Avem un ierarh român care spune NU ecumenismului! Vrednic este!

extras din Conferința care avut loc la Constanța.

Acest articol a fost publicat în ANTI-ECUMENISM, anti-masonerie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Avem un ierarh român care spune NU ecumenismului! Vrednic este!

 1. Mihail Lg zice:

  IPS Irineu Popa – i-a spus unui frate care a intrat in audienta – considera saptamana de rugaciune ecumenica drept un gest fatarnic. Ii numea, cu alte cuvinte, pe ecumenisti (fie ei si din randurile ierarhilor ortodocsi) fatarnici!

  IPS Irineu este Mitropolit al Olteniei, regiune unde nu stiu sa fi avut loc aceasta nefasta saptamana!

 2. Aurora zice:

  Vrednic este !

 3. Preot Danel Dumitru Pisar zice:

  Cinste Ierarhilor Romani care fac ascultare sfintelor canoane si Bisericii,avem nevoie de statornicie ,nu putem da pogoramant decat in Duhul Dragostei Sfintilor Martiri care au pus temelie canoanelor si Bisericii ca find Trupul Lui Hristos iar noi madularele.
  Binecuvantarea Domnului sa fie peste noi toti +Amin

 4. daniel zice:

  E roman, dar nu este membru al sinodului B.O.R. Apartine de sinodul rus. Ce folos daca nu e de la noi? In lumea larga, probabil, sunt multi episcopi antiecumenisti… Ne trebuie episcopi marturisitori aici, in sinodul roman!

 5. Marian zice:

  E important in ce limba a rostit cuvintele dar mai important este ca inca o data se rosteste ideea respingerii ecumenismului. Foarte important este modul in care este pusa problema. Sa nu uitam ca suntem inconjurati de oameni care, deocamdata, ratacesc. Tot de noi depinde, câti se intorc la dreapta credinta. Indraznesc sa spun ca blânda hotarâre e calea cea ziditoare.

 6. dumitru pacatosul zice:

  PUTIN VORBIT PE TEMA ACEASTA ,DAR FOARTE BUN PT. INCEPUT . MISIONARII NOSTRII DIN PUNCTUL ACESTA ,POARTA VESMINTELE GEABA PE UMERII LOR .DAR SE FALESC SARMANII CU ELE SI POZITIA LOR …..

 7. Ionut zice:

  VREDNIC ESTE P.S. EPISCOP ROMAN LONGHIN, ACEST IERARH CU VIATA SFANTA SI INFLACARAT PENTRU HRISTOS CA UN SERAFIM !!! VREDNIC ESTE !!! AXIOS !!!

 8. Elena Bogdan zice:

  FERICE DE CEI CE CE SLUJESC PENTRU HRISTOS,SI NU ALEARGA DUPA FUNCTII INALTE SI VESMINTE STRALUCITOARE. MA REFER LA VIATA MONAHALA DE LA MANASTIREA PETRU VODA, MULTA SANATATE PARINTELUI IUSTIN PARVU

 9. Mihai Zamfir zice:

  AXIOS!!! AXIOS!! AXIOS!! DOAMNE AJUTA!!

 10. Pingback: Se poate pune semnul egal intre schizma si incetarea pomenirii ierarhului ce propaga erezia? | ortodoxiacatholica

 11. vasilica zice:

  VREDNIC ESTE!!!

  Doamne ajuta!

 12. Saul zice:

  Conferinta a avut loc la Constanta? Oare care o fi parerea PS Teodosie? Sau pe el nu-l intereseaza subiectul? Tot ce nu aduce un profit imediat,nu conteaza!

 13. Dinu zice:

  Domnul Iisus Hristos ne cere iubirea noastra, credinta , acelasi lucru cere si credinta noastra ortodoxa, dragoste iubire….. Acestea nu se impaca demigrand si ascuzand Adevarul. Domnul nostru a Fost iubitor de Adevar pentru asta a venit in lume pentru Adevar.

 14. Dinu zice:

  Cum ne spune Matuntuitorul? ” .. pentru acesta am venit in lume …. pentru acest ceas al Adevaaaarului. Pentru ce ne-am nascut noi ?pentru ce traim noi in acesta lume? pentru ce ? ca sa facem ce? sa ne mintim uni pe alti sa ne distrugem sa ceeeeee? Sa ne pese doar de noi sa ne inaltam noi pentru astaa? Cand privesti un asfel de Ierarh te lumineaza.

 15. Dinu zice:

  Si Adevarul te arde, nu te face scrum te arde din fiinta.

 16. Dozamne ajuta.asa este ecumenismul este produsul masoneriei preacurvie duhovniceadca.rusine mare pentru ai nostri ierathi.sfantul fotie sa ne ajute.amin.iertati

 17. Marian zice:

  Vin cu intrebarea: Conteaza sursa ecumenismului? Doar pentru a stii impotriva cui suntem? Nu putem sa-l luam pe NU in brate; pentru ca bratele noastre sunt ocupate! Suntem ortodocsi si nu negam in mod direct, negam afirmând Adevarul.
  Creierul preia si intrepreteaza… dar inima este, sau trebuie sa fie ocupata. Daca gresesc, imi asum afirmatiile.
  Nu cred ca ne inaltam din creier. Tot ce gândim, daca se coboara la inima si nu o impietreste, este bun…? De acolo, se poate inalta, cu indraznirea fara de osânda, spre Cel Care ne va judeca? Poate ca ecumenismul este o treapta prea inalta pentru unii si nu o pot surmonta si se dizolva in ea, cautând explicatii logice-dar usor de manipulat. Ecumenismul este o moneda de care ne vom lovi de acum incolo dar nu vrem sa o folosim. Pare a fi o moneda de care se folosesc institutiile dar Biserica adevarata nu se clinteste din cauza unor bâjbâieli. Poate ca sunt ierarhi ce se vor inclina conceptului de ecumenism dar, in mod tainic, se exclud, si vor afla când este prea târziu? Nu cred ca am dreptate, deoarece nu sunt avizat, dar imi pun intrebari si caut raspuns. Cred cu tarie ca RUGACIUNEA din smerenie poate sa ma inalte si sa ma coboare, lamurind intrebarile. Si mai cred ca vrednicia unora este rasplata rugaciunii!

 18. Marian zice:

  Mai, n-o prea vorbit drept si stiti de ce? Nu pentru ideea care pare ca o sustine ci felul in care vorbeste, zice ca uraste chipul lui Dumnezeu, ca are stima pentru sectari, ca iubeste toate confesiunile,… Mie nu mi se pare curata treaba pe aici. Sa nu ne grabim cu capetele in gard!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s