ANTI-CIP

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

rfid-chip

Toate articolele prinvind MICROCIPUL le gasiti AICI.

56 de răspunsuri la ANTI-CIP

 1. Pingback: Iată SEMN-ul Ortodoxiei ca răspuns la semnul fiarei !!! Părintele Iustin Pârvu se adresează poporului Român ! « † Apologeticum

 2. Pingback: COMUNICAT DIN PARTEA PĂRINTELUI JUSTIN PÂRVU: Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi! « Cidade de Deus’s Weblog

 3. Iulian zice:

  Luati atitudine acum. posibil ca SRIu sami fi citit asta.

 4. Bostan Maria Cristina zice:

  Continutul informatiilor, in parte citite si cu alte ocazii, este devastator. Cutremurator este faptul ca tara noastra, cu majoritate orthodoxa, a acceptat (fata de alte tari orthodoxe – ca de pilda Grecia – care s-au opus.
  Este momentul sa nu mai fim pasivi si blazati ci treji si luptatori intru credinta vestita prin jertfa de Mantuitorul nostru IIsus Hristos. Multi Sfinti parinti au sperat sa nu ajunga aceste timpuri care se vestesc a fi din ce in ce mai crunte – ale fiarei!
  Poate ca meritam – pentru pacatele noastre si pentru falsa toleranta – ca Dumnezeu sa ne incerce in acest mod. Dar, daca Dumnezeu da o incercare El da si mijloacele prin care putem rezista si lupta!
  Asa ca – sa ne ajute Dumnezeu si totodata sa ne rugam sa ne fereasca!!

 5. anonim zice:

  astea sau tampit cu capu cum poti sa ajuti tu diavolu cand noi trebuie sa scapam de el sal indepartam de langa noi

  lume nu acceptati asa ceva

  care da legea sasi puna el 10 cipuri nu unu

 6. roman zice:

  ANUNT FOARTE IMPORTANT

  Anuntul pe care il fac este foarte IMPORTANT; ieri am aflat din presa si astazi am inteles ca s-a „zvonit” si la radio ca s-au furat ARME dintr-un depozit din Romania. In cadrul anuntului se spunea ca deja lipseste si o cantitate importanta de munitie de diferite tipuri. Acest anunt nu este deloc intamplator in contextul in care ne aflam. Stim cu totii ca in America cand a fost vorba sa se instaureze un regim de control foarte bine pus la punct s-a invocat atentatul de pe 11 septembrie. Acum la noi, oamenii tocmai incep sa se trezeasca si sa vada cine ii conduce atat din punct de vedere politic, cat si religios. Si aceasta „disparitie” a unei cantitati importante de arme este sigur in legatura cu eventualele „masuri de securitate” care deja au fost luate: s-a declarat alerta de GRADUL I. Trebuie sa intelegem ca aceste miscari diversioniste, menite sa „imprastie” atentia oamenilor si s-o distraga de la adevarata problema a MICRO-CIPURILOR, vor fi cu siguranta in crestere, pentru a slabi forta de reactie si pentru a o imprastia in diferite zone de interes. Totodata, trebuie sa intelegem faptul ca MASONERIA se afla la baza acestor actiuni VICLENE prin care poporul ROMAN este inselat pas cu pas prin tot felul de „masuri” adoptate, gen „instaurarea gripei aviare”, introducerea prin decret parlamentar(!) a sarii iodate in alimentatia romanului, fie ca vrea, fie ca nu vrea, inocularea vaccinurilor ucigase la fetitele din Romania etc. Cum se explica faptul ca au disparut atatea arme in contextul in care pana si in unele universitati din Romania si in unele camine studentesti s-au instalat CAMERE de LUAT VEDERI??? Cu atat mai mult, intr-un depozit de armament, trebuia sa fie asigurata o SECURITATE MAXIMA… Lupta trebuie sa fie, cel putin din partea noastra, a ROMANILOR CRESTINI ORTODOCSI, PE FATA, caci se pare ca guvernul Romaniei, parlamentul, mass-media si Patriarhia lupta VICLEAN. Pai cum se poate ca in cazul „gripei aviare” sa vuiasca efectiv de zeci de ori pe zi radiourile si TV.-ul si in cazul MULT mai GRAV al MICRO-CIPURILOR sa asistam la o PENIBILA TACERE, prin care, de fapt, avem deja un RASPUNS: ca majoritatea celor care sunt „in fruntea” ROMANIEI, fie ca este vorba despre politica, fie ca este vorba despre religie, sunt deja „vanduti” banului si intereselor de o cu totul alta natura, fata de interesele DUMNEZEIRII de a SALVA ce se mai poate salva in ROMANIA.

  Concluzia este ca cea care trebuie cu adevarat DESFIINTATA in primul rand este MASONERIA din ROMANIA. Pentru aceasta trebuie sa fie instaurata o CAMPANIE de STRANGERE de SEMNATURI in fiecare oras din TARA. Fara acest pas foarte important va fi foarte greu, ca sa nu spun, aproape imposibil, sa luptam cu oameni care sunt pozitionati peste tot in posturi cheie in mai toate functiile de conducere di Romania: sanatate, cultura, alimentatie, agricultura etc.

  Inchei aici acest mesaj si va rog frumos, daca sunteti de buna credinta, sa-l faceti cat se poate de cunoscut, fie in aceasta forma originala, fie intr-o forma potrivita, dupa cum considerati de cuviinta.

 7. Jacota Mihai zice:

  666 fiara vrea sa ne aiba la picioare, numai cu credinta foarte mare in Dumnezeu vom pute depasi momentul…

 8. marilena popa zice:

  nu sunt de acord cu pasapoartele cu cip biometric

 9. un roman zice:

  nu mi se pare ceva normal nu-l acceptati!

 10. anti-guvern zice:

  este ceva de groaza acest cip.am ajuns sa fim controlati.ne asculta si telefoanele fara voia noastra.fara sa ne intrebe nimic.ei simt ca pierd controllul si de asta au ajuns la aceste metode disperate.proricum nu le da nimeni dreptul ce sa faca cu noi.si daca au dreptul acesta …..se numeste SCLAVIE.tot sclavi am ramas.un strigat cate persoanele care doresc sa se alature.vreau sa formez un grup pt a da jos guvernul acesta care ne duce la moarte.

