UMANITARE

O tânără pe nume Speranţa face din nou apel la semenii săi: “AJUTAŢI-MĂ SĂ TRĂIESC!”

    Oana Speranţa Stoica din satul Podul lui Paul (Zlatna) este o tânără de 32 de ani care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a-şi alina durerile provocate de o boală rară, care îi macină trupul şi îi chinuie sufletul – epidermaliză buloasă distrofică. Pentru cei mai mulţi acesta poate părea un simplu diagnostic însă în spatele denumirii greu de descifrat se ascunde o boală de piele nemiloasă, care necesită un tratament costisitor. În încercarea disperată de a strânge suma necesară tratamentului ce trebuie urmat într-o clinică din Germania, Oana Speranţa adresează semenilor săi o scrisoare care ar sensibiliza şi pietrele. Redăm în continuare rândurile lăsate de Oana la redacţia ziarului “Unirea”:

“Mă numesc Oana Speranţa Stoica, am 32 de ani şi de la vârsta de 6 ani sufăr de o boală grea, urâtă şi dureroasă numită epidermaliză buloasă distrofică. Am tot corpul afectat pe dinafară, îmi apar bule cu apă pe corp, răni adânci care mi se vindecă foarte greu şi am tot corpul plin de pete maronii şi roşii apărute în urma bulelor şi a rănilor adânci ce nu-mi trec niciodată. Bulele se sparg, le ung cu cremă şi mă pansez, rănile le dezinfectez cu apă şi săpun, apoi le aplic crema şi pansamentul. Se vindecă unele şi apar altele, orice aş face nu pot să vindec definitiv boala, doar să o ameliorez, s-o stopez. Trăiesc cu medicamente de calmare a durerilor pe care de multe ori le suport cu greu.
Fac un apel către inimile dumneavoastră pentru a-mi acorda o şansă la viaţă, la o viaţă normală. Sunt la vârsta la care orice zi poate fi ultima, mi-au spus doctorii că este o minune că am ajuns până la vârsta aceasta şi eu cred că voi învinge această boală şi că mai am multe de făcut în această viaţă, dar singură nu pot. Am nevoie de ajutor, de ajutorul dumneavoastră. Vă rog să mă ajutaţi, pentru că singură nu am nicio putere.
Am fost la o clinică în Germania dar nu mi-am putut face un tratament deoarece nu am avut banii necesari pentru o internare şi un tratament. În plus, din cauza acestei boli mi-au fost afectate şi degetele de la mâini, acestea retractându-se şi deformându-se, astfel că nu le pot folosi la nimic. Am nevoie de cineva să mă ajute permanent.
Pentru a face acest tratament în Germania am nevoie de o sumă pe care eu nu o pot avea fără ajutorul dumneavoastră, eu am o pensie de 290 lei pe lună care nu-mi ajunge nici la tratamentul pe care mi-l fac eu cu creme, pansamente şi pastile.
Vă rog nu treceţi cu vederea aceste rânduri în care mi-am expus viaţa crudă pe care o trăiesc şi ajutaţi-mă să mă trezesc din acest cumplit coşmar, să ajung să simt şi eu că trăiesc.
Cred, sper şi nădăjduiesc că mă veţi ajuta şi îmi veţi fi alături să trec peste această grea încercare a vieţii mele. AJUTAŢI-MĂ SĂ TRĂIESC!”
Adresa: Sat Podul lui Paul nr. 34A, oraş Zlatna, judeţul Alba, telefon 0747/267237
CONTURI:
*în lei Sucursala Zlatna CEC Bank IBAN: RO 98 CECEAB1308RON 0360792
*în euro – Raiffeisen Bank Sucursala Alba Iulia IBAN RO36RZBR 0000 0600 12143466 cod Swift: ROBU

 

Gabriela Tudorache își dorește să-și vadă copii crescând

V-ați întrebat ce ați putea face cu 10 lei? Mulți ar raspunde că și-ar cumpăra 2 litri de ulei de calitate mai slabă, alți mi-ar răspunde că și-ar cumpăra ceva dulce sau câteva țigări.Răspunsul la această întrebare depinde de la o persoană la alta.Dar v-ați pus întrebarea că cu 10 lei ați  putea salva viața unei persoane? Poate ați spune că aș fi absurd sau că viața Gabrielei Tudorache  costă numai 10 lei. Nu costă atât că o viață nu o putem cumpăra nici cu toți bani din lume.Dar 10 lei contează pentru Gabriela că în momentul de față are nevoie de ajutorul nostru al tuturor.Își dorește din tot sufletul să-și vadă copii crescând.   Orice părinte își dorește să-și vadă copii mari, realizați la casele lor și cu tot ce este mai bun.

Haideți să fim un pic mai uniți pentru a salva viața acestei mame cu chip angelic și cu o bunătate rar întâlnită.

Gabriela Tudorache, de care va scriam în rândurile de mai sus are 42 de ani și este mama a doi copii unul de 13 ani și cel mare de 23 de ani.A doi copii care are acum cea mai multă nevoie de mamă pentru ai mangâia în clipe grele, pentru ai sprijini în drumul lung al vieți.Însă Gabriela are de trecut un obstacol greu  a fost diagnosticată cu Meningiom (tumoare cerebrala benigna) în termeni noștri binecunoscuți tumoare pe nervul optic ceea ce înseamnă întâi pierderea vederi și pe urmă cei mai dureros pirderea celui mai frumos dar VIAȚA.Toate aceste necazuri au început în anul 2007, când a avut primele semne ale boli dureri groaznice de cap și slăbirea vederi.Și de atunci a început o continuă luptă: analize, căutări pe internet a unei clinici de specialitate până ce a aflat că singura ei speranță este în Germania la Clinica de neochirurgie INI din Hanovra la medicul Prof. Dr. Fahlbusch fiind singurul medic care ia garantat că operația va reuși dacă va ajunge la timp.Dar durerea este că familia nu are suma cerută pentru operație fiind foarte mare 35.000 de euro fără a include transportul și cazarea pe toată durata spitalizări.

Fiecare persoană putem fi un înger păzitor al Gabrielei donând din puținul pe care îl avem.
Fiecare leu contează în salvarea vieți acestei mame eroine.Să ne unim cu toți să donăm sau
macar să postăm pe facebook povestea de viață a Gabrielei dacă noi nu putem dona o pot face alți.

Viața ei depinde de noi.

Cei care doresc să doneze o pot face cu toată încrederea în contul prezentat mai jos:

BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185
RO87RNCB0623123175680001 (RON)
RO60RNCB0623123175680002 (EUR)
SWIFT : RNCB RO BU

Mai multe detali despre Gabriela Tudorache o găsiți pe blogul ei http://gabrielatudorache.blogspot.com/.

Fii bun, ajuta o mama sa invinga cancerul!

Are 40 de ani si doi copii care o vor alaturi pentru cat mai mult timp.Este vorba despre Cristina Munteanu ,din Bacau care duce o lupta cu o boala nemiloasa ,cancerul .In vara anului trecut s-a operat de cancer la san,dar din pacate a recidivat si acum a fost descoperita cu metastaze la plamani si esofag.O operatie in Turcia ai poate salva viata.Interventia si tratamentul intr-o clinica de aici se ridica la 10.000 de euro .bani de care nu dispune in totalitate .,,Am aflat ca la o clinica din Turcia exista un aparat care stopeaza evolutia acestui cancer galopant.Noi ,familia strangem cat putem,dar nu avem cum sa adunam aceasta suma . Am trimis actele in Turcia si este asteptata acolo”, a explicat Nicoleta Sendrea,nepoata femeii.Toti cei care vor sa o ajute sa traiasca,sa-si sustina copiii la examenele pe care le au de dat,unul la final de clasa a VIII-a,celalat de bacalaureat,pot depune o suma de bani,indiferent  cat de mare sau de mica ,in contul :
RO37BRDE040SV08302140400,deschis pe numele Vasile Munteanu
Cei care nu pot ajuta cu banii pot ajuta acest suflet rostind o rugaciune.

Rugăciune pentru omul bolnav

Preaputernice şi slăvite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti smerita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!
Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.
De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii.
Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor.
Şi dacă îi e de folos să ducă  mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei.
Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăinţă şi de mulţumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!” Amin.

Facem un Apel catre totii detinatori de site-uri sau bloguri sa preia acest Apel Umanitar. Va Multumim.Doamne Ajuta!

Mihai ne cere ajutorul

DOAMNE AJUTA, Fratilor as dori sa va ganditi macar o clipa la un asa chin pe care eu il sufar zi de zi, zic asta pentru ca eu am suferit de 2 ori accidente vasculare din trunchiul cerebral, partial am ramas cu paralizie, tot de 2 ori am suferit infarcturi miocardice, am Diabet foarte complicat, imi fac injectii cu insulina de 4 ori pe zi, cate 80 unitati. Plus ca trebuie sa iau si multe medicamente pentru bolile de care eu sufar, fara de care eu nu as mai supravetui, mai am si poliartrita reumatoida, as putea sa zic ca eu sunt un cadavru inca viu, nu pot efectua nici un fel de activitate, numai bunul Dumnezeu stie de viata mea foarte chinuita.

Sunt persoana cu handicap si primesc un ajutor de 33,5 lei lunar, oare ce sa-mi cumpar de acesti bani? Si pentru ca sa primesc acest ajutor a fost nevoie sa-mi deschid cont la banca Raiffaisen Bank in Romania pe numele meu Mihai Feraru, cu nr: RO93rzbr0000060001059026 in lei, cod SWIFT este rzbrrobu.

 De aceea fac apel pe aceasta cale catre ori ce suflet de om care iubeste pe Dumnezeu sa-mi ajute si destinul meu asa chinuit, ma voi ruga lui bunul Dumnezeu sa rasplateasca pe fiecare-n parte pentru gestul lor omenesc.

Offf Doamne tare-i grea suferinta, orice fel de ajutor sub orice forma la mine vor fi binevenite, duc lipsa de alimente si medicamente, asta-i durerea mea, va rog nu uitati Dumnezeu vegheaza totul, DOAMNE AJUTA.
TEL 0040761887298 MIHAI. A-R

STRIGAT DE AJUTOR: SOS – Ajutati-l pe Paul

Paul Ispas este un băiat de 11 ani, plin de viata si vesel, cu note foarte bune la scoala, care in luna iunie 2010 a fost diagnosticat cu hemipareza partea dreapta, iar de atunci, starea lui s-a deteriorat continuu, astfel incat acum poate sa mearga doar sustinut de cineva.

Primul RMN efectuat a relevat leziuni supra si infratentoriale; anomalii extinse în substanta albă, mai mult în zona temporooccipitală stânga, care a fost dificil de încadrat la o anumită boală.

Simptomele au răspuns bine la tratamentul cu metilprednisolon si corticoterapie orală, care a fost întreruptă în timp de o lună. La acea vreme, s-a luat în considerare ADEM ca un diagnostic posibil.

In septembrie 2010, Paul a revenit la clinică pentru reevaluare; deficitul motor se reinstalase, mai sever, avusese vărsături timp de o săptămână, zilnic, avea paralizie centrală de cap pe partea dreaptă, precum şi ”mişcări în oglindă”, la mâna stângă.

S-a efectuat un alt RMN, cerebral şi medular cervical, care a dezvăluit extinderi ale leziunilor, dar cu o asimetrie semnificativa. La acel moment s-a luat in considerare un  alt diagnostic decat ADEM, si anume adrenoleucodistrophie (ALD), care a fost infirmat prin primirea rezultatului la VLCFA care a fost normal.

In luna decembrie, la cea de-a treia internare la spitalul Obregia s-au efectuat si mai multe analize (majoritatea efectuate in strainătate Austria, Germania), i s-a mai efectuat o punctie lombară (fapt ce l-a traumatizat foarte tare), si s-a efectuat un RMN abdominal toracic si pelvin, care a fost normal. Nici rezultatele la celelalte analize efectuate nu au condus la stabilirea unui diagnostic, situindu-se relativ in limite normale.

Deci, in prezent, in urma a trei internari la Spitalul Obregia, unde cazul a fost studiat de adevarati specialisti (dr. Carmen Burloiu, dr. Catrinel Iliescu, dr. Dana Craiu, …) si al consultării si altor specialisti, profesori doctori, adevarate somitati in materie (prof. dr. academician Dimitrie Dragomir, prof. dr. Ovidiu Bajenaru, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel s.a.), nu s-a putut stabili un diagnostic, fiind tratat in continuare cu medrol, care insa nu are efectele dorite.

In prezent, starea de sanatate este grava: a slabit mai mult de 10Kg (25% din greutate), mananca foarte putin, este puternic deshidratat, are varsaturi frecvente si are o pareza pe partea dreapta, care nu-i permite sa mearga si sa se imbrace singur.

Doctorii, care au purtat timp de mai multe luni corespondenta cu specialisti din Olanda, Franta, Israel si Italia, spun ca singura nostra sansa pentru diagnostic si tratament este deplasarea URGENTA la o mare clinica in strainatate, cazul fiind foarte complicat si necesitand investigatii ce nu se pot face in Romania.

Exista corespondenta avansata cu Franta, unde s-a constituit o echipa interdisciplinara, insa costurile depasesc posibilitatile familiei, o zi de internare costand 1.500 euro, la care se adauga costurile investigatiilor si analizelor medicale.

IBAN RO49 BRDE 290S V094 6237 2900 (RON) BRD Slatina

cod SWIFT: BRDEROBU

IBAN RO54 RNCB 0200 1198 9602 0001 (RON) BCR Slatina

IBAN RO27 RNCB 0200 1198 9602 0002 (EUR) BCR Slatina

Relatii suplimentare: 0725445012

Cititi va rog mai multe la:

SOS – Ajutati-l pe Paul

STRIGAT DE AJUTOR: Ultima sansa pentru Filip

În urmã cu aproape 6 luni, Filip era un copil ca oricare altul, bucuros de vacanta de varã, petrecutã în satul natal, Vetrisoaia. Într-o zi, când se întorcea de la bisericã, a simtit o obosealã anume si o durere la un picior, asa cum nu mai avusese niciodatã. Pãrintii l-au dus a doua zi la spital si de aici si pânã la vestea crâncenã cã bãiatul are o tumoare malignã, nu i-a mai despãrtit decât… un set complet de analize. Tot medicii i-au transmis familie cã, în afara amputãrii piciorului, ar mai fi o sansã ca Filip sã îsi pãstreze ambele membre: o proteza în valoare de 8000 de euro.

Zadarnic a transmis copilul un mesaj public înduiosãtor pentru cei care ar vrea sã îl ajute sã evite infirmitatea, zadarnice s-au dovedit si lacrimile fierbinti ale mamei, lipsite de orice posibilitãti financiare, cãci.. ajutorul mult sperat n-a venit. A rãmas însã speranta în Dumnezeu si optimismul coplesitor al bãiatului.

Cititi va rog mai multe la:

Ultima sansã pentru Filip

VA ROG, AJUTATI-L SI RUGATI-VA PENTRU NEPOTELUL MEU DE 11 ANI, MARIUS!!! :

Din pacate, revin cu date noi despre boala ingrozitoare de care sufera nepotelul meu. Nu ma prea pricep la medicina, dar am vazut in scrisoarea medicala urmatoarele diagnostice:
– leucemie acuta limfoblastica, risc crescut
-insuficienta renala acuta
-hiperuricemie
-edem pulmonar acut
-liza tumorala
Va rog, macar cu o rugaciune pentru sanatatea lui sa il ajutam . Parintii sunt disperati pentru ca este singurul lor copil. Daca puteti apela la persoane care l-ar putea ajuta si financiar, aveti la dispozitie urmatorul cont:

Nr cont :RO63BUCU1001030355012RON

BANCA ALPHA BANK CONSTANTA

TITULAR CONT : CRACIUN LIVIOARA

Dumnezeu sa va rasplateasca insutit si pe el sa il vindece!

Doamne-ajuta si multumesc mult!

Danutza

Salvaţi-l pe Siluan! Cu fiecare rugăciune se poate clădi miracolul vindecării lui şi cu fiecare bănuţ se pot cumpăra minute de viaţă pentru copil!

