PROTEST faţă de obligativitatea cardurilor de sănătate cu cip şi a reţetei electronice: Notificări pentru medici şi asiguraţii de sănătate care au beneficiat de servicii medicale gratuite

REFUZ_cardul-de-sanatate-cu-cip

ARTICOLUL 29 din Constituţia României:

(1)   Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.
(2)   Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

De la 1 ianuarie 2013 toti cetatenii Romaniei, care au calitatea de asigurat in prezent, pentru mai beneficia de servicii medicale gratuite(consultatii, retete compensate, internari etc) vor fi constransi sa accepte cardul de sanatate, caci atat timp cat nu s-a oferit alternativa pentru cei care din diverse motive vor dori sa refuze cardul, nu putem sa consideram situatia in sine decat una de constrangere.
Intr-o tara care se vrea democrata, se incalca cu nonsalanta drepturi fundamentale prevazute in Constitutie. Se pare ca se aplica politica faptului implinit, toate protestele anterioare ale societatii civile fiind cu desavarsire ignorate.
Singura alternativa care ne-a ramas este de a expedia prin posta, cu confirmare de primire, aceste notificari, catre institutiile mentionate si oriunde mai crede fiecare (scrisori deschise catre cotidiene nationale sau locale sau catre orice alt for care ar putea lua act de aceste notificari si ar avea un cuvant de spus).

Toti ceilalti care nu sunt medici si doresc sa faca o astfel de nota de refuz a cardului de sanatate, a dosarului electronic si a prescriptiei electronice sa completeze notificarea cu datele personale si sa o expedieze cat mai repede prin posta si email forurilor enumerate in notificare. De la 1 ianuarie va fi prea tarziu!

download_iconNotificare asigurati
Notificare medici

Cateva adrese comune:

Adresa MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII:
Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti
Email: dirrp@ms.ro

Adresa Casei Nationale de Sanatate:
Calea Calarasilor 248, Bl. S19, Sector 3, 030634 Bucuresti

Se poate trimite si on-line la completand datele la adresa   http://www.cnas.ro/contact/formular-de-contact (trebuie ceruta confirmarea cand trimitem pe email)

Vedeti si: Notificări de neplată a Asigurării medicale (pentru cei care nu au uzat de serviciile medicale gratuite)

Cardul de sanatate este un obiect daunator persoanei mele, iar faptul de a nu putea proba calitatea de asigurat decat prin card o consider o incalcare a libertatii constiintei prin constrangere, asa cum este prezentata la punctul (1). Pentru garantarea libertatii constiintei in spirit de toleranta si respect asa cum se mentioneaza la punctul (2), trebuie sa solicitam sa ni se ofere posibilitatea legala de a putea proba calitatea de asigurat asa cum era prevazut in legislatia anterioara, care nu a incalcat libertatea gandirii si a opiniei nimanui, sau sa ni se ofere o alternativa care sa nu fie contrara convingerilor nostre in privinta cardului si a cipului continut de acesta.

 In prezent, pentru probarea calitatii de asigurat exista o alta posibilitate foarte simpla:

 1. se acceseaza pagina de internet http://siui.casan.ro/cnas/servicii_online de pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
 2. se introduce codul numeric personal
 3. se solicita cautarea in baza de date a Sistemului Informatic Unic Integrat, rezultatul fiind afisat imediat pe ecran: Persoana selectată este asigurată

In aceste conditii, va rog sa analizati daca este posibil ca unui asigurat sa i se refuze prestarea serviciilor medicale gratuite fara detinerea unui obiect sau instrument fizic, respectiv cardul si cip-ul acestuia,atat timp cat Sistemul Unic Informatic al Asigurarilor de Sanatate poate.. proba  in prezent daca persoana respectiva este asigurata  fara ca asiguratul sa detina vreun card..”

Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la PROTEST faţă de obligativitatea cardurilor de sănătate cu cip şi a reţetei electronice: Notificări pentru medici şi asiguraţii de sănătate care au beneficiat de servicii medicale gratuite

 1. Emanuel zice:

  Pai si eu daca nu am asigurare medicala trebuie sa mai trimit vreo notificare la vre-un for din asta ?

