OFICIAL: Noile cărți de identitate și informațiile ce le conțin

De la 1 iulie ne vor fi eliberate cărţi de identitate după model european. Mai mult, cine doreşte poate opta pentru cărţi de identitate electronice. Aşa au anunţat autorităţile care susţin că noile buletine vor conţine inclusiv amprentele titularului.   Mai jos, aveți machetele noilor acte de identitate.

carte de identitate simpla

carte de identitate simpla versoAtât cartea de identitate, cât şi cartea electronică de identitate vor avea dimensiunile de 85,6×54,0 mm (format ID-1 – adică aproximativ cât un permis de conducere), informaţiile fiind tipărite atât pe faţă, cât şi pe verso. Pentru comparaţie, cărţile de identitate care sunt eliberate în prezent sunt format ID-2 (105 x 74 mm.) şi informaţiile sunt tipărite numai pe faţa documentului.

„Cartea de identitate normală va conţine date în format tipărit sau în format inscripţionat prin tehnologie laser, precum şi elemente de particularizare şi de siguranţă. Printre acestea se vor număra numele şi prenumele titularului, sexul, cetăţenia, data şi locul naşterii, semnătura olografă, fotografia titularului, C.N.P., adresa de domiciliu“, au explicat specialiştii de la Interne.

În schimb, cartea electronică de identitate va fi de tip smart card. „Diferenţa între cele două tipuri de acte de identitate constă în aceea că, în cartea electronică de identitate se înscriu, în plus, date în format electronic, şi va avea şi un cip cu certificate digitale şi date biometrice ale titularului, constând în imaginea facială, dar şi imaginile impresiunilor papilare a două degete“, au precizat specialişti de la Biroul de Evidenţă al MAI.carte de identitate electronica fatacarte de identitate electronica verso

| capital.ro

Din 1 iulie, buletin biometric cu microcip și amprente: Află ce date vor conține noile documente

Controversata poveste a buletinelor cu cip devine realitate. De la 1 iulie, autorităţile vor emite buletine cu microcip şi amprente. Dar pentru că acest tip de buletin a creat nemulţumire în rândul multor oameni, inclusiv în rândul preoţilor, autorităţile vor emite şi buletine clasice, pentru cei care nu doresc să aibă buletin biometric.

Cartea de identitate normală va fi şi ea puţin modificată. Vor fi mult mai mici şi vor semăna cu permisele de conducere. În plus, datele titularului vor fi inscripţionate atât pe faţă, cât şi pe verso. Asta spre deosebire de vechile buletine, ale căror date sunt inscripţionate doar pe faţă, iar, ca dimensiuni, sunt mult mai mari.

În ceea ce priveşte cartea electronică de identitate, aceasta va avea un cip care va va conţine imaginea facială şi amprentele a două degete. Autorităţile susţin că acest model garantează un grad de protecţie ridicat împotriva furtului de identitate. Însă modelul a creat multe controverse. În urmă cu zece zile, sute de preoţi şi oameni care nu sunt de acord cu noul model au protestat în faţa Palatului Parlamentului.

În ceea ce priveşte valabilitatea celor două modele de buletine, termenul va fi acelaşi. Patru ani pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, şapte ani pentru persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, zece ani, după împlinirea vârstei de 25 de ani şi permanent pentru cei care au împlinit deja 55 de ani.

| Realitatea.net

Dacă sistemul informatic va fi pus la punct în timp util, din vară, românii ar putea avea un nou tip de buletin la care, cu siguranţă, nici nu visau în urmă cu două decenii. Noul act va conţine un cip cu toate datele posesorului, dar şi amprenta sa digitală.

Ordonanţa care face referire la producerea noii cărţi de identitate prevede ca sistemul informaţional să fie operaţional până la data de 30 iunie.

Cu alte cuvinte, de la 1 iulie ar trebui, în cadrul unui program-pilot, să fie emise primele cărţi de identitate cu cip şi amprentă sau simple, iar până la finele anului 2013, emiterea acestora să fie extinsă la nivelul întregii ţări.

