Marș de amploare, sâmbăta – 8 iunie: MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale

miting_bucuresti_01Frați români, în aceste zile se duce o luptă acerbă împotriva valorilor milenare ale poporului român. Familia, supranumită și biserica de acasă, este atacată în cel mai perfid mod de către comunitatea homosexual-europeană. Aderarea la UE obligă la astfel de compromisuri, terfelindu-ne valorile apărate cu mari jertfe de înaintașii noștri. Dacă marii noștri voievozi s-au confruntat cu păgânătatea în mari lupte, acum suntem nevoiți să luptăm cu un dușman de-a dreptul satanic, cu care și o parte din păgâni nu este de acord. Este vorba de luciferismul elitelor mondiale, masonice și satanice, care impun legi împotriva lui Dumnezeu și a firii omenești, precum drepturile homosexualilor.

După cum știți, legea fundamentală a țării, Constituția, va fi modificată și s-a votat deja amendamentul care interzice discriminarea pe motive sexuale. Astfel, nu mai avem dreptul de a ne apăra de abuzurile făcute în public prin propaganda homosexuală, abuzuri care vor afecta sănătatea și educația copiilor dvs. Chiar în această săptămână au loc manifestații de propagandă homosexuală, care se vor încheia sâmbătă prin parada gay pe străzile Bucureștiului.

Acum, mai mult ca oricând, căci au de gând să adopte legi care să le dea și mai multe drepturi, trebuie să ripostăm! Dacă ei vor fi 1000 de persoane, noi trebuie să fim măcar 100 000. Și așa e puțin, căci comunitatea gay din România nu atinge nici măcar 1%. Să nu ne lăsăm rușinați de francezi, care s-au adunat peste 1 milion și în mai multe rânduri, protestând față de legalizarea căsătoriilor și a adopțiilor homosexuale.Dacă vom lăsa să treacă aceste legi favorabile lor, vor fi și mai greu de oprit. Nu se vor mulțumi cu atât, ținta lor fiind scoaterea familiei în afara legii, legalizarea pedofiliei și cine știe ce nebunii. Trebuie să ținem cont că aceste persoane sunt bolnave sufletește, lucru care le afectează modul de a vedea normalitatea, firescul și nu-i putem lăsa să decidă în locul nostru. Vom fi trași la răspundere mai mult decât ei, dacă nu facem tot ce ne stă în putință pentru stoparea legalizării acestor fărădelegi.

Anunțați pe toți cunoscuții să fie pregătiți pentru un protest de amploare în București și fiți pregătiți ca să nu plecăm din stradă până nu vom avea o promisiune din partea Președintelui, a Guvernului că noua Constituție nu le va da drepturi homosexualilor, iar căsătoriile și adopțiile homosexuale nu vor fi legalizate, ci interzise! Chiar și manifestațiile lor, cum s-a întâmplat în Rusia. Să fiți pregătiți să rămâneți în stradă chiar și a doua zi. Luați-vă mâncare, apă, haine pentru ploaie și frig. Să vină preoții și să se facă rugăciuni în tot acest timp. Nu rezolvăm nimic doar cu un protest de câteva ore. Trebuie blocat centrul Bucureștiului, ca să se știe că aceste fărădelegi nu pot fi acceptate de un popor majoritar ortodox. În Franța sunt foarte puțini ortodocși și au ieșit peste 1 milion în stradă, dar tu ROMÂNE ce ai să faci, căci ești fiu al Bisericii lui Hristos, care pedepsește aspru pe sodomiți?

homosexualitatea este o boala

Acest articol a fost publicat în anti-homosexualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

56 de răspunsuri la Marș de amploare, sâmbăta – 8 iunie: MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale

 1. ungureanu mihai dan zice:

  Nu voi fi de acord niciodata.

 2. cub zice:

  „Mamele au un rol covarsitor in educatia copiilor.Sa reconsideram familia,sa readucem in prim-plan valorile familiei crestine.Numai asta si ar fi destul.”( Avva Justin Parvu)
  Sa ne intareasca Domnul in a marturisi si dovedi puterea familiei crestine!

 3. Bogdan zice:

  In alte orase se organizeaza ceva?

 4. adi zice:

  pacatul sodomiei atrage dreapta manie a lui Dumnezeu asupra noastra

 5. soram zice:

  Nu stiu daca toti putem ajunge in Bucuresti,in alte orase se organizeaza ceva?

 6. Viata monahala. Erezia ecumenismului si lipsa de informare a poporului in aceasta privinta. Definitia ecumenismului. Ecumenismul este antievanghelic si antipatristic si conduce la revenirea in intunericul de dinainte de Hristos, Lumina cea adevarata. De la ecumenismul intercrestin la cel interreligios. Evitarea marturisirii este o forma de ateism, dupa Sf. Grigorie Palama. Biserica locala a Georgiei si cea a Bulgariei au parasit Consiliul mondial al bisericilor; situatia Greciei si a Serbiei; actiunile antiecumeniste ale Sfantului Munte, cele ale IPS Serafim de Pireu si cele ale sinaxei clericilor si monahilor ortodocsi din Grecia; „Marturisirea de credinta antiecumenista”. Ascultarea se opreste la urmarea ereziilor ierarhului. Pe patriarhul eretic Nestorie l-a vadit un simplu laic, prezent la predica eretica a acestuia. Sf Maxim Marturisitorul si Sf Marcu Eugenicul, ca unici opozanti ai ereziei. Sfintii marturisitori si martiri prigoniti si ucisi de catre papistasi. Dumnezeu nu ne-a dat duhul fricii, ci pe cel al tariei, puterii, marturisirii. Ex. Sf Teodor Studitul, care a aparat ortodoxia, in locul zidurilor moarte ale manastirii sale infloritoare, pe care a parasit-o, pentru a marturisi- misiunea noastra nu este de a apara pietre si cladiri, ci de a apara credinta si a ne mantui sufletele. Invaliditatea opririi de la slujire a clericilor marturisitori. „Martirii” ereticilor nu sunt martiri. Erezia catolica antievanghelica filioque.

 7. Cezar2 zice:

  Doamne trezește-i pe români sa fie numeroși la acest miting. Doamne ajută.

