MARE protest in Grecia impotriva documentelor biometrice. Peste 100.000 de greci alaturi de preotii lor au cerut oficialitatilor renuntarea la Cardul cetateanului

Atena, 27 martie 2011, Pedio Areos si Piata Syntagma:

Un nou protest impotriva actelor de identitate biometrice

Pr. Nektarios Moulatsiotis

Zeci de mii de oameni din multe parti ale Greciei au raspuns la apelurile Comisiei Panelene a Clericilor si Laicilor pentru Lupta impotriva Cardului Cetateanului si s-au adunat duminica, 27 martie 2011, in Pedio Areos, dupa care au mers in mars pasnic catre Parlamentul Elen. Estimarile cele mai modeste vorbesc de cel putin 30.000 de manifestanti, in timp ce Parintele Nektarios Moulatsiotis, presedintele acestei Comisii de Lupta impotriva Cardului Cetateanului, a anuntat prezenta a 100.000 de oameni. Importanta insa nu are atat numarul participantilor, cat prezenta dinamica a oamenilor, atat in discursurile tinute la Pedio Areos, cat si in marsul catre Parlament.

Dintre vorbitori trebuie mentionati reprezentantii INKA-ΓΟΚΕ (Ιnstitutul Consumatorilor/Federatia Generala a Consumatorilor din Grecia, organizatie membra a Comisiei Europene pentru Sanatatea si Protectia Consumatorilor, http://www.inka.gr)[1], experti in stiintele economice care au prezentat riscurile actelor cu cip si ale indosarierii datelor personale. Domnul Stathis Adamopoulos, specialist in stiinte economice, membru al INKA, a semnalat in discursul sau ca „in esenta, cardul va inregistra toate actiunile individului cu rezultatul ca va modifica fundamental sistemul de valori al societatii noastre”, adica omul va fi supus unei urmari continue, 24 de ore din 24, si a completat ca aceste date care tin de viata privata a omului vor putea fi extrase in orice moment, fapt care va constitui un obstacol major in dezvoltarea personalitatii umane. In declaratia facuta Agentiei Ateniene de Stiri si Agentiei Macedoniene de Stiri, ΑΠΕ-ΜΠΕ, acelasi Stathis Adamopoulos sustine ca: „chiar daca toate aceste temeri nu ar fi reale, adevarul este ca noul act de identitate care ni se pregateste presupune un sistem birocratic complex si costisitor, care va deveni o importanta sursa de venituri, fapt care, spre exemplu a determinat guvernul australian sa renunte la introducerea lui”.

Parintele Nektarios Moulatsiotis, la randul sau, a subliniat intr-una din interventiile sale ca „acest card al cetateanului este in dezacord flagrant cu Constitutia Greciei si cu Dreptul European”.

Reprezentantii PR.A.O.S. (Initiativa Luptatorilor pentru o Constiinta Ortodoxa) au analizat in detaliu, atat din perspectiva tehnologica, cat si religioasa, tema cardului de cetatean.

Mitropolitul Pireului, Serafim, in numele Bisericii locale a Pireului, a exprimat nelinistea sa profunda fata de intentia introducerii cardului cetateanului in mesajul transmis manifestantilor prin reprezentantul sau, protopresviterul Hristos Hritodoulou. A subliniat ca actuala evolutie a tehnologiei devine un adevarat blestem pentru om si instrument al unei dictaturi fara precedent in istoria omenirii. Omul isi va pierde identitatea in cadrul sistemului de urmarire continua care se va realiza prin cardul cetateanului. S-a mentionat de asemenea ca se asteapta luarea oficiala a pozitie e Sinodului Bisericii Greciei imediat ce guvernul va da publicitatii proiectul de lege privitor la introducerea cardului cetateanului, specificandu-se ca s-a constituit deja o comisie juridico-teologica a Sinodului care investigheaza toate datele legate de cardul cetateanului.

