Din 2013 apare cartea de identitate cu CIP, ce va conţine şi SEMNĂTURA ELECTRONICĂ

carte-electronica-de-identitate_refuz

USL continuă politica Big Brother a regimului Băsescu, hotărând pe ascuns modificarea unei OUG cu privire la noile acte de identitate.

E oficial: din 2013 ne vom face carte electronică de identitate.
Va conţine date biometrice şi semnătura electronică

Din 2013, vom călători în statele Uniunii Europene cu carte electronică de identitate, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă care a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. Cartea electonică e un document distinct de cartea de identitate şi va conţine, printre altele, date biometrice ale titularului, constând în imaginea facială şi imaginile impresiunilor papilare a două degete.

Este vorba de Ordonanţă de urgenţă nr. 82/2012 – pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind evidenţa persoanelor, actele de identitate ale cetăţenilor români, precum şi actele de rezidenţă ale cetăţenilor statelor membre ale Uniunii Europene şi Spaţiului Economic European rezidenţi în România. Ordonanţa de Urgenţă e aplicabilă din 12 ianuarie 2012 (ziua în care a fost publicată în M. Of.).

Cartea electronică de identitate este de tip smart card şi va conţine date în format tipărit sau în format inscripţionat prin tehnologie laser şi în format electronic, precum şi elemente de particularizare şi de siguranţă.

Cartea electronică de identitate va conţine datele cu caracter personal din cartea din identitate, adică: numele şi prenumele titularului, sexul, cetăţenia titularului, data şi locul naşterii titularului, fotografia titularului, C.N.P, adresa de domiciliu a titularului.

Pe lângă acestea, cartea electronică de identitate va conţine informaţii noi despre titular.

Punctual, cartea electronică de identitate va mai conţine prenumele părinţilor titularului, certificate digitale, date biometrice ale titularului, constând în imaginea facială şi imaginile impresiunilor papilare a două degete.

Imaginile impresiunilor papilare se colectează numai cu acordul expres al solicitantului cărţii electronice de identitate sau, în cazul minorilor şi al incapabililor, numai cu acordul expres al părinţilor sau, după caz, al părintelui care exercită autoritatea părintească ori al reprezentantului legal, se arată în alineatul 1 al articolului 17 (2) din Ordonanţa de Urgenţă.

Imaginile impresiunilor papilare colectate la momentul depunerii cererii de eliberare a cărţii electronice de identitate se şterg prin procedură automată imediat după personalizarea acestui document.

Datele biometrice din cartea electronică de identitate

Datele biometrice se înscriu în cartea electronică de identitate pentru verificarea autenticităţii acesteia şi identităţii titularului, potrivit alineatului 2 din articolul 17 (2) din Ordonanţă.

Verificarea identităţii titularului cărţii electronice de identitate se stabileşte prin compararea directă a datelor biometrice preluate de la titularul acesteia, cu ocazia verificării, cu datele înscrise în cartea electronică de identitate, confom alineatului 3 din acelaşi articol al Ordonanţei.

Procedurile de preluare a datelor biometrice pentru emiterea cărţii electronice de identitate se vor stabili prin hotărâre a Guvernului.

Precizare importantă
După personalizarea cărţii electronice de identitate, respectiv a cărţii de identitate şi transmiterea acestora la autoritatea competentă să le elibereze, toate datele stocate în bazele de date de producţie se şterg prin procedură automată.

Cartea electronică de identitate permite titularului utilizarea semnăturii electronice calificate.

Despre certificatele digitale din cartea electronică de identitate

Certificatele digitale se emit şi se înscriu de către Ministerul Administraţiei şi Internelor iar certificatul digital calificat va fi emis de un furnizor de servicii de certificare, acreditat.
Certificatul digital calificat se înscrie în cartea electronică de identitate după ce a fost produs cardul, la solicitarea titularului.
Certificatul digital calificat se poate elibera doar persoanelor având capacitate deplină de exerciţiu, potrivit alineatului 3 din articolul 17(1) din Ordonanţa de Urgenţă.

„In sensul prezentei ordonante de urgenta, prin act de identitate se intelege cartea de identitate, cartea electronica de identitate, cartea de identitate provizorie si buletinul de identitate, aflate in termen de valabilitate”, se arata in documentul citat.

In preambulul OUG, Guvernul mentioneaza ca aceasta masura este necesara intrucat se impune producerea unor acte de identitate sigure, evitandu-se, in acest fel, utilizarea de documente de identitate false sau falsificate.

Ce date vor fi inscrise in cartea electronica de identitate?

In OUG nr. 82/2012 se arata ca documentul este de tip smart card si va contine atat date in format tiparit sau in format inscriptionat prin tehnologie laser, cat si in format electronic. Mai mult chiar, noul document va contine si elemente de particularizare si de siguranta. Concret, datele personale care se inscriu pe cartea electronica de identitate, in format tiparit, vor fi cele care apar si in cartile de identitate, adica:

 • numele si prenumele titularului;
 • sexul;
 • cetatenia titularului;
 • data si locul nasterii titularului;
 • semnatura olografa a titularului;
 • fotografia titularului;
 • CNP;
 • adresa de domiciliu a titularului.

Totusi, noile reguli arata ca in formatul electronic al documentului vor fi inscrise, in plus fata de cele ce apar pe formatul tiparit, si alte informatii, precum:

 • prenumele parintilor titularului;
 • certificate digitale;
 • date biometrice ale titularului, constand in imaginea faciala si imaginile impresiunilor papilare a doua degete (amprente, n.red.).

Conform actului normativ, datele biometrice pentru cartea electronica de identitate se vor colecta de catre Directia Generala de Pasapoarte, procedurile de preluare a acestor date urmand a fi stabilite ulterior prin hotarare a Guvernului.

In ceea ce priveste imaginile impresiunilor papilare, acestea se colecteaza numai cu acordul expres al solicitantului cartii electronice de identitate sau, in cazul minorilor si al incapabililor, numai cu acordul expres al parintilor sau, dupa caz, parintelui care exercita autoritatea parinteasca ori al reprezentantului legal. In plus, noile reglementari arata ca la cererea solicitantului, cartile electronice de identitate pot fi eliberate fara a contine aceste imagini.

Potrivit OUG nr. 82/2012, se vor elibera si carti electronice de rezidenta, iar acestea vor cuprinde aceleasi date inscrise in cartile electronice de identitate.

Important! In actul normativ se precizeaza ca datele cu caracter personal, inclusiv datele biometrice inscrise in cipul cartii electronice de identitate si cipul cartii electronice de rezidenta sunt protejate prin utilizarea unei infrastructuri de chei publice si a unor mecanisme de acces standardizate ICAO.

De cand se elibereaza noile documente?

OUG nr. 82/2012 stabileste ca pana la data de 30 iunie 2013 se va realiza o platforma-pilot pentru constituirea sistemului informatic de emitere a cartii electronice de identitate si punerea in circulatie a cartii electronice de identitate si a cartii electronice de rezidenta.

Totodata, in actul normativ se precizeaza ca punerea in circulatie a cartii electronice de identitate se realizeaza, in mod esalonat, in termen de maximum 6 luni de la data emiterii primei carti electronice de identitate, pe masura asigurarii cu suportul tehnic necesar a serviciilor publice comunitare de evidenta a persoanelor.

Atentie! Potrivit OUG publicat miercuri, data oficiala de punere in circulatie a cartii electronice de identitate se va stabili prin hotarare a Guvernului.

OUG nr. 82/2012 stabileste inclusiv un calendar al preschimbarilor actelor de identitate in carti electronice de identitate, Concret, actul normativ stabileste ca toate actele de identitate eliberate pana la punerea in circulatie a cartii electronice de identitate se vor preschimba in functie de anul nasterii, pe o perioada de 3 ani, dupa cum urmeaza:

 • actele de identitate eliberate persoanelor nascute dupa data de 1 ianuarie 1981 se preschimba in perioada 1 iulie 2013-30 iunie 2014;
 • actele de identitate eliberate persoanelor nascute in perioada 1 ianuarie 1966-31 decembrie 1980 se preschimba in perioada 1 iulie 2014-30 iunie 2015;
 • actele de identitate eliberate persoanelor nascute in perioada 1 iulie 1946-31 decembrie 1965 se preschimba in perioada 1 iulie 2015-30 iunie 2016;
 • actele de identitate eliberate persoanelor nascute pana la data de 31 decembrie 1945 se preschimba in perioada 1 iulie 2016-31 decembrie 2016

Cartea electronica de identitate va avea o valabilitate de 4 ani, pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, si de 5 ani, dupa implinirea varstei de 18 ani.

Cartea electronica de identitate: scurt istoric

Cadrul legal pentru eliberarea acestui document a fost creat de Ordonanta Guvernului nr. 69/2002 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate. Actul normativ stabilea ca data de punere in circulatie a noilor carti de identitate va fi 1 ianuarie 2011. Totusi, la 30 decembrie 2011, o alta ordonanta, de urgenta de aceasta data, OUG nr. 124/2010, abroga prevederea respectiva si, in acelasi timp, stabilea ca data de punere in circulatie va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.

Pe de alta parte, OUG nr. 124/2010 stabilea ca asigurarea cu echipamente si programe informatice necesare eliberarii noilor documente a autoritatilor si institutiilor publice se va realiza esalonat, astfel:

 • in municipiile resedinta de judet, in termen de 18 luni de la data punerii in circulatie a cartii electronice de identitate;
 • in celelalte municipii si orase, in termen de 3 ani de la data punerii in circulatie a cartii electronice de identitate;
 • in comune, in termen de 4 ani de la data punerii in circulatie a cartii electronice de identitate.

| avocatnet.ro

Acest articol a fost publicat în anti-cip. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

108 răspunsuri la Din 2013 apare cartea de identitate cu CIP, ce va conţine şi SEMNĂTURA ELECTRONICĂ

 1. legionarulortodox zice:

  Sincer, multi vor accepta, pentru ca situatia spirituala si sociala a romanului, este la pamant, numai stie pe cine sa urmeze, numai vede adevaratele valori, ne-am invatat comozi si cu pacatul
  Nu mai suntem antrenati, invatati sa aparam Ortodoxia, Tara, Neamul. Mai nou, multi spun….ca sunt cetateni ai europei, nu se mai simt romani……….cam asta e starea populatieie!

 2. vio zice:

  Ce ne facem…..ce ne vom face..noi…copii nostrii…cum putem opri pecetea necuratului..obligatorie !!!???

 3. adytu22 zice:

  Aceasta carte de identitate poate fi refuzata doar daca romanii in majoritatea lor nu o vor accepta ..alta solutie nu este Trebuie facuta o petitie lgala care s aimpiedice acest lucru altfel vom fi nevoiti toti sa ne conformam situatiei date

 4. legionarulortodox zice:

  Petitia este egala cu un servetel nazal, spune mi mie o intamplAre, in care cei care stand pe scaun, la caldura, si copletand petitii, au schimbat ceva…………..TREBUIE ACTIUNE PE TEREN, ADICA SA TE CARI DIN CASA SI SA PROTESTEZI …!oK? SI IN NUMAR CAT MAI MARE……ERA SA UIT…..MATURIZATI-VA…….!

 5. Dinu zice:

  Cronologia si etapele desfasurarii lucrurilor apartine celui ce vrea sa controleze lucrurile. Control :Security ; sunt doar 2 cuvinte , de Stapanire de protejare, de a favoriza , de rasplatire si multe alte chestii.
  Acesta actiune de indentificare dupa un protocol si dupa un sistem omenesc face ca lucrurile sa nu scape de sub controlul , a cui control va ramane de vazut …..daca nu controlezi suburbia unei societati ….,… nu vei trece testul actualei stapaniri,…. pentru desemnare ta …ca Stapanitor , controlor , supervizoor, …. sub deviza „NOI VEDEM TOTUL” „” Noi stim tot” ; si daca nu stim totul despre tine adaugam noi restu, te punem la ciur, te ciuruim , te cernem, te dam prin ciur si putem continua, ca nimeni nu te va ajuta si nimeni te va scapa din mainile noastre. Noi va formam noi va guvernam si voi ne ajutati. Sclavi, Sclavi ,Sclavi,, control ,control ,control; Security, Security , Security.
  Vine crestinul ortodox si intreaba. Va temeti de cineva? ati facut ceva gresit de e atata teama? Ati varsat cumva sangele suburbiei?? de vreti sa controlati totul? Ati facut ceva gresit si incercati sa Stapaniti ? Va rog !!! chiar nu ma intereseaza ce ti facut , dar va rog sa nu va luati de credinta mea, de dreptatea mea de indentitatea mea , de Persoana mea…..

  Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
  În care te-adânciră barbarii de tirani!
  Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarta,
  La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!

  Libertatea omului este data de Dumnezeu si numai Dumnezeu poate sa decida asupra ta.
  Dumnezeul Romanilor este un Dumnezeu drept , Alt Dumnezeu mai drept ca acesta nu este.
  Si noi ne putem invrednici de acest Dumnezeu prin Sf. Ap. Andrei.

 6. Bogdan zice:

  Cel mai grav mi se pare ca vor sa le preschimbe si pe alea vechi, nu vor mai astepta sa expire…

 7. hopa. . daca asa sunt de caini u. s. l. jos cu ei!!!