Actul e mai mic decât cel actual

“Dacă legea de aprobare a ordonanţei, care este în dezbatere în Parlament, la Camera Deputaţilor, nu va suferi modificări majore şi termenele vor fi respectate întocmai, este posibil ca din vară să fie emise primele buletine cu cip. Dar, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să avem şi sistemul informatic necesar emiterii buletinelor electronice”, ne-au dezvăluit surse din poliţie.

Cipul cărţilor de identitate electronice va conţine, în afara datelor personale ale posesorului, imaginea facială şi amprentele a două degete ale acestuia.

Care este avantajul unui astfel de buletin? Acela că actul este mult mai mic decât cel actual şi poate încăpea cu uşurinţă în portofel.

| Libertatea.ro

Acest articol a fost publicat în anti-cip. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la OFICIAL: Noile cărți de identitate și informațiile ce le conțin

 1. pcmouse zice:

  multumesc laser cu cnmu cu 666 codat(cu viclenie) pe mana sau frunte nu doresc!sa isi puna ei daca vor.de abia astept urmatorul miting anticip.data viitoare imi aduc si portavoce sa strig mai tare in fata parlamentului ca poate nu s-a auzit bine.LIBERTATE FARA CIP IN ACTE!

 2. Ioan Pelasgul zice:

  „Care este avantajul unui astfel de buletin? Acela că actul este mult mai mic decât cel actual şi poate încăpea cu uşurinţă în portofel.”

  LOL

 3. Dinu zice:

  Omul acesta care nu se impotriveste actelor cu cip pare ca nu cunoaste deloc lucrarea Sfanta facut de Dumnezeu pentru noi oamenii. Grea robie vine peste oameni.

 4. Dinu zice:

  Daca pana acum prizonerii erau tinuti in lagare in lanturi si in custi, urmatorul pas de robie si sclavagism oare este greu de descifrat? Nu la libertate ne cheama Hristos? Nu pentru Adevar a venit in aceasta lume , oare nu pentru salvare , eliberarea noastra a murit El.???

 5. Dinu zice:

  Crestinii sunt chemati in aceste vremuri pentru a se opune acestor sisteme si programe care se implementeza pe minciuna.

 6. Cosmin S. zice:

  Se pregateste intrarea in shenghen. din aceasta cauza vine cipul in documente.

 7. Stoleru Ana zice:

  Asadar, pana la urma, cu exceptia faptului ca e mai mica, daca dorim carte de identitate normala ne dau dreptul sa alegem asa? Sau si cea care nu e electronica are ceva hibe? Mai putem sa ne schimbam buletinul de la 1 iulie, sau nu? Va multumesc.

 8. mircea zice:

  ce inseamna 17 MRZ ???

 9. admin zice:

  singura hiba ar fi lipsa numelui parintilor… trebuie vazut ce elemente de design si securitate vor folosi, ca sa ne pronuntam daca e de luat sau nu… sa nu uitam ca „sunt vicleni, vicleni, vicleni” si toti trezi ca au pus nush ce semn in batjocura, blasfemiator cu care nu putem fi de acord…

 10. Stoleru Ana zice:

  Asa m-am gandit si eu…Sunt renumiti pentru viclenia lor…Atunci inseamna ca trebuie sa asteptam pana la momentul introducerii si sa vedem ce au mai pus pe acolo…Multumesc pentru raspuns!