 11. Ion din vale zice:

  Este inadmisibil ceea ce se intampla.Toti spun ca e democratie, uite ca nu e chiar asa,ajungem sa fim controlati.Cert este ca nu suntem obligati sa acceptam,asa ca nu pot sa ne oblige.Rusine!Jos cu cipurile!

 12. Ioan zice:

  Buna ,
  De unde pot afla locul si data urmatorului protest anti-cip ?
  Doresc sa sprijin aceasta campanie .
  Multumesc .
  Ioan , tel. 0744.385.079

 13. Saila George zice:

  Din acest motiv, Asociatia Civica Dreptate va invita sa participati in numar cat mai mare in ziua de Duminică, 29 martie 2009 intre orele 12.30 – 17.00 la mitingul şi marsul de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in fiinţa umană. Mitingul va incepe in Piaţa Alba Iulia la ora 12.30, pe trotuarul si aleea ce margineşte intersecţia (sensul giratoriu al Pieţei Alba Iulia), pe partea dreaptă – în sensul de mers către Piaţa Unirii). În aceasta locaţie vom rămâne până la ora 14.00, după care se va porni in mars pe carosabil –banda 1 de circulaţie, catre Piata Unirii – in dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, pana la ora 17.00.

 14. alfa zice:

  Masoneria ar trebui distrusa mai ales in Romania aceasta organizatie pagana facuta in interesul unora de a controla lumea de un lucru is sigur nu vor reusi.
  Cine se cred astia planeta asta nu e a lor doar viseaza la ea dar nici nu o sa fie or pune ei la cale tot felu de planuri de inrobire a umanitatii dar si altii le pregatesc lor o surpriza pt ca nu sunt ei cei mai destepti de pe pamant au doar niste avantaje cum ar fi functiile cheie in lume etc de unde manipuleaza masele de populatie deaia vor sa puna cip sa fie cu toate la curent sa detina controlu 100% cea ce nu se va intampla in toata istoria omenirii nici un dictator ,nu a putut detine controlu si daca la detinut a fost pt o perioada scurta de timp

 15. alexandra zice:

  Nu primesc prezervativ electronic.

 16. Svetlana zice:

  Cipurile astea sunt plasate in mai toata aparatura moderna, inclusiv si televizoare, monitoare, nu numai in telefoanele mobile, te pot viziona chiar la tine in casa, dar este scris in biblie, ca pe acestea-i arde nebunia, pina la urma ce pot ei sa-mi faca, nu ma las de credinta mea si-i tot, eu raspund de sufletul meu. M-am confruntat personal cu masoneria aceasta ocultista. Ei nu au nevoie de armament, nici de cel nuclear, pentru ca usor se poate de manevrat cu alt tip de arma cu raze lazer a tesuturilor modificate genetic umane, e de ajuns sa-l omori pe om si cu un lazer, de la orice distanta fara a lasa careva urme, probe ce dovedesc vinovatia, sunt multe alte metode de tortura neaplicind forta fizica, sunt mult mai „sofisticati” in ale ocultismului, ghipnosei, dupa care putini rezista sa ramina normali psihic, si doar prin multa rugaciune, sfintul maslu, alte lucruri sfinte pe care ni le-au lasat sfintii parinti am rezistat. Aparent ar insemna ca nu exista robie, conform Drepturilor Omului, dar de facto ei vor sa-i inrobeasca pe toti. N-o sa le mearga aceasta si cu crestin ortodoxii. Chiar daca suntem in aceste timpuri apocaliptice, sa stiti ca mai bine mor de foame, pina la urma nu maninci vre-o 20 zile, in schimb voi primi viata vesnica in dragostea lui Dumnezeu, acum satana ar vrea el sufletul omului, care valoreaza cit noua neamuri crestine, pentru ca raspunderea iti revine pentru tot neamul tau, cu Doamne Ajuta . Dar si cei alesi nu va lasati ispititi. Mai trimiteti-i „na turbincu” pe slugile necurate.

 17. Victoria zice:

  Cipul vor lua cei ale caror nume nu sunt scrise de la intemeierea lumii in cartea vietii Mielului celui injunghiat, nu va lasati prada intunericului, scrisnetului dintilor si focului vesnic. Nu spre sperietoare va vorbesc ci spre frica de Dumnezeu, caci mare este mila Lui catre voi sa aflati toate de cite aveti nevoie pentru a va mintui de pacate, un om informat este pregatit si arma noastra este Crucea si rugaciunea, caci cu cuvintul va fi doborit vrajmasul neamurilor. Au sa porneasca asupra voastra cu tot arsenalul diavolesc, dar numai cu rugaciune rabdare si statornicie in dreapta credinta crestin ortodoxa vom rezista. Mi se rupe inima sa aud de la unii preoti, arhierei care poarta hainele Domnului si nici nu realizeaza ce vorbesc, ca vor primi cipul si totodata se vor mintui prin faptele lor bune. Ce fapte bune??? Chiar de au facut ceva bine aceea nu afost de la ei, acela a fost Domnul milostiv, sa nu-si asume ceea ce nu le apartine. Ale lor sunt doar multiplele pacate si de ele sa se spele, farisei netrebnici. Asa procedeaza potrivnicul (satana) si are el o lege: “Nu bei , nu maninci, nu te prostesti cu mine – ai sa fii pedepsit” . Insa la momentul potrivit Domnul ne da si rezolvarea si ceea ce trebuie sa vorbim, nimic nu ni se da supraputerilor noastre, sa nu ne asemuim lui Iuda si sa le rabdam pe toate cite vor veni pina la sfirsit. Proslavit fie Tatal, Fiul Sau Domnul nostru Iisus Hristos, Sfintul Duh, Preacinstita Sa Maica Fecioara Maria si toti Sfintii Lui in vecii vecilor, Amini.

 18. Daniela zice:

  Curios lucru mi-a povestit o maică printr-o pilda, diavolul cânta aşa de frumos încât şi monahii dansează. Acuma ce vor ăştea cu cipurile lor să dansăm şi să cântăm după cum or fluiera ei? Las să fluiere şi să cânte aghiuţă pân-şi-a rupe gâtul. Apropo cu manipularea prin mass-media, este cam tot aceiea, cum vi se pare? O coincidenţa ar fi şi că în mitologia greaca Apollion (tot el Lucifer, Abaddon) impreuna cu muzele sale de muzică şi poiezie lumească poate să-ţi suceasca minţile. Fiţi atenţi la ce vă spun, nu vă lăsaţi manipulaţi de masonerie, preţul este mult mai mare, viaţa de apoi.

