Părintele Justin ne răspunde la întrebare: Cu America sau cu Rusia?

Dragii mei, noi nu ne-am sprijinit niciodată nici pe puterile Americii, nici pe puterile Rusiei şi în nicio putere din lumea aceasta, decât în acoperământul Maicii Domnului cum am spus şi sub oblăduirea puterilor cereşti. Noi parcă am prevăzut întotdeauna cuvintele Psalmistului: „Nu vă nădăjduiţi spre boieri, spre fiii oamenilor în care nu este mântuire”. După experienţa pe care acest neam a avut-o de milenii aici, noi am rămas întotdeauna pe calea de mijloc a credinţei şi pe ea am mers fără sprijinul acesta omenesc, şi nu am avut străini de partea noastră. Ne-au promis şi nu ne-au ajutat cu nimic. Dimpotrivă, au uneltit împotriva noastră cât s-a putut ca să ne distrugă din ce în ce mai mult, dar nu le-a fost cu putinţă. Pentru că o Europă strategică nu se poate lipsi de cuvântul sfânt al României. Aici s-au izbit toate forţele Răsăritului, de apărarea naturală a Carpaţilor răsăriteni; iar aici în ’44 am fost martor ocular cum s-au măcinat toate puterile fiarei din Răsărit până ce a venit trădarea de la Yalta şi Malta. Ruşii nu intrau la noi în ţară dacă nu era trădarea. Ca de obicei, în toate împrejurările, cuceririle mari n-au stat în forţa armelor, ci în forţa trădărilor, a vânzărilor. Eu am crezut dintotdeauna că în apărarea noastră vin mai puţin armele, decât orice alte posibilităţi. Noi avem arma Duhului Sfânt, avem sabia Duhului care ne ocârmuieşte, ne pune în lumina şi mărturisirea adevărului.

extras din interviul apărut in revista ATITUDINI, nr. 18

Acest articol a fost publicat în anti-sionism, Pentru neam si tara și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Părintele Justin ne răspunde la întrebare: Cu America sau cu Rusia?

 1. George zice:

  Doamne ajuta !

 2. Dinu zice:

  De ce poporul Evreu nu mai are putere cereasca? Pentru ca au rastignit pe Domnul Iisus Hristos, puterea cereasca este astazi la Domnul Iisus Hristos. Tot ce izbuteste astazi poporul Evreu este prin minciuna prin diversa arta a minciunii a negocierii , a TRADARII. Pentru noi care suntem crestini ortodoxi, este clar ca daca un lucru sau un eveniment major de o amploare globala este hotarat de catre Tatal, de catre Fiul si de catre Duhul Sfant, acel lucru nu mai poate fi oprit. Asa dar Fratilor avem inca un Mijlocitor care nu este tradator si nu este partinitor. Pe Domnul nostru Iisus Hristos si pe Maica Sfanta care neincetat sta si se roaga pentru noi pacatosi.

 3. Dinu zice:

  Poate sa se faca Evreu frate cu Dracu, dar puterea totala nu o va detine nici o data, daca nu se va intoarce si nu va crede ca Iisus Hristos este Fiul Lui Dumnezeu.

 4. crestinul ortodox zice:

  Sa Ne Traiesti Parinte Iustin Parvu Iar Aceste Cuvinte Spuse Intru Adevar Curat sunt precum Lumina Adevarata ce Rasare din Adevarul Curat adica DUMNEZEU ce nu ne-a lasat si nu ne va lasa de izbeliste !
  BUNUL DUMNEZEU , MAICA DOMNULUI si Sfintii Acestui pamint ce nu ne-au tradat nicicand si nu ne vor trada niciodata !
  pentru ca Asta ni-i a Noastra Credinta -ORTODOXIA , Asta-i Al nostru Neam si A Noastra Tara si Spre Slava Lui DUMNEZEU :
  „Noi avem arma Duhului Sfânt, avem sabia Duhului care ne ocârmuieşte, ne pune în lumina şi mărturisirea adevărului. ”
  „Pentru că o Europă strategică nu se poate lipsi de Cuvântul Sfânt al României. ”
  In Sfantul Acoperamint Al MAICII DOMNULUI sa ne punem nadejdea si sa Cerem Ajutorul MAICII DOMNULUI la vreme de necaz , impresurari si altele prin care vom mai trece …
  Sfinte Parinte Arsenie Boca , Apara si Pazeste Aceasta Tara si Acest popor spre Slava lui DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI
  amin!

 5. crestinul ortodox zice:

  Istoria Se Repeta fratilor , cu alti ‘boieri’ care au tradat si vor a vinde Aceasta Tara la ‘alt sultan ‘ ce vrea ploconul , Desfiintarea Acestui Neam si Acestui Pamint ‘bun si frumos’;
  Numai sa nu uitam , Se Desfiinteaza Acest Neam , ne desfiintam si noi ca Natie :
  Romani si Romania !
  Sa Luam Exemplu , Cuvintele Acestor Domnitori Drepti intru Cuvant si Fapta ;
  Iar Aceste Cuvinte sa ne fie Calauza si Trezire din somnul cel de moarte in care ne-au adormit barbarii si tiranii !

  amin!

 6. crestinul ortodox zice:

  ALTI STAPINI , ACEEASI SCLAVI !
  Adevarat este !
  precum si
  LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL , BA !

 7. LEGIONARUL zice:

  Noi probleme cu homosexualii in Moldova………..preotii moldoveni iau atitudine, in frunte cu un ierarh! http://www.publika.md/preotii-cer-interzicerea-angajarii-homosexualilor-in-scoli–spitale-si-in-domeniul-alimentatiei-publice_1055681.html
  http://unimedia.info/stiri/biserica-va-solicita-interzicerea-angajarii-homosexualilor-in-scoli-si-spitale-52730.html
  La noi………….par, par, par, fleosc………..harrrrrrrrrrrrrrrrrrr! LASITATE, FRICA, DEZINTERES FATA DE POPORUL ROMAN!

