Uniunea Sovietică nu a dispărut! Totul a fost o mare mistificare. Una din ramurile cele mai de vârf ale masoneriei, comunismul, este o mafie la nivel mondial

De sărbătorile naţionale e bine să ne bucurăm, dar fără să ne pierdem capul, totuşi. Pentru că acum 21 de ani URSS nu a dispărut, după cum atestă istoria contemporană. Imperiul răului este bine mersi şi astăzi. Atâta doar că a îmbrăcat o altă formă, susţine cunoscutul comentator politic Petru Bogatu, pe blogul său

Potrivit lui Bogatu, n-a existat niciodată o catastrofă geopolitică, despre care vorbeşte Vladimir Putin, deplângând decesul Uniunii Sovietice. „Am asistat cu toţii, în schimb, la sfârşitul mileniului trecut, la o uriaşă şi impardonabilă înşelătorie politică”, afirmă comentatorul.

Cum şi-a înscenat URSS propria moarte

Pentru a-şi argumenta afirmaţiile, Petru Bogatu îl citează pe cunoscutul disident rus Pavel Stroilov, care a copiat arhiva lui Gorbaciov şi care demască poate cea mai mare mistificare a secolului XX. Imperiul răului şi Kominternul, probează Stroilov, au reuşit să supravieţuiască, înscenându-şi propria moarte.

„Ca să lămurim lucrurile din capul locului, trebuie să amintim cititorilor că anume Pavel Stroilov i-a livrat lui Vladimir Bukovski informaţiile ce dovedesc implicarea directă a KGB-ului în răsturnarea violentă a lui Nicolae Ceauşescu în decembrie 1989 şi legăturile sovietice ale lui Ion Iliescu. De unde, apropo, şi refuzul acestuia din urmă de a aborda problema Basarabiei”, precizează analistul de la Chişinău.

„De fapt, arată disidentul rus, Kremlinul punea la cale în anii 1989-1991 crearea Uniunii Socialiste Europene, un plan asupra căruia Mihail Gorbaciov convenise anterior cu François Mitterand. Ei o numeau eufemistic: „Europa, casa noastră comună”, slogan care prin 1990, de altfel, era inscripţionat pe toate gardurile din Chişinău. Liderul sovietic şi preşedintele francez pomeneau adesea în convorbirile lor că Europa de Est trebuie făcută sandvici între Comunitatea Europeană şi Uniunea Sovietică, ca să rămână sub influenţa Kremlinului.
Planurile kominterniste ale lui Gorbaciov fuseseră date peste cap de falimentarea rapidă şi intrarea în comă a URSS. Aceasta însă nu şi-a dat obştescul sfârşit, chit că fusese înmormântată de Boris Elţin în văzul întregii lumi.

Resuscitarea Uniunii Sovietice s-a făcut, consideră Stroilov şi Bukovski, prin kaghebizarea latentă a noii Rusii. Prin infiltrarea cekiştilor în structurile puterii postsovietice, ceea ce le-a permis să controleze banii, economia, justiţia, presa şi sistemul academic.

Ascunse în spatele groparului Elţîn, serviciile secrete au reeditat într-o formulă nouă nu doar Imperiul răului, ci şi Kominternul. Şi acest fapt nu este întâmplător. Comunismul este un cameleon perfect şi neîntrecut. El a existat de-a lungul timpului în mai multe ipostaze: ca doctrină totalitară, ca mişcare internaţională, ca regim politic.

Comunismul a fost întotdeauna o mafie

Indiferent însă de haina pe care o îmbrăca, comunismul a fost întotdeauna o mafie. Cu alte cuvinte, o asociaţie teroristă secretă, ca să cităm DEX-ul, care practică şantajul şi asasinatul. De la Lenin încoace, bolşevismul a fost mereu o gaşcă de interlopi. O clică de gangsteri. O şleahtă de ucigaşi care a expropriat, a uneltit şi a omorât, ca până la urmă să pună mâna pe putere mai întâi într-o singură ţară, iar mai apoi în aproape jumătate din statele lumii. A guvernat cu aceleaşi metode vechi şi verificate pe care le-a aplicat în lupta lui pentru acapararea puterii: teroarea, intimidarea, îndoctrinarea.