De la orele 18.00, în Sala Centrului Cultural Reduta din Braşov vor răsuna acordurile grave de muzică bizantină. Concertul va fi susţinut, în scop caritabil de Grupul de psalţi „Tronos”, al Catedralei Patriarhale din Bucureşti, ondus de diacon protopsalt Mihail Bucă, pentru colectarea de fonduri necesare operaţiei de transplant de ficat, la o clinică din străinătate, a micuţului Siluan Bota, fiul părintelui George Laurenţiu Bota, paroh în Parohia Tohanul Vechi II, din Protopopiatul Bran-Zărneşti. Intrarea este liberă, iar în sală va fi o urnă pentru donaţii.* Bebeluşul, care a împlinit şase luni duminică, luptă cu o boală cruntă care-i distruge rapid şi ireversibil ficatul. Copilul, care se află acum la o clinică din Hanovra, are ciroză cu complicaţii severe, se luptă cu o infecţie, are edeme şi este permanent în perfuzii. Micuţul Siluan a petrecut cea mai mare parte a celor şase luni pe care le va împlini duminică în spitale din Braşov, Bucureşti, Munchen şi Salzburg. După multe internări, operaţii şi analize în ţară, inclusiv la Fundeni, de unde au fost amânaţi, copilul a fost dus săptămâna trecută în Germania. La Clinica din Salzburg a fost diagnosticat cu ciroză şi hipoplazie a căilor biliare. Acolo doctorii au stabilit încă din prima zi un lucru: transplantul hepatic este singura şansă a lui Siluan să trăiască. Au confirmat că este vorba de ciroză hepatică dată de infectarea cu CMV (citomegalovirus), un virus foarte periculos. Ficatul lui mai funcţionează cel mult o lună, dar de la acest prognostic au mai trecut 10 zile !. De aceea, are nevoie urgentă de un transplant de ficat. Operaţia şi internarea în Clinica din Hanovra, unde se află acum, depăşesc 126.000 de euro. Situaţia este foarte delicată, deoarece Siluan a făcut complicaţii în urma biopsiei. După toate medicamentele luate timp de luni de zile, după toate testele şi analizele la care a fost supus, trupuşorul lui a obosit. „Ştim că este mult, dar cu fiecare rugăciune se poate clădi miracolul vindecării lui şi cu fiecare bănuţ donat se pot cumpăra minute preţioase de viaţă pentru acest copil! Ajută-l să trăiască!”, spune pr. Ioan Băcioiu, unul dintre prietenii care au sărit în ajutorul familiei Bota.* Donaţiile se pot face la Unicredit Ţiriac Bank, sucursala Braşov, Mureşenilor, titular Bota George Laurenţiu, cont euro RO74BACX0000005005204320, cont RON RO81BACX0000005005204000. Din raţiuni legislative stupide, formularul E112 nu poate fi utilizat în cazul său, iar un dosar de trimitere în străinătate prin Ministerul Sănătăţii durează prea mult. Până ieri se strânseseră 151.864 de lei şi 8.617 euro. Mai multe puteţi afla de pe bebesiluan.wordpress.com.

Îngerul Alexandra are nevoie de ajutorul nostru.

Alexandra Mihaela Vasilescu, un îngeraş de 6 ani şi jumătate, a păşit pragul şcolii pentru prima oară în septembrie. Acum, în loc sa înveţe să scrie şi să socotească, Alexandra învaţă să suporte durerea. În urma unui control de rutină, diagnosticul a venit repede şi dur: leucemie mielomonocitară cronică juvenilă în fază de transformare în leucemie acută mielomonocitară M4 FAB. Fetiţa se află în prezent la Institutul Fundeni, sub tratament citostatic, în grija dr. Anca Coliţă. Viaţa Alexandrei depinde acum de transplant, dar pentru a avea şanse să trăiască are nevoie de ajutorul nostru, costul transplantului fiind estimat la 130.000 de euro. Viaţa este nepreţuită, şi totuşi are un preţ ca Alexandra să meargă din nou la şcoală, să crească mare… A început deja o luptă cu timpul, iar căutarea unui donator compatibil în Registrul internaţional al donatorilor costă.

Orice sumă cât de mică îi măreşte şansele Alexandrei să trăiască. Banii pot fi donaţi în conturile deschise pe numele mamei, Elena Livădaru.

Conturi în lei:
RO89BRDE426SV34420524260
RO33RNCB0647097207720001

Conturi în euro:
RO85BRDE426SV34420604260; swift BRDEROBU
RO06RNCB0646097207720002; swift RNCBROGU
Pana acum au fost donati

2.300 lei
50 euro
Afla cum poti face o donatie!
BRD RO89BRDE426SV34420524260
BCR RO33RNCB0646097207720001
Contact

0723.226.497

alexmar.vasilescu@gmail.com

Cauta-ti pe google.ro :povestea Alexandrei Mihaela Vasilescu,un inger de fetitza are nevoie urgent de banii pentru operatia de leucemie
P.S, da mai departe mesajul de rog din suflet

HAIDETI SA SALVAM IMPREUNA UN COPIL !

Buna Ziua,
Ma numesc Sorina Dan, sunt profesor de limba engleza la Colegiul National de Informatica ” Traian Lalescu”, Hunedoara si am o mare rugaminte la dumneavoastra. Acum 2 saptamani am fost instiintati in consiliul profesoral ca avem o fetita de 7 ani in scoala, in clasa I, diagnosticata cu leucemie. Fetita se numeste Ioana Stanciu. Vestea a cazut ca un traznet asupra familiei, o familie cu venituri mai putin decat modeste. Acum se afla in tratament la o clinica in Cluj. Am fost foarte impresionata de drama acestei familii si foarte rapid am incercat sa vad eu personal, ajutata de cativa elevi, ce putem face pentru a o salva. Este nevoie de o suma foarte mare de bani – 18.000 euro, minim, pentru un transplant de celule stem. Am inceput rapid sa organizam un spectacol de caritate, desi stiam ca nu putem strange toata suma doar din acest spectacol. Spectacolul a avut loc in data de 3 decembrie la Sala Siderurgistul, Hunedoara. Am cerut ajutor de la toate scolile din Hunedoara si de la toate gradinitele. In seara spectacolului era adunata suma de 102 milioane lei vechi. foarte putin pentru fetita, dar era tot ce am putut face pana in acel moment. Avem nevoie de orice ajutor posibil pentru a strange suma necesara salvarii acestui copil. Va rog din suflet sa ne ajutati cum puteti pentru ca fara ajutor din cat mai multe directii nu reusim sa strangem banii necesari.
Va las si numarul meu de telefon (0726334400) in caz ca ne puteti ajuta. Va dau si numarul de telefon al invatatoarei fetitei, Geta Aldea (0726279432). Ea stie mult mai multe date despre fetita si despre evolutia bolii.
S-au deschis si doua conturi in care intra bani pentru fetita:
BCR Cont in lei: RO40RNCB0162019894210004;
Cont in euro: RO13RNCB0162019894210005.
Inchei prin a va implora sa faceti ceva pentru a o ajuta pe aceasta fetita, Va multumesc ,

Prof. Sorina Dan.

Să îl ajutăm pe părintele Mihai Constandache!

Ne-am obişnuit să mergem în biserică atunci când avem necazuri şi să apelăm la slujitorii altarelor în diverse necazuri. Ne stau la dispoziţie, intermediază relaţia noastră cu Dumnezeu şi oficiază pentru noi felurite slujbe spre ajutorul sufletesc şi trupesc.  Să încercăm şi noi să venim în întâmpinarea unui preot din Episcopia Huşi, de numai 29 de ani, care acum este pe patul Spitalului din Târgu-Mureş. A fost depistat cu cancer la esofag şi este deja în stare foarte grava; durerile îi mai sunt alinate cu morfină, însă are nevoie de o operaţie imediată în străinatate. A reuşit deja să strângă o parte din bani, dar mai are nevoie de 2000 euro. Trebuie să fie operat cât mai rapid şi viaţa lui depinde acum de aceşti 2000 euro!

Cunosc cazul personal şi garantez că nu este vorba de nicio înşelaciune. Haideţi să nu ne îndulcim cu gandul că poate alţii care vor citi mesajul vor trimite un ban, ci sa sacrificăm puţin din timpul nostru, să facem un drum până la o bancă şi să depunem acolo orice sumă pentru a salva o viaţă.

Părintele are un cont in lei deschis la BANCA TRANSILVANIA, pe numele CONSTANDACHE MIHAI BOGDAN

RO.o6BTRL00701201I15271XX

(dupa 201, este litera i)

Steluţele de mare. Daria Maria Vele

dariamariaveleDaria-Maria Vele, fetiţa Danei Vele (învăţătoare la Şcoala „Nicolae Iorga”) şi a preotului Valeriu Cosmin Vele, din Cluj, are leucemie acută limfoblastică. Daria-Maria are doar 2 ani şi 11 luni şi, ca să fie salvată, are nevoie de 150.000 de euro pentru un transplant de măduvă, la o clinică din Austria. Daria-Maria a fost diagnosticată cu leucemie la începutul lunii decembrie 2008 şi se pare că boala avansează rapid.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

BRD – Cluj

RON: RO 19 BRDE 130 SV 399 1900 1300

EURO: RO 84 BRDE 130 SV 814 3176 1300

Titular: Vele Valeriu Cosmin

Apeluri în presă: Radio Renaşterea, City News Cluj, Informaţia Cluj.

.

Steluţele de mare

66 de răspunsuri la UMANITARE

 1. muresan carmen zice:

  Istorioara

  buna ziua,
  Ma numesc Muresan Carmen si sunt din Baia Mare,la 22ani ma casatoresc si dupa putin timp aflu ca sunt insarcinata.
  Medicul imi spune ca am o sarcina cu probleme ba chiar imi prescrie medicatie,mergand insa la un alt medic aflu ca o sa am….tripleti.
  Dupa 8 luni deosebit de dificile pentru sanatatea mea deoarece urma sa-mi dublez greutatea in timpul sarcinii de la 58 la 116 kg cand am nascut,pe 10 august 2006 dau nastere prin cezariana la trei fetite minunate deosebite si sanatoase de respectiv 2200,2100,2000kg,si aproximativ 48cm.
  Deoarece am fost nevoiti sa stam in chirie neavand o locuinta a noastra sau rudele neputand sa ne gazduiasca,si autoritatile neajutandu-ne..desi am apelat in nenumarate randuri la dansele…am primit doar anchete sociale si o droaie de formalitati care nu ne-au ajutat cu absolut nimic,inclusiv ne-am facut dosar pentru locuinta de la care nu am primit nici o speranta deoarece cereri sunt multe si nu sunt locuinte….
  Timpul a trecut am mai apelat la diverse fundatii si dinnou la asistenta sociala deoarece erau momente cand din lipsa banilor si conditiilor deoarece stateam intr-o camera ,simteam ca clachez…lapte praf scutece si asta de 3 ori,la care se acumula si oboseala de peste noapte cand micutele aproape ca nu dormeau si se trezeau pe rand…dar nimeni nu ne-a ajutat cu nimica,si avem acum 2 anisori si din cauza sensibilitatii marite am stat mult si prin spitale…..si medicamente…
  Am trecut deosebit de greu peste toate am apelat dinnou la autoritati deoarece indemnizatia s-a terminat si binenteles cu fetele trebuie sa stau eu,lucreaza doar sotul,si ne descurcam greu,greu de tot,am primit raspuns ca,deoarece nici o lege nu ne sustine nu ni se cuvine nimica,nici un ajutor caci..nu ne incadram…si doar daca vrem sa cerem in justitie ceva..de parca nu am fost si la avocati care ne-au spus ca nu suntem sprijiniti de nici o lege si drept urmare se intampla rar sa castigi ceva,si plus ca trebuie bani pentru procese….,medicul ne-a recomandat sa le dam fetitelor lapte praf pana la 4 ani…pentru anemie si intarirea imunitatii,nu ne permitem nici macar strictul necesar,mai avem si problema asta ca acum stam la parintii mei ,dar fetele cresc si intr-o camera…nu se poate sta 5 persoane,mai stam prin chirii,dar ne descurcam deosebit de greu financiar,dintr-un salar de 1100ron al sotului meu si alocatia fetelor de 126ron,eu trebuind sa raman acasa sa ingrijescde fetite caci la camin costa o gramada de banuti sa le dam plus ca se gaseste tare greu de munca,abia daca acoperim rata la banca, taxele,laptele praf si alimentele necesare pe o luna!apelam la buna dumneavoastra credinta,in speranta ca veti pleca urechea si la durerea noastra,orice lucrusor ar fi un dar ceresc pentru noi!
  Va multumesc din suflet!Dumnezeu sa va binecuvinteze familia si sa va dea numai sanatatea,fericire si bunastare!
  cu respect muresan carmen-baia mare ,str teodor aman 2a,
  0745077840(elenyak@yahoo.com)

 2. Mioara Voiculescu zice:

  Buna ziua! Sunt Mioara Voiculescu mamalui Cristian Nicolae.Cititi pe linkul de mai jos povestea lui Cristian si vedeti pozele.Avem nevoie urgent de ajutor deoarece la sfarsitul lunii martie 2009 Cristian trebuie sa faca a 14 operatie in Turcia la Spitalul Johns Hopkins, de dvs depinde in mare masura daca vom reusi sa trecem peste acest impas, deoarece avem nevoie de ajutor.Cristian are 13 ani si 13 operatii de reconstructie a piciorului drept zdrobit de o masina pe trotuar.Multumim bunului Dumnezeu ca este in viata si speram ca vom depasi toate suferintele cumplite si intr-o zi Cristian va merge din nou.Banca BCR Mosilor Str.Calea Mosilor nr 290, sector 2 Bucuresti, RomaniaBeneficiar Voiculescu Mioaracont eur RO44RNCB0088002320440004cont ron RO71RNCB0088002320440003cont usd RO17RNCB0088002320440005SWIFT RNCBROBUDatele mele de contact le aveti pe linkul pe care trebuie sa-l deschideti.Cu stima si imi cer iertare pentru ca apelez la dvs, dar suntem intr-o situatie disperata, iar Cristian va merge intr-o zi. Va multumesc, o mama….. Mioara Voiculescu

  – On Fri, 3/6/09, Cristi Voiculescu

  http://dansantimbreanu.wordpress.com/cristi-voiculescu-povestea-lui/

 3. iosif dumitru titi zice:

  trimite mesaj la 1263 cu textul -TXT IONUT -si ajuti un copil de 12 ani cu -TETRAPAREZASPASTICA -are nevoie de ajutor. DOAMNE AJUTA. pret: 3.0 eur.+ tva power by: fortumo.ro

 4. flory zice:

  HRISTOS A INVIAT va rog din suflet sa ma ajuta-ti am mare nevoie de ajutorul dvs, doamne ajuta

 5. radu alina zice:

  Ma numesc Radu Alina Mirabela o mamica care va cere ajutorul cu disperare!Am un ingras de 3 anisori si 4 luni, el fiind comoara mea cea mai de pret si cea mai mare bucurie data de Dumnezeu, dar din pacate s-a nascut cu probleme si a fost diagnosticat cu Tetrapareza spastica.

  Pe 14 ianuarie 2006 „sambata” m-am internat la spitalul Cantacuzino „spitalul groazei” la ora 13:00 cu dilatatie de 2 cm.Doctorita care m-a tinut sub supraveghere pe parcursul sarcinii cea care „a incasat spaga” nu era la spital, intr-un tarziu la ora 17:30 a binevoit sa vina .M-a controlat si mi-a facut o injectie cu calciu cred, ca m-au luat toate caldurile.
  Pana la ora 19:30 cand mi-a rupt apa a stat pe hol si isi vedea de treaba ei cu doctori si asistentele.Dupa ce mi-a rupt apa au inceput durerile mari care nu se mai opreau.Doctorita statea la barfa cu moasa care ma controla,stateau de vorba de treburile de acasa ca doar am deranjat-o din weekend.
  La ora 21:50 in sfarsit m-a urcat pe masa de nasteri si s-a nascut puisorul meu dar nu i-am auzit glasul pentru ca nu a avut aer, nu i s-a oxigenat creierul ,trebuia sa imi faca cezariana! A fost dus la reanimare cu perfuzii la incubator unde a stat doua saptamani drogat cu fenobarbital si hranit prin gavaj,in primele 24 de ore a facut convulsii!
  Toate acestea i-au afectat creierasul!La insisentele mele mi l-a dat sa il invat sa manace cu biberonul sa plecam cat mai repede din acel spital de criminali ca oricum degeaba stateam ca neurolog nu aveau.Dupa o luna de zile de spiatlizare si chin ne-am externat si am inceput investigatiile cu el,la un cabinet particular, la spitalul 9 si in final a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica.
  In prezent mananca bine chiar din 2 in 2 ore dar nu asimileaza are 7 kg doar, rade cand vorbesti cu el intelege dar raspunde in limba lui gangurind, nu sta in fundulet, nu isi tine caputul, si face caca doar cu supozitorul.
  Am auzit de la alte mamici in situatia mea de Clinica de recuperare din Ucraina,am am facut imprumut la banca si am fost de doua ori,se vad niste schimbari este mai atent si mai serios, dar tratamentul acolo s-a scumpitasta inseamna 3052 de euro plus 200 de euro transportul, bani pe care nu ii mai avem din pacate,iar timpul care trece este important pentru Cosmin caci acum este perioada in care se recupereaza cel mai bine!
  Inainte era mai ieftin tratamentul,dar acum din pacate s-a scumpit si este o suma enorma pentru noi!
  Ne-am programat din nou pentru 15.07.2009 , avem si acceptul si factura cat ne costa tratamentul pentru un curs dar el are nevoie de 4 cursuri pe an.
  De aceea va rog sfatuiti-ma, ajutati-ma sa imi fac copilul bine, sa fie si el cat de cat un copil sanatos!Pentru orice sfat si ajutor va rog contactati-ma la adresa:rautaciosulcosmin@yahoo.com sau la nr. de telefon:0768929140/0724426302
  Piraeus Bank Sucursala Lacul Tei Titular cont:Radu Stefan
  Cont Iban: RO29 PIRB 4216 2766 3700 2000 -RON
  RO58 PIRB 4216 2766 3700 3000 -EURO
  Garanti Bank Sucursala Calea Mosiilor-Titular cont:Radu Alina
  RO80 UGBI 0000 1220 02897-RON
  R007 UGBI 0000 1220 03075-RON
  R097 UGBI 0000 1220 03076-EUR
  Va multumesc din suflet!O mamica disperata!
  Aici aveti si emisiunea de la povestiri adevarate:http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestiri-adevarate/noutati/la-povestiri-adevarate-doi-parinti-disperati-va-implora-ajutorul.html

 6. bogdan zice:

  Cine poate sa ma ajute? In urma unei boli foarte rare a fost nevoie sa mi se extirpe mana stanga, iar acum, am neaparat nevoie de o proteza

  http://nazarovicibogdan.110mb.com/

 7. rudolf leonard zice:

  olnav la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament.

  Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). Mă puteţi contacta şi la numărul de telefon 0757.20.54.95 sau la adăpostul de noapte din Turnişor.

 8. Ma numesc Rusu Alexandru,am 18 ani-trec in clasa a-XII-a sunt din Vaslui si parintii mei nu au posibilitatea sa imi cumpere carti din cauza ca numai tatal meu lucreaza cu salariu de 520 lei pe luna-din care 200 lei se duc pe datorii.Orice ajutor este binevenit!Va multumesc! Adresa mea este:Str.Filaturii,Bloc 428,sc.A,Apartament 6,Et.4,Vaslui,Cod 730009.

 9. Rusu Alexandru zice:

  Urmatoarele manuale imi trebuiesc pentru scoala(inca nu stiu toate manualele care-mi trebuiesc la scoala-dar voi completa pe parcurs pana saptamana viitoare.

  Lb.Romana,clasa a-XII-a,Editura Art
  Lb.Engleza L2,clasa a-XII-a,Editura Corint
  Lb.Spaniola-Ed.Logos
  Filosofie-Ed.Economica
  Limba Latina-Ed.Humanitas
  Istorie-Ed.Didactica si Pedagogica

  Daca are cineva posibilitatea sa ma ajute cu aceste manuale.

 10. Cristian zice:

  Salut!Ma numesc Cristian.Am un mesaj pentru toti baietii cu varsta intre 20 si 40 de ani
  care au amputari de maini sau de picioare.Exista un proiect numit”Baieti pe picioare” care este
  derulat de o fundatie din Italia.Aceasta fundatie vrea sa ajute toti baieti care au amputati de maini sau de picioare.
  Cei interesati pentru mai multe detali va rog intrati pe id-ul „deducrysty” sau 0762300688.Si pentru cei care nu au ampuatati dar cunosc persoane cu astefel de probleme ii rog sa ma anunte.Va multumesc mult

  Proiectul „Baieti pe picioare”
  este structurat in urmatoarele
  faze:

  Faza1:Semnalarea cazurilor de catre colaboratori locali AUCI si culegerea datelor,care prevad fisa anamnestica si documetare fotografi.

  Faza2:Transmiterea fisei de mai sus si evoluarea acesteia de catre staff-ul tehnic,condus de catre dr Massimo Liberatori si dr Franco Loreto Male.

  Faza3:Comfirmarea aptituduni tehnice a cazului si monitorajul pacientului(diverse evaluari in serie,de catre colaboratori locali;contract telefonic direct si continu intre dr Massimo liberatori si pr Ilie Ursachi si pacient)pentru o perioada de cel putin sase luni.Aceasta observatie urmareste stabilirea motivului real al subiectului privind proteza si disponibilitatea sa de a se dedica indicatiilor clinice si parcursului riabilitativ.

  Faza4:Transportarea pacientului in Italia pentru tratamentul protezic si de reabilitate.
  Constructia protezei si programul educativ-reabilitativ al folosirii protezei sunt efectuate de Centrul de Proteze INAIL.

  Faza5:Monitorajul,urmare punerii protezei,se va face pe o perioada nu mai mica de patru ani,considerand ca perioada de valabilitate a unei proteze este estimata de la doi la patru ani.

  Faza6:Proiectul prevede,acolo unde este posibil,o reinserire al pacientului in universul muncii luand in considerare si o eventuala colaborare cu societati locale.

  Obiectiv general:Inbunatatirea conditiilor de viata ale persoanelor cu handicap din Romania promavand dreptul persoanei la integritate fizica.

  Obiective specifice:Rezolvarea situatiei fizice a persoanei amputate care se afla la baza gravei situatii precare sociale.Inbunatatirea conditiilor de sanatate psihologica ale persoanelor cu handicap.

 11. AURA-DANIELA zice:

  Ma numesc AURA DANIELA din GALATI,

  si fac aceasta scrisoare deschisa deoarece sunt intr-o situatie delicata in care am nevoie de sprijinul dumneavoastra neconditionat. Sunt persoana cu handicap gradul doi de invaliditate avand diagnosticul de parapareza spastica congenitala, boala fiind din nastere,poate pentru necunascatori aceasta denumire nu inseamna nimic, dar pentru mine aceasta boala mi-a marcat viata in mod radical pe parcursul anilor. Pentru a ma putea recupera am facut 18 interventii chirurgicale care au dat rezultate bune in proportie de 80% .

  In luna octombrie 2009 am fost la un consult medical in urma caruia am fost programata in luna mai 2010 pentru o noua interventie in afara tarii (a nouasprezecea). Interventia va fi efectuata la o clinica privata. Costul interventiei chirurgicale si de deplasare se ridica la valoarea de 2000 Euro, bani de care eu personal nu dispun in momentul de fata. Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta financiar pentru a nu pierde programarea din luna mai 2010. Daca eu nu voi reusi sa strang in timp util acesta suma interventia nu se reprogrameaza, de aceea am apelat la bunavointa dumneavoastra de a ma ajuta in acest sens. Lupt foarte mult sa adun acesti bani necesari pentru tratament deoarece am sanse mari de reusita, ! dar acest tip de interventie se realizeaza in toate statele din Europa, inclusiv la CHISINAU, mai putin in Romania. Pe aceasta cale ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta financiar in acest sens pentru a putea sa ajung la operatie in timp util. AM NEVOIE DE ACEST SPRIJIN DE URGENTA deoarece timpul este foarte scurt, trece repede,si trece din pacate in defavoarea mea. ACEST TRATAMENT MI-AR PUTEA SCHIMBA VIATA. Va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat..

  Pentru oameni de suflet care doresc sa ma sprijine in acest moment vital pentru soarta mea, o pot face la urmatoarele conturi deschise la BANCPOST Galati in lei- RO88BPOS18406840044RON01si in Euro – RO23BPOS18406840044EUR01

  MULTUMESC !

  ADRESA DE E-MAIL ESTE:

  auradaniela10@yahoo.com

  As vrea sa mentionez ca sunt o persoana care lupta din tot sufletul sa duca o viata cat mai aproape de normalitate pentru care handicapul nu a fost un impediment fiind studenta in anul intai la “Facultatea de Stiinte-Economice” sectia “Finante-Banci”

  Educatie si formare:

  LICEUL ECONOMIC-absolvit in anul 1996-sectia „FINANTE-CONTABILITATE”

  CURS OPERATOR-CALCULATOR-19 iulie 2001

  CURS LIMBA ENGLEZA-16 decembrie 2005

  CURS MANAGEMENT-9 iunie 2007-profesor coordonator LECTOR UNIVERSITAR PANAITESCU MANUELA

  CURS MARKETING-30.09. 2008

  CURS ORIENTARE SI FORMARE PROFESIONALA-15.10.2008

  STUDENTA ANUL INTAI LA „FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE „ SECTIA „FINANTE-BANCI”

  In final as dorii sa va doresc multa sanatate pentru ca e cea mai importanta din toate nu are pret dar atunci cand lipseste costa mult.

  Cu respect,

  AURA -DANIELA

 12. Cristian zice:

  In atentia persoanelor cu amputatii de membre.
  Buna ziua ! Ma numesc Dedulescu Cristian,din Bucuresti.In anul 2007 am fost victima
  unui accident rutier,in urma caruia,am ramas cu handicap.Vreau sa va aduc la cunostinta,
  tuturor baietilor,care au amputatii de membre(inferioare si superioare),ca exista un proiect,
  numit ” Baietii pe picioare”,sponsorizat de Asociatia Auci din Italia.Aceasta asociatie vine
  in ajutorarea tuturor baietilor,ce necesita protezare cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani.
  Toate cheltuielile sunt suportate de aceasta Asociatie.Daca aveti cunostinte de astfel de
  cazuri, va rog sa ma contactati si impreuna,sa ajutam baietii care nu se pot deplasa fara
  o proteza.
  Va multumesc!
  Contact: Dedulescu Cristian-
  00.40.762.300.688
  00.40.21.451.18.47
  deducrysty@yahoo.com
  http://asociatia-auci.blogspot.com/

 13. Fraților, dați o mana de ajutor!

  http://provitagiurgiu.wordpress.com

  Si nu uitați ca, chiar dacă nu aveți sa donați bani, faceți ca văduva din Evanghelie, cea care a dat ultimii ei doi bănuți care valorează mai mult decît își poate imagina mintea omeneasca.

  Mai multe detalii găsiți la:

  http://pedrumulcrucii.wordpress.com/2009/11/29/apel-umanitar/

  Telefon: 0720.906.635 / 0762.656.077 – Părintele Valentin Ștefan

  Doamne ajuta!

 14. aida zice:

  Buna ziua tuturor,
  Indraznesc sa postez aici deoarece este un site religios si am sanse mai multe sa fiu ascultata.Eu am 17 ani si sunt din Bucuresti,in ciuda varstei sunt altfel decat celelalte fete.De mica am crescut intr-un stil sanatos si cu teama de Dumnezeu din aceasta cauza sunt mai simpla si nu am diverse fite…doresc sa cunosc o persoana tot din Bucuresti de varsta mea sau mai mic/a fie fata fie baiat pt prietenie si sa ajut(cu bani din pacate pana la 19 ani nu pot dar altfel se poate cu caiete,rechizite sau chiar si moral,),poate fi o persoana cu diverse probleme fizice sau cu o situatie materiala nu prea buna…va rog din suflet nu ocoliti anuntul meu,iar daca este cineva intr-o astfel de situatie sau cunoaste pe cineva nu ezitati sa ma contactati la adresa floare_de_colt337@yahoo.com. sunt sincera iar sa ajut si sa fiu alaturi de diverse persoane este visul meu de mica…rog si ofer seriozitate

 15. Ajutati o familie saraca
  Un copil care suferă de astm e convins că se va face bine, că persoane cu suflet generos îi vor dărui bani pentru medicamente şi îi vor ajuta frăţiorul flămând şi sărac să aibă o copilărie mai blândă. Cei doi micuţi şi părinţii lor trăiesc într-o singură încăpere, au datorii la întreţinere şi duc o viaţă chinuită.

  De când s-a născut, Andrei suferă de ASTM BRONSIC TREAPTA 3 AGONIE CU APROXIMATIV 3 CRIZE PE SAPTAMANI. Din cauza bolii, fiecare gură de aer este pentru el o victorie, fiecare respiraţie este un câştig. Pare un copil vesel, jucăuş, puternic, dar, în faţa crizelor, tot echilibrul lui se năruie.

  Cele patru suflete trăiesc înghesuite într-o singură cameră:. Mama lui Andrei găteşte pe un reşou şi dorm cu toţii într-un singur pat. Se înghesuie cât pot, nu au decât câteva lucruri şi patru pereţi între care stau cu chirie.

  Până acum câţiva ani, Cătălin era un bărbat în putere, muncea şi aducea bani acasă, dar un accident l-a transformat în muritor de foame. Singurii care i-au întins o mână de ajutor au fost poliţiştii de la Secţia 1 Bacău.

  Copleşit de necazuri, Cătălin nu mai ştie încotro s-o apuce. Are nevoie de bani pentru medicamentele copilului, are datorii la întreţinere şi trăieşte cu teama că într-o zi va fi aruncat în stradă, cu copii cu tot.
  Toţi cei care vor să-i ajute pe Andrei şi pe frăţiorul lui sunt rugaţi să depună bani în contul:
  Titular: Cătălin Paraschiv
  Banca: BCR
  Sucursala: Orizont, Bacău
  Lei: RO 85 RNCB 05311017 5698 0001

  Contact: adresa famile este LADARIU NADYA SAU Paraschiv
  alin str nufarului nr 5 bloc nr 5 scara a, ap 11 bacau

  Telefon 0771068453 sau 0748632728

  http://andrei.zao.ro/

 16. Iulian zice:

  Nu stiu , n-as vrea sa par iesit din comun, insa stiu si sunt convins ca majoritatea bolilor care le au copiii nostri se pot trata nu doar pe cale medicala. Eu cunosc un caz de leucemie, care fara interventie chirurgicala a facut progrese extraordinare prin medicina naturista si foarte important multa credinta!V-as recomanda o carte „Sanatate din Gradina Domnului” de Maria Treben. De asemenea pentru „Povetele maicii Sofronia” macar introducerea. Pentru toti care nu reusesc sa ajung la aceste interventii chirurgicale, sau nu doresc sa o faca, le recomand Calea Sfintilor Parinti, Calea Rugaciunii. Mai ales acum in post e nevoie de multa pocainta, multe sfinte masluri, slujbe la diferite manastiri, etc. In cazul copiilor recomand Pocainta desavarsita a parintilor, cu spovedania generala din timpul si dinaintea casatoriei. Sunt boli grave care fara sa judec cred, ca au adancuri sufletesti. Fiti optimisti imi spunea cineva, (caci si eu am un copil intr-o situatie delicata), caci cu credinta corpul uman se poate modifica in totalitate(insa si structura ADN). Sa nu uitam sa cautam ajutorul Sfintilor: Sfantul Nectarie, Sfantul Mina, Sfantul Serafim de Sarov, Parintele Arsenie Boca. La Parintele Arsenie veti gasi multe explicatii la problemele dumneavoastra. Iertati-ma! Inca un mic sfat, pentru ei care nu au bani sa ajute pe cat pot cu rugaciunea acesti oameni suferinzi!

 17. NICOLETA zice:

  haideti sa ajutam cu totii o fata de 21 de ani care vrea sa traiasca// in urma unei operatiide cancer la pelvis acestei fete ia fost amputat piciorul din sold la varsta la care avea cea mai mare nevoie pentru asi face un viitor in viata ..casatorie .cariera samd.acum apelam la toata lumea de credinta sa ajute aceasta fata macar sa pota merge ..ca oricum piciorul la loc nu se mai poate pune ,de aceia avem nevoie de 46000 pentru a cumpara o proteza de sold cu care sa poata merge din nou ACEASTA FATA MERITA O SANSA LA VIATA ..SO AJUTAM..NIO CEI DIN SPANIA pentru ca aici locuieste in collado villalba madrid de aceia avem un cont bancar la banca populara unde cine vrea poate sa ajute aceasta floare sa traiasca din nou va multumim NR DE CONT ESTE//00751543670700099035 nr telefon 0043664057734….647833339..652132360

 18. Buna ziua!

  Va rog ca inainte de toate sa imi permiteti sa ma prezint.

  Ma numesc Catalin BOGDANESCU,sunt din Bucuresti,am 35 de ani si sunt student anul III la Institutul Teologic Ortodox.Am scris acest blog din nevoia urgenta de a gasi un finantator,pentru un caz de natura sociala.Dar pentru a intelege desore ce este vorba va rog sa imi permiteti sa relatez situatia de fapt.La varsta de 1 an si 2 luni am suferit de meningo-encefalita.In urma acestei boli am ramas cu sechele de epilepsie pe viata.

  De la acea varsta pana in prezent,am fost si sunt sub tratament medicamentos.Pot spune ca pna in acest moment cand va scriu si cand dumneavoastra cititi acest blog,am inghitit cel putin 2 vagoane de medicamente.Am fost internat timp de 18 ani intr-unul din cele mai renumite spitale din Romania insa dupa aceasta perioada,doctorita care ma avea in grija,s-a declarat incompetenta in privinta bolii pe care s-a considerat a o tamadui.

  Recent insa,am gasit niste articole care vorbeau de o tehnologie revolutionara pentru tratarea afectiunilor mai “speciale”,printre afectiunile in cauza numarandu-se si boala de care sufar.Mai exact,este vorba de transplantul de celule STEM.Acest transplant se efectueaza la clinica Beike din China si o sesiune de 8 transplanturi necesare vindecarii bolii mele ma costa 70.000 USD,timp de 40 de zile.Mentionez faptul ca nu sunt obisnuit sa “umflu” situatiilor in care ma aflu,sau sa ma laud,ori sa cersesc indiferent ce.Insa fiind vorba de sanatate fac apel la bunavointa dumneavoastra si va rog din suflet sa ma ajutati sa strang banii necesari deplasarii mele in China.