 8. Marius Barbu zice:

  asa e Pr.Matei, acum sa vedem cati Preoti o sa vina la miting si mai zic ce a zis Pr.Justin ca : si buletinele(carduri) astea fara numele parintilor pe ele sunt o Renuntare la demnitatea si radacinile familiei ,deci care mai iubesti Familia si nu te’ai dat cu homalaii (sodomitii) vino la miting ca nu mai ai nici o scuza in Fata Lui Dumnezeu ca e sambata ,ca si Sf.Paisie a iesit in Grecia la miting

 9. mihai zice:

  sa ne aducem aminte ce promisiuni lea facut presdintele traian basescu acestora in campania electorala din 2004, si anume ca va face tot posibilul ca, casatoriile si adoptiile de catre acestia sa se legifereze, si nu este singurul, de asemenea dan matei aghaton si cu adrian nastase la fel leau promis acestora cate si mai cate, cei din urma casatorii intre acestia si adoptii, respectiv hoteluri, discoteci,statiuni etc dedicate acestora, sau poate ca acestia au testat reactia noastra a tuturor ?! efectiv au ajuns ca minoritatile de orice soi in frunte cu asa zisi conducatori ai tari ca sa stearga cu noi pe jos, sub acest paravan al drepturilor omului se intampla tot felul de nenorociri, ma i este un pic si se va legifera si pedofilia si nici oreactie din partea noastra, pt. ca toate astea se intampla sub privirile noastre

 10. Cezar zice:

  Pacat ca nu se organizeaza si in alte orase

 11. Doamne, deschide mintea și sufletul acelora care alcătuiesc ceea ce a mai rămas din poporul român! Din nefericire, din anul 2000 – când intervenția calului troian pretins suferind și amic etern al celui mai aprig dușman al românilor din toată istoria noastră ne-a condus la a opta între dracu’ și tată-su, în turul secund al prezidențialelor, motiv pentru care am pus două ștampile, anulându-mi buletinul de vot – îmi plânge sufletul gândind la tragedia de a face parte din CEEA CE A MAI RĂMAS DIN POPORUL ROMÂN, precum și la bucuria derivată din tragedia menționată. Desigur, dacă se organizează un protest pașnic în Timișoara contra acestor ralieri blasfeme, voi fi acolo, cu tricolorul cu stemă regală, deoarece monarhia apără valorile familiei, alături de toate valorile adevărate. Dar considerați – vă rog – că, sufletește, mă voi afla oriunde cineva se ridică împotriva mizeriei morale extreme.

 12. Dancea Gabriela Aurelia zice:

  Ar fi bine sa se organizeze si in alte orase manifestatii antigay in aceeasi zi. Doamne pazeste-ne si nu lasa ca acesti spurcati sa-si faca de cap in aceasta tara ortodoxa si crestina de doua milenii !!!

 13. gioana zice:

  ADOPTIILE IN ROMANIA IN FAMILII NORMALE DECURG FOARTE GREU. DE CE ATUNCI SA FIE ACCEPTATE IN FAMILII CU PROBLEME ATAT DE GRAVE? ESTE O CRIMA, COPIL FIIND SA AI O ASEMENEA SOARTA. DOAMNE AJUTA-NE SI NU LASA CA UMBRA SOMITA SA UMBREASCA SI TARA NOASTRA. ADOPTATII NU VOR MAI FI COPII PURI CI MARIONETE CU LACRIMI VESNIC NESTERSE UNDE IUBIREA VA FI MOARTA. NU, CRESTINII AU CURAJ SA LUPTE CU FIARA SODOMITA PENTRU A SALVA IUBIREA. DUMNEZEU ESTE CU NOI. CURAJ.

 14. elena zice:

  În noua Constituţie nu va fi recunoscut rolul istoric al bisericilorSursa, autor: Gândul, Gândul. Vizualizări: 315. Voturi: 3. Merită citit
  Sursa foto: Gândul Comisia de revizuire a Constituţiei a respins, miercuri, amendamentul care ar fi recunoscut rolul istoric al Bisericii Ortodoxe Române şi al altor biserici şi culte religioase, asumat de deputatul PSD Gheorghe Emacu.
  Unul dintre amendamentele propuse de BOR comisiei de revizuire a Constituţiei prevede completarea articolului 29 cu o prevedere referitoare la recunoaşterea rolului şi importanţei Bisericii Ortodoxe Române şi al celorlalte culte în istoria naţională a României şi în viaţa societăţii româneşti: “Statul român respectă credinţa poporului român eminamente religios şi recunoaşte rolul important al Bisericii Ortodoxe Române şi al celorlalte biserici şi culte recunoscute în istoria naţională a României şi în viaţa societăţii româneşti. Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii”.
  Deputatul PSD Gheorghe Emacu a susţinut amendamentul formulat de BOR, însă acesta a fost respins la nivelul comisiei de revizuire a Constituţiei.
  Pe de altă parte, a fost adoptat un amendament al Forumului constituţional, care a modificat articolul 29, alineatul 4 din Constituţie. Astfel, textul care prevedea că “în relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă” a devenit “sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă”.

 15. elena zice:

  Puţini oameni pot merge la Bucureşti.Trebuie lansat un apel în presa locală către primarii care mai au credinţă în Dumnezeu(la sate mai sunt astfel de primari) ca împreună cu preoţii să organize marşuri şi pe plan local

 16. Nicu zice:

  Stie admin daca „Marsul pentru normalitate” a primit deja autorizare de manifestare sambata 8 iunie, la ora 11:00 ???
  Sper ca toti cei prezenti la „Marsul pentru Normalitate” sa se manifesteze pasnic!. Sa fim atenti ca grupul sa nu fie infiltrat de scandalagii, cu scopul de a ne incrimina manifestatia in ochii opiniei publice,…a massa-mediei, care abia asteapta sa puna camera pe astfel de momente….
  (din programul sodomic reiese ca sambata, pe seara, intre orele 17;00 – 20:00 marsaluiesc si ei pe traseul – Șos. Kiseleff, cu plecare de la Arcul de Triumf și până la Piața Victoriei. )

 17. crestinul ortodox zice:

  Sa iesim si sa fim prezenti oriunde ne aflam in orasele unde locuim sa aratam ca ne pasa de ceea ce suntem crestini ortodocsi , familia normala ortodoxa asa cum a lasat-o Bunul DUMNEZEU pe Acest pamint si in Acest NEAM ORTODOX , Botezat si increstinat de Sfantul Apostol Andrei
  PREOTII SA POARTE SFANTA CRUCE In FATA si noi sa-i urmam ca aceasta ne este menirea pe acest pamint
  SA NE APARAM CE ESTE AL NOSTRU ORTODOXIE , NEAM si Aceasta Tara
  DOAMNE Indura-te si Ai Mila de noi cei Botezati In Numele Tau al SFINTEI TREIMI de pe Acest pamint si de Aceasta Tara
  AMIN !