Şi cum orice mafie e nemuritoare, URSS a înviat la adăpostul cekismului putinist. Adoptând, aidoma tovarăşilor chinezi, capitalismul etatist şi corporatist, comunismul rus la ora actuală controlează direct Rusia propriu-zisă şi, indirect, dar prin aceleaşi reţele neokaghebiste, republicile ex-sovietice. Întărindu-se temeinic în ultimele două decenii, îşi propune astăzi să reinventeze o nouă URSS numită Uniunea Eurasiatică”, constată Petru Bogatu.

„Să nu ne facem iluzii, deci, ne avertizează Pavel Stroilov, Imperiul răului e chiar în mijlocul nostru. Cu toate că a suferit în ultimii douăzeci de ani şi ceva umilitoare pierderi şi înfrângeri, încearcă să se revanşeze cu mult succes. Şi este azi mai periculos ca oricând, deoarece pentru foarte multă lume rămâne încă nevăzut”, mai notează cunoscutul comentator.

| Petru Bogatu Blog

Acest articol a fost publicat în anti-sionism și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la Uniunea Sovietică nu a dispărut! Totul a fost o mare mistificare. Una din ramurile cele mai de vârf ale masoneriei, comunismul, este o mafie la nivel mondial

 1. vali zice:

  IN COLONIA ROMANIA , MAFIA COMUNISTA ESTE REPREZENTATA LA CEL MAI INALT NIVEL DE BISNITARUL SECURISTO-COMUNIST , TRAIAN BOICOTOVICI BASESCU.

 2. Pr Timotei zice:

  La ora actuala cea mai pericuos comunism este cumunismul americano -sionisto-european.
  Aceasta forma de comunism este de o perversitate atat de mare incat nu utilizeaza forta intodeauna ci te face pe tin ca stat national sa iti doresti sa le fii alaturi. Am vazut cum a acctionat america cu Gadafi si Mubarac si Sadam dar si cu fosta Iugoslavie. Nato nu este altceva decat celalta moneda a raului. Politiile secrete europene lucreaza cu aceeas intensitate cu care lucreaza fostul KGB. Spre fericirea noaste intre cei doi colosi comunistoizi si dictatoriali exista o concurenta si o lupta ceea ce creeaza un echilibru de forte. Dara Rusia nu ar fi existat, astazi eram comunisti sub dictatura definitiva si irevocabila. Intre cele doua dictaturi intodeauna alegem dictatura mai usor de suportat din punct de vedere spiritual, adica cea care nu iti ataca constiinta, nu iti impune homosexualitatea, pedofilia etc si aceasta este desigur puterea numita Rusia. In prezent desigur ca „baiatul bun” din aceasta ecuatie este Vladimir Putin.
  De ce?
  Pentru ca este botezat crestin ortodox
  Pentru ca foloseste niste prinicipii crestine si morale in abordarea politica marsava pe care o propaga, dar aceasta au facut si imparatii bizantini.
  Pentru ca se construiesc Biserici de zor in Rusia
  Pentru ca se mentine o ordine si o crestere economica considerabila pentru un popor care are multi betivi.
  Pentru ca se impune o anumita conduita anti homosexuala si anti UE.
  Pe de alta parte UE iti ofera o falsa liberate care devine o distrugere sistematica a constiinte, si ea se exprima prin acceptarea sodomiei pe fata de cate toti si a pedofiliei, etc. Distrugerea constiintelor, ceea ce Rusia nu face.
  Since va spun, acesta este motivul pentru care in prezent il sustin cu toate fortele pe Putin si sper sa reziste si sa castige marele pariu, desi este in inferioritate fata de Euro atlantici.

