Un nou atac împotriva familiei creştine: gayfest 2013

Ce mai urmează? E simplu, răspunsul ni-l dau chiar ei. Urmează familia. Urmează copiii. Ai noştri, ai creştinilor. Vă întreb, stimaţi părinţi, credeţi că dânşii se vor mulţumi cu marşuri, conferinţe şi proiecţii de filme? Credeţi că le e de-ajuns că au pângărit imaginea ţăranului roman, şi, deci, a fiinţei noastre naţionale? Nici vorbă! Curând, vor cere legalizarea căsătoriilor şi a adopţiilor de copii. Scopul? Distrugerea căsătoriei şi a familiei.

marsul-diversitatiiNici nu s-a încheiat bine „Luna istoriei LGBT (Lesbianism-gay-bisexuali şi transsexuali)”, că homosexualii ies din nou la rampă. În perioada 3 – 8 iunie, are loc, la Bucureşti, festivalul spurcăciunii, al desfrâului şi perversităţii. Programul satisface gusturile cele mai „rafinate”, incluzând literatură, teatru şi film LGBT. Din nou, sunt vizate şcolile. Marţi, 4 iunie şi miercuri, 5 iunie au loc dezbateri la Facultatea de Ştiinţe Politice.

Ei, si? Nu e prima instituţie de învăţământ care face propaganda sodomiţilor. Liceul „George Coşbuc” e deja vestit pentru marşurile gay şi platformele LGBT, desfăşurate chiar în incinta şcolii. S-au făcut memorii, s-au scris articole, s-au realizat anchete, reportaje TV. Şi ce dacă? Prin atitudinea lor sfidătoare la adresa valorilor creştine, aceşti oameni parcă ne-ar spune: „Nu vă mai obosiţi degeaba… Chiar, nu vedeţi că tot noi avem ultimul cuvânt?!” Să fie aşa? Au reuşit, oare, homosexualii, într-un timp atât de scurt, să ia cu asalt şcolile noastre? Bibliotecile noastre? Sălile de teatru? Muzeele?

Ce mai urmează? E simplu, răspunsul ni-l dau chiar ei. Urmează familia. Urmează copiii. Ai noştri, ai creştinilor. Vă întreb, stimaţi părinţi, credeţi că dânşii se vor mulţumi cu marşuri, conferinţe şi proiecţii de filme? Credeţi că le e de-ajuns că au pângărit imaginea ţăranului roman, şi, deci, a fiinţei noastre naţionale? Nici vorbă! Curând, vor cere legalizarea căsătoriilor şi a adopţiilor de copii. Scopul? Distrugerea căsătoriei şi a familiei.

Activistă gay: Noi vrem ca familia să nu mai existe

De aceea, nu ar trebui să ne mai mire declaraţia unei activiste gay, Masha Gessen, pe numele ei adevărat Maria Alexandrovna Gessen, jurnalistă care activează în Rusia şi SUA precum şi cunoscută susţinătoare a drepturilor minorităţilor sexuale (ea însăşi făcând parte dintr-o astfel de minoritate):

 „Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea. ”

Totuşi, declaraţiile jurnalistei Masha Gessen nu reprezintă o noutate. În februarie 1987, „revoluţionarul homosexual” Michael Swift, publica, în revista americană The Gay Community News, din 15 – 21 februarie, editorialul intitulat Manifestul homosexualilor. Expresie a celui mai aberant sexualism, editorialul dezvăluie planurile şi manevrele utilizate de homosexuali în vederea pervertirii copiilor noştri, a iniţierii lor în homosexualitate şi a desfăşurării unei propagande homosexuale deschise în şcolile de orice tip şi de orice nivel. Haideţi să vedem ce îşi propuneau homosexualii, cu 25 de ani în urmă:

“Vă vom sodomiza fiii, embleme ale bărbăţiei voastre neputincioase, ale viselor voastre derizorii şi ale minciunilor voastre vulgare. Îi vom seduce în şcolile voastre, în dormitoarele voastre, în sălile voastre de sport, în vestiarele voastre, în terenurile voastre de sport, în seminarele voastre, în grupurile voastre de tineret, în toaletele cinematografelor voastre, în cazărmile voastre, în motelurile voastre, în toate cluburile voastre de bărbaţi, în clădirile Parlamentului vostru, oriunde bărbaţii sunt împreună cu alţi bărbaţi. Fiii voştri vor deveni fetiţele noastre şi vor asculta de noi. Îi vom remodela după chipul şi asemănarea noastră. Ei se vor umple de dorinţă pătimaşă pentru noi şi ne vor adora (…) Toate legile voastre care interzic activitatea homosexuală vor fi anulate. În loc, vor fi promulgate legi ce promovează dragostea între bărbaţi.

(…) Dacă veţi îndrăzni să ne numiţi pederaşti sau poponari, vă vom înjunghia inimile şi vom necinsti trupurile voastre, nişte mortăciuni de nimic.

(…) Îi vom demasca pe homosexualii influenţi care se dau drept heterosexuali. Veţi fi şocaţi şi speriaţi când veţi afla că preşedinţii voştri şi fiii lor, industriaşii voştri, senatorii voştri, primarii voştri, generalii voştri, atleţii voştri, stelele voastre de cinema, vedetele voastre de televiziune, liderii voştri civici şi preoţii voştri nu sunt acei burghezi obişnuiţi şi de încredere pe care i-aţi crezut a fi. Suntem peste tot, ne-am infiltrat în rândurile voastre. Fiţi prudenţi când vorbiţi despre homosexuali, deoarece suntem mereu printre voi: s-ar putea să fim la celălalt capăt al mesei sau poate dormim chiar în acelaşi pat cu voi.

(…) Familia – cadrul în care se nasc minciuna, trădarea, mediocritatea, ipocrizia şi violenţa – va fi desfiinţată. Instituţia familiei, care doar otrăveşte imaginaţia şi împovărează libera voinţă, trebuie eliminată. În laboratoarele genetice vor fi zămisliţi şi crescuţi băieţi perfecţi. Ei vor fi legaţi unii de alţii în comunităţi, sub controlul şi instrucţiunea savanţilor homosexuali.

Toate  bisericile  care  ne  condamnă  vor  fi  închise. Singurii noştri dumnezei vor fi tinerii chipeşi. “ (din Manifestul homosexualilor)

La nivelul societăţii româneşti, o bună parte din obiectivele declarate ale homosexualilor au fost deja atinse. Sodomiţii sunt din ce în ce mai vizibili, în timp ce vocea noastră, a creştinilor majoritari din România, aproape că nu se mai aude… Un lucru este cert: dacă societatea acceptă compromisurile de această natură, atunci nu ne mai rămâne altceva de făcut decât să aşteptăm mânia lui Dumnezeu. Factorii de răspundere de la orice nivel vor purta pe conştiinţă pierderile imense de natură umană şi spirituală, plătind scump preţul acestor compromisuri.

Fiecare dintre noi e responsabil cu îndeplinirea sau neîndeplinirea misiunii neamului românesc. Vom fi judecaţi ca neamuri, nu vom fi judecaţi numai ca persoane. Vom fi judecaţi de Dumnezeu şi pentru ce am făcut, dar şi cu ce am contribuit la pieirea sau la resuscitarea neamului

Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa –
Mărturisitorii din închisorile comuniste. Minuni. Mărturii. Repere.

de Irina Nastasiu | doxologia

Acest articol a fost publicat în anti-homosexualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

37 de răspunsuri la Un nou atac împotriva familiei creştine: gayfest 2013

 1. Cezar 2 zice:

  Cand te simti murdar ,gandesti, ca murdarindu-i pe ceilalti devii mai putin murdar……. homosexualitatea este o boala, da.Dar nu fizica ci spirituala. Nu sunt de acord cu legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex,sau cu adoptia copiilor de catre cuplurile homosexuale.

 2. Ioan Cadar zice:

  „9. Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, NICI SODOMIŢII,
  10. Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.”
  (I Corinteni 6:9-10)
  * Păcătoşii neîndreptaţi (prin Taina Pocăinţei sau a Spovedaniei) nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.