 2. pavel zice:

  Faptul ca eu refuz cardul cu cip pe motiv de constiinta religioasa sau altul, nu inseamna ca mi-am pierdut CALITATEA de asigurat, ci doar ca nu mai pot DOVEDI ca sunt asigurat. De ce in aceasta situatie nu mi se accepta sa am alternativa? Adica sunt obligat sa platesc, dar voi, cei de la Casa de Asigurari, care luati salarii pentru ca noi, contribuabilii existam si platim contributia, nu-mi mai oferiti accesul gratuit la servicii medicale pentru ca eu nu mai pot dovedi, neavand acel card! Dar de ce trebuie sa dovedesc atata timp cat SIUI-ul la ora actuala , pe baza CNP-ului, poate verifica aceasta calitate de asigurat, FARA ca eu sa am card? Nu vi se pare dubios ca ma forteaza sa accept un card cu cip pentru a dovedi ceva ce deja se poate dovedi fara card????

 3. Emanuel zice:

  Sau cand semnez pentru medicamente din sistem pe hartie semnez doar pentru medicamente nu si pentru sistem ? Nu mai stiu ce sa zic.

 4. legionarulortodox zice:

  Prinde contur puternic, ceea ce a zis Sf Anatolie de la Optina prin……….vremea cand ereticii vor pune mana pe biserica, vedem asta prin ecumenism…Sf Lavrentie, cu: Atunci cand bisericile vor fi intr o stare buna si cupolele turlelor, vor fi aurite, sfarsitul e aproape…..am vazut multe biserici, aurite pe cupole…

 5. da, mai ales ca sunt preoti – asa-zisi preoti, care , odata intrebati despre combaterea ecumenismului nu stiu pe unde sa scoata caciula si o iau la fuga aproape si la propriu ca sa nu-i auda cineva care-i in legatura cu episcopia … cred ca nu numai in episcopia husilor e valabil.

 6. pavel zice:

  @emanuel: nu

 7. Dinu zice:

  Pacatele sunt multe, dar unul care pare a lua proportii in veacul de acum si in guvernarea ce vrea sa se instaleze, este asta: pacatul lipsirii, lipsurilor de multe feluri, pentru ca ai avut sansa sa faci bine si nu ai facut ai avut timpul si nu ai folosit acest timp, pentru a savarsi binele si nu ai savarsit, nu ai facut si nu ai savarsit ce trebuia , sa faci si ce trebuia sa implinesti. Sangele Dreptilor si a eroilor , sangele cel curat cere dreptate asta este Adevarul.

 8. Dinu zice:

  Hotul vine si fura, omul de stiinta vine si descopera ce tu ai tainuit , dar unul singur vine si descopera si rasplateste; rasplateste Bine pe care tu la-ai savarsit Dumnezeu nu are sa-l piarda.

 9. Emanuel zice:

  Chiar, stiti cine a fost cel mai mare ascet al tuturor timpurilor ? Multi ar zice ca sf Ioan Botezatorul care de la 6 luni a fost un pustnic desavarsit si a trait mancand doar miere si lacuste. Insa a fost cineva cu mai mare asceza decat el. Maica Domnului a fost. Caci ea de la varsta de 3 ani a trait doar in templu unde manca doar mancare ingereasca, deci nu mancare fizica ci mancare ingereasca, spirituala. Adica a trait multi ani fara mancare, numai cu mancare nemateriala. Si preotii din templu nu au silit-o sa manance de frica sa nu moara, caci nimeni pana la ea nu a mai avut o astfel de asceza, ceea ce preotilor cu siguranta le parea imposibil, ci puterea lui Dumnezeu le-a descoperit ca ea poate si ca nu trebuie sa o sileasca sa manance nimic.
  Maica Domnului a fost cea mai ingereasca fiinta umana, cea mai dematerializata. Au mai fost sfinti, foarte putini, care dupa ani de asceza au ajuns sa traiasca doar cu mancare ingereasca, in tot patericul egiptean am vazut doar un singur astfel de sfant, avva Or, sau poate nu mai tin eu minte bine, ar mai fi fost inca unul, dar nu cred. Iar in istoria crestinismului mai stiu despre sf Simeon de pe muntele minunat, la fel de mare ascet, si iarasi niste pustnici de pe rarau si din sf munte athos care au atins acest fel de asceza desavarsita. Deci foarte rari au fost. Insa Maica Domnului a avut acest dar de la 3 ani, ceea ce nici un alt sfant nu a mai avut. De aceea cel mai mare ascet al tuturor timpurilor Maica Domnului a fost. Dar nu acesta a fost cel mai mare dar al ei, ci cel mai mare a fost faptul ca avand astfel de asceza cu totul deosebita, nu s-a atins de mintea ei in toata viata nici un singur gand de mandrie. Deci ea a fost si cea mai smerita fiinta omeneasca, si cea mai milostiva, caci ea scoate din iad mai multe suflete decat toti sfintii la un loc.
  Noi nu suntem vrednici sa ii rostim numele Maicii Domnului, iar in fata ei ar trebui nu doar sa ne smerim, ci sa ne stergem cu totul, sa nu avem indrazneala sa stam in fata ei, nici a ne ruga. Asa ar fi dupa dreptate, insa ea din prea multa milostivire se apleaca la rugaciunile noastre, care suntem atat de necurati si mandri si neputinciosi. Si ma refer si la calugari ba chiar si la sfinti, caci nici acestia nu ar trebui sa aiba indrazneala de a sta in fata ei. Cuv Paisie spunea ca el poate sta langa sf parinti Ioachim si Ana, dar langa Maica Domnului nu poate. Dar noi ? Ce suntem, ca nu suntem de fapt nimic.

