Dreptul la Adevăr – D-l Iulian Constantin: Legionarii nu au fost antisemiţi, ci anticomunişti. Mărturia faptului că la Piteşti, torţionarii erau jidani

Acest articol a fost publicat în anti-sionism, Pentru neam si tara și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Dreptul la Adevăr – D-l Iulian Constantin: Legionarii nu au fost antisemiţi, ci anticomunişti. Mărturia faptului că la Piteşti, torţionarii erau jidani

 1. pcmouse zice:

  bravo fratilor scoateti adevarul la iveala ca multi care au fost injectati cu comunism.printre care si eu.nu (stiau)sau inca nu stiu adevarul!!!

 2. ghita doru zice:

  nu neaparat evrei, jidani, erau romanii contra romanii, turcanu de exemplu, ciuma rosie a fost fabricata de la inceputurile revolutiei franceze, vindecarea numai prin exemplul ninivitenilor din vechiul testament.

 3. Simpatizant Legionar zice:

  Am şi eu o întrebare, frate admin: Nu eşti pro monarhie ca războinicii?
  Nu numai că nu mi-au aprobat un comentariu, dar se pare că l-au băgat direct la spam. Era un răspuns dat unui prozelit de-al lor care suna cam aşa : „Trăiasca REGELE MIHAI care ne-a vândut comuniştilor! Trăiască şi depravatul de tacsu care s-a luptat ca să-şi sporească averea proprie.
  Trăiască monarhia că este singura formă de conducere care ne-ar mai putea jumuli dincolo de piele!
  Sfinţii mucenici şi mărturisitori din temniţele comuniste, care au fost legionari, nu au fost buni. Până acum digerăm acelaşi rahat care ni l-au servit comuniştii şi inegalabilul Sergiu Nicolaescu. Citiţi istoria adevărată a României. Citiţi mărturiile supravieţuitorilor ororilor de nedescris săvârşite asupra lor de comunişti. Pentru început vă recomand să citiţi cartea „Imn pentru cruce purtată” de Virgil Maxim.”
  Îmi plăceau articolele lor, dar când văd cât de înverşunaţi sunt ei împotriva legionarilor stau şi ma întreb: Oare cine-i finanţează pe ei? Ştim bine că duşmanii legionarilor nu sunt decât securiştii, masonii end co.
  Ar trebui să vadă şi ei filmuleţul acesta şi altele cu dl. Constantin Iulian şi alţii.

 4. admin zice:

  @Simpatizant…
  Sunt pentru un uns al lui Dumnezeu. Cat despre monarhia de acum citeste ce am publicat aici: https://apologeticum.wordpress.com/2011/11/07/monarhia-din-romania-ce-s-a-transformat-in-dinastie-%e2%80%93-o-unealta-a-masoneriei-%e2%80%a6/

 5. Ioan Cadar zice:

  Doamne ajută,
  Cu ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos şi al Maicii sale am mai definitivat un studiu biblic:
  Antihristul. Cum îl recunoaştem?
  http://binevestitorul.wordpress.com/2012/12/06/antihristul-cum-il-recunoastem/

  P.S. Aruncă, rogu-te, stimate cetitoriu, un ochi acolo şi spuneţi- vă opiniunea.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s