In 2013 se anunţă o escaladare a fenomenului secuiesc, promovat intens de partidele ilegale maghiare

 • usl, udmr impart RomaniaAcordul semnat de UDMR cu USL in privinta unei aliante postelectorale

 • Senator UDMR: O regiune de dezvoltare care să se bazeze
  pe Ţinutul Secuiesc va fi soluţia ideală

 • Laszlo Tokes: Am proclamat 2013 anul AUTONOMIEI

Acordul semnat de UDMR cu USL in privinta unei aliante postelectorale

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a postat, joi, pe site-ul formaţiunii, acordul de colaborare semnat de Ponta, Antonescu, Kelemen şi Borbely, care a fost încheiat în 1 octombrie 2012 şi prin care USL şi UDMR se angajau să formeze, după alegeri, o alianţă politică parlamentară şi guvernamentală.

Acordul a fost semnat la 1 octombrie 2012 de co-preşedinţii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, pe de-o parte, şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi vicepreşedintele politic al Uniunii, Borbely Laszlo, transmite corespondentul Mediafax

“În baza prezentului acord, cele două formaţiuni politice se angajează să formeze, după alegerile din 9 decembrie, o alianţă politică parlamentară şi guvernamentală. În condiţiile în care USL va deţine majoritatea absolută a mandatelor parlamentare va anunţa încă din seara de 9 decembrie cooptarea în majoritatea parlamentară şi în structurile guvernamentale a UDMR”, se arată în documentul citat.

Liderii celor două formaţiuni au mai convenit că, în cazul în care USL nu va deţine majoritatea absolută, UDMR urma să anunţe în seara alegerilor susţinerea unui guvern USL-UDMR, cu un premier desemnat de USL.

“În ambele situaţii, cele două părţi se angajează să participe la consultările prevăzute de Constituţie susţinând în comun candidatul USL pentru funcţia de prim-ministru, să negocieze şi să asigure reprezentarea UDMR în cadrul Guvernului şi a celorlalte structuri guvernamentale, în funcţie de ponderea parlamentară UDMR în cadrul coaliţiei de guvernare”, se mai arată în document.

În acord se menţionează că USL şi UDMR trebuiau să promoveze în perioada 2012-2016 iniţiative politice referitoare la modificarea Constituţiei, reorganizarea administrativ-teritorială a României ţinând cont de tradiţiile, cultura şi istoria zonelor ţării, reglementarea drepturilor culturale ale minorităţilor naţionale printr-o legislaţie adecvată, reprezentarea proporţională a cetăţenilor de etnie maghiară în diferite instituţii, structuri deconcentrate şi instituţii la nivel judeţean şi local.

VEZI AICI ACORDUL DE COLABORARE

“Pe cale de consecinţă, şi cetăţenii de altă etnie vor fi reprezentaţi proporţional în structurile administraţiei locale conduse de reprezentanţii UDMR”, se sublinia în acordul politic.

De asemenea, USL şi UDMR trebuiau să soluţioneze problema liniei maghiare prin departamente separate la UMF Târgu Mureş în conformitate cu înţelegerea semnată în 22 septembrie 2012, la Târgu Mureş, în prezenţa ministrului Educaţiei.

“Părţile semnatare se vor consulta în legătură cu toate problemele ce ţin de identitatea culturală, lingvistică, educaţională a minorităţii maghiare, cu orice modificare a Legii Învăţământului şi nu vor modifica legea decât cu acordul celor două părţi, în special capitolele privind minorităţile naţionale”, se mai sublinia în acord.

Liderii USL şi UDMR au mai căzut atunci de acord ca, până la alegerile din 9 decembrie 2012, să se consulte în legătură cu orice problemă care ţine de specificul problematicii minorităţilor naţionale şi în ceea ce priveşte realizarea investiţiilor publice în infrastructura zonelor locuite de minoritatea maghiară, dar şi să clarifice protocoalele judeţene, unde cele două formaţiuni asigură majoritatea în consiliile locale şi judeţene.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, în 18 decembrie, că a existat un acord semnat de el şi Victor Ponta cu UDMR înaintea campaniei, pentru guvernare în comun, el adăugând că de la declanşarea campaniei şi până alegeri “foarte multe lucruri” nu au decurs potrivit celor stabilite.