 10. crestinul ortodox zice:

  pina nu ne adunam ca “oitele in jurul Pastorului “…
  pina cand “pastorii cei mici nu-si vor aduna oitele , ca cei mari din Biserica sunt vanduti “…
  pina nu suntem UNITI si nu dezbinati …
  pina nu iesim IN STRADA SA LE ARATAM CINE SUNT CEI MULTI IN TARA ASTA adica “noi “si cine sunt “ei-antihristii ” ,
  PINA NU NE VEDEM SI CUNOASTEM TOTI ADUNATI IN NUMELE SFINTEI CRUCI intrucat cel mai periculos si aprig vrajmas este cel nevazut ,… insa BUNUL DUMNEZEU ARATA DE UNDE LOVESTE …
  PINA NU NE ADUNAM LAOLALTA SUB SFANTA CRUCE CU Preoti . Monahi , Monahii si toata Fata Bisericeasca necompromisa si nemurdarita ,Slujitoare in DUH si ADEVAR lui HRISTOS , DUMNEZEU ADEVARAT si nu mamona
  PINA NU SUNTEM UNITI precum “oitele in jurul Pastorului ”
  va spun SINCER , CLAR si RASPICAT
  NU O SA FACEM NIMIC prin verba scriptum , aduceti-va aminte de aceste vorbe ale Cuviosului Paisie Aghioritul
  “ei(antihristii) te iau si te duc acolo unde vor ei ”
  de asta , grecii sunt Uniti pentru ca stiu ca numai Uniti SUB SFANTA CRUCE Vor PUTEA INFRUNTA fiara si
  ORTODOXIA VA STRALUCI BIRUITOARE ,
  iar Pentru Aceasta Tara si Pentru Acest Pamint s-au pus in Fata lui DUMNEZEU CEL ADEVARAT , Drept CHEZASIE Sfintii Acestui Neam dar daca poporul este orb , surd , mut si merge pe carari laturalnice spre pierzare , atunci graul de pe acest pamint se va alege de neghina caci VA VENI CEL CE VA SECERA si pleava in foc o va arunca …
  va mai spun Atat lepadarea de DUMNEZEU prin semnul fiarei , acest rfid 666 pe acte si apoi pecetea pe corp cipul , rfid 666 nu este o gluma sau o joaca dea v-ati ascunselea cu DUMNEZEU , este Lepadare de DUMNEZEU ADEVARAT si de Botezul Crestin ORTODOX , nu este o ‘gluma’ caci se va aprinde Acest pamint pe care stam caci Este Pamint Sfant si totul se va dezlantui in furie nebuna si oarba pentru PLATA , de ……. caci URGIA LUI DUMNEZEU VA FI PLATA pentru acest popor si pentru iudele care au vandut Insasi pe DUMNEZEU sub sutana si ADEVARUL NU-l VOR A SPUNE la cei orbi , surzi si muti …
  DUMNEZEU CU MILA ….CACI NU VREM A NE DESTEPTA
  si
  multimea nebuna a batut palma cu sarsaila din guvernarea Acestei Tari …
  DUMNEZEU Cu MIla peste noi care nu vrem a ne inchina fiarei antihristice si nici cu sarsaila nu vrem a ne alia
  DUMNEZEU Cu Mila peste Crestinii Ortodocsi ADEVARATI
  Sa Fim UNITI precum ” oTurma de bivoli „in fata unor fiare de temut si ce vor a ne ingenunchea , caci DACA SUNTEM UNITI CU SFANTA CRUCE IN FATA VOM AVEA AJUTOR SFANT , daca nu ….praf si pubere , totu-i zadarnic se duce risipit de vant

  amin!