In repetate randuri vorbitorii au invocat trecutul glorios al poporului grec care a fost un promotor al libertatii umane, prin aceasta indemnandu-i pe contemporani sa urmeze exemplul inaintasilor lor care nu s-au temut sa lupte si sa-si dea viata pentru credinta si patria lor. S-au facut referiri la Constantinopolul bizantin, ca simbol al elenismului crestin, si la 25 martie, una dintre cele doua zile nationale ale Greciei, care marcheaza inceputul revolutiei de eliberare e grecilor de sub jugul otoman, din 1821, in care Biserica a avut un rol decisiv.

In ansamblul lor, discursurile s-au dorit un semnal de alarma adresat poporului elen si in acelasi timp tuturor crestinilor, care se afla in pericolul de a-si pierde libertatea de actiune si spirituala prin acest nou sistem de inrobire, „anticrestin, antipopular, antidemocratic, antiuman si satanic”, dupa cum a subliniat unul dintre vorbitori, „un sistem pe care Noua Ordine doreste sa il impuna Greciei”. De asemenea, manifestatia s-a dorit o avertizare a ocarmuitorilor tarii, care se vadesc a nu fi „nici greci, nici crestini”, ci slujitori ai intereselor Noii Ordini Mondiale. S-a subliniat ca guvernantii nu doresc sa prezinte clar ce inseamna cardul cetateanului si riscurile pe care le presupune, ei se exprima in mod ambiguu, echivoc, in ce priveste conditiile si implicatiile introducerii noului sistem de identificare, fapt care dovedeste o data in plus caracterul antipopular al masurii.

La sfarsitul discursurilor s-a citit rezolutia manifestatiei adoptata de catre toti participantii.

Apoi manifestantii au pornit in mars pasnic catre Parlamentul Grecilor strigand lozinci precum “NU cardului cetateanului!”, „Grecia crestinilor Ortodocsi”, „Grecia inseamna Ortodoxie!”, „Afara masonii din Parlament!” si cantand imnul national si „Aparatoare Doamna”. Puternica a fost prezenta tinerilor care cu vocile lor viguroase au dat un ton diferit marsului. Trebuie sa ii felicitam pe acesti tineri, pentru ca multi dintre ei s-au implicat in organizarea si desfasurarea evenimentului prin distribuirea de pliante si postarea de panouri etc.

Odata ajunsi in fata Parlamentului, rezolutia manifestatiei a fost inmanata unui reprezentant al Parlamentului. Protestatarii si-au manifestat dezacordul fata de masurile si atitudinea guvernantilor si parlamentarilor in actuala criza economica si politica si au afirmat ca nu ii considera reprezentanti ai poporului elen, tocmai pentru ca nu actioneaza spre binele material si spiritual al poporului, ci sunt adevarati tradatori de neam si luptatori impotriva Bisericii si a credintei crestine.

Mitropolitul Ieremia al Gortinei si Megalopoleos a transmis telefonic in direct mesajul sau de solidaritate si de sustinere a cauzei manifestatiei.

Mesaje de solidaritate au fost citite in fata Parlamentului de reprezentanti ai unor organizatii crestine de pe tot cuprinsul Greciei.

In sfarsit, trebuie sa semnalam ca protestatarii si-au anuntat intentia de a organiza si alte demonstratii de protest impotriva introducerii cardului cetateanului atat in Atena, cat si in alte orase ale Greciei.

Parintele Nektarios Moulatsiotis: ”dupa afirmațiile polițiștilor suntem 150.ooo de oameni„

Aici puteți citi protestul din luna februarie 2011 → a) 27. Parintele Sarandis Sarandos, impotriva introducerii noilor acte de identitate electronice

→ b) 55) Mii de crestini ortodocsi au strigat cu putere la manifestatia de protest din Atena: NU Cardului Cetateanului! Nu 666! Nu inchisorii electronice!