 3. soram zice:

  Vai de noi.!
  Dar,concret,in afara de rugaciune,ce putem face?
  Francezii au iesit un milion de oameni in strada,sa protesteze impotriva acestor oameni bolnavi spiritual,si ce au realizat?Sustinatorii lor sunt sus pusi,nu ne mai iau pe noi in seama….anonimii…
  Nadejdea e la Dumnezeu!
  Iertare!

 4. alexandra zice:

  Din pacate, vedem cum zi de zi aceste anormalitati sunt legiferate in multe tari atat din Europa cat si in intreaga lume. Pana acum ni se cerea sa ii acceptam ca persoane normale, acum cer drepturi, cer legiferari de casatorii, adoptii de copii…..se pare ca planurile lor satanice isi fac loc in lumea de azi? Ce urmeaza? Cat de echilibrat fizic si psihic poate fi un copil adoptat intr-o astfel de familie, cand el nu va sti exact cine e mama si cine e tata, ce valori li se vor insufla acestor copilasi nevinovati? Este revoltator sa fim fortati sa acceptam aceasta rasturnare cu totul a valorile eterne ale lumii pe care a creat-o DUMNEZEU. Doamne iarta-ne, miluieste-ne si nu ne lasa pierzarii!

 5. vasile zice:

  Pacat ca nu m-am intalnit eu cu Mishi ala Englezu’ ii faceam cunostiinta cu o perversa, da nu de Targu Ocna, ci cu una de Dac, cu o bucata sanatoasa, de-i sareau dintii din gura, ii jucau ochii in stanga si-n dreapta si poate, poate, i se repara si mintea aia dereglata. Pai, daca pe mine personal ma ameninta cineva in halul asta, il pocnesc de nu se vede, auzi acolo, ca nu stim unde sunt infiltrati…….Sa nu pun mana pe unu ca-l las si fara ootze, apoi vede el ce mai face, cred ca nimic……

 6. Ciprian zice:

  Pentru a se lamuri si contemporanii nostri despre homosexualitate, o marturie contemporana, fragment din „Iannis cel nebun pentru Hristos” atunci cand Constantin (homosexualul si povestitorul acestui fragment) îl invită pe Iannis acasa la el deoarece îl deranja din practicarea păcatelor:

  „Ca să nu mai lungesc vorba, m-am hotărât să-l invit pe Iannis-nebunul acasa la mine…

  De îndată ce i-am deschis, a spus:
  -Binecuvântat să fii, Constantine, în veacul de acum și în cel ce va să fie.

  Pentru prima dată auzeam un asemenea salut, însă tot pentru prima dată l-am auzit vorbind și pe demonul care se cuibărise înlăuntrul meu:

  -Ai venit si aici în casa mea, nebunule, ca să mă alungi? Nu sunt singur, ci am împreună cu mine trei sute șaizeci și cinci de prieteni. Eu nu am să plec. Pleacă tu, pentru că altfel am să te omor!

  Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce și a spus:

  -În numele Sfintei Treimi celei de o ființă…

  Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru că am leșinat. Când mi-am venit în sine, l-am văzut pe Iannis cum mă privea zâmbind. Simțeam o mare bucuriecă se află acolo, însă nu puteam să-mi dau seama din ce pricină…

  … Eu socoteam povești tot ceea ce spunea despre demoni. Credeam că sunt născociri ale preoților și ale religiei, ca să sperie lumea și să câștige ușor bani, să poată duce un trai mai bun, să se îmbogățească și ale asemenea. Și iată că acum eram martor al lucrării lor ucigașe asupra omului…”

  Raman pe ideea ca trebuie tamaiata zona marsului si vor pica precum lacustele… sau nu le va mai arde de mars…

 7. crestinul ortodox zice:

  oamenii dorm cand spurcaciunea se instaleaza peste tot dar si mai rau atunci cand cei botezati in Botezul Adevarat , Crestin Ortodox dorm si se complac in mocirla aceasta precum porcii sau si mai rau , multumindu-se cu amaraciunea rocovelor culese si cu mocirla DE PE ACEST PAMINT …paharul curvei babylonului
  INSA plata acestei cupi otravite VA FI Urgia DUMNEZEIASCA
  Amin !

