FOTO + VIDEO integral: Mitingul anticip – 14 martie 2013

Galerie | Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

43 de răspunsuri la FOTO + VIDEO integral: Mitingul anticip – 14 martie 2013

 1. Lilica zice:

  Incredbil de puţină lume!!!
  Ar trebui organizat sătămânal un astfel de miting, pentru a se înţelege de fapt, dorinţa acestui popor creştin.

 2. Mircea zice:

  Felicitari tuturor participantiilor suntem cu sufletul alaturi de voi.

 3. Frunza Mihai zice:

  Bravo lor,ma bucur ca mai exista in tara noastra oameni ce vad limpede si vad adevarata dictatura biometrica ce lucreaza prin pasi mici dar siguri sub aceasta falsa masca a libertatii. Tin sa-i felicit pe acest „manunchi” de oameni ce au avut curajul de a-si spune pasurile si de a arata restului populatiei care e inca intunecata la minte ca anumite organizatii ce conduc pamantul incearca sub fel si chip sa inrobeasca omenirea facundui niste sclavi atat ai satanei cat si unui sistem corupt ce vede oamenii doar niste simple numere. Ce sa zic,pacat k au fost putin prezenti,eu m-as fi dus chiar dar sunt inafara tarii si din pacate nu am putut decat sa fiu cu sufletul langa acei oameni. Dumnezeu sa ne ajute si sa infraneze aceasta dictatura….cu toate k exista din ce in ce mai putini care mai cred in adevarata libertate data de Cel ce ne-a creat…. diavolul racneste k o fiara salbatica incercand sa sfasie cate mai multe suflete. Ne indreptam spre apostazie si pustiirea uraciuni incet incet….lumea s-a degradat mult

 4. Silviu Aronet zice:

  Daca ne gindim ca cererea catre Primaria capitalei a fost facuta pentru circa 150 de persoane si au fost intre 1000 si 1500 putem spune ca au fost multi, desi raportat la populatia tarii sunt foarte putini.
  Apoi daca ne gindim ca au fost grupuri, mai mari sau mai mici, din Satu Mare, Oradea si Timisoara, din Bistrita si Suceva, din Botosani, Neamt si Bacau, din Vilcea si Constanta si din multe alte locuri sin tara putem spune ca au fost foarte multi.
  Aceasta mai demonstraza si ca oamenii se pot aduna, pot raspunde unui apel si acesta trebuie sa-l luam ca un cistig.
  Sa ne ajute Dumnezeu ca la urmatoarele actiuni sa fie de 10 ori, sau de ce nu, de 100 de ori mai multi oameni.

 5. Personajul „ierarh” e cel mai tare!

 6. Pingback: Imagini foto si video de la mitingul anticip | Saccsiv's Weblog

 7. rozalia zice:

  sa fim anuntati din timp, sa se puna anunturi prin localitati, ca oamenii vin! Asta este valoarea care ne caracterizeaza ca natie: valoarea crestina. Daca vrem sa ne fie bine, sa tinem de ea!

 8. pcmouse zice:

  bun.ca varianta ciopartita de la hotnews(jidani?) ma cam suparase..

 9. Pingback: FOTO + VIDEO integral: Mitingul anticip – 14 martie 2013 | Buciumul – Periodic de informaţie şi atitudine naţionalistă

 10. Dinu zice:

  O actiune din asta trebuie facuta in fata Patriarhiei, acolo este un sarpe ce se rasfata in placeri lumesti.