13) Se face inscrierea in guvernarea electronica, care ne introduce in statul lui Antihrist

 

Traducere: Mihail Ilie.

Surse: http://thriskeftika.blogspot.com/2011/03/blog-post_8832.html

http://aktines.blogspot.com/2011/03/27-2011.html

http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2011/03/blog-post_5764.html

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2011/03/blog-post_7912.html#more

http://www.newpost.gr/ellada/item/33411

http://www.filoumenos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2704:Megalei%CE%BFdis-i-sygkentrosi-gia-tin-karta-politi-27-Martioy&catid=51:amka-ekam&Itemid=76


[1] INKA-ΓΟΚΕ este o federatie independenta, non-profit si non-guvernamentala, cuprinzand 46 de organizatii membre care militeaza pentru protectia consumatorilor din Grecia, intemeiata in 1970, si care face parte din Comisia Europeana pentru Sanatatea si Protectia Consumatorilor. (n.tr.)

sursa: GraiulOrtodox

Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

29 de răspunsuri la MARE protest in Grecia impotriva documentelor biometrice. Peste 100.000 de greci alaturi de preotii lor au cerut oficialitatilor renuntarea la Cardul cetateanului

 1. vasile zice:

  Cu tot regretul , insa in Romania nu va fi posibil asa ceva . Asta pentru ca relatia preot-enorias la noi se rezuma doar la incasarea dijmei pentru credinta . Si enoriasii au credinta cum imi este mie a minca sare. Ei se prefac dar in suflet suntem orgoliosi si plini de rautate . de asta civilizatia si credinta sunt cam straine de neamul romanesc.Daca s-ar putea ceva de moca , asa cum se intimpla in campaniile electorale desantate si nesimtite.

 2. Mos Ioan zice:

  Cinste Ierarhilor si Preotilor care îsi conduc Turma pe calea Mântuirii!
  Felicitari fratilor nostri greci ortodocsi care lupta împotriva legilor satanice date de Uniunea Comunista Europeana!

 3. paul zice:

  Daca Dumnezeu va mai amana distrugerea si sfarsitul lumii, cred ca o va face pentru acesti drepti care se numesc greci. Doar cativa oameni mai tin lumea. Nu vreau sa judec poporul roman ,dar ma intreb unde e credinta noastra stramoseasca care exista pe vremea lui Stefan cel Mare, a lui Constantin Brancoveanu, cand cu o mana de ostasi cu credinta si cu rugaciuni invingeam imensa armata turca?Oare comunismul ne-a stricat atat de tare si ne-a smuls credinta?Dumnezeu daca vede ca ai credinta in EL ,te apara de tot raul.
  Parerea mea e ca fiecare sa faca cate putin, sa faca fiecare partea lui,adica rugaciune chiar daca observa lipsa de solidaritate in credinta si orbirea conationalilor lui.
  Oricum este clar ca traim vremuri tulburi si mai ales ca noi suntem cei din urma oameni. Absolut toate semnele indica asta, si mai ales amploarea fara precedent a tehnologiei, a cipului.
  Oameni buni, sa nu ne culcam pe o ureche,sa ne facem timp mai mult pentru Dumnezeu, sa mergem mai des la biserica decat o faceam inainte. Sa urmam si noi modelul grecilor pt ca ei sunt un exemplu pentru tot pamantul asta. Noi ,romanii ,traim intr-o moleseala duhovniceasca si cel mai mare pacat cred ca e cel al nestiintei, al necercetarii vietilor sfintilor si lipsa acuta a unor duhovnici adevarati care sa-i ghideze,care sa explice poporului inrobit de televizor toate pericolele spirituale moderne care il pasc . Facultatea noastra de teologie a devenit cum spunea Creanga nimic mai mult decat ”o fabrica de popi”. Cunosc chiar mame care isi dau copiii la Teologie ca sa le asigure un viitor material bun, baieti care vor sa iasa preoti tot din acest motiv iar absolventii sunt slab pregatiti.