 8. cu toate astea … ma gandesc la sf. petru care a zis prima data ca el nu se va lepada. si totusi s-a lepadat de 3 ori cu gura lui

 9. io zic sa facem fiecare canonul de la preotul duhovnic, sa fim buni crestini si astfel Domnul va avea grija de noi in vremea cernerii

 10. silentzios zice:

  …si apoi a fost crucificat cu capul in jos pentru ca nu se putea considera pe sine pe acelasi rang cu mantuitorul Hristos. Asa vrei sa faci si tu? Valentin Dorneanu?!

 11. sa ne afirmam identitatea noastra adevarata

 12. Dinu zice:

  Romania e datoare sa zica si sa marturiseasca:
  A primit Sf. Evanghelie Romania de la Americani?, a primit Romania Sf Evanghelie de la China etc? , de la cine ? ,am primit noi Sfanta Evanghelie ?ca sa fim noi datori cu ceva?
  Dormim si dormim din cauza Dusmanilor nostri , din cauza tiranilor, din cauza a celora ce ne-au lipsit si ne lipsesc de libertate. Dar sclavi , noi nu am fost nici o data. Chiar daca stam in sclavie, ducem dorul dreptilor nostri care sau Jertfit pentru noi si pentru a noastra trezire.

 13. suntem crestini deci daca trebuie unii vom si muri pentru Hristos

 14. au fost anuntate de multa vreme toate

 15. nu stiu insa cum trebuie sa facem im materie de lege… proteste, fara proteste, petitii, alte cai mai pasnice poate mai intai si apoi . … nu stiu. dar e destul de clar pentru mine ca nu trebuie sa acceptam acest document. Parintele Iustin nu e un preot oarecare. a zis de multe ori ce urmeaza – mucenicia

 16. Dinu zice:

  Romania are dreptul sa fie supusa doar atunci cand toti cetateni vor fi nascuti in vitro . Pana atunci … mai bine murim cu bunici nostri la Stalingrad.

 17. silentzios zice:

  Unul dintre cei doi inventatori ai codului de bare, Norman Joseph Woodland, a decedat pe 14 decembrie 2012, la varsta de 91 de ani, in casa sa din Edgewater, New Jersey.

 18. Dinu zice:

  Din cauza ca cei vii dorm in papuci ,mortii incep sa marturiseasca . Sa ne atraga atentia, ca bunicii nostri dorm si ca noi traim, si nici decum nu e invers. Daca unii cred ca Romania si-a purtat razboiul dreptatii se inseala.Dumnezeu sa ne ajute sa nu ne inselam si noi cu cei care ne mint si care ne inseala, si care nu lupta pentru dreptate si pentru Adevar. Iar pentru tradatori de neam si tara. Voar primi rasplata cuvenita. Nu de la mine bineintales De la Dumnezeul Cel Sfant.

 19. Dinu zice:

  Bunicul meu nu a murit pentru neam si pentru tara, a trecut Prutu pentru neamul Lui si pentru Tara sa. Dar la Stalingrad a murit pentru cavantul lui , pentru cavantul lui dat si pentru onoarea sa si a nemului sau, care a fost incalcata si batjocorita, nu doar de adversari dar si de cei pentru care s-a dus. si pentru care a luptat.

 20. Dinu zice:

  A lupta pentru un tradator e mai greu sa lupti decat pentru tara ta , decat pentru neamul tau , de cat pentru cea ce este Sfant si Drept….

 21. Dinu zice:

  Si cine tradeaza ? daca nu cel ce varsa sangele dreptilor. Dumnezeu nu este si nu a fost nici o data un tradator. El nu si-a format Slava pe pielea omului, El, Dumnezeu nu a facut inlocuire, nu a facut transplant de organe , El nu a substituit, El a murit pentru om, a murit pentru a Sa imagine si pentru a noastra rascumparare .

 22. Dinu zice:

  De aceia nici un razboi nu este castigat prin tradareee. Prin substituire, prin inlocuire si asa mai departe.

 23. ungureanu mihai-dan zice:

  Dupa cum am vazut ce a fost pe 9 Dec. cind am facut cea ce numai un ciine poate face, adica sa se intoarca la varsatura lui, alegind dupa 23 de ani intoarcerea la COMUNISM, ( urmasii criminalului de drept comun – ILIESCU -) ma indoiesc in mare masura, ca cei care flutura acum stindardul crestinatatii, vor ramine consecventi si dincolo de FACEBOOK.

 24. adytu22 zice:

  inca nu e ceva foarte grav dar e un inceput , trebuie sa ne asumam un anumit risc si ma refer la un anumit lucru , daca acceptam un compromis mai mic sa fim pregatiti sa refuzam un compromis mai mare .O sa vina vremea cand vom fi stransi cu usa si o sa fim obligati sa facem compromisuri atunci vom da test in fata barbatiei noastre in raport cu Dumnezeu

 25. Daniel R. zice:

  Poate fi o soluție să dăm guvernul și președenția în judecată pentru abuz, pentru încălcarea Constituției, pentru punerea în pericol a siguranței personale prin intermediul unor astfel de documente, pentru că președintelui i s-a solicitat referendum printr-o petiție înregistrată la președenție și semnată olograf de peste un milion de români și a ignorat-o, dovedind rea credință ? Sunt și alte motive. Cred că o echipă de juriști buni ar putea să pună în scenă un proces la care să intrăm toți parte. Gândiți-vă cum i-ar sta administrației masono-securisto-sionisto-comuniste în proces dintr-o dată cu măcar atâția câti am semnat pentru opțiune la actele biometrice. Gândiți-vă că cu cât am fi mai mulți, costurile individuale s-ar diminua semnificativ într-un astfel de demers.
  Eu cred că este posibil să-i aducem în tribunal. Trădătorii ăștia de neam și țară trebuie bătuți măr cu propriile lor arme și legi așa încât să nu mai încerce.
  Am o experiență tristă cu un proces pentru permisele de conducere, despre care nu mai știu nimic. Am solicitat redacției în care apăruse articolul și s-a prezentat și pe postul de televiziune locală cazul unui tânăr care a dat statul în judecată pentru că nu are opțiune la permisul cu cip, să îi facă cunoscută lui sau avocatului său adresa mea de email pentru ca să ia legătura cu mine pentru că doream să intru parte în proces. N-am primit nici o veste nici de la redacție nici de la cei implicați și îmi pare rău.
  Chestiunea care trebuie dur atacată nu este legată numai de datele biometrice ci mai ales de faptul că aceste acte permit identificarea și urmărirea persoanei fără cunoștința acesteia. Aceasta înseamnă intruziune în intimitatea persoanei ca să nu vorbim cât de periculoase sunt din acest punct de vedere aceste acte electronice. Dacă asta-și doresc tovarășii lachei atunci asta să aibă : monitorizarea electronică a administrației și în special votul electronic. Nu monitorizarea electronică a persoanei. Exclus. Țări foarte avansate nu folosesc practici din acestea securiste. Da’ ai noștri, două tabere de securiști una portocalie și una roșie, la ce să-i ducă capul lor de marionete ?
  Eu unul intru parte alături de oricine deschide un proces cu statul pe această temă.

 26. daniel zice:

  Din pacate, parintele Iustin, care a declansat protestele din 2009 impotriva pasapoartelor cu cip,acum e mai batran si mai bolnav… Cine sa ne mai urneasca?? Si daca ar avea cine sa ne urneasca din aceasta stare de letargie, cati dintre noi se vor urni??

 27. Daniel R. zice:

  Faptul că ai putea să optezi pentru a nu îți înregistra datele biometrice (amprente și imagine facială) în actele electronice e o șmecherie slabă ca să pară că ai avea opțiune. Opțiunea trebuie să fie la actul electronic în sine și abia apoi la conținutul acestuia. Actul electronic în sine este un pericol la libertatea și intimitatea personală.

 28. Daniel R. zice:

  @daniel
  Mă bucur că te cheamă ca pe mine. Cuvântul părintelui Iustin nu e nici bătrân nici bolnav. E foarte sănătos și de luat aminte. Dacă tot întrebi ”câți dintre noi se vor urni” urnește-te tu și mă voi alătura eu.
  Dintr-o simplă discuție ca aceasta, pe marginea acestui articol, dacă-L rugăm pe Dumnmezeu, Duhul Sfânt ne va călăuzi să facem ce trebuie, să ne găsim cei ce putem fi de folos unii altora și să reușim în demersul nostru de a ne apăra.

 29. Verde Verde zice:

  Eu nu m-am bagat pana acum dar in principiu de data asta as merge la un protest….
  PS: Si uite scenariul de groaza pentru Romania si R. Moldova
  Asta toamna au iesit 3000 de oameni pentru unirea cu R. Moldova dar stim prea bine ca asta vara cateva zeci de Romani si Rusi au stat 2 saptamani pana i-au convins pe cei din guvern sa ii lase fara acte cu cip…

  Bun si prin contrast, acuma vor sa ne oblige astia sa luam buletine cu cip si momentan nici un deget nu se ridica, daca ar fi iar 3000 ar fi bine.. Tineti bine minte ca acum 3-4 luni, pe saccsiv s-a decis si s-a facut petitia anti Lady Gaga, si au semnat-o si persoane care habar nu au de site-urile saccsiv si apologeticum in timp ce ierarhii au tacut malc.
  Mi-e ca si de data asta tot in mainile noastre ramane decizia. Ce sa facem? Mergem dupa slujbe si impartim pliante? Informam lumea si incercam sa ne adunam in marile orase? Daca facem numai in Bucuresti mi-e ca nu va merge… Ce efect ar avea numai 1 zi de protest si intr-un singur oras din tara? Ca sa fim seriosi, cineva de la Cluj, Iasi Botasani nu prea are cum sa stea mai mult.

  Sa nu uitam ca masoneria din R.M si cea din Romania s-au infratit, ca partidele din Moldova inclusiv cele pro-unioniste => PNL sunt si pro- UE.

  Asa ca consider ca trebuie sa ne gandim bine ce facem? si daca e bine pentru ca saccsiv nu recomanda prostestele.
  Prea s-a trecut de atata timp peste problemele importante. Pe lume mai mult ii doare ca vor trebui sa plateasca decat ca le vor fi luate niste libertati

 30. Dinu zice:

  „Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide. ”
  Cu ce cuvinte vii si blande ne invata si ne invata si astazi Mantuitorul nostru.
  Intr-o lume plina de teroare de intuneric de vicii si pofte , de tot felul de suferinte si nevoi Mantuitorul ne spune si azi , cum a spus si prima data.
  ‘Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide. „

 31. crestinul ortodox zice:

  Da…
  Dar uitati ce Este ESENTIALUL anume Ce va Vrea a face Bunul DUMNEZEU cu Acest pamint sau cu ‘cei din dreapta adunati sub SFANTA CRUCE ‘ …
  va spun ca va fi mai intai Voia Lui DUMNEZEU Peste Aceasta TARA , Insa
  SUNT PENTRU A FI UNITI SI NU DEZBINATI , UNITI SUB SFANTA CRUCE cum sunt grecii cu PASTORII ADEVARATI In Frunte si Dati Afara din ACEASTA CRESTIN ORTODOXA spurcaciunile masonii , jidanii ce colcaie pe spatele nostru vrand a ne ingenunchea in fata fiarei antihristice

  noi Trebuie Sa Ne Aflam in Lumina si ADEVAR , sa Stam Drepti in Voia SFANTA A Lui DUMNEZEU ADEVARAT care nimiceste si doboara pe antihristi si spurcaciunea cea mare instalata in guvernarea Acestei tari
  cipul rfid 666 este pecetea spurcaciunii celei mari , a antihristului
  actele cu cip sunt LEPADARE DE DUMNEZEU ADEVARAT , DE BOTEZUL CRESTIN ORTODOX
  NU LE LUATI …
  si
  nu cercati cu degetul , mina care semnati , focul iadului ca nu stiti cum va va cuprinde sau cum vor pune gheara dracii de tot pe voi …
  sa ascultam ce au spus Sfintii Parinti Ai ORTODOXIEI si Ai Acestui Neam
  sa-i ascultam ca altfel VA FI VAI SI AMAR
  si Va spun Acestea
  pentru ca Intotdeauna DUPA FAPTA VINE SI PLATA
  adica ,
  ne lepadam De DUMNEZEU ADEVARAT si CEL Slavit intru SFANTA TREIME de OSTILE INGERESTI ARHANGHELI , HERUVIMI SI SERAFIMI si DOMNIILE …si ATOTIITORUL CREATORUL A TOATE CELE VAZUTE SI NEVAZUTE se Va Lepada de noi si Urgia , Mania Sa DUMNEZEIASCA dar DREAPTA VA FI Plata ce o vom plati pe acest pamint
  pentru ca v-am spus Acest Pamint Este SFANT , Sfintit de Sangele Martirilor si Mucenicilor ce au luptat cu fiara rosie , premergatori antihristului , au biruit fiara rosie si cu Cununa Biruintei Sunt Incununati la DUMNEZEU ;

  Acest Pamint SFANT isi va Cere Pretul Sau pentru cele ce vom face cei care stam ca niste nesimtiti , lasi , tradatori si vanzatori care nu au INIMI VII in piepturi CI PIETRE MUTE CARE NU SIMT , NU AUD SI NU VAD NIMIC Ce Inseamna CREDINTA SFANTA -ORTODOXIA , Acest NEAM si Aceasta TARA
  iar Pretul Cerut VA FI MARE ….
  amin!