 19. DAVID BECKHAM zice:

  REFUZ CIPUL
  REFUZ DICTATURA

 20. Prigonirea ortodocsilor zice:

  doar comment-uri, vorbe, articole , instigari si fapte……nu se vede nimic pe urma acestor articole si chemari ale Sfintilor nostri Parinti…..facem fratilor o adunare in toata tara si cu Sfanta Evanghelie si cu Sfanta Cruce impreuna cu icoanele Maicii Domnului Aparatoarea Crestinilor si cu cea a Mantuitorului nostru Iisus Hristos pornim pe strazi zi si noapte, sa propovaduim noi Crestinii, Biserica Lui Hristos Cuvantul Lui………noi trebuie sa ne salvam , ca nu mai are cine….sa mergem pe strazi in cartiere si sate si peste tot sa ne trezim FRATII ORTODOCSI !!!!!!!!!! ca sunt orbiti de diavoli…..doar asa vom avea rezultate….prin jertfa pentru Biserica Lui Hristos, noi suntem Biserica !!!!!! o sa fac un forum doar pentru a ne imparti parerile pe orase si a ne face cunoscuti sdi a ne aduna mai usor !!!! astept raspunsuri

 21. Marius zice:

  @ roman
  Ma bag si eu sa strang semnaturi numai sa gasesti o formula finala a tabelului pentru semnaturi si sa ne asiguram ca este conform legislatiei in vigoare, poate imi dai un semn, tot strangem semnaturi pentru cipuri.

 22. florin dinescu zice:

  fratilor sa ne mobilizam ,sa nu sa lasam diavolul sa ne fure sufletele .socoteala e foarte simpla pe pamint viata e trecatoare putem muri oricand nu stie nimeni cand si cum si in afara de asta e foarte scurta 60 -70-80 de ani .important este sa ne mantuim sa mostenim viata vesnica .de aceea trebui sa spunem nu cipurilor electronice sa nu acceptam vaccinurile anti gripa porcina care este de fapt o gripa obisnuita. daca ne vor omori sa murim pentru hristos sa nu ne lepadam de mantuitorull nostru

 23. niculina zice:

  „Doamne al puterilor fii cu noi !”

 24. J.J zice:

  Doamne, pana la sfarsit ?!?….pana la sfarsit atunci !!!!

 25. gabi zice:

  Mai este putin pana ne vor obliga sa acceptam si buletine biometrice, la 1 ian 2011. Si atunci ce vor spune? Nu mai pot spune ca la pasapoarte ca este un drept si nu o obligatie de a avea un buletin. Prin urmare ce facem, stam cu mainile in san si asteptam blazati sa ne puna latul de gat? Sau ne luam crucea si destinul in maini si strigam din toti rarunchii: nu vrem documente biometrice!!!!!! Sa-si puna parintele Stoica de la patriarhie daca vrea sa-l gaseasca pe Satan!

 26. poliana zice:

  Noile permisele de conducere noi au sau nu cip?

 27. admin zice:

  S-au facut experimente si s-a constat ca au. Apoi, ministerul a dat raspuns la toti cei care au solicitat, ca nu are. Directivele europene prevad ca noile permise sa contina microcipuri, dar fiecare tara poate decide daca contine sau nu microcip. Parintele Justin a zis sa nu le luam, caci tocmai in aceasta nelamurie sta viclenia. Apoi, aceste contin cod de bare vizibil, constituind un instrument de inregimentare a oamenilor, privandu-i de libertate si intimitate, dar mai grav reduc identitatea unui om la un numar in baza de date a dusmanilor lui Dumnezeu. Tu ce alegi?

 28. sorina zice:

  da noile permise auto contin cip electronic

 29. libertateromania zice:

  buna…as vrea sa fac un anunt important. de ceva timp am inceput o campanie impotriva cipurilor biomerice si a guvernarii mondiale care consta in impartirea pliantelor informative pe strada si incercarea de a convine cat mai multi preoti sa vorbeasca poporului despre acest lucru.mai avem nevoie de persoane care sa ne ajute si sa se implice activ in aceasta campanie. cei ce sunt interesati ,ii rog sa intre pe blog si sa ma contacteze. un alt scop al acestei campanii este unirea celor care sunt impotriva cipurilor.
  multumesc mult si Duamne ajuta!

 30. Stelu zice:

  Salut!
  Nu cred ca putem misca mare lucru cu aceste petitii si cereri catre presedinte pentru a organiza referendum. Sigur nu le vor lua in seama, ba cred ca se si amuza serios pe seama lor „ia uite-i si pastia vor referendum ha ha ha”
  Singura solutie viabila dupa parerea mea raman manifestatiile de mare amploare, dar si aici e o problema ca nu prea se aduna oamenii… Unitatea poporului nostru a fost in mare parte distrusa. Oamenii in zilele astea isi canalizeaza energia spre lupta politica, spre fotbal etc. numai spre lucruri cu adevarat folositoare nu. Iar astia incet incet isi duc planul la capat. Cand ne vom trezi poate va fi prea tarziu. Ideea care este? Nu mai merge sa ne lamentam pe aici cu comenturi ci sa facem ceva concret…
  Admin ce zici?
  Doamne ajuta

 31. kokoshel zice:

  Daca e asa de simplu facut cip-implantul asta si are numa 128 biti de ID , pai din astea or sa cloneze chinejii si or sa le vanda la kilogram in Europa. Intr-o zi bagi 3 identitati diferite lejer si golesti 3 supermarketuri…

  Voi chiar credeti ca astia care oricum ne conduc si ne manipuleaza de vreo 200 de ani prin sistemul financiar-bancar ;) or sa renunte ei la metodele ultrasecurizate clasice (marcajele banilor, marcajele pasapoartelor si buletinelor si cardurile de credit asa cum sunt ele acuma care sunt de 100 de ori mai bine securizate decat un jeg din asta de chip al carui cod il sparge un informatician asiatic in juma de ora ? :)
  Eu cred ca mai degraba ei cauta sa ne distraga total atentia prin hoax-ul asta cu implanturile spre a face acolo sus miscari mult mai mari , imprumuturi si datorii umilitoare catre tari ca Romania etc. etc.
  Sau poate ca vor sa ne obisnuiasca cu ideea viitoare :)

 32. anonim zice:

  Se spune ca de la 1 ianuarie 2010 vor desfiinta biletele de transport in comun RATB. De ce credeti? pentru ca acele carduri folosesc tehnologie RFID. Ar trebui dati in judecata, dar cine sa o faca? Doamne ajuta!