 18. elena zice:

  Dupa aparenta victorie a celor care nu cred ca Biserica Ortodoxa este si nu ar trebui sa fie viitorul Romaniei, existenta si actiunile ei lasand suficiente traume si in trecutul recent, parintele revizuirii Constitutiei, Crin Antonescu, a limpezit apele: nimic fara Dumnezeu!

  Cine a crezut ca rolul istoric al BOR nu va fi sculptat in noua Constitutie s-a inselat. Presedintele Senatului promite ca meritele Bisericii Ortodoxe in faurirea istoriei Romaniei vor fi incluse in preambulul legii fundamentale.

  Amendamentul trimis de BOR a fost respins de forma – chiar asa suna explicatia – nu pentru ca nu ar fi adevarat, ci doar pentru ca o astfel de idee nu isi gasea locul printre articolele Constitutiei referitoare la drepturi, libertati, indatoriri si/sau institutii.

  Altfel spus, contributia Bisericii Ortodoxe in formarea identitatii si evolutia poporului roman este un adevar in sine si trebuie pus dincolo de orice discutie. Din moment ce va fi lipit in fruntea viitoarei Constitutii, cu siguranta este considerat un lucru bun, esential pentru ceea ce suntem azi.

  E punctul in care onestitatea devine obligatorie: dincolo de conformismul ideii, a-i introduce atat de brutal pe slujbasii Domnului in capul Constitutiei tradeaza eterna obsesie a identitatii nationale. Dar revizuirea legii nu introduce doar reprezentantii lui Dumnezeu pe pamant in Constitutie, ci insasi Creatorul tuturor lumilor este pregatit sa devina farul calauzitor al celei mai importante legi a Romaniei, dupa cum ne asigura presedintele Senatului:

  „Se va repune in discutie, pentru ca nu s-a argumentat complet, si propunerea unei devize, deviza ‘Nihil sine Deo’, deviza traditionala a Casei Regale si a statului roman, pentru ca exista, si probabil stim foarte bine, numeroase exemple in acest sens. Este o discutie care se va relua.”

  Ca se va introduce sau nu in preambul, „Nihil sine Deo” ramane o credinta ca oricare alta, iar intentia de a subordona intreaga Constitutie acestei sintagme aduce aminte, daca nu mai mult, de momentul cand statul laic era doar un vis, iar viata se supunea Bisericii in primul rand. Se intampla in Evul Mediu.

  Pe de o parte, e de inteles dorinta de a sacraliza unele valori, de a intemeia statul pe baze cat mai solide. Intr-o lume ametita de crize si in plina deriva, cand nu doar economiile ci si valorile morale sunt spulberate in valuri, e fireasca dorinta de a intari statul.

  Se simte frenezia care i-a cuprins pe revizionistii Constitutiei: apelul disperat la simbolurile nationaliste si religioase, intoarcerea la familia traditionala si interzicerea „defaimarii tarii si a natiunii, profanarea drapelului (…) precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri” (amendament adoptat, art. 30) – sunt toate semne ale unui fundamentalism care in cel mai bun caz ne intoarce in timp.

  Simbolic, e ca si cum e ca si cum crezi ca vei umple un gol doar infigand o stema in steag.

  O discutie poate mai importanta ar fi clasica dilema: cum sa facem saltul in viitor, printr-o revenire obsedanta la trecut sau, dimpotriva, prin ruperea definitiva si categorica de tot ceea ce am mostenit de la cumintii nostri stramosi?

  Cat despre Crin Antonescu…. el stie ca prin ceea ce naste in comisia de revizuire a Constitutiei isi croieste profilul de candidat de presedinte. O imagine care, buna sau rea, il va insoti pana la alegeri, indiferent de jocurile din interiorul si exteriorul USL.

  DREPT LA REPLICAScrie si tu pe Ziare.com!

 19. crestinul ortodox zice:

  sa ne adunam cei care putem si vrem a merge la Bucuresti
  DOAMNE Ajuta
  Amin!

 20. elena zice:

  pe ziare.com sunt multe articole de ultimă oră referitoare la revizuirea constituţiei cu privire la rolul BOR şi la căsătorie . Scrie că sunt precizări în codul civil, din acest motiv a fost respins amendamentul , dar urmeză sa fie votat în plen…….
  Preşedintele Senatului vorbeşte de Dumnezeu şi de familie, dar sunt şi fraze care lasă loc de interpretare

 21. elena zice:

  Cernea: Romania va fi tara homofoba. Antonescu: Familia e familie!
  Deputatul independent Remus Cernea a declarat, miercuri, ca Romania va fi pusa pe lista tarilor homofobe daca amendamentul adoptat de Comisia de revizuire a Constitutiei care defineste casatoria ca relatie dintre un barbat si femeie va fi validat de plen si de referendum.

  „Intrebarea care se pune e de ce facem o noua Constitutie – pentru a avea mai multa democratie in Romania sau mai putina democratie? Decizia de azi a Comisiei reflecta acest lucru, din pacate, ca se doreste mai putina democratie in Romania, mai putine drepturi si libertati individuale”, a spus Cernea.

  El a aratat ca spera ca amendamentul adoptat miercuri, care defineste casatoria ca relatie intre un barbat si o femeie sa fie invalidat de plen.