Imediat după anunţarea primelor rezultate ale alegerilor, premierul Ponta a declarat că USL începe discuţii cu UDMR, pentru crearea unei majorităţi constituţionale. O săptămână mai târziu, Ponta anunţa că decizia finală este ca UDMR să nu facă parte din Guvern. De pe Mediafax

Senator UDMR: O regiune de dezvoltare care să se bazeze
pe Ţinutul Secuiesc va fi soluţia ideală

Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat, luni, cu ocazia comemorării secuilor ucişi în 1764 la Siculeni, că actuala regionalizare a ţării este „una forţată” şi că o regiune de dezvoltare „care să se bazeze pe Ţinutul Secuiesc, pe judeţele Harghita, Covasna şi o parte din Mureş, va fi soluţia ideală”.

Soluţia UDMR: regiune de dezvoltare

Aproximativ 350 de persoane au participat, luni, la Siculeni, la comemorarea secuilor ucişi în 1764 de trupele imperiale habsburgice. La manifestare au participat, alături de reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, parlamentarii Tanczos Barna, Antal Istvan şi Korodi Attila, precum şi europarlamentarul Sogor Csaba, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Senatorul UDMR Tanczos Barna a afirmat, în cadrul alocuţiunii susţinute în faţa monumentului ridicat în memoria martirilor, că reforma administrativă pe care a încercat să o impună Imperiul Habsburgic în urmă cu 250 de ani seamănă cu reforma administrativă „care se pregăteşte în România” şi că asimilarea forţată a unei minorităţi poate să ducă la evenimente nedorite.

„Reforma administrativă de la sfârşitul secolului al XVIII-lea, încercată de Imperiul Habsburgic împotriva Ţinutului Secuiesc, acum 250 de ani, seamănă foarte mult cu reforma administrativă care se pregăteşte în România. Asimilarea forţată, reforma administrativă făcută cu intenţie împotriva unei minorităţi poate să ducă la evenimente nedorite”, a spus Tanczos.

Senatorul UDMR şi-a exprimat convingerea că politicienii actuali „vor fi suficient de înţelepţi” să nu creeze evenimente nedorite în România prin reforma administrativă şi prin modificarea Constituţiei, garantând drepturile obţinute până în prezent de minoritatea maghiară.

„Sunt convins că majoritatea trebuie să aibă tot timpul în vedere interesele, drepturile unei minorităţi. Minoritatea secuiască nu este venită de azi, de ieri pe aceste mleaguri”, a afirmat Tanczos.

El a afirmat că „actuala regionalizare este una forţată”, întrucât „regiunile de dezvoltare actuale nu sunt bazate pe coeziune istorică, economică, socială, culurală” şi, din punctul acesta de vedere, crede că „o euroregiune, o regiune de dezvoltare care să se bazeze pe Ţinutul Secuiesc, pe judeţele Harghita, Covasna şi o parte din Mureş, va fi soluţia ideală din toate punctele de vedere”.

La rândul său, deputatul Antal Istvan a declarat că drepturile secuimii, apărate cu preţul vieţii de martirii care s-au opus habsburgilor şi pe care comunitatea maghiară le-a recâştigat după Revoluţia din 1989, trebuie păstrate, întrucât „Ţara Secuilor a existat şi va exista nu numai în visele noastre, ci şi în realitate”.

„Ţara Secuilor a existat şi va exista nu numai în visele noastre, ci şi în realitate, sperăm ca actuala majoritate să perceapă acest adevăr în modul cel mai corect şi să intrăm în normalitate pentru deceniile viitoare, să convieţuim în pace şi înţelegere şi să construim împreună patria noastră comună”, a afirmat Antal Istvan.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a susţinut afirmaţiile antevorbitorilor, adăugând că secuii nu renunţă la obţinerea autonomiei.

„Strămoşii noştri au crezut în libertate şi eu cred că autonomia înseamnă libertatea. Şi cred că şi în ziua de astăzi cei care trăim aici şi încercăm să ne păstrăm tradiţiile, limba, cultura luptăm pentru libertate, luptăm pentru autoexprimare, luptăm aşadar pentru autonomie”, a spus Borboly.