 32. crestinul ortodox zice:

  …Dati Afara din ACEASTA TARA CRESTIN ORTODOXA spurcaciunile masonii , jidanii ce colcaie pe spatele nostru vrand a ne ingenunchea in fata fiarei antihristice …

 33. crestinul ortodox zice:

  A TRECUT VREMEA PETITIILOR
  am mai spus , antihristii nu bat pasu pe loc , Tac si fac spre lepadarea de DUMNEZEU ADEVARAT A Neamurilor si spre inchinare la fiara si instalarea fiarei antihristice peste tot in asta lume …
  DAR , ROMANIA ISI ARE DRUMUL EI Ca Suntem pe Pamint SFANT Nascuti , leganati si Crescuti in Credinta Sfanta de DUMNEZEU ADEVARAT -ORTODOXIA , Focul Sfant din noi pentru Acest Neam si Aceasta TARA
  SA NE APARAM CE AVEM AL NOSTRU
  ORTODOXIE, NEAM SI TARA
  CA NU AVETI HABAR CAT DE MARE SI PUTERNICA ESTE DREAPTA LUI DUMNEZEU SI ACOPERAMINTUL SFANT AL MAICII DOMNULUI CARE ii va nimici pe antihristi , vrajmasi ai ORTODOXIEI SI Ai Acestui Pamint , de la Nistru pina la Tisa
  DESTEPTAREA CA AM DORMIT DESTUL
  SI
  „TREBUIE ACTIUNE PE TEREN, ADICA SA TE CARI DIN CASA SI SA PROTESTEZI …! SI IN NUMAR CAT MAI MARE …”
  AMIN!

 34. pcmouse zice:

  dinu. multumesc pt link..am mai vazut filmuletul..dar ce facem fratilor pt prieteni.rudele nostre care le iubim..mama.tata.sora.fratele.var.veri. unchi.matusi.bunici.cum sa le ajutam sa nu primeasca buletinul si dupa aceea semnul?iata o rugaciune ce am gasit pe net:

  Rugaciunea Staretilor de la Optina impotriva pecetluirii cu semnul lui Antihrist

  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzeşte-ne de înşelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, şi ne izbăveşte de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe noi şi pe toţi dreptmăritorii creştini de mrejele lui cele viclene, in tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozirm de frica diavolească mai mult decât de frica lui Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne, Doamne, mai bine să pătimim şi să murim pentru sfânt numele Tău şi Credinţa cea adevărată, decât să ne lepădăm de Tine şi să primim semnul spurcatului Antihrist şi să ne închinăm lui. Dă-ne nouă, zi şi noapte, lacrimi să plângem greşalele noastre şi îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Înfricoşătoarei Tale Judecăţi. Amin.

 35. Pingback: Civic Media anunta ca se va opune prin toate mijloacele legale cardurilor de identitate electronice cu date biometrice, obligatorii de la 1 ianuarie 2013

 36. Mirela zice:

  Sa nu acceptam, fratilor documentele cu cip biometric!!! Sa protestam, sa ne aparam drepturile si libertatea pe care Dumnezeu ne-a daruit-! Sa pretuim cum se cuvine Ortodoxia si neamul nostru. Nu trebuie sa ne lasam prostiti si amagiti cu nebuniile lor tehnologice care ne incatuseaza libertatea! Ne-am nascut liberi, asa sa murim! Cu Dumnezeu vom reusi! Fara frica! Rugati-va neincetat! „Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozirm de frica diavolească mai mult decât de frica lui Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne, Doamne, mai bine să pătimim şi să murim pentru sfânt numele Tău şi Credinţa cea adevărată, decât să ne lepădăm de Tine şi să primim semnul spurcatului Antihrist şi să ne închinăm lui. Dă-ne nouă, zi şi noapte, lacrimi să plângem greşalele noastre şi îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Înfricoşătoarei Tale Judecăţi. Amin.”

 37. crestinul ortodox zice:

  aici consta viclenia antihristului ca vrea a ne aduce pe toti la acelasi numitor comun(intai lepadarea de DUMNEZEU ADEVARAT, de Botezul Crestin Ortodox adica actele cu cip si apoi inscrisul in IAD SI GHEENA -semnul fiarei -rfid 666) pentru numarator comun (cei pecetluiti se vor inchina fiarei si ..vai si amar …)
  nu avea cum sa vina si sa spuna … sunt …si gata
  TOTUL SE FACE CU VICLENIE FATISA , oare ce este asa de greu de inteles
  veti vedea ca multi dintre noi vor fi naimiti adica vanduti dusmanului si se va implini ce s-a spus se vor vinde uni pe altii , mama pe fiica , tata pe fiu …sot pe sotie … parinti pe copii , copii pe parinti …
  Va FI si Cernere si …
  DE ASTA SPUN SA FIM UNITI SUB SFANTA CRUCE , Pastorii ADEVARATI Slujitori in Adevar si LUMINA LUI HRISTOS sa Adune oitele intrucat timpurile se implinesc si PROFETIILE ASEMENI
  “si dupa roade se cunosc ”
  si la ce va asteptati cumva ca slujitorii antihristului sa dea roade bune …
  INSELARE AMARNICA
  Nu vor va decat OTRAVA SI sufletele le vor pentru focul vesnic
  TREZITI-Va PINA NU VA FI PREA TARZIU …
  amin!

 38. ANTICIP zice:

  CUM VREA DOMNUL EL STIE TOT ..
  TREBUIE SA NE POCAIM SI SA NE SCHIMBAM VIATA ,CA ..DACA NU II BAIII.

 39. Cezar zice:

  Nici nu ma gandeam ca vor sa bage buletinele biometrice atat de repede. Pe deasupra vor sa puna si cardul de sanatate de la anul. Chiar nu am idee cum sa actionam: proteste, petitii. Cred ca am avea ceva sanse prin proteste, dar trebuie sa fie o perioada cat mai lunga ca sa le aratam conducatorilor nostii ca noi chiar dorim sa nu se implementeze acest sistem satanic. Si nu in ultimul rand trebuie sa fim in numar mare. In ceea ce priveste o petitie nu stiu daca ar avea vreun rezultat din moment ce BASE` a ignorat cele 1 milion de semnaturi anti-cip

 40. Traian zice:

  O cale de a crea alternativa la buletinele cu cip ar fi sa ne adresam unei case de avocatura care sa ne reprezinte in instanta intr-o actiune legala impotriva Guvernului, in vederea obtinerii drepturilor, ca orice minoritate. Fondurile pentru aceste demersuri ar putea fi colectate intr-un cont bancar, din donatii, cont administrat de persoane care sa mentina legatura si cu casa de avocatura. Trebuie sa ne luptam pentru libertatea noastra daruita de Dumnezeu prin doua cai: rugaciunea si instanta. Restul s-a dovedit a nu fi luat in seama. Pentru instanta ar trebuie sa avem si binecuvantarea Parintelui Iustin.
  Doamne ajuta.

 41. pavel zice:

  trebuie depuse proteste in scris peste tot. la Ministerul sanatatii pt cardul de sanatate, le ministerul afacerilor interne pentru cartea de identitate. trebuie sa-i „bombardam” si sa ne afirmam dreptul de libertate a constiintei.
  ARTICOLUL 29
  (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.
  (2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

 42. ORTODOXA zice:

  Sunt vicleni,vicleni, vicleni, nu acceptati asa ceva, sa fim uniti si sa vb cu preotii din parohii,sa-i informam noi daca ei SE FAC ca nustiu ce raspuns sa ne dea ……. va fi mai rau, DAR BUNUL DUMNEZEU NU NE VA LASA.

 43. Eli zice:

  @Dinu
  Observ ca ai foarte multe de spus…! Sper sa nu te superi daca iti sugerez sa-ti gasesti prin zona unde locuiesti, pe la parohia de care apartini, crestini asemeni tie, carora sa le impartasesti gandurile. Sa discutati crestineste! Ai avea mai mult folos ….! Doamne ajuta!

  @ Daniel R
  ai amintit niste solutii bune de impotrivire, insa se pare ca nu prea are cine sa fie locomotiva pentru aplicarea lor. Nici macar site-ul asta nu indrazneste ceva mai transant. In afara de informare, indemnuri razlete si solutii individualiste. Sa trimitem personal nu stiu ce formulare…! Cata naivitate! Ce s-a ales de milionul acela de semnaturi… Dece nu s-a gasit un avocat sa dea statul in judecata inca de atunci. Avea un milion de semnaturi! O avocata sau judecatoare a facut intr-un timp ceva valuri pe chestia asta, dar a luat-o pe calea simpozioanelor antibiometrice, de parca asta ne lipsea! Ce a reusit acel tanar care, chiar a dat in judecata statul pe cont propriu, pt neacceptarea permisului de conducere biometric? .A ramas o chestiune idividualista, moarta in fasa ! Ce trebuia cumva sa dam fiecare separat in judecata statul? Cati au destui bani s-o faca? Degeaba cantam „unde-s multi puterea creste….”. Dece nu s-a sesizat acest site sau alte bloguri care se bat in piept ca sunt marturisitoare, sa faca un apel, sa-l coopteze pe acel tanar si sa dam impreuna in judecata statul. sa se faca un apel tuturor la unire, dar si la sprijin financiar, caci o judecata nu se poarta pe nasturi. Sa se stie cine este avocatul / sunt avocatii. procedurile etc Conturile in care pot fi transferate ajutoare financiare…. Fapte adica, nu vorbe! O sa dam socoteala pt vremea pe care o pierdem in zadar la calculator… O sa va citesc incontinuare, dar n-o sa mai reactionez decat daca vad ceva concret! Doamne ajuta!

 44. ionut suceava zice:

  nu putem face nimic.atat sa strangem 18 milioane de voturi impotriva anticip..
  ce spuneti?

 45. io consider actul guvernului de a da aceasta hotarare un act de violenta impotriva poporului crestin ortodox,

  nu avea dreptul sa treaca peste cuvantul parintelui Iustini Parvu si a celor 1 milion de oameni care deja si-au manifestat prostestul scris fata de toate actele astea diavolesti

  acest guvern intra intr-o stare de ilegalitate si trebuie sa fie actionat in judecata si trasi la raspundere si pentru alta problema – e vorba de exploatarile de sist.
  daca oamenii au iesit la mine la barlad in strada in numar atat de mare ei de ce continua cu nerusnare porceasca sa semneze pentru firma straina. Domnul e deasupra. Nu vreau sa-i judec sau sa instig la violenta dar vreau sa fac o observatie a starii reale a conducatorilor – ilegala. asta e cuvantul. trebuie sa-i oprim. Atat cat putem – procese, proteste, manisfestari, sa se roage manastirile, noi sa fim cu Dumnezeu si cu fapta buna, cu rugaciunea si noi alaturi de calugarii de la manastiri ca pentru izbavirea de la un mare dezastru. pentru ca norii negri de deasupra Romaniei anunta un mare dezastru. pocaiti-va fratilor, si rugati-va si pentru mine pacatosul, iertati-ma si indreptati-ma daca va transmit ceva gresit. asta e ce gandesc eu acum cand vad ce se intampla pe pamantul asta care inca mai rezista din mila Domnului.

 46. plus ca aia care cica ne conduc, in realitate sunt nistre prosti, oameni cretini fara pic de bun simt, fara ratiune, fara Dumnezeu. cum sa mai rabdam dobitoci de astia sa ne arate ce sa facem/?

 47. eu nu ma mai suport pe mine pentru prostia de care am dat dovada atatia ani, nu stiu cum am putut sa fiu atat de imbecil sa accept astfel de idioti pe listele de vot, sa ma uit la televizor si sa le ascult mojiciile si sa ma complac in rahatul asta pe care il numesc cu atata fast – democratie.

 48. vad ca ajung la acest atat de ravnit parlament toti golanii si derbedeii care se dau bine cu puterea si in rest nu au pic de mila si consideratie fata de neam, sufletul romanului si pastrarea credintei in Hristos.

 49. Emanuel zice:

  Eu intotdeauna i-am admirat pe greci pentru ce au facut nu pentru ca am si eu olecuta de sange de grec in mine. :)

 50. crestinul ortodox zice:

  Avem si Dreptul Dat De la BUNUL DUMNEZEU De A spune Clar si Raspicat
  NU! fiarei antihristice din apus si spurcaciunii celei mari de aici …
  ce vrea prin acesti antihristi din guvernarea Tarii de a ne ingenunchea si transforma IN SCLAVI ai raului si apoi osanda vesnica …
  Scoasa Tara din UE si NATO -ca sunt fiarele antihristice premergatoare antihristului care este pe Acest Pamint si DATI JOS antihristii cu spurcaciunea cea mare din CONDUCEREA ACESTEI TARI CRESTIN ORTODOXA
  De ASTA AM SPUS TAIATI serpii de la cap si Dati AFARA din ROMANIA -Tara CRESTIN ORTODOXA
  spurcaciunea cea mare AFARA , AFARA de pe Pamint Sfant ca altfel …
  „Din Prislop Tara Va Lua FOC ”
  AVEM DREPTUL DE A NE APARA CREDINTA SFANTA
  AVEM DREPTUL DE A NE APARA Acest Neam si ACEASTA TARA CARE INCA MAI ESTE A Noastra PENTRU CA nu suntem Sclavi si Tributari nimanui si niciunei natii cu propria libertate in aceasta lume ..
  Cat Suntem Pe Acest Pamint pe care Ne-am Nascut SI Crescut in CREDINTA SFANTA -ORTODOXIA
  AVEM DREPTUL SA NI-L APARAM CU ORICE PRET
  CACI ATAT NE-O MAI RAMAS
  CREDINTA SFANTA -ORTODOXIA

  si
  Acest Pamint pe care Stam si Calcam caci Ne Este Sfant si Drag Ne Este , Asemeni
  Sa Ne Rugam La SFANTUL ACOPERAMINT AL MAICII DOMNULUI CA VA FACE MINUNI ce nu pot fi intelese de mintea omeneasca ,

  Amin!