 11. crestinul ortodox zice:

  SA NU VA FIE TEAMA CA VOM FI PUTINI la numar …
  ACEI ” PUTINI ” vor da tonul PENTRU CA AJUTORUL SFANT Va Veni de la DUMNEZEU , de la SFINTII ACESTUI Neam si Pamint Care Vor Fi cu noi si PUTEREA SFINTEI CRUCI SE VA ARATA BIRUITOARE Ne Va face puternici si
  ‘cei din dreapta VOR INVINGE pe cei din stanga , caci cei din stanga au cazut ca fulgerati … in fata celor din dreapta cei smeriti si putini dar Adunati Sub Sfanta CRUCE si atunci prapastie mare s-a cascat si n-au mai putut a trece cei din stanga care veneau multi la numar iar STEFAN VOIEVOD CEL MARE SI SFANT am vazut ca , oaste isi aduna ”
  amin!

 12. crestinul ortodox zice:

  si FERITI-VA DE antihristi ca sunt foarte vicleni precum tatal minciunei caruia slujesc si s-au inchinat
  “cu dracul nu se sta la discutie ”
  in baza de date a populatiei care si-au luat acte cu cip SE POATE VEDEA CINE SUNT DE A DREAPTA si CINE SUNT DE A STANGA …
  poate vi se pare o’ gluma ‘ DAR CE VA SPUN ESTE ADEVARUL DUREROS dar Acesta este ADEVARUL
  suntem inconjurati de lupi in piei de oaie si naimiti ce s-au vandut antihristului …
  si asta DIN CAUZA faptului ca
  LUPUL PAZNIC ESTE PUS LA OI …
  masoneria si jidanimea Troneaza in Aceasta Tara aruncand-o in intunericul ce nu poate fi descris in cuvinte …si In Sfanta Biserica spurcaciunea ( masoni , ecumenismul ) troneaza vrandu-se a fi deopotriva cu SFINTENIA … DAR …DUMNEZEU ADEVARAT si CELE SFINTE NU SE VOR LASA BATJOCORITE
  CREDETI-MA NU SE VOR LASA BATJOCORITI , SFINTII ACESTUI PAMINT SFANT
  Acest Pamint Sfant VA CERE PRETUL RASCUMPARARII pentru ca spurcaciunea este mare pe Acest Pamint Sfant
  Amin!

 13. Emanuel zice:

  Eu totusi nu inteleg : de ce nu renuntati la asigurare medicala, ca tot atata platesti, ori ca platesti asigurarea ori ca platesti la doctor direct cand nu ai asigurare.

 14. silentzios zice:

  urmeaza Reteta Electronica…

 15. Razvan zice:

  Fratilor eu am Card de Sanatate cu Microcip aici in Italia l-am primit prin posta fara acordul meu…Intrebarea mes este m-am lepadat de Hristos Dumnezeu ?

 16. admin zice:

  @Razvan
  Nu te-ai lepadat, dar mergi pe drumul lepadarii… aceasta acceptare inseamna inca o veriga din lantul ce leaga pe om de sistem, sistem ce pregateste venirea lui antihrist

 17. pcmouse zice:

  adica acest sistem totalitar mondial cu antihrist in frunte..care va fi instaurat in lume se va construi si cu acordul nostru al celor ce acceptam cipuri.si e bine sa nu ne facem.sau sa fim pregatiti sa renuntam cand ni se va pune conditia sa ni le bage in piele..si ca sa nu fiu lup moralist spun ca am card bancar cu cip(am avut cu banda dar nu mai exista.).din cauza meseriei nu am incotro??si din cauza ca sunt un pacatos.care imi gasesc scuze de kkao..

 18. Maria zice:

  Cred ca majoritatea populatiei ,va primi aceste carduri de sanatate cu cip ,pentru ca ,putini sunt aceia care stiu sau sunt informati despre capcanele intinse ale lui antihrist si despre pericolul lepadarii de Hristos ,prin acceptarea acestor cipuri care inregistreaza individul transformandu-l din om crestin ,botezat ,intr-un simplu numar ,anulandu-i numele de botez si inscriindu-l la satana .In biserici ,nimeni nu spune nimic despre aceste pericole care pandesc oamenii ,toti tac ,multi au si ei cipuri pe carduri bancare ,pe pasapoarte (pt ca circula in strainatate pe la alte manastiri ),ei nu se tem ,nu-si fac probleme ,turma este lasata singura sa se pazeasca de lupii rapitori si cine se pazeste scapa singur ,(neprimind cipul ).Ce sa facem ??
  Sa discutam cu prietenii ,cunostintele ,rudele ,sa-i convingem sa refuze categoric acest card ,care ne este bagat pe gat ,fortat .
  Sa nu primim ,cu orice risc ,chiar daca murim de orice boala .