 11. Dinu zice:

  Crestinii din Bucuresti sunt atintiti cu ochiii mai mult la Papa spre catolici decat spre credinta lor , Stirile din masmedia si oameni vorbesc mai mult de Papa, se pare ca pe acesti crestinii ,Papa ii conduce.
  Discursurile noastre fratilor sunt slabe nu patrund in inimile crestinilor cu inimile impetrite. Biserica ortodoxa a devenit pentru multi doar un fel de interes financiar mai ales in Bucuresti oameni sunt satuii de preoti corupti sunt satuii de preoti ce invart tot felul de afaceri si astea toate pleaca de acolo de la cel de pe deal. Cu ocazia acestui miting am avut ocazia sa ascult unele plangeri ale oamenilor din Bucuresti , Biserica a devenit o afacere profitabila. Nu se poate asa ceva !!! Dumnezeu uraste la maxim aceste marsavii, crestinii trebuie sa se ridice si sa condamane aceste lucruri din Biserica care toate se fac pe sub mana ca si in politica din Romania ,Dumnezeu uraste aceste lucrari a acestor oameni ce sunt pusi in fruntea Bisericii. De acea lucrurile, nu se misca in Romania ,de acea este zid si nor peste toata Romania. Dumnezeu nu mai ingaduie pe cei mari ai Bisericii. Ierarhi sunt corupti si mutiii !! un lucru pe care Dumnezeu – uraste. Acest sarpe si-a facut un cuib si pana cand credinciosi nu va sparge acest cuib al sarpelui, sa nu ne asteptam la Victorii.

 12. Dinu zice:

  Este dureros fratilor, si durerea este atat de surda pana acolo ca-ti pierzi si ultima suflaree.
  Sa fie o statuie un manechin imbracat in haine preotesti sa nu fie un Episcop!!!? Sa nu fie un om in stare din acest intreg popor . Acest mesaj , acest miting nu a depasit cu nimic mai mult cea ce si trebuia transmis. Sa ne fie rusine noua ca nu suntem instare de un om vrednic care Sa transmita populatiei si crestinilor un Adevar primit de la Dumnezeu. Acesta rusine sa se duca pe cei ce astazi se defata si se rasfata in functii….. si isi impart cascavalul mai rau ca politicienii.

 13. Dinu zice:

  Cu alte cuvinte asta vreau sa zic trebuie sa respingem raul, trebuie sa respingem mutenia si toate chestile urate care se fac nu sa aruncam cu pietre in Episcopi , dar sa nu fim nici primitori de rau. Doamne ajuta.

 14. Saul zice:

  Felicitari celor care au participat la acest miting! Din pacate lumea e prea amortita si manipulata,incat sa mai poata auzi si reactiona. Cat despre ierarhi,nici nu mai am asteptari atata timp cat in sinod e o singura voce.

 15. Paul zice:

  Am toata admiratia pentru crestinii veniti din judfetele tarii la aceasta intalnire si sunt mahnit de slaba participare a confratilor din Bucuresti.Era necesar un minim efort ca un gest de solidaritate crestina si respect pentru Ortodoxia Romana,care actioneaza pentru a ne proteja de agresiunile satanice.Sa ne rugam lui Dumnezeu a ne da intelepciunea de a trai in armonie unii cu altii si cu toate lucrarile lui.Imi iubesc poporul roman,dar ii admir pe nemti pentru atitudinea lor civica.

 16. Ioan Cadar zice:

  “Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia.”
  (Luca 12, 32)

 17. ihodios zice:

  Sub pretext medical, AL PRINDERII POTENTIALILOR TERORISTI, al gasirii persoanelor rapite, AL VITEZEI DE OPERARE IN PRELUCRAREA DATELOR–FRUMOS EFICIENT SI PRACTIC ! DAR??? AMESTECAT CU ,,DRACOS SUB SEMNUL666 se va impune tuturor sa acceptam aceste lucruri. PROOROCIA facuta Sfantul Ioan Evanghelistul in cartea APOCALIPSEI acum aproape 1900 SCRISA in urma revelatiei Divine a devenit POSIBILA IN ZILELE NOASTRE din punct de vedere tehnologic !!!!! Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul Capitolul 13 15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

 18. acelas zice:

  interesant, frumusel, ziditor, de urmat …

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/inedit-rugaciune-cu-alergare-un-sportiv-alearga-pe-muntele-athos-rugandu-se-pentru-neam-102833.html

  altfel,

  sunt uluit cum niste eretici pot emite in public idei si cuvantari pe care mai marii nostri se sfiesc sau poate nici „nu pot” (de atatea „prietenii” profane, lumesti, politice, paganesti etc)

  asta ma pune serios pe ganduri. Ca n-au har, asta-i alta problema, dar iata ce idei pot afirma public in fata credinciosilor lor. (mai imi amintesc acum de alt material al ratacitilor catolici, de peste 100 de ani in care-i infiera pe masoni. Evident, nu e de „forta” cercetarii amanuntite si pertinente a mitropolotului Nicolae Balan de la inceputul secolului, dar avea o argumentatie logica bunicica. Nu mi-a venit sa cred. Am sa o caut poate din nou..). Cred ca Mantuitorul ne va judeca f. drastic pe noi ortodocsii ..

