Părintele Justin va fi supus unei intervenții chirurgicale. Să-i fim alături și să priveghem pentru duhovnicul neamului

Părintele Justin binecuvântândUPDATE (Joi, 9 Mai, ora 18):

Părintele Justin a trecut cu bine prin intervenţia chirurgicală. Momentan starea sa este stabilă şi s-a trezit din anestezie, deşi efectele acesteia vor trece abia peste 24 de ore. În numele sfinţiei sale vă mulţumim pentru rugăciuni, care se cuvine să nu înceteze, pentru uşurarea suferinţei, pînă la stabilizarea completă a sănătăţii părintelui.

Mâine dimineaţă, Joi, 9 Mai 2013, între orele 8-11, Părintele Arhimandrit Justin Pârvu va trece printr-o intervenţie chirurgicală şi îi roagă pe toţi cei ce i-au trecut pragul să îl pomenească la rugăciune, îndemnându-ne să fim uniţi în rugăciunile noastre către Dumnezeu, cerând mijlocirile Prea-sfintei Născătoare de Dumnezeu, ale Sfinţilor Arhangheli, ale Sfinţilor închisorilor, ale Sfântului Haralambie şi ale Sfinţilor tămăduitori, doctorii-fără-de-arginţi ai Bisericii Ortodoxe. Părintele Justin le mulţumeşte tuturor credincioşilor pentru dragostea ce i-au arătat în ultimele săptămâni, şi mai ales pentru împărăteasa faptelor bune, rugăciunea cea cu inimă smerită şi zdrobită. Rugămintea sfinţiei sale se adresează în special celor ce vor putea mâine dimineaţă să meargă la Sfânta Liturghie sau vor putea să petreacă în rugăciune cele trei ceasuri.

Vom reveni cu informaţii privind starea de sănătate a Părintelui Justin.

| petruvoda.ro, atitudini.com

Acest articol a fost publicat în Pentru Mantuire. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

44 de răspunsuri la Părintele Justin va fi supus unei intervenții chirurgicale. Să-i fim alături și să priveghem pentru duhovnicul neamului

 1. campan maria zice:

  Dumnezeu sa-l ajute sa treaca cu bine peste acest incident si totul sa revina la normal!

 2. Cezar2 zice:

  Doamne miluiește pe Parintele Iustin Parvu si ajuta-l.Hristos a inviat.

 3. Pingback: Părintele Justin va fi supus unei intervenții chirurgicale. Să-i fim alături și să priveghem pentru duhovnicul neamului | Saccsiv's Weblog

 4. tocaciu maria zice:

  DOAMNE AJUTĂ-I PĂRINTELUI IUSTIN PÂRVU SĂ TREACĂ CU BINE DE ACEASTĂ INCERCARE!NU IL LUA INCĂ DINTRE NOI DOAMNE!PREA SFÂNTĂ NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU ROAGĂTE ALĂTURI DE NOI FIULUI TĂU SI DUMNEZEULUI NOSTRU PENTRU SĂNĂTATEA PĂRINTELUI!!

 5. Raluca zice:

  Ne rugam bunului Dumnezeu sa-l tina sanatos pe parintele Justin! Multa sanatate, Parinte!

 6. Madalina Schiopu zice:

  Dumnezeu sa-l apere si Maicuta Domnului sa il opereze si sa-l vegheze, sa-i ia durerile si sa il ajute sa se vindece repede, sa se intoarca acasa!

 7. adrian zice:

  Doamne Iisuse Hristoase ajuta-l pe Parintele Justin Parvu sa treaca cu bine prin operatie. Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu roaga-te pentru el. Hristos a Inviat !

 8. Aurora zice:

  Domnul Iisus Hristos si Maica Preacurata sa-l ajute pe Par. Iustin la operatie !

