UE şi Rusia bat palma pentru guvernul mondial

ue-si-rusia-bat-palma-pentru-guvernul-mondial-88035-1Organizații oculte ca Bilderberg și Consiliul pentru Relații Externe au planuri mari pentru Europa. G20, instrumentul perfect pentru punerea în practică a planurilor privind Noua Ordine Mondial. Bilderbergul Herman Van Rompuy cheamă în ajutor marea putere de la Răsărit.

Cu pași înceți, dar siguri, birocrații de la Bruxelles, mânați de Grupul Bilderberg, pregătesc ceea ce unii au considerat a fi doar o teorie complotistă – o guvernare mondială. La finele lui 2012, când lumea creștină se pregătea de Sărbătoarea Nașterii Domnului, la Bruxelles, liderii europeni făceau declarații care au trecut neobservate. În timpul Summit-ului UE-Rusia, desfășurat între 20 și 21 decembrie, la care a fost prezentă „crema” Uniunii Europene și reprezentanți ai Rusiei, a fost repusă pe tapet chestiunea „continuării procesului convergenței și interdependenței, care să conducă la o fuziune politică, economică și socială între statele comunitare și Rusia”. Mesajul a fost transmis chiar de președintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy, una dintre figurile marcante ale Grupului Bilderberg, care, în repetate rânduri, a invocat necesitatea unei „guvernări globale”. ZIUAnews a prezentat anul trecut planurile Bruxelles-ului privind conturarea refacerii Sfântului Imperiu Roman, în jurul Germaniei, care ar urma să își împartă sfera de influență alături de Rusia.

„Lucrând împreună, Uniunea Europeană și Rusia vor aduce o contribuție decisivă la guvernanța mondială și la rezolvarea conflictelor regionale, la guvernanța economică globală în cadrul G8 și G20, și în soluționarea unui întreg spectru de probleme ivite la nivel regional și internațional. Aș dori să îl felicit pe președintele Vladimir Putin, care va prelua președinția G20!”, a spus Van Rompuy în timpul Summit-ului UE-Rusia, ținut la Bruxelles. Termenul de „guvernanță globală” este folosit în mod intenționat în acest fel de elitele politice aflate la putere, care vor să controleze lumea, fiind mult mai vag și mai puțin amenințător decât cel de „guvern global”. Unul dintre cei mai înverșunați adepți ai „guvernanței mondiale”, Jacques Attali, fost consilier al președintelui francez Nicolas Sarkozy, recunoștea, de altfel, că acest termen este doar un eufemism pentru „guvernul mondial” și că, potrivit strategiilor de moment, Van Rompuy i-a dat lui Putin „ce e al Cezarului”.

Misiunea lui Van Rompuy

Ideea unei guvernări mondiale îi este foarte dragă președintelui Consiliului European, care a folosit acest termen încă din 2009, de la preluarea șefiei CE în cadrul UE, la propunerea Grupului Bilderberg și a Comisiei Trilaterale. „2009 este primul an al guvernării mondiale, cu instaurarea G20 în plină criză financiară”, spunea, în urmă cu patru ani, Rompuy, confirmând astfel faptul că G20 a fost creat cu scopul stabilirii unei Noi Ordini Mondiale. Discursurile liderului european nu mai surprind pe nimeni, având în vedere reputația de tehnocrat inflexibil pe care și-a câștigat-o fostul premier belgian, care ocupă în prezent o funcție creată special în contestatul Tratat de la Lisabona, document gândit în laboratoarele mondialiste. După ratificarea Tratatului de la Lisabona, s-a spus că scopul clar al lui Van Rompuy este acela de a accelera proiectul guvernării mondiale, prin crearea unui superstat federal dictatorial, ce urmărește distrugerea suveranității naționale a statelor membre.

Visul măreț al trioului Barroso-Merkel-Rompuy

Într-unul din numerele anterioare ale ziarului ZIUAnews a fost publicată o analiză mai amplă referitoare la pericolul înființării Statelor Unite ale Europei, proiect promovat de președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, și de cancelarul Angela Merkel, o formă mascată de regionalizare a statelor UE, o construcție extremistă care anihilează suveranitatea. Conceptul de Superstat european a fost lansat încă din 1943 de miniștrii naziști Joachim von Ribbentrop și Cecil von Renthe-Fink, care au propus crearea unei confederații europene care ar fi trebuit să aibă o singură monedă și să se bazeze pe principiul regional. Invocând o Europă progresistă și „o Uniune mai puternică”, Merkel, Barroso, Rompuy – iar pe listă poate fi inclus și președintele Traian Băsescu – au făcut lobby masiv pentru transformarea blocului comunitar într-un Superstat UE, în care primează criteriul etnic și unde ideea de națiune este anihilată, prin conceptul de federalizare și regionalizare.

