

  CE DREPTURI MAI AVEM NOI , MAJORITATEA ROMANII CRESTINI ORTODOCSI IN ACEASTA TARA CRESTIN ORTODOXA numita ROMANIA ?

  DE A FI TRADATI SI VANDUTI !, DE A FI VANDUTA TARA ACEASTA PRIN INDATORARE LA dracii aia fara coarne din fmi ,bm, ue ?
  PINA SI APA PE CARE O DA DUMNEZEU PE ACEST PAMINT cu PLOI SI CU DUNAREA CE SCALDA ACEASTA TARA , APA CARE O BEM SI ACEEA TREBUIE VANDUTA ???????
  daca ma gandesc BINE SE VREA DISTRUGEREA SI ERADICAREA NOASTRA DE PE ACEST PAMINT , VINDERE MASIVA CE ARE MAI BUN CA RESURSE NATURALE , ATAC LA FAMILIA ROMANULUI CRESTIN ORTODOX SI TRANSFORMAREA ROMANIEI in pasalic de brussels !
  SA NE FIE RUSINE fata de ai nostri PARINTI , BUNICI , STRABUNICI fata de AL NOSTRU NEAM ROMAN CARE ne-a lasat aceasta TARA POATE SI CU PRETUL VIETII LOR !!! 20. crestinul ortodox zice:

 21. om zice:

  @valentin

  e foarte tare fluturasul facut de tine, dar ar fi bine sa punem in el si niste referinte din legile despre care se discuta in el, de exemplu legile alea din SUA modificate recent, si un extras din Tratatul de la Lisabona.

 22. Pingback: Marș de amploare, sâmbăta – 8 iunie: MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

 23. Pingback: POST NEGRU si Marș de amploare, sâmbăta – 8 iunie: MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale – Ortodox in Tara Fagarasului

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s