 9. Graiul Ortodox zice:

  Chrístos Papasotiríou, Avocat al Curţii Supreme de Justiţie: Guvernare electronică şi consimţământ. Mijloace de protecţie juridică – NOUL BULETIN BILET FĂRĂ ÎNTOARCERE

  http://graiulortodox.wordpress.com/2013/05/01/150-christos-papasotiriou-avocat-al-curtii-supreme-de-justitie-guvernare-electronica-si-consimtamant-mijloace-de-protectie-juridica-noul-buletin-bilet-fara-intoarcere/

 10. GHEORGHE zice:

  HRISTOS A INVIAT .DUMNEZEU SA L AJUTE PE SFANTUL PARINTE AL ROMANILOR ADEVARATI.este posibil sa alegem o ora anume si sa ne rugam inpreuna si pentru iesirea ROMANILOR din experimentele pe care le fac marii maestrii cu noi si copii nostri anul asta este decisiv trebuie sa scapam de saracie si de saraciile care ne conduc ,prin rugaciune vom invinge pe cei ce ne ajuta de 23 de ani.pentru cei ce vin de la munca este indicat 20,30 -21,00.cine poate se poate ruga mai mult.FRATELE GHEORGHE ESTE ALATURI DE VOI.

 11. traian zice:

  Domnul Hristos Cel inviat si Maica Domnului sa-l ajute pe parintele nostru Iustin

 12. Alex.I zice:

  Preamilostivul Dumnezeu, Cel ce pe toate le chiverniseste cu intelepciune, sa randuiasca cele folositoare pentru parintele Justin intru mila Sa.

 13. Cezar zice:

  Dumnezeu sa-l ajute sa treaca cu bine, caci poporul are mare nevoie de el.

 14. Ramona Nicoleta Cosma zice:

  Doamne fii indurator si milostiv, binecuvanteaza-l cu dragostea Ta pe parintele Justin, in aceste clipe grele. Doamne, Fie voia Ta!

 15. daniel zice:

  Doamne Dumnezeule, pentru rugaciunile Maicii Tale, ale tuturor sfintilor si ale tuturor ortodocsilor de aici, de pe pamant,care se roaga, daruieste-i sanatate parintelui nostru Iustin!

 16. Ioan Cadar zice:

  “16. Doamne, prin îndurarea Ta se bucură omul de viaţă, prin ea mai am şi eu suflare; Tu mă tămăduieşti şi-mi dai iarăşi viaţă!
  17. Iată că boala mea se schimbă în sănătate. Tu ai păzit viaţa mea de adâncul mistuitor! Tu ai aruncat înapoia Ta toate păcatele mele!
  18. Că locuinţa morţilor nu Te va lăuda şi moartea nu Te va preaslăvi; cei ce se coboară în mormânt nu mai nădăjduiesc în credincioşia Ta.
  19. Cel viu, cel viu Te laudă, ca mine astăzi; părinţii învaţă pe copiii lor credincioşia Ta.
  20. Domnul să ne mântuiască şi vom cânta din harpă în toate zilele vieţii noastre înaintea templului Domnului!”
  (Isaia 38:16-20)

 17. Bogdan zice:

  Ceva noutati? Cum a decurs operatia?

 18. Ciprian zice:

  Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,Fecioara, pentru rugaciunile Sfintilor care au patimit in temnitele comuniste si la canal, daruieste grabnica tamaduire parintelui nostru drag Justin, acum, la ceas de grea cumpana!
  Doamne,Faca-Se voia Ta! Amin!

 19. donnie yen zice:

  Dumnezeu sa-l apere pe duhovnicul neamului romanesc, nadajduim ca va fi bine ia parintele Justin se va insanatosi, sa fie intr-un ceas bun parinte Justin.