 19. crestinul ortodox zice:

  Mai , SA FIM PREGATITI ca dusmanii ORTODOXIEI -antihristii , Tac si fac , nu bat pasul pe loc …
  sa nu lipseasca Sfanta CRUCE De Lemn , ulei pentru Candela Aprinsa sau lumanari Sfintite de la Botez , Cununia Crestin Ortodoxa in casa , lumanari de ceara , SA FIM PREGATITI …
  NU LUATI ACTELE CU CIP si NICIDECUM CIPURILE -Pecetea antihristului , spurcaciunea cea mare , Taiati-Le , dati-Le foc si mergeti si Va Spovediti La Duhovnic Adevarat , Slujitor lui HRISTOS si nu lui mamona pentru ca cei care ati luat pentru nu aveti macar habar ce ati luat …Harul SFANT Pleac si vin hidoseniile , urati si groaznici la chip … va spun din ce am vazut si mi s-a aratat
  „te-am ajutat de ti-ai luat casa , masina „( ‘ajutorul ‘ dat si apoi luat de banca-slujitori ai fiarei antihristice ) si erau groaznici la infatisare acesti antihristi , cu fete ascutite, intunecati si cu manie …
  Crestinii Ortodocsi , Botezati in BISERICA ORTODOXA , Sa nu se Lepede de DUMNEZEU ADEVARAT si Botezul Crestin Ortodox prin acceptarea actelor cu cip si apoi gheara definiva a antihristului pe acestia prin pecetea sau rfid 666 …
  SA FIM PREGATITI , prin taina Spovedaniei , Sfanta Impartasanie pentru ca antihristul este pe pamint si trebuie sa-si aduca alaiul din iad , toti dracii din iad vor veni pentru cei care s-au lepadat de DUMNEZEU ADEVARAT si li s-au inchinat prin spurcaciunile acestea ce sunt pregatite de slujitorii antihristului sau oculta mondiala ce a ridicat pumnul catre DUMNEZEU IN SFANTA TREIME si se cred stapinii acestui pamint , INSA … va fi doar o CERNERE …
  CITI CU LUARE AMINTE CE SPUN ACESTI CRESTINI ORTODOCSI SI SA NU UITATI Ce V-am spus