 11. Exista o singuranta ca datele de pe actele de indentitate fara cip sunt DOAR acelea care s-au spus? Si de ce nu este si religia? Sa scrie pe buletinul fiecaruia: crestin ortodox, catolic, ateu, „pastafarian”! Pai suntem picati din luna, sau cum? Bine ca trebuie mentionat sexul fiecaruia, asta era musai acu’, de parca nu ar fi evident din nume+fotografie+CNP (incepe cu 1 sau 2 daca este barbat sau femeie). Astia parca isi bat joc…

 12. dante zice:

  Normal ca sint vicleni, si-au data seama ca nu acuma e momentul oportun acestui document si pentru falsa idee de alternativa ni se va oferi si varianta fara cip…dar oare cit timp? Copii nostri vor mai putea avea aceasta alternativa, cind deja mare parte din generatia viitoare va fi foarte familiarizata cu documentul cu cip, nu cumva e marea momeala care ne-o arunca sistemul?
  Usor, usor se va accepta totul si se va profeti ceea ce este scris in Scriptura, pina la urma pecetea finala va fi acceptata din proprie vointa prin adormirea cugetului.

  Doamne ajuta!!

 13. marian zice:

  care model european??? in italia ica se folosesc cartile de identitate de hartie!!! sau noi suntem tara din europa unde se experimenteaza implementarea noi ordini mondiale…

 14. mihai zice:

  sa le pastreze pt. ei si familiile lor, daca le sunt asa de dragi aceste documente, citez din ce a spus ,,parintele” stoica constantin: nu vad niciun pericol in acestea si voi fi primul care voi primi acestea, acum trageti si voi concluzii din toate acestea ?!

 15. lorena zice:

  Arhimandritului-Nectarie-Moulatsiotis-DEMISIA PAPEI-semn al vremurilor
  Sa ne pregatim duhovniceste pentru ultimul razboi impotriva crestinilor:

  http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/03/28/arhimandritului-nectarie-moulatsiotis-sa-ne-pregatim-duhovniceste-pentru-ultimul-razboi-impotriva-crestinilor/

  Consider ca subiectul demisiei papei de pe tronul Romei este un semn al unor evenimente despre care, cu cat ne vom informa mai repede si vom informa si pe alti frati ai nostri, vom intelege ceea ce foarte probabil se intampla astazi cu omenirea.Consider ca nu este intamplatoare demisia papei.

  Multi vorbesc despre conspiratii sau despre scandalurile care l-au facut sa demisioneze. Pe mine ma intereseaza altceva, si anume ca acest papa a fost ales in 2005 si a ramas pana in 2013, doar 8 ani; acesti ani ii consider importanti deoarece din secolul XIV nu a mai demisionat alt papa. Sa fie intamplator acest lucru? Eu consider ca nu este intamplator…

  Eu voi incerca, asa cum am facut cu capitolul XIII al Apocalipsei – care vorbeste deprima fiara care se ridica din mare si care se numeste Leviatan (asa o numesc profetii din Vechiul Testament) – aceasta fiara am comentat-o si am “cusut” un costum pentru ea pe care am incercat sa il “imbracam” peste evenimentele vremii noastre – si voi sunteti cei care veti judeca daca acest costum se potriveste vremii noastre sau nu;continuarea evenimentelor va demonstra daca interpretarea noastra este corecta sau nu.

  Discutia noastra despre prima fiara a avut loc acum un an sau doi, daca imi amintesc bine; …unde va spuneam ca aceasta fiara iese din mare si are 10 coarne care ii dau putere (putere care se vede din coarne). Insasi Scriptura ne spune ca cele 10 coarne sunt 10 regi, care nu au regat, dar care au putere de imparati: acestia comanda. Adevarul este ca azi cei care comanda prim-ministrilor si conducatorilor de state – care au regat – sunt bancherii – 10 la numar, cei mai puternici, au o parere comuna si, asa cum a zis si Venizelos, suntem obligati sa ne supunem deciziilor pe care le impun acesti 10 regi.Grecia a semnat deja 3 memorandumuri pe care nu le putem intrerupe. Acesti regi isi au sediul in regatul-confederatie Elvetia [?, n.n.] si vedem cum acestia comanda toate natiile care le datoreaza bani. Acestia imprumuta bani catre statele din toata lumea in schimbul unor conditii care se regasesc in memorandumurile pe care le semneaza.