 8. Liliana zice:

  Mai sint ei chipul lui Dumnezeu ?!!Sint inca oameni…dar cita farima de har dumnezeiesc mai subzista in acestia?Sa ne rugam lui Dumnezeu sa-i intoarca la bunatate si la rugaciune si pe acestia.Nu putem fi de acord cu pacatele lor.Sa ne fereasca Dumnezeu sa se legalizeze si in Romania acest iad al homosexualilor si al incestului.Fratilor,sa nu fim caldicei cind ne rugam.Hristos a inviat!Sa ne invieze si pe noi din mormintul nostru.Doamne ajuta!Treziti-va,frati romani ortodocsi!

 9. marieta zice:

  Hristos a inviat!
  Noi, stim ce avem de facut cu noi insine. Dar trebuie sa luptam cum putem impotriva acestei URICIUNI,pentru copiii si nepotii nostri;
  Sa luam exemplu,de la tarile crestine; Rusia, Georgia,Moldova…
  Sa ne trezim cit mai este timp.

 10. adrian zice:

  Nu se poate lasa sa se accepte aceasta boala a sufletului.
  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!

 11. Georgiana Ursu zice:

  Multumim din suflet pt informatii. ne rugam in continuare pt sanatatea Parintelui. pt mn a fost o minune k am intrat exact in ultima seara la Parintela si dupa nu a mai primit, dar noi nadajduim in mila lui Dumnezeu k macar o singura data sa,l mai revedem. doamne ajuta si sanatate

  ________________________________

 12. Kogaion zice:

  @ Liliana

  Da, mai sunt. Multi sfinti au fost munciti de aceasta ispita sau chiar de altele mai rele precum pedofilia. Putem vedea acest lucru din Pateric, de exemplu. Dar s-au luptat cu ea, au biruit, s-au sfintit si s-au mantuit …

 13. Cracaoanu Mihai zice:

  Anormalitatea de care dau dovada asa zisii intelectuali pe care ii vedem pe strada este de fapt rezultatul pe care romanii il asteapta de ceva timp.Faptul ca ei sunt capabili de asemenea spurcaciuni si sunt lasati in pace este de la sine inteles ca au o aprobare mult mai de sus decat ne asteptam.De ce nu se duce P.F Danutz acolo sa le dea cate o Sfanta Cruce in cap sa se destepte????De ce nu se marturiseste in mod public credinta in Mantuitorul Iisus Hristos de catre liderii nostri spirituali.Sa stiti ca Parintele Iustin a avut dreptate cand a spus ca este vremea muceniciei.Cine se impotriveste sistemului este eliminat din schema…

  Iertati si Dumnezeu sa va ierte ! Doamne Ajuta !

 14. clement zice:

  Toate monarhiile europene au legiferat casatoriile intre homosexuali si dreptul acestora la adoptie.
  Distrugerea familiei este pragul peste care omenirea nu va mai putea trece.
  In Franta, zeci de cupluri si-au retras copiii din sistemul de invatamant de Stat, scolarizandu-i in familie.. Aceasta este una din solutiile la care trebuie sa se gandeasca si romanii.
  Biserica trebuie sa faca o prioritate din educatia pruncilor, nu din agricultura.
  Toate cazurile cunoscute in care cuplurile de homosexuali au abuzat copiii adoptati trebuiesc facute cunoscute si dezbatute public. In Statele Unite, in surdina, se discuta situatia a sase copii violati de „parintii” homosexuali. Judecatorul Statului respectiv a cerut pedeapsa cu moartea.
  Frati crestini, incercati sa actionati cu intelepciune si cat de cat concertat. Sa fie aleasa o zi anume, sa spunem ziua in care ii sarbatorim pe bunicii Mantuitorului, pe Sfintii Ioachim si Ana si sa depunem televizoarele in fata guvernului, in semn de protest fate de promovarea viciilor, via media. 10-12 miloane de televizoare aruncate si abonamente anulate i-ar putea pune pe ganduri pe slugile diavolului.
  Faceti si domniile voastre propuneri in aceasta directie. Puneti presiune asupra scolilor si parlamentarilor europeni si nu uitati, sa nu treaca saptamana fara a tamaia casa si participa la Sfanta Liturghie.
  Lamentatiile sterile ii fac sa jubileze pe cei ce vor sa ne distruga vietile. Scuturati inertia si amintiti-va ca suntem raspunzatori pentru tacere si pentru abandonul valorilor crestine.
  Doamne ajuta.