  „Daca decizia va fi confirmata de plen, Romania va fi pusa pe lista tarilor homofobe. Este absurd si nu s-a invocat niciun argument azi in discutii in favoarea unui astfel de amendament care defineste prin Constitutie – absurd – casatoria drept relatia dintre un barbat si o femeie”, a mai spus Cernea.

  El a aratat ca adoptarea acestui amendament este un mare pas inapoi pentru democratie si care nu reflecta decat atitudinea nedemocratica si prejudecatile care vor pune Romania intr-o lumina extrem de nefavorabila pe plan european.

  Antonescu: Casatoria se face intre un barbat si o femeie. Asta nu inseamna homofobie

  In schimb, presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca prevederea votata de Comisia de revizuire a Constitutiei potrivit careia familia se intemeiaza pe casatoria barbat-femeie nu limiteaza drepturile cetatenilor, indiferent de orientarea lor sexuala, si nu echivaleaza cu homofobia.

  „Am votat si eu ‘Da’. Asta este familia, asta este un lucru de nediscutat. Asta nu inseamna in niciun fel, cum inteleg ca pare tentat colegul Cernea, nici homofobie – asta e un lucru foarte grav – si Constitutia Romaniei tocmai a extins articolele impotriva discriminarii explicit vorbind despre orientarea sexuala – si nu inseamna nici o taiere a vreunui drept. Dar familia e familie, casatoria e casatorie si se face intre un barbat si o femeie”, a spus Antonescu.

  El a subliniat ca nu se poate confunda aceasta prevedere constitutionala cu vreo limitare a drepturilor cetatenilor, indiferent de orientarea sexuala.

  Antonescu a admis ca nu era neaparat nevoie ca aceasta situatie sa fie reglementata si in Constitutie, avand in vedere ca prevederi explicite in acest sens exista in Codul Civil aflat in vigoare.

  „Constitutia actuala vorbeste de familia intemeiata, liber consimtita, intre soti. Codul Civil in vigoare, la randul lui, spune foarte clar ca sotii acestia trebuie sa fie de sexe diferite, cand vorbeste de barbat si de femeie. A existat aceasta propunere solicitata, de clarificare in sensul acesta, la nivelul Constitutiei, si de Biserica Ortodoxa Romana, si propunerea de a introduce ce avem in Codul Civil si in Constitutie a intrunit o larga majoritate”, a spus Antonescu.

  Revizuirea Constitutiei: Familia ramane traditionala, intre un barbat si o femeie

  Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, miercuri, un amendament care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre „un barbat si o femeie”, sintagma care inlocuieste cuvantul „soti”, prezent in textul actual al Legii fundamentale.

  Articolul 48, alineatul (1) din actuala Constitutie, care are continutul „Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor” devine: „Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor”.

  DREPT LA REPLICA
  Scrie si tu pe Ziare.com!

 22. elena zice:

  Alina Gorghiu a comentat, miercuri seara, decizia comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei de a adopta un amendament potrivit caruia casatoria poate avea loc numai intre un barbat si o femeie.

  Deputatul PNL, Alina Gorghiu, a subliniat ca acest amendament este sustinut de Biserica Ortodoxa Romana si ca este „foarte clar reglementat in Codul Civil”.

  Revizuirea Constitutiei: Familia ramane traditionala, intre un barbat si o femeie

  „E foarte bine prins in Codul Civil cam tot ce vrem noi sa spunem. Nu cred ca era cazul, si acesta a fost motivul pentru care m-am abtinut, sa ridicam la nivel de principiu constitutional acest subiect.

  Dar opinia majoritatii a fost cea care a impus amendamentul acesta ca fiind unul votat. Evident ca oricine are posibilitatea sa revina in plen, sa solicite respingerea acestui amendament. In afara de trei abtineri, nu a fost nici un vot impotriva, e opinia colegilor mei, care trebuie respectata”, a spus Alina Gorghiu.

  Citeste mai multe despre Casatoriile gay, interzise in viitoarea Constitutie. Ce spun invitatii emisiunii „Impartial” pe Digi 24.

 23. elena zice:

  Sursele citate au susţinut că social-democraţii ar dori reluarea votului asupra amendamentului votat deja prin care căsătoria e definită ca relaţie între un bărbat şi o femeie şi menţinerea articolului din Constituţia actuală, care defineşte căsătoria ca relaţie dintre „soţi”.

  Ponta, despre definirea casătoriei ca relaţie bărbat-femeie: O Constituţie nu trebuie să prevadă tot
  Întrebat dacă nu este de acord cu introducerea definirii căsătoriei în Constituţie ca relaţie dintre un bărbat şi o femeie, Ponta a răspuns: „Eu de principiu cred – şi asta am discutat şi cu colegii mei – că o Constituţie nu trebuie să prevadă tot. Altfel facem o Constituţie de cinci mii de articole şi după aceea o să ne pară rău”.
  „O Constituţie trebuie să prevadă nişte lucruri la nivel de principiu, după care, restul rămâne la Legea organică”, a spus Ponta.
  El a arătat că a avut o întrevedere cu social-democraţii membri ai Comisiei de revizuire a Constituţiei şi că se va vedea şi cu colegii liberali pentru a „retuşa” lucruri care au rămas de discutat la Constituţie.
  „Retuşăm pe lucrurile care au mai rămas în discuţie”, a spus Ponta, îniante de întrevederea cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi cu liberalii membri ai Comisiei de revizuire a Constituţiei.
  Sursele citate au precizat, joi, pentru MEDIAFAX, că aceste teme urmează să fie discutate între liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu în cursul zilei de joi, în pauza şedinţei Comisiei de revizuire.
  Sursele citate au susţinut că social-democraţii ar dori reluarea votului asupra amendamentului votat deja prin care căsătoria e definită ca relaţie între un bărbat şi o femeie şi menţinerea articolului din Constituţia actuală, care defineşte căsătoria ca relaţie dintre „soţi”.
  Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat, miercuri, un amendament care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între „un bărbat şi o femeie”, sintagmă care înlocuieşte cuvântul „soţi”, prezent în textul actual al Legii fundamentale

 24. clement zice:

  Transmiteti informatia privind mitingul si celor din provincie, adolescentii sa fie prezenti in numar cat mai mare.
  Si pe aceasta cale vreau sa il atentionez pe domnul Remus Cernea, asupra punctelor de vedere expuse de specialisti occidentali (apreciati de dansul) in pedo- psihiatrie ce considera nociva adoptia de catre homosexuali.
  Daca discipolul euro-parlamentarului ecologist cu simpatii homosexuale Cohn Bendit considera ca argumentele crestinilor ortodocsi romani nu au valoare, atunci sa tina cont de argumentele specialistilor cu pregatire stiintifica, de religie judaica, cum este doctorul Pierre Levy Soussan.

  http://fr.altermedia.info/decadence/dr-pierre-levy-soussan-contre-le-mariage-pour-tous_45802.html

 25. grigore zice:

  Din pacate premierul ponta a zis ca nu trebuie vorbit despre familie in constitutie, (inainte s-a propus definitia casatoriei ca fiind dintre un barbat si o femeie) dar el facand parte din categoria partidelor de stanga, CARE AU CERUT LA UNISON IN TOATE TARILE, sa fie legalizata aceasta uraciune, acest imens pacat si degradare a fiintei numita om, acest premier are sarcina de A FACE SI IN ROMANIA ACEST LUCRU. Acesta este motivul pentru care NU VREA SA FIE SCRISA IN CONSTITUTIE DEFINITIA TRADITIONALA A CASATORIEI. Toate partidele de stanga vor asta si in Spania si in Franta, la fel in Canada ,Anglia si unde a mai avut loc aceasta faradelege, PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT, SAU SOCIALIST, din acele tari a impus aceasta (vezi mai nou Franta).
  Aceasta e drama care o traim, ca multi din clasa politica sunt inconstienti si indeplinesc fara sa gandeasca „ceea ce este rau inaintea Domnului” cum este scris in VT. Din pacate ei au si puterea de a influenta aceste lucruri, pe cand noi, nu putem modifica legile ca ei.

 26. grigore zice:

  2. – Pentru cei care locuiesc in orasele tarii si nu pot veni la Bucuresti ii invit sa vada daca nu exista un sediu al unei organizatii patriotice care organizeaza aceste marsuri ( in mod traditional) si impreuna cu acestia sa organizati in acel oras un astfel de mars al normalitatii. Priviti ce activitate in favoarea noastra au cei de la Noua Dreapta si nu numai, care in multe orase arata oamenilor despre activitatile anticrestine, antiromanesti impuse altii si chiar protesteaza impotriva lor. Daca vreti sa vedeti si sa va minunati ce activitate bogata, au unii tineri, intrati pe acest link
  http://www.nouadreapta.org/
  Precizez ca sunt si alte organizatii patriotice, eu am sugerat-o pe aceasta care are si o legatura traditionala cu marsul pentru normalitate.

 27. adrian zice:

  Sa ne rugam ca marsul sa aiba succes, si daca putem sa mergem cat mai multi.
  Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi! Doamne miluieste!

 28. clement zice:

  Dupa cum s-a lamurit toata lumea, Ponta nu admira valorile afirmate de Rusia lui Putin in chestiunea in discutie, ci pe cele impuse de fortele oculte ce dirijeaza intreaga Lume.
  TOATE MONARHIILE Europene au votat legalizarea casatoriilor dintre homosexuali si dreptul la adoptie.
  Trebuie privit cu atentie care sunt guvernele ce au avut puterea de a se opune acestei malformatii comportamentale distructive si analizat, pe cat posibil personal, care resorturile rezistentei acestora..
  Daca ma insel, corectati-ma, este vorba despre Grecia, Polonia, Slovacia, Ungaria,Ucraina, Rusia, Moldova, Bulgaria, Tarile Baltice, Albania si Italia (inca).

 29. Gigi7 zice:

  Cineva spunea ca ar fi bine sa se tamaieze tot traseul pe care se va desfasura marsul. Subscriu acestei idei, si ma voi ruga pentru victoria Bisericii luptatoare! Din pacate ma aflu prea departe pentru a putea participa la miting, dar spiritual voi fi acolo. Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine si hopul asta!

 30. Ion Roman Popescu zice:

  Poate cei care defileaza sambata 8 iunie ar trebui sa afiseze:

  ” Satan Is Happy With Your Progress ”
  http://www.georgehorner.com/?attachment_id=1627

  | ” HPV aduce moarte ” |

  | ” E-coli aduce moarte ” |

  | ” HIV aduce moarte ” |

  | ” About 360,000 persons in the U.S. get genital warts each year. ” |

  | ” About 12,000 women in the U.S. get cervical cancer each year. ” |

  | ” Each year in the U.S., HPV is thought to cause an estimated
  2,100 vulvar cancers,
  500 vaginal cancers,
  600 penile cancers,
  2,800 anal cancers in women,
  1,500 anal cancers in men,
  1,700 oropharyngeal cancers in women,* and
  6,700 oropharyngeal cancers in men.* ” |

  | Diversitate = Femeie + Barbat |

 31. Gigi7 zice:

  De-a lungul unor ani in care mi-a fost imposibil sa contest anumite situatii, am ineput sa ma intreb ce pot face pentru rezolvarea lor, favorabila mie, pe cale amiabila. Si atunci, Dumnezeu m-a luminat, aratandu-mi ca singura arma pe care o puteam folosi, era cea pe care o foloseau si ei. In cazul meu de atunci, era hartia si pixul. Incazul nostru, probabil, ar fi organizarea „Marsului oamenilor normali”, sau al crestinilor, sau al oamenilor de buna credinta. La un asemenea mars ar putea fi afisate textele sugerate mai sus si probabil, ar avea un impact ceva mai mare decat un miting spontan, aratand ca poate exista si ceva organizat in cadrul majoritatii (considerand ca, deja, conform directivelor trasate la nivele inalte, majoritatea trebuie sa se supuna minoritatii).

 32. marieta zice:

  Ar fi bine,sa se puna autocare, si cu trenul, fiecare cu ce poate,si cei care mai au constiinta de crestin,si pot sa ajute la deplasarea celor din provincie sa vina la Bucuresti.
  Asta-i lupta e grea!!!
  Da sa se puna textele de sus caci sunt adevarate.