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/biciul-de-foc-al-papei-predica-uluitoare-a-noului-suveran-pontif-asa-ceva-nu-s-a-mai-auz-1028320.html

 19. Mihai zice:

  Pentru cei interesati, mai este o varianta, la adresa: youtube.com/playlist?list=PLpzJMPDCOSUOYFSZplOe6iqwPbipY8Euq
  De veti considera ca este util, se pot pune filmarile la inceputul paginii.

 20. Pingback: Și eu am fost acolo! | Potecile Mele

 21. sorina zice:

  Voi care comentati si va mirati de cat de putina lume a participat la miting se vede ca nu a-ti fost prezenti. Eu m-am saturat de cei care numai dati din gura. La placinte inainte, la razboi inapoi 90 la suta din manifestanti erau din provincie , in special Moldova , oameni care au sacrificat bani si timp de la servici ptr. a veni sa protesteze .. Bucurestenii sunt morti chiar si folcloristii care mai merg pe la biserica. Daca era un meci sau un spectacol erau cu zecile sau chiar sutele de mii.

 22. Anca V. zice:

  @sorina

  Nu sunt chiar toti Bucurestenii morti, mai sunt si exceptii.

 23. ihodios zice:

  ACEST CIP ESTE SEMNUL DESPRE CARE SE VORBESTE IN PROOROCIA facuta de Sfantul Ioan Evanghelistul in cartea APOCALIPSEI, acum 1900 de ani , SCRISA in urma revelatiei Divine , doar acum a devenit POSIBILA IN ZILELE NOASTRE, din punct de vedere tehnologic, punerea in practica a celor scrice in : !!!!! Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul Capitolul 13 versetele 16-18 , 16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Fiara apocaliptica SAU FIERATANIA , SUPERCOMPUTERELE care vor gestiona informatiile transmise de cipurile oamenilor

 24. Pingback: ”E singurul Ierarh pe care l-am gasit”. Mitingul anticip – 14 martie 2013 | Graiul Ortodox

 25. grigore zice:

  Asa este multi oameni au venit din orasele tarii iar din Bucuresti putini, asa s-a intamplat si la marsul normalitatii, unde au venit cu autocarele multi de la asociatia Martirii Brancoveni din alte orase reprezentand mai mult de jumatate din cei prezenti.
  A fost frumos acolo m-am simtit inconjurat de oameni cu aceeasi credinta, m-a impresionat mult prezenta multor monahi a maicilor de la diferite manastiri, a tinerilor constienti de ce ii asteapta, a altora mai in varsta care nu au stat acasa, ci au fost prezenti acolo. Mi-a parut rau ca un grup de legionari care stateau linistiti ascultand ce se vorbea, au fost luati si trimisi de acolo, de catre jandarmi, ba au mai fost si legitimati, unii se tremeau ca o sa mai primeasca si o amend. Adica cei care au constientizat cel mai mult aceasta problema, care au mai scris pe diferite site-uri despre acest pericol, care au oprit transmiterea unui film pro homosexual la muzeul taranului roman, acestia au fost alungati de acolo. Niste brute de jandarmi care nu s-ar lua de tiganii de pe strada, care ies la pensie la 45 de ani ( in timp ce altii la 65) obisnuiti sa asculte te miri ce ordine, ajung sa ii indeparteze pe acesti legionari care au aratat cel mai mult despre acest pericol al cardurilor electronice.
  A fost totusi multa lume acolo, la nici un miting, in afara de cele sindicale, nu au fost atatia si ce lume… se vedea ca au o traire crestina, ca erau si patrioti, cunosteau problema legata de carduri. Sper sa mai urmeze si altele.