 15. Ioan Cadar zice:

  “Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune.”
  (Levitic 18:22)
  http://binevestitorul.wordpress.com/2013/06/05/homosexualitatea-spurcaciune-inaintea-domnului/

 16. crestinul ortodox zice:

  mai HAIDETI sa mergem si noi sa MARTURISIM SFANTA CRUCE A Neamului acestuia pe care s-a intemeiat Familia Crestin Ortodoxa , sa Marturisim ORTODOXIA sa luam cu noi niste bidoane de Agheazma si busuioc, cadelnite si tamaie , sa-i stropim cu Sfanta Agheazma sa-i tamaiem ca doar o fugi dracii din ei …
  ca in ei sarmanii fara sa aiba habar rage fiara antihristica „…noi avem ultimul cuvant „…

  ca spurcaciunea aceasta este SODOMA SI GOMORA iar PLATA pentru unde trec spurcatii este Focul si Mania DUMNEZEIASCA …
  sa le facem o vizita si lupilor in chiei de oaie din Deal ca astia ne vand fratilor si pamint si neam si suflet si Tat
  numai este de stat in nepasare si indiferenta ca altfel VINOVATI si PARTASI cu spurcatii ne facem la PLATA pe acest pamant
  AMIN !

 17. mihai zice:

  scenariul sodoma si gomora se repeta iarasi, iar in curand cei care nu vom accepta asa ceva vom fi facuti rasisti si antisemiti, nu era de ajuns balamucul cu asa zisul tinut secuiesc ca acum sa napustit asupra noastra aceasta molima

 18. admin zice:

  Iubiti Frati,

  Pina nu este tirziu in numele Lui Dumnezeu nu mai asteptati convocari sau hotariri de sus,acum sint telefoane sint atitea mijloace de comunicare prin care

  puteti sa va organizati si sa cereti fiecarui protoerii ca sa intocmeasca liste cu semnaturile credinciosilor din toate parohiile si din toata tara acest lucru nu este greu se poate rezolva in citeva zile si de la mic la mare semnati atit pentru o dizolvare a parlamentului,a inlaturare politicienilor care se agata de anumite lucruri care contravin credintei,bunurilor marale si dizolvarea de drept a familiiei ,,barbat femeie” lucru strigator la cer si pe pamint,prin aprobarea si adoptarea legilor sodomice.Voi aveti ,,preoti,frati intru Domnul si nu intru cel rau,puterea prin Duhul Sfint a apara tara,gradina Maici Domnului,pe care au numit-o alti,nu noi fiind mult adevar in acesta numire,O tara nu poate fi ingenunchiata o gramada de gunoi care nu se poate intinde nici macar pe un km din Bucuresti.Domnul Chiuaru sa stea in banca lui si sa plece din tara daca nu-i comvine votul unei natiuni,haideti sa fim un exemplu pentru o lume de pe intreg pamintul.Timpul a sosit,nu mai aveti ce astepta cu iesitul in strada nu face-ti nimic,iar daca iesim sa avem in scris si documentat ca o tara opteaza un drept national,nu unul nenational prin propaganda celor din alte tari care defileaza pe strazile tarii noastre,caci jumatate din acestia sint straini,nu romani si acestia ar trebui indentificati si pedepsiti caci contribuie la instigare si distrugere a valorilor nationale.Ei nu au nimic in comun cu poporul nostru.

  Romani din toata Europa,care tineti la tara voastra haideti sa ne unim si sa-i ajutam pe toti cei ce ne apara familia si copii nostri ramasi in grija batrinilor si a cunoscutilor.Toate Parohiile din strainatate sa ne angajam si sa fim alaturi de fratii si parinti nostri,care se roaga pentru noi si au grija de copii nostri.