 33. ioana mirgoace zice:

  DAK ACCEPTATI CIPUL VA DAT DE PARTEA DIAVOLULUI!NU VA LASATI CONTROLATI!SPUNE-TI NU CIPURILOR!

 34. Raluca Damian zice:

  Daca se poate, va rog sa puneti la dispozitie mai multe informatii in legatura cu cipul de pe abonamente si cu pericolele duhovnicesti si fizice pe care le pot intampina posesorii de astfel de carduri! In acest moment foarte multi crestini is pun intrebari in legatura cu aceasta problema si personal cred ca se simte nevoia unui avertismet ferm, explicit, cat mai clar si amanuntit in legatura cu asa-numitul „card activ”. Iertati! Doamne ajuta!

 35. Rhada zice:

  In 2011 este preconizata introducerea cartilor de identitate electronice si ma gandesc ca daca vrem sa facem ceva, sa ne organizam din timp o actiune coordonata, sa strangem semnaturi pentru o petitie pentru un referendum national, sa mergem in audienta la presedinte, sa actionam statul in justitie invocand dreptul la libertate religioasa si la libertatea de a alege sa nu primim documente electronice.

  Cred ca ar trebui sa actionam din timp pentru a nu fi luati pe nepregatite ca in cazul pasapoartelor biometrice.

  Pasapoartele biometrice au fost doar o repetitie la ceea ce va urma. Pasaportul nu este obligatoriu pentru toata lumea, putem alege sa nu il luam, putem cere pasapoarte temporare, nu acelasi lucru e valabil pentru cartea de identitate.

  Avem nevoie de actiune imediata, nu trebuie sa asteptam sa vedem cum actele incep sa devina eliberate.

 36. paul zice:

  :-)
  daca aveti impresia ca acel CIP mai arata asa si la ora actuala va inselati
  cred ca toata lumea a auzit de nanoroboti
  asa ca acei nanoroboti se pot pune si intr-un ser sau in vaccinuri
  sunt usor de programat sa face ce li se cere chiar si prin satelit.

 37. gabi zice:

  admin, ce se mai aude cu memoriul adresat „presedintelui” Basescu, cel cu privire la organizarea unui referendum pe tema pasapoartelor biometrice, pe care tocmai ce le-au extins la nivelul intregii tari?
  Eu zic sa ne organizam din nou, stii, cum se procedeaza cu flyerele, trimiti trei, pe primul il arunca, la al doilea se mai gandeste, pe al treilea il ia in seama.
  Oricum, merita incercat.
  Ne pregatim in felul acesta petru o lunga lupta intre NOI si EI, oricum, este un exercitiu necesar pentru vremurile ce vor veni.
  Si vad si EI in felul asta ca nustem nici prosti, nici lasi si nici o masa de manevra inerta.

 38. MIMI zice:

  EU MI-AM ANCREDINTAT, SUFLETUL,BUNULUI MILOSTIVULUI DUMNEZEU,VOI FACE,TOT CE ESTE BINE,SI PLACUT,BUNU DUMNEZEU,NU VOI ACCEPTA,NICI UN CIP,SI NU VOI ACEPTA,NIMIC, NIMIC, CE ESTE ANPOTRIVA LUI DUMNEZEU,DUMNEZEU SA NU UITATI,CA ESTE CU EI ,SI FERESTE,,PE TOTII A LUI,SI CEILCARE ESTE CU DUMNEZEU VIU ESTE, DE SI ESTE MORT, SI CL CARE ESTE AN VIATA,SI SE MISCA, SI NUI DE PARTEA LUI DUMNEZEU,ESTE MORT,PENTRU CA NU ESTE ,CU DUMNEZEU.TATAL CERESC,ISUSE,FECEORA MARIA,ARHANGELII,ANGERII, FITII TOTII CU NOI.

 39. Dragos zice:

  Hai ca vorbiti aiurea… Libertate? Nu exista, si nu a existat vreodata. Poate pe vremea cand eram vanatori-culegatori (100000 BC). Uite, fix cu cipul asta va pierdeti voi libertatea! Pai daca vrea cineva sa te urmareasca, acuma, fara cip, te vede si pe Wc. Nu inteleg unde scrie in Biblie de pasapoartele astea. Daca va streseaza problema, nu va mai faceti pasaport. Cat despre cartea de identitate electronica ce va apare in 2011, cred ca nu sunteti informati bine : aceste carti sunt deja electronice. In sectorul 6 exista aparate asemeni bancomatelor pentru ele. Bai oameni buni, in Biblie scrie de semnul antihristului , al fiarei, nu de cipuri care nu sunt la vedere. Este vorba de un semn vizibil. Poate este semnul dolarului, al euroului pe care ii detineti. Poate va fi un semn cum purtau nazistii svastica. Poate este o emblema care apare pe acte si inscrisuri, cum ar fi emblema cu stelele UE. Poate vom purta peste 50 de ani insigne sau matricole obligatorii. Poate semnul este cel al vaccinului pe care l-ai facut in copilarie. Cat despre apocalipsa, fiecare generatie s-a considerat atat de importanta si de suferinda incat a considerat ca trebuie sa vina apocalipsa. Asa au luat nastere martorii lui iehova, o secta tare periculoasa. Astia au prorocit gresit de mai multe ori sfarsitul lumii, ca cica asa le-a zis lor D-zeu. Ori sunt idioti, ori D-zeu face misto de ei. Probabil prima varianta. Stati linistiti si intariti-va credinta mai bine. Petreceti timpul iubindu-va si nu-l mai irositi cautand semne, caci este scris ca numai Tatal stie cand va sosi clipa, iar vanitate si ingamfare este a considera ca din cititul semnelor veti afla ceva. Nici Domnul Isus nu poate ghici clipa, deci cine sunteti voi de va considerati mai intelepti. Daca sunteti cu adevarat credinciosi, credeti ca D-zeu va va pieri pentru un cip plantat prin viclenie (punand cazul ca reprezinta altceva). Este scris ca avem liber-arbitru, deci nu va avea voie satan sa te piarda, decat cu incuvintarea ta, si prin alegerile si comportamentul tau. Este ca si cum ai muri, te-ai duce la poarta raiului si acolo te-ar da afara fiindca ai avut card de credit la BCR sa zicem. Sau ca ai trimis SMS uri. Sau ca ai avut calorifer electric.