 26. Mălin zice:

  S-a iudaizat intreaga presa ?
  Unde este presa crestina ?
  Despre mitingul anticip:

  http://www.mediafax.ro/social/miting-anticip-in-bucuresti-o-mie-de-persoane-la-protest-10667857
  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/protestul-cardurilor-de-sanatate-nu-vrem-sa-ne-satanizam-cu-cardurile-666-e-cifra-diavolului.html
  http://www.money.ro/miting-anticip-in-bucuresti–o-mie-de-persoane-la-protest_1243561.html
  http://m.hotnews.ro/stire/14416479
  http://www.rtv.net/preotii-protesteaza-in-fata-palatului-parlamentului-impotriva-cardului-de-sanatate_70728.html
  http://adevarul.ro/news/bucuresti/video-1000-oameni-participat-miting-anticip-desfasurat-parcul-izvor-capitala-1_5141fe4400f5182b8509ad42/index.html
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/ochiul-diavolului-din-cardul-de-sanatate-1028205.html
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/bucuresti/aproape-1-000-de-oameni-la-un-miting-anticip-desfasurat-in-capitala-296142.html
  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/miting-inedit-in-capitala-preotii-lupta-impotriva-chipurile-din-carduri-439107.html
  http://www.cancan.ro/actualitate/intern/cateva-sute-de-preoti-si-calugari-protesteaza-in-fata-palatului-parlamentului-afla-ce-ii-nemultumeste-pe-slujitorii-domnului.html
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14414653-miting-preotilor-calugarilor-contra-cardului-sanatate-palatul-parlamentului.htm
  http://www.tvrnews.ro/protest-al-preotilor-calugarilor-si-enoriasilor-fata-de-cardul-de-sanatate-cu-cip_28201.html
  http://www.realitatea.net/protest-al-preotilor-la-parlament-contra-cardului-de-sanatate_1134815.html
  http://www.realitatea.net/miting-al-preotilor-si-calugarilor–iata-motivul_1134390.html
  http://www.wall-street.ro/articol/Social/145736/miting-anticip-capitala-card-de-sanatate.html
  http://www.napocanews.ro/2013/03/protestul-a-sute-de-preoti-la-parlament-fata-de-cardul-de-sanatate-mancati-cu-masura.html
  http://www.revista22.ro/miting-al-preotilor-si-calugarilor-contra-cardului-de-sanatate-la-palatul-parlamentului-23417.html

 27. Saul zice:

  Unde ai auzit de presa crestina in Romania?! Toata presa e subordonata iudeo-masoneriei,care dezinformeaza si manipuleaza populatia. Daca nu ne vom face auziti cu mai multa astfel de proteste,de mare amploare,nimeni nu o sa ne ia in seama. Poate nici asa,ca are vrajmasul grija.

 28. cristina zice:

  De ce PATRIARHIA ROMANA,nu a participat la acest miting,de ce nu se implica in combaterea documentelor biometrice,fiind stiut faptul,ca acestea sunt premergatoare,pecetii lui Antihrist? BOR este condusa de patriarhul Daniel si se zvoneste faptul ca este MASON.Daca este adevarat inseamna ca se adeveresc profetiile din Biblie,in care se spune ca in timpurile din urma,bisericile vor fi poleite cu aur,dar nimeni nu va intra in ele,pt ca acolo nu il vom mai gasi pe Dumnezeu ci pe Satana.Biserica trebuie sa se opuna clar si vehement si sa-si apere credinciosii. In Grecia,biserica si majoritatea preotilor se opun acestor documente si indeamna credinciosii sa nu accepte aceste documente,pe cand in Romania nu am vazut prea multi prelati facand asa ceva(cu mici exceptii).Populatia trebuie informata despre pericolul care ne paste si Patriarhia trebuie sa fie alaturi de oamenii care lupta impotriva lui Antihrist.