 4. Stefan zice:

  @Vasile : „enoriasii au credinta cum imi este mie a minca sare” si „civilizatia si credinta sunt cam straine de neamul romanesc” sunt cuvintele tale si sunt pline de rautatea de care faceai pomenire ! Daca tu crezi ca Romanii nu sunt civilizati este probabil ptr. ca faci parte din acelas neam cu saul bruckner,ala care spunea despre stupid people, si e treaba ta ce crezi dar ca sa manjesti un neam intreg cu alegatia ta ca noi Romanii nu suntem credinciosi deja e prea mult ! Ai uitat de cei care au mancat sare la propriu in temnitele groazei de prin Aiud sau altele asemanatoare ptr. credinta lor,Ortodoxia ? Ori te faci ca nu stii decat o istorie scrisa la comanda? Ai uitat ca in Romania exista si Crestini Ortodocsi adevarati marturisitori care se roaga mereu pentru poporul Roman inclusiv ptr. tine care stii sa scrii in limba Romana ? Unitatea Romanilor a fost manifestata de inaintasii nostri pentru sapte generatii la cat au indurat acei martiri care au sfintit beciurile groazei si pamantul acela prin martiriul lor insa iti spun doar ca nu e bine ce spui din simplul motiv ca prin cuvintele tale slabesti increderea oamenilor !

  @ Admin :frumos si tare multa bucurie avem cu totii ptr. acest articol si ptr. fratii nostri Greci !

 5. „Oare comunismul ne-a stricat atat de tare si ne-a smuls credinta?”

  Paul – comunismul contrar tuturor asteptarilor ne-a intarit foarte tare in credinta , ne-a daruit Sfintii inchisorilor (Parintele Ilie Lacatusu, Valeriu Gafencu, Elisabeta Rizea, Nicolae Ciolacu, Mircea Vulcanescu, Pr. Gherasim Iscu) .

  Ce ne-a distrus pe noi – a fost „libertatea” demonocratiei .

 6. cristina zice:

  Ar trebui sa luam exemplu de la greci.
  In general romanii care ne conduc nu au coloana vertebrala.

 7. petre zice:

  De ce nu aveti credinta si credeti ca poporul roman este nevrednic , intru smerenia lui sa credeti ca Dumnezeu are si copilasi care ii sunt bineplacuti si care nu si-au plecat genunchii lui baal , nu se poate sa chemi Numele Lui cel Sfant si sa pieri .

 8. Bogdan zice:

  Vai de noi, noi n-am manifestat nici 1% din cat au manifestat ei… :(

  Spunea cineva despre romani, ca „mamaliga nu explodeaza”… :(

  Bogdan.

 9. Leo zice:

  Daca pr. Iustin va cere, cel putin 100.000 de crestini vor fi la Bucuresti la un miting impotriva cipurilor!
  Harul va lucra in inimile multora!
  Doamne, ajuta!

 10. fanu zice:

  drept au grait grecii, ca miroase a 666 cu cardurile…

 11. Bogdan zice:

  @Leo
  De ce neaparat la Bucuresti? E complicat, si foarte multi nu vor veni din cauza distantei. Chiar daca ar avea bani de drum, nu ar mai fi locuri la tren. De ce sa nu fie mai multe manifestatii in mai multe orase? Eu cred ca 20 de mii la Bucuresti, plus cate inca 10 mii in toate orasele marisoare, ar fi foarte bine (Iasi, Brasov, Cluj, etc…). Ideal ar fi sa fie macar cateva mii in fiecare capitala de judet, in fata prefecturilor.

  Grecii au sum 10 milioane de locuitori, si uite, au reusit sa scoata 100 de mii in strada. Dar la ei s-a implicat puternic si ierarhia bisericeasca…

  Bogdan.

 12. Bogdan zice:

  @Stefan
  Oricine a trait macar cateva luni in strainatate iti poate spune cu certitudine ca mare parte din romani au probleme cu civilizatia, politetea si buna crestere.