G20, Titanicul guvernării mondiale

Pentru a domina mai eficient planeta, statele cele mai bogate s-au gândit că mai au nevoie de un instrument. Așa a luat naștere, în 1999, G20 (organism ce reunește economiile dezvoltate și marile economii emergente, adică 19 state, inclusiv Rusia, plus UE), în urma crizei financiare care a lovit economiile din Asia și Rusia, începând cu 1997. În 2008, G20 s-a transformat dintr-o reuniune a minștrilor de Finanțe și a guvernatorilor băncilor centrale, într-una a șefilor de stat sau de guverne, la care se adaugă președinții Consiliului European (Van Rompuy) și Băncii Centrale Europene. Lor li se alătură directorii unor organizații internaționale la fel de controversate, precum Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială.

Planul CFR pentru 2013

În paralel, o altă organizație ocultă, Consiliul pentru Relații Externe (The Council on Foreign Relations, CFR), asociată la Bilderberg, a organizat, la finele anului, o masă rotundă, în cadrul așa-numitului Consiliu al Consiliilor, în care tema dezbaterilor a fost „Provocări pentru un guvern global în 2013″. Inițiativa Consiliului Consiliilor a fost anunțată încă din martie 2012 și și-a propus să găsească o strategie pentru formarea unor alianțe în cazul soluționării unor probleme comune stabilite de Consiliul pentru Relații Externe, think tank care s-a autodefinit drept „independent”. Cea mai recentă conferință a Consiliului Consiliilor s-a desfășurat la Moscova, între 12 și 13 decembrie, unde s-a discutat despre „Rusia, Europa și viitorul Guvernării Globale”. Cele patru mari teme principale, așa cum reiese chiar de pe site-ul CFR, au fost „Preluarea de către Rusia a președinției G20″, „Criza din zona Euro și economia mondială”, „Siria și funcționarea Consiliului de Securitate al ONU”, „Cybersecuritatea și reformele instituționale”.

Toate conferințele și mesele rotunde ținute de CFR în anul care a trecut arată clar că agenda unei guvernanțe globale există. Iar cei care visează de ani de zile la ea vor să apese mai tare pe pedala de accelerație, pentru a pune bazele unui guvern mondial. Soluțiile enunțate la conferințele acestui think tank acoperă toate domeniile – geopolitică, știință, sănătate, economie sau comunicații – și toate reprezintă premisele unei fuziuni în cadrul unei agende globale a controlului centralizat.

Oculții care conduc lumea

CFR, considerată una dintre cele mai importante și complicate organizații din America, militează, încă de la înființarea sa, în 1929, pentru o Nouă Ordine Mondială. Consiliul numără peste 4.000 de membri – foști președinți americani, ex-secretari ai Departamentului de Stat, senatori, strategi militari sau oameni de afaceri. Din board-ul de conducere fac parte fostul șef al Trezoreriei americane și, totodată, fost președinte al Goldman Sachs, Robert Rubin, foștii secretari de stat Madeleine Albright și Colin Powell, precum și ziariștii Tom Brokaw și Fareed Zakaria.

Foștii secretari de stat Henry Kissinger, George Shultz și James Baker sunt membri pe viață, la fel ca Hillary Clinton și soțul acesteia, Bill Clinton, primarul New York-ului, Michael Bloomberg, șeful televiziunii Fox News, Roger Ailes, magnatul media Rupert Murdoch, vicepreședintele Joe Biden și foștii președinți George H.W. Bush și Jimmy Carter.

Deși mulți susțin că este doar un mit, se spune că niciun membru al administrațiilor de la Washington nu este numit în funcția respectivă dacă nu are OK-ul Consiliului. Fie că la putere s-au aflat democrații, fie republicanii, toate posturile-cheie (consilierul Securităţii Naţionale, secretarul de Stat, secretarul Apărării şi secretarul Trezoreriei) au fost și sunt în continuare încredințate celor cu apartenență la CFR.

de Luciana Pop | ZiuaNews

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie, anti-politica, anti-sionism, anti-ue și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

31 de răspunsuri la UE şi Rusia bat palma pentru guvernul mondial

 1. Nikolai zice:

  Inainte de intrarea Romaniei in EU vladicii BOR inaltau rugaciuni fierbinti prin catedrale ca tara noastra sa fie integrata cu succes in soviet, parca mai spuneau ca Europa are nevoie de cultura, valorile, si ortodoxia romanilor sau cam asa ceva. Mare dreptate au avut! EU chiar are nevoie de acestea toate pt. a le face sa fie doar istorie sau ceva cu aparenta infatisare de cele enumerate mai sus. Acum se pune intrebarea : cat va mai dura pana cand din nou vor mai inalta fierbinti rugaciuni de data aceasta pentru integrarea Romaniei in NOM? Salutarile mele calduroase tuturor acestor inaltatori de rugaciuni fierbinti!