  „Si acum marturia unor oameni simplii care au ,,vazut” ceea ce va fi in viitor. Acesti oameni nu s-au intalnit niciodata dar marturia lor este asa de unitara incat nu are cum sa nu te puna pe ganduri. Fiecare crede ceea ce vrea dar este important, cred eu sa tinem cont si de aceste profetii. Aceste profetii nu sunt pe net.
  Dumnezeu va pregatii doua pedepse……..una va pleca de pe pamant, si anume razboaie, revolutii si alte rautati. Cealalta pedeapsa va pleca din cer. Peste intreg pamantul se va abate o eclipsa mare, care va dura trei zile si trei nopti. Aceasta va face in intregime imposibil sa vezi ceva. Mai departe eclipsa va avea legatura cu infestarea aerului, care nu este exclus sa fie provocata, in principal, de dusmanii religiei. Atat timp cat dureaza eclipsa va fi imposibil sa se faca lumina necesara. Cine in timpul acestei eclipse va deschide fereastra si se va uita afara sau va iesii din casa va murii pe loc imediat. In aceste trei zile oamenii vor trebui sa stea mai mult prin casele lor si sa se roage, facand matanii si sa-L implore pe Dumnezeu pentru milostire. Si mai departe ea vede…..cum mana Domnului pune in miscare cerul si pe oameni ii aduce in stari de deruta groaznica datorita meteoritilor si din nou, a vazut ea milioane de oameni murind”.
  ,, Intuneric se va face inainte de razboi. Apoi apare o lovitura de pietroi insotita de fulger si trasnet si un cutremur scutura pamantul. Atunci nu mai pleca din casa. Luminile nu ard, in afara de lumina unei lumanari, curentul electric este intrerupt. Cine trage pe nari praf primeste o durere si moare. Nu deschide ferestrele, acopera-le cu hartie neagra. Toate apele ramase libere devin otravite, precum si toate mancarurile care nu se afla in doze inchise. Nici mancarurile din sticla nu vor fi ferite de otrava. Afara domneste moartea provocata de praf, mor foarte multi oameni. Dupa 72 de ore, totul se sfarseste. Dar va mai spun inca o data………nu iesiti afara, nu priviti pe fereastra afara, lasati sa arda lumanarea sfanta sau candela. Si rugati-va. Peste noapte vor murii mai multi oameni decat in cele doua razboaie mondiale. Cumparati cateva doze de conserve de orez si de fasole pastai. Painea si faina se pastreaza, ce-i umed se strica, ca si carnea de altfel, in afara de cateva conserve lipite cu cositor. Apa de pe conducta este potabila, insa nu laptele. La drept vorbind, oamenii nu vor suferi propriu-zis de foame in timpul catastrofei si eclipsei. Nu deschideti nici o fereastra, in timpul celor 72 de ore. Raurile vor avea atat de putina apa incat pot fi traversate usor. Vitele mor, iarba devine galbena si aspra, oamenii morti devin galbeni si se innegresc apoi. Vantul plimba norii ucigasi catre est”.
  ,, Lumea va fi zguduita de un nou razboi ingrozitor. Cele mai mortale arme vor distruge popoare si natiuni. Nori cu aspect de foc vor aparea pana la urma pe cer si o furtuna de foc va incepe pe intreg pamantul. Cea mai infioratoare situatie, care n-a mai existat niciodata in istoria omenirii va dura 72 de ore. Cei lipsiti de Dumnezeu vor fi facuti praf si multi vor murii sufocati datorita pacatelor lor. Apoi se va vedea puterea luminii stralucind peste cea a intunericului. Si daca oamenii nu vor recunoaste in acest flagel strigatul Milei Dumnezeiesti, si nici nu vor sa se intoarca catre Dumnezeu printr-un mod de viata crestin, va venii un alt razboi dinspre rasarit catre apus si Rusia va lupta cu armele sale impotriva Americii si va invada Europa, si mai presus de tot apele Rinului vor fi pline de cadavre”.
  ,,Vor aparea trei zile de intunecare a naturii. In timpul acestor trei nopti si doua zile va fi o noapte neintrerupta. Numai lumanarile din ceara vor mai da lumina…….fulgerele vor patrunde in casele noastre………..nori rosii ca sangele vor strabate cerul. Pamantul va fi scuturat pana in adancurile sale. Intr-un cimitir imens va fi transformat pamantul, corpurile neinsufletite ale celor lipsiti de Dumnezeu si ale celor drepti vor acoperii toata intinderea. Apoi va urma o mare foamete. Totul va fi distrus si trei sferturi ale omenirii vor murii. Aceasta criza va izbucnii aproape brusc si va fi la fel in lumea intreaga”.