Discursurile au fost urmate de depuneri de coroane şi jerbe de flori la monumentul „Siculicidium”, iar manifestările comemorative s-au încheiat cu intonarea imnului Ungariei şi a imnului secuilor.

Potrivit istoricilor, „Masacrul de la Siculeni” (în limba latină Siculicidium, adică „uciderea de secui”) a fost o execuţie în masă, organizată în anul 1764 de armata austriacă împotriva secuilor rebeli care s-au împotrivit încorporării în nou-înfiinţatele regimente secuieşti. Acţiunea a fost ordonată de Nikolaus von Buccow, guvernatorul imperial al Transilvaniei.

Cifrele oficiale ale vremii estimează la 200 numărul morţilor, dar Michael Conrad von Heidendorf, procurorul militar trimis pentru investigarea evenimentelor şi pedepsirea „răzvrătiţilor”, a apreciat că este vorba despre 400 de morţi.

După aceste evenimente, mii de secui – unele estimări indică cifre comparabile cu populaţia a cinci sate secuieşti – au plecat peste munţi, în Moldova, unde, după câţiva ani, în care unii dintre ei s-au stabilit în satele ceangăieşti din Ghimeş şi de pe malul Siretului s-au stabilit în Bucovina în cele cinci sate ale secuilor bucovineni.

| rtv.net

Laszlo Tokes: Am proclamat 2013 anul AUTONOMIEI

Europarlamentarul Laszlo Tokes a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Oradea, ca in acest an Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania si Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) vor organiza o serie de actiuni menite sa promoveze “autonomia si federalismul“.

“Am proclamat anul 2013 anul autonomiei, pentru noi va fi anul autonomiei, care este o valoare europeana, o institutie democratica. Autonomia in cadrul federalismului, pleacand de la existenta sa deja in Europa si avand in vedere de a fi creata si in Bazinul Carpatic – ar putea constitui viitorul nostru politic si national”, a spus Laszlo Tokes, in prima conferinta de presa sustinuta in acest an la biroul sau europarlamentar de la Oradea.

Fostul episcop reformat a precizat ca si-ar dori ca aceste obiective sa fie discutate de toti reprezentantii comunitatii maghiare.

“Reinnoiesc propunerea mea de acum 23 de ani privind revitalizarea colaborarii maghiaro-maghiare in cadrul Forumului de Mediere al Maghiarilor din Transilvania, pentru ca deciziile luate acolo sa reprezinte cu adevarat interesele ungurilor din bazinul carpatic, sa organizam o masa rotunda maghiaro-maghiara pe problemele majore ale maghiarilor din Romania in relatiile cu majoritatea romaneasca, iar acest lucru nu se poate face in cadru privat intre UDMR si Guvern”, a mai spus Laszlo Tokes.

Afirmatiile sale au fost intarite de Toro Tibor, presedintele PPMT, care a anuntat ca, in momentul de fata, se lucreaza la un calendar al actiunilor din acest an menite “sa promoveze autonomia si federalismul”.

“Ne vom concentra pe diferitele forme de autonomie comunitara – autonomia teritoriala si culturala a localitatilor cu statut special, vom continua sa promovam ideea de federalism.

Salutam anuntul facut de noul guvern cu privire la intentia de modificare a Constitutiei, pentru ca acesta este un bun prilej sa ne promovam demersurile. Dar, anul autonomiei nu inseamna doar anul promovarii proiectelor legislative, ci si o ampla miscare populara pentru promovarea autonomiei. Vom initia o serie de astfel de miscari, pentru ca noi credem ca numai prin actiuni complexe se poate promova acest proiect politic.

Avem exemplul celor din Catalonia, care se manifesta in strada de ziua lor nationala. Acest lucru ne dorim si noi, ca Tinutul Secuiesc si Zona Partium sa fie recunoscute ca regiuni istorice cu statut special. Avem nevoie de o presiune, in sens pozitiv, fata de sfera politicului, iar daca sute de mii de oameni se alatura acestui demers, Parlamentul, oricat de majoritar ar fi, trebuie sa ia in considerare acest demers”, a spus presedintele PPMT, Toro Tibor.