 2. Stoleriu Sorina zice:

  vai de steaua nostra………

 3. crestinul ortodox zice:

  candva va spuneam dar ati sters mesajul acela cum Putin a spus ” si acum a sosit timpul ca ue sa devina un lider politic ”
  si aici vor a a ajunge lider economic , lider politic ADICA GUVERNUL MONDIAL si apoi intronarea ca lider religios a spurcaciunii celei mari care e aici pe acest pamint …
  asemeni am mai spus … si asemeni am vazut pe cei doi Vladimir si tanti Ludmila ca doi circari imbracati si sareau dintr-un picior in altul pe o scena pentru a ajunge la o sfoara intinsa …
  ce sunt ei decat niste ‘ circari ‘…ce respecta atat regulile celor ce intind sfoara pe scena acestei lumi …si au ajuns la acea sfoara si apoi s-au facut nevazuti intr-un intuneric de nedescris
  nu deznadajduiti „ROMANIA Isi Are drumul ei ” Sfantul Parinte Arsenie Boca
  amin!

 4. Nima zice:

  Prin mintile alea ale voastre fierbinti, care vad conspiratii la tot pasul… v-a trecut cumva si varianta aia cu care Asia se uneste si domina lumea? Pe frecangii aia din SUA ii intereseaza numai banul, gheseftul. La fel pe evreii din Israel sau de unde vreti voi, la fel o gramada de europeni. DAR… va rog eu sa nu uitati ca Europa NU are nici cea mai mica sansa in fata invaziei turco-arabesti (islamice!) coroborata cu invazia asiatica. Cultura asta crestina cu care fluturati flamuri va disparea in MAI PUTIN DE 30 DE ANI!!! Nu ma credeti pe mine, credeti Vaticanul care spune intr-un studiu cit se poate de ingrijorator si de oficial ca in 17 (saptesprezece!) ani, Europa va fi majoritar islamica. In Olanda AZI din totalul de copii nascuti, jumatate (JUMATATE) sint islamici iar restul de toate celelalte confesiuni, atei etc. In Spania, Franta si Germania, numarul de nasteri se apropie de 35% islamici iar restul se imparte intre TOATE celelalte confesiunile.
  Voi chiar credeti ca vrajelile voastre ne vor ajuta sa depasim acest moment? Nu vi se pare ceva mai normal sa traim intr-o Europa ceva mai puternica?

 5. crestinul ortodox zice:

  De Asta A spus Sfantul Parinte Arsenie Boca
  „intr-o noapte spre zi veti fi ocupati de trei natii rusi , unguri si bulgari … iar peste cei ce va vor ocupa VA VENI PLOAIE DE FOC ”
  sa luam Bine Aminte ca intocmai acestea se vor intampla si sa ne Rugam la Acest SFANT ca Sta deasupra ROMANIEI si ne ajuta daca-i cerem Ajutorul si la MAICA DOMNULUI LA AL SAU SFANT ACOPERAMINT ,
  amin!

 6. daniel zice:

  @Nima,
  „Cultura asta crestina cu care fluturati flamuri va disparea in MAI PUTIN DE 30 DE ANI!!!”
  Poate vor fi momente in istorie cand Crestinismul va fi mai limitat, dar Biserica nu va disparea! Portile iadului n-o vor birui! Insusi Hristos ne spune asta. Ce spune ereticul Vatican, nu ne intereseaza! Euroapa, daca ar trai crestineste, n-ar fi nevoie sa se teama de nimic. Din pacate, Europa e mai mult antihristica!

 7. Stefan zice:

  Rusia nu a batut palma … este doar teatru.
  Este normal pentru un rus care este politician si reprezentant al intereselor rusilor sa faca politica ruseasca.
  La fel cum este norma ca un roman care este politician si reprezentant al intereselor romanilor sa faca politica romaneasca (faptul ca asta nu se intampla este o discutie separata)

  Cel putin deocamdata si nici in viitorul apropiat, Rusia nu o sa fie de acord cu principiul de guvern mondial.