 20. admin zice:

  UPDATE (Joi, 9 Mai, ora 18):

  Părintele Justin a trecut cu bine prin intervenţia chirurgicală. Momentan starea sa este stabilă şi s-a trezit din anestezie, deşi efectele acesteia vor trece abia peste 24 de ore. În numele sfinţiei sale vă mulţumim pentru rugăciuni, care se cuvine să nu înceteze, pentru uşurarea suferinţei, pînă la stabilizarea completă a sănătăţii Părintelui.

 21. nuconteaza zice:

  multumim pentru vestile bune! sa ne tineti la curent in continuare si Doamne ajuta!
  multa sanatate Parintelui!
  Hristos a Inviat!

 22. Ioan Cadar zice:

  Slavă Domnului!

 23. Luisa Ivana zice:

  Doamne ,Iisuse Hristoase ,Tu ai spus cu preacinstitele Tale buze :” Daca doi dintre voi se vor invoi pe pamant in privinta unui lucru pe care il vor cere ,se va da lor de catre Tatal Meu Care este in ceruri.Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu , acolo sunt si Eu in mijlocul lor.” Neschimbate sunt cuvintele Tale ,Doamne ,fara de margini este iubirea Ta de oameni ,iar milostivirea Ta nu are sfarsit .
  Pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor Sfintilor ,Bunule ,nu trece cu vederea rugaciunile robilor Tai ,pe care dupa porunca Ta le facem pentru Parintele Iustin ,ci le plineste pe ele ,daruindu-i sanatate ,,mantuire si indelungare de zile .
  HRISTOS A INVIAT !
  Asa sa ne rugam impreuna ,zilnic, la ora 21 (ca si altadata ).

 24. dante zice:

  Slava Domnului!

 25. Acsa zice:

  Maine este Vinerea Luminata si Izvorul Tamaduirii.
  Sa ne rugam Maicii Domnului pentru tamaduirea scumpului nostru Parinte Iustin cu acest acatist:
  http://www.sfantulnectarie.ro/HTML/MENIU%20STANGA/ACATISTIER/acatistizvorultamaduirii.html
  Dumnezeu sa ni-l redea sanatos!

 26. cristina zice:

  Da o sa-l pomenim pe Pr.Iustin si maine de Izvorul Tamaduirii.
  Si la Maslu, vineri noaptea la Nicula! Dumnezeu sa-l ajute!

 27. Dinu zice:

  Admin multumim ca ne spui despre starea Pr. Avem convingerea ca o sa fie bine Doamne ajuta.

 28. admin zice:

  Sa nadajduim ca va fi bine intr-un final, caci Parintele are nevoie de un tratament pentru a scapa de tot de aceste tumori, ca s-au descoperit ca sunt mai multe pe traseul gastric si nu se pot opera, existand riscul inmultirii lor

 29. silviu zice:

  hristos a anviat.fratilor parintele zi si noapte ne pomeneste si noi acuma trebe sa stam an genunki la rugaciune ca sf.treime sal mai lase pe preacuviosul mucenic iustin parvu antre noi sa ne ajute la necazuri boli si alte probleme pe care le are fiecare crestin ortodox.si pe multi oameni de alte religi adica sectari ia botezat an dreapta credinta sf.treimi.sal mai tina maica domnului anca o100

 30. ioana venter zice:

  Hristos a inviat! Doamne ajuta sa fie totul bine. Viata indelungata parintelui nostru drag! Suntem atat de bogati sa-l avem intre noi! Domnul sa se milostiveasca de parintele si de noi toti. Sa ne ajute Dumnezeu sa mai mergem la usa lui.

 31. v zice:

  Rugaciunea trebuie inmultita, fiindca Parintele a trecut bine de operatie, dar prognosticul nu este deloc bun. Boala este atat de avansata incat este inoperabil. Deci a fost deschis si reinchis la loc dupa ce s-a vazut cate organe sunt afectate.

 32. crestinul ortodox zice:

  ADEVARAT A INVIAT !
  MAICA DOMNULUI sa-l ocroteasca sub al sau Sfant Acoperamint pe Duhovnicul Acestui Neam si pe noi asemeni caci calea-i stramta si anevoioasa dar binecuvantata si ADEVARATA
  Amin !