 29. iulia zice:

  ar trebui ca aceste manifeste sa existe in toate bisericile ortodoxe, si la fel tabele unde oamenii sa semneze impotriva implementarii acestor acte. insa predomina nepasarea multora.pacat! cred ca si prin aceste banale instrumente poti forma mana alesilor sa nu continue aceasta masura!

 30. Sergiu zice:

  Fratilor, Va multumesc tuturor celor care ati venit la Mitingul de la Bucuresti.Eu am fost si am fost placut impresionat de curajul de care au dat acei cati au fost,chiar daca nu foarte multi, insa tb de continuat cu mitinguri, cu mesaje adresate la cat mai multa lume(mass media, oameni de rand, afise, ierarhi, guvernanti etc),ca astfel se mai trezeste cate unul altul si incet,incet vom creste la numar.
  Va multumesc inca odata si sa strangem randurile ca sa ne cunoastem si sa fim mai uniti. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 31. boboc zice:

  participarea la miting a fost o marturisire scrisa in cartea vietii!!!!

 32. Serban Neicu zice:

  Putini, f. preoti de mir la miting, lume (credinciosi ortodoxi sau gura casca….) putina….Bun, f.bun si bine fundamentat mesajul catre Parlament…Nu inteleg de se s-a afisat cu steaguri Miscarea Legionara …? Pe cativa neispraviti, fosti vecini cu mine in bloc, am reusit sa-i identific… In rest nimic special..

 33. boboc zice:

  @serban :niste neispraviti dar daca vor refuza cipul or sa fie in Imparatie!! Cipul este piatra noastra de poticnire !! examenul nostru !!! daca il vor lua si cei ce pe dinafara par neispraviti stie Dumnezeu de ce ii va ajuta sa nu ia cipul !! sant multi neispraviti care au sufletele mai bune si multi ce par slaviti si au suflete murdare chiar iremediabil …

 34. Serban Neicu zice:

  @bobocel… Draga boboc…unde este vorba de cip in propozitie., „piatra de poticnire..” „examenul nostru”.? Patetic….! Este vorba de adunare si de felul in care era alcatuita multimea participantilor… de faptul ca a fost surprinzator ca nu au participat si preoti de mir cu enoriasii lor, de faptul ca am fost neplacut impresionat de prezenta „legionarilor” cu drapel…Ce cautau acolo cu insemnele Legiunii…? Mitingul nu era politic… Da am fost usor surprins de prezenta unor neispravit…DA NEISPRAVITI care cu ceva ani in urma se drogau si i-si faceau nevoile pe scara blocului in care stau…da draga „bobocule”…am fost surprins neplacut.. IN REST VORBELE MATALE PATETICE NU MA IMPRESIONEAZA … DUMNEZEU A LASAT PE OM LIBER SA ALEAGA INTRE BINE SI RAU… CE SE INTAMPLA SE VEDE…! IN REST …POVESTI PENTRU ADORMIT COPII… FIECARE ALEGE…SINGUR

 35. ianiga zice:

  sa nu judecam lipsa a nici unui ierarh, pt ca sunt cativa care sunt impotriva cipurilor arhiepisopul iustinian al maramuresului un ex. care din motive de sanatate nu a putut fi prezent si sigur inca vreo 2 sau 3 mai sunt in toata Romania.in legatura cu Patriarhia ce sa zic dezamagit am fost inainte de miting sa ne inchinam la moastele SF.DIMITRIE si cand au aflat ca am venit la miting anti+cip am fost scosi cu autocarul afara erav de la satu mare

 36. Petru zice:

  Conducatorii tarii vor sa ne controleze!
  Noi ce vrem?
  Dece bucurestenilor va e frica sa veniti la miting? Sau,nu va pasa?
  Tara asta e condusa de niste lacomi de putere!
  Sii noi ce facem? stam acasa si ne uitam la TV gandindune ca oameni aia vor reusi singuri sa opreasca actele biometrice!
  Dar parlamentari ce gandesc:,,UITE! E O MANA DE OAMENI AFARA! AMANAM 7 ZILE SI PAOI CONTINOM!
  Eu nu vreau sa renunt atat de usor la libertatea si demnitatea mea de crestin!
  Voi participa la toate mitingurile inpotriva cipurilor care vor mai fi!

