EUROGENDFOR – Super Jandarmeria Europeană își mărește efectivul pentru a riposta față de viitoarele revolte

euro-gend-forEUROGENDFOR primește întăriri de la Batalionul de la Vișegrad. Polonia, Cehia, Ungaria și Slovacia vor pune la bătaie 3.000 de super-soldaţi pentru o Unitate a UE. Italia, Spania, Franţa, Olanda și Portugalia, predispuse la ample mișcări populare, au creat, din 2007, o unitate specială, antrenată pentru lupta urbană.

Batalionul de la Vișegrad vine să întărească Forța de Jandarmerie a UE, pregătită special pentru înăbușirea violentă a protestelor. Anticipând că cei 3.000 de jandarmi ai EUROGENDFOR nu vor putea face față maselor, s-a hotârât că este nevoie de o altă armată de luptă urbană. Cu binecuvântarea cancelarului Merkel și a președintelui Hollande, statele din Grupul de la Vișegrad – Polonia, Cehia, Ungaria și Slovacia – au decis să formeze 3.000 de soldați, care vor face parte din Unitatea de luptă comună, din cadrul UE. Practic, Batalionul de la Vișegrad (V4 EU BG) va putea reprima orice revoltă populară și va fi gata de luptă până în 2016.

„Armata împotriva disperaților”. Așa a fost supranumită de presa italiană noua forță militară creată sub patronajul direct al Berlinului și Parisului. Oficial, Unitatea de luptă comună din cadrul UE va putea fi utilizată pentru operațiuni de menținere a păcii, de prevenire a conflictelor armate și de gestionare a crizelor. Neoficial, susține presa italiană, Batalionul de la Vișegrad va gestiona nemulțumirile interne ale cetățenilor din statele Uniunii, pe fondul austerității dictate de Bruxellles și Berlin.

Polonezii recrutează „gorile”

Aproximativ 3.000 de soldați vor fi antrenați, până în 2016, fiind gata să intervină împotriva nemulțumiților, scrie cotidianul slovac „Pravda”, citat de site-urile italiene. Conform planului, Polonia va furniza cea mai mare parte a forței militare, adică aproximativ 1.600 de soldați, în timp ce Republica Cehă va contribui cu medici și structură logistică, Ungaria, cu ingineri militari, iar Slovacia va pune la dispoziție experți în arme de distrugere în masă. Deși Grupul de la Vișegrad (club informal creat în 1991) nu a dezvăluit mai multe detalii, presa poloneză susține că Batalionul va putea fi desfășurat în zonele de conflict în maximum 15 zile. Se mai știe că Batalionul va fi plasat sub comanda Poloniei. Și că polonezii au început deja să recruteze „gorile” pentru noua Unitate de luptă.

Poliţia militară a UE, gata să intre în Grecia

În timpul protestelor de amploare din Grecia, din 2011, presa de la Atena vorbea despre posibila intervenție a EUROGENDFOR în această țară, deși statul elen nu a semnat Tratatul de înființare a acestei unități. Trupele de jandarmi ale UE ar fi debarcat, pe 8 octombrie 2011, în portul Igumenitsa, gata să facă ordine pe străzile Atenei. Dotată cu superputeri politice, această forță a jandarmeriei europene a fost creată, în 2007, prin Tratatul de la Velsen, de Italia, Franța, Spania, Olanda și Portugalia, fiind formată din 3.000 de oameni. Lor li s-a adăugat ulterior și România. EUROGENDFOR nu se supune parlamentelor naționale, ci direct guvernelor statelor membre.

Unde intervine EUROGENDFOR

Actul semnat la înființarea EUROGENDFOR prevede că această forță poate fi utilizată la:

– misiuni de securitate și ordine publică;
– îndeplinirea unor misiuni de supraveghere publică, gestionarea traficului, controlul frontierelor și activități de intelligence;
– protejarea persoanelor și a bunurilor și menținerea ordinii în caz de manifestații publice.

Ce cred experţii

„Aceste state – Polonia, Cehia, Slovacia (n.r. – fosta Cehoslovacie), Ungaria – sunt foste membre ale Tratatului de la Varșovia, care prevedea că, în cazul în care erau atacate, opuneau rezistență. Sunt țări care au beneficiat de consultanță americană, ca să creeze o forță de intervenție rapidă. Mai exact, unități speciale. Unități care fac treaba murdară, care se infiltrează în adâncimea teritoriului, capturează șefi de stat, asasinează, pregătesc insurecții armate în țări în care s-a stabilit că trebuie să aibă loc schimbare de regim. Toate sunt după patent american”, susține Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni, licenţiat în ştiinţă militară la Academia de Înalte Studii Militare din Bucureşti.

| ziuanews

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie, anti-politica, anti-sionism, anti-ue și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la EUROGENDFOR – Super Jandarmeria Europeană își mărește efectivul pentru a riposta față de viitoarele revolte

 1. Nu are dreptul sa intervina, o armata, a uniunii europene, intr o tara care face parte din aceasta organizatie, sau oricare alta tara, cred ca elenii, sunt capabili sa si rezolve singuri problemele…
  Sunt convins, ca aceste armate, nu sunt sub pace si sprijin pentru ordinea publica……cred ca mai bine s-ar potrivi, „calaii, care inchid gurile, celor care mor de foame, tinerilor care nu au un viitor, si tuturor oamenilor, care sunt neindreptatiti si pe drept, ies in strada, pentru ca mai pot trai si se simt cat mai apasati psihic si fizic, de grava criza care s a abatut de ceva timp in lume!”