 33. Arhip Raluca zice:

  Slava Domnului!!!

 34. Vasilica zice:

  Doamne ajuta! si insanatosire grabnica parintelui nostru drag Justin parvu.

  Hristos a inviat!

 35. ingrid zice:

  @V

  Lupta continua, toate sunt la mila Domnului.

  In anul 1975, o prietena de-a mamei tot asa a fost deschisa si inchisa ca inoperabila de tumoare si i s-au dat inca maxim 2 saptamani de trait.
  Fratii ei au dat de un medic, care ar fi dorit sa experimenteze niste prafuri inventate de el, si au zis ca n-au nimic de pierdut….
  Experimentul a reusit din mila Domnului, si femeia traieste si astazi, o cunosc si eu.

  Domnul stie ce este de folos, daca ii este de folos lui si noua sa mai traiasca, mai traieste inca 100 de ani, cum spunea alt comentator

 36. soram zice:

  Hristos a inviat!
  Stiu ca din cauza pacatelor si patimilor,rugaciunea mea nu ajunge nici pana la becul din tavanul camerei,dar Il rog pe Bunul Dumnezeu sa Ii dea sanatate P.Justin,pentru Rugaciunile Maicii Sale si ale tuturor Sfintilor si Martirilor acestui neam,pe care P Justin atat de mult i-a iubit!

 37. mircea zice:

  http://www.antena3.ro/high-tech/vrea-sa-construiasca-o-noua-era-a-umanitatii-promite-viata-vesnica-pe-pamant-si-o-noua-religie-213621.html
  Dmitry Itskov susţine că, în cel mult zece ani, va putea să „descarce” creierul uman în roboţi şi le va permite astfel oamenilor să trăiască veşnic.
  Rusul spune că a angajat deja 100 de oameni de ştiinţă care îl vor ajuta să-şi ducă proiectul la îndeplinire.
  Itskov speră să poată transfera creierul uman în roboţi prin intermediul unei intervenţii chirurgicale.