 19. admin zice:

  Biserica apără şi promovează familia tradiţională

  „Familia, elementul natural şi fundamental al existenţei şi dezvoltării societăţii, se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilorşi beneficiază de sprijin şi ocrotire din partea statului şi a societăţii”.

  În urma adoptării în şedinţa de lucru a Comisiei de revizuire a Constituţiei de marţi, 4 iunie 2013, a amendamentului la articolul 4 alin. (2) din Constituţia României în vigoare, prin care sunt completate în legea fundamentală criteriile pentru care este interzisă discriminarea, inclusiv culoare, orientare sexuală sau trăsătură genetică, precizăm:

  Patriarhia Română speră că o astfel de prevedere constituţională nu constituie o premisă pentru o orientare defavorabilă familiei creştine tradiţionale.

  În acest sens, Patriarhia Română îşi exprimă dorinţa ca, atunci când vor fi luate în discuţie amendamentele la articolul 48 alin. (1) din actuala Constituţie a României, Comisia de revizuire va ţine cont de propunerea Bisericii Ortodoxe Române, înaintată Parlamentului României (27 mai 2013) în numele majorităţii românilor (85,9%), şi anume:

  „Familia, elementul natural şi fundamental al existenţei şi dezvoltării societăţii, se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilorşi beneficiază de sprijin şi ocrotire din partea statului şi a societăţii”.

  Din cele mai vechi timpuri, poporul român a moştenit şi a cultivat un respect deosebit faţă de familie, numită şi „Biserica de acasă”, având credinţa că este instituită şi binecuvântată de Dumnezeu. Acest respect faţă de familie s-a concretizat în grija pentru o viaţa curată şi echilibrată în orice împrejurări, ajutorarea reciprocă a soţilor şi naşterea de prunci. Toate aceste valori au rămas peste veacuri trăsătura fundamentală a societăţii româneşti.

  Patriarhia Română va propune tema completării articolului 48 alin. (1) referitor la familie din actuala Constituţie a României pe agenda de lucru a Consiliului Consultativ al Cultelor din România din 20 iunie 2013, pentru a proteja familia naturală şi tradiţională.

  BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

 20. pcmouse zice:

  concluzia iesim in strada sa demonstram impotriva poponarilor sau nu?mai mare rusinea ajuns intr-o tara ortodoxa maimuta aia de cernea sa apara zi de zi peste tot si sa comenteze pe la toate televiziunile.mah nu vedeti ca avem guvern sodomist la putere?antinational si anticrestin?pro bozgori
  nu vedeti ca astia vor sa legifereze sa va violeze copii poponarii si lesbienele legal si sa nu le puteti face nimic?

 21. pcmouse zice:

  crin se arde…cernea se arde..nastase parca si ala se ardea mai demult..plin guvernul si parlamentul de popo de aia se intampla ce se intampla..

 22. elena zice:

  În noua Constituţie nu va fi recunoscut rolul istoric al bisericilorSursa, autor: Gândul, Gândul. Vizualizări: 315. Voturi: 3. Merită citit
  Sursa foto: Gândul Comisia de revizuire a Constituţiei a respins, miercuri, amendamentul care ar fi recunoscut rolul istoric al Bisericii Ortodoxe Române şi al altor biserici şi culte religioase, asumat de deputatul PSD Gheorghe Emacu.
  Unul dintre amendamentele propuse de BOR comisiei de revizuire a Constituţiei prevede completarea articolului 29 cu o prevedere referitoare la recunoaşterea rolului şi importanţei Bisericii Ortodoxe Române şi al celorlalte culte în istoria naţională a României şi în viaţa societăţii româneşti: „Statul român respectă credinţa poporului român eminamente religios şi recunoaşte rolul important al Bisericii Ortodoxe Române şi al celorlalte biserici şi culte recunoscute în istoria naţională a României şi în viaţa societăţii româneşti. Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii”.
  Deputatul PSD Gheorghe Emacu a susţinut amendamentul formulat de BOR, însă acesta a fost respins la nivelul comisiei de revizuire a Constituţiei.
  Pe de altă parte, a fost adoptat un amendament al Forumului constituţional, care a modificat articolul 29, alineatul 4 din Constituţie. Astfel, textul care prevedea că „în relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă” a devenit „sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă”.