 51. Valentin Dorneanu zice:

  cred ca drumul drept este al rugaciunii. tot eu am zis mai sus de proteste, dar apostolii faceau proteste ? ei avut iubire si harul duhului sfant care ii chemau pe cei din lume la credinta.

 52. Valentin Dorneanu zice:

  iar actul ala e un test de la Dumnezeu si e dreptul nostru sa-l refuzam pentru a asculta de cuvantul duhovnicului neamului Parintele iustin parvu

 53. Emanuel zice:

  Eui asa vad lucrurile : de la anu se vor baga actele cu cip dar nu vor fi obligatorii pentru toti, ci le vor da numai la cerere, la cine se va duce personal si va cere sa i se dea astfel de act cu cip. Oare cati se vor duce ? Caci nu vor fi obligatorii urmatorii 4 ani cel putin, deci se vor da la cerere, cine le va dori. Cred ca putini vor voi. Si deasemenea cine se va duce ca trebuie sa isi schimbe buletinul expirat, probabil ca vor insista sa faca buletin cu cip. Insa eu nu cred ca vor obliga pe toata lumea sa ia buletin cu cip, ci se vor face niste proteste legale si se va reglementa si problema asta. Adica vor da sansa celor care vor voi sa aiba in continuare buletine fara cip sa aiba ce vor, deci vor elibera in continuare si buletine de tip vechi. Caci nu se va ajunge la dictatura in halul asta, adica sa ne oblige sa luam cu cip, sau sa ramanem fara cip. Cine va refuza desigur ca nu il vor obliga.
  Si in multi ani de aici incolo, cu timpul, sistemul cu acte fara cip va merge in paralel cu sistemul cu acte cu cip, dar cu timpul cei cu acte de tip vechi vor avea unele probleme, adica unele greutati, insa nu vor fi probleme atat de mari incat sa fie in pericol de moarte.

 54. Valentin Dorneanu zice:

  oricum, sistemul asta cu oameni atat de prosti si de imbecili persista si din vina noastra si a pacatelor noastre. cu o mana de oameni sfinti Dumnezeu i-ar darama intr-o zi pe masoni si pe tradatori

 55. Valentin Dorneanu zice:

  deci sa fim toti sfinti !

 56. Valentin Dorneanu zice:

  ce mai faceti sfintilor nu mai ziceti nimic ?

 57. Aurora zice:

  Vai de capul nostru daca nu iesim la proteste ! Sa ne strangem toti pe Deal , acolo unde este amenajat baldachinul cu moastele Sfantului Dumitru si sa ne rugam la el, dar sa facem apel la Sinod si la Patriarh sa ne spijine in actiunea noastra. Chiar daca nu vor misca un deget, noi sa cerem ajutor in primul rand de la forurile bisericesti, apoi de la cezar. Adica : „aparati-ne voi, arhiereilor, de obligativitatea legitimatiei spre iad, caci voi aveti Harul si Crucea!” Dar sa nu acceptam comunicate de la vreun Stoica sau Motoc, caci astia sunt executanti servili ai Sistemului, ci sa vina insusi Patriarhul sa ne spuna ce si cum ,si daca vine cu citate din tezele de la Bossey , Chambesy, Bruxelles, avem huiduieli din belsug pentru asa tupeu preafericit.

 58. gabriel zice:

  Eu sunt sigur ca Dumnezeu ne va ajuta sa nu primeasca nici un crestin ortodox din Romania aceste carti de identitate..
  Sunt foarte sigur.

 59. Emanuel zice:

  Doua linii :
  – marturisire pe internet pasnica si cu blandete si iubire de vrajmasi, nu cu panica si deznadejde, ca si cum am fi parasiti de Dumnezeu si nu mai avem nici o sansa, cu rugaciunea lui Iisus spusa cu inima nu sec si fara lacrimi si nadejde
  – proteste pasnice si legale in fata guvernului. Si daca vor veni iar ca anul trecut, suporterii lui dinamo ca sa sparga sau sa discrediteze protestul nostru pasnic si legal, noi ne vom urma linia noastra in continuare fara sa ne pese de ei, si orice om din tara asta isi va da seama ca nu avem nimic in comun cu spargatorii aia de protest. Cum a fost si anul trecut ca toata lumea si-a dat seama ca aia aveau cu totul alt scop decat protestantii pasnici, si anume ca erau trimisi de basescu sau voiau cel putin sa discrediteze protestul. Nu vom reusi doar prin portest poate, ca si cei de anul trecut care nu au reusit ce si-au propus, dar ceva si ei au reusit atunci, chiar daca pana la urma USL este tot o mare pacaleala. Insa si noi daca vom iesi in strada pasnic si legal, si vom merge si pana la instanta de judecata pentru apararea constitutiei, atunci cu siguranta vom arata clar ca existam si ca suntem destui de multi, si vom fi luati in seama. Ca daca vorbim doar asa pe intenet cine sa ne bage in seama ? Baba chioara sau cine ? Nu ne va baga nimeni in seama, nicidecum guvernul. Deci trebuie actiune legala, asa cum prevede legea. Si sa atragem si sa ne unim si cu alte organizatii legale care sa sprijine miscarea noastra. Legionarii nu au raspandit doar niste hartii prin biserici si manastiri, ci au luptat cum a necesitat momentul istoric respectiv. Fara sa luptam legal si pasnic, cum o cere momentul istoric prezent, nu vom reusi sa fim luati in seama nici de baba chioara. Solutia este sa ne facem vazuti pe cale legala.
  Si cum ziceam mai sus, rugaciunea in primul rand, si sa lasam al o parte duhul de panica si frica si deznadejde. Sa nu exageram evaluarea situatiei in mod negativ, tragand concluzia ca de acuma am si murit de tot, si in consecinta sa omoram in noi rugaciunea si nadejdea si lacrimile. Ca ESTE PACAT DE MOARTE, caci daca exagerezi cu deznadejdea si frica acestea devin pacat de moarte si opritor de la impartasire, deci e grav. Sa luam aminte al noi insine in ce duh suntem, ca sa nu avem impreisa ca ne mantuim doar cu niste cuvinte de marturisire pe intenet, asa oricum. Caci nu cipul si ecumenismul e dusmanul nostru cel mai rau, si nici chiar diavolul nu e dusmanul nostru cel mai rau, ci duhul lumesc din noi, dupa cum spunea si cuv Piaisie marturisitorul.

 60. Mircea zice:

  Dragii mei frati si surori ortodocsi intru Hristos,

  Eu acum locuiesc departe, insa cu ajutorul lui Dumnezeu ma voi intoarce ACASA ! In tara mea scumpa, la poporul meu drag, la voi ! Nu-mi vine a crede ce vi se pregateste, ce ni se pregateste ! Suntem foarte aproape de vremurile de pe urma ! Acceptarea documentelor de identitate cu cip RFID inseamna lepadare de credinta, lepadare de Hristos Dumnezeul cel Viu, inseamna iad ! FEREASCA DUMNEZEU ! Pentru ca acceptarea acestor documente blestemate inseamna supunere satanei ! Pecetea fiarei este in aceste documente ! Trebuie respinse cu orice pret ! Trebuie facute actiuni de protest, trebuie dat in judecata guvernul, trebuie facut orice actiune care nu contravine lui Dumnezeu Dragostea, pentru a impiedica aceste documente de identitate cu cip RFID ! Nadejdea toata in Maicuta Domnului si in Fiul Ei, Domnul nostru Iisus Hristos ! Daca nu se va reusi oprirea acestor documente, atunci credinciosii ortodocsi care au hotarit sa ramana cu Hristos, trebuie sa se retraga din lume…Nu riscam viata vesnica ! Dumnezeu nu se joaca ! Sunt vremuri de adanca cernere !!! SABIE !!! Sa ne fie Mila de cei inrobiti si orbiti de diavol !

  BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA FIE CU VOI IN VECI ! AMIN !

  Mircea

 61. crestinul ortodox zice:

  Oameni buni , Crestini Ortodocsi este O Lupta intre Bine si rau nu sunt alternative si cai de mijloc …
  mmh …
  ce urat este Traian Basescu , cand vrea a face jocul , voia fiarei … arata mai urat decat cea mai josnica caricatura , …insa in ce Lumina si blandete se Afla sotia dumnealui Maria Basescu si ii spune … sa nu faci asta , gandeste-te si la tara Aceasta la oamenii acestei Tari ..
  va spun la modul cel mai serios , pe Tarian Basescu l-am vazut cum citea dintr-o hartie dar cum citea din acea hartie se facea si mai urat la fata iar sotia dumnealui il implora , il ruga sa nu fac asta ..
  Cer Inca ODATA a nu stiu cata oara Fiti Adevarati CRESTINI ORTODOCSI intrucat numai este nicio lupta care pe care intre partide sau cum le numiti … este o Adevarata Lupta intre BINE si rau …
  spurcaciunea cea mare este la noi in Tara
  Treziti-va Crestini Ortodocsi !
  spurcaciunea cea mare este la noi in Tara este in ‘persoana’ ‘daniel constantin ‘-este sarsaila , antihristul si este acela pe care l-am aratat si v-am spus pentru ca asa mi s-a spus sa spun
  am iesit si am spus si spun ..,.
  LUPTA CRESTINILOR ORTODOCSI A INCEPUT CU ADEVARAT
  SA FIM ADEVARATI CRESTINI ORTODOCSI SA NU NE Lepadam de DUMNEZEU ADEVARAT
  pentru ca spurcaciunea cea mare vrea a pune ghiara pe ROMANIA dar BINELE VA INVINGE AICI pe acest Pamint
  si va fi cum a spus Sfantul parinte Arsenie Boca
  „ROMANIA Isi Are drumul ei ”
  „timpul Sfintilor A Trecut acum este timpul mucenicilor ”
  „SA NU VA FIE TEAMA IN A INFRUNTA fiara antihristica ca MARE PLATA VETI AVEA IN CERURI de La DUMNEZEU ADEVARAT Intru SFANTA TREIME pentru ca ati infruntat fiara antihristica si Biruinta veti Avea ”
  amin!

 62. crestinul ortodox zice:

  …pe Traian Basescu l-am vazut cum citea …

 63. crestinul ortodox zice:

  Cat Suntem Pe Acest Pamint numit ROMANIA pe care Ne-am Nascut SI Crescut in CREDINTA SFANTA -ORTODOXIA
  AVEM DREPTUL SA NI-L APARAM CU ORICE PRET
  SA FIM UNITI
  si
  Preoti Adevarati sa fie Uniti cu noi ,
  Sa Fim ADEVARATI Crestinii Ortodocsi
  SA DUCEM SFANTA CRUCE A ORTODOXIEI impotriva fiarei si a antihristilor caci
  VOM BIRUI , Acoperamintul Sfant al MAICII DOMNULUI Peste noi SI SFINTII ACESTUI Pamint Sfant Ne Vor Sta ALATURI

  CACI ATAT NE-O MAI RAMAS
  CREDINTA SFANTA -ORTODOXIA
  si
  Acest Pamint SFANT
  ca si Neamul de roman
  Ne este Drept si Sfant
  amin!

 64. crestinul ortodox zice:

  Este asa de FRUMOASA si BOGATA Aceasta Tara , data noua romanilor crestini ortodocsi pe Acest pamint
  DE CE VA BATETIJOC de Ea ?
  De ce voiti a o instraina si a o vinde ?
  De Ce nu PRETUITI CE AVEM DAT De LA BUNUL DUMNEZEU Pe Acest Pamint Credinta SFANTA in care ne-am nascut si crescut -ORTODOXIA , Acest Neam si Aceasta Tara ???
  TREZITI-Va Oameni Buni , ca n-or sa moara caii cand or sa vrea cainii
  Sa Fim ADEVARATI CRESTINI ORTODOCSI
  si In Fapta si in CUVANT
  caci ni-i Pamintul Sfant
  amin!