 38. Emanuel zice:

  Totul depinde de Dumnezeu, si cat traim. Caci de exemplu plamanii se misca comandati de niste nervi din creier, proces inconstient, si daca functionarea acelor nervi se defecteaza noi vom muri asfixiati ( si putem sa ne asfixiem ore in sir sau zile pana sa murim ). Asta e doar un mic exemplu care arata ca viata omului atarna de un fir de ata, de un nerv subtirel, care ne mentine in viata. La fel si inima functioneaza comandat de la creier in mod inconstient, nu depinde de noi cum bate ea. Iata inca un exemplu de un organ a carui functionare nu depinde de vointa noastra, este un proces automat, si stim cat de usor se strica toate lucrurile din lumea asta. Daca acei nervi care comanda bataile inimii ar functiona chiar si putin gresit, atunci inima noastra ar bate gresit, sau s-ar opri de tot. Iata cat de usor putem muri, ca viata noastra depinde infiecare moment de un firisor de ata subtire, fragil, care se poate rupe oricand, si noi putem muri in diferite moduri.
  La cate toxine si substante periculoase intra in organismele noastre prin mancarea nesanatoasa de la magazine, sau de la poluare, mare e mirarea acei mici nervi de care depinde viata noastra inca ne servesc, cand daca nu ar fi mila lui Dumnezeu, ne-ar putea lasa cand ne e lumea mai draga, sau in orice moment. Cum spunea si parintele Dummitru Staniloaie, fiecare clipa de viata a noastra e o mila de la Dumnezeu. Si cand ma gandesc ca ar trebui sa ne fie frica ca viata noastra ar putea literalmente sa inceteze in orice moment, totusi lumea intreaga amana pocainta ani zeci de ani, sau toata viata, si nu se gandesc ca oricand pot merge la Judecata. Sau altii de exemplu isi baga cu voia fum de tigara in plamani, negandindu-se ca acel fum oricand ii poate si ucide.
  E de plans.
  Si altii se gandesc la viata vesnica pe pamant. Ce naivi sunt, si cata prostie e sa gandesti asa ceva ! Asta e 100 % de la diavolul, sa ai asemenea planuri. Adica oamenii nu pot intelege complexitatea cu care e facut corpul nostru, nu ii dau de cap si de aceea ei vor sa faca un corp mai simplu pe care sa il poata repara mai usor. Ei nu pricep atotstiinta Lui Dumnezeu care a creat acest corp omenesc in armonie cu intreg universul. De aceea ce va rezulta din mica stiinta a omului care poate crea un corp mecanic mai simplu, nu poate fi decat un mai mare dezastru, decat stiinta din ziua de azi. Caci stiinta merge din rau in mai rau, pe masura ce omul devine tot mai beat de mica lui stiinta, caci mereu pierde harul din cauza asta, si se afunda tot mai mult in prapastia suferintei si iadului. Nu vor reusi nimic acesti antihristi, care vor dori sa faca viata vesnica pe pamant, nu vor culege decat apocalipsa, pentru ei si pentru noi. Caci stiinta omului devine tot mai demonica pe masura ce avanseaza, se acumuleaza tot mai multa mandrie.
  Dar, pana la urma, asta e adevarul, indiferent ce va face omul prin stiinta lui : viata noastra depinde in fiecare clipa de un fir foarte subtire de ata care se poate rupe oricand, si care din mila lui Dumnezeu inca ne mai serveste si in clipa asta. Clipa in care multi oameni de pe pamant … mor. Moartea, una din cele mai mari suferinte ale omului.
  Oamenii plini de mandrie mereu o vor duce mai bine decat cei credinciosi pe pamant, caci pe ei nu ii bate Dumnezeu, nu ii apropie de El prin necazuri. Ii lasa sa se increada in bogatiile lor, in frumusetea lor, in placerile lor, in stiinta lor si altele, dar va fi mult mai rau de ei la Judecata decat de cei care pe pamant au trait numai in necazuri, din credinta.

 39. Luisa Ivana zice:

  Doamne ,Iisuse Hristoase ,nu ni-l lua pe parintele nostru drag ! Vom fi o turma fara pastor ,vom rataci ,vom suferi ,mai lasa-l si de data asta sa ne sfatuiasca ,sa ne ocroteasca, sa ne iubeasca ca sa invatam intr-un final si noi, adevarata iubire dupa porunca.
  Vindeca-i , Doamne, toate organele bolnave , intareste-i sanatatea si puterea ! Asculta-ne cererile si le implineste ,Doamne ,ca toate le poti ! Doamne ,ridica-l din patul suferintei asa cum ai vindecat pe atatia ! Fa minuni cu sfantul Tau drag, mult rabdatorul, indelung patimitorul Parinte Iustin! Mai lasa-ni-l ,caci avem inca nevoie de cuvantul lui, de plansul lui. Doamne, asculta-mi cererea de pe net si o implineste.
  Iarta-ma, Doamne !

 40. Luisa Ivana zice:

  Hristos a inviat !
  Ce face parintele nostru drag ?
  Cum se simte ?
  Azi ne-am rugat impreuna ,duhovnic si mirean, pentru insanatosirea Preasfintiei sale .
  Doar lacrimile vorbesc acum.

 41. admin zice:

  Parintele e bine dupa operatie, se reface si are nevoie de odihna.

 42. Maria Roxana zice:

  Hristos a Inviat! Doamne ajuta si insanatosire grabnica Parintelui!

 43. MIRCEA zice:

  In aceste momente Parintele IUSTIN este operat pentru a doua oara. Rugati-va Bunului DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI pentru reusita operatiei.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s