 40. acadennis zice:

  Sistemul utilizeaza tehnica:
  „Imparte si cucereste”.

  Dar la inceput noi toti vom fi avertizati:

  „Apoi a urmat un alt inger, al treilea, zicand cu glas tare: ” Daca se inchina cineva fiarei si icoanei ei si primeste un semn pe frunte sau pe mana, va bea si el din vinul maniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat in paharul maniei Lui; si va fi chinuit in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.”

  In orice caz trebui sa fim prudenti, pentru ca satan va utiliza un sistem foarte complex prin care va induce in eroare pe multi.

  Si totul va avea de face cu sistemul financiar, caci fara acest semn nimeni nu va putea cumpara sau vinde. Dar la inceput se va pune la
  punct sistemul de identificare al oricarui individ, cruzarea ID-ului cu
  numarul de identificare fiscala, cu numarul de siguranta sociala si cu numarul cartii de sanatate, sistem ce in unele tari din UE deja sunt impuse.

  Am vazut deja carte de identitate a unei tari UE (una dintre primele care au intrat in UE) care are deasemenea incorporat un chip, numarul de identificare fiscala, numarul de siguranta sociala si numarul cartii de sanatate.

 41. mihai zice:

  aveti dreptate, vom fi urmariti si toate celelalte, dar nu ar trebui sa ducem aceasta idee la extrem. chestiile cu cipul=666, sau cine isi baga cipul este de partea diavolului si restul mi se par niste exagerari.
  SUNT DE ACORD cu toate manifestele IMPOTRIVA cipurilor, dar lasati-o mai moale, sa nu patiti si voi ce au patit si altii; pentru ca EI nu stau degeaba, cauta sa ii distruga pe toti cei care se impotrivesc, prin boli de laborator(gripele) si multe alte chestii, nu imi permite timpul si spatiul sa vi la spun pe toate….DOAMNE AJUTA!!!!

 42. alexa zice:

  nu imi vine sa cred cata lume s-a injectat cu vaccinul antigripal dupa moartea lui Tecuceanu!!asta e doar inceputul!!!!ii spuneam sotului meu la o ora dupa ce s-a aflat de moartea bietului om ca asta e o strategie de a manipula lumea,exact ca la reclama,sa fie cat mai credibila,pozitionezi brandul si apoi il bagi in fata pana cand lumea cumpara produsul,e ca o hipnoza,s-au folosit de moartea acelui om,el fiind o vedeta si multa lume auzise de el,cand vad o reclama la tv cu nu stiu ce fotbalist ce a cumparat nu stiu ce produs sau il foloseste,multi se duc si ei si cumpara fiindca e spiritul de turma,hai sa incerc si eu ca si ala a incercat,asa si cu vaccinul,multa lume naiva a crezut televizorul si s-au vaccinat,vaccinul contine mercur stiati????toate vaccinurile antigripale contin substanta astacare e nociva pentru organism.Mi-e groaza ca vremuri traim!!!totul se foloseste impotriva noastra!vrei nu vrei ne conduc din umbra,dau legi cum vor ei,le schimba nu te intreaba nimeni daca esti de acord sau nu,suntem deja vanduti,sclavi la noi in tara,din cauza noastra am ajuns aici,nu suntem uniti,suntem rai si curve,vorbim pe la colturi,de aceea fac ce vor cu noi,pentru ca ei au vazut ca se poate face ce vor ei cu noi,nu suntem ca alte natii,rugati-va pentru fiecare sa nu cadem in ispita,putem fi oriunde dar in credinta vom birui,uitati-va la televizor,doar oameni care vorbesc aiurea fara sens,dezbateri fara fond,curve care au emisiuni,toata lumea porno cum spunea Puia,ce-i mai place lui aghiuta cand vede atatea femei goale pe sticla,sunt multe de spus,nu ne ramane decat sa ne rugam,aveti grija ce mancati,in paine se pun afanatori care sunt cancerigeni,nu faceti nici un fel de vaccin,se introduc tot felul de substante periculoase,vremea de apoi e aproape,Domnul sa fie cu noi!!!

 43. Rhada zice:

  Am citit un mesaj pe Sacciv, nu stiu daca am permisiunea de a-l copia, a fost publicat de multa vreme, eu nu l-am vazut decat acum si as vrea ca mai multi oameni sa fie constienti de pericolele ce se ascund in spatele facilitatilor oferite de sistemul de plata e-banking.

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/14/sistemul-lucreaza-eliminarea-banilor-cash-de-pe-piata-si-cipurile-din-carduri/#comments

  Personal, fiind client al BCR, mi s-a propus de catre angajatii amintitei banci in cursul anului 2008 sa primesc un dispozitiv numit token cu ajutorul caruia sa pot efectua tranzactii financiare prin telefon sau internet. Avantajele fata de sistemul clasic de efectuare a platilor la ghiseu sunt net evidente, de genul comision perceput minim sau inexistent, posibilitatea de initializare a platilor si in afara orelor de program a bancii si din orice tara a lumii, acces permanent la starea finaciara a posesorului, eliminarea timpilor de asteptare de la ghisee si multe altele, pe care eu din lipsa de interes nici nu le-am retinut.

  Recunosc, am utilizat aceasta modalitate alternativa de plata si am beneficiat de facilitatile oferite de catre sistemul e-banking, la momentul de fata isa reusind sa ma debarasez de aceasta inovatie menita sa ne inrobeasca.