 33. Alex ND zice:

  Oameni buni, sunt un simplu membru al ND si vreau sa va multumesc pentru gandurile dumneavoastra frumoase expuse aici. Ne-am fi dorit sa putem facilita noi cumva transportul oamenilor care vor sa vina din tara la acest Mars, dar adevarul e ca nu ne permitem.
  Multumim de pe acum atat celor ce vor fi prezenti in strada alaturi de noi cat si celor ce ne vor sustine moral si ne vor purta in rugaciunile lor.
  Sa ne vedem cu bine sambata la 11 in Piata Victoriei. Doamne-ajuta!

 34. Ioan zice:

  Homofobia e normala! Si e politc corecta afirmatia. Democratia imi da voie sa imi exprim opinia ca fiind majoritar. Iar minoritarii trebuie sa acepte decizia majoritatii. e normal sa ai greata de sodomiti cita vreme de mii de ani umanitatea a condamnat aceste manifestari iar Dumnezeu a ars pamintul spurcat de sodomiti. Exista Marea ,Moarta, exista orasul, exista dovezile arheologice… Exista bolile pedeapsa pentru acestia… Daca s-au defectat trebuie reparati…in nici un caz considerati normali si sa ne conduca. Destul cu acest club de homoalai Nastase, Ponta si gasca lor intunecata!… Daca omenirea exista pt ca a existat familia, inseamna ca familia trebuie sa existe! sI CUM DUMNEZEU DA, DAR NU BAGA IN TRAISTA E CAZUL SA NE EXPRIMAM VOINTA! MAI PUTIN TELEVIZOR SI MAI MULTA PREZENTA PE STRADA!

 35. gioana zice:

  Dupa cum bine zice Parintele Iustin, sa ne rugam cu smerenie si cu zdrobire de inima, asa si noi sa ne rugam si sa fim prezenti prin orice mijloc. Dumnezeu sa ne ajute.

 36. Emanuel zice:

  In mod normal, democratic chiar, ca sa fim in ton cu lumea noastra, majoritatea populatiei ar trebui sa hotarasca legile unei tari. Im e teama insa ca opinia majoritatatii, consider eu heterosexuala, nu mai contezaza in balanta deciziilor politice ale apostatilor contemporani care ne conduc. Unde ne conduc!? Mie imi este tot mai clar ca lumea seculara in care traim e mai rea, mai perfida, mai perversa, mai decazuta, decat primitivismul moral din vremea lui Avraam si Lot si din vremea in care Apostolii si Sfintii Parinti raspindeau in lume Cuvantul lui Dumnezu.
  Tema actuala e PROVOCAREA pe care crestinul autentic de azi va trebui sa o rastigneasca pe Crucea lui Hristos prin iubire, jertfa, unitate in credinta, si lupta neobosita, poate chiar martirica, pentru Adevar. Madularele vii ale Bisericii lui Hristos stiu ca ,,aurul se caleste doar prin foc”.
  Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe toti cei ce-L binecuvinteaza!

 37. elena zice:

  Căsătoria potrivit Constituţiei, un nou motiv de divorţ în USLvineri, 07 iunie 2013 | |
  Trimite prin: Twitter Facebook Email * liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, au opinii diametral opuse în privinţa modificărilor aduse Constituţiei la capitolul căsătorie * Antonescu ţine neparat ca în noua Lege Fundmentală să se precizeze clar că o căsătorie poate avea loc doar între un bărbat şi o femeie * Ponta spune că este suficient să se prevadă că un act de căsătorie are loc între doi soţi, aşa cum este specificat acum * O constituţie nu trebuie să prevadă chiar tot, susţine liderul PSD
  Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu nu au ajuns la un acord, joi, în privinţa definirii căsătoriei ca relaţie între un bărbat şi o femeie în noua Constituţie, cei doi având poziţii fundamental diferite pe care şi le menţin, votul asupra amendamentului deja adoptat urmând a fi reluat.
  Astfel, după reuniunea neprogramată de la Palatul Parlamentului, Ponta şi Antonescu au admis că au poziţii fundamental diferite în ceea ce priveşte definirea casătoriei ca relaţie dintre un bărbat şi o femeie, amendament votat deja de Comisia de revizuire a Constituţiei cu majoritate largă. Cei doi lideri ai USL au precizat că nu au ajuns la un acord şi că îşi menţin poziţiile diferite.
  Ponta a spus că nu vede de ce actuala prevedere din Constituţie, care defineşte căsătoria ca relaţie între „soţi”, ar trebui schimbată, în timp ce Antonescu a subliniat că îşi menţine părerea iniţială, privind definirea casătoriei ca relaţie între un bărbat şi o femeie.
  Antonescu a spus că, dacă se va solicita în Comisia de revizuire o reluare a votului, atunci va supune din nou la vot amendamentul, comisia urmând să decidă.
  „Am dat un vot miercuri. Dacă se va solicita reluarea votului, o repronunţare, o vom face. În ce mă priveşte, îmi menţin poziţia”, a spus Antonescu, arătând că nu există o decizie politică luată la nivelul USL în această privinţă.
  Există Codul civil care precizează clar cine cu cine se poate căsători
  La rândul său, Ponta a spus că va rămâne cum va decide comisia şi după aceea plenul.
  „Eu cred şi îmi exprim punctul de vedere că actuala prevedere constituţională, după care, sigur, avem Codul civil, e foart clară. ştiţi vreo problemă creată de acest articol? De ce-l schimbăm? Comisia la final va face o periere a tuturor articolelor”, a spus Ponta.
  Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost cel care, la întrebările insistente ale jurnaliştilor, a admis existenţa punctelor de vedere diferite.
  „Da, în acest subiect, în contextul în care a ajuns să fie discutat, există nişte puncte de vedere diferite. E foarte simplu, se va reveni finalmente asupra articolului. Dacă el va avea două treimi pentru forma veche sau pentru forma care s-a adoptat ieri, va trece, dacă nu, nu. Domnul prim-ministru are o părere, eu am o alta, ce e aşa de complicat? Deciziile se iau în comisie. Haideţi să nu facem aici un simpozion”, le-a spus Antonescu jurnaliştilor.
  La rândul său, Ponta a spus, răspunzând unei întrebări, că nu susţine pe viitor, în virtutea menţinerii actualei prevederi, căsătoriile între persoane de acelaşi sex, precizând că opoziţia sa se bazează pe inutilitatea modificării unei prevederi existente care a „mers” bine până acum.
  Întrebat dacă nu este de acord cu introducerea definirii căsătoriei în Constituţie ca relaţie dintre un bărbat şi o femeie, Ponta a răspuns: „Eu de principiu cred – şi asta am discutat şi cu colegii mei – că o Constituţie nu trebuie să prevadă tot. Altfel facem o Constituţie de cinci mii de articole şi după aceea o să ne pară rău”.
  „O Constituţie trebuie să prevadă nişte lucruri la nivel de principiu, după care, restul rămâne la Legea organică”, a spus Ponta.
  Mai trebuie retuşate unele aspecte
  El a arătat că a avut o întrevedere cu social-democraţii membri ai Comisiei de revizuire a Constituţiei şi că se va vedea şi cu colegii liberali pentru a „retuşa” lucruri care au rămas de discutat la Constituţie.