  Ar fi bine pentru noi daca am pune inceput bun intr-o zi si am cauta la lipsurile si rautatile noastre ca neam, ni le-am asuma si am lucra a le schimba in bine.
  Iar nu a cauta la lipsurile altora si a le scoate in evidenta tot timpul si nici a le masca sfortarile si lucrurile bune pe care le fac. In loc sa luam aminte la lucrul bun care cel de langa noi il face si astfel folosindu-ne sa ne putem si noi indrepta cat de putin, alegem mai bine ori sa ignoram ca si inexistent acel lucru ori sal micsoram pana la banalitate ori sa incercam al ponegrii in speranta de a contrabalansa lucrul bun cu cat mai multe ne-bune… in felul asta ,fratilor, lucrurile bune nu au cum sa porneasca din sanul neamului nostru.

 8. Aurora zice:

  Nina
  Esti rau intentionata si PAPISTASA. Vaticanul este suma ereziilor. Te invit politicos sa nu ne mai deranjezi. Daca nu, fii sigura cu nu vei mai primi nici un raspuns de la nimeni !

 9. mihai zice:

  nina in primul rand papa este adeptul noii ordini mondiale, 2 atit obama cat si putin sant 2piese de sah pe aceias tabla, 3 atit unul cat si celalalt trebuie sa fie „baieti cuminti ” si sa faca ce li se spune asta daca nu vor sa aibe si unul si celalalt soarta lui kenedy, deci toate jocurile se fac din umbra si nimic nu este intamplator

 10. valentin zice:

  s-a mai facut cate un acord de asta. s-au intalnit de multe ori mai marii lumii.
  sa ne rugam la Dumnezeu.
  Parintele Cleopa a zis ca Biserica se roaga pentru pace.

 11. Nikolai zice:

  Fratele Natanail: Crede Putin în Dumnezeu?
  Ex ofiţerul KGB Preobrajenski: Nu. El doar pozează în creştin ortodox, pentru a câştiga simpatia ruşilor din diaspora şi a ţărilor în care aceştia locuiesc. În realitate, Putin este răzbunător, crud şi nemilos. Două asasinate recente au scos la iveală aceasta. Asasinatele sunt în opinia mea ordonate de Putin. În octombrie 2006 a fost asasinată Anna Politkovskaia, jurnalistă la ziarul “Novaya Gazeta”. Ea era o binecunoscută critică a lui Putin. Ea lucra de asemenea pentru postul de televiziune “NTV”, în cartierul Ostankino din Moscova. Într-o emisiune la fel de binecunoscută, care a fost apoi cenzurată, ea a spus: „Putin este un personaj criminal. Nu-mi place acest om. Nu-mi plac oamenii cu complexe de inferioritate.” Putin, nu a uitat aceste declaraţii…
  Apoi a fost desigur recenta otrăvire a altui critic al lui Putin, Alexander Litvinenko. Acesta a fost un bun prieten al meu. Sunt convins din nou că Putin a dat ordinul de a fi asasinat dragul meu prieten Alexander cu substanţă radioactivă.
  Fratele Natanail: Nu vă temeţi pentru viaţa dumneavoastră?
  Ex ofiţerul KGB Preobrajenski: Sigur că da. Însă acesta este preţul pe care sunt gata să-l plătesc publicând adevărul despre Putin şi activităţile sale, în special afacerea cu privire la Biserica Rusă din Afara Graniţelor, Biserică pe care o iubesc şi la care ţin mult. Mulţi dintre criticii lui Putin sunt atei, eu nu. Sunt un credincios al lui Dumnezeu şi cred că El mă va apăra. În afară de asta, nu mă întâlnesc cu nimeni din Rusia, nici cu vreun oficial al Ambasadei Ruse. Sunt atent unde mănânc, cu cine mănânc, ce mănânc, şi nu fumez…
  Fratele Natanail: Veţi părăsi ROCOR-ul dacă unificarea preconizată oficial pentru data de 17 mai anul curent va avea loc?
  Ex ofiţerul KGB Preobrajenski: Da. Dar lupt încă pentru a împiedica această unificare. Există încă şansa ca unificarea să nu aibă loc. Nu pot divulga tot ceea ce cunosc în momentul de faţă, însă pot spune doar atât: Lavru va pierde un mare număr de credincioşi dacă va da curs acestei unificări lipsite de popularitate.
  Fratele Natanail: Cartea dumneavoastră atinge şi nerezolvata unificare dintre Biserica Rusă din Afara Graniţelor (ROCOR) şi Patriarhia Moscovei (MP)?
  Ex ofiţerul KGB Preobrajenski: Foarte mult. Capitolul 2 este intitulat “Operaţiunea Biserica Ortodoxă din Afara Graniţelor”. În acest capitol arăt cum KGB-ul conduce o vastă operaţiune de a unifica Biserica Rusă din Afara Graniţelor cu Patriarhia Moscovei controlată de KGB. Ţelul lui Putin este să-i pună pe toţi ruşii emigranţi din toată lumea care merg la biserică sub controlul KGB. El ţinteşte şi clădirile bisericeşti ale ROCOR, pe care doreşte să le facă proprietatea de stat a Kremlinului. Astfel Putin va transforma toate proprietăţile ROCOR într-un avanpost al intereselor statului Rus în America şi alte state occidentale.