  Primele semne de intrebare privitoare la onestitatea acestei mode bancare mi le-am pus odata cu observarea faptului ca angajatii tuturor bancilor, nelimitandu-ne doar la BCR, promoveaza de cateva luni bune cu o asiduitate de nemaiantalnit E-BANKING-UL, ca o alternativa a viitorului la sistemul clasic bancar cu care de voie, de nevoie am fost obisnuiti de ceva timp.

  Si care este partea rea?

  Coroborand aceste lucruri, pentru unii probabil marunte, cu scopul final al pecetluirii oamenilor si functionalitatea care i se va da microcipului implantat in corpul uman, ce va permite incheierea de tranzactii doar de catre posesorii acestora, bine ne putem da seama ca tinta principala la momentul de fata a elitelor finaciare este eliminarea banilor cash de pe piata.

  Descriu in continuare o intamplare banala prin care am trecut, din care va veti putea face o impresie asupra contextului creat si presiunii exercitate de banci pentru ca oamenii sa se predea din proprie initiativa sistemelor alternative: Cu aproximativ o luna de zile in urma, la Agentia BCR din Bucuresti situata la intersectia dintre Sos.Panduri si Calea 13 Septembrie, intr-o zi de luni, am intrat pentru a face niste operatiuni bancare. Aici am constatat ca din cele patru ghisee existente, cu publicul lucra doar unul singur, celelalte fiind inchise. La rand asteptau nu mai putin de 16 persoane, deci este clar ca se impunea suplinirea unicului ghiseu cu cel putin unul, daca nu chiar cu toate trei. Povestirea continua… Persoanele erau nervoase, unele dintre ele devenind chiar irascibile, cerand explicatii de la angajatii bancii pentru umilirea la care erau supuse. Concomitent, in incinta bancii puteau fi observate o multime de angajate care se indeletniceau cu diverse, numai cu satisfacerea pretentiilor clientilor nu. In paralel, cativa ofiteri de credit, stand netulburati la birouri, ofereau o solutie la toata nemultumirele a oamenilor: PLATILE ELECTRONICE, apeland la diverse tactici de vanzari pentru ca oamenii sa primeasca acele token-uri. Inclusiv eu am fost reintrebat in acest sediu de banca daca nu cumva doresc sa optez in sens favorabil.

  Am reusit sa imi dau seama ca toata aceasta stare tensionata nu se datora acelor mici “finantisti” care sunt stimulati prin comisionele primite si nici casieritelor care nu mai apareau la ghiseu, ci tocmai mai marilor sistemului bancar, aserviti scopurilor murdare ale masoneriei, care impun in cunostiinta de cauza o asemenea tactica in relatiile fata de clienti.

  Vreau sa mai fac precizarea ca situatia din acea zi de luni nu a fost determinata de vreo sedinta de inceput de saptamana la nivelul bancii sau vreo alta stare de exceptie, caci marea majoritate a oamenilor erau revoltati tocmai de faptul ca in vinerea dinainte intampinasera aceeasi grava problema.

  La catva timp dupa acel neplacut moment, am intalnit o cunostinta careia i-am relatat cele ce mi se intamplasera, astfel ca si acea persoana a putut de asemenea sa imi relateze o situatie oarecum asemanatoare, dar de aceasta data petrecuta intr-o agentie/sucursala/filiala a BRD, cand i s-a replicat in mod deschis de catre o angajata a acesteia ca va trebui sa accepte ideea ca in scut timp toate platile se vor face doar prin intermediul cardului.

  Iar, unii cititori probabil vor spune ca este este doar problema acelora care au ales sa lucreze cu bancile, care sunt in prezent in Romania institutii private. Eu le spun insa ca trateaza subiectul cu maxima indiferenta, iar prin lipsa de importanta pe care o acorda unui atat de grav subiect, nu fac decat sa se faca partasi PREDARII TOTALE a intregii populatiei in fata scopurilor oculte urmarite prin lucrarea bancilor. Nu uitati faptul ca toti angajatii institutiilor de stat au fost constansi de catre autoritati prin act normativ, fara voia lor, sa accepte primirea salariilor prin carduri, deci obligatoriu creanduli-se adiacent acestora si cont.

  ––––––––––––––––––––––––

  Daca am trimite toti solicitari la bancile de care apartinem DE RENUNTARE LA CARD si de pastrarea contului curent (in care vor fi virati banii de pe salariu) si de efectuarea automata a platilor la facturi prin debit direct.
  Renuntati la beneficii, nu trebuie sa aratati numai pe site-uri ca va pasa de sufletele voastre, trebuie sa le aratati asta lor, BCR-ului, BRD-ului, etc, si doar asa vor vedea ca majoritatea clientilor renunta la serviciile lor, la asa-zisele beneficii, care mai tarziu vor fi fortat introduse pe scara mare.
  Tineti-va economiile acasa, sa nu ramaneti fara lichiditati, nu renuntati la cash, incercati sa fiti cat mai independenti de institutiile bancare. Ei NU au cum sa va ia banii lichizi, daca nu le dati de buna voie pe mana lor.
  Sper ca oamenii sa fie din ce in ce mai constienti de capcanele in care sunt atrasi.

 44. gabi zice:

  La fel se intampla si cu fortarea firmelor, tot de catre banci, de a-si pune in sediile lor ATM-uri, pentru a nu mai incasa bani lichizi.
  Mi s-a intamplat sa mi se ceara in mod repetat, chiar insistent si sacaito,r de catre Alpha Bank sa montez un ATM in magazin, si vazind ca nu au succes cu insistentele, directorul chiar m-a rugat asa, prieteneste, de dragul lui, sa fac totusi acest lucru. Am refuzat de fiecare data, chiar cu riscul de a fi considrat anacronic.
  Am facut si eu aceeasi legatura cu faptul ca nu se urmareste altceva decat scoaterea in mod treptat, dar intr-un viitor nu tocmai indepartat, a banilor lichizi de pe piata.
  Un lucru care trebuie bifat in marele plan pe care il au pentru noi fortele oculte care conduc de fapt lumea.

 45. Anti NWO zice:

  Parerea mea ar fi ca, cei care nu vor asemenea carti de identitate sa se mobilizeze si sa faca ceva, sa nu mai fie luati prin surprindere, ca in cazul pasapoartelor biometrice.
  In momentul de fata, timpul lucreaza impotriva noastra. Nu suntem informati, nu stim care ne sunt drepturile, nu ne cunoastem legile si deci, nu ne putem apara, pentru ca nu suntem uniti.