  Cat despre credinta, nu vreau sa judec pe nimeni, dar dupa cate vad eu cei cu adevarat credinciosi sunt o minoritate. Cum iti explici ca in neamul acesta drept credincios nu avem in parlament nici un partid politic care sa aiba ca program interzicerea avorturilor? Hai sa nu ne amagim, suntem o minoritate :(.

  Bogdan.

 13. Stefan zice:

  @Bogdan,mare parte din Romanii din strainatate care merg la cersit si furat au probleme cu sapunul,politetea si toate celelalte atribute ale civilizatiei,iar Romanii care merg la munca tot in strainatate au probleme cu odihna ca pe ei,pe acei Romani care muncesc i-ai vazut de Inviere stransi la un loc cu totii si cu ochii in lacrimi departe de tara lor !
  Iar Neamul acesta Credincios are in parlament si cativa Crestini Ortodocsi cum dealtfel sunt si in BOR anumiti pastori marturisitori ai dreptei credinte si bineinteles mai ramanem si noi,cei care suntem mici aici pe pamant dar in permanenta legatura cu Hristos care a venit si pentru noi nu numai pentru aia care ne sunt reprezentanti din mercedesuri direct la Sfantul Altar.
  Concluzia:suntem o minoritate, dar suntem si nici Avram Iancu nu a fost majoritar intr-o imparatie si cu toate astea i-a macelarit pe cei care acum isi revendica pamant in Romania aparand tara si Ortodoxia neamului pe care acum mai toti il hulesc fara sa aibe discernamant!
  ORTODOXIE sau Moarte !

 14. Qubit zice:

  La noi din pacate mare parte din preoti s-au dat cu masonii.Dar Dumnezeu le va da pe masura!

 15. cosmin m zice:

  1. E adevarat ca noua ne lipseste spiritul viu, combativ, ardent, al grecilor. Dar la noi Hristos se mai vede totusi prin moaste, sfintii inchisorilor si cei cativa duhovnici. Este insa SUFICIENT ca la MOMENTUL POTRIVIT acestea sa dospeasca TOT aluatul. Vezi semnaturile anticip.
  2. Noi am trecut si prin comunism.
  3. Noi suntem un popor greu de urnit din loc, de tarani, dar si taranul se scoala odata…sa dea Dumnezeu sa fie pentru cauza Lui Hristos.
  4. Pentru sfintii si atitudinea lor, grecii vor fi protejati de ww3 si vor primi Constantinopolul. Noi,vom avea parte de ce au spus sihastrii din Rarau si Parintele Ilarion Argatu.
  5. Noua ne trebuie ceva drastic sa ne trezeasca din betia pacatelor. Foame si foc.
  6. Dumnezeu (inca) mai vorbeste fiecarui popor pe limba pe care acesta o intelege. Japonezii inteleg tzunami si Hirosima.
  7. Dumnezeu e cu noi. Doamne miluieste.
  8. Nu multimea face istoria. Ci persoanele. Inca si crestinii inrauriti de Duhul Sfant.

 16. Pr Timotei zice:

  Tot la fel s-au adunat si cand masonii impreuna cu arhiepscopul l-a adus pe papa in grecia! Tot neamul grec a fost impotriva. Inclusiv voata Biserica!!!! De aceea Hristodulos a murit de cancer, acest cancer sa declasat imediat dupa ce a plecat papa din grecia!!!!Pedeapsa lui Dumnezeu!
  http://www.petitieonline.ro/petitie/comentarii/papa_nu_are_ce_cauta_in_romania_-p66477055-pg10.html

 17. proxymagape zice:

  Iar intre timp – cand dragostea de Ortodoxie invadeaza strazile Greciei- omul roman sta linistit!