  Vreau o Romanie plina cu flori,
  Cu icoane in scoli si monarhi lucratori,
  Cu manastiri ca niste trandafiri,
  Din fir creste safir, miroase a mir.
  Sangele varsat de martiri, de mucenici
  Nu se uita in timp,
  Dimpotriva, ei simt,
  Mai aproape fiind de poporul roman.
  Valeriu Gafencu, model si exemplu,
  Gheorghe Calciu, Dumitru sau
  Fiul lui Andrei
  Arsenie Papacioc,
  Lume multa, recunoastere,
  A doua nastere prin cunoastere,
  Trec prin tara prin toate orasele.
  E o Romanie cu credinta puternica, mare,
  Devastata, controlata prin televizoare,
  Manipulata, oprimata, calcata-n picioare
  De masonerie, clasa conducatoare.

  Da’ pana cand,
  (Pana cand? )
  Cantand,
  (Cantand)
  Vor iesi strigand:
  „Romania, plang! ”
  Intr-un singur gand
  Sunt generatii la rand!
  Tre’ sa ma crezi pe cuvant,
  Aici pamantul e sfant!

  Mie-mi trebuie Scriptura,
  Nicidecum reguli noi!

 37. Petru zice:

  Cu icoane in scoli si monarhi rugatori,

 38. marieta zice:

  Sunt vremuri apocaliptice.cine marturiseste,i-si salveaza sufletul.
  cine nu,-iadul.
  Fiecare,pentru el.Si,vom fi parasiti,si de prieteni si de frati.
  Acum sunt vremurile,despre care am citit in carti-cine rabda pina la sfirsit se va mintui.
  Sa ne intareasca Domnul cu putere de sus!

 39. Mia zice:

  imi pun o intrebare ca orice om. Foarte multe siteuri ortodoxe au sustinut miscarea anticip si mitingul. De ce pe Razboi intru Cuvant nu a aparut nimic? Ei nu sunt dintre ai nostrii?

 40. iozefini zice:

  @ urat mai vorbesti serban neicu sunt sigur ca nu prea vezi bine, pentru ca acei legionari au niste principii de viata frumoase, sustin valorile romanesti, nu se drogheaza niciodata si nu-i mai confunda cu niste aurolaci care nu sunt interesati de nimic (desi si acestia sunt niste victime fiind parasiti de parinti) mai gandeste-te ca aceia au constientizat si promovat informatiile legate de acest sistem de urmarire a oamenilor. Aruncand degeaba cu noroi nu faci decat sa te murdaresti pe tine si e pacat, pana nu stii mai multe legat de ce fac altii nu mai arunca vorbe fara rost. stiai ca nu sunt din bucuresti si au venit si ei cu autocarul.
  Alta problema, acolo nu exista gura casca ci doar persoane care au venit de acasa si asculta ce se vorbeste acolo, fara sa se manifeste deosebit,cu exceptia unor neaveniti informatori toti ceilalti sustineau ideile sanatoase despre care s-a vorbit . Gura casca sunt cei care se uita la un eveniment organizat de altii, pe care nu-l sustin dar la care se uita din curiozitate.
  Intrebarea de ce nu au venit preotii cu enoriasii lor poate fi un motiv de a te lua si de acestia.
  Intr-adevar e o problema lipsa informatiei, multi nu stiu sau le e teama si ar trebui aflat de cine se tot tem ei de nu vin cu enoriasii, este o cauza si aici. In rest sunt sigur ca citind acest site se pot afla multe lucruri bune si frumoase care ne vor ajuta sa intelegem realitatea in care traim. Intr-adevar suntem liberi dar sa nu alegem ce e prost sau rau pentru noi si fratii nostrii, e bine sa cunoastem lucrurile care au consecinte in timp si nu mai pot fi schimbate, pt ca daca se vor introduce aceste sisteme de urmarire, ele asa vor ramane…

 41. Pingback: Comisia pentru Drepturile Omului: Aviz NEGATIV pentru buletinele cu CIP | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s