 12. Nikolai zice:

  Acum cer permisiunea redactiei daca se poate sa indic sursa din care am copiat acest fragment din interviu. Prima regula in jurnalistica e de a mentiona sursa citata, e si o regula a bunului simt, eu nu am facut aceasta pt. a nu primi spam din cauza ca site-ul respectiv nu e de-al BOR ci „stilist” de aceea nu vreau sa fiu acuzat de prozelitism.

 13. maria zice:

  Sunt mult prea multe supozitii si in legatura cu Putin si cu Guvernul Mondial , marile puteri in general.Oare daca nu era Putin ales , ceilalti candidati erau mai buni? Nu cred , tot timpul am crezut ca Putin este un om inteligent si este mai”convenabil” pentru Romania sa fie el la puterea Rusiei.Am crezut ca mai periculos ar fi „intinderea” rasei galbene, asiaticilor cum spune biblia decat acestui „guvern mondial”. Nu cred ca va fi un „guvern mondial. In legatura cu „europenii” reuniti , nu cred ca popoare nationaliste precul : franta si altele vor dori „unificarea”, „regionalizarea” asa cum credeti dumneavoastra.
  Este bine sa ascultam de toate , dar sa avem rabdare si mai ales credinta, Dumnezeu nu va permite un rau atat de mare iubeste prea mult omenirea.

 14. Nikolai zice:

  Probabil ca Putin isi inchipuieste un guvern mondial condus de catre Rusia asa cum Vaticanul isi doreste un guvern condus de catre papa etc… Se lupta pt. instaurarea NOM din greu, problema e ca se dau lupte si in interiorul lor pt. cine va fi in varful piramidei, asta cred eu ca incetineste putin instaurarea.

 15. Romeo zice:

  Rusia inseamna in realitate mai putin de 160 milioane de locuitori, din care 20% sunt musulmani.
  In clipa de fata se lucreaza la dezmembrarea ei (cat si a Chinei) dupa model URSS.
  Ce se poate si ce nu, stie mai bine Putin, in cazul in care este de buna credinta…

 16. Maria zice:

  Nikolai,
  Putin nu agreaza Uraciunea Europeana si nici Occidentul ,cu toata politica lui .
  Rusia fiind o mare putere in Europa ,fiind si tara Crestin-Ortodoxa ,nu cade bine Ocultei Mondiale si le va sta in gat permanent .Acestia incearca sa destabilizeze aceasta putere dintre Asia si Europa ,mai ales ca si China i se alatura .
  Nu tot ce se spune despre Putin ,poate fi si adevarul absolut .Sunt multe speculatii .
  Orice tara ortodoxa este atacata mai ales prin liderul ei ,provocand confuzie ,destabilizare ,
  nesiguranta ,metode specifice instalarii GM.
  Daca Rusia nu poate fi atacata din exterior prin razboi ,se incearca destabilizarea ei din interior ,
  prin concetatenii ei .

 17. crestinul ortodox zice:

  CE BINE AR FI SA FIE ASA cum zici …
  DUMNEZEU LE ARATA TOATE …
  La Timpul Cuvenit si dupa cum s-a Profetit de SFINTII PARINTI referitor la aceasta lume si din aceste timpuri

 18. maria zice:

  Daca Domnul este cu noi , toate se vor potrivi pentru binele nostru. Daca este scris sa fie altfel atunci asa va fi . Sa avem credinta . Putin conducatorul Rusiei este ambitos, inteligent dar se pare ca este ateu si asta ar duce la hotarari neortodoxe mai ales in interiorul tarii sale. Sa speram totusi ca va intelege credinta poporului sau intr-un final si va deveni mai uman, in combinatie cu inteligenta sa aiba taria si sustinerea sa conduca Rusia spre un drum bun, favorabil binelui omenirii.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu.