 8. agerstress zice:

  @LEGIONARUL,
  La noi… se mananca atata „rahat” la nivelul cel mai inalt incat nu mai simte nimeni mirosul „rahatului” cu care sunt manjiti homosexualii. Probabil ca asta li se pare desert pe langa ceea ce mananca ei in mod obisnuit. De unde vrei reactii? Reactia vine acolo unde inca mai exista simtire. Fara simtire nu poate fi nici reactie. Cum ar putea reactiona cineva la ceva ce nu simte? Cu alte cuvinte, la noi… nesimtirea e la putere… si poporul a votat-o.

 9. crestinul ortodox zice:

  ––––––––Mitropolia Moldovei nu vrea homosexuali în şcoli, spitale şi în domeniul alimentaţiei publice. În cadrul unei şedinţe, reprezentanţii Bisericii au decis să expedieze, săptămâna viitoare, o cerere în acest sens Comisiei juridice a Parlamentului. Clericii vor solicita modificarea Legii privind egalitatea şanselor, astfel încât reprezentanţii minorităţilor sexuale să nu fie angajaţi în domeniile menţionate.

  „Legea de egalitate a şanselor a deschis larg poarta şi a creat un rai pentru homosexuali. Cerem să-i mai stopeze un pic, să nu le permită să se angajeze în câmpul muncii în instituţiile de invăţământ, în instituţiile de ocrotire a sănătăţii şi în cele de alimentaţie publică. Închipuiţi-vă că un homosexual, 92 la sută dintre care sunt purtători de HIV, de SIDA, se angajează la o staţie de transfuzie a sângelui. Aceasta ar fi o catastrofă”, a declarat Mitropolitul de Bălţi şi Făleşti, Marchel.

  Preoţii au mai solicitat Comisiei juridice a Parlamentului o alternativă vaccinării copiilor. La şedinţa sinodului, reprezentanţii Mitropoliei Moldovei au luat deciza să se adreseze Consiliului Coordonator al Audiovizualului şi unor posturi TV cu cererea de a exclude difuzarea spoturilor publicitare şi emisiunilor care au un caracter sexual. Potrivit feţelor bisericeşti, informaţia de acest gen afectează psihicul şi sufletul oamenilor. ––––––––––
  Asa spune Acest Ierarh si Preotii Ortodocsi Moldoveni de peste Prut dar la noi TACERE MALC din partea Ierarhilor nostri cand spurcatii au iesit in strada spre sminteala , spurcarea si mai mult a acestui Pamint si a Acestei Natii !
  iar referitor la ce se intampla cu rahatul improcat si disecat este spre orbirea noastra a prostilor de rand sa nu se trezeasca cumva din somnul cel de moarte !
  atata timp , Cat cei care reprezinta BOR nu misca un deget pentru Acest Popor cazut in ratacire si orbire prin ascunderea ADEVARULUI , vom avea de indurat cat Timp avem lupul paznic pus la oi !
  TREZIREA SPRE ADEVAR si LUMINA DUMNEZEIASCA , TREBUIE SA VINA din partea Acelora care stau protapiti in fruntea BOR si care sunt cu dusmanul si nu cu poporul , cu noi crestinii ortodoci !
  Acestia Trebuie Sa Aiba Acel Curaj si acea Tarie , Harul de la DUMNEZEU de a Spune ADEVARUL si nu de ascunde ADEVARUL intru cat pina si Credinta Acestui Neam se afla undeva pe marginea prapastiei …!
  iar daca se pierde Adevarata Credinta ….
  anume de a Iubi ADEVARUL si nu minciuna , de a Iubi pe DUMNEZEU si Cele Sfinte , vom afla izbavire !
  daca nu vai si amar de noi in orbirea in care stam si dormim Somnul Cel de Moarte !
  nu intamplator este si acest Imn pe care il avem astazi …

  Desteapta-Te Romane din somnul cel de moarte ……


  amin!

 10. LEGIONARUL zice:

  STIM CA ANTENA 3, NU E UN POST TOCMAI PRO-CRESTINISM SA -I ZIC ASA…….IN CIUDA ASTA SI A PAGINI GRAFICE A EMISIUNII…………..GASIM UN REPORTAJ FOARTE FRUMOS, DESPRE PUSTNICI………………..INCEPE LA MINUTUL 26….. ****OBLIGATORIU DE VAZUT****

  http://inregistrari.antena3.ro/view-In_Premiera_cu_Carmen_Avram-41.html

 11. Cristian zice:

  @LEGIONARUL
  Foarte interesant reportajul. Multumesc pt ca l-ai postat. Doamne ajuta!

 12. crestinul ortodox zice:

 13. crestinul ortodox zice:

 14. agerstress zice:

  @crestinul ortodox,
  „nu intamplator este si acest Imn pe care il avem astazi …
  Desteapta-Te Romane din somnul cel de moarte ……”

  Bine ai zis, dar iata ca „mortul” nu se scoala cu de la sine putere si nici cu de la sine vointa ci doar rugaciunea celor vii catre Cel ce l-a inviat pe Lazar il mai poate ajuta. Neamul romanesc e azi precum trupul neinsufletit din care se infrupta vulturii si asta i s-a-ntamplat deoarece a lepadat „sarea” cea care alunga stricaciunea si si-a pus in frunte laturile cele stricacioase.
  Mai e o speranta doar in rugaciunile celor putini care au pastrat starea de trezvie.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s