 18. paul zice:

  @numaiortodoxia
  Pe vremea comunismului, sfintii inchisorilor au reprezentat o exceptie(nu regula) de oameni cu adevarat ai lui Dumnezeu, cu mare curaj si mare credinta in Dumnezeu. Sa nu uitam ca ei erau marii intelectuali ai tarii, elita,oameni de mare valoare, scriitori, filozofi, oameni de cultura.(Imi aduc aminte o replica memorabila a unui detinut politic supravietuitor din trailer-ul unui film care spunea ca si-a intrebat tortionarul”Domnule, dar ce aveti cu noi, ce v-am facut noi?”Acesta i-a raspuns”Ca sunteti destepti”)
  Comunismul avea nevoie de oameni prosti, care sa nu gandeasca, doar sa infaptuiasca idealurile marete ale comunismului. Eu ma refer la marea gloata a poporului de rand, care ,in timp ce elita noastra era chinuita prin inchisori,se ducea de bunavoie si nesilita de nimeni sa toarne, ca asa le dicta moralitatea si caracterul lor meschin, ca sa aiba si ei acolo un loc caldut asigurat si intemeiat pe nefericirea altora.
  Nu doar modernismul ne-a distrus pe noi.Si comunismul si modernismul sunt cele doua fete ale aceleiasi monede, ale aceluiasi experiment masonic,unul intemeiat pe forta si constrangere, al doilea bazat doar pe sugestie si virusarea mintii prin mijloacele media de raspandire a indemnului la imoralitate.
  Poporul grec este un popor modern,bogat, si totusi conservator si credincios.Poporul roman e un popor sarac si ca vai de el, dar are o falsa impresie ca el e buricul pamantului, cand de fapt nu e deloc asa. Romanii se cred cei mai buni, cei mai frumosi,cei mai destepti, cei mai ospitalieri,unici pe acest pamat. Nu e adevarat, sunt multe popoare care au aceleasi calitati.Cand am fost in strainatate, eram tratat mult mai bine ca aici. Aici oamenii au o rautate, o lipsa de civilizatie, sunt invidiosi pe semenul lor, ii baga bete in roate, il toarna,o nepolitete, o ignoranta, sunt in stare sa se ia la bataie in mijloacele de transport in comun(ma refer in speta la cei de la oras, cei de la tara au mai mult bun simt)
  In fine, e ceva ce a inrait acest popor, ceva ce l-a indobitocit, ceva ce l-a stricat. De aceea, m-am referit la comunism, ca fiind un factor care a reusit sa strice acest popor, a reusit sa-l faca incult in ale religiei, pt ca religia era interzisa in scoli, erai turnat daca erai vazut la biserica..Cel mai pretios dar pe care il avem de la Dumnezeu e ortodoxia, un dar f mare si rar pe care trebuie sa-l pastram nealterat.

 19. ACOLO MARTURISITORI AI LUI HRISTOS ………….CRUCEA IN FATA SI TOTI LA LUPTA …….LA NOI 95% DINTRE ACESTIA SUNT VANDUTI SAU LE E ESTE FRICA SA MARTURISEASCA ADEVARUL ADICA PE HRISTOS………DACA NOI FACEM O ADUNARE PUN PARIU CA MAI MULTI DE 100 NU VIN …………NU AVEM PATRIOTSM IN NOI NU AVEM ABSOULT NIMIC. SI INTREBAREA E VIN 100 DE OAMENI? SI LA EI SAU ADUNAT 100.000 DE OAMENI…….DIFERENTA E MARE DRAGI MEI FRATI.PE ROMAN NU IL INTERESEAZA DECAT DACA ARE BANI CE MANCA …. MAI O DISCOTECA UN FILM UN MALL MAI O ETNOBOTANICA AM AJUNS UN POPOR DENATURAT NU GENERALIZEZ SA NU SUPAR PE UNI CARE AI DOARE ADEVARUL……….DAR SUNTEM CATIVA CARE STRIGAM SI SUNTEM PREA PUTINI DIN PACATE.