 65. Dinu zice:

  Capitolul 14
  1. Şi când a intrat El în casa unuia dintre căpeteniile fariseilor sâmbăta, ca să mănânce, şi ei Îl pândeau,
  2. Iată un om bolnav de idropică era înaintea Lui.
  3. Şi, răspunzând, Iisus a zis către învăţătorii de lege şi către farisei, spunând: Cuvine-se a vindeca sâmbăta ori nu?
  4. Ei însă au tăcut. Şi luându-l, l-a vindecat şi i-a dat drumul.
  5. Şi către ei a zis: Care dintre voi, de-i cădea fiul sau boul în fântână nu-l va scoate îndată în ziua sâmbetei?
  6. Şi n-au putut să-i răspundă la acestea.
  7. Şi luând seama cum îşi alegeau la masă cele dintâi locuri, a spus celor chemaţi o pildă, zicând între ei:
  8. Când vei fi chemat de cineva la nuntă, nu te aşeza în locul cel dintâi, ca nu cumva să fie chemat de el altul mai de cinste decât tine.
  9. Şi venind cel care te-a chemat pe tine şi pe el, îţi va zice: Dă acestuia locul. Şi atunci, cu ruşine, te vei duce să te aşezi pe locul cel mai de pe urmă.
  10. Ci, când vei fi chemat, mergând aşează-te în cel din urmă loc, ca atunci când va veni cel ce te-a chemat, el să-ţi zică: Prietene, mută-te mai sus. Atunci vei avea cinstea în faţa tuturor celor care vor şedea împreună cu tine.
  11. Căci, oricine se înalţă pe sine se va smeri, iar cel ce se smereşte pe sine se va înălţa.
  12. Zis-a şi celui ce-L chemase: Când faci prânz sau cină, nu chema pe prietenii tăi, nici pe fraţii tăi, nici pe rudele tale, nici vecinii bogaţi, ca nu cumva să te cheme şi ei, la rândul lor, pe tine, şi să-ţi fie ca răsplată.
  13. Ci, când faci un ospăţ, cheamă pe săraci, pe neputincioşi, pe şchiopi, pe orbi,
  14. Şi fericit vei fi că nu pot să-ţi răsplătească. Căci ţi se va răsplăti la învierea drepţilor.
  15. Şi auzind acestea, unul dintre cei ce şedeau cu El la masă I-a zis: Fericit este cel ce va prânzi în împărăţia lui Dumnezeu!
  16. Iar El i-a zis: Un om oarecare a făcut cină mare şi a chemat pe mulţi;
  17. Şi a trimis la ceasul cinei pe sluga sa ca să spună celor chemaţi: Veniţi, că iată toate sunt gata.
  18. Şi au început unul câte unul, să-şi ceară iertare. Cel dintâi i-a zis: Ţarină am cumpărat şi am nevoie să ies ca s-o văd; te rog iartă-mă.
  19. Şi altul a zis: Cinci perechi de boi am cumpărat şi mă duc să-i încerc; te rog iartă-mă.
  20. Al treilea a zis: Femeie mi-am luat şi de aceea nu pot veni.
  21. Şi întorcându-se, sluga a spus stăpânului său acestea. Atunci, mâniindu-se, stăpânul casei a zis: Ieşi îndată în pieţele şi uliţele cetăţii, şi pe săraci, şi pe neputincioşi, şi pe orbi, şi pe şchiopi adu-i aici.
  22. Şi a zis sluga: Doamne, s-a făcut precum ai poruncit şi tot mai este loc.
  23. Şi a zis stăpânul către slugă: Ieşi la drumuri şi la garduri şi sileşte să intre, ca să mi se umple casa,
  24. Căci zic vouă: Nici unul din bărbaţii aceia care au fost chemaţi nu va gusta din cina mea.
  25. Şi mergeau cu El mulţimi multe; şi întorcându-Se, a zis către ele:
  26. Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său şi pe mamă şi pe femeie şi pe copii şi pe fraţi şi pe surori, chiar şi sufletul său însuşi, nu poate să fie ucenicul Meu.
  27. Şi cel ce nu-şi poartă crucea sa şi nu vine după Mine nu poate să fie ucenicul Meu.
  28. Că cine dintre voi vrând să zidească un turn nu stă mai întâi şi-şi face socoteala cheltuielii, dacă are cu ce să-l isprăvească?
  29. Ca nu cumva, punându-i temelia şi neputând să-l termine, toţi cei care vor vedea să înceapă a-l lua în râs,
  30. Zicând: Acest om a început să zidească, dar n-a putut isprăvi.
  31. Sau care rege, plecând să se bată în război cu alt rege, nu va sta întâi să se sfătuiască, dacă va putea să întâmpine cu zece mii pe cel care vine împotriva lui cu douăzeci de mii?
  32. Iar de nu, încă fiind el departe, îi trimite solie şi se roagă de pace.
  33. Aşadar oricine dintre voi care nu se leapădă de tot ce are nu poate să fie ucenicul Meu.
  34. Bună este sarea, dar dacă şi sarea se va strica, cu ce va fi dreasă?
  35. Nici în pământ, nici în gunoi, nu este de folos, ci o aruncă afară. Cine are urechi de auzit să audă.

 66. Dinu zice:

  Eu nu ies , la nici un protest, sa-mi cer dreptul meu cuii? Dreptul meu , libertatea mea , si toate ale mele, nu sunt in mana guvernatilor. Toate sunt in mana Lui Dumnezeu. Toate lucrurile sunt ale Lui Dumnezeu. Papusari astia de la conducere sunt piese de sah.
  Nu mai au acest drept sa fie numiti guvernanti , nu suna mai bine papusa , papusari. Se potriveste mai bine acest cuvant.
  Romania nu a fost si nu este condusa de acesti papusari, sau vreti sa facem pe naivi si sa zicem , ca nu stim cu cine avem deaface? aici este vorba de ocultism de…….
  Si e nevoie de Sfintii. Oameni care sunt seperati cu totul catre Dumnezeu.
  E nevoie de Puterea Lui Dumnezeu , de Intalepciunea Lui Dumnezeu, de lucruri care Sfintesc, si te separa de lume si de toata puterea vrajmasului. Ce ne spurca pe noi papusari? oare nu gandurile mele cele murdare ce iasa din propria mea inima? Oare nu eu sunt cel spurcat acum , care am gandit si care am poftit si care am vrut si care , m-am mandrit, si care m-am inaltat…… Ca frunzele de toamna suntem purtati,…
  Inimile oamenilor sunt pervertite, lupta nu se da inca in strada, e o lupta absurda si rea si necrutatoare , te dustruge , te face praf , una cu pamantul devii , nelegiuire scrie pe tine din cap pana in picioare.
  Se lucreaza pe dedesupturile fiintei umane de nu e adevarat.
  Si colac peste pupaza flutura toti steagul pacii……..
  Nu de proteste si de iesiri in strada se tem acestia , si de petitii.
  Ajung sa zica noi nu ne temem de Dumnezeu, dar frica le incolteste in oasele lor in ale lor maduva. Crestinul este infuzat aproape la maxim azi cu frica draceasca. Nu cu frica Dumnezeiasca.

 67. crestinul ortodox zice:

  NU INTELEGI Dinu , Este Lupta Intre BINE si rau …
  nu Intelegi ca oamenii acestei Tari , crestinii ortodocsi TREBUIESC TREZITI , Trebuieste Acest MURIBUND NUMIT ROMANIA care sta in letargie , zace in SOMNUL DE MOARTE si hienele roiesc si chicotesc in jurul acestuia
  Oara ce este Asa de greu in A Intelege ca este O LUPTA Pentru ACEASTA TARA intre Bine si rau …
  nu poti insa te scuzi ca un las si ca un tradator
  DOAMNE io nu vin la Cina ta ca sunt prea pacatos sau io nu vreau a Te Marturisi pre Tine ca sunt nevrednic …
  INSELARE MAXIMA
  ADEVARUL TREBUIE MARTURISIT si SPUS IN GURA MARE intrucat Preotilor li s-a pus ‘pumnul in gura ‘ de a Spune ADEVARUL Acestui popor ce zace in cea mai cumplita si Grea nesimtire stare asemeni somnului de moarte …
  Cum a facut Bunicul tau A Stat deoparte si s-a ascuns cand a fost vorba de Aparare si Intregirea Acestei Neamului si Acestei TARI
  daca ar fi facut ei , stramosii nostri , Neamul Nostru Asa CEVA , noi nu mai existam poate ASTAZI nici STEFAN CEL SFANT N-Ar Fi Existat si Tara Aceasta poate numai era Numita ROMANIA …
  dar au mers la lupta in fat ‘ dusmanului si nu s-au ascuns pentru ca aici este Taina Cea Mare
  AU MERS CU CREDINTA SFANTA IN PIEPTURI si Focul DUMNEZEIESC Care a nimicit pe dusmani
  astazi la fel este ISTORIA CE SE UITA SE REPETA
  FOCUL SFANT, CEL DUMNEZEIESC Va Nimici pe antihristi si spurcati care au pus gheara sau vor a pune gheara pe ROMANIA
  caci Acest pamint Sfant a Fost , Sfant Este si Sfant Va fi
  si Traian Basescu sa ia Bine seama ce va vrea a face cu Aceasta Tara
  sa ia Bine seama ca cele ce trebuiau Spuse i s-au Spus
  si au fost SPUSE
  Amin!

 68. crestinul ortodox zice:

 69. crestinul ortodox zice:

  si cum va spuneam s-a adeverit ce s-a spus …doar am sperat ca va fi Cineva CARE TINE si Cu Aceasta Tara dar .. Toti se inchina fiarei si vicleni sunt precum fiara antihristica de la presedinte si pina la ultimul om din parlamentul acestei TARI
  sa fim PREGATITI DE CELE CE O SA VINA PESTE Acest pamint si ACEASTA TARA …
  sa nu uitati de Post , Ruga la Sfanta CRUCE , la Acoperamintul SFANT Al MAICII DOMNULUI
  si
  SA FIM PREGATITI …
  AMIN!

 70. Verde Verde zice:

  @Dinu.
  Dar grecii cui i-au cerut?
  Dar moldovenii?

 71. Valentin DOrneanu zice:

  greciigrecii sunt mai tari ca noi, noi suntem niste papa – lapte pe langa greci. dar sa ne rugam, Dumnezeu va ridica si neamul nostru din robia fricii de lume, cred ca mai ales asta de mai sus
  este lupta noastra – ceva interior care s-a cuibarit din nebagarea noastra de seama, din alte patimi si din multe lucrari la vrajmasilor lui DUMNEZEU.

  acum se vede ca daca niste prosti vor sa rada de noi baga sperietoarea asta si noi facem pe noi frica si dam inapoi.
  jidanii astia nu ne cunosc inca , dar ascultarea de sfinti si de Dumnezeu ne POATE schimba SAU INTOARCE intru adevarata noastra fire – un neam de eroi si de martiri.

 72. Dinu zice:

  Acestia au mers cum trebuie au mers cu preotii lor, e de datoria preotilor sa nu stea cu mainile in sun. Datoria noastra e sa facem presiuni pe preotii. Acolo trebuie batuta toaca, daca iesim asa nu se alege nimic. Ori ilocuim erarhia orii ceva aici trebuie sa explodeze , ceva aici trebuie sa explodeze , trebuie neaparat. E mult de zis si de facut. Nu sunt eu in masura sa vorbesc. eu cand o sa-i vad pe acestia iesind acasa nu o sa stau o sa ies. As zice mai multe dar cred ca este cine sa zica si cine e in masura de a spune .

 73. Dinu zice:

  Eu nu ies pentru ca stiu ca ies degeaba si ca nu rezolvi nimic, asta nu inseamna ca ma opun , si ca nu sunt deacort pentru a protesta si pentru a lamurii aceste lucruri pentru a le dezbatee. Dar dezbaterea trebuie sa fie pentru Dumnezeu. Ma duc sa-mi cer de la hotii astia Dreptul meu, ce este dat de Dumnezeu, atunci ma duc pentru Dumnezeu cu Dumnezeu. Poporul doarme ca pastorii , sa-mi scuzati cuvantul nici in cot nu le pasaa. Jos cu acesti nu mai trebuie lasati la conducerea Bisericiii. Sa-mi zica si mie cineva care din acesti Ierarhi din tara asta care sunt azi pusi in fruntea Biserici a savarsit o minune Dumnezeiasca , sau care din sinod , a savarsit o minune. Pai ce facem mergem doar asa pe scolii si pe idiologii si pe prostii?

 74. crestinul ortodox zice:

  Sa asteptam noi mult si bine pina o iesi lupul cu dulama de oaie in fata turmei …
  Ce sa-si arate coltii in fata oilor probabil …
  si sa ranjeasca mai urat decat este …
  de cand spun si scriu …
  Ai Mila DOAMNE si de noi
  ca lupul paznic o’fost pus la oi …
  poate Pastorii adevarati dar vor fi imediat ‘decapitati’ de masonelul din Deal
  Ei acum se Vede Cine Slujeste in Duh si ADEVARAT , cu Adevarat lui HRISTOS si
  cine slujeste lui mamona adica sistemului sau ‘fiara antihristica ‘
  cand sunteti gata de proteste ma anuntati si pe mine dar de acolo din Deal sa inceapa ….dupa cum am mai spus sarpii de la cap se taie , nu de la coada sau de la mijloc
  Amin!

 75. crestinul ortodox zice:

  dar , PUTE RAU DE TOT , TOTUL MIROASE a lepadare de DUMNEZEU si a 666 ce se vrea peste noi peste Acest pamint si …
  acea ‘mamaliga’ VA EXPLODA pentru ca se impute totul in jur …
  nu suntem singuri pe acest front cu fiara antihristica SUNTEM CU DUMNEZEU ADEVARAT
  „Din apus vine prigoana ,
  din Rasarit Va veni Mantuirea ”
  amin!

 76. Emanuel zice:

  Pai tocmai Dinu ca a iesi in strada nu e datoria preotilor, oarecum e nefiresc pentru ei asa ceva. Asta e de datoria noastra a credinciosilor, ce vrei sa vina pustnicii si calugarii si preotii sa iasa in strada si abia apoi sa venim si noi mirenii cu coada intre picioare. Nu, tocmai ca mirenii trebuie sa iasa, iar preotii abia la urma ca un fel de bonus trebuie sa mai vina si unii dintre ei. Asa este normal.
  Daca vom astepta sa vina mai intai preotii o sa asteptam pana la sfantul asteapta, si nu vom mai face absolut nimic in tara asta. Si de vina vom fi noi nu preotii. Preotii cel mult ar trebui sa ne indemne sa iesim, dar nu sa vina ei mai intai. Ar fi de fapt un lucru prea urat sa iasa ei in strada si noi nu, ar fi ceva oribil. Pai daca intr-un razboi armata ar astepta sa vina mai intai calugarii si preotii sa iasa la lupta, atunci nu ar mai fi veac aparata tara asta, ca preotii si calugarii nu au voie sa puna mana pe arme. Ei trebuie sa ne sprijine cu rugaciunea si indemnul iar nu sa iasa in strada. Daca sfantul Stefan ce Mare ar fi asteptat sa iasa preotii la lupta si mai apoi sa vina si el cu armata ar fi fost de rasul curcilor si babelor.
  Noi trebuie sa iesim ca si la razboi.