  Orice suma este binevenita in orice valuta.In acest sens va pun la dispozitie urmatoarele numere de cont:

  BOGDANESCU Catalin Marius

  Cont RON: RO96RZBR0000060008822852 SWIFT Code: RZBRROBU

  Cont EUR: RO06RZBR0000060008974046 SWIFT Code: RZBRROBU

  Cont GBP: RO02RZBR0000600010145684 SWIFT Code: RZBRROBU

  Cont USD: RO75RZBR0000060009543940 SWIFT Code :RZBRROBU

  Cont CAD: RO13RZBR0000060008822794 SWIFT Code: RZBRROBU

  Conturile sunt deschise la Raiffeisen BANK Bucuresti Filiala Piata Romana

  Tel:+40767869624

  Mail:mcbogdys@diplomats.com

  ID mess: mcbogdys

  ID Skype: mcbogdys2

  Cu multumiri anticipate tuturor acelora care ma vor ajuta sa imi regasesc sanatatea dupa aproape 35 de ani de suferinta.

  BOGDANESCU Catalin

 19. Hello!

  We pray that first of all to allow me to introduce myself.

  My name is Catalin Bogdanescu are in Bucharest, we are 35 years and III year student at the Theological Institute Ortodox.Am writing this blog from the urgent need to find a sponsor for an event of nature sociala.Dar to understand what is desore It will please allow me to relate the situation fapt.La age of 1 year and 2 months I have suffered from this disease encefalita.In meningo-I remained with sequelae of epilepsy on life.

  From that age until now, have been and are treated medicamentos.Pot says NAP at this time when you write and when you read this blog, I swallowed at least 2 coaches medicamente.Am was hospitalized for 18 years in one of the most famous hospitals in Romania but after this period, the doctor that I have at home, said he was incompetent for disease that has considered it heal.

  Recently though, I found some articles talking about a revolutionary technology to treat more „special”, including illness and disease are found: the sufar.Mai specifically, cell transplantation STEM.Acest transplant is taken at Beike clinic in China and a transplant needed healing session 8 My illness cost me $ 70,000, for 40 zile.Mentionez that are not used to „umflu” situations where I am, or to boast, or to beg any ce.Insa the health concerns are appealing to your kindness of heart and please help me to raise money for my travel in China.

  Any amount is welcome at any valuta.In this will provide the following account numbers:

  Bogdanescu Catalin Marius

  Account RON: RO96RZBR0000060008822852 SWIFT Code: RZBRROBU

  Account EUR: RO06RZBR0000060008974046 SWIFT Code: RZBRROBU

  Account GBP: RO02RZBR0000600010145684 SWIFT Code: RZBRROBU

  Account USD: RO75RZBR0000060009543940 SWIFT Code: RZBRROBU

  CAD Account: RO13RZBR0000060008822794 SWIFT Code: RZBRROBU

  The accounts are opened at Raiffeisen Bank Bucharest Branch Romanian Market

  Tel: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  ID mess: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  With anticipated thanks to all who will help me find my health after almost 35 years of suffering.

  Bogdanescu Catalin

 20. Bonjour!

  Nous prions pour que tout d’abord permettez-moi de me présenter.

  Mon nom est Catalin Bogdanescu à Bucarest, nous sommes 35 ans et étudiant III Ortodox.Am année à l’Institut théologique de la rédaction de ce blog à partir de la nécessité urgente de trouver un sponsor pour un événement de nature à sociala.Dar comprendre ce qui se desore Il sera s’il vous plaît me permettre de porter l’âge fapt.La situation de 1 an et 2 mois, j’ai souffert de cette méningo encefalita.In maladie, je suis resté avec des séquelles de l’épilepsie sur la vie.

  Partir de cet âge, jusqu’à présent, ont été et sont traités medicamentos.Pot dit PAN au moment où vous écrivez et quand vous lisez ce blog, j’ai avalé au moins 2 entraîneurs medicamente.Am a été hospitalisé pendant 18 ans dans l’un des hôpitaux les plus célèbres de Roumanie, mais après cette période, le médecin que j’ai à la maison, a dit qu’il était incompétent pour la maladie qui a envisagé la guérir.

  Mais récemment, j’ai trouvé quelques articles parlons d’une technologie révolutionnaire pour traiter la plus «spécial», y compris la maladie et la maladie sont trouvés: les sufar.Mai spécifiquement, cell transplantation transplantation STEM.Acest est pris à Beike clinique en Chine et une greffe besoin de guérison session 8 Ma maladie m’a coûté 70.000 dollars, pour 40 zile.Mentionez qui ne sont pas utilisés pour «umflu” des situations où je suis, ou se vanter, ou à mendier tout ce.Insa les problèmes de santé font appel à votre bonté de cœur et s’il vous plaît aidez-moi à amasser des fonds pour mon Voyage en Chine.

  Tout montant est le bienvenu à tout valuta.In Cela fournira les numéros de compte suivants:

  Bogdanescu Marius Catalin

  Compte RON: RO96RZBR0000060008822852 Code SWIFT: RZBRROBU

  Compte EUR: RO06RZBR0000060008974046 Code SWIFT: RZBRROBU

  Compte GBP: RO02RZBR0000600010145684 Code SWIFT: RZBRROBU

  Compte USD: RO75RZBR0000060009543940 Code SWIFT: RZBRROBU

  CAD compte: Code SWIFT RO13RZBR0000060008822794: RZBRROBU

  Les comptes sont ouverts à la Raiffeisen Bank Bucarest Direction générale du marché roumain

  Tel: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  Mess ID: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Avec nos remerciements anticipés à tous ceux qui vont m’aider à trouver ma santé après presque 35 années de souffrance.

  Bogdanescu Catalin

 21. Hallo!

  Wir beten, dass in erster Linie, damit ich mich kurz vorstellen.

  Mein Name ist Catalin Bogdanescu sind in Bukarest, wir sind 35 Jahre und III Jahre Student an der Theologischen Institut Ortodox.Am schreibe diesen Blog aus der dringenden Notwendigkeit, einen Sponsor für eine Veranstaltung der Natur sociala.Dar zu verstehen, was desore finden Es wird erlauben Sie mir, um die Situation fapt.La Alter von 1 Jahr und 2 Monaten habe ich an dieser Krankheit leiden encefalita.In Meningo beziehen Ich blieb mit Folgeerscheinungen der Epilepsie auf das Leben.

  Ab diesem Alter bis jetzt gewesen und habe behandelt werden medicamentos.Pot sagt NAP zu dieser Zeit, wenn Sie und schreiben, wenn Sie dieses Blog lesen, ich schluckte mindestens 2 Trainer medicamente.Am war 18 Jahre lang im Krankenhaus einer der bekanntesten Kliniken in Rumänien, aber nach diesem Zeitraum, der Arzt, dass ich zu Hause, sagte, er sei für die Krankheit, als sie zu heilen ist inkompetent.

  Vor kurzem aber habe ich einige Artikel sprechen über eine revolutionäre Technologie, um mehr zu behandeln „special”, wie Krankheit und Krankheit zu finden sind: die sufar.Mai insbesondere cell transplantation STEM.Acest Transplantation wird genommen, um Beike Klinik in China und eine Transplantation benötigt Heilsitzung 8 Meine Krankheit kostete 70.000 Dollar, für 40 zile.Mentionez, die nicht mit „umflu verwendet werden,” Situationen, wo ich bin, oder rühmen, oder einen beg ce.Insa den gesundheitlichen Bedenken attraktiv sind, wie Ihre Güte des Herzens und bitte helfen Sie mir, um Geld für meine Reisen in China zu erhöhen.

  Jeder Betrag ist in jedem valuta.In begrüße diesen werden die folgenden Kontonummern bieten:

  Bogdanescu Marius Catalin

  Konto RON: RO96RZBR0000060008822852 SWIFT-Code: RZBRROBU

  Konto EUR: RO06RZBR0000060008974046 SWIFT-Code: RZBRROBU

  Konto GBP: RO02RZBR0000600010145684 SWIFT-Code: RZBRROBU

  Konto USD: RO75RZBR0000060009543940 SWIFT-Code: RZBRROBU

  CAD-Konto: RO13RZBR0000060008822794 SWIFT-Code: RZBRROBU

  Die Konten werden bei der Raiffeisen Bank Zweigstelle Bukarest rumänischen Markt eröffnet

  Tel: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  ID Chaos: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Mit den erwarteten Dank an alle, die mir helfen, meine Gesundheit nach fast 35 Jahren des Leidens.

  Bogdanescu Catalin

 22. Γειά!

  Προσευχόμαστε ότι πρώτα απ ‘όλα να μου επιτρέψετε να συστηθώ.

  Το όνομά μου είναι Catalin Bogdanescu είναι στο Βουκουρέστι, θα είναι 35 έτη και ΙΙΙ φοιτητής στο Θεολογικό Ινστιτούτο Ortodox.Am γραπτώς αυτό το ιστολόγιο από την επείγουσα ανάγκη να βρεθεί ένας χορηγός για μια εκδήλωση της sociala.Dar φύσης για να καταλάβουμε τι είναι desore Θα μου επιτρέψετε να συσχετίσουν την ηλικία κατάσταση fapt.La του 1 έτους και 2 μήνες έχω υποφέρει από αυτή meningo encefalita.In ασθένεια-έχω μείνει με συνέπειες της επιληψίας για την ζωή.

  Από αυτή την ηλικία μέχρι τώρα, έχουν και αντιμετωπίζονται medicamentos.Pot λέει ΕΣΚ αυτή τη στιγμή, όταν γράφετε και όταν διαβάζετε αυτό το blog, θα καταπιεί τουλάχιστον 2 medicamente.Am πούλμαν ήταν στο νοσοκομείο για 18 χρόνια σε ένα από τα πιο διάσημα νοσοκομεία στη Ρουμανία αλλά μετά την περίοδο αυτή, ο γιατρός που έχω στο σπίτι, είπε ότι είναι αναρμόδιος για την ασθένεια που έκρινε επουλωθούν.

  Πρόσφατα όμως, βρήκα κάποια άρθρα μιλάμε για μια επαναστατική τεχνολογία για την αντιμετώπιση της πιο „ειδική”, συμπεριλαμβανομένης της ασθένειας βρίσκονται: η sufar.Mai συγκεκριμένα, η μεταμόσχευση κυττάρων STEM.Acest μεταμόσχευση έχει ληφθεί σε Beike κλινική στην Κίνα και σε μεταμόσχευση χρειάζονται θεραπευτική συνεδρία 8 αρρώστια μου μου κόστιζε 70.000 δολάρια, για 40 zile.Mentionez που δεν χρησιμοποιούνται για να „umflu” καταστάσεις πού είμαι, ή να διαθέτουν, ή να επαιτούν κάθε ce.Insa οι ανησυχίες για την υγεία είναι ελκυστικά για την ευγένεια της καρδιάς σας και παρακαλώ να με βοηθήσει να συγκεντρώσει τα χρήματα για το ταξίδι μου στην Κίνα.

  Οποιοδήποτε ποσό είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε valuta.In αυτό θα παρέχει τις παρακάτω αριθμούς λογαριασμού:

  Bogdanescu Catalin Marius

  Λογαριασμός RON: RO96RZBR0000060008822852 SWIFT Code: RZBRROBU

  Λογαριασμός ευρώ: RO06RZBR0000060008974046 SWIFT Code: RZBRROBU

  Λογαριασμός GBP: RO02RZBR0000600010145684 SWIFT Code: RZBRROBU

  Λογαριασμός USD: RO75RZBR0000060009543940 SWIFT Code: RZBRROBU

  CAD λογαριασμού: RO13RZBR0000060008822794 SWIFT Code: RZBRROBU

  Οι λογαριασμοί που ανοίγονται στο Raiffeisen Bank Βουκουρέστι Υποκατάστημα ρουμανική αγορά

  Τηλ: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  ID mess: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Με την αναμενόμενη ευχαριστίες σε όλους όσους θα με βοηθήσει να βρω την υγεία μου μετά από σχεδόν 35 χρόνια υποφέρουν.

  Bogdanescu Catalin

 23. Hei!

  Rukoilemme, että aluksi saanen esitellä itseni.

  Nimeni on Catalin Bogdanescu ovat Bukarest, meillä on 35 vuotta ja III vuoden opiskelija teologinen instituutti Ortodox.Am kirjallisesti tätä blogi pikaisesti löytää sponsori tapauksessa luonteeltaan sociala.Dar ymmärtää, mitä on desore Se haluaisin liittyä tilanteeseen fapt.La ikä 1 vuotta ja 2 kuukautta olen kärsinyt tästä taudista encefalita.In aivo-I jäi jälkitaudit epilepsiaa elämästä.

  Tuosta iästä asti ollut, ja niitä käsitellään medicamentos.Pot sanoo NAP nyt kun kirjoitat, ja kun luet tätä blogia, olen niellään vähintään 2 linja medicamente.Am oli sairaalassa 18 vuotta yksi kuuluisimmista sairaaloiden Romaniassa, mutta tämän jälkeen, lääkäri, että olen kotona, sanoi epäpätevä sairauden, joka on pitänyt parantua.

  Viime aikoina olen kuitenkin löytänyt joitakin artikkeleita puhuu vallankumouksellinen teknologia hoitoon enemmän „erityistä”, kuten sairauksia löytyy: sufar.Mai erityisesti solujen siirto STEM.Acest elinsiirto on otettu Beike klinikalla Kiinassa ja elinsiirtoa tarvitaan parantava istunnossa 8 Oma sairaus maksoi 70000 dollaria, 40 zile.Mentionez, joita ei käytetä „umflu” tilanteita, missä olen, tai ylpeillä, tai kerjätä mitään ce.Insa terveysongelmia ovat valittamalla ystävällisyyttäsi sydän-ja auttakaa minua nostaa rahaa minun matkustaa Kiinaan.

  Tahansa määrä on tervetullut milloin tahansa valuta.In tämä antaa seuraavia tilinumerot:

  Bogdanescu Catalin Marius

  Huomioon RON: RO96RZBR0000060008822852 SWIFT-koodi: RZBRROBU

  Tilisi EUR: RO06RZBR0000060008974046 SWIFT-koodi: RZBRROBU

  Tilisi EUR: RO02RZBR0000600010145684 SWIFT-koodi: RZBRROBU

  Huomioon USD: RO75RZBR0000060009543940 SWIFT-koodi: RZBRROBU

  CAD-tili: RO13RZBR0000060008822794 SWIFT-koodi: RZBRROBU

  Tilejä avataan klo Raiffeisen Bank Bukarestin Branch Romanian markkinoille

  Tel: +40767869624

  Sähköposti: mcbogdys@diplomats.com

  ID sotku: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Joiden odotetaan kiitos kaikille, jotka auttavat minua etsimään terveyttä jälkeen lähes 35 vuotta kärsimystä.

  Bogdanescu Catalin

 24. Ciao!

  Noi preghiamo che prima di tutto per permettere che mi presenti.

  Il mio nome è Catalin Bogdanescu sono a Bucarest, ci sono 35 anni e studente di III anno in Istituto Teologico Ortodox.Am scrivere questo blog dalla urgente necessità di trovare uno sponsor per un evento di natura sociala.Dar di capire che cosa è desore Essa mi permetta di mettere in relazione l’età fapt.La situazione di 1 anno e 2 mesi ho sofferto di questa malattia encefalita.In meningo-I è rimasto con le conseguenze di epilessia sulla vita.

  Da questa età fino ad oggi, sono stati e vengono trattati medicamentos.Pot dice NAP in questo momento, quando si scrive e quando leggete questo blog, ho ingoiato almeno 2 allenatori medicamente.Am è stato ricoverato per 18 anni in uno degli ospedali più famosi in Romania, ma dopo questo periodo, il medico che ho a casa, si è detto incompetente per la malattia che ha ritenuto guarire.

  Recentemente, però, ho trovato alcuni articoli parlando di una tecnologia rivoluzionaria per il trattamento di più „speciale”, tra cui la malattia e la malattia si trovano: la sufar.Mai in particolare, il trapianto di cellule del trapianto STEM.Acest è preso a Beike clinica in Cina ed un trapianto di bisogno di cure sessione 8 La mia malattia mi è costato $ 70.000, per 40 zile.Mentionez che non sono abituati a „umflu” situazioni dove sono io, o per vantarsi, o per chiedere qualsiasi ce.Insa le preoccupazioni per la salute sono attraenti per la vostra gentilezza di cuore e vi prego di aiutarmi a raccogliere fondi per il mio viaggio in Cina.

  Qualsiasi importo è benvenuto in qualsiasi valuta.In questo fornirà i seguenti numeri conto:

  Bogdanescu Marius Catalin

  Conto RON: RO96RZBR0000060008822852 Codice SWIFT: RZBRROBU

  Conto in EUR: RO06RZBR0000060008974046 Codice SWIFT: RZBRROBU

  Conto GBP: RO02RZBR0000600010145684 Codice SWIFT: RZBRROBU

  Conto USD: RO75RZBR0000060009543940 Codice SWIFT: RZBRROBU

  CAD Account: RO13RZBR0000060008822794 Codice SWIFT: RZBRROBU

  I conti sono aperti a Raiffeisen Bank Romania Bucarest Filiale di mercato

  Tel: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  Mess ID: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Con un grazie anticipato a tutti coloro che mi aiuterà a trovare la mia salute, dopo quasi 35 anni di sofferenza.