 19. maria zice:

  De asemenea nu cred in articolul dumneavoastra privind „presupusa politica ” a presedintelui Basescu cum ca „a făcut lobby masiv pentru transformarea blocului comunitar într-un Superstat UE, în care primează criteriul etnic și unde ideea de națiune este anihilată, prin conceptul de federalizare și regionalizare”
  Presedintele este in favoarea UE , dar sunt sigura ca nu cu in acest scop iar aceste articole fac rau acestuia si noua in general.
  Noi suntem romani suntem ortodocsi, avem credinta ca si presedintele.

 20. crestinul ortodox zice:

  Pentru Adevarata Credinta Crestin Ortodoxa trebuie scoasa Tara din spurcaciunea si otrava ‘curvei babylonului’ adica ue si nato , fiara antihristica ce vrea a cuprinde suflarea toata pe acest Pamint ..
  si cei ce se inchina fiarei si slujesc cu ardoare AFARA DE PE AST’ PAMINT
  CA-I Pamint Sfant si vom da seama cu chin si amar in fata MAICII DOMNULUI
  „romani , Ce Ati Facut cu Libertatea Voastra ?”
  sa nu credeti ca daca antihristul este pe acest pamint … gata vin cei 3 juma … POATE FI INFRANT CU PUTEREA SFINTEI CRUCI SI CREDINTA ADEVARATA …
  Si Cer FRATIA INTRU HRISTOS SI SFANTA CRUCE DE LEMN -LAVRA PECERSKA
  pentru ca Ce Au Spus Sfintii Parinti se Va Implini Intocmai … DOMNUL si DUMNEZEU ADEVARAT A GRAIT Prin Gura Lor , DUHUL SFANT , DUMNEZEU ADEVARAT INTRU SFANTA TREIME
  asta inseamna Credinta Adevarata
  „Sa iubesti pe Domnul si DUMNEZEUL TAU din toata inima ta si din tot cugetul tau
  iar pe aproapele tau ca pe tine insuti ”
  SA IUBESTI PE DUMNEZEU ADEVARAT … nu pe mamona sau pe cei care prin gura lor spurcata – mamona urla si- i invarte in gheare
  DOAMNE AJUTA Sa Fim Adevarati Crestini Ortodocsi ,
  Amin!

 21. Maria zice:

  maria,
  De unde stii ca Putin este ateu ???
  L-am vazut la tv pe Putin ,la o intalnire cu presedintele Iranului ,acesta salutandu-l pe Putin cu semnul satanist (semnul coarnelor ,degetul mare si cel mic ridicate ,in timp ce ,celelalte din mijloc sunt lipite de palma ,cauta pe net ),iar Putin a ramas cu mainile pe langa corp ,fara sa-i raspunda la acel salut al diavolului .
  Apoi ,Putin are foarte des intrevederi cu cei mai mari ierarhi ai Rusiei ,precum si din Sfantul Munte Athos ,mai mult decat poate avem noi .
  Crezi ca se intalneste cu acesti mari prelati ortodocsi ,ca sa joace table ???
  A fost vazut facand semnul Sf Cruci ,cu multe ocazii ,pt ca este ortodox si nu cum a facut Iliescu
  la tv ,declarand public ,ca „am facut semnul acela ,din respect pt poporul roman ”
  Sa nu crezi ca va exista vreo tara din lume ,care sa nu fie ispitita de antihrist ,asa ca va fi si Rusia Ortodoxa ,va fi si Romania , Grecia , Serbia , Bulgaria , in primul rand unde este Ortodoxie ,apoi celelalte .

 22. maria zice:

  Nu stiu sigur , am citit diverse comentarii si am i nteles ca presedintele Rusiei(PUTIN) ar fi ateu. Imi pare rau pentru comentariu insa am scris „se pare ca este ateu” , as vrea sa nu fie..

 23. Nikolai zice:

  Maria, nu am timp de polemici, Putin nu este ateu, altfel nu avea ce cauta in zidarie, aduceti-va aminte de vizita de curand pe care a efectuat-o in Ierusalim, s-a facut „toate pt toti” ca si patriarhul vostru Bartholomeos, a vizitat manastiri ortodoxe dar a fost si la intalniri cu evreii chiar cu cipilica lor pe cap daca mi-amintesc bine, cand i-au spus ca vor ajutorul lui pt. reconstructia templului a raspuns ca el deaia e acolo… de altfel zidarii slobozi cu asta se ocupa, reconstructia templului.