  Fiara se numeste Leviatan. Oare este intamplator ca noile zacaminte de gaz natural care s-au descoperit in apele teritoriale ale Ciprului, au fost numite de catre evrei Leviatan? Fiara care iese din mare, care da petrol catre companiile extractoare, in spatele carora, daca veti cauta, il veti gasi pe Rockefeller si pe cei 10 bancheri. Acestia guverneaza natiunile si comanda ce se intampla in lume. Dau asemenea comenzi incat aflam deodata ca obligatiunile emise de Spania sau Grecia sunt fara valoare; ei au putere sa devalorizeze, sa ridice si sa coboare bursele. Au asemenea putere incat daca un guvern nu asculta de comanda lor pot sa il falimenteze si sa distruga un stat intreg. Acestia decid care va fi salariul tau, cati ani trebuie sa muncesti, cand vei iesi la pensie; acestia le decid si le impun guvernelor. Vedeti ca in Grecia nu decide guvernul elen ci Troica, in calitate de reprezentant al bancilor si ce nu facem conform deciziilor lor nu este acceptat. Prin urmare cine guverneaza: noi sau organul bancherilor? Rezumand, va spun ca acesti bancheri au puterea unor regi, fara a fi regi; decid asupra soartei unor state fara sa fie conducatorii legitimi ai acestora… si au o parere comuna.

  O sa va citesc din capitolul 17 al Apocalipsei ca sa va reamintesc exact ce spune:

  “12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

  13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.”

  14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi”.

  Acestia vor porni razboi impotriva crestinilor. De ce vor porni acest razboi? Pentru ca acestia sunt cei care au puterea sa impuna pecetea pe mana si pe fruntea oamenilor. Acestia pot decide ca, pentru a se evita evaziunea fiscala, banii sa inceteze sa mai existe in forma lor fizica si sa existe doar in format electronic, pe card. Dar deoarece cardul se poate pierde (…) bancile au dreptul sa ne impuna schimbarea modului prin care se vor face schimburile economice, mai exact sa impuna ca banii sa nu mai fie pe card, ci direct pe mana noastra. Daca doriti sa puteti cumpara, sa puteti administra banii vostri, sa va luati pensia si salariul, veti pune o pecete pe mana. Este ceea ce spune Apocalipsa:

  “Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte”.

  Fiara va lua toata puterea si va comanda bancilor sa impuna acest mod de administrare a banilor atat oamenilor cat si guvernelor. Nu le va fi dificil. Vedeti cum s-au schimbat lucrurile in Grecia si in toate natiile. Aceasta consider ca este prima fiara, care se cheama Leviatan si care iese din mare, ce are 10 coarne si 7 capete. Coarnele nu sunt altceva decat cei 10 bancheri care sunt regi fara regat si care conduc intreaga lume, inclusive tara noastra.

  Acest costum “am croit” [cu sensul de: aceasta talcuire am dat-o, n.n.] acum 2 ani. Acum, odata cu demisia papei, vin sa “croiesc” un alt costum.

  Vedem cum in al XII-lea capitol (si in general in Apocalipsa) ni se vorbeste despre 2 femei.

  Una dintre ele:

  “Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele”.

  Soarele este Hristos, luna este pacatul, firea cazuta, iar cele 12 stele sunt cei doisprezece apostoli.

  A doua femeie:

  “Iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti”.

  Aveti grija: aceasta fiara are cele sapte capete purtatoare de cununi imparatesti. O sa va explic mai departe. La cealalta fiara capetele nu au cununi. La cealalta fiara cununile se ridica de pe capete si se aseaza pe coarne, ceea ce inseamna ca nu mai conduce capul – deoarece nu mai poarta cununa – ci conduc coarnele. Coarnele sunt cele 10 banci care primesc puterea de a conduce.

  Aici e vorba de o femeie si langa ea vedem fiara, cea cu 7 capete si 10 coarne.