  Propun sa ne unim initial in cadrul unei retele sociale, gen Facebook, alcatuim o retea, iar in timp, acea retea se va mari.

  Prin postari si revolte spontane din fata monitorului nu putem face nimic. Avem nevoie de actiune continua, unitara, avem nevoie sa ne cunoastem unii pe altii, sa luam atitudine impotriva sistemului bancar si a celui administrativ, pentru ca asa ne va fi mai usor sa luptam.

  Crestinii nu vor rezista in vremurile de pe urma singuri. Chiar daca renuntam treptat la drepturile noastre, tot avem nevoie de sprijinul celorlalti, fara de care am fi mai slabi. Dumnezeu nu ne vrea izolati, insingurati, luptand fiecare impotriva sistemului pentru el-insusi. Asta era ideea – sa nu fim egoisti, nepasatori, ci fiecare sa isi impartaseasca experienta si sa o puna la indemana celorlalti la nevoie. Cred ca de aceea fiecare a fost inzestrat cu daruri diferite – pentru ca, la nevoie, sa ne putem ajuta reciproc si sa ne fim unii altora de ajutor.

  Doamne ajuta!

 46. Maddie zice:

  Felicitari pentru initiativa!

 47. PG zice:

  Pe data de 15 ian. Dragos zice :

  „Hai ca vorbiti aiurea… … Nu inteleg unde scrie in Biblie de pasapoartele astea. Daca va streseaza problema, nu va mai faceti pasaport….
  Este vorba de un semn vizibil. Poate este semnul dolarului, al euroului pe care ii detineti. Poate va fi un semn cum purtau nazistii svastica. Poate este o emblema care apare pe acte si inscrisuri, cum ar fi emblema cu stelele UE. Poate vom purta peste 50 de ani insigne sau matricole obligatorii. Poate semnul este cel al vaccinului pe care l-ai facut in copilarie”

  Dragos si altii ca el , luati aminte : scrie clar in Apocalipsa de semnul fiarei 666 care va fi pus cu viclenie pe mana dreapta sau pe frunte .
  Acest semn este un numar de om :

  http://www.sfaturiortodoxe.ro/buletine/codbare.htm

  Vom fi numarati ca animalele.
  Toate datele intra intr-o baza de date : vezi filmul Ingerul digital

 48. PG zice:

  Aveti aici un fragment din film :

  Deci nu este o gluma .

 49. vivieen zice:

  Intrucat apreciez lupta dv. impotrava implementarii cipurilor si a pasapoartelor biometrice, am ales sa va scriu. In urma stirilor de la Pro tv, care anunta cu nonsalanta, ca vacile de lapte din anumite zone ale tarii s-au imbolnavit de leucoza, doresc pe aceasta cale sa trag un semnal de alarma. In urma implementarii cu cipuri a animalelor, observam cu stupoare, ca s-au imbolnavit subit . Cum este posibil? Taranii le ingrijesc cu dragoste, pentru ca este sursa lor de trai. Sa fie cipul de vina sau exista un program bine stabilit pentru manifestarea acestei boli la animale? Va multumesc pentru atentie.

 50. Marius zice:

  @vivieen
  Leucoza este un fel de leucemie la oameni sau o forma de cancer. Implantul cu cip presupune mai multe riscuri, unul dintre ele este si aparitia cancerului. La o prima vedere este posibil sa se elimine sub acest pretext produsele alimentare de origine animaliera. Am vorbit cu un medic veterinar si se doreste (unii medici veterinari sunt de-acord alti nu) sa se renunte la produsele animaliere si sa raman pe piata doar cele vegetale (carne facuta in laborator) pentru ca astfel de produse sunt mai usor de controlat si nu au riscuri. O tehnica buna prin care legislatia europeana sa ingenunche agricultorii statelor in curs de dezvoltare si industrializarea pietii cu produse vegetale (fara un continut bogat nutritiv) ce sunt acceptate prin standardul codex alimentarius. Va-ti prins scapa cine poate, se incepe cu vaca si se termina cu omul.

 51. MIRRA zice:

  Hristos a Inviat!
  Va rog din suflet sa-mi aprobati comentariul!
  Am initiat o minicampanie si avem nevoie de cat mai multe semnaturi! Iata si mesajul nostru:

  Minicampanie de informare a populatiei impotriva manipularii, a controlului si a privarii de libertate a omului! Lupta pentru dreptul tau la libertate!!! http://www.petitieonline.ro/petitie-p64006041.html

  MULTUMESC

 52. Antonia zice:

  Propun spre dezbatere urmatoul articol:
  Carduri de acces. Soluţia antiabsenţe a Ministerului Educaţiei îşi arată neajunsurile
  Elevul care dispare în 1,25 secunde

  de CRISTINA BOIANGIU, DANIEL BEFU

  Ministerul Educaţiei vrea ca din toamnă accesul elevilor în şcoli să se facă exclusiv pe baza unui card electronic ce va conţine toate datele de identificare ale acestora. Specialiştii spun însă că iniţiativa este aproape imposibil de aplicat la scară naţională.

  Dispozitivul care ar monitoriza accesul în şcoli al elevilor este invenţia unui profesor de informatică de la Colegiul Goga din Miercurea Ciuc şi ar costa aproximativ 1.500-1.800 lei pe unitate şcolară, după cum a declarat Oana Badea, secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

  Sistemul constă în fotografierea elevilor la începutul fiecărui an şcolar şi tipărirea pe card PVC a unei legitimaţii care are inscripţionat pe ea un cod de bare. Pe holul şcolii se instalează o măsuţă cu un calculator, unde, la sosire, elevul se pontează scanându-şi legitimaţia. În acea clipă, pe monitorul computerului apare fotografia, numele şi clasa din care face parte elevul, precum şi ora scanării cardului.

  Profesorul de serviciu compară fotografia de pe monitor cu figura elevului, „validând vizual identitatea elevului”, înainte de a-i permite accesul in şcoală.

  Ce fac 240 de elevi într-o pauză de 10 minute

  În România sunt 922.683 de liceeni şi 1.910 licee, ceea ce înseamnă că fiecărui liceu îi revin în medie 483 de elevi. Presupunând că la fiecare liceu din România cursurile se predau în două schimburi, înseamnă o medie de 240 de elevi pe schimb. Pentru ca toţi elevii să apuce să se ponteze, e obligatoriu ca aceştia să vină la şcoală cu 30 de minute înainte de ore şi să plece de la şcoală cu 30 de minute după terminarea cursurilor.

  În cazul pauzelor, situaţia se complică. Dacă toţi cei 240 de elevi doresc să părăsească incinta liceului ca să-şi ia un covrig sau un suc, înseamnă că într-un interval de 10 minute aceştia trebuie să treacă prin filtru de două ori, o dată la ieşire şi o dată la revenirea în liceu, ceea ce înseamnă că timpul de scanare a fiecărui elev este 1,25 secunde. O astfel de performanţă ar fi imposibilă dacă ţinem seama de faptul că intrarea copilului în şcoală trebuie „validată” de profesorul de serviciu.

  Uşa care se deschide doar cu cardul

  Sorin Silion, directorul unei companii specializate în soluţii de securitate, a comparat mai multe sisteme de „control acces” al elevilor, pentru a identifica soluţia optimă.

  Uşa cu acces controlat, care e utilizată în unele companii, este neviabilă în cazul pontării elevilor, explică Sorin Silion: „Dacă ai câteva sute de elevi care intră pe uşă centrală cu control acces, din cauza traficului foarte mare, acea uşă va ceda sau yala se va defecta”.

  Directorul companiei de securitate spune că soluţia ideală pentru unităţile şcolare ar fi utilizarea porţilor de acces cu turnicheţi, folosită la metrou sau la clădirile de birouri. „Traficul va fi foarte mare şi atunci trebuie un sistem cu turnicheţi, care sunt foarte rezistenţi, dar şi foarte scumpi. Cei mai ieftini vin din Turcia sau China şi costă 2.000 de euro, iar cei mai buni, construiţi de producători de marcă, costă 5.000. Însă timpul de acces printr-un turnichet ca cei de la metrou este destul de lung, de 10 secunde. Adică nu pot intra decât maximum 6 elevi pe minut”, spune Silion.

  Expertul în soluţii de control acces explică de ce în mod real un liceu nu poate funcţiona cu o singură poartă de acces: „Din experienţa noastră în clădirile de birouri, acolo staff-ul niciodată nu se sincronizează ca nişte copii care ies toţi buluc în pauza de masă şi trebuie să se întoarcă toţi foarte repede. Într-o clădire cu 2-3.000 de angajaţi sunt cinci-şase porţi de acces, dar angajaţii nu ies la 50 de minute în pauză şi în nici un caz nu ies toţi o dată. La şcoli ar trebui mai multe porţi de acces”.

  Asta înseamnă că pentru un liceu cu 480 de elevi care învaţă în două schimburi e nevoie de doi turnicheţi, care costă minimum 4.000 de euro. Sistemul de pontaj costă încă 1.500 euro, sistemul de monitorizare video al porţilor de acces alţi 600 euro, iar mentenanţa lunară, absolut necesară, dat fiind traficul foarte mare al elevilor, costă minimum 200 euro, conform lui Sorin Silion.

  Pentru ca elevii să nu fraudeze sistemul, scanând şi cardurile de acces ale colegilor chiulangii, Sorin Silion propune o alternativă, care are însă o deficienţă: „E vorba de cititoarele biometrice, la care dai cu amprenta, şi atunci nu mai poate fi păcălit nimeni. În plus, sunt mai ieftine decât cititorul de carduri. Însă necazul e că utilizatorii sunt copii şi acestea se pot defecta uşor”.

  Cât ar costa

  Dacă Ministerul Educaţiei ar opta pentru implementarea în unităţile şcolare a sistemului de pontaj considerat viabil de specialiştii consultaţi de RL, costurile ar fi considerabile. Există două scenarii.

 53. Antonia zice:

  Continuarea

  Accesul pe bază de card s-ar introduce exclusiv în licee (trei sferturi din absenţe au fost contorizate în ciclul liceal), atunci nota de plată pe care ar trebui să o suporte contribuabilii ar varia între 11.651.000 şi 23.111.000 euro. La asta se mai adaugă aproximativ 1 milion de euro costul cardurilor şi 4.584.000 mentenanţa anuală a sistemelor.

  Soluţia ar urma să se implementeze nu doar în licee, ci şi în şcolile primare şi la gimnaziu (în total 5.852 de şcoli, cu 1.679.839 elevi) iar costurile ar fi mai mult decât duble.

  În aceste condiţii, mai rămane o singură necunoscută: „Care e numele fericitei companii care ar câştiga contractul de 50 de milioane de euro, plus 10 milioane de euro anual pentru mentenanţă?”.

  30 de milioane de absenţe

  Ministerul Educaţiei a anunţat că, în primul semestru din acest an, s-au înregistrat la nivelul întregii ţări peste 30 de milioane de absenţe. La aproape 3,3 milioane de elevi înseamnă mai puţin de 10 absenţe de elev. Totuşi, faţă de anul trecut, numărul absenţelor a scăzut cu câteva procente, dar rămâne în continuare mare la nivel de liceu, în timp ce la învăţământul primar este foarte mic.

  >>Sisteme de acces în şcoli de felul celui pe care MEC vrea să-l introducă în România nu există nici în Ungaria, Franţa, Germania, Marea Britanie sau Olanda. De regulă, în aceste ţări se folosesc sisteme de supraveghere video.

 54. Marius8eu zice:

  Draga Antonia,
  Pentru primirea acestor carduri nu exista nici o baza legala, eu ca parinte daca nu accept cip-ul sub nici o forma, card acces si asa mai departe nu ma poate obliga. Ca va fi propus/introdus in regulamentul intern asa ceva, parintii sunt o forta si au un cuvant de spus. Nu se poate elvi fara profesori si profesori fara elevi.

  Maica Domnului sa ne intareasca, ca noi parintii sa decidem ce este mai bun pentru copii nostrii. Intotdeauna gandul sa fie la Dumnezeu.

 55. Pingback: Cui foloseşte, de fapt, cipul? « IISUS ESTE DOMNUL

 56. boom zice:

  intrebarea mea este daca cei cu cipuri biometrice implantate vor avea probleme cu nervii in decursul vietii

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s