  Integral pe gandul.info

 23. clement zice:

  Textul este formal si sarac in argumentari fata de complexitatea si gradul de periculozitate al cazului.” Dosarul” trebuie sa cuprinda si argumentari stiintifice*, chit ca sunt ridicole pentru un credincios normal, iar nume prestigioase din antropologie ( dr Stolnici), psihiatrie , pedagogie si drept trebuiesc consultate si cooptate in lupta pentru salvarea familiei.Patriarhia trebuie sa mearga in Parlament cu un Dosar-beton, inatacabil, conceput de juristi competenti si incoruptibili.
  La ultimul mars de la Paris, tinut dupa adoptarea legii favorabile monstrilor perversi, in primul rand al cortegiui se aflau juristii si primarii, arborand steagul national. Filosofii si pedagogii au tinut discursuri iar cortegiul s-a incheiat cu magari pe care eras scris” l-am votat pe Hollande”.
  Pentru acesta cauza au iesit in strada in 5 randuri, un total de 7 milioane de cetateni ce au promis solemn ca la viitoarele alegeri vor conditiona sustinerea candidatilor de eliminarea acestei legi. Pe fundalul acestei revolte, indivizi prekum J Attali, J Lang ,E Robinesco, Cohn Bendit, au anuntat triumfal, iminenta instaurare a familiei compuse din mai multi soti, legalizarea pedofiliei, anularea termenilor mama si tata in actele de nastere ale copiilor si mai ales,introducerea in scoli a programului de stimularea sexualitatii de la varsta de 10 ani (program aplicat in unele districte americane)..
  Intrucat noi am ajuns tara nimanui, adica a tuturor cupizilor imorali si intunecati spiritual, este importat ca lumea rurala sa se mobilizeze, sa nu ii lase pe ai cu sorturile putind de excrementele delirului iresponsabil, sa distruga familia si valorile morale ale tarii. Sindicatele au fost cumparate ( unele sunt invitate la reuniunile bilderberg) profesorii au comis mii de marsavii pedagogice in acest sfert de secol ( va amintiti manualul de Limba Romana produs de Carmen Stanescu si de campania fostilor catavenci de desfiintarea lecturilor clasice obligatorii?).
  Este timpul ca dasclii curati si preotimiea sa trezeasca constiintele, pe principiul „NOI suntem poporul si nu va permitem sa va atingeti de pruncii nostri, de viata nostra asa cum a oranduit-o Sfanta Treime si de pamantul sfant al Tarii”.
  Daca si acum parintii, profesorii de tara, preotii parohiilor sarace in „stimulente” de la „centru” continua sa motaie, inseamna ca Duhul Sfant ne-a parasit si ne rostogolim spre sinuciderea colectiva.
  M-am referit in mod deosebit la suflarea romanesca din spatiul istoric al tarii, intrucat, experianta m-a invatat ca „diaspora „este mai dificil de atasat cauzelor nationale, fie ele si vitale.
  Duminica ce a trecut, la sfarsitul Slujbei i-am spus Parintelui: „sa ne rugam pentru Romania, Parinte , ca tare-s grele vremurile”. Aceasta mi-a raspuns zambind: „Eeii, sa ne rugam pentru toata lumea””.

  *Domnul doctor preot Jean Boboc are toate calitatile intelectuale si o complexa experienta profesionala pentru a sustine stiintific si teologic cauza normalitatii in familie. Sa se faca apel la Sfintia Domniei sale de catre IPS Daniel, peste capul lui Iosif.

 24. crestinul ortodox zice:

  se vrea „revizuirea constitutiei „, anularea celei prin care suveranitatea este a poporului roman si introducerea ca suveranitate parlamentul cu legile sodomei si gomorei si tot vacarmul … atentie mare si lupii in piei de oaie joaca la doua sau mai multe capete
  se vrea dezmembrare statala se pun pe hartie termeni de regiuni sau euroregiuni
  NU MAI ESTE TIMP DE PIERDUT IESIT MASIV IN STRADA IAR PREOTII , PASTORII CEI MICI SA FIE CU NOI , CEI MICI ACEASTA NATIE SI ACEST POPOR
  „PASTORII CEI MICI VOR STRANGE TURMA”
  DOAMNE AJUTA
  AMIN!