  “Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului şi le-a aruncat pe pământ. Şi balaurul stătu înaintea femeii, care era să nască, pentru ca să înghită copilul, când se va naşte “

  …aceasta este prima femeia investmantata in soare, am zugravit-o si in pronaosul bisericii noastre.

  Sa ne intoarcem acum la cealalta fiara, cea pe care am descris-o mai inainte in capitolul XIII.

  “Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.”

  Iata ca aici cununile sunt pe coarne, nu mai sunt pe capete ca in capitolul XII; Eu cred ca aceasta fiara este aceeasi, nu este alta: are tot 7 capete si 10 coarne.

  Si ce zice mai departe? Iata in capitolul 17 zice:

  “Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.”

  Iata vede o alta femeie care sade… cealalta femeie nu sedea; cealalta femeie, dupa cum spun Sfintii Parinti, simbolizeaza Biserica; este invesmantata cu Soarele, calca pe luna – pe pacate – si poarta pe capul ei cununa celor 12 Apostoli. Este Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. Aici insa ni se prezinta o alta femeie care sta pe fiara rosie – aceasta fiara care a iesit din mare, plina de nume de hula, avand sapte capete si zece coarne. Aici nu se zice nimic de cununi, nu ni se spune unde sunt cununile. De ce? Vom vedea in continuare… deoarece puterea o va da Fiarei.

  Prin urmare sunt doua femei. Una din ele simbolizeaza Biserica lui Hristos, adevarata Biserica a lui Hristos, cea invesmantata cu Soarele. Cealalta femeie oare ce vrea sa reprezinte? Cea care sta pe fiara, plina de nume de hula, erezii, blasfemie si “cu care s-au desfrânat împăraţii pământului”? Toti imparatii au trecut pe la aceasta femeie si au salutat-o, au vazut-o… Oare cine este aceasta femeie?

  Aceasta femeie

  “era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.”

  Acest pahar nu are Trupul si Sangele lui Hristos asa cum este in cazul celeilalte femei. Asadar aici vorbim de o alta biserica care este imbracata in rosu… Cum se imbraca cardinalii? In rosu. Si papa cand iese se imbraca cu o pelerine din purpura stacojie impodobita cu pietre scumpe, asa cum spune Apocalipsa. Asadar aceasta femeie sta pe fiara, pe diavol si toti imparatii pamantului au trecut pe la ea. Cine indrazneste sa se confrunte cu papa? Chiar si politicienii nostri, inainte de a fi alesi, ii vedem cum se duc la Vatican. Ce om politic nu face acest lucru?

  Ia sa vedem ce se spune mai jos:

  “Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului”.

  Si il intreaba ingerul: “De ce te miri, Ioane?” Eu iti voi descoperi taina acestei femei… deoarece despre cealalta femeie intelesese Ioan ca reprezenta adevarata Biserica a lui Hristos.

  “Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne”.

  Asculta Ioane!

  “Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire”.

  Fiara pe care ai vazut-o “era” diavolul si acum nu mai este. De ce nu mai este? Deoarece Ioan vede epoca de dupa Hristos nu cea de dinainte. Si vede o perioada anume, nu oricare. Dupa Rastignirea si Invierea Domnului diavolul a fost legat. Si ce spune Sfanta Scriptura? Va fi lasat liber la sfarsitul lumii. Pana atunci nu va avea putere asupra crestinilor decat daca noi prin pacatele noastre ii vom da acest drept, prin aparitia lui Antihrist. De aceea, la un moment dat “va să se ridice din adânc”, iar mai apoi pentru totdeauna va “să meargă spre pieire”.

  “Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta”.

  “Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia”.

  Iata ca cele 7 capete sunt 7 munti pe care sta aceasta femeie, aceasta biserica plina de nume de hula, cu paharul plin de necuratii. Aceasta femeie sta intr-un oras asezat pe 7 coline. Ce oras este asezat pe sapte coline? Toti parintii spun ca este vorba de Roma, orasul celor 7 coline. Prin urmare nu sunt doar 7 munti, ci sunt si 7 capete si 7 regi – “Dar sunt şi şapte împăraţi”. Sunt si munti si regi; si una si alta.