 77. Valentin Dorneanu zice:

  mie mi\-a placut ce a zis Fratele Mircea, in lumea asta nu mai raman crestini, se vor retrage usor usor si vor ramane toata gloata care sa inventeze falsul crestinism si sa-si puna pecetea.

 78. sorina zice:

  Sa trimitem cat mai multe mesaje pe aceasta tema parlamentarilor Tudor Barbu – ce a facut emisiuni pe tema cipurilor si lui Gigi Becali poate se urnesc sa faca ceva spre a anula ordonanta cu pricina.

 79. Valentin Dorneanu zice:

  cred ca trebuie sa ne rugam sa devenim constienti de starea reala a lucrurilor si de gravitatea situatiei. asta cred ca inseamna in limbaj duhovnicesc trezvie.

 80. Alex zice:

  trebuia urmat exemplul grecilor , e singura solutie http://www.youtube.com/watch?v=H7TK5dd2uQk

 81. Dinu zice:

  Pai aia incerc sa zic si eu, cu Preoti in frunte, unul dintr-o parte altu din alta parte , Dar sa fie Preoti printre noi , nu asa ca partizani , alfel nu o sa fim bagati in seama, si nici asa nustiu daca o sa fim dar putem misca macar cateva lucruri , putem da marturie cel putin. Nu Preotii dorm si prostu merge in strada , asa nu o sa iese nimeni. E alceva cand un Preot mobilizeaza situatia si alceva e cand o mobilizezi tu. Stefan Cel Mare era o carpa daca nu era Daniel Sihastru . Primea bataie de la turci de nu se vedea. Asta este diferenta. Toti batem din gura sa iesim sa iesim dar se face cevaa? nu pentru ca este nevoie de , pricepere de intalepciune de randuiala . Eu asta zic. Acest nr 666 nu-l priveste doar pe individ , Priveste Biserica in sine. Nu sunt doar eu atacat ca madular se loveste frati mei in Biserica.

 82. crestinul ortodox zice:

  Preotii cu Sfanta CRUCE de Lemn in fata si inconjurati de noi crestinii ortodocsi …
  SA URMAM GRECII Anume UNITATEA LOR in CREDINTA ADEVARATA desi s-au ‘fript’ cu ceea ce inseamna fiara antihristica dar CREDINTA ADEVARATA Ne Va TREZI si Ne Va Uni pe Toti in ORTODOXIA ADEVARATA impotriva fiarei antihristice ..
  SI Sfanta CRUCE De Lemn pentru ca nu o suporta spurcaciunea cea mare si nici antihristii adica spurcatii …
  …cei dea stanga hidosi urati la chip au cazut secerati ca de fulger Cand a aparut Acea SFANTA CRUCE LUMINOASA in mainile Aceluia din Dreapta care in spate avea pe cei smeriti si priveau catre SFANTA CRUCE …
  Preotii Cu SFANTA CRUCE De Lemn in fata si inconjurati de noi crestinii ortodocsi
  si MAICA DOMNULUI Va Fi Cu noi si Vom Izbandi ..
  Atunci Vom Vedea ADEVARUL …Care Va Secera precum LUMINA intunericul
  ca se va intampla inocmai „va veti imparti …unii dea stanga care erau urati , hidosi , multi la numar si cei de a dreapta sub ACEA SFANTA CRUCE LUMINOASA ADUNATI , cei smeriti iar izbanda a fost a celor dea dreapta , pe acest pamint
  AMIN!

 83. Emanuel zice:

  Stefan cel Mare avea un singur monah cu el : sfantul Daniil Sihastrul. Nu avea preoti. Si noi avem un om sfant cu noi : parintele Iustin. Strictul necesar e implinit. Sa vina si preoti, dar sa nu ii asteptam pe ei, ca altfel s-ar putea sa asteptam pana la sfarsitul lumii si sa nu vina decat unul sau doi. Sa nu asteptam ca ierarhia e prea comoda, daca si noi vom fi tot asa atunci mai ramane unul singur sa mai apere Biserica : Iisus Hristos. Noi nu.

 84. iulia d. zice:

  Patria noastra nu este aici, pe pamant. Cetate statatoare avem dincolo, langa dulcele Mantuitor, Maica Sa si toti sfintii. Intr-adevar, aici este Biserica luptatoare, jertfelnica, dincolo cea biruitoare. Nu se poate Inviere fara rastignire, patima, durere! Mantuitorul nostru Iisus Hristos ne-a chemat pe noi, cei de acum cu-n scop…Sa ne dea Dumnezeu putere, rabdare, credinta, dragoste…SA NU NE LEPADAM!

 85. crestinul ortodox zice:

  pt cine semneaza cu „Emanuel” , „pr timotei ” , ‘daniel ‘ , ‘apelpentruviata’
  si pentru pr Matei Vulcanescu
  INTREB si PUN ACESTE INTREBARI DE BUN SIMT
  CE Pozitie Aveti fata de actele cu cip ?
  Ce este Cipul ptru dvs ?
  Sunt actele cu cip sau nu sunt lepadare de HRISTOS , de Botezul Crestin Ortodox ?
  Sunt aceste acte cu cip (semnul fiarei) Sunt inchinaciuni la fiara antihristica ?
  Preotii care au luat acte cu cipuri mai au Harul Sfant de a Sluji in Sfintele Biserici sau au pierdut Harul Sfant ?
  SI PINA NU PRIMESC ACESTE raspunsuri , Clar si raspicat aici pe acest site , de la acei ce se numesc induhoniciti si pastori pentru crestini ortodocsi sau un fel de ‘organizatori’ …
  Asemeni Rog Admin sa afiseze Acestea raspunsuri …
  in caz de nu raspundeti ,
  consider ca LUPTA ACEASTA cu Petitiile este IN ZADAR intrucat chiar de la radacina neghina CRESTE pe linga GRAUL CURAT si PUTE RAU , IMPROASCA OTRAVA …si NU ESTE BINE
  si inchei cu Aceasta
  ce am avut de spus am spus in comentariile sau cuvintele pe care le-am scris …
  AMIN!

 86. Doamne ajuta.
  Parerea mea este parerea unui ortodox oarecare, mirean, fara a considera ca sunt infailibil. Este posibil sa fiu in eroare insa asta cred cu tarie in acest moment.
  1. CE Pozitie Aveti fata de actele cu cip ?
  sunt total impotriva
  2. Ce este Cipul ptru dvs ?
  cipul este unul dintre elementele folosite de Elite pentru a dezvolta un sistem de control total al omenirii, sistem care va fi predat in mainile lui antihrist
  3. Sunt actele cu cip sau nu sunt lepadare de HRISTOS , de Botezul Crestin Ortodox ?
  Acceptarea actelor cu cip reprezinta un pas inapoi, un compromis, un pas inapoi. Nu sunt lepadare. Lepadare va fi la acceptarea semnului pe frunte si pe mana dreapta.
  4. Sunt aceste acte cu cip (semnul fiarei) Sunt inchinaciuni la fiara antihristica ?
  Nu cred ca sunt semnul fiarei. Insa cred cu tarie ca contin numarul fiarei (666). Si tocmai aceasta asociere este pacatoasa. Semnul fiarei va fi acela care se va pune pe trup (pe m.ana dreapta si pe frunte)
  5. Preotii care au luat acte cu cipuri mai au Harul Sfant de a Sluji in Sfintele Biserici sau au pierdut Harul Sfant ?
  La intrebarea asta nu stiu sa raspund.

  Pacat ca suntem dezbinati. Tot timpul am fost.

 87. crestinul ortodox zice:

  mai , nu suntem dezbinati
  TREBUIE SA NE UNIM in ORTODOXIE ADEVARATA si sa facem Front Comun impotriva fiarei antihristice ,
  Ce A spus Parintele Iustin Parvu …” nu luati actele cu cip ca sunt inchinaciuni la fiara sau te inchini la fiara ” …
  tu ce intelegi cand se spune ?
  ‘la doi domni nu poti sluji si nu te poti inchina ?
  ori pe unul il iubesti si de altul te lapezi ‘
  ori daca se fac inchinaciuni la fiara luind aceste blestemate de acte cu cip cum oare mai sunt al lui HRISTOS , cum am sa mai pastrez Acea Sfanta Taina a Botezului Crestin Ortodox , Acea Sfanta Cruce data prin in ORTODOXIE cum o Mai Tin Dreapta cand ma inchin la vrajmasul Lui DUMNEZEU ADEVARAT si-i fac voia , mmh ?
  raspundeti-mi ???
  este o gandire logica , la mintea cucosului .. adica cum …nu va inteleg
  Concluzia este asta ,
  inchinandu-te la fiara antihristica te lepezi de HRISTOS in acelasi timp in care faci inchinaciunea la fiara antihristica caci insasi DUMNEZEU ADEVARAT A spus pe pamint
  „Nu Puteti sluji la doi domni , ori pe unul il iubesti si de altul te lapezi …”
  iar pecetea am mai spus si spun este pasul final , omul numai este om ci este un fiu al intunericului , devine un antihrist prin lepadarile ce le face de Botezul Crestin Ortodox prin actele cu cip … ORE CE ESTE ATAT DE GREU sa intelegeti ?
  nu ma intelegeti , nu ma credeti dar oare Nici Pe Sfinti nu-i Credeti ??? cand s-aratat Insasi si Sfantului Ioan in acea vedenie infricosata cand a vazut …
  ‘sculati cei care ati luat blestemul ( actul cu 666) sa va pun pecetea …’
  si aici se adevereste ce a spus si Parintele Proclu „se vor duce cu evlavie la antihrist sa le puna pecetea si vor avea evlavie fata de antihrist ”
  si pe DUMNEZEU IN ADEVAR si LUMINA ADEVARATA nu putem sa-L Mintim niciodata ,
  pentru ca Este Intru ADEVAR si LUMINA ADEVARATA
  si am atat de multe sa va spun dar nu intelegeti nu voiti A Vedea ADEVARUL ce Arata LUMINA ADEVARATA
  amin!

 88. Emanuel zice:

  Copilul meu, crestin ortodox, credeam ca ti-am dat raspunsurile astea de zeci de ori pana acuma. Semnez Emanuel pentru ca asa ma cheama, nu din mandrie. Si Emanuel semnez peste tot, pe orice site, ca nu mi-e rusine de numele lui Dumnezeu. Nu am postat niciodata pe alt numeca sa ma ascund ( ba mi-am dat publica si adresa email si pe siteul asta, sau daca tin minte bine si adresa unde locuiesc, nu am nimic de ascuns nici de masoni nici de autoritati; ba chiar discutam cu niste inflacarati ” marturisitori ” la telefon si aia imi ziceau ca sa nu pronunt numele de masoni ca sa nu ma inregistreze, si eu le pronuntam intentionat toate cuvintele care ar putea porovoca o inregistrare, si ” marturisitorii ” aia ramaneau ingroziti la telefon – nu stiu de ce, ” marturisitori ” despre care pana la urma am aflat ca incalca extrem de grav sf canoane – profaneaza impartasania cu voia si deci nu ca nu sunt marturisitori, ci sunt eretici de-a binelea, si de care mi s-a facut greata si nu am mai vb cu ei ), cum crezi tu sau stop rfid 666. Iti mai rapsund odata, sper sa te lamuresti cum sta treaba cu persoana mea insignifianta.

  pt cine semneaza cu “Emanuel” , “pr timotei ” , ‘daniel ‘ , ‘apelpentruviata’
  si pentru pr Matei Vulcanescu
  INTREB si PUN ACESTE INTREBARI DE BUN SIMT
  CE Pozitie Aveti fata de actele cu cip ?
  R : respingere totala si sfat la respingere totala in orice conditii
  Ce este Cipul ptru dvs ?
  R : o cadere, ispita si o incercare de introducere a pecetii
  Sunt actele cu cip sau nu sunt lepadare de HRISTOS , de Botezul Crestin Ortodox ?
  R : depinde ce intelegi prin lepadare de Hristos : sens restras sau sens generalizat. In sens restras orice pacat e lepadare de Hristos, si orice greseala din nestiinta, caci Hristos nu ne urmeaza in greseli sau pacate oricat de mici ar fi. Harul nu ne urmeaza in greseli sau pacate mici, care sunt demoni, lucrari demonice, deci sunt lepadari de Hristos. Insa in sens generalizat lepadare de Hristos inseamna ca te lepezi cu gura ta ca nu crezi in Hristos. Cipul inseamna lepadare de Hristos sau de botez doar in sens restrans, nu in sens generalizat. Nu sunt pecetea, ci constituie doar o cadere, asa cum cadere este orice mic pacat, cu gandul sau cu vorba, orice mica judecare sau alt gand pacatos, toate sunt caderi, si orice greseala din nestiinta. Toate acestea sunt caderei si lepadari in sens restrans.
  Sunt aceste acte cu cip (semnul fiarei) Sunt inchinaciuni la fiara antihristica ?
  R : Nu sunt semnul fiarei, deloc chiar. De fapt legatura cu antihristul este prooroceasca, caci antihristul inca nu a aparut. Sunt inchinaciuni la fiara desigur, asa cum sunt si lepadari in sens restrans de Hristos, sunt inchinaciuni la fiara asa cum si o vorbulita pacatoasa este tot o inchinaciune la fiara si la Satana Tatal fiarei.
  Preotii care au luat acte cu cipuri mai au Harul Sfant de a Sluji in Sfintele Biserici sau au pierdut Harul Sfant ?
  R : Categoric nu au pierdut nici un har. Au o cadere in viata lor personala ca toti crestinii care iau aceste acte deci inviata lor personala se indeparteaza intr-o anumita masura harul de la ei – nu harul preotiei, dar actul nu afecteaza defel harul preotiei, asa cum faptul ca un preot a desfranat cu gandul sau a judecat pe cineva, sau a spus o vorba pacatoasa, sau a baut cam mult, sau alt pacat de a facut, nicidecum nu afecteaza harul preotiei, pana ce nu vom avea doua situatii :
  – ori este caterisit de sinod
  – ori face Dumnezeu un semn clar, o minune prin care se arata ca taina nu a mai lucrat intr-o anumita slujba. dar si atunci nu putem generaliza si sa spunem ca taina nu va mai lucra nici in viitoarele slujbe ale acelui preot, poate Dumnezeu i-a dat doar un semn de avertizare, nu i-a oprit harul definitiv. Insa desigur ca Dumnezeu poate da semn ca harul s-a oprit definitiv si atunci preotul este spre binele lui sa nu mai slujeasca si sa spuna la episcop ce i s-a intamplat. Nu judec eu ci Dumnezeu Insusi.