  ,,Eu vedeam ingeri ai mortii coborandu-se si golindu-si cosurile cu otrava peste intreaga omenire. Popoare intregi vor murii. Marea catastrofa va incepe in mod natural si se va sfarsii in mod supranatural. Ganditi-va ce inseamna acest lucru…….natural si supranatural! Dumnezeu Insusi se va implica. Pamantul va fi scos de pe ruta sa normala si soarele nu-i va mai darui nici o raza. Eclipsa va fi timp de 72 de ore pe intregul glob pamantesc. In acest intuneric nu va arde nici o lumina, afara de lumina credintei si cea a unei lumanari sfintite, pe care o va avea fiecare care a indeplinit credincios rugamintea Maicii Domnului. Adevaratii crestini vor inchide in aceste zile usile si ferestrele si se vor aduna pentru rugaciune in fata Crucii si a Icoanei Sfintei Fecioare. Nu priviti afara si nu fiti curiosi sa vedeti ce se intampla afara, caci altminteri trebuie sa muriti! Doua treimi din populatia globului vor disparea de pe suprafata acestuia. Acum va venii o perioada de pace fructuoasa. Cand am privit ingrozitoarea pedeapsa a Domnului, am fost de-a dreptul zguduit in interiorul meu. Treceau zile, saptamani si ani si de cate ori ma gandeam la acea noapte groaznica am fost din nou zguduit”.
  ,, Vor aparea trei zile de intuneric in natura. In timpul acestor trei zile si trei nopti va fi o noapte neintrerupta. Lumanarile de ceara sfintita sunt singurele care vor mai da lumina. O singura lumanare va ajunge pentru trei zile. In casele celor lipsiti de Dumnezeu si in cele ale barfitorilor sai vor aparea duhurile rele sub cele mai dezgustatoare forme. Ei vor lasa sa se auda in ceruri cele mai grave injurii la adresa lui Dumnezeu. Fulgerele vor patrunde in casele voastre, dar nu vor stinge lumina lumanarilor sfintite, nici vantul, nici furtuna si nici cutremurele nu o vor stinge. Nori rosii ca sangele vor aparea pe cer, zomotul tunetului va zgudui pamantul. Pamantul va fi scuturat pana in adancurile sale. Marea va arunca talazuri inspumate peste intinderile uscatului”.
  ,, Ca un tunet urias urla pamantul. Apoi venea o patura neagra imensa sau niste nori si aducea asupra lumii o noapte innegurata. Un intuneric ingrozitor va imbraca pamantul. In acest intuneric nu va arde nici o lumina, in afara de cea a credintei adevarate. Un miros intepator de nesuportat il simteam eu in gat incat am simtit nevoia sa vars”.
  ,, Din nori sunt imprastiate pe pamant uragane de foc. Furtuna si vreme rea, tunete si cutremure se vor urma unele pe altele neincetat, de neincetat va fi ploaia de foc ce se va abate asupra planetei noastre. Va incepe o noapte foarte rece. Tunete si cutremure vor zgudui timp de doua zile pamantul. Acestea vor dovedi ca Dumnezeu este mai sus de orice. Ei, care spera in Mine si care cred in Mine, nu au de ce sa se teama, pentru ca Eu nu-i voi parasi. Pentru ca sa va puteti pregati pentru acest eveniment, Eu va oi da urmatorul semn…..noaptea este foarte rece, vantul bate puternic si dupa o perioada va incepe tunetul. Apoi incuiati toate usile si ferestrele si nu mai vorbiti cu nimeni din afara casei. Ingenunchiati in gand in fata Crucii si suferiti pentru pacatele voastre. In timp ce se cutremura pamantul, nu priviti afara, caci furia Domnului trebuie primita cu groaza si cutremur. Cine nu urmeaza acest sfat va pierii in cateva clipe. In a treia noapte, cutremurul si focul vor inceta si in ziua urmaoare va rasari, din nou, soarele. O treime din populatie va murii”. v
  ,,Va aparea un intuneric ce va dura trei zile. Nici macar un demon nu va ramane in ascunzatoarea sa…….toti vor fi plecat de acolo si vazduhul va fi impanzit de ei. Aceasta va fi ultima plaga”.
  ,,Intuneric de trei zile si trei nopti. Incepe cu un trasnet ingrozitor si cutremur. Oamenii nu vor putea nici sa manance, nici sa bea, ci numai sa se roage. Ard numai lumanari sfintite. Fulgerele patrund in casa, se aud blesteme dezgustatoare ale diavolilor. Cine va privi curios pe fereastra va fi lovit de moarte. Sa fie pretuit sangele lui Iisus Hristos si chemarea Maicii Domnului. Dracii ii vor chinui pe viu pe cei lipsiti de Dumnezeu. In zadar vor cere acestia prelungiri ale vietilor lor. Peste tot domneste ciuma, apar pete mari si negre pe mana (ingerul digital?), aburi de sulf plutesc peste tot de parca ar fi dezlantuit tot iadul”.
  ,, Fiule, in timpul celor trei zile de groaza vor fi omorati toti dusmanii Bisericii. Cerul si pamantul se vor apropia unul de altul si foc va pustii intreaga planeta. Ea va fi acoperita de cadavre…….va fi o mare apasare asupra tuturor. Aerul va imprastia distrugere mortala. In lumea intreaga va domni un intuneric total. Numai un sfert al omenirii va supravietui”.
  ,, Intr-o scufundare se vede un barbat care scoate dintr-o crapatura o cruce si o voce urla rascolitor……Trei zile! Trei zile!”
  SFANTA CRUCE DE LEMN , CANDELA APRINSA sau LUMANARI SFINTITE ;
  si daca vor fi cele trei zile de intuneric , acoperiti geamurile si nu deschideti geamuri , usi indiferent cine sau ce voce ar striga sa-i dati drumul Nu , ca iadul este deschis atunci si DOAR LA SFANTA CRUCE DE LEMN genunchiii plecati si Ajutorul MAICII DOMNULUI SA CEREM si ne poate SALVA DIN …
  SA FIM PREGATITI …
  ca nu Stim Ceasul cand va Veni si nici cand Usa Se Va Inchide pentru TOTDEAUNA
  Amin!