Ideile enuntate de Toro au fost completate de Laszlo Tokes, care a precizat ca PPMT si Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania isi vor uni fortele pentru punerea in practica a acestor demersuri.

“Metoda principiala pe care o vom folosi este metoda democratiei directe, impunerea vointei maselor, o practica absolut democratica, de care perioada comunista ne-a dezobisnuit. De altfel, acest lucru s-a intamplat si la Revolutia de la Timisoara”, a mai spus europarlamentarul Laszlo Tokes.

Atat Tokes, cat si presedintele PPMT, Toro Tibor, precum si vicepresedintele PPMT, Szilagyi Zsolt, au criticat si acordul de colaborare semnat intre UDMR si USL in luna octombrie a anului trecut, pe care liderii maghiari l-au numit “pactul secret dintre UDMR si USL” prin care “UDMR si-a tradat propriul electorat”.

“Prin acest pact UDMR si-a tradat propriul electorat, continuand practica minciunilor prin care a reusit la fiecare alegeri parlamentare sa ajunga la guvernare. Acum, insa, Romania are cel mai prost Parlament din ultimii 23 de ani si nu face nota discordanta nici factiunea UDMR. Il putem cita aici pe tovarasul Nicolae Ceausescu care spunea ‘fara deosebire de nationalitate’” , a mai spus Tokes.

| Ziare.com

Acest articol a fost publicat în anti-iredentism, anti-masonerie, anti-politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la In 2013 se anunţă o escaladare a fenomenului secuiesc, promovat intens de partidele ilegale maghiare

 1. ticalin zice:

  In opinia mea, nimic nu se va intampla din cele „prezise” mai sus. Si spun „prezise” deoarece in acest material sunt expuse doar niste declaratii revizioniste, ce apar cu regularitate incepand din 1990. Haideti sa nu ne mai lasam manipulati de propaganda media „poftitoare” de profit.

 2. Cezar zice:

  Bozgorii astia imputiti nu se vor lasa cu una cu doua de la autonomie. Din pacate cu tradatori de tara in fruntea Romaniei au sanse cam mari sa le reuseasca panurile. S-ar putea ca Romania sa pateasca cum a fost in Iugoslavia: Tinuturi unul dupa altul au fost rupte. Ultimul teritoriu care a obtinut independenta a fost Kosovo. S-ar putea ca asa sa pateasca si Tinutul Secuiesc.

 3. floris zice:

  Cu ajutorul bunului Dumnezeu speram sa nu se intample asemenea lucruri.Cred ca trebuie sa fim arenti,dar, in acelasi timp nici nu trebuie sa la dam foarte multa importanta prin media pentru ca ei tocmai asta urmaresc: sa ne enerveze.

 4. valentin zice:

  sunt de acord mai ales cu floris
  Doamne Ajuta si da-ne noua putere sa-l invingem pe vrajmas!

 5. Pai lucrurile astea nu s-ar intampla.daca nu ar exista si tradatorii de la guvernare,care (si nu numai),care trebuie judecati in fata natiunii romane,pt Inalta Tradare si executati fara mila,in public. Nu este posibil,ca Romania sa fie divizata,pe regiunu,pt ca este un stat unitar,suveran,liber si independent,asa cum prevede si Constitutia Romaniei. Liftele astea maghiare,sa se duca dracului in Mongolia,de unde au venit si sa -si mute gandul,ca ar putea avea vreodata,vreun tinut secuiesc,pe teritoriul Romaniei.Daca se va ajunge aici,va garantez ca va fi mare varsare de sange. Lazlo Tokes este un spion si un tradator,trebuie catalogat,persoana non grata,anulata cetatenia romana si expulzat de pe teritoriul Romaniei,urgent.Asa trebuie sa pateasca toti cei care doresc,impartirea Romaniei si destabilizarea ei si cei care atenteaza la integritatea ei teritoriala. Sa le fie rusine guvernantilor romani,care au jurat ca vor apara aceasta tara si interesele ei. Romania,este a romanilor si atat,asta trebuie sa inteleaga toti cei care doresc asa zisa autonomie;daca vor,noi le oferim autonomie pe niste locuri de veci,sa se ingroape acolo,cu tot neamul lor bozgoresc.