  Si ce mai vede Ioan? Vede o epoca anume; mai exact vede ca “cinci au căzut”… Ioan vede perioada din jurul anului 2000. O sa ma intrebati de unde am tras aceasta concluzie… Daca costumul este bine croit, vede in jurul anului 2000. Nu vede mai inainte. O sa intelegeti de unde am inteles acest lucru:

  “cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”.

  Cinci au cazut, al saselea inca conduce, al saptelea nu a venit inca, dar cand va veni va conduce putina vreme in orasul Romei, care reprezinta femeia in rosu.

  Si acum sa ne intoarcem la evenimentele istorice: Cand a devenit Vaticanul regat, astfel incat papii sa fie regi ai Vaticanului si sa poarte coroana pe cap, mitra de conducator si sa stea pe tronul regal? Cand s-a infiintat statul Vaticanului? Am luat datele oficiale de pe site-ul Vaticanului: Vaticanul a devenit stat independent in continuarea statului eclesiastic din evul mediu din 11 februarie 1929. Prin urmare mai inainte nu era stat si nu avea conducator. Era doar Papa. Nu era regat. Regat a devenit in 1929 (asa spune si site-ul lor oficial). Din ’29 pana azi ne spune tot site-ul oficial, care sunt papii care au condus Vaticanul:

  1. Pana in 1939 – Papa Pius al XI-lea

  2. 1939-1958 – Papa Pius al XII-lea

  3. Ioan al XXIII-lea

  4. Din ’63 – Paul al VI-lea

  5. Ioan Paul I

  6. Din 78-2005 – Ioan Paul al II-lea – a carui adormire am si vazut-o

  Al saselea a fost Ioan Paul al II-lea. Cinci au cazut, pe al saselea il vad, este in viata- este vorba de Ioan Paul al II-lea.

  Si ce spune despre al saptelea?

  “Iar cand va veni are de stat putina vreme”.

  Deci cand va veni, nu va sta mult, ci va pleca. Si iata ca a venit Benedict care a stat putin si a demisionat. Cand a demisionat? Cu putine zile in urma, chiar pe 11 februarie – ziua infiintarii statului Vatican. Oare o fi intamplator? (…)

  Ia sa vedem ce zice in continuare. Vorbim de al optulea, acum ca a plecat al saptelea:

  “Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire”(Apocalipsa, 17:11).

  Acesta este al optulea, fiara, care era si nu mai este.

  “Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara” (Apocalipsa, 17:12).

  Cele 10 coarne sunt cei 10 bancheri care n-au luat inca imparatia si care “au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei” (Apocalipsa,17:13), adica papei.

  Ati auzit ultimele declaratii ale Vaticanului? Mussolini a dat miliarde catre Vatican ca sa isi faca propria banca. Aceasta banca este independenta, poate sa tipareasca oricand bani. Vaticanul tocmai ce a anuntat ca intentioneaza sa se asocieze cu bancile care imprumuta statele lumii. Sa se uneasca cu acestea intr-un fel.

  Chiar un cardinal candidat pentru rolul de Papa spune ca acest lucru trebuie sa se intample repede pentru a putea sa fie in pas cu evenimentele care se deruleaza la nivel global si sa creeze un sistem economic mondial. Va reamintesc ca Benedict spunea anul trecut [in 2011, de fapt, n.n.] ca omenirea trebuie sa se indrepte catre un guvern mondial si a introdus in Vatican cardul de acces electronic (cu cip).

  “Au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei”.

  Ceea ce gandesc cei 10 va fi in concordanta cu ce gandeste acest al optulea conducator, iar puterea lor o vor da fiarei.

  “Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi” (Apocalipsa 17:14).