 2. Dorina zice:

  PE 4 APRILIE 2013 SPUNEM „NU” IMPOTRIVA GAZELOR DE SIST. UN CRESTIN ADEVARAT NU ARE NICI O SCUZA SA NU IA ATITUDINE CAND VIATA APROAPELUI ESTE IN PERICOL. PRIN FAPTUL CA NU SUNTETI ALATURI DE CEI CARE LUPTA PENTRU O PROBLEMA DE VIATA SI DE MOARTE DEMONSTRATI MULTE…DUMNEZEU SA VA INTELEPTEASCA SI SA FITI CU ADEVARAT ALATURI DE MARILE PROBLEME CU CARE SE CONFRUNTA ROMANIA. IERTATI-MA SI DUMNEZEU SA VA IERTE.

 3. Iustina zice:

  La Piatra Neamt la ce ora va fi mitingul impotriva gazelor de sist?

 4. Dinu zice:

  Sa nu stam cu mainile in san , sa nu lenevim , si sa nu stam nepasatori, indiferenta e inamicul nr. 1.
  Ghenunchii jos la rugaciune si inimile catre Dumnezeu, sa fim mandrii ca traim in asemenea vremuri , stramosi nostri povesteau de aceste vremuri , care se pare ca le traim astazi si in spiritul lor vroiau sa traiasca aceasta vreme. Se inflacarau, a arata dragostea si credinta lor, tanjeau dupa dreptate si intalepciune, prin speranta lor alungau norii negrii , care azi vor sa faca intuneric in constiintele noastre. Iubirea era insufletirea lor , dragostea era scutul si unirea lor, credinta indeparta orice frica, zburau in libertatea Divina mai ceva ca o nava spatiala. Erau plini de suflu si de curaj atunci cand se adunau si vorbeau de lucrurile ce aveau sa vina, de suferinte de razboaie de greutati, copii prindeau radacini ca stejarii. Voinicii radeau de suferinta si tinerii lau in batjocara necazul.
  Ghenunchii nostri sa nu se aplece in fata nimanui decat in fata Domnului , rugaciunea noastra sa spulbere pe toti aceia care ne separa si ne despart de Dumnezeu. Frica de Dumnezeu sa nu ne paraseasca nici o data si alta frica noi sa nu cunoastem.

 5. Dinu zice:

  Sunt doar cateva randuri ale unui razes, pentru ca de acolo vine si sintagma „NOI NU AM ASUPRIT NICI O DATA PE NIMENI ……”

 6. Câteva știri importante, pe care sper să le promovați! :)

  – Cea mai importantă apariție dogmatică din ultimii ani: Jean Claude Larchet, „Persoană şi Natură. Sfânta Treime – Hristos – Omul”
  http://dogmaticaempirica.wordpress.com/2013/04/02/cea-mai-importanta-aparitie-dogmatica-din-ultimii-ani-jean-claude-larchet-persoana-si-natura-sfanta-treime-hristos-omul/

  – Păr. stareț Gheorghios Kapsanis Grigoriatul despre noua oră de religie impusă în Grecia: Noua Programă de Studii pentru Ora de Religie este Îndrumător spre Religia Universală:
  http://dogmaticaempirica.wordpress.com/2013/04/01/par-staret-gheorghios-kapsanis-grigoriatul-despre-noua-ora-de-religie-impusa-in-grecia-noua-programa-de-studii-pentru-ora-de-religie-este-indrumator-spre-religia-universala/

 7. ioan zice:

  @Dinu. am citit si eu undeva, dar nu mai stiu unde, ca sf. parinti din vechime ar fi vrut sa tsaiasca in aceste vremuri(de prigoana antihristica). te rog spune-mi unde anume, unde sunt scrise acestea. multumesc.

 8. silviu1@o2.pl zice:

  Da satana si argati lui vor sa terorizexe tarile ortodoxe sperietorile de ciori a masonilor hristos este cu noi si nimeni an potriva noastra. Ma refer cu ortodoxsi celelalte secte sant de partea lui satan nu traiesc an adevar si sant anti hristi…iertati frati ortodoxsi mila si harul lui dumnezeu sf.treime sa fie cu noi.amin

 9. Dinu zice:

  Cred ca intr-un gromolnic , nustiu daca mai exzista acea carte. Dar eu am auzit de la bunicul si bunicul nustiu de unde stia. Dar atunci cand povestea eu fiind foarte mic trageam cu urechea.

 10. clement zice:

  Eu imi ingadui sa cred ca Parintii din vechime nu isi imaginau cum vor arata razboaiele viitorului si nici faptul ca soldatii mercenari vor avea binecuvantarea Patriarhilor.

 11. legionarulortodox zice:

  Nu, nu, Sfantul Lavrentie de Cernigov, vorbeste clar despre Bisericile care vor fi in tr o buna stare deosebita, cu turlele aurite, dar acolo nu va fi duhul Lui Dumnezeu, ci al celuilalt, spune clar sa nu intram in acele biserici………concluzia, se intelege destul de clar ca ierarhii si preotii acelor biserici, vor fi in duhul celui rau, al politicii, al ereziilor, al ecumenismului…

  Alt Sfant rus, Cuviosul Anatolie de la Optina:
  „Însă, în acele zile, vai monahilor legaţi de averi şi bogăţii şi care de dragul celor materialnice se învoiesc ca înşişi să se robească ereticilor. Îşi vor adormi conştiinţa spunând: „Vom cruţa mănăstirea, iar Domnul ne va ierta“. Nenorociţi şi orbi, ei nici nu gândesc că prin rătăciri (erezii) şi rătăciţi, diavolul va intra în mănăstire şi că apoi nu va mai fi o sfântă mănăstire, ci ziduri goale din care harul va pleca pe veci” Deci constatam, ca stiai ca multi ierarhi si preoti vor cadea….prada ereziilor, politicii, lucurilor lumesti…..

 12. Cezar zice:

  „Operatiuni de mentinere a pacii„- sa fim seriosi!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s