 3. Maria zice:

  Intre America antihristica si Rusia ,prefer de o mie de ori ,Rusia Ortodoxa !!!

 4. si eu….am aceleasi preferinte

 5. pcmouse zice:

  pfvaii eu care nu puteam sa sufar rusii..si eu am ajuns sa prefer rusia ortodoxa..

 6. crestinul ortodox zice:

  Rusii sa Inteleaga Odata pentru Totdeauna ce Inseamna ORTODOXIA ADEVARATA sa luptam pentru ORTODOXIA ADEVARATA , sa fim Adevarati Crestini Ortodocsi in fapta , in cuvant si BUNUL DUMNEZEU , MAICA DOMNULUI sa ne fie Paza si Acoperamint Sfant ca intr-adevar acestea se vor implini
  ‘calul rosu bate la poarta rasaritului dara sa nu va intristati ca Mantuirea vine dintr-acolo , de la rasarit iar prigoana vine de la apus ” a spus Sfantul Parinte Arsenie Boca .
  amin!

 7. nea Anderthal zice:

  @valy
  …dar de pcr _fsn_psd nu spui nimic?..poate esti si tu vreun apevist care a pierdut avantajele nemeritate cu ultimele legi basesciene..

 8. ghita doru zice:

  sa ne aducem aminte cine stie unde s-a scri tezele comunismului la berlin , in 1916 de catre lenin fost ulianov, fratele unui anarhist care la randul lui a murit de un sifilism netratat, stalin a ascuns asta, dar ela fost un papusar, bun actorul cine-i regizorul?

 9. ilie mutu zice:

  nu pot fi vreodata de partea rusilor. pt. o hrana spirituala buna este bine sa fim cu toata fiinta in armonie. sa facem o comparatie intre est si vest… care dintre ei sunt mai nefericiti, mai batuti de soarta, mai nehraniti, mai needucati???? imi cer iertare in fata lui dumnezeu si a celor pe care ii supar, dar cred ca cel mai mare dusman al poporului roman este rusia.

 10. crestinul ortodox zice:

  ” Zis-a lor Iisus: Au n-aţi citit niciodată în Scripturi: “Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns să fie în capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri”?
  ” De aceea vă spun că împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei.
  Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi. ”

  ORTODOXIA ADEVARATA !
  sa luptam pentru ORTODOXIA ADEVARATA , sa fim Adevarati Crestini Ortodocsi in fapta , in cuvant SI BUNUL DUMNEZEU , MAICA DOMNULUI ne vor fi Paza si Acoperamint Sfant ca intr-adevar acestea se vor implini
  ‘calul rosu bate la poarta rasaritului dara sa nu va intristati ca Mantuirea vine dintr-acolo , de la rasarit iar prigoana vine de la apus ” Sfantul Parinte Arsenie Boca .

 11. Dinu zice:

  Trist , bunicul meu a luptat in razboi, unul a murit dar altul s-a intors si cel ce s-a intors mergea pe un pod trist murdar plin de noroi cu ranita in spate, profund mahnit de nu se mai putea bucura nici de lumina zilei si a soarelui, nustiu daca cineva mai are o imagine autentica a cea ce inseamna un om al durerii al suspinelor. Dar nepotu ramanea uimit si plangea de mahnirea profunda a bunicului si cu un strigat la fel de dureros si copilaresc striga: Bunicule!!! Bunicule!! cat de mult am dorit sa te revad, BUNICULE!!!

 12. Vasilica zice:

  Cei mai mari dusmani ai romaniei sunt JIDANII-SIONISTI….