  Bogdanescu Catalin

 25. Hallo!

  Wij bidden dat de eerste plaats zodat ik om mezelf in te voeren.

  Mijn naam is Catalin Bogdanescu zijn in Boekarest, we zijn 35 jaar en III jaars student aan het Theologisch Instituut Ortodox.Am het schrijven van dit blog van de dringende noodzaak om een sponsor te vinden voor een evenement van de natuur sociala.Dar te begrijpen wat er desore Het zal u mij toe om de situatie fapt.La leeftijd van 1 jaar en 2 maanden heb ik last van deze ziekte encefalita.In meningo relateren Ik bleef met de gevolgen van epilepsie op het leven.

  Vanaf die leeftijd tot nu toe, zijn en worden behandeld medicamentos.Pot NAP zegt op dit moment dat je schrijft en als je deze blog lezen, ik slikte ten minste 2 coaches medicamente.Am werd gehospitaliseerd voor 18 jaar in een van de meest bekende ziekenhuizen in Roemenië, maar na deze periode, de dokter dat ik thuis, zei dat hij onbekwaam voor de ziekte die achtte het helen.

  Onlangs echter, vond ik een aantal artikelen over een revolutionaire technologie om meer te behandelen „speciale”, met inbegrip van ziekten en aandoeningen zijn gevonden: de sufar.Mai bijzonder, stamceltransplantatie STEM.Acest transplantatie is genomen Beike kliniek in China en een transplantatie nodig healing sessie 8 Mijn ziekte kost me 70.000 dollar, voor 40 zile.Mentionez die niet worden gebruikt om „umflu” situaties waar ik ben, of om op te scheppen, of te bedelen ce.Insa de gezondheid betreft aantrekkelijk zijn om uw goedheid van hart en help mij om geld in te zamelen voor mijn reizen in China.

  Elk bedrag is welkom op elk valuta.In dit zal de volgende rekeningnummers verstrekken:

  Bogdanescu Catalin Marius

  Account RON: RO96RZBR0000060008822852 SWIFT-code: RZBRROBU

  Account EUR: RO06RZBR0000060008974046 SWIFT-code: RZBRROBU

  Account GBP: RO02RZBR0000600010145684 SWIFT-code: RZBRROBU

  Account USD: RO75RZBR0000060009543940 SWIFT-code: RZBRROBU

  CAD Account: RO13RZBR0000060008822794 SWIFT-code: RZBRROBU

  De rekeningen worden geopend op Raiffeisen Bank Branch Boekarest Roemeense markt

  Tel: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  ID mess: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Met verwachte dank aan allen die zal me helpen mijn gezondheid te vinden na bijna 35 jaar van het lijden.

  Bogdanescu Catalin

 26. Hej!

  Vi ber att först och främst att låta mig presentera mig.

  Mitt namn är Catalin Bogdanescu är i Bukarest, vi är 35 år och III årets studerande vid teologiska institut Ortodox.Am skriva den här bloggen i akut behov av att hitta en sponsor för ett evenemang av natur sociala.Dar förstå vad som desore Det kommer tillåt mig att relatera till ålder situation fapt.La på 1 år och 2 månader har jag lidit av denna sjukdom encefalita.In meningo-Jag var med sequelae av epilepsi på livet.

  Från denna ålder fram till nu har varit och behandlas medicamentos.Pot säger nationella handlingsplanen på detta när du skriver och när du läser denna blogg, jag svalde minst 2 bussar medicamente.Am var på sjukhus i 18 år en av de mest kända sjukhus i Rumänien, men efter denna period, läkaren som jag har hemma, sa att han var inkompetent för sjukdomen som har ansett det läka.

  Nyligen Men jag hittade några artiklar som handlar om en revolutionerande teknik för att behandla mer „speciell”, inklusive sjukdomar som finns: den sufar.Mai specifikt STEM.Acest celltransplantation transplantation genomföras på Beike klinik i Kina och en transplantation behövs healingen 8 min sjukdom kostade $ 70.000, för 40 zile.Mentionez som inte används för att „umflu” situationer där jag är, eller för att skryta, eller att tigga något ce.Insa den oro för hälsan är tilltalande för din vänlighet av hjärta och behag hjälpa mig att samla in pengar till min resa i Kina.

  Alla belopp är välkomna till något valuta.In detta kommer att ge följande kontonummer:

  Bogdanescu Catalin Marius

  Konto RON: RO96RZBR0000060008822852 SWIFT Code: RZBRROBU

  Konto EUR: RO06RZBR0000060008974046 SWIFT Code: RZBRROBU

  Konto SEK: RO02RZBR0000600010145684 SWIFT Code: RZBRROBU

  Konto USD: RO75RZBR0000060009543940 SWIFT Code: RZBRROBU

  CAD Konto: RO13RZBR0000060008822794 SWIFT Code: RZBRROBU

  De konton öppnas på Raiffeisen Bank Bukarest Branch rumänska marknaden

  Tel: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  ID mess: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Med förväntade tack till alla som hjälper mig hitta min hälsa efter nästan 35 år av lidande.

  Bogdanescu Catalin

 27. Merhaba!

  Biz dua tüm Kendimi tanıtmama izin ilk.

  My name Catalin Bogdanescu Bükreş olduğunda İlahiyat Enstitüsü Ortodox.Am az 35 yıl ve III sınıf öğrencisi acilen doğa sociala.Dar ne desore olduğunu anlamak için bir etkinlik için bir sponsor bulmak için bu blogu yazma olmasıdır Bana 1 yıl durum fapt.La yaş ve ben bu hastalığı encefalita.In meningo zarar var 2 ay ilişkilendirmek izin memnun edecek-i hayat epilepsi sekel kaldı.

  Şimdiye kadar bu yaş ve edilmiştir medicamentos.Pot tedavi edilir Gönderen NAP ne zaman ve yazmak zaman bu günlüğü okumak bu zamanda, en az 2 antrenör medicamente.Am yuttu 18 yıl için hastaneye diyor bir Romanya’daki en ünlü hastanelerin ancak bu dönemden sonra, ben evde sahip doktor, o iyileşmeye kabul sahiptir hastalığı için yetersiz olduğunu söyledi.

  Son rağmen, bazı makaleler „özel”, hastalık ve hastalık gibi bulunur: sufar.Mai özellikle hücre nakli STEM.Acest nakli alındığı daha tedavisi için devrimci bir teknoloji bahsediyoruz bulundu Çin’de Beike klinik ve nakli oturumu 8 En hastalığın iyileşmesi gereken bana, bu umflu „için” durumlarda ben, ya am, ya da övünme için herhangi bir dilenmek için kullanılmayan 40 zile.Mentionez için 70.000 $ maliyetli ce.Insa sağlık sorunları kalp senin iyiliğini için çekici ve bana Çin’de seyahat için para toplama yardım edebilirsiniz.

  Herhangi bir miktarda herhangi bir valuta.In bu aşağıdaki hesap numaraları sağlayacaktır is welcome:

  Bogdanescu Catalin Marius

  Hesap RON: RO96RZBR0000060008822852 SWIFT Kodu: RZBRROBU

  Hesap EUR: RO06RZBR0000060008974046 SWIFT Kodu: RZBRROBU

  Hesap GBP: RO02RZBR0000600010145684 SWIFT Kodu: RZBRROBU

  Hesap USD: RO75RZBR0000060009543940 SWIFT Kodu: RZBRROBU

  CAD Hesabı: RO13RZBR0000060008822794 SWIFT Kodu: RZBRROBU

  Hesapları Raiffeisen Bank Bükreş Şubesi Romence Piyasası’nda açıldı

  Tel: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  Kimliği karışıklık: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Beklenen sayesinde tüm bana acı neredeyse 35 yıl sonra sağlık bulmanıza yardımcı olacaktır grubu için.

  Bogdanescu Catalin

 28. Olá!

  Oramos para que em primeiro lugar, permita-me apresentar-me.

  Meu nome é Catalin Bogdanescu estão em Bucareste, estamos a 35 anos e estudante do ano III, no Instituto Teológico Ortodox.Am escrever este blog a partir da necessidade urgente de encontrar um patrocinador para um evento de natureza sociala.Dar para entender o que é desore Vai permitir-me relacionar a idade fapt.La situação de 1 ano e 2 meses eu sofri deste encefalita.In doença meningo-Fiquei com seqüelas da epilepsia na vida.

  A partir dessa idade, até agora, foram e são tratados medicamentos.Pot diz NAP neste momento em que você escreve e quando você ler este blog, eu engoli, pelo menos, 2 medicamente.Am ônibus foi hospitalizado por 18 anos em um dos mais famosos hospitais na Roménia, mas após esse período, o médico que eu tenho em casa, disse que ele era incompetente para a doença que considerou curar.

  Recentemente, porém, eu encontrei alguns artigos falando sobre uma tecnologia revolucionária para tratar mais „especiais”, incluindo as doenças são encontrados: o sufar.Mai especificamente, o transplante de células de transplantação STEM.Acest é tomada no Beike clínica na China e precisava de um transplante de cura sessão 8 Minha doença me custou R $ 70.000, por 40 zile.Mentionez que não são utilizados para „umflu” situações onde eu sou, ou para se vangloriar, ou para pedir qualquer ce.Insa as preocupações de saúde estão apelando para a sua bondade de coração e por favor me ajude a levantar o dinheiro para a minha viagem na China.

  Qualquer quantia é bem-vinda em qualquer valuta.In esta fornecerá os números de conta que se segue:

  Bogdanescu Marius Catalin

  Conta RON: RO96RZBR0000060008822852 Código SWIFT: RZBRROBU

  Conta euros: RO06RZBR0000060008974046 Código SWIFT: RZBRROBU

  Conta GBP: RO02RZBR0000600010145684 Código SWIFT: RZBRROBU

  Conta USD: RO75RZBR0000060009543940 Código SWIFT: RZBRROBU

  CAD Account: RO13RZBR0000060008822794 Código SWIFT: RZBRROBU

  As contas são abertas em Raiffeisen Bank Branch Bucareste romeno Mercado

  Tel: +40767869624

  Mail: mcbogdys@diplomats.com

  ID bagunça: mcbogdys

  Skype ID: mcbogdys2

  Com agradecimentos antecipados a todos que me ajudarão a encontrar a minha saúde, depois de quase 35 anos de sofrimento.

  Bogdanescu Catalin

 29. نحن نصلي من اجل ان بادئ ذي بدء اسمحوا لي أن أقدم نفسي.

  اسمي Catalin Bogdanescu هي في بوخارست ، ونحن 35 عاما وطالبة في السنة الثالثة في المعهد اللاهوتي Ortodox.Am كتابة هذا بلوق من الحاجة الملحة لايجاد راع لهذا الحدث من sociala.Dar الطبيعة لفهم ما هو desore انها لن اسمحوا لي أن تتصل الحالة fapt.La عمر 1 سنة و 2 أشهر لقد عانيت من هذا المرض encefalita.In سحائى – بقيت مع عقابيل الصرع على الحياة.

  من ذلك العصر وحتى الآن ، قد تم ويتم التعامل medicamentos.Pot يقول برنامج العمل الوطني في هذا الوقت عند الكتابة وعند قراءة هذا بلوق ، وأنا ابتلع ما لا يقل عن 2 المدربين medicamente.Am في المستشفى لمدة 18 عاما في واحدة من المستشفيات الأكثر شهرة في رومانيا ولكن بعد هذه الفترة ، وعلى الطبيب أن لدي في المنزل ، وقال انه كان عاجزا عن المرض الذي نظرت فيه شفاء.

  في الآونة الأخيرة على الرغم من أنني وجدت بعض المقالات التي تتحدث عن تقنية ثورية لعلاج أكثر „خاصة” ، بما في ذلك الأمراض والعلل التي عثر عليها : sufar.Mai على وجه التحديد ، زرع الخلايا STEM.Acest زرع هي التي اتخذت في Beike عيادة في الصين وهناك حاجة لعملية زرع التئام الدورة 8 بلدي المرض كلفني 70،000 دولار أمريكي ، لمدة 40 zile.Mentionez التي لا يتم استخدامها ل”umflu” الحالات التي يكون فيها أنا ، أو للتباهي ، أو للتسول أي ce.Insa الشواغل الصحية يناشدان لطفكم من القلب والرجاء مساعدتي لجمع أموال لسفري في الصين.

  اي مبلغ هو موضع ترحيب في أي valuta.In هذا سيوفر على أرقام الحسابات التالية :

  Bogdanescu Catalin ماريوس

  حساب رون : RO96RZBR0000060008822852 سويفت كود : RZBRROBU

  حساب اليورو : RO06RZBR0000060008974046 سويفت كود : RZBRROBU

  حساب الجنيه الإسترليني : RO02RZBR0000600010145684 سويفت كود : RZBRROBU

  حساب الدولار : RO75RZBR0000060009543940 سويفت كود : RZBRROBU

  كاد الحساب : RO13RZBR0000060008822794 سويفت كود : RZBRROBU

  يتم فتح حسابات في بنك رايفايزن بوخارست الروماني فرع السوق

  هاتف : +40767869624

  البريد الإلكتروني : mcbogdys@diplomats.com

  معرف الفوضى : mcbogdys

  سكايب اسم المستخدم : mcbogdys2

  مع الشكر ، من المتوقع أن جميع الذين سوف مساعدتي في العثور على صحتي بعد ما يقرب من 35 عاما من المعاناة.

  Bogdanescu Catalin

 30. ELENA ARTIMENCU zice:

  buna ziua ! ma adresez din disperare dar si cu speranta in suflet ca ne veti ajuta si pe noi , pe mine si pe fetita mea : carmen valeria ciobanu . ma numesc elena artimencu sunt din galati si cu durere in suflet am sa asterncate ceva din povestea de viata a fetitei mele . carmen : copil nascut la termen cu apgar 9 , 2.700 kg , a plans a respirat imediat , la 4 zile de la nastere am fost externate , bucurie mare in familia noastra , pana la varsta de 5 luni cand a fost diagnosticata cu : tetraparteza spastica , retard psiho-motor; de atunci viata noastra a fost un chin aveam doar 24 ani la nasterea fetitei , cand am primit vestea despre diagnosticul ei , sincer nu realizam ce inseamna asta , dar nu ne-am dat batuti am inceput sa batem drumurile prin spitale si centre de recuperare : techirghiol, gura ocnitei , desna arad , bucuresti , sibiu , galati . cu greu am realizat ca fetita noastra nu va avea o copilarie ca ceilalti copii de varsta ei dar cand familia e unita lipti si contra morilor de vant . sansele de recuperare pt carmen au aparut greu dar cu pasi mici si sperante mari rezultate sunt , luptam din rasputeri toti trei : mama , tata si carmen , pana in 2004 cand tatal fetitei s-a gandit sa ne paraseasca , de atunci continuam lupta in doua , dar mult mai greu deoarece nu mai avem nici sprijinul moral si nici financiar al fostului sot , in urma divprtului el contribuia doar cu pensia alimentara ( pana in dec. 2008 cand a incetat sa o mai plateasca) . in tot acest timp carmen pe langa recuperarev medicala a suferit si doua interventii chirurgicale : prima la mangalia in februarie 2006 de ” tenotomie de aductori ” si a doua la chisinau in septembrie 2008 de ” miofibrotomie subcutanata in mod planic” , insa aceasta a dus la epuizarea tuturor mele rezerve financiare deoarece a costat circa 2000 euro ( sincer va spunca o parte din suma am strans-o cu ajutorul unor oameni cu suflet care au daruit din putinul lor pt sanatatea fetitei mele ) si nu am sa le multumesc niciodata de ajuns ; dar DUMNEZEU are grija de toate si in rugaciunile mele vor fi prezenti intotdeauna . am fost la recuperare in strainate insa in ucraina la lviv sau vazut cele mai multe rezultate dar costurile de 3500 euro sunt peste puterile mele financiare , acum de curand am facut terapie bowtech la braila dar sincer va spun pt unele persoane persoane costurile nu ar parea prea mari , dar pt mine care ne intretinem doar din salariul meu de as. personal , 100 ron sedinta inseamna foarte mult plus transportul este enorm . terapia a durat 17 saptamani si financiar am ajuns la sfarsitul sacului . medicul din bucuresti la care mergem la control o terapie la clinca din constanta
  numita terapie “TERAPIA HIPERBARA” aceasta consta in oxigenarea fortata a partilor afectate a creierului , insa aceasta terapie costa 400 ron sedinta si trebuie sa faca 12-15 sedinte . insa acum avem pe 11 mai programare pt a doua interventie chirurgicala la chisinau dar nu avem stransi decat jumatate din suma . sansa de recuperare a fetitei mele sta in medicina moderna insa doar cu ajutorul unor persoane cu suflet dispusesa ne ajute financiar din putinul lor. acum in preajma pastelui faceti o bucurie unui copil lipsit de noroc , daruiti speranta : donati sau sponsorizati cateva sedinte de terapie hiperbara sau 0 parte din suma necesara interventiei chirurgicale de la chisinau . Fetita mea ingerasul cu chip de copil desi are 10 ani in iulie 2010 , abia sta in sezut isi foloseste manutele pt a se juca insa nu indeajuns pt a se hrani singura , coopereaza si se exprima prin gesturi , insa de curand de cand am facut terapia de la braila a inceput sa silabiseasca . dar toate astea inseamna ani de de recuperare , mi-as dori din toata inima sa sa pot zambi din suflet nu doar de ochii lumii , pot spune ca fericirea mea tine de sansa de recuperare a carmenicai . ea se exprima non-verbal dar tare mi-as dori sa o aud strigandu-ma ” MAMA ” sa pot merge cu ea de manuta in parc , insa sansele ei sunt limitate deoarece financiar nu mai am posibilitate sa strang suma necesara pt operati si pt hiperbara , cu cele doua tratament sunt mai aproape de visul nostru ” de a merge si a vorbi ingerasul meu” . stiu ca sunt multe persoane aflate in suferinta dar din duflet va rog daruiti speranta , sanatate si zambet fetitei mele . multumesc mult ! dumnezeu sa va ajute! datele mele de contact sunt elena artimencu adresa galati str milcov nr 46 bl m2 ap 72 , tel 0749561311, e-mail : elena76_carmen@yahoo.com , avem conturi deschise la raifeisen bank cod iban RO51RZBR0000600008246415 si la bcr cod iban RO31RNCB0141061150630001 IN LEI SI IN EURO la bcr cod iban RO74RNCB0141061150630003 am si acte doveditoare a celor spuse

 31. ELENA ARTIMENCU zice:

  stimati. reprezentanti , ma aresez dvs din disperare , dar si cu speranta in suflet ca ne veti ajuta si pe noi , pe mine si pe fetita mea : carmen valeria ciobanu .Ma numesc elena artimencu sunt din galati si cu durere in suflet am sa astern cate ceva din povestea de viata a fetitei mele . Carmen : copil nascut la termen cu apger 9 , a plans a respirat imediat , la 4 zile de la nastere am fost externate bucurie mare in familia noastra pana la varsta de 5 luni cand a fost diagnosticata cu : tetrapareza spastica , retard psihomotor, paralizie cerebrala infantila ; de atunci viata noastra a fost un calvar , aveam doar 24 ani la nasterea fetitei mele si sincer nu realizam ce inseamna asta , dar nu ne-am dat batuti am inceput lupta cu destinul prin spitale si centre de recuperare din tara : techirghiol , oradea , gura ocnitei , bucuresti , desna arad , sibiu etc. Cu greu am realizat ca fetita noastra nu va avea o copilarie ca ceilalti copii de varsta ei , dar cand familia e unita lupti si contra moriloe de vant . Sansele de recuperare pt carmen au aparut greu dar cu pasi mici si sperante mari rezultate sunt , luptam din greu toti trei : mama , tata si fetita , pan a in 2004 cand tatal fetitei s-a gandit sa abondoneze lupta , de atunci continuam lupta in doua dar mult mai greu deoarece nu mai avem nici sprijinul moral nici financiar al fostului sot , el contribuia doar cu pensia alimentara ( pana in decembrie 2008 cand a incetat sa o mai plateasca si pe aceasta) care oricum era prea mica in comparatie cu cheltuielile necesare cresterii si ingrijirii unui copil cu dizabilitati. In tot acest timp pe langa recuperare medicala carmen a suferit si doua interventii chirurgicale : prima la mangalia in februarie 2006 de ” tenotomie de aductori si corectie picior echin” si a doua in septembrie 2008 la Chisinau de ” miofibrotomie subcutanata ” insa aceasta a dus la epuizarea tuturor mele rezerve financiare deoarece a costat circa 2000 euro ( sincer va spun ca o parte din suma a strans-o cu ajutorul unor oameni su suflet care au daruit din putinul lor pt sanatatea fetitei mele) si nu am sa pot sa le multumesc de ajuns; dar DUMNEZEU are grija de toti si in rugaciunile mele vor fi prezenti intotdeauna . De curand am facut la un cabinet particular din braila , terapie bowtech , daca pt unele persoane costurile nu ar parea mari , pt mine 100 ron sedinta a fost foarte mult , timp de 17 saptamani odata pe saptamana plus transportul a fost mult, dar cu greu am reusit sa terminam terapia si rezultate s-au vazut acum urmeaza sa facem o pauza de 8 saptamani si sa reluam terapia dar pana atunci urmeaza o a doua etapa de interventie chirurgicala la Chisinau pe 11 mai 2010 si de aceea va rog din suflet ajutati-ma sa strang suma .de 1850 euro necesara operatiei . Oare stie cineva din lumea asta cat este de greu sa stii ca sansa de recuperare a copilului tau sta in medicina moderna si tu nu ai putere sa mergi mai departe din lipsa banilor. Medicul din bucuresti la care mergem la control ne-a recomandat o noua terapie numita ” hiperbara” aceasta consta in oxigenarea fortata a partilor afectate ale creierului , in urma unui consult medicul constantean ne-a spus intradevar ca aceasta terapie ne-ar ajuta insa o sedinta costa 400 ron si sunt necesare 12-15 sedinte . Sper ca cu ajutorul unor persoane cu suflet dispuse sa ne ajute financiar din putinul lor fetita ,mea sa ajunga la operatie. Din suflet va rog faceti o bucurie unui copil lipsit de noroc , daruiti speranta : donati sau sponsorizati cateva sedinte de tratament sau o particica din suma necesara operatiei . Fetita mea desi are 9,6 ani , abia sta in sezut , isi foloseste manutele pt a se juca insa nu indeajuns pt a se hrani singura , coopereaza si se exprima prin gesturi, insa curand de cand am facut terapie Bowtech a inceput sa silabiseasca si sa fie mult mai receptiva . Dar toate acestea inseamna ani de recuperare , eforturi financiare enorme , credite bancare , mi-as dori din toata inima sa pot zambi din suflet nu doar de de ochii lumii , pot spune ca fericirea mea tine de sansa de recuperare a fetitei mele . Carmen se exprima non-verbal dar tare mi-as dori sa o pot auzi strigandu-ma ” mama” sa pot merge cu ea de manuta in parc., doar cu terapia de la constanta si operatia de la chisinau s-ar putea realiza o parte din visul nostru. Stiu ca sunt si alte persoane aflate in suferinta dar din suflet va rog publicati si scrisoarea noastra , poate din miile de cititori au puterea de a darui 10 ron pt sanatatea fetitei mele. Din inima va spun : ” Daruiti pt carmen sa aiba si ea o copilarie fericita , ca ceilalti copii de varsta ei . ” Datele mele de contact sunt : Elena Artimencu , tel : 0720802199 sau 0749561311, adresa : galati, str milcov nr 46 , bl m2 , ap 72 , cod 800672, e-mail : elena76_carmen@yahoo.com . am deschis conturi umanitare la BCR in euro : cod iban RO31RNCB0141061150630003 si in lei : RO31RNCB0141061150630001 si la RAIFAISSEN BANK in lei RO51RZBR0000600008246415. Atasez si acte doveditoare a celor spuse , poze cu copilul etc. va multumesc ! Dumnezeu sa va ajute si sa va lumineze letele!

 32. Raluca Damian zice:

  Doamne ajuta!

  Haideti sa ajutam o tanara bolnava de leucemie!
  Oameni buni, am dat si eu din nefericire peste un caz umanitar, poate daca-l publicam si aici, oranduieste Dumnezeu cumva sa fie ajutat!
  Este vorba despre un om necajit, profesor pensionar care are fata bolnava de leucemie!
  Garantez personal pentru caz!

  Anuntul dumnealui:

  ANUNT UMANITAR

  Profesor pensionar de matematica,
  Radu Ion (scoala nr.15 Buzau)
  Rog in genunchi pe aceasta cale elevii si parintii care ma cunosc sau m-au cunoscut sa ma ajute sa-mi salvez fetita in varsta de 22 de ani, studenta anul IV la Facultatea de Farmacie, BOLNAVA DE LEUCEMIE ACUTA.
  Pentru aceasta va implor sa depuneti in contul umanitar :

  Radu Diana Anca

  Banca INTESA SAN PAULO sucursala Roseti

  RO86WBAN2511022097800282 (EURO)
  RO09WBAN2511000097800282 (RON)

  ORICE SUMA DE BANI

  MA PUTETI CONTACTA LA TELEFON
  0238727195
  0751760757

  SI LA SCOALA NR.15 BUZAU IN ZILELE DE MARTI (14-15) MIERCURI ( 14-15)
  JOI (13-16)

  DUMNEZEU SA VA AJUTE!
  DUMNEZEU SA MA AJUTE SA MI SALVEZ FETITA!

 33. Dumitru Andreea zice:

  As dori sa apelez la spiritul bunatatii din fiecare om si sa ajutam o mama luptatoare sa nu ramana sub cerul liber. Mama mea a diortat acum 22 de ani ramanand cu doi copii unul de 2 luni si altul de 4 ani. S-a descurcat numai cum ea a stiut si ne-a asigurat o educatie si un viitor. Acum datorita crizei se afla in imposibilitatea de a-si plati ratele la banca, iar aceasta a dat-o in executare judecatoreasca pentru a-i lua apartamentul. Apelez la fiecare dintre voi care aveti o mama care s-a sacrificat pentru voi. Va rog din suflet sa ne ajutati. Pe deasupra ca si cum nu era de ajuns acest lucru mai este si bolnava. Va rog ajutati-ne. Pentru contact si pentru orice mic ajutor Dumnezeu sa va rasplateasca inzecit. E-mail aandreea2367@yahoo.com.
  Banca Raiffeisen Bank sucursala Mioveni
  Cont RO95RZBR0000060010059038

 34. cristian zice:

  Anunt umanitar…
  Buna ziua.
  Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze.
  Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un handicap.
  Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit ” Baieti pe picioare” sponsorizat de Asociatia Auci din Italia.
  Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic.
  Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza.
  Va multumesc
  Contact: Dedulescu Cristian-
  00.40.762.300.688
  00.40.21.451.18.47
  deducrysty@yahoo.com
  http://asociatia-auci.blogspot.com/
  http://www.cifnet.ro/asociatia-auci

 35. Pavel zice:

  Studenta la Facultatea de Medicina din Targu-Mures in anul V.

  trimiteti va rog tuturor celor din lista dvs …

  Trebuie doar trimis mai departe, NU VA CERE nimeni BANI !!

  Nu il stergeti va rog, cititi mai intai !
  Numele meu este Pasca Daniela, am 21 ani si sufar de o forma rara de
  leucemie; singura mea sansa este un transplant de maduva, fara transplant nu voi putea
  trai. Operatia costa 55.000 $ si familia mea a stans deja 32.000 $.
  In cazul meu fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0,01 cent pentru fiecare mesaj dat mai departe. Va rog frumos, din tot sufletul dati mai departe; poate voi avea si eu sansa de a fi ca voi ! … un copy -paste nu ia decat 30 de secunde, da-l mai departe daca ai suflet bun ! Multumesc.

  Prof. univ. dr. ing. Gheorghe – Constantin IONESCU
  UNIVERSITATEA DIN ORADEA
  Presedinte al Sindicatului
  „Corpul Profesional Universitar” ORADEA
  Vicepresedinte F.N.S. ALMA MATER

 36. STAFUL zice:

  CUM SA NU MAI PLATESTI IMPOZIT DIN PUTINUL TAU PT FIRME STIM UN BAIAT CARE ARE 33,5 LEI PE LUNA PENSIE SUFERA DE LEUCEMIE [ MIELITA] HIPER PLESNISM HEMATOLOGIC SI CIROZA HEPATICA TREBUE SA SE TRATEZE AN AFARA TARI PUTETI DONA CAT DE PUTIN AN CONT LA http://WWW.RAIFFEISENBANK.RO RONI CONT IBAN: RO71RZBR 00000600127117464 SI DONATI AN EURO AN CONTU IBAN: RO16RZBR 0000060012265755 COD SWIFT RZBR ROBU VA MULTUMIM ANTICIPAT ddd@dandiaconescu.ro

 37. Iulian zice:

  Sunt din Botosani si anul acesta fortele naturii a pus la grea incercare mai multe familii din zona . Pe langa distrugerile cauzate de inundatii , sotia a ramas fara servici , iar viata de zi cu zi devine aproape imposibila alaturi de copilul nostru de 5 anisori avand in vedere ca salarul meu lunar e de doar 650 lei si de aici avem de achitat o rata la banca , datorii la stat si sa ne procuram si hrana de zi cu zi . Rog persoanele care ne pot da o mana de ajutor , fie si o suma cat de mica , o pot dace in contul in lei care alta data primeam salarul lunar : RO06BRDE280SV12893332800 .
  Va multumim pentru sprijinul acordat .

 38. Daniel zice:

  Buna ziua ! Ma numesc Daniel ;de curand am deschis o pagina web si am dat peste un anunt umanitar care m-a impresionat mult. Aici este pagina care va aduce la cunostinta intreaga poveste , care sincer m-a miscat profund :

  http://www.sarpente.ro/2010/07/cel-mai-trist-lucru-pe-care-l-am-scris-vreodata.html

  Doamne-ajuta !

 39. costimiha zice:

  Cu multa incredere si speranta ,indraznesc sa va cer ajutorul pentru un copil in varsta de aproape trei ani care are foarte mare nevoie de o operatie in strainatate.Se numeste CRIVAT MARIUS CONSTANTIN ,si sufera se boala EBSTEIN .Provine dintr-o familie monoparentala si mai are un fratior geaman ,mama lor desi stia ca nu va avea nici un sprijin in viata de la cel care le este tata si care nu i-a recunoscut niciodata ,a ales sa ii nasca si desi avea si alta optiune si chiar i s-a recomandat sa ii dea spre adoptie a ales sa ii creasca singura.A reusit ,dar din pacate boala de care sufera MARIUS s-a agravat si trbuie sa fie operat se urgenta in GERMANIA. Plecarea va fi pedata de 27 noiembrie,iar operatia va fi suportata de casa de asigurari dar trebuie internare pentru mama lui .Suma nu este foarte mare ,dar din pacate imposibil de asigurat de mama, este de 2500 DE EURO. Fara aceasta suma ei nu vor putea ajunge la timp in GERMANIA. Apelez cu incredere la bunavointa dumneavoastra si sper din toata inima ca impreuna ii vom putea ajuta. Numarul de cont RO 20 RZBR 0000 060012917620 RAIFFEISEN BANK , CRIVAT MARIA ROMINA este numele mamai iar numarul de telefon la care o puteti contacta este 0745522828 . MULTUMIM DIN INIMA PE NTRU TIMPUL ACOTDAT

 40. zane bogdan zice:

  Ma numesc Vicol Maria am 55 de ani sunt din Barlad str Vasile Parvan nr4 bl Q2 et 2 ap 49, am doi copii baiatul calugar fata la liceu,
  dar nu stiu cat voi mai supravetui cu ajutorul Bunului Dumnezeu acum 3 luni am fost operata la iasi la chirurgie generala la pept si am fost diagnosticata cu cumplita veste cu cu Cancer mamar in metastaza stadiu3,malign si chinoterapie nu fac din mai multe coplcati care le am si am nevoie de o alimentatie naturala si tratament dar din pensia mea de bola 515roni nu ne ajung ca mai am si fata caci suntem singuri de14 ani si datorile garsonierei ;Va rog din suflet ajutatima financiar medical si alimentar ca sa pot sa mai supravetuesc ; Cu respect Maria vaTrimit nrele de cont al meu si al fetei si acte doveditoare; Telefon o742149830 contul in lei zanet oana monalisa si al meu este in euro Vicol Maria RZBRROBURO59RZBR000006001287880
  Contul de la BRD in format IBAN este RO41BRDE380SV21829383800

  13 Images | View Slideshow | Download Selected | Download All

  [View scan0002.jpg] [View scan0003.jpg] [View scan0004.jpg]
  scan0002.jpg
  (1579KB) scan0003.jpg
  (1520KB) scan0004.jpg
  (953KB)
  [View scan0005.jpg] [View scan0006.jpg] [View scan0007.jpg]
  scan0005.jpg
  (946KB) scan0006.jpg
  (869KB) scan0007.jpg
  (347KB)
  [View scan0008.jpg] [View scan0009.jpg] [View scan0010.jpg]
  scan0008.jpg
  (776KB) scan0009.jpg
  (1366KB) scan0010.jpg
  (373KB)
  [View scan0011.jpg] [View scan0012.jpg] [View scan0013.jpg]
  scan0011.jpg
  (3449KB) scan0012.jpg
  (3808KB) scan0013.jpg
  (317KB)
  [View 2496837o7nrl7xrvw.jpg]
  2496837o7nrl7xrvw.jpg
  (35KB)

  1 Image | View Image | Download Selected

  [View S7301106.JPG]
  S7301106.JPG
  (3532KB)

 41. Stanoaie Remus Liviu zice:

  Bucuraţi-i de sarbatori!

  Asociaţia ’’SPERANŢA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEI’’ înfiinţată in oras; Dărmăneşti, jud; Bcau, ROMÂNIA în data de 19.05.2010, desfăşoară o activitate de sprijin a persoanelor cu dizabilităţi. Cunoscând implicarea dumneavoastră în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale, vă rugăm să ajutati şi asociaţia noastră compusă din 20 de membri cu handicap. Numai in orasul Darmanesti mai sunt inca 120 de astfel de persoane care inca nu sunt membrii ai asociatiei. Nu uitati, ei pot fi parinţii, fraţii, surorile, rudele sau cunoştinţele voastre.
  Prin prezenta conducerea asociaţiei vă solicită, sprijinul material sau financiar, dumneavoastră şi instituţiei pe care o reprezentaţi. Prin ajutorul acordat vom aduce în casele membrilor magia şi spiritul sărbătorilor de iarnă, oferindu-le câte un cadou de sarbatori şi tot ce putem pentru ca şi ei să simtă că fac parte din această societate.
  Aşteptăm bunăvoinţa, omenia şi sprijinul dumneavoastră prin ajutorul acordat oferindu-vă în schimb, zâmbetul şi recunoştinţa noastră, dar şi posibilitatea de a promova numele, marca sau imaginea instituţiei reprezentată prin dv. în faţa partenerilor şi a opiniei publice, organizarea de conferinţe sau a unor evenimente, la sediul Asociaţiei, iar ca Sponsor, puteţi beneficia şi de anumite facilitaţi fiscale ce vă sunt acordate prin Lege.
  Activitatea noastră se bazează pe modelul social al dizabilităţii, pe faptul că dizabilitatea este consecinţa în plan social a unei afecţiuni şi, ca atare, societatea este aceea care trebuie să inetrvină pentru a asigura integrarea în societate a persoanelor cu dizabilităţi.
  La fel ca orice alta organizaţie care trebuie să strângă bani, să se facă cunoscută în cadrul comunităţii, să adere la programe, să depindă de sponsori, are şi avem multe sarcini de realizat. Omul are nevoie de şanse nu de caritate, iar pentru a-şi valorifica şansele cei cu nevoi mai speciale, au nevoie de stimulare, îndrumare, educaţie, apreciere şi respect.

  Sperăm să fiţi alături de noi, aprobând favorabil Apelul nostru catre Ajutor, gest care ne va motiva şi va face posibilă misiunea noastră .

  “ Dragostea, Bucuria, Pasiunea si Prietenia sunt trairi care alcatuiesc viata oricarui om fericit, trairi pe care ne dorim sa le aducem in inimile cat mai multor persoane!’’
  Vă mulţumim !
  Persoana de contact Stănoaie Remus Liviu, Mobil: 0761622917/0746217193, E-mail: romuluss75@yahoo.com, sau ne puteţi contacta şi la tel: 0234/356656; fax: 0234/356546. Cont în lei, IBAN; RO06RNCB0535118103700001 deschis la Banca Comercială Românâ, Agenţia Dărmăneşti, Bacău. Cod de înregistrare fiscal: 27376032.

 42. elena o zice:

  Buna ziua!

  Va scriu aceste randuri cu o mare durere in suflet, intrucat este vorba de o persoana draga mie, a carei stare de sanatate depinde de strangerea a 50000 Euro, suma pe care nu o detine si nici nu are posibilitatea sa o stranga fara ajutorul nostru. Singurele sale arme in fata bolii sunt elevii pe care i-a pregatit, colegii si cei apropiati care-i sunt alaturi pentru a nu pierde lupta cu viata. Se roaga in fiecare clipa la Dumnezeu ca oamenii cu suflet sa-i fie alaturi.
  Are doar 29 de ani şi este profesoară în Râmnicu Vâlcea. A fost diagnosticată cu o tumora pe creier (neurinom de acustic) si in data de 29 septembrie 2010 a suferit o intervenţie chirurgicală in Bucuresti, insa operaţia nu a reusit.
  Ultima speranţă este o nouă intervenţie chirurgicală la Internaţional Neuroscience Institute din Hanovra-Germania, singura clinică care ii ofera cât mai multe şanse de reuşită.
  De aceea apelez cu incredere la dumneavoastră, oameni cu suflet şi credinţă în Dumnezeu, să depuneţi orice sumă in conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele Anghel Maria.

  Cont in LEI: RO59BTRL03901201242005XX
  Cont in EURO: RO08BTRL03904201242005XX

  Pentru detalii: Telefon 0743823311
  http://povestea1mea.bloging.ro/
  http://www.acasatv.ro/emisiuni/zeci-de-copii-incearca-sa-scrie-un-final-fericit-pentru-profesoara-lor-bolnava-video.html

 43. mirelaruse zice:

  RAZVAN ARE NEVOIE URGENT DE IMPLANT DE VALVA PULMONARA!OPERATIA NU SE POATE FACE LA NOI IN TARA.
  AJUTATI-L PE RAZVAN SA TRAIASCA!

  Blog:http://mirelaruse.wordpress.com/

 44. Popescu marnela zice:

  Buna ziua …..Ma numesc Palcu Roxana sunt din comuna Albesti jud MURES am 18 Vin prin a va aduce la cunostina necazul meu care e foarte mare ,,si va riog din inima de copil ajutati-ma sa nu imi pierd mama ptr ca are (cancer malign)la creier . a fost operat in data de 21 decembrie o parte din cancer i sa scos insa a ramas jumatate .Pentru ca dr nu a garantat opreratia dar mama mea care a luptat ptr viata si ptr mine a reusit sa supravietuiasca cu un handicap foarte mare ..sta pe pat nu vb nu mai cominica cu nimemi stare ei de sanatate sa inrautatit in asa masura incat cancerul ia afectat gatul ..:((( acum va rog pe toti care ma puteti ajuta din inima ca sa o pot avea si eu pe mama mea ca si alte fete de seama mea am marea rugaminte dac doriti o mica suma de baniI Pampers, sonde urinare.ptr ca suntem f saraci si nu mai avem posibilitatea de a o duce pe mama la dr .O vad pe zi ce trece cum sr stinge de acceia va rog din suflet sa imi cititi si mie randurile astea care sunt pline de lacrimii,si daca cineca cu mila si buna credinta in dumnezeu vrea sa ne ajute ,in speranta ca voi gasi putin ajutor va rog sunati-ma la nr de telefon 0757816596 asta e nr meu de telefon la care voi raspunde si voi da detali in legatura cu boala mamei mele . va multumesc si astep cu nerabdare sa ma sunati sa nu fieprea tarziu …ROXANA .Eu nu am pc si am scris de la prietena mea pe email ei

 45. admin zice:

  @oana zanet
  cred ca ar fi mai bine sa mergi tu pana la manastirea Petru Voda si Parintele Justin te va ajuta.

 46. ona zanet zice:

  DAr lipsa finaciara ne inpedica VA multumim pentru sfatDAr tot nu stiu cum trimit actele

 47. oana zanet zice:

  Ma numesc Oana Zanet sunt eleva la liceul Mihai Eminescu sn1 clasa a XI-a si
  sunt din Barlad str Vasile Parvan nr 4 bl Q2 et2 ap 49,mama mea, Vicol Maria a
  fost diagnosticata cu cancer mamar stadiul III in metastaza, avem nevoie de
  ajutor eu si fratele meu care acum e calugar ,dar rugamintea mea este a rog
  ajutati-o pe mama caci avem nevoie de ea ,care de mai bine de 14 ani nev-a
  crescut

  singura, acum 6 luni a fost operata însa îi trebuie tratament bogat in
  vitamine plus alimentatie la fel nu ne ajung banii 515 ron pensia ei, e greu
  eu sunt eleva nu pot sa o ajut va rog mult faceti-i o bucurie vreau sa mai
  traiasca ,dar in situtia asta n-are cum ,va trimit acte doveditoare. Nr
  telefon0235411814

  Cu respect Oana

  mama are cont in euro deschis pt ajutor umanitar
  VICOL MARIA
  RZBR ROBU
  RO59RZBR00000600
  AM SI EU CONT BRDE PE NUMELE
  MEU IN LEI RO41BRDE380SV21829383800 ZANET OANBA MONALISA
  Va rog din suflet ajutatimi mama gratuit nu avem sursa de venit mare ,si cum trimit acte doveditore `,Cazul e concret stie la primarie intrebati,dar ea nu pote sasi continue acest tratament ,pt trup caci pentru suflet face ce este bun ,Bunul Dumnezeu si MAICA SA fac minuni dar ii trebue totul natural,si pe baza de lactate

 48. oana zanet zice:

  SAU mobiln nr 0742149830

 49. vlad nuta zice:

  Ajutatio pe ANDREEA sa arate si ea ca un copil normal,Andreea sa nascut cu foarte multe probleme de sanatate(buza de iepure gura de lup,sindrom down,boala scheurrman,hipoacuzie mixta bilaterala,picior cav bilateral,strabism convergent ochiul stang,astigmatism ochiul drept,nanism hipofizar….Pana acum la varsta de 18 ani a suferit 16 interventii chirurgicale pentru buza de iepure gura de lup,la sfarsitul lui martie 2011 trebuia sa fiu la clinica din timisoara chirurgie maxilo faciala pentru urmatoarea interventie dar din lipsa de bani nu am putut ajunge, drumul e foarte costisitor si in plus imi trebuia 500 euro pt un cartilagiu adus din elvetia.DE ACEEA VA ROG AJUTATIO PE ANDREEA SA ARATE SI EA CA UN COPIL NORMAL daca puteti sa ma ajutati si trebuie acte doveditoare o sa vi le trimit.

 50. andrei razvan zice:

  Doamne ajuta!

  SITUATIA:
  Parintele Marius Postelnicescu, slujitor al Paraclisului Sfantul Ioan Gura de Aur [str. Caderea Bastiliei, etaj 4, sala 0421] din A.S.E. Bucuresti, a realizat in anul 2008 un credit ipotecar pe care l-a putut achita timp de un an de zile; cand rata a crescut cu inca 450 de euro, nu a mai putut sa plateasca fapt pt. care banca l-a dat pe mana recuperatorilor.

  SOLUTII:
  Printre solutiile care le-am cautat, se numara acestea:

  * aflarea unei persoane care sa imprumute cu suma integrala [suma f. mare], beneficiind de casa si recuperand banii sub forma unei plati lunare cu rate mai mici decat cele cerute de banca [rata la banca crescuse la 1350 eur/luna!];

  * strangerea de ajutoare din partea celor doritori [pt aceasta s-a realizat un stand in A.S.E.];

  * achitarea ratelor ramase restante [noiembrie-martie: 5luni x 1200 eur/luna =6000 eur – rata pe luna dupa reesalonare e 1200 eur/luna ]:

  o realizarea unui contract de sponsorizare la firme multinationale, mari: contactati-ne daca daca cunoasteti unde am putea intreba.

  o vinderea unui teren 400 mp 20×20 loc. Corbu – Constanta la 700-800 m de malul marii care apartine parintelui; doritorii sa il contacteze pe parintele
  * realizarea de standuri si in alte facultati/institutii;

  Conturile in care se pot face direct donatii:

  – IN EURO: RO37 RZBR 0000 0600 1100 6026
  – IN LEI: RO11 RZBR 0000 0600 0797 2431

  titular Postelnicescu Marius (conturi Raiffeisen)

  Contact pr. Marius: postelnicescu@yahoo.com – 0763848682
  Solutiile care nu le-am luat in calcul:

  * realizarea unui concert caritabil [timpul scurt]

  * mediatizarea cazului la reiste si TV de scandal [nu ne pretam la astfel de lucruri]

  * luarea unei binecuvantari ca sa strangem la Parohiile din Bucuresti [voluntari putini si timp scurt*]

  * pe langa faptul ca savarseste Sfanta Liturghie zilnic [L-V: 18:30, S,D: dimineata] parintele incearca sa castige un ban muncind in domeniul IT [a absolvit Cibernetica in cadrul ASE].

  P.S. : puteti raspandi acest mail, pt a afla sprijin si a informa si pe altii.

  Horia Grama
  presedinte T.C.O.

  Asociatia Tinerii Crestin Ortodocsi (T.C.O.)
  adresa: str. Frumoasa, nr 31, et 3, sala 42, sector 1
  fax: 0378102203
  web: http://tineriicrestinortodocsi.wordpress.com/

 51. Matei Claudiu,un barbat de 37 de ani,tata a doi copii,din Reghin,Mures,se afla intr-o situatie disperata.Are nevoie foarte urgenta de sprijinul nostru pentru a putea ajunge sa se opereze si sa isi recapete vederea.
  Haideti sa dam dovada de solidaritate,de bunatate si de omenie si sa ii intindem o mana de ajutor,sa ii oferim O SANSA

  http://www.aftr.aaz.ro/detaliat/23380/37875/MATEI–CLAUDIU–37-ani,Reghin

 52. LuxDesign28 zice:

  Buna ziua,

  Am primit un mesaj pe e-mail de la cineva care incearca sa-si salveze logodnica. Il cheama Ivanciu Doru si organizeaza o
  campanie umanitara pentru – Nicoleta.

  http://www.dancesport.ro/mybb/showthread.php?tid=677
  http://www.dinu-nicoleta.com/

 53. steluta zice:

  Buna ziua,
  Ma numesc Aurel Ioana, salariata la Palatul Copiilor „Adrian Baran” Slatina, jud. Olt, in prag de pensionare, vaduva de 10 ani.
  Fiica mea, Gheorghiceanu Steluta, in varsta de 30 ani a fost diagnosticata cu dificultati de auz apropiate de surditate totala.
  Din al treilea an de viata in urma unei otite severe a ramas cu o hipoacuzie bilaterala, dar audiograma ii permitea o protezare pe partea stanga, cu ajutorul protezarii acustice (aparat auditiv) a fost posibil auzul pana in decembrie 2010, cand nu a mai auzit nici un sunet, fara a mai putea fi ajutata de nici un aparat auditiv.
  In prezent comunicarea se face cu citit pe buze.
  In urma investigatiilor efectuate la Spitalul General din Viena AKH- sectia de Otorinolaringologie au gasit varianta timpanoplastie urmata de implant cohlear pe partea dreapta. Faptul ca are timpanele perforate( fara timpane) la ambele urechi, va efectua operatia de timpanoplastie la ambele urechi urmata de operatia de implant cohlear. Operatia este foarte dificila in cazul ei costurile ajungand la fabuloasa suma de 62000 euro.
  Spitalul General din Viena AKH a solicitat eliberarea formularului E112-RO pentru a avea costuri personale mai mici.
  Nu am reusit sa procur acest formular, refuzandu-mi-se categoric cererea, motivul lipsa de bani la CAS Olt, ramanand astfel ca aceasta interventie chirurgicala sa o efectuez pe cont propriu.
  Personal am reusit sa strang cu greu 10000euro. Restul nadajduiesc sa-i strang de la oameni de bine prin ajutor umanitar.
  Va rog din tot sufletul sa ajutati o tanara sa duca o viata normala, sa poata devenii mama, sa auda sunetele si cuvintele dar mai ales ce isi doreste cel mai mult sa-si auda copilul spunandu-i : Mama! Printr-un ajutor oricat de mic din partea fratiilor dumneavoastra va intra si ea in lumea sunetelor…
  Va multumesc din suflet si Bunul Dumnezeu sa va ajute!
  Ioana Aurel TEL. 0766352559
  cont : RO20RNCB0701042462650002 in euro
  con- RO87RNCB0318042462650001 in lei

 54. iordache mihaela zice:

  Va cer ajutorul,pentru o domnisoara minunata care in urma cu nici doua saptamani era in stare sa faca orice pentru a ajuta pe orcine i-ar fi cerut ajutor.Nu sunt vorbe goale cele spuse de mine acum pentru a emotiona ci este purul adevar asa cum il vad eu si altii ca mine care au avut privilegiul de a o cunoaste .Povestea ei este aceasta,o cheama GHERGHE GENTIANA STEFANIA si are 16 ani,este eleva a liceului pedagogic JEAN MONET din PLOIESTI in clasa a XI TE1.Invata foarte bine,anul acesta va lua premiul 1,aparticipat la olimpiada de romana,dar nu aceasta este principala ei calitate,ci mila si nobletea sufletului ei,blandetea pe care o raspandea in jurul ei.Nimeni niciodata nu cred ca a auzit-o vorbind un cuvant care sa raneasca pe cineva.Aceasta era GENTIANA inainte de 3 iunie,cand printr-o nefericita intamplare viata ei si a parintilor ei s-a preschimbat in cateva secunde in cea mai grea incercare prin care poate sa treaca o fiinta umana.In timp ce se intorceau de la liceu spre casa ,impreuna cu alte 3colege si cu fratele uneia din colege,cand nu mai aveau nici 15km pana acasa ,acesta a pierdut controlul masinii si s-a izbit de un tir.toate fetele au fost grav ranite,una trebuie operata la coloana,alteia i-a fost distrusa fata,si trebuie reconstituita,dar cel mai grav este GENTIANA,ea a suferit in saptamana ce a trecut 3operatii pe creier .Este internata in sectia de neurochirurgie a spitalului BAGDASAR ARSENIE,la terapie intensiva,iar medicul care se ocupa de ea este doctor FELIX MIRCEA BREHAR.Din pacate starea ei nu este prea buna si are nevoie de medicamente care depasesc 1000 ron pe zi,precum si o drena speciala care costa 2000-3000 de euro,ci pe care parintii ei nu au cum sa o cumpere,tatal este somer iar mama nu lucreaza.De aceea indraznesc si de aceasta data sa va rog :Haideti sa ii salvam viataGENTIANEI.va rog din suflet pentru acest inger de fata. Daca gasiti de cuviinta sa publicati acest anunt,[este usor de cercetat,chiar daca nu am inca nici o hartie care sa dovedeasca ,tot ce v-am scris este adevarat si nu am incercat doar sa ca emotionez,poate doar un pic]numarul de cont este urmatorul RO23BRDE300SV84628013000. Contul este deschis pe numele tataluiGHERGHE GEORGIAN,iar nr de telefon0743429055. La telefon raspunde mama eiGHERGHE GABRIELA

  1 Image | View Image | Download Selected

  img002.jpg
  (17KB)

 55. Ajutor pentru o familie saraca cu 4 copii – una dintre fete avand paralizie cerebrala
  Scris de YOLI
  Familia Constantin are nevoie de sprijin si ajutor umanitar pentru familia sa. Dl Stefan Constantin este din comuna Dobrosloveni sat Resca.

  Dansul este parintele a patru fete, una dintre ele suferind de paralizie cerebrala la varsta de 15 ani: “nu merge, nu vorbeste, mananca totul pasat, bea apa cu biberonul,este complet imobilizata la pat”, spune tatal fetei.

  “Suntem o familie saraca compusa din 6 membri 2 adulti si 4 copii cu varste cuprinse intre 11 si 17 ani. Fetita cea bolnava s-a nascut sanatoasa dar la cateva zile dupa nastere a facut numeroase convulsii in incinta maternitatii. Am urmat programe de recuperare dar nici un rezultat. Viata la mine in familie acum este foarte grea. Fata cea mare este un copil de nota 10, face naveta si trebuie sa-i platesc abonamentul. In momentul de fata nu avem bani nici de abonament nici de mancare sau lemne.

  Stand la tara nu sunt locuri de munca lucrez pe unde pot ca sa le mai aduc cate o paine acasa, ce sa mai zicem de pachetel la fete sau de bani de buzunar, banii care ii castigam nu ne ajung nici de datorii.

  Pentru mine si sotia mea seara nici nu exista masa. Ne uitam la copii nostri cum mananca si ni se umple ochii de lacrimi si ne simtim satuli crezand ca maine va veni o alta zi care poate va straluci si pentru noi. Suntem in pragul si de a ramane fara curent. De aceea am apelat la dvs si la oameni cu suflet care ne pot ajuta cu orice: alimente haine..ce se poate.

  Va rog frumos ajutati-ma sa aduc o raza de lumina asupra celor 4 copii. Cu speranta ca veti publica aceasta scrisoare pentru a ajunge la inimile oamenilor va multumesc frumos si las un numar de telefon 0249530915

 56. Dana zice:

  Domnul stefan Constantine este a cesta numar de Romania? Imi puteti lasa o adresa de email daca aveti. Vreau sa va ajut numaidecat. Deasemeni toti cei care au nevoie de ajutor va rog lasati un nr de telefon sau email sa va contactez.

 57. Dana zice:

  Va sun Maine, banii sunt trimsi, va rog lasati mesaj aici dupa ce ati ridicat ca sa stiu.

 58. daniela zice:

  http://nedelcarazvan.wordpress.com/
  va rog din suflet pune-ti un anunt si pentru razvan. Are urgenta nevoie de ajutor! Va multumesc!

 59. Dorim să aflm emailul acestei reviste extraordinar de stufoasă pentru a ne putea limpezi asupra multor chestiuni destul de importante. Se poate? Așteptăm.

 60. Nica Lucian zice:

  rog trimiteti acest Strigat de Disperare la toti cunoscutii dvoastra,ca impreuna sa putem ajuta aceasta familie absolut napastuita.Doamne ajuta !

  STIMAŢI DOMNI
  Mă numesc IONICĂ C ION. Am domiciliul (adresa) în: Colonia Mija.Bl.7,Ap. 12,Sc.B,Etj.2.Jud Dâmboviţa.

  Vă aduc la cunoştinţă situaţia mea disperată şi cer AJUTOR UMANITAR,tuturor oamenilor şi instituţiilor care pot ajuta O FAMILIE DISPERATĂ DE FOAME SI DE LIPSURI.

  Am în întreţinere 9 persoane,copii şcolari şi nu am ce să le dau de mâncare.Îmi trebuiesc 20 de pâini pe zi şi nu pot să cumpăr din banii pe care îi avem decât 5 pâini pe zi,SUNT DISPERAT,când văd cum copii plâng de foame în casă. Locuiesc într-un ap.compus din 2 camere şi bucătărie în care am doar câteva paturi în care dorm copii si acelea sunt rupte şi sprijinite pe bucăţi de cărămizi. Am vârsta de 56 de ani,am fost disponibilizat de la firma de pază (Rafeba – Târgovişte).Nu mai primesc şomaj din luna August 2011. Trăim NUMAI DIN ALOCAŢIILE COPIILOR ŞI DIN CELE 2 PENSII(AI CELOR DOI ADULŢI – BOLNAVI DE SIDA -3OO RON). Sotia mea a decedat de curând după o lungă şi grea suferinţă.Am fost nevoit să mă împrumut la Banca Pireus pentru a putea fi operată soţia.Cu ajutorul oamenilor abia am avut cu ce să o înmormântez creştineşte.

  Acum vă prezint familia mea de care răspund în faţa Lui Dumnezeu :
  1.Ionică Vasile Adrian- 30 de ani –necăsătorit,angajat pe un şantier de construcţii în Bucureşti.Primeste salariu o dată la trei,patru luni,doarme întro baracă a şantierului,de abia îi ajung banii pt a supravieţui,fiind simplu muncitor.
  2. Ionică(Vizireanu după căsătorie,părăsită de soţ după naştere)Georgeta – 28 ani –fără ocupaţie,fără nici un venit, având o fetiţă minoră Ana Maria 7 ani – cl I.- Ajutorul Social- pe care trebuia să-l primească a fost blocat pentru datorie la Primăria Ghirdoveni de care aparţine Satul Mija.
  3. Ionică (Vizireanu)Ana – Maria – 7 ani – 42 Ron – Alocaţie.
  4. Ionică Simona 27 ani –nevăzătoare cu un ochi nu vede deloc iar la celălalt are cataractă,trebuie de urgenţă operată,iar doctorii refuză să o treacă la pensie din motive ştiute de ei.-fără ocupaţie-fără nici un venit.
  5. Ionică Geanina – Gina – 23 ani bolnavă SIDA -300 Ron pensie.
  6. Ionică Vasilica Larisa – 2 ani suspectă de SIDA nu avem bani pt analiză pt ca să ştim exact. 42 Ron alocţie.
  7. Ionică Constantin Dragoş – 22 ani bolnav de SIDA – 300 Ron pensie.
  8. Ionică Emanuel Dragoş 17 ani – operat de plămâni ,necesită multă îngrijire medicală şi de hrană. – 42 Ron. alocaţie.
  9. Ionică Sara Ortansa -10 ani Cl.VI – 42 Ron alocaţie.

  Eu Ionică Ion tatăl, nici eu nu am nici un venit aşa cum v-am spus. Situatia noastră a celor 10 suflete este DISPERATĂ,copii care merg la şcoală nu au ghiozdane,rechizite,caiete creioane,nu au de îmbrăcat sau de încălţat nu avem absolut nimic.Nu am ce să le dau copiilor la şcoală să mânânce,şi nici când vin de la şcoală.Cu greu facem câte o mâncare pe zi.Mâncarea noastră este ulei(când avem)cu pâine sau ceapă prăjită cu puţin bulion(când avem)pe o felie de pâine. În fiecare zi copii se duc la şcoală pe jos 3 km dus-3 km întors,vin epuizaţi şi nu ştiu de unde mai au putere a doua zi să meargă la şcoală. Puteţi veni oricând la mine acasă să vedeţi cu ochii dvoastră cum putem trăi 1o persoane,în ce condiţii şi nevoi. În casa mea este Boală,foamete,durere şi suferinţă. Aceste lucruri le acceptăm de atâţia şi atâţia ani cu mare credinţă în Dumnezeu şi cu speranţa că întro zi oamenii din jurul nostru sau din ţară se vor milostivi şi vor auzi strigătul nostru disperat. În numele Bunului Dumnezeu vă rog pe toţi cei care veţi citi acest APEL DISPERAT sau veţi auzi STRIGĂTUL NOSTRU DE AJUTOR să întindeţi o mână de ajutor şi pentru familia mea. Cuvintele Domnului Iisus Christos vor rămâne săpate cu durere si speranta în inima mea de tată si de responsabil de aceste suflete : ” de veţi da unui sărac să mănânce,Mie mi-aţi dat,de veţi îmbrăca un sărac,pe Mine mă veţi îmbrăca,de veţi avea grijă de un bolnav.pe Mine mă veţi îngriji ”.
  Niciodată nu mi-am pierdut Credinţa în Bunul Dumnezeu cu toate că am avut şi am momente absolut dramatice,cred cu toată tăria mea de om ,că românii mei dragi mă vor auzi şi mă vor ajuta. Orice cuvânt în plus este de prisos,în fiecare clipă şi zi existenţa familiei mele este în mare pericol.
  Dacă cineva are nevoie de un agent de pază eu doresc să muncesc în orice clipă pentru a-mi ajuta familia,dar ,dacă se poate pe undeva, cât de cât mai aproape de casă întrucât copii si ceilalţi necesită supraveghere atenta.

  Vă mulţumesc mult Ionică C Ion.
  Am nr de Mobil 0736 514100

  Ionica.C Ion,Banca BCR.Moreni.Cont Iban Roo3 Rncb 0131 0588 0801 0001.

 61. daniela zice:

  Pentru Ionica C Ion
  Situatia voastra e disperata si cred ca aveti nevoie de mult mai mult decat sume de bani sau ajutoare sporadice. Va recomand sa luati legatura cu parintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului si poate va gasiti acolo, in satul acela binecuvantat un loc pentru toata familia, loc de munca, de viata, de rost pentru toti. Incercati. Sfantul Nicolae sa va ajute!
  Contact: Preot Nicolae Tanase – Parohia Valea Plopului, Com. Posesti, Jud. Prahova cod postal: 107440. Tel: 00 40 746 014 605. e-mail.preotnicolaetanase@gmail.com. , Romania.

  traseu: Ploiesti – Valenii de Munte – Valea Plopului

 62. dan cristian andrei zice:

  sunt un copil de 10 ani care la varsta de 2 ani in urma unui inec am fost in moarte clinica timp de 2 ore.Am stat pe aparate 6 luni,fiind in coma profunda,iar dupa aceea am ramas cu grave sechele neurologice,in prezent fiind in coma vegetativa,fiind incadrat in grad de handicap grav,fiind hranit prin sonda.Nu am locuinta,locuiesc intr-un bloc social,am un fratior mai mic si numeroase nevoi care depesesc puterile parintilor mei.Ma internez des in spital datorita pneumoniilor pe care le fac ,luna aceasta fiind 10zile in sp.de pediatrie.Va scrie in numele meu mama mea care este mereu alaturi de mine si care va roaga sa ma ajutati cu cat de putin(pampers, lapte praf ,hainute,bani necesari pt. spitale si recuperare).Daca doriti va arat acte medicale si ancheta sociala.Va multumesc,nr meu de tel.0726299892,

 63. miki zice:

  Ma numesc Mihai Feraru de 55 ani, sunt f bolnav din 1994, primul infarct lam suferit in 1994 eram la serviciu, al doile infarct lam suferit in 1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta sa intamplat in 1995,al-doilea accident vascular cerebral lam suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de 4 ori pe zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu POLIARTRITA REUMATOIDA,am ajuns sa pot merge cam 30-40m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare si medicamente, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu ,sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate,, ptr asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU. Va rog sa nu ma uitati. Doamne Ajuta. A-R

 64. Negoita zice:

  Stimati domni generosi cu credinta in Dumnezeu .

  Ma numesc Mirel, am 42 de ani sunt din colonia Mija .
  De circa 10 ani trec printr-o grea sufereinta am ramas imobilizat din cazua boli de care sufar. Mi-am pierdut familia pe motivul ca am ramas fara ambele picioare si fara degete la maini, sunt foarte bolnav . Ma uit la colegi mei care pot merge, iar eu numai pot merge nicioadata . Sunt imobilizat la un apartament la etajul 2 lipsit de conditii de locuit . Mama este o femeie in varsta pensionata pe caz de boala fapt ce aduc la cunostinta ca din greu se lupta cu mine sa-mi dea cat se poate primul ajutor .
  Vin cu rugamintea daca cineva poate a ma ajuta si pe mine cu un ajutor financiar, material orice ajutor este bine venit .
  Nu am posibilitatea de a-mi cumpara proteza sa ma pot descurca singur .
  Daca este nevoie de acte doveditoare am acte inregistrate in fisierul spitalului Moreni – Dambovita .
  Am deschis si cont propriu pentru cei care doresc sa vina in ajutorul unui om fara putere de aparare .
  Doresc macar sa pot sa ies din apartament cu proteze, dar nu am posibilitate finaciara, ma rog bunului Dumezeu si prea Sfintei maica Domnului care face tot timpul minuni sa-mi ajute sa pot cobori si eu din apartament .
  Aceasta situatie este foarte framatica din punct de vedere a suferintelor sa te vezi ca trebuie sa te duca 2 oamnei in brate pana la salvare cand mergi la spital….
  Va multumesc din toata inima ! Doamne ajuta!

  Astazi 13-06-2012 ajutati-l pe Mirel sa merga !
  Nr de cont : RON : RO41BRDE160SV26715351600
  EUR : RO37BRDE160SV26715431600

  Adresa : Comuna I.L.Caragiale sat Colonia Mija bloc 7 ap 5 etaj 2 cod postal : 137257 o f p I.L.Caragiale Jud DB
  Pentru ca nu ma pot deplasa am facut anuntul pe numele mamei mele ! Ajutati-o pe mama pentru Mirel !
  Numarul mamei mele de telefon pentru informatii de orice tip : 0727 688 923

 65. Cristina Mugioiu zice:

  Buna ziua,

  Va scriu la rugamintea unei persoane care se afla intr-o situatie dificila, la fel ca majoritatea oamenilor ce ajung sa ceara ajutor aici. Citind despre problemele altor persoane, imi dau seama ca poate cazul despre care voi scrie eu nu va parea urgent sau la fel de important ca altele, insa nu as vrea sa astept pana in momentul cand va fi prea tarziu pentru a mai putea face ceva pentru familia in numele careia vorbesc.

  Este vorba despre o femeie singura, cu 3 copii (o fata si 2 baieti, in varsta de 12, 14 si 16 ani). Cei 4 locuiesc cu chirie in Sibiu, unde mama copiilor lucreaza la un centru pt ingrijirea de minori cu handicap. De la inceputul anului, salariul ei, din care oricum abia se descurca, s-a micsorat, astfel incat femeia se afla in prezent in imposibilitatea de a mai plati chiria si de a le asigura copiilor sai un trai decent. Dansa trebuie acum, la inceput de an scolar, sa isi paraseasca locuinta si este disperata. Fetita dansei plange zilnic pentru ca se gandeste ca vor trebui sa petreaca iarna pe strazi si nu vor mai putea merge la scoala. Repet – stiu ca sunt multi alti oameni in situatii disperate, persoane bolnave, care poate pe langa faptul ca nu au o locuinta stabila, sufera de boli groaznice sau sunt singuri pe lume. Cu toate acestea, ma incumet sa va scriu si vreau sa cred ca se poate gasi o solutie si pentru aceasta familie. Mama copiilor primeste orice alta oferta de lucru si este dispusa sa ingrijeasca persoane varstnice in schimbul unui adapost cat de mic. Cei 2 baieti sunt si ei dornici sa o ajute pe mama lor si spun ca daca li s-ar oferi ceva de munca, ar accepta fara sa clipeasca. Imi doresc foarte mult sa o ajut pe aceasta femeie deoarece o vad zi de zi cat se zbate pentru ca fata si cei 2 baieti ai sai sa poata merge mai departe la scoala, sa aiba ce manca si sa nu sufere pentru situatia in care se afla acum.

  Orice fel de ajutor este binevenit pentru aceasta familie, asa ca daca credeti ca puteti contribui cu ceva la ameliorarea situatiei lor, va las un numar de telefon: 0748.090.396. Puteti vorbi direct cu mama copiilor, pe care o cheama Delia. Sunt sigura ca va va fi recunoscatoare pentru orice ajutor cat de mic (un caiet, alimente sau eventual informatii despre inca un loc de munca sau un adapost).

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s