 24. Maria zice:

  Nikolai,
  Am vazut video-clipul cu vizita lui Putin la Ierusalim si nu s-a vazut absolut niciun gest facut de Putin ,care sa ateste cat de cat asocierea lui cu acesti evrei la Zidul Plangerii ,ci era cat se poate de relaxat si independent ,fara sa faca vreun compromis din punct de vedere religios ,a fost o vizita oficiala ,urmata de un protocol , specific intalnirii presedintelui unui stat puternic precum Rusia ,cu Israelul ,la fel un stat ce joaca un rol mai mult sau mai putin malefic ,pe Planeta .
  Putin nu s-a inchinat la Zidul Plangerii ,ci doar a insotit delegatia , in scopul de a vizita si nu de a se inchina ,asa cum a facut Papa ,cand s-a inchinat impreuna cu evreii si a sarutat Zidul .
  (S-a vazut la tv )
  Reconstructia Templului lui Solomon ,care a fost daramat acum 2500 de ani de regele Babilonului Nabucodonosor ,(in anul 586 inainte de Hristos )si reconstruit de regele Irod ,se va face cu ajutorul Americii ,care , inca de acum 20 de ani ,tot trimite materiale ,construindu-se in prezent ,doar Altarul ,urmand a se construi si Templu ,atunci cand va fi daramata Moscheea lui Omar ,care este construita chiar pe locul Templului .
  Sa nu ne dorim sa se construiasca si sa prindem noi acele vremuri ,pt ca din acel moment ,va fi instalat antihrist in Templu.
  Spui ,”ca si patriarhul vostru Bartholomeus” .Ce inseamna aceste cuvinte ???
  Sa cred ca nu esti ortodox ???In acest caz , se justifica aceasta reactie impotriva lui Putin si a patriarhului ecumenic din Constantinopol ,cu toate ca ,stim si noi ca este ecumenist si mason .
  Dar cat timp este in varful ierarhiei ortodoxe ,noi ne vedem de treaba ,pt ca il va judeca Dumnezeu .

 25. sherlock_holmes zice:

  Oare nu se stie din profetiile sfintilor nostri ca Rusia va purta razboi impotriva Turciei,Israelului ( ajungind sa impresoare Ierusalimul cu trupele sale ) impotriva UE(Nato) si SUA ? In loc de batut palma,sa nu fie mai degraba picioare in ….Buna intrebarea adresata de Maria lui Nikolai,vad ca nu a raspuns,poate nu a vazut-o ?

 26. crestinul ortoodx zice:

  va purta razboi dar TOATE SE VOR FACE SPRE RAZBOIUL DE DISTRUGERE al pamintului , al 3 lea ….
  insa …
  NU ASA SE PROCEDEAZA DACA vrei sa aperi ORTODOXIA
  ‘cu dracul nu se sta de vorba ‘ indiferent sub ce forma ar fi si nu uitati ca insasi Putin a spus , ‘a sosit timpul ca ue sa devina un lider politic ‘ ca lider economic este …
  oare ce nu va este clar in tot aceasta scena pe care o joaca aceste piese de sah dupa cum le muta si trag sforile papusarii , cei ce controleaza si vor a controla lumea ?
  „INSA PIATRA DIN COLTUL ZIDULUI CE NU A FOST LUATA IN SEAMA DE ZIDARI , VA DARAMA TOTUL ”
  Aceasta PIATRA este Domnul IISUS HRISTOS si A Sa Biserica
  si Putin il voi putea privi ca pe un Adevarat Crestin Ortodox ATUNCI cand va Ceda Basarabia -pamint romanesc -O Va Ceda ROMANIEI pentru ca este a ROMANIEI si se va pune punct la … rusofonia din ast pamint Romanesc
  restul ii praf aruncat in ochi …
  dar sa nu uitati Profetiile Sfintilor Parinti spun clar si arata distrugerea Rusiei … iat tot ce a luat de la celelate popoare va da inapoi SA SE FACA ASEZAREA IN VECHILE HOTARELE FIECAREI NATII PE CARE A LASAT-O INSASI BUNUL DUMNEZEU CU MAINILE SALE PESTE NEAMURI …
  si nu va mai imbatati cu apa rece sau vorbe goale …
  ORTODOXIA ADEVARATA SE VEDE IN FAPTE si Roade asemeni daca sunt bune sau otrava spre o si mai multa otravire si inveninare …
  DOAMNE Apara ROMANIA si ocroteste-i pe romani
  Amin!