  „Retuşăm pe lucrurile care au mai rămas în discuţie”, a spus Ponta, îniante de întrevederea cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi cu liberalii membri ai Comisiei de revizuire a Constituţiei.
  Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat, miercuri, un amendament care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între „un bărbat şi o femeie”, sintagmă care înlocuieşte cuvântul „soţi”, prezent în textul actual al Legii fundamentale.
  Articolul 48, alineatul (1) din actuala Constituţie, care are conţinutul „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor” devine: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

  Până în pezent nu se punea problema diversificării căsătoriilor într-o ţară predominant creştin ortodoxă, dar acum cu noua „democraţie” te poţi aştepta la surprize, drept pentru care este nevoie de o precizare clară în Constituţie.
  Codul civil nu poate fi modificat mai uşor decât Constituţia?

 38. Doina zice:

  Ar trebui sa cerem excluderea Romaniei din UE, pt ca nu fac decat sa puna conditii degradante tarii noastre, avantajele sunt de partea lor de fiecare data .Traim intr-o mare minciuna.De fapt ei coduc la noi in tara si in toate cele care fac parte din uniune.Personal ma declar impotriva legalizarii casatoriei intre persoane de acelasi sex.

 39. Norman zice:

  ca buni creştini nu instigaţi la ură

 40. Pingback: Nu uitati: Maine – Miting de amploare. MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale | Saccsiv's Weblog

 41. grigore zice:

  Nu instiga nimeni la ura, ci… la normalitate… ca buni crestini trebuie sa fim constienti cand cineva ajuns in clasa politica face greseala de a lua o hotarare impotriva majoritatii, doar pt ca i-a fost sugerat din afara tarii, asta ar fi chiar o tradare a interesului national.

 42. mihai zice:

  norman tata da dute in u.k sau in olanda ca sa nu te mai haituiasca nimeni aici, acolo vi se respecta toate drepturile voua astia pe invers

 43. Alex ND zice:

  Comunicatul conducerii Noii Drepte cu ocazia acestui eveniment:

  Noua Dreapta organizeaza sambata 8 iunie a 9-a editie a Marsului pentru Normalitate, cea mai importanta manifestare din Romania in sprijinul valorilor familiei crestine traditionale.

  Manifestarea este autorizata de Primaria Capitalei, va incepe la ora 11:00 cu adunarea participantilor in Piata Victoriei si se va desfasura pe traseul Calea Victoriei – Splaiul Independentei – Patriarhia Romana.

  Marsul pentru Normalitate din acest an are loc intr-un moment in care lobby-ul homosexual a inregistrat o victorie importanta prin adoptarea in Comisia de revizuire a Constitutiei a amendamentului propus de senatorul PNL Tudor Chiuariu la articolul 4, alineatul 2, cu privire la interzicerea discriminarii bazata pe „orientare sexuala”.

  Nu ne-a mirat cand acest amendament a fost adoptat in cadrul „forumului constitutional”, in conditiile in care coordonatorul acestui for este Cristian Parvulescu, un sustinator cunoscut si recunoscut al “drepturilor” homosexualilor si un militant anticrestin agresiv, care s-a manifestat in permanenta impotriva icoanelor si a religiei in scoli.

  Nu ne-a mirat nici cand acest amendament a fost introdus in Comisia de revizuire a Constitutiei de catre Partidul Liberal, care de mult a pierdut dreptul moral sa-si mai spuna “National”.

  In fine, nu ne-a mirat nici cand intr-o tara crestina, 90% din membrii Comisiei au votat pro-homosexuali (18 voturi “pentru” si doar 2 voturi “impotriva”!).

  De mult timp nu ne mai mira nimic si nu mai asteptam nimic bun de la actuala clasa politica. Dar asta nu inseamna sa asistam impasibili la ceea ce va urma, intrucat, daca va fi adoptat in Constitutia revizuita si aplicat literalmente, principiul nediscriminarii pe baza de orientare sexuala va rezulta in distrugerea libertatii religioase, a libertatii cuvantului, a libertatii de asociere si ar face ca Romania sa fie a patra tara din Europa si a saptea tara din lume care sa includa nediscriminarea orientarii sexuale in Constitutie. In aceste state, preotii si crestinii sunt tarati prin salile de judecata, sunt dati afara de la servici, din universitati, ori li se inchid afacerile pentru ca se exprima impotriva homosexualitatii. In Canada sau Marea Britanie aproape ca nu trece o saptamana sa nu auzim ca un crestin a fost dat afara de la lucru, in judecata, expulzat din universitate, ori chiar arestat pentru ca se pronunta impotriva homosexualitatii.

  Amendamentul propus de liberali va transforma Romania din cea mai crestina tara a Europei in varful de lance al miscarii homosexuale din Europa. Autoritatea Legii fundamentale si forta Statului vor putea fi invocate si utilizate pentru incriminari juridice ale discursului crestin si nu numai, a oricarei atitudini de respingere morala a homosexualitatii.