 20. ovidiu zice:

  NUMAI DUMNEZEU STIE CATI SUNTEM CEI CARE SUFERIM DIN CAUZA ACESTEI DECADERI A MORALITATII SI A ORTODOXIEI.
  IMPORTANT ESTE TOTUSI CA INCA SUNT PRINTRE NOI SPER DESTUI CARE PRIVESC CU ATENTIE PROBLEMELE BIOMETRIEI A CIPULUI, A LEPADARII DE DUMNEZEU.
  DIN PACATE NU SUNTEM LA FEL RE RAZBOINICI CA GRECII, CARE-SI APARA ACUM CREDINTA CU PREOTII IN FRUNTE.
  AM CAM AJUNS ZILELE DESPRE CARE VORBESTE PARINTELE IUSTIN PARVU, CA ” A VENIT VREMEA SA MARTURISEASCA MIRENII ” SI CUM SPUNE PARINTELE IOAN SISMANIAN CA ” PASTORUL S-A IMBATAT….”, .
  NU-I NIMIC NEAMUL ACESTA INCA TRAIESTE PENTRU HRISTOS CHIAR DACA NU CUNOASTEM NUMARUL ROMANILOR LUPTATORI, CINE STIE POATE ESTE MAI BINE ASA.ARSENIE BOCA ZICEA CA RAZBOIUL SE CASTIGA CU ARMELE DUHULUI.
  TRIST ESTE CA IN MULTE BISERICI NICI NU SE VORBESTE DESPRE ACTUALITATEA ACESTOR VREMURI….
  DUMNEZEU ESTE CU NOI, SI NE VA INTARI SA LUPTAM…
  DOAMNE AJUTA.

 21. Acsa zice:

  @ ovidiu, Aparam ortodoxia
  La noi se propovaduieste patriotismul de blog, de pe scaunul de la computer. E mai caldut asa…Se vede treaba ca iesirile in strada in felul in care au facut-o grecii dauneaza grav sanatatii. Cel putin sanatatii romanilor. Timp in care lichelele ne vand, ne aresteaza libertatea, ne decimeaza batranii, ne drogheaza tinerii si ne fugaresc inteligenta peste hotare. Ne pervertesc cele mai curate suflete ,cele ale copiilor nostri invatandu-i in scoala libertatile desfraului, egalitatea intre bine si aberant, ne vand si ne pustiesc satele, ne omoara traditiile, ne otravesc cerul, pamantul si apa , ne calaresc Ardealul. Si uite-asa, generatiile care vin ( daca vor mai veni!) vor vedea ce minunata a fost generatia parintilor lor,aia de patrioti in mediul virtual, fara curaj si fara coloana vertebrala. O generatie de absenti care nu are ce cauta in nici o pagina de carte de istorie. Caci nu suntem vrednici. Punct.

 22. Petru zice:

  Nu va temeti…va avea grija si de noi romanii bunul Dumnezeu.(chiar daca…cu biciul.El nu ne va lasa).Slava lui Dumnezeu !

 23. Mihaela zice:

  Bravo grecilor!Oameni de caracter si iubitori cu adevarat de Biserica si Ortodoxie…care pun pe primul plan mantuirea sufletului …

 24. Gigel23 zice:

  Oameni cu mintea odihnita,
  Sariti atata sa nu va puna cipuri sau sa nu vina Papa in Romania ca nu va mai puteti mantui.
  Din cate stiu eu, ca sa te mantuiesti nu trebuie sa ai pacate.
  Cati din toti care tipa pe aici sunt FARA DE PACAT?
  Aproape nici unul.
  Tipati ca nu va puteti mantui din cauza cipurilor, dar nu vedeti cat de pacatosi sunteti!