 6. crestinul ortodox zice:

  ‘si intr-o noapte spre zi va vor ocupa rusii , ungurii si bulgarii …
  si peste cei ce va vor ocupa Va Veni Ploaie de Foc ‘ Sfantul Parinte Arsenie Boca
  Acestea cu siguranta se vor intampla si sa fim pregatiti pentru asta…
  dar inainte de toate Sa SPUNEM NU Lepadarii de DUMNEZEU ce se vrea prin actele biometrice si Nu Lepadarii de Acest Pamint de la Nistru Pin la Tisa pe Care TREBUIE A Ni-L APARA pentru ca exista intotdeauna ‘reversul medaliei’ ;
  exista intotdeauna Blestemul Pamintului Acesta SFINTIT cu Singele Martirilor si Al SFINTILOR Acestui Neam si Adevarat Este …
  asemeni aceluia ce nu isi pazeste Bine Stalpii Casei si Fundatia pe care stau Acestia …ca atunci se va darama casa peste acesta care nu a stiut atat a pazi temelia cat si rezistenta casei …
  scoate-ti voi „piatra din coltul unghiului ” ca TOTUL SE VA PRAVALI si VETI regreta Amarnic dar ATUNCI TOTUL ESTE PREA TARZIU ,
  si Aceasta piatra este HRISTOS si BISERICA SA , BISERICA Lui HRISTOS
  de asta am spus
  ORI sunt Ierarhi Care constientizeaza Gravitatea Lepadarii Acestui popor crestin ortodox de DUMNEZEU prin aceste blestemate acte si ies in fata A Spune ADEVARUL …sper sa nu se adevereasca cum ca ‘ toti mai marii din BISERICA sunt vanduti si doar pastorii mici vor strange si aduna turma ‘ …
  ORI , ne vom Aduna , Vom Strange Randurile si CU SFANTA CRUCE Inainte , ca nu suntem singuri la Acest Drum , Avem PASTORUL ADEVARAT Cu Noi , Domnul IISUS HRISTOS si Maica Sa Cea SFANTA ,
  Ce cu Al Sau Sfant Acoperamint , Zid de Aparare si Pavaza de Nebiruit Ne Va Fi
  Amin!

 7. Maria zice:

  Datorita acestor guvernanti ,care sunt niste tradatori de tara ,niste scursuri ale societatii ,ce intotdeauna au urmarit doar interes pentru a pune mana pe putere si cu sprijinul acestor unguri care se trag din huni ,si au napadit peste Europa si au intrat ocupand teritorii .
  Toti acestia de la conducere ,merita impuscati ,numai pt faptul ca inchid ochii la toate insultele si amenintarile lui Lazlo Tokes scaraoski cel mare ,care a fost si personajul principal in lovitura de stat din ‘ 89 , acest drac in carne si oase ,crede ca va face la fel ca atunci ,stiind ca aceste lepre din guvern (USL ) stau cuminti ,sa nu-i supere pe unguri ,ca sa poata profita de ei ,cand vor avea nevoie .La fel bozgorii (UDMR) ,o grupare nelegitima ,care a guvernat pana acum ,au tot santajat ,orice guvern de paie ,pe care l-am avut .
  Acesti indivizi (Ponta , Crin , si toti neispravitii ,incapabilii ,hotii si infractorii cu dosare penale ce ocupa functii in ministere ),nu vor misca un deget ,ca sa apere tara de amenintarile ungurimii ,insetata de ani buni ,de stapanire si cotropire a tinutului romanesc si nu a tinutului secuiesc .
  Daca ar dori sa puna capat acestor intrigi si dorinte nebune ale ungurilor ,ar face-o imediat ,fiind majoritari in Parlament ,dand legi aspre cu urmari penale si cu calificative de tradare ,atunci cand in Romania ,tara independenta si suverana ,o sleahta de indivizi minoritari din motive etnice ,abordeaza steagul Ungariei ,fac manifestari impotriva Romaniei ,schimba denumirile localitatilor ,
  batjocoresc tara si pe romani si in ultima vreme ,”s-a urcat scroafa-n copac „,cum spune proverbul si au pretentii la teritorii ,cum nu indraznesc sa ridice capul ,in nicio alta tara .
  Dar fac lepadaturile USL asa ceva ???Ar putea ,fiind majoritari ,sa obtina votul fara probleme si sa treaca aceste legi ,in scopul apararii suveranitatii Romaniei ,sa nu ajungem in situatia Serbiei ,
  cand aproape toate statele Europei ,si nu numai , au facilitat luarea cu japca a provinciei sarbe ,
  Kosovo .De ce au aprobat acest furt ? Pentru a dezbina ,pt a face jocurile murdare ale cotropitorilor si pt a-i aproba .
  Cred ca doar o revolta populara ar putea sa impulsioneze pe cei din guvern , sa puna capat pretentiilor absurde si nebunesti ale ungurilor , asupra teritoriilor tarii .

 8. Doamne ajuta! zice:

  asa e, nu ar trebui sa comenteze astia la noi in tara! daca am avea conducatori patrioti, ar trebui sa-i urce in primul avion spre budapesta, pe toti! dar pentru a se ajunge la ce vor ei, trebuie modificata Constitutia, prin referendum…si nu stiu daca romanii vor vota pentru un stat ne-netional, ne-unitar! daca vor vota, inseamna ca isi merita soarta, dar sa speram ca nu se va ajunge la asa ceva :(Doamne ajuta!

 9. crestinul ortodox zice:

  „ce sa impulsioneze guvernul ” CE GUVERN ?
  Guvernul antihristic , a lui mamona , cu sarsaila in echipa care numai cat sat linga ei …
  ii joaca in gheare si-ui fac voia vicleana
  Acest guvern a lui antihrist in persoana pe care v-am aratat… de cand STRIG si VA SPUN , ma vedeti ca este spurcaciunea cea mare in Asta Tara dar orbi , muti si surzi sunteti …
  raul TREBUIE TAIAT DE LA RADACINA …
  puteti sa va dati voi peste cap si sa spuneti cat a spune … daca raul nu este taiat de la radacina ZADARNIC este TOTUL ..
  nu stiu cum sa va explic dar este un sarpe imens ce capul si il are in guvernarea Acestei tari iar coada spurcaciunii mari este in ce se numeste pe sine ‘preafericit si intaistatator’ …
  si de sus pina jos ‘alesii poporului’ se inchina acestui sarpe …
  si vor a face ca ‘multimea de rand’ sau Cei Botezati Crestin Ortodox sa se lepede de Acest Botez SFANT prin ‘pumnul in gura ‘ sau ‘obligatoriu’…
  ACESTEA SUNT DREPTURILE pe care ni le arata cei ce s-au vandut sarpelului sau diavolului ‘este obligatoriu’ pentru lepadare de HRISTOS ESTE OBLIGATORIU …
  mai TREZITI-VA CA VA SPUN ADEVARUL , sa nu va para rau cand TOTUL VA FI PREA TARZIU … cand „VA ARDE CASA „si TOTUL SE VA PRABUSI …
  pentru ca Aceasta Este SFANTA CRUCE pe care trebuie a o duce , de A LUPTA Pentru ADEVARUL CURAT ce LUMINA VA ADUCE ,
  pentru ADEVAR , CALE si VIATA
  si sa Ne Rugam La Sfantul Acoperamint al MAICII DOMNULUI ca ne va Acoperi si Paza Ne va Fi in aceste timpuri de stransoare
  AMIN!

 10. mihai zice:

  cristina soro, in primul rand de 23 de ani si pina in prezent ne conduc niste curve cu pretentii de fata mare care din pacate noi iam pus acolo prin voturile noastre, 2 in ceea ce priveste populatia maghiara efectiv acestia sant o masa de manevra ca si noi romani de altfel, iar in ce il priveste pe laszlo tokes, pe acesta il doare drept unde va de populatia maghiara, el face niste jocuri pt niste persoane din umbra care acestia asi doresc cu orice pret varsare de sange, vezi cazul yugoslaviei, tara bascilor, irlanda de nord etc

 11. SCHIMBAREA CEA ADEVARATA zice:

  dar noi astia:; A- tot- stiutori si facatori”. ….. CE FAAAACEM?
  cu comentariiiiiiiiii. gen LUGU-LUGU, DA DOAMNE PE MINE SA NU MA LOVESCA …..
  N U S E V A F A C E N I M I C!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s