  Ceea ce s-a intamplat in data de 4 iunie a.c. ne arata nu doar cat de rupta de Dumnezeu, Neam si Tara este clasa politica romaneasca dar si care este capacitatea de actiune civica si politica a crestinilor din Romania. Marsul pentru Normalitate de maine va demonstra daca romanii vor actiona preventiv, acum cand inca se mai poate face ceva, sau daca vor reactiona mai tarziu (cand insa va fi prea tarziu!), dupa modelul francez.

  Tudor Ionescu

 44. marieta zice:

  Cei care si-au pierdut: capul,inima si sufletul,nu mai au altceva de rezolvat,decit (homo)sexualitatea. RUSINE LOR!!! Asta e treaba cea mai importanta a tarii?

 45. rozalia zice:

  saracutii de voi homosexualii… De ce nu va asumati problema de care suferiti si sa va rugati pentru a scapa de acest pacat si nu sa defilati ca niste paiate lipsite de demnitate. Vai de voi! Ce exemplu mai graitor doriti decat cel cu Sodoma si Gomora? Pacatul impotriva firii. Doar sa vreti si va puteti schimba, de voi depinde. Dumnezeu e mare si daca sunteti romani, veti sti acest lucru. Alegerea este a voastra!
  nu ne lasa Doamne, lumineaza mintea nostra!

 46. grigore zice:

  Au obligatia sa faca aceasta faradelege cu acest popor, ce frustrant ca oameni morali nu participa la aceste discutii, noi stam si ne uitam ce fac altii, cand il vad pe Remus Cernea cum vorbeste de deplasat si cum apara aceasta aberatie impusa de altii, iar televiziunile ii iau tocmai lui interviu, ma gandesc cine mai apara valorile umanitatii, din asa zisa clasa politica. De ce nu vezi la TV pe cineva care apara ceea ce este bine si normal.

 47. Denisa zice:

  Personal nu sunt de acord cu niciun fel de manifestatie – nici din partea dumneavoastra nici din partea celorlalti.Eu cred ca fiecare persoana are dreptul de A ALEGE.Am vazut mai sus comentarii cum ca legea o face majoritatea.Legea o poate face, insa dreptul la libera alegere nu-i este nimanui ingradit.Cred ca fiecare stie ce e mai bine pentru el, nu pentru majoritate.Homosexualitatea a existat, exista si va exista.
  Si inca ceva: sa nu uitam ca majoritatea si normalitatea au dus la comiterea atator crime si faradelegi de-a lungul timpului.

 48. admin zice:

  @Denisa
  Manifestarea lor in spatiul public este deranjanta. Apoi drepturile pe care le cer sunt un atentat la drepturile si valorile celorlalti. Asa ceva nu se poate. Sa-si faca ei un stat unde sa se duca toti!

 49. pcmouse zice:

  Denisa ai fost cumva..denis?faci propaganda gay aici?vb admin,ia faceti-va undeva un loc al vostru..departe de tara noastra

 50. Gigi7 zice:

  Denisa, draga, tara in care m-am nascut este casa mea. Ti-ar placea sa-ti intre cineva in casa si sa-ti dicteze cum sa-ti aranjezi mobila? Sau sa-ti umple covoarele de noroi? Sau sa scuipe pe unde crede de cuviinta? Nu cred! Unele activitati se petrec la toaleta, adica nu in vazul lumii.

 51. Marius Barbu zice:

  FAMILIA CRESTINA E LEGE DIVINA …..pentru Denisa ce zici de acel cica „om de stat” acela care a zis ca :Nimic nu e mai erotic ca o fata de 5 ani care se dezbraca ….si pe acest pedofil nu il inchide nimeni…RUSINE SA VA FIE… ROMANIA NU’I SODOMA GO HOME IN USA …si asta nu e finalu’ dupa copii urmeaza animalele..Dumnezeu sa ne fereasca ,1 preot a fost la mars atat ….deci 99% din popii din Bucuresti is cu satana ei nu vin ca au botezuri cu stropiri in stil papistas si citiri de Crez pe diagonala ca nu e timp sa fie citit intreg, si cei de la Antim is ocupati cu primirea asiaticilor in curtea manastirii ptr poze ,popi falsi! Feriti’va de ei !

 52. Ioan zice:

  In presa si media „consacrata” nu vor aparea voci contra homalailor pt ca asa le este dictat. Nu va asteptati sa vedeti vreun comentariu cinstit ci doar comentarii rautacioase despre manfestantii anti- , neevoluati si ne-europeni. Si pt a intelege ce inseamna European , va rog sa cautati cine a fost EUROPA in mitologie! Pe toate canalele posibile se va induce idea ca numai asa putem avea un loc de frunte in UE, daca ne aplecam mai mult! In tara noastra trebuie sa facem legile singuri, nu sa ni le dicteze Moscova, scuzati! Bruxellesul si sa ne impuna lucruri straine de traditia romaneasca. Suntem aici de cind exista omenirea, nu veniti din Asia sau aiurea, asa ca ar fi bine pentru UE sa preia ei din valorile noastre .

 53. Costel Drejoi zice:

  Care e scopul căsătoriei, al uniunii dintre soți? Procreația, înmulțirea, nu? Homosexualii cum pot procrea, care e contribuția lor la împlinirea poruncii biblice? Niciuna. Dimpotrivă, distrug și alte ființe normale, prin adopția de copii. A legaliza căsătoria între homosexuali nu e doar o aberație, e de-a dreptul crimă!

 54. rozalia zice:

  sa explicam ca familia e formata din barbat si femeie este caraghios pentru ca e normal. De ce sa explicam un lucru normal si natural? Sa explicam mai bine ce inseamna homosexualitatea, ca e o boala spirituala care duce la savarsirea pacatului impotriva firii. Noi nu uram homosexualii, ci uram pacatul in care au cazut. Suntem romani, sa respectam valorile crestine, caci DOAR astea sunt sanatoase si ne ajuta sa fim verticali!
  S-au platit cersetori cu 50 lei ca sa ingroase randurile homosexualilor… Sa nu ne lasam!!!!!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s