 25. Pingback: Marș de amploare, sâmbăta – 8 iunie: MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

 26. Bogdan zice:

  Fratilor,

  Homosexualii si sustinatorii lor sunt o minoritate.
  Cei care sunt dispusi sa ia atitudine contra lor sunt tot o minoritate.
  Restul (adica majoritatea) sunt indiferenti…

 27. ungureanu mihai dan zice:

  daca vom tacea si vom accepta cum am acceptat si alte magarii ascunse sub acoperisul unor asa zise legi, vom fi judecati pentru lipsa de reactie, pentru lasitatea noastra.

 28. ungureanu mihai dan zice:

  Cei ce se lupta murmurind de s-ar lupta si-n primul rind ei tot atit de buni ne par, ca orisicare las fugar. Murmurul azi si orisicind e plinset in zadar

 29. Pingback: POST NEGRU si Marș de amploare, sâmbăta – 8 iunie: MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale – Ortodox in Tara Fagarasului

 30. cristina zice:

  Ce s-au mai bucurat romanii,cand au intrat in UE(parca pana atunci fusesem in Africa) si ce vise si iluzii si-au facut,crezand si sperand la o viata mai buna si la dreptul de a calatori fara restrictii; si cu ce s-au ales in urma intrarii in UE ? Cu o tara asasinata economic,cu industria,cu agricultura,cu sistemul de sanatate si invatamant distruse,cu somaj,cu lipsa locurilor la munca,cu datorii de miliarde de euro la FMI (alta SATANA),cu datorii imense la banci,cu salarii de mizerie si cu toate spurcaciunile venite din Occident(homosexualitate,transexualitate,lesbianism,pedofilie,incest,consum de droguri,prostitutie,trafic de de carne vie,trafic de stupefiante,deci intr-un cuvant HAOS.Aceasta organizatie iudeo-masonica,UE doreste ca Romania sa devina un fel de Sodoma si Gomora,un loc al pacatului si al desfraului total.De fapt Oculta Mondiala,doreste ca tinerii sa devina in numar cat mai mare niste denaturati ,sa-si uite traditiile si sa adopte stilul de viata occidental satanic,care urmareste distrugerea familiei,a credintei in Dumnezeu si a tot ceea ce este etic si moral.Romani,iesiti in strada si manifestati contra acestor legi satanice ,care vor sa distruga inocenta si puritatea copiilor nostri si sa -i transforme in niste deviati si niste oameni pierduti pe vecie.

 31. Cezar2 zice:

  @cristina
  Foarte bine spus. Fraților acum ca niciodată avem nevoie de mic si mare pentru acest marș. Sunați-vă prieteni ,cunoscuții si încercați să le explicați momentul de curbura a vieții noastre.

 32. mihai zice:

  Cristina credema ca degeaba vorbim si atragem atentia, deoarece ft. multi trateaza cu indiferenta, ba mai mult decat atit te iau si peste picior, de ex. eu cand leam zis la cate unii bai fratilor nu este normal pina unde sau ajuns la care acestia din urma miau dat tot felul de replici la care efectiv ramai masca, la noi se practica ceva de genul politica strutului

 33. Cezar zice:

  Vai de capul nostru! Cred ca spurcaciunile vor continua si dupa legalizarea sodomiei. Constand in pedofilie, zoofilie si alte mizerii.

 34. Pingback: Nu uitati: Maine – Miting de amploare. MARȘUL PENTRU NORMALITATE împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale | Saccsiv's Weblog

 35. john zice:

  Sinodul Bisericii Ortodoxe Ruse,despre homosexualitate și transsexualitate
  http://acvila30.ro/sinodul-bisericii-ortodoxe-ruse-despre-homosexualitate-si-transsexualitate/?fb_source=pubv1

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s