 20. crestinul ortodox zice:

 21. pavel zice:

  am aflat ca medicilor li s-a facut instructaj cu privire la reteta electronica. se pare ca sistemul este de o transparenta totala. din momentul in care cineva va beneficia de o consultatie sau de o internare, toate datele vor fi inregistrate si la examenul ulterior oricine are acces la calculatoarele din institutie(medici, asistenti,etc) vor vizualiza tot istoricul. adica oricine va vedea diagnosticele si tratamentele oricui! se pare ca s-au ridicat intrebari cu privire la confidentialitate si secret profesional , dar nu parea sa fie un subiect care sa-i intereseze. replica lor a fost ca nu li s-a cerut asa ceva.
  cred ca ar fi bine sa trimitem cat mai multi note de refuz sa vada ca nu suntem de acord. in fond incalaca legislatia.

 22. pavel zice:

  Fratilor adaugati si argumente crestine notificarilor! Trimiteti si la episcopi!
  Pai cum adica? Facilitati de tot felul pentru sectanti si la o adica ortocsilor li se spune habotnici! Sectantilor li se accepta in virtutea respectarii drepturilor minoritatilor si a libertatii religioasa, de ex sa nu lucreze sambata sau sa nu faca transfuzii. Foarte bine, si eu, ca roman ortodox , consider ca nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale si ca libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.(art 29 din constitutie)

  În acest sens, consider cardul de sănătate cu cip şi modalitatea de a dovedi calitatea de asigurat exclusiv prin card o etapă premergătoare şi constitutivă momentului în care nu vom mai putea exista în societate, nu vom mai putea cumpăra, vinde, sau călători fără a avea cipul biometric la noi, în actele cu care ne legitimăm de exemplu; obligativitatea existenţei cipului RFID putând conduce la implantarea tuturor într-un viitor nu prea îndepărtat. Aceasta ne face, pe noi ortodocşii, să ne gîndim că cipul în sine are toate şansele să devină „semnul” fiarei pe care orice creştin ortodox trebuie să-l refuze(“ca nimenea să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei.”Apocalipsa 13,18). De aceea orice document care asociază numelui meu un cip este inacceptabil pentru mine ca şi creştin ortodox. Acest card cu cip şi lipsa alternativei reprezintă din acest motiv o constrângere de a adera la o opinie contrară convingerilor mele.
  În spiritul toleranţei şi respectului reciproc, solicit să mi se ofere posibilitatea legală de a putea proba calitatea de asigurat cu o adeverinţă de asigurat aşa cum era prevăzut in legislaţia anterioară, legislaţie care nu mi-a încălcat libertatea gândirii şi a opiniei .

 23. legionarulortodox zice:

  N-ai cu cine fratilor!

 24. Dinu zice:

  In amintirea bunicilor nostri: _- Sa ne traitii!! dragii nostri.

 25. pavel zice:

  iata un alt model de notificare, in care se pastreaza punctele 1…7 din modelul oferit pe site

  Subsemnata…………, cetatean roman., domiciliat in……….., platitor pana in prezent a contributiei la fondul de asigurari de sanatate (deci asigurata conform legii), va aduc la cunostinta ca doresc ca si de la 1 ianuarie 2013 dovada calitatii mele de asigurat sa o constituie adeverinta de asigurat eliberata de CAS.
  Nu doresc sa primesc un card electronic de sanatate (cu cip RFID) ca dovada de asigurat si nu doresc sa mi se intocmeasca un dosar electronic.
  Consider ca acest lucru este posibil deoarece, confirm art. 213 din legea 95 / 2006, persoanele care beneficiaza de asigurare fara plata contributiei nu vor primi card de asigurare electronic, ci “un document justificativ special, carnet sau adeverinta de asigurat”. Deci acest tip de dovada de asigurat se va elibera in continuare, asa incat solicit si eu sa mi se elibereze un astfel de act, tip adeverinta de asigurat, cu atat mai mult cu cat platesc contributia la fondul de asigurari de sanatate.
  Motivele pentru care refuz sa primesc un card national electronic de sanatate sunt urmatoarele:
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6.
  7.
  8. Includerea persoanei mele intr-un sistem informatic, electronic, global, de evidenta si control, in care vor fi introduse din ce in ce mai multe date privind viata mea privata si care imi va conditiona existenta mea in societate, contravine convingerilor mele religioase crestin ortodoxe ( iar “libertatea gandirii si a opiniilor precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma……Libertatea constiintei este garantata” – citat din art. 29, al.1 si 2 din Constitutia Romaniei).

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s