 27. Maria zice:

  crestin ortodox,
  Spui in comentariu „a sosit timpul ca ue sa devina un lider politic „,daca Putin a rostit aceste cuvinte ,sigur le-a rostit ,ironic ,gandind ca UE nu a fost niciodata un lider politic ,altfel spunea ca este in prezent un lider politic ,in adevaratul sens al cuvantului .Sa fii un lider politic , ca si uniune a mai multor state ,inseamna a fi o structura puternica din punct de vedere politic ceea ce Putin a afirmat ca UE inca nu este ,ci doar este o adunatura de impostori ,de asupritori si distrugatori ai tarilor care au facut prostia de a adera .
  Statele puternice precum Rusia ,nu adera la aceasta uniune super-statala care subjuga tarile si le confisca suveranitatea ,conducand tarile care au aderat ,guvernele si presedintii ,fiind doar niste papusi trase de sforile Uraciunii Europene .
  Au inceput cu lovitura de stat din ‘ 89 , dupa care au distrus industria Romaniei ,agricultura ,
  educatia ,sanatatea ,cercetarea ,resursele naturale ,padurile ,pamanturile , muntii (Rosia Montana ),au introdus desfraul ,coruptia ,hotia ,criminalitatea ,necredinta si toate desertaciunile ,droguri ,etc .
  Unde vezi in Rusia asa ceva ???
  Daca Rusia inchide robinetele , Europa ,printre care si Romania , nu vor mai avea gaz si energie .
  Putea si Rusia sa-si vanda ,sau sa dea de pomana precum Romania (guvernul Nastase ),resursele de petrol ,gaze ,si toate celelalte si sa devina sluga UE .
  De ce n-a facut-o ???
  Pentru ca tine la tara lui !Unde avem noi ,unul ca Putin in toata Romania ???
  Si noua ne-a dat Dumnezeu ,tot ce trebuie unui popor ,fara sa ajunga sa intinda mana in genunchi , Occidentului ,ca sa supravietuim de azi pe maine ,noi care inainte ,hraneam cu produsele noastre ,intreaga lume .
  Avem noi grija lui Putin ,in loc sa ne uitam in gradina noastra si sa ne batem peste cap de prosti ce suntem !

 28. maria zice:

  Lovitura de stat a fost dictata tot de altii interesati in destabilizare dar si dupa asta, am fi avut daca am fi fost de acord sa fi adus Monarhia , Regele Mihai ar fi fost cel mai bun „roman” pentru Romania.

 29. Maria zice:

  maria,
  Ce stii tu despre Hohenzolerni ???
  Stii cine i-a instalat in Romania ,dupa abdicarea lui Cuza ???
  I-a instalat Masoneria . Titlul de rege si l-au cumparat din Franta ,pt ca acestia nu au avut si nici nu au „sange albastru „.
  Au venit cu traista-n bat si s-au ales cu mosii ,paduri ,castele etc ,care ulterior ,le-au fost retrocedate ,din bunavointa ilustrului „domn”prim-ministru Tariceanu .
  Stii ca ,comunismul este produsul masoneriei ?
  In toata Romania ,nu se gasea un roman adevarat sa conduca si ne trebuiau niste nemti ???
  Stii cu ce a plecat ex-regele Mihai ,in Elvetia dupa ce a abdicat ???
  Cu bogatii si tablouri de valoare originale din patrimoniul national , care abia au incaput intr-o garnitura de tren .
  Aceste vagoane au fost prezentate intr-un documentar la tv ,facut de o echipa de jurnalisti de la Discovery ,acum vreo patru ani .
  Apoi sa nu mai vorbim de tradarea ex-regelui ,de jocul acestuia la doua capete (cand cu Hitler ,cand cu Stalin ,etc ),dand bir cu fugitii ,pt ca era fara minte ca si acum ,cel putin atunci avea vreo 20 de ani .
  Asta-i monarhia !
  O tara ,un popor ,sa fie data pe mana unui pusti de 20 de ani ,sa ia decizii pt tara ,in momente
  fierbinti ,in care tara era pandita din toate partile de fortele de ocupatie (Stalin ,Hitler ,etc)
  Inca mai traiesc oameni care cunosc bine adevarul ,traind in aceasta perioada intunecata .
  Care este diferenta dintre monarhie si comunism ? (stiu de la bunici multe lucruri )
  Niciuna .Dictatura ,totalitarism , bogatii curtii regale care traiesc in lux , in contrast cu saracia lucie a oamenilor de rand , s.a.m.d.
  Iar acum este corect sa se lafaiasca in averea Romaniei tot clanul ex-regelui (a adunat ceva cat a fost plecat ),sa stapaneasca castele paduri si sute de hectare de pamant ,iar noi prostii sa asteptam cu nerabdare salariile de mizerie sau pensiile ,platind facturile si din care nu mai ramai cu nimic a doua zi ?

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s