  “Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

  Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.” (Apocalipsa 17:15,16)

  Cele 10 coarne se vor intoarce pana la urma impotriva puterii papistase.

  Va reamintesc ca Benedict, in ultima carte pe care a scris-o, spune ca nu poporul evreu si Iuda sunt responsabili de rastignirea lui Hristos. Al saptelea, cel care a stat putin si care a vorbit de guvernul mondial, ii dezvinovateste pe evrei si pe Iuda. Prin urmare pe desfranata, in final, cele 10 coarne o vor distruge complet. De ce o vor distruge? Pentru ca nu vor mai avea nevoie de ea. Ii vor lua puterea. Fiara nu va mai avea nevoie de ea.

  „Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului” (Apocalipsa 17:18).

  Stim ca papa are influenta asupra tuturor imparatilor pamantului.

  Prin urmare, are legatura demisia papei cu capitolul 17? “Costumul pe care l-am cusut” se potriveste cu ce se intampla azi? Nu o voi decide eu; voi veti decide daca se potriveste.

  Sunt doua femei: una este Adevarat Biserica a lui Hristos si cealalta femeie, cea care sta pe fiara, este cea care a purtat razboi adevaratei biserici. Si cunoastem foarte bine din istorie ce au avut de suferit ortodocsii din partea papistasilor. Daca am pierdut Constantinopolul, Asia Mica, Alexandria, Ierusalimul se datoreaza acestei femei murdare care se numeste biserica latinilor. Latinii sunt de vina pentru ce s-a intamplat in timpul Cruciadelor cand noi am pierdut Asia Mica si Constantinopolul. Acestia s-au luptat cu adevarata Biserica a lui Hristos. De aceea ei stau pe fiara.

  Asa cum se pare al optulea papa ori este insusi Antihrist – o varianta – ori este Profetul Mincinos cel care il va inscauna pe Antihrist.

  Prin urmare suntem in fata unor evenimente decisive. In capitolul 13 va reamintesc ca Ioan a vazut o alta fiara – nu cea care se ridica din mare:

  „Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur,

  Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată“.

  A doua fiara avea 2 coarne, semana cu un miel, dar graia ca un balaur. Asadar este lup in piele de oaie. Si mai spune cafoloseste toata puterea primei fiare. Aici sfintii interpreteaza ca este vorba de puterea religioasa si politica, pe care o imbina papa, atata timp cat Vaticanul in 1929 a devenit stat. Prin urmare papa are doua puteri. De aceea va zic ca Ioan vedea anul 2000.

  Mai spune Ioan ca aceasta fiara ii face pe oameni sa se inchine primei fiare, adica diavolului. Sa accepte planul bancherilor, sa accepte pecetea.

  „Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,

  Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.

  Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei”

  Si vom vedea din evenimentele ce vor urma ce inseamna toate aceste lucruri, deoarece evenimentele care se desfasoara acum sub ochii nostri foarte rapid. Voi sunteti cei care veti decide daca acest costum pe care eu il vad in demisia papei este sau nu corect. Daca se va uni Vaticanul cu cei 10 bancheri, evenimentele se vor derula foarte rapid. Si vor incepe imediat razboi impotriva crestinilor. Adica tot ce este crestin vor submina. Vor cere sa se puna pecetea. Crestinii care se vor opune vor fi prigoniti.

  Vom vedea in continuare daca Ioan a vazut in capitolul 17 din Apocalipsa Vaticanul, Roma, Biserica latinilor si caderea papei Benedict. Al optulea papa este probabil ori Antihristul [nu poate fi, de vreme ce profetiile despre acela il arata limpede ca evreu si niciun Sfant Parinte nu a profetit despre el ca fiind un Papa, n.n.] ori Profetul Mincinos. Apocalipsa se reveleaza incetul cu incetul…

  Sa ne pregatim asadar duhovniceste deoarece daca interpretarea mea este corecta, atunci evenimentele impotriva crestinilor, a noastra a tuturor, se vor desfasura foarte repede si trebuie sa fim duhovniceste in stare sa intampinam aceasta situatie. Dar nu trebuie sa ne deznadajduim, sa ne pierdem curajul si, de aceea, Ioan spune imediat ca Mielul va invinge in cele din urma. Asa va fi: crestinii vor invinge. Si va urma Parusia lui Hristos. Amin!