 25. Acsa zice:

  Gigel 23 draga,
  bine spui „din cate stiu eu”, fiindca nu stii nimic. Ai gresit strada.
  Fara de pacat a fost doar Maica Domnului. Noi toti (inclusiv tu!) suntem una in Adam, deci pacatosi.
  Citeste pentru mantuirea ta niste cateheze, daca nu ai mintea prea obosita. Nu se cade sa faci observatii fara sa stii despre ce vorbesti.

 26. manix zice:

  Gigele din ce secta faci parte? Numai Mantuitorul a fost si este fara de pacat. Mantuitorul a venit sa te salveze pe tine din igoranta.

 27. fanu zice:

  ce nume de roboţel gigel şi cu 23 la serie… eventual neliniştit peste măsură

 28. manix zice:

  Va urmaresc de cel putin 2 ani si va apreciez munca. Vreau sa impartasesc si altora din experienta mea de zece ani in studiul apocalipsei si al cipurilor spion RFID 666. Cei care-si dau cu parerea despre aceste cipuri si indeamna lumea sa le ia sa-i ierte Dumnezeu ca nu stiu ce fac. Acceptarea cipurilor in acte inseamna lepadare de Hristos. De ce?1) Pentru ca nu vom mai avea nume ci vom fi un simplu numar in calculatorul FIARA din subsolul orasului Bruxelle. 2)Numele va dispare si vom primii numarul 666.3) Dumnezeu nu ne va mai raspunde la rugaciuni deoarece noi ne-am lepadat de numele de la botez si ne-am dat in mainile diavolului. In crestinism nu exista deosebire intre nume si persoana ca trup si suflet. Se vor mantui aceia care in vremurile din urma vor chema numele lui IIsus. 4) Ne-am dat in mainile unui sistem care lupta impotriva lui Dumnezeu. 5) Daca am acceptat actele cu cip inseamna ca si noi luptam impotriva lui Dumnezeu pentru ca suntem complici cu sistemul RFID 666. Nu putem ramane neutrii, nu exista a treia cale. Nu va amagiti nu putem sa-i slujim si lui Dumnezeu si satanei in acelasi timp, caci ce partasie este intre adevar si minciuna, lumina si intuneric, Dumnezeu si satan. 6) Microcipul RFID 666 are aceeasi tehnologie cu cel pe care unii l-au primit sub piele, deci poate sa faca acelasi rau omului.7) Undele radio RFID 666 influenteaza creierul pana la disparitia discernamantului. Nu vom mai stii sa facem diferenta intre bine si rau, vom devenii mult mai toleranti fata de implant. 8) Toate datele noastre introduse in calculatorul FIARA vor fi modificate sau adaugate altele noi fara stirea noastra, noi nu vom avea acces la dosarul nostru electronic. Toate datele pot fi modificate, clonate, adaugate altele noi si asta fara stirea noastra in timp ce noi avem actele in buzunar sau poseta. 9) Disparitia intimitatii. Se va stii totul despre noi, ce mancam, ce bem, cu cine ne intalnim, ce credinta avem, ce avere, totul va fi, totul va fi afisat pe calculator. Totul se va scrie automat fara interventia omului. 10) Anularea prezumtiei de nevinovatie adica se presupune ca toti suntem vinovati. Un sfant parinte spunea ca in vremurile din urma nu va mai fi nici un diavol in iad ci toti vor fi in oameni si pe pamant. Undele radio RFID 666 sunt duhul raului. Calculatorul FIARA este o poarta a raului pe pamant. Dupa parerea mea aceste unde radio este taina faradelegii prin care se pot materializa diavolii pe pamant bineinteles sub forma ingerilor de lumina. Practic diavolii vor locui printre noi si daca nu avem duhul sfant nu vom stii sa facem deosebirea intre om si demon. Dumnezeu Hristos sa ne ierte de multele noastre pacate. Amin.

 29. Pingback: ORTODOCŞII DIN GRECIA PROTESTEAZĂ ÎMPOTRIVA CARDULUI CETĂŢEANULUI | Viata fantastica

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s