 89. Emanuel zice:

  Si ca sa raspund si la nedumerirea lui stop rfid, mai dau un mesaj : si in cazul in care preotii ar lua pecetea lui antihrist, implantul sau ce va fi atunci, tot nu s-ar opri harul automat prin ei, harul preotiei ma refer. Ca ei in viata lor persoana s-ar lepada de Hristos si s-ar face un sac de demoni, da, dar harul preotiei va lucra prin ei atata timp cat vor face o slujba corecta din toate punctele de vedere, si nu ar fi una din cele doua situatii care le-am mentionat mai sus, adica situatii prin care harul preotiei poate fi oprit.
  Si si si, nu se poate opri harul preotiei decat in mod canonic, asa cum prevede sfintele canoane. Iar canoanele spun clar : nu se opreste harul automat nici daca preotul a facut pacat de moarte, nici daca a facut pacat impotriva sf Duh, nici daca s-a lepadat de Hristos cu gura si public. In nici o situatie nu se opreste harul automat, ci trebuie sa fie una din cele doua cai de oprire a harului ( de sinod sau semn de la Dumnezeu incontestabil ).
  O sa spuneti ca stai ca ispitim pe Dumnezeu. Nicidecum nu ispitim. Caci in fiecare zi noi avem pretentia de la Dumnezeu sa ne sfinteasca Tainele pe tot pamantul, si sfintirea Impartasaniei este cea mai mare minune posibila pe pamant, infinit mai mare decat o vindecare. Si noi avem pretentia asta nemasurata de la Dumnezeu, ispitim pe Dumnezeu cumva ? NICIDECUM. A ispiti pe Dumnezeu inseamna a cere o minune cat de micuta, dar care nu este prevazuta de sf canoane si de poruncile lui Dumnezeu, o astfel de cerere este pacat si ispitire a lui Dumnezeu, cerem o minune desarta. Asta se intelege prin ispitire a lui Dumnezeu. Dar atunci cand cerem ZILNIC sa ne faca cea mai mare minune posibila, sfintirea Impartasaniei pe orice altar ortodox de pe tot pamantul, si cerem asta fara sa asteptam raspuns de la Dumnezeu, o cerem cu pretentie nemasurata, si credem la sigur 100% ca se sfinteste, cum ne-a poruncit si Mantuitorul ( ca sa credem ca am si luam cand am cerut ), nu este nici un pacat si nici un fel de ispitire a lui Dumnezeu, chiar Dumnezeu asteapta ca noi sa cerem asta de la EL si se bucura. Deci diferenta dintre ispitire a lui Dumnezeu sau o cerere fara de pacat ca sa faca o minune, este daca minunea este canonica sau dupa poruncile Lui. Asta e diferenta.
  APoi, in cazul cand preotii ar lua pecetea, si sa zicem ca un sinod atunci nu se va putea face din cauza conditiilor de prigoana absoluta, atunci cu siguranta ca credinciosii din toata lumea ortodoxa, vor cere de la Dumnezeu un semn ca sa se arate daca Tainele mai lucreaza prin preotii cu pecete. Si aceasta cerere va fi una perfect canonica, chiar indicata de canoane si chiar absolut necesara. Si atunci Dumnezeu va face minunea si va arata ca a oprit harul preotiei din cei pecetluiti. Va fi o astfel de minune in cazul respectiv. Nu va constitui nici un pacata sa cerem asta, nici o ispitire. Va fi un lucru necesar, SINGURA solutie viabila.
  Insa eu cred ca atunci va fi un sinod panortodox care va da anatema pe toti cei pecetluiti, si nu va fi nevoie sa cerem minune de la Dumnezeu. Cu siguranta ca harul nu va mai lucra prin pecetluiti, dar nu se va opri altfel decat prin cele doua solutii viabile care le-am spus, nu asa din inchipuirea gresita a unor mireni care nu cunosc canoanele si nu stiu cum lucreaza Dumnezeu in biserica, si nici nu au incredere cu adevarat in lucrarea Lui si in prezenta Lui in Biserica, si in puterea Lui absoluta si invincibila, nici intelepciunea Lui nu o inteleg. Dumnezeu este in Biserica prezent total, nu Il traim altfel, Il avem in mod total prezent in sf Impartasanie. Nu Il traim ca papistasii : noi pe pamant cu papa si Dumnezeu undeva sus in cer cu ingerii. Iar faptul ca Dumnezeu este cu noi, DUMNEZEU ESTE CU NOI, adica El ucreaza minuni la noi in biserica ortodoxa cu duiumul dar de fiecare data cand este nevoie, nu asa la intamplare. Nu necanonic, nu in afara poruncilor Lui. Dar lucreaza cu duiumul si minuni infinite dar si mai mici, de toate felurile.

 90. Emanuel zice:

  Eu daca merg in apararea canoanelor merg 100 %, pana la capat. Nu exista sa merg 90%, unele le apar si altele le ponegresc, sau nu le respect. Nuuuuuuuu merge asa. Ori total cu sfintii si cu canoanele, ori o lasi balta si nu te afirmi ca esti ce NU esti. Sa imi zica mie oricine ca am calcat un canon, si atunci o sa ma corectez. Altfel in fata mea nu are importanta nici un rationament de imaginatie al unora. Este zero barat. Ori imi vii cu canonul cutare, sau cu cuvantul unui sfant, ori o lasi balta. Attfel nu merge. Cel putin nu cu mine. Cu mine NUUUUUUUUUUU.

 91. Marin Marin zice:

  eu unul nu vad cum poti trai intr-o familie, sau cu familie, intr-un oras si sa nu fi inregimentat in sistem, adica cont bancar si actele de intentitate pe care le impune sistemul,

  si sa zicem ca nu ai face acest lucru tu insuti, cineva apropiat tie tot va trebui sa o faca pt a castiga bani, si pt a si intretine familia implicit si pe tine,

  sau de exemplu sa zicem ca tu nu iti iei permis nou de conducere, dar vei circula cu microbuzul, al carui sofer si a luat permis nou cu CIP sau fara (cel care se emite acum de Organ, se pare ca nu ar avea nici un fel de CIP, singura problema ar fi ca are acel cod de bare), mie nu mi se pare normal sa ne folosim de cei care au acceptat si vor accepta actele, si sunt Lepadati

  sau alt exemplu , sa zicem ca ne retragem la tara, si vream sa ne producem singuri hrana, pt aceasta fiind necesar sa avem o „bucata ” de pamant, ca sa fim propiertarii acelei parcele , va trebui sa platim impozit, ca sa platim impozit, ni se va cere automat cont bancar

  sa zicem ca nu ti faci tu cont bancar cineva tot va trebui sa – si faca, ca sa plateasca impozitul, sau poate propietar este altcineva iar tu te vei folosi de pamantul acelei persoane care a acceptat actele, ti se pare normal sa te folosesti de ceilalti Lepadati, iar tu sa nu te consideri Nelepadat

  sau un alt exemplu, dat de un staret din Rusia, la a carui conferinta am participat,
  el a spus , ca in Russia sunt mult mai „Avansati ” in ceea ce priveste actele, si au inceput de cativa ani buni sa dea noi numere persoanelor, institutiilor, firmelor, manastirilor, un fel de CNP-uri, au fost care s-au impotrivit si se impotrivesc,
  majoritatea manstirilor acceptand acele noi numere pentru a nu fi desfintate, insa intr-una din manastiri Staretul Ambrozie (parca asa il chema)
  a intalnit o Maica, care nu vroia sa accepte noul CNP, si atunci Staretul a intrebat o daca i se pare normal ca sa stea in accea Manastire, si sa manance , sa munceasca , locuiasca acolo, intr-un cuvanta sa se foloseasca de acea Manastire care ii oferea cele necesare, dar care acceptase noul numar.

  sau de exemplu , Ion Popescu nu accepta noile acte, si ajunge sa cerseasca de la cei care au acceptat si s-au lepadat, ti se pare normal sa traiasca din mila lepadatilor?

  ti se pare normal sa te folosesti de cei Lepadati ? poti sa traiesti fara sa interactionezi cu Lepadatii? iar tu sa te consideri Nelepadat ?

  Mai gandeste te odata, eu cred ca este imposibil

  cred ca singura solutie ar fi sa ni se recunosca prin lege dreputul acesta, (dreptul de a nu accepta actele din motive religioase ) si sa devenim un fel de AMISH ( acea secta din SUA , ai carei membri, traiesc izoloati, fara nici un fel de electricitate, exact ca in Evul Mediu, dar sunt recunoscuti de catre stat si traiesc in legalitate )
  cred ca pana la urma aici se va ajunge, vor trebui sa se uneasca cei care nu vor accepta, va fi imposibil ca cineva sa traiasca intr-o comunitate si sa nu fie considerat lepadat

 92. Emanuel zice:

  Marin, ai pamant undeva sus pe un munte si NU platesti impozit, ca nu te da nimeni afara si nu iti face nimeni nimic, caci impozitul sus pe munte e foarte mic si nu te baga nimeni in seama. Nu te folosesti de nici un decazut, ca nu sunt lepadati.

 93. STOP RFID 666 zice:

  Emanuel

  Apararea Ortodoxiei de catre Sfantul Marcu

  Pe masura ce discutiile continuau, grija pentru dobandirea unei intelegeri din punct de vedere teologic si a unei caderi de acord a lasat loc motivelor lumesti, de ambele parti: si din partea papei (ce dorea a-si supune bisericile rasaritene autoritatii sale eclesiastice) si din cea a imparatului (ce isi dorea ajutor militar din partea Apusului). Intr-un efort de a grabi discutiile si de a usura unirea, imparatul Ioan i-a exclus pe doi din cei mai puternici aparatori ai ortodoxiei, Marcu al Efesului si Antonie al Eracleei, consemnandu-l pe Marcu in odaia sa si punand paznici la usa, pentru a-l impiedica sa plece. A fost conceputa o formula de unire, in care ortodocsii au acceptat pozitia bisericii Romei in fiecare punct doctrinar aflat in disputa. Pana si patriarhul bizantin Iosif a avut o intalnire intre patru ochi cu Sfantul Marcu, pentru a-l convinge sa semneze hotararea. Dar Marcu a fost neclintit: „In problemele de credinta nu incape pogoramantul si iconomia”. Opt zile dupa ce i-a grabit pe ceilalti delegati ortodocsi sa semneze, patriarhul Iosif a murit. Imparatul Ioan a luat conducerea bisericii in maini, o actiune condamnata de Sfantul Marcu: „Nimeni sa nu ne stapaneasca in credinta noastra: nici un imparat, nici un arhiereu, nici un sinod mincinos, nimeni, fara numai Unul Dumnezeu, ce ne-a daruit-o prin El si prin ucenicii Sai”. Dar papa si imparatul au inceput sa ii ameninte pe delegatii ortodocsi pentru a semna. Papa a anuntat ca isi va retrage sprijinul militar, daca ortodocsii nu vor semna. Delegatia ortodoxa a fost lasata fara hrana si bani, iar latinii au amenintat sa isi retraga plata stipendiilor promise, pentru calatorie si cheltuielile de trai. Delegatilor ortodocsi li s-a oferit mita in schimbul semnaturilor. Unul din episcopii rusi care nu a semnat de prima data hotararea a fost arestat si intemnitat timp de o saptamana, pana ce a primit sa semneze. Cativa episcopi si mireni s-au temut pentru vietile lor si au parasit orasul.

  In cele din urma, Marcu al Efesului a ramas singurul episcop Ortodox din Florenta care a refuzat sa semneze hotararea de unire. „Ortodoxia a fost mai pretioasa pentru Marcu decat Statul; Ortodoxia era vesnica comoara, Biserica adevarata a celor ce sunt mantuiti. Statul bizantin e al taranei; s-a nascut, a inflorit si va pieri. Dar Ortodoxia este pururea si trebuie pastrata precum o lumina vesnica.” Cat despre ceilalti delegati, „desi in launtrul inimilor lor, multi nu au vrut sa semneze, totusi si-au calcat constiinta ortodoxa de frica mortii, pentru bani, pentru hrana sau pentru a-l multumi pe imparat.” Pentru a fi corecti, trebuie spus ca nu toti delegatii din partea Romana au fost de acord cu asemenea masuri. Unul din teologii latini de frunte, dominicanul Ioan de Montero, a insistat in mod repetat ca sa i se ingaduie lui Marcu al Efesului sa se intoarca la discutii, dar Imparatul a refuzat.