 16. mihai zice:

  lorena ai perfecta dreptate iar toate ecstea se intampla sub privirile noastre, iar faptul ca suntem orbi asta este cu totul altceva

 17. STOP RFID 666 zice:

  Scuip pe orice fel de act de identitate cu cip si nu primesc nimic.

 18. alexandra Marin zice:

  C. I sau C.E.I. ?

  O.U.G. / 04.12.2012 privind actele de identitate ale cetatenilor romani si actele de rezidenta prevede in art. 13 alin. 2 ca prin act de identitate se intelege: carte de identitate (C.I.), carte electronica de identitate (C.E.I), carte de identitate provizorie si buletin de identitate AFLATE IN TERMEN DE VALABILITATE.
  Art. XI arata perioadele de preschimbare iar in alin. 2 se mentioneaza ca VALABILITATEA actelor de identitate emise INCETEAZA la data expirarii perioadei in care acestea POT FI PRESCHIMBATE.

  NU rezulta expres ca la preschimbare se poate solicita C.I. sau C.E.I., optional, asa cum se prevede pentru cartea de rezidenta la art. IV.

  DECI persoana care refuza C.E.I poate ramane cu o C.I. NEVALABILA !?

 19. Marius Barbu zice:

  nu brava STOP RFID 666 fa cum a zis Parintele Adrian Fageteanu Doamne ajuta-ma sa nu te parasesc ca si Sf.Petru a zis ca el nu’l va parasi pe IISus si sa lepadat de 3 ori
  Parintele Elpidie din Rodos :

  Toate vor incepe de la un papa… si mi-e teama ca va fi urmatorul, care va fi cu adevarat copilul satanistilor care conduc acum Vaticanul. Sa stiti ca Vaticanul nu este papa, Vaticanul este o intreaga organizatie ascunsa in spatele papei care administreaza cu marsavie planuri sataniste. Vaticanul are si oameni care Il iubesc pe Dumnezeu, precum noi ortodocsii, dar are si oameni care au devenit cardinali cu un singur scop: ca sa ajute sa ajunga la putere un singur om care sa ne conduca.

  De aceea, unul dintre acestia va fi profetul mincinos, care va fi conducatorul tuturor religiilor. Cand veti vedea ca il alunga pe acest papa, ca va pleca acest papa, il vor alunga, va incepe procedura inlocuirii lui cu un alt papa, care va fi o personalitate foarte puternica, dar satanica, foarte inteligent, cu o cunoastere vasta, atat de puternic incat va domina toti politicienii, care il vor asculta, si va aduce sub conducerea sa multi arhierei ai bisericii noastre. Multi arhierei ortodocsi vor fi marionete ale acestui fals profet. Asta deoarece stie ca daca va domina pe Patriarh si pe arhierei, prin ascultarea care se face in biserica noastra, va putea sa-i conduca si pe preoti si pe mireni.

 20. Marius Barbu zice:

  Profetia despre Profetul mincinos actualul papa Francisc

 21. Cezar zice:

  Pe mine ma enerveaza atata securitate. Sa ne bucuram totusi ca autoritatile pot spune ca se poate securitate si fara cip. Daca am citit bine acolo am inteles ca protestul anti cip a avut un rol important.

 22. Andreea zice:

  Asta e doar o alta gaselnita by Romania cu schimbatul CI pt. ca ne preg. de intrat in shenghen si cu exceptia faptului ca e mai mica decat CI de pana acum nu are nici o treaba UE cu asta. In Italia CI sunt din carton neplastificat iar ca dimensiune duble fata de cele ce le avem noi in Romania acum.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s