Plata cu smartphone-ul: un alt pas către implementarea sistemului de control global

Aceste carduri bancare vor trece in curand din portofelele noastre in istorie, pentru ca vor fi inlocuite de telefoanele mobile.

Bancile ne permit deja sa administram conturile cu ajutorul unui smart-phone. Mai mult cele mai noi aparate functioneaza la fel ca un card si pot sa faca plati doar printr-o simpla apropiere de aparatul de taxat.

Odata activata functia NFC pe telefon, el este pregatit sa utilizeze cardul bancar incorporat in el. Cu alte cuvinte trebuie sa apropii de device, iar in acel moment POS-ul transmite informatiile catre banca, iar banii sunt luati din cont.

Pentru cumparaturi de pana la 100 de lei nu trebuie sa introduceti PIN-ul. Sistemul este sigur si nu veti putea plati din greseala cand treceti pe langa un cititor, sustin bancherii.

In prezent, telefonul este folosit de cateva sute de romani intr-un proiect pilot, dar va fi disponibil in masa de anul viitor. In prezent, telefoanele ne ajuta cand suntem departe de un calculator sau bancomat. Este si cazul lui Cosmin, care foloseste aplicatiile de tip mobile banking. Atentie, unele aplicatii sunt cu plata.

Pana atunci, 87% dintre tranzactiile cu cardul reprezinta retrageri de la bancomate. Doar 18 la suta dintre romani fac plati cu el direct.

| YahooNews

Acest articol a fost publicat în anti-cip. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

29 de răspunsuri la Plata cu smartphone-ul: un alt pas către implementarea sistemului de control global

 1. Varahiil zice:

  Off-topic
  http://www.buciumul.ro/2012/10/11/elevul-rapit-de-securitatea-din-transnistria-as-vrea-un-avocat-care-sa-ma-apere/
  Sa ne rugam pentru Alexandru, daca mai mult nu putem face…caci Dumnezeu face minuni!

 2. silentzios zice:

  Cand se va introduce cipul in mana nu o sa mai fie nici o problema daca uiti telefonul acasa… Dupa ce iei ce ai nevoie de pe raftul din magazin, plata se va face automat cand treci prin dreptul casei de marcat: in acel moment POS-ul transmite informatiile catre banca, iar banii sunt luati din cont. Ce viata usoara!? Nici nu vom simti ca suntem niste robotei…

 3. Ioan Cadar zice:

  EMNUL FIAREI

  “16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa 13:16-18)

  “9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  11. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.” (Apocalipsa 14:9-11)
  https://binevestitorul.wordpress.com/2012/10/09/mic-indrumar-biblic-ortodox/

 4. Dinu zice:

  Nu va exzista scapare . Singura usa de scapare, este Cel ce a zis ca este usa.

 5. Dinu zice:

  inca nu au aparut destui Hristosi mincinosi. Se pare ca se mai pregatesc cativa.

 6. Dinu zice:

  Noi ortodoxi avem o cantare unica . Prohodul Domnului Iisus Hristos. Sfintii Parinti au fost atat de inspirati de Duhul Sfant, ca nu au numit cantarea acesta Prohodul lui Hristos. Pentru ca Hristos ramane in veac si in veacul veacului. Viata ce o traim pe acest pamant poate fi scurta sau un pic mai lunga, dar in Hristos este vesnica.Prin credinta primim fagaduinta si prin fagaduinta savarsim fapta. Noi am primit deja fagaduinta ne mai lipseste credinta si fapta , fapta cea buna. Vor sa loveasca in credinta si in fapta buna. Pentru ca in fagaduinta nu mai au cum. Domnul Iisus si-a implinit lucrarea ce o avea de la Tatal. Pentru ca ziua sfarsitului numai Tatal o stie.

 7. crestinul ortodox zice:

  NUMAI VREM SCLAVIE !!!
  VREM SA FIM LIBERI !!!
  AFARA DIN TARA CU BANCHERII , SLUGI ALE sionistilor si evreomasonilor !
  AFARA DIN TARA CU BANCHERII , ‘ CAMATARI ‘ OFICIALI CU LITERA LEGII IN MANA care slujesc ocultei sioniste si interesului personal !
  NUMAI VREM SCLAVIE SI INDATORARE A ACESTEI TARI sau Ingenunchierea Acestei TARI in fata rockfellerilor sionisti si a fiarei antihristice de la brussels !
  CE AR FI SA NU MAI PLATIM DELOC NICI TAXE , NICI IMPOZITE , NICI FACTURILE
  care sunt deja ANTICIPAT ‘PLATITE GREU ‘ pe spinarea noastra a ‘prostilor de rand ‘ PRIN HOTIA si TALHARIA VOASTRA , CAMATARI OFICIALI CU LITERA LEGII IN MANA sau asa numiti „BANCHERI „!
  VA VENI SI ACEA ZI A MASURII DREPTE , CAND VETI DA SEAMA IMBUIBATILOR SI CIRCARILOR PENTRU TOT CE ATI FACUT CU Aceasta Tara SI Acest popor !
  SAU
  „PE NOI NU NE DUCETI CUM VRETI VOI SI SA NE ARUNCATI UNDE VRETI VOI ”
  amin!

 8. crestinul ortodox zice:

  AFARA , AFARA cu ‘NAPARCILE si SERPII ‘ACESTI IMBUIBATI NUMITI bancheri , parlamentari vanduti la oculta ,si evreomasonii -CARE STAU PE SPINAREA NOASTRA …
  PE SPINAREA ‘ BOULUI ‘ NUMIT ROMANIA SI STAU PRECUM NISTE CAPUSI URIASE CARE NE STORC DE ORICE URMA DE VLAGA pentru a ne asupri mai bine , acesti antihristi si draci fara coarne !
  DESTEAPTA-TE ROMANE ,
  din somnul cel de moartea …

  PINA NU-I PREA TARZIU !
  amin!

 9. Alina-Marinela zice:

  Foarte Frumos ai scris Dinu… Da, eu stiam, am auzit de ceea ce vor putea face smartphones-urile… dar, toate se fac cu Voia si stirea Dumnezeului nostru! El toate le ingaduie spre a noastra mantuire. El stie cand va veni ziua infricosatei judecati, El stie cate trebuie sa suferim pt numele Lui, caci fara nevointa nu se cuvine a intra in Imparatia Cerurilor, nu se cuvine a fi impreuna mostenitori cu Hristos, daca nu ne am nevoit impreuna cu Hristos! Sa nu ne temem, doar sa sporim in Credinta si n Fapte Bune! Maica Domnului ne va ajuta, ca sa slujim Fiului ei, pana la sfarsit! Doamne Ajuta!

 10. crestinul ortodox zice:

  Controlul asupra celor cipuiti sau pecetluiti cu semnul fiarei , spune si ne arata DUMNEZEU prin Gura Sfantului Ioan Evanghelistul la Apocalipsa :
  ” VARSAREA CELOR SAPTE CUPE ALE MANIEI SI CELE SAPTE URGII CE VIN ASUPRA PAMINTULUI

  Si am auzit glas mare din templu , zicand celor sapte ingeri : Duceti-va si varsati pe pamint cele sapte cupe ala Maniei Lui DUMNEZEU .
  Si S-a dus Cel Dintai si a varsat cupa lui pe pamint si o buba rea si ucigatoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei (,,,,adica cipul rfid cu 666,,,,) si care se inchinau chipului fiarei ( ,,,actele biometrice sau actele cu cip , cu 666 care sunt lepadarea de DUMNEZEU ADEVARAT,,, ).
  Si al doilea inger a varsat cupa lui in mare si marea s-a prefacut in sange ca de mort si orice suflare de viata a murit , din cele ce sunt in mare .
  Iar cel de Al Treilea a varsat cupa lui in rauri si in izvoarele apelor si s-au prefacut in sange .
  Si am auzit pe Ingerul apelor zicand
  Drept Esti Tu Cel Ce Esti si Cel Ce Erai , Cel Sfant ca ai judecat acestea
  Fiindca au varsat singele Sfintilor si Al Proorocilor , tot sange le-ai dat sa bea . Vrednici sunt !
  Si am auzit din altar graind :
  Da DOAMNE DUMNEZEULE , ATOTIITORULE Adevarate si Drepte sunt Judecatile Tale 1
  Si al Patrulea Inger a varsat cupa lui in Soare si i s-a dat sa dogoreasca pe oameni cu focul lui .
  Si oamenii au fost dogoriti cu mare arsita si au hulit Numele Lui DUMNEZEU care are Putere peste urgiile acestea si nu s-au pocait ca sa-i dea Slava .
  Si al Cincilea Inger a varsat cupa lui pe scaunul fiarei si in imparatia ei s-a facut intuneric si oamenii isi muscau limbile de durere .
  Si au hulit pe DUMNEZEUL CERULUI din pricina durerilor si a bubelor lor dar de faptele lor nu s-au pocait .
  Si Al Saselea Inger A varsat cupa lui in raul cel mare Eufrat si apele lui au secat ca sa fie gatita Calea Imparatilor de la Rasaritul Soarelui .
  Si am vazut iesind din gura blaurului si din gura fiarei si din gura proorocului celui mincinos trei duhuri necurate ca niste broaste .
  Caci sunt duhuri diavolesti facatoare de semne si care se duc la imparatii lumii intregi sa-i adune la razboiul Zilei Celei Mari a lui DUMNEZEU ATOTTIITORUL .
  Iata , Vin Ca un fur !
  Fericit este cel ce privegheaza si pastreaza vestmintele sale ca sa nu umble gol si sa se vada rusinea lui !
  si s-au strans la locul ce se cheama Harmaghedon .
  Si Al Saptelea Inger a varsat cupa lui in vazduh si Glas Mare A Iesit din Templu Cerului de la Tron Zicand :
  S-a facut !
  Si s-au pornit fulgere si vuiete si tunete si s-a facut cutremur mare asa cum nu a mai fost de cand este omul pe pamint , un cutremur atat de puternic .
  Si cetatea cea mare s-a rupt in trei parti si cetatile neamurilor s-au prabusit si Babilonul cel mare a fost pomenit inaintea lui DUMNEZEU ca sa-i dea paharul vinului Aprinderii Maniei Lui .
  Si toate insulele pierira si muntii nu se mai aflara ;
  Si grindina mare cat talantul se pravali din cer peste oameni .
  Si oamenii hulira pe DUMNEZEU din pricina pedepsei cu grindina caci urgia ei era foarte mare .”
  Apocalipsa Sfantului IOAN TEOLOGUL , apoc 16-17

  se vede cum acei care iau semnul fiarei pecetluiti cu cipul rfid 666 , vor fi precum niste roboti si se vor impotrivi lui DUMNEZEU ADEVARAT , intrucat s-au lepadat de DUMNEZEU ADEVARAT si s-au unit cu fiara antihristica sau cu dracul !
  astfel acestia vor fi antihristi precum este si cel caruia i se inchina , antihristul sau tatal minciunei !
  si la Dreapta Judecata asa vor primi raspuns
  “Plecati de la MINE blestematilor in focul cel vesnic gatit voua si tatalui minciunei caruia i-ati slujit ”
  amin!

 11. crestinul ortodox zice:

  „Odata activata functia NFC pe telefon, el este pregatit sa utilizeze cardul bancar incorporat in el. ”
  ATENTIE MARE cu acest ‘smartphone’ ,
  sunt foarte vicleni , vicleni , vicleni !
  nu prea le merge implementarea cu actele biometrice , hai s-o dam pe ce le place lor , telefoane , adica telefoane biometrice pentru ca astfel semnezi si mandatezi sistemul antihristic sa-ti plateasca facturi , rate etc ;
  este un fel de pregatirea terenului si prinderea ‘mustelor la borcanul cu mierea otravita’!
  cine are minte sa priceapa , pricepe !
  cine are ochi de vazut , vede !
  de asta am spus ,
  AFARA CU ACESTI BANCHERI si cu Cei care guverneaza si conduc Aceasta Tara , VANDUTI OCULTEI SI EVREO MASONILOR ce vor a instaura ordine mondiala cu orice pret si cu spurcaciunea cea mare pe tron sau fiara antihristica !
  amin!

 12. crestinul ortodox zice:

 13. STOP RFID 666 zice:

  Crestinul ortodox tu suferi de mania persecutiei, ca de fapt si amicul tau Ioan Cadar. Dar nu e de mirare caci amandoi aveti inclinatii sectare.

 14. Ioan Cadar zice:

  Stop Rfid,
  Nu eu am atacat Sfântul Sinod, ci tu.
  Şi dacă eşti aşa de curajos în mărturisirea Adevărului, atunci DĂ-ŢI NUMELE.

 15. Ioan Cadar zice:

  Stop,
  Înţeleg că sunt atacat şi eu cum au fost şi alţi fraţi: http://saccsiv.wordpress.com/2012/09/16/duminica-dupa-inaltarea-sfintei-cruci/#comment-148263

 16. STOP RFID 666 zice:

  Ioan Cadar

  Eu nu-mi dau numele pe net pentru ca mi-e frica.

  In Romania sunt foarte multi cu numele de Ioan Cadar. Daca vrei sa fi un marturisitor adevarat da-ti si adresa si numarul de telefon fix. In felul acesta vei demonstra tuturor ca esti cel mai tare marturisitor de pe net.

  Daca Sfantul Sinod va mai promova cipurile si ecumenismul nu voi inceta sa-l atac. Dar mai bine pune tu link-ul cu atacul ca sa vada toata lumea.

 17. Ioan Cadar zice:

  Stop Rfid
  Nu mă interesează câţi alţi Ioan Cadar există, doar nu o să îmi schimb numele pentru asta.
  Dacă întradevăr ai fi vrut să corespondezi cu mine, nu să mă bârfeşti, puteai să mă întrebi pe blogul meu şi ţi-aş fi răspuns cinstit.
  Nu am alt blog, nici canal youtube, decât cel pe care dai click pe numele meu, aici la comentarii.
  Îmi place că tu nu îţi dai nici numele adevărat, dar îmi ceri mie să îmi dau numărul de telefon şi adresa.

 18. Lucian zice:

  mai lasati lumea virtuala si iesiti in strada,afara!
  daca aveti ceva de zis, fara niciun compromis,marturisiti acolo sau vi-e frica o sa ploua!?eu unu am incercat si pac pac m-au impachetat..ghiciti unde m-au dus, la nebuni ca cica-s „dus”..

 19. pcmouse zice:

  Lucian la nebuni nu au internet..lasa ne pe noi sa fim nebuni si dusi pt Hristos. si tu dute cu lumea pe poarta larga daca doresti..nimeni nu te opreste..

 20. .catalin zice:

  Lucian
  Si eu am patit la fel….
  ai vrea sa ne cunoastem?

 21. Lucian zice:

  Am iesit de acolo dupa ce am stat 2 saptamani si ma obligau sa iau pastile cu forta…da na,asa e romanu,da verdicte..daca ai sti cum si de ce am ajuns ai inlemni..poate a trebuit sa invat ceva din intamplarea asta doar bunul Dumnezeu stie..
  Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul!

 22. Bogdan zice:

  Din cate stiu sistemul e folosit de mai multi ani in tari precum Japonia si Corea de Sud.

  Vrand nevrand ajungem iar la problema ridicata de unii cand au aparut cipurile, si anume ca si telefoanele celulare au cip…

  Sa multumim lui Dumnezeu ca deocamdata nu au aparut nici cartile de identitate si nici cele de sanatate cu cip.

  Bogdan.

 23. Dinu zice:

  Multe sisteme de stat fie sanitar fie militar fie de alta natura inca au rams comuniste inca nu au nici o treaba cu Dumnezeu decat asa abstract mai gasesti pe ici pe colo o persoana cu frica de Dumnezeu in rest , convingeri religioase rar gasesti.

 24. Lucian zice:

  da Cataline..ne putem cunoaste..lasa o adresa de mail..

 25. crestinul ortodox zice:

  de intalnit …ne vom intalni …in strada , pentru Apararea Acestui ADEVAR numit ORTODOXIE , Neam si Tara !
  …si nu pentru ” mania persecutiei”…
  intrucat daca vor a strange ‘menghina’ pentru persecutia ORTODOXIEI si prigoana celor multi atunci si cei multi isi vor face Dreptate intru ADEVAR unde vom Afla si LUMINA ADEVARATA ;
  Caci zacem in intuneric si nu vrem a Afla si a Sti Ce Este ADEVAR si Ce inseamna a fi in LUMINA ADEVARATA suntem precum surzii , mutii si orbii !
  Sfanta Maica Cuvioasa Parascheva Indura-te si Ai Mila noi , de cei ce locuim acest Pamint Sfant si nu pagan ,
  Ai Mila Sfanta Cuvioasa Parascheva de Acest Neam si Aceasta Tara , ROMANIA si Ocroteste-ne de tot ce este rau !
  amin!

 26. Pingback: Plata cu smartphone-ul: un alt pas catre implementarea sistemului de control global

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s