  La data de 5 iulie 1439, Unirea de la Florenta a fost ratificata. Dupa ce episcopii greci au semnat hotararea, in timp ce papa Eugenie se pregatea sa iscaleasca, a intrebat daca Marcu al Efesului a semnat si el. Cand i s-a spus ca nu, a exclamat: „Atunci nu am obtinut nimic!”

 94. Emanuel zice:

  Dumnezeu iti ajute dar te inseli. Ai sa intelegi peste ani de zile, acuma e de prisos sa mai discutam noi. Nu are rost deloc. Pe mine nu ma deranjeaza, poti sa spui despre mine orice vrei, poti sa si scuipi in mine oricat vrei, chiar din contra, te consider fratele meu. Sunt asa sigur pentru ca acuma cativa ani gandeam exact perfect ca tine si stop rfid, ba chiar mai demult eram si pe la stilisti, dar acuma mi-am vazut greselile atata de clar, incat pot sa zic ca nu imi mai e frica de Dumnezeu ci il iubesc pe El.
  Iti doresc numai binele.

 95. Ion Negru zice:

  Doamne ajuta.Am citit,am ascultat,sunt alaturi de voi.Dumnezeu este singurul care ne ajuta.Cine il iubeste va fi luminat.Sa fim pregatiti pentru atacuri directe de la lupii in piei de oaie.Ortodoxia isi spune cuvantul.Sa fie clar pentru toti care iubesc cu adevarat pe Dumnezeu v-ati si vandut sufletul diavolului.Lupii sunt cei din fata voastra,care deja au facut pact cu diavolul.Nu mai asteptati sfat de la lupi ca ne vor manca de vii,Dumnezeu nu paraseste sufletele curate.El ne va lumina,ne va da putere si ii va nimici pe cei ce distrug zidirea Lui.Ascultati de cuvantul Sfintiei Sale IUSTIN PARVU,din gura sfanta iese cuvantul sfant.Suferinta e grea,dar cu toata nadejdea in Dumnezeu si in Maica Domnului vom birui.AMIN!

 96. Ion Negru zice:

  Orice carton acceptat este pact cu diavolul.Daca vom accepta cardurile la fel vom accepta si pe frunte si pe maini.Sa nu ne lasam amagiti.Marturisiti-L pe Hristos.Sa traim in comuniune,altfel vom fi distrusi de cei ce incearca sa distruga omenirea.Oare cine sunt acestia?numai guvernantii?.Cine o duc cel mai bine acum cand omenirea nu are ce manca?.Fratilor si voi cei tineri sa ne rugam la Maica Domnului si sa strigam sa ne lumineze si sa ne ajute,sa iesim pentru ca altfel pierim cu totii.Copiii ,ce se vor inatmpla cu ei?cu parintii,cu bunicii s.a.m.d.

 97. crestinul ortodox zice:

  Da , Ion Negru
  Mare Adevar Graiesti , prin acele intrebari ‘ridicate la fileu’ , intrebari de bun simt pe care astfel le-am numit , am vrut a se demasca LUPII IN PIEI DE OAIE care sunt atat pe acest site si posteaza cu miorlaiala specifica pentru A PUNE GHEARA pe bietele oite care dezorientate incep a -i Crede pe acestia si Incep A-i asculta ;
  asa cum a-I spus ca Adevar Mare Ai Spus ‘Sa fim pregatiti pentru atacuri directe de la lupii in piei de oaie.Ortodoxia isi spune cuvantul.Sa fie clar pentru toti care iubesc cu adevarat pe Dumnezeu v-ati si vandut sufletul diavolului.Lupii sunt cei din fata voastra,care deja au facut pact cu diavolul.Nu mai asteptati sfat de la lupi ca ne vor manca de vii,Dumnezeu nu paraseste sufletele curate.El ne va lumina,ne va da putere si ii va nimici pe cei ce distrug zidirea Lui.Ascultati de cuvantul Sfintiei Sale IUSTIN PARVU,din gura sfanta iese cuvantul sfant ”
  Astfel SCUT Sa Facem In Jurul Parintelui Iustin Parvu si Sa Ne Unim , sa Ne Grupam pentru A Apara Ce Avem A-l Nostru anume Ce este SFANT , ORTODOXIA , Acest Pamint sau Neamul si Aceasta Tara ;
  Si ce m-a determinat sa scriu ?
  si sa revin in A Scrie Aceste Cuvinte ?
  Stie DUMNEZEU mai Bine dar ATAT VA SPUN … pentru anul ce ne asteapta ….
  Veti Vedea cum Acesti antihristi , spurcati din Guvernarea Acestei Tari manipulati si controlati mental de spurcaciunea cea mare , anume antihristul vor a pune gheara pe totul dar absolut totul Ce Inseamna ROMANIA ma refer la acea PUTERE In Stat si ceea ce va urma VA FI PRIBEGIA CRESTINILOR ORTODOCSI si apoi PRIGOANA Celor Ce nu vor sa se inchine fiarei sau spurcaciuni celei mari instalata pe acest pamint ….
  Mai , Crestini Ortodocsi TREZITI-VA si nu va mai aruncati singuri cu mana voastra in iadul vesnic ca ADEVARAT este ce mi s-a dat sa vad …
  stateam si priveam linga un cuptor mare incins , cum multi se aruncau in acel cuptor si le spunem , mai unde va duceti nu vedeti ca acolo-i focul , nu vedeti ca-i iadul , nu vedeti oare , nu auziti … dar nimeni nu vedea , nimeni nu auzea …
  Insa Voia Sfanta A Lui DUMNEZEU Cu Acest Pamint , Va Fi si Se va Intampla intocmai …
  caci cei care suntem si Traim pe Acest pamint NU SUNTEM VREDNICI A FI PE ACEST PAMINT SFANT precum Ai Nostri Inaintasi , Ce Au Dus Adevarata Lupta cu Sfanta CRUCE intr-o mana si Sabia In Cealalata mana , Au Aparat Acest pamint si Credinta Sfanta -ORTODOXIA platind poate si Pretul Suprem PENTRU A FI noi cei lasi , nesimtitori , impietriti la inimi cei care am ajuns sa jucam precum vrea sarsaila in Tara ROMANEASCA …
  DE CE ?
  ca numai avem Credinta ADEVARATA , Cea Tare Precum Stanca , Numai Avem Acea Dragoste Adevarata fata de DUMNEZEU Cel intru ADEVAR , fata de ADEVARUL CURAT , fata de LUMINA ADEVARATA Acel Foc Sfant prin care suntem Creati , acea dragoste Nefatisa ci numai de al nostru hoit grijim si atat …
  altceva sa nu ne intereseze poate sa vina si bombele atomice peste noi , stam precum guzganii inchisi in case si inchisi in noi fara a Spune Ce Ne Doare sau nici fara a schita macar un gest anume cum ca EXISTAM …
  si a treia virtute pe care incetam in a o avea este Nadejdea pe care multi dintre noi si-au pierdut-o ca de …daca nu le ai pe celelate doua virtuti cum s-o mai ai pe cea care Este Ancora la Malul unde Trebuie sa Ajungem adica Acea SFANTA CRUCE data in ORTODOXIE
  de asta Spun si iarasi Spun
  TREZITI-VA PINA NU ESTE PREA TARZIU ca de aici de pe acest pamint singurei ne aruncam in iad sau mergem la raiul cel frumos spre Acea LUMINA ADEVARATA ce in ADEVAR CURAT Se ARATA …
  insa sa nu uitati ca Acest Pamint Este Sfant si Pretul sau tributul si-l va Cere …
  caci spurcaciunea nu prea va sta mult timp cu SFINTENIA …
  caci Ni-i Neamul Sfant , zadarnic spurcatii de antihristi vor a pecetlui si mai mult mormantul Acestui Neam , caci Piatra Va Fi Ridicata si LUMINA VA TASNI iar intunericul va zdrobi si -l va risipi
  amin!

 98. Ion Negru zice:

  Multumesc C.O. Fratilor,ce spun Epistolele sobornicesti:”SUPNETI-VA LUI DUMNEZEU, STATI IMPOTRIVA DIAVOLULUI, SI VA FUGI DE LA VOI”(IACOB)…..toata NADEJDEA in bunul Dumnezeu…rugaciunea face minuni……sa ne unim in rugaciuni cu inima curata, din tot sufletul nostru si ne va auzi Maica Domnului si Dumnezeu asa cum ne invata Sfintii Parinti : „CACI APROAPE ESTE DOMNUL DE TOTI CEI CE-L CHEAMA PE EL INTRU ADEVAR”……….(AMOS8) Si pastorii sunt lupi si oile zdrobite si foame la usi, nu foame de paine si sete de apa, ci foame de a auzi cuvantul lui DUMNEZEU”……….Cuviosul Serafim de Rosse in cartile Sale zugraveste chipul „noului crestinism purtator de DUH ANTIHRISTIC……….Pentru rugaciunile Parintelui Iustin Parvu,a tuturor Parintilor(autentici adevarati),a marilor Parinti RUGATORI din pustiuri cat si a celor dintre noi care striga cu lacrimi la Maica Domnului,Dumnezeu ne va auzi si va pune gandul bun celor rai facatori.Va intreb: ati fost vriodata muscati de SARPE de cand L-ati simtit pe Dumnezeu in INIMA voastra?….daca da,atunci stiti cu ce arme l-ati zdrobit si mai stiti ca tot Dumnezeu si Maica Domnului va ajutat……….bucuria vine dupa durere…..SERPII VENINOSI cu greu se inving,dar cu ajutorul lui Dumnezeu se pot invinge,………….in zilele noastre asemenea SERPI se gasesc la orice km…………..CINE ARE URECHI DE AUZIT SA AUDA SI OCHI DE VAZUT SA VADA…………sa fim uniti,faptele noastre vorbesc ,sa nu ne ascundem sa fim NOI.AMIN!.

 99. Ion Negru zice:

  Am intrat intr-un An Nou calendaristic,sa ne innoim viata,sa iertam,sa incepem anul nou cu inima curata si cu credinta in Dumnezeu.Fiecare stim cum ne-am petrecut timpul ,cu ce virtuti si cu ce fapte bune si placute lui Dumnezeu am intrat in acest nou an.Sa nu mai asteptam sfaturi de la cei care au fost vazuti prin localuri facand inchinaciuni lui Satana dantuind,band ,mancand si au venit in fata noastra duhnind a bautura,satisfacuti de placeri trupesti si au indraznit sa citeasca cele mai puternice rugaciuni Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare.Poate unii ati aflat ca situatia este mut mai grava,s-a luat hotararea ca singurele rugaciuni de inceput de an MOLIFTELE SFANTULUI VASILE care pot alunga pe satana care urla si vrea sa distruga sufletele sa NU MAI FIE CITITE .Anul acesta sau citit ca nu au avut timp safaca cunoscut la toate parohiile dar hotararea este luata.Realizati ce se intampla?.Pestele de la cap se impute, l-au acceptat pe DIAVOL si noi mai asteptam sfaturi,….de la cine fratilor?.Nimeni nu da nici un sfat despre carduri,nimeni ,nimeni,absolut nimeni….oare de ce?….Strigati fratilor la Maica Domnului,la Bunul Dumnezeu si la toti Sfintii sa ne auda rugaciunile,azi la Sfantul Serafim de Sarov si la Sfintii Parinti sa nu ne lase ca vom fi ingropati de vii.Nu uitati cuvintele singurului nostru Parinte IUSTIN PARVU:”VE-TI FI VANDUTI DE PASTORII VOSTRII SA NU VA SMINTITI,DUMNEZEU AJUTA PE CEL ,CEL CHEAMA”. Amin!

 100. Ioan Badulescu zice:

  Dar, nu credeti ca o scrisoare deschisa pt ortodoxul Gigi Becali, fiind parlamentar ,pe care sa o dezbata in parlament, cu privire la refuzul actelor cu cip, ne-ar putea ajuta in acest sens?

 101. Io zice:

  ma eu nu inteleg ce atatea comentarii aiurea si fara sens,PRACTIC DACA NU AI DREPT DE SEMNATURA ELECTRONICA DEOARECE VA FI BAGATA PE BULETIN NU VEI MAI PUTEA FACE NIMIC nimic,eu personal plec din tara inntr-o tara remote sunt destule viata e grea acolo insa scapi de pecetea Satanei,personal am un kit pe stik securizat de la certsign cu care platesc taxe lunar trimit declaratii etc practic din asta traiesc,cand or sa bage noile uletine daca accept buletinul fara cip care nu va putea integra semnatura electronica nu voi mai avea nici o sursa de venit……….. si cum nu il suport pe dracu si haita lui de rahat voi pleca din tara curand voi poposi intr-o tara de lumea a 7- ptea si voi trai ca un boschetar si foarte important odata ajuns acolo voi arde toate documentele personale pentru a nu a mai putea fi repatriat sau identificat frodata ca nu cumva sa ajung in „civilizatie etichetat”,fiti convinsi ca toti care veti ramane veti ajunge in iad sorry dar astea e realitatea inclusiv preotii saracii care vor accepta asa ceva. asta e viata stiu totusi ca Dumnezeu ma va ajuta sa supravietuiesc acolo unde voi ajunge.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s