  ,Jidanimea e COMUNISTA dar nu pentru <> Ci numai din ura pentru Statul roman, pe care numai prin triumful Comunismului l-ar putea vedea la pamant si sub calcaiul totalei stapaniri Jidanesti…”

  ,,Iudaismul a ajuns la stapanire in lume prin masonerie si in Rusia prin Comunism ”

  (Corneliu Zelea Codreanu)

  ,,In Talmud se afla legislatia evreilor…Iar Cahalul si Francmasoneria sunt organizatiile de lucru pentru stapanirea omenirii”…
  In cuprinsul metodelor lor, se gasesc, sisteme perfide prin care Natiunile sunt puse sa lucreze la propria lor RUINA si la propria lor NiMICIRE.In cuprinsul metodelor lor, se gasesc, sisteme perfide prin care Natiunile sunt puse sa lucreze la propria lor RUINA si la propria lor NiMICIRE.In cuprinsul metodelor lor, se gasesc, sisteme per

 13. NATIONALIST zice:

 14. Maria zice:

  Oricum ar fi ,intr-o tara plina de Biserici si Manastiri de o frumusete rara ,ca in Rusia ,in mod sigur este si Dumnezeu acolo si pe noi asta ne intereseaza ,unde lucreaza Dumnezeu si pe teritoriul caror tari se face Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie !!!
  Zilnic se oficiaza sute de astfel de Sfinte Liturghii ,pe la toate Manastirile in Rusia ,precum si in Romania ,Serbia , Grecia , Bulgaria si in alte tari din lume ,intr-o masura mai mica ,dupa numarul de Ortodocsi din acele tari ,pe cand in America ,nu-l gasesti pe Dumnezeu ci doar 666 .
  Sa nu uitam ca diavolul n-are granite ,el „umbla ca un leu cautand pe cine sa inghita „,asa ca merge si prin Rusia sa faca rau intr-o tara Ortodoxa ,dar Dumnezeu ,pt rugaciunile ortodocsilor rusi ,cat si a miilor de Sfinti pe care i-a dat Rusia ,nu va lasa popoarele Ortodoxe ,sa cada in
  capcanele antihristilor care n-au nicio credinta !
  In toate cartile vechi scrie proorociile unor Sfinti ,ca America va disparea de pe pamant ,ca pedeapsa pentru toate nelegiuirile facute de-a lungul existentei ei si pt subjugarea si stapanirea
  popoarelor .

 15. Stefan zice:

  Mai fratilor, pentru ce ponegriti (si) voi pe omul asta?
  Oare nu vedeti ca cele ce se fac la ei ,in primul rand, pe plan intern sunt lucrurile Lui Dumnezeu?
  Oare nu vedeti ca cei implicati acolo,printre care si mai sus numitul V Putin, isi dau silinta dupa puterile lor sa indrepte pe ei insisi si tara lor in acelas timp ?

  ” Rogu-te, dar, părinte, să-l trimiţi în casa tatălui meu, Căci am cinci fraţi, să le spună lor acestea, ca să nu vină şi ei în acest loc de chin. Şi i-a zis Avraam: Au pe Moise şi pe prooroci; să asculte de ei. Iar el a zis: Nu, părinte Avraam, ci, dacă cineva dintre morţi se va duce la ei, se vor pocăi. Şi i-a zis Avraam: Dacă nu ascultă de Moise şi de prooroci, nu vor crede nici dacă ar învia cineva dintre morţi.”

  Pacat fratilor, si fericiti cei cu virtutea discernamantului; iar oameniii , dupa roadele lor se pot cunoaste.
  Bolsevismul ‘moscovit’ este acum ‘mutat’ la Bruxelles iar ultimele pete bolsevic-atee sunt acum scoase din pamantul Rusiei si cand poporul lor o sa fie pregatit duhovniceste Dumnezeu le va inturna lor pe Tar.
  Pacat ca suntem incapabili sa deosebim cele bune din jurul nostru si cu intelepciune, sa ne folosim de ele . In schimb ,cautam doar la lipsurile altora, mereu scotandu-le in evidenta, iar virtutile totdeauna murdarindu-le – dar Hristos cunoaste credinta vamesului si lacrimile lui.

 16. Pr Timotei zice:

  Bravo Stefan! Asa este!

 17. Pr Timotei zice:

  Este singurul presedinte de stat care mi-a sarutat mana si am vazut evlavie autentica, nu prefacatorie. Omul acesta chiar vrea sa transpuna in viata politica modelul Imperiului Bizantin. Da Doamne sa reusasca! Omul asta a inteles niste lucruri!La nivelul lui de intelegere, nu are neaparat un discernamant ortodox, dar e indreptat spre bine! Eu am avut ocazia sa il cunosc si pot spune ca macar sa aiba toate natiile pamantului un lider ca Putin.

 18. Mălin zice:

  Tarile ortodoxe daca s-ar unii intr-o alianta ar fi o forta extraordinara impotriva intunecatelor UE si a SUA.
  Insa acest lucru nu este posibil ca mereu exista dezbinare…
  Lucrurile sunt aranjate intr-o asa maniera incat se se raspandeasca dezbinarea in special intre statele ortodoxe si pe cat posibil sa nu se realizeze vreo alianta…si pentru jidanii e cu atat mai bine cand statele ortodoxe ridica razboi unele impotriva celorlalte
  Sionistii si jidanofilii care au acaparat majoritatea mass-mediei lupta prin toate mijloacele ca sa manipuleze in special pe rusi, pe romani, sarbi, bulgari, greci, sa le intoxice si sa produca dezbinare..
  Ei sunt foarte constienti de faptul ca daca statele ortodoxe ar fi in relatii strans legate si ar forma o alianta puternica intre ele ar reprezenta pentru ei o mare vatamare pentru ca atunci am putea vorbi despre forta spirituala uriasa a statelor ortodoxe care ar fi cu adevarat un obstacol in fata Anticrestinelor U.E. si SUA impreuna cu toti jidovii, filojidovii, sodomitii si celelalte slugi ale intunericului…

  Parintele Iosif a pofetit si ca „Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe”.

 19. crestinul ortodox zice:

  sa Intelegem Odata pentru Totdeauna ce Inseamna ORTODOXIA ADEVARATA sa luptam pentru ORTODOXIA ADEVARATA , sa fim Adevarati Crestini Ortodocsi in fapta , in cuvant si BUNUL DUMNEZEU , MAICA DOMNULUI sa ne fie Paza si Acoperamint Sfant ca intr-adevar acestea se vor implini
  ‘calul rosu bate la poarta rasaritului dara sa nu va intristati ca Mantuirea vine dintr-acolo , de la rasarit iar prigoana vine de la apus ” a spus Sfantul Parinte Arsenie Boca .

 20. Yugi zice:

  Poate ma lamuriti si pe mine: ce a avut de castigat Rusia din caderea comunismului in Romania? Vad ca tara noastra a fost vanduta catre marii afaceristi din Occident. Daca Rusia a participat la suspendarea lui Ceausescu, de ce nu si-a luat si ea partea de tort de aici? De ce nu au intrat afaceristii rusi sa cumpere fabricile romanesti pe nimic? Rusia a ramas in continuare comunista si dupa destramarea Uniunii Sovietice, de ce dar a vrut caderea comunismului la noi? Ceva nu se leaga aici, sau poate nu sunt eu in cunostinta de cauza.

 21. Maria zice:

  yugi,
  Nu Rusia a participat la suspendarea lui Ceausescu (asa cum spui tu ),ci masoneria evreiasca din Rusia ,care are „tentacole” pe tot globul si ii sta in putere sa darame guverne si conducatori ,punand pe cei „ascultatori „si care fac ce li se dicteaza asa cum se intampla si la noi de 23 de ani .Acestia lucreaza din umbra si unde gasesc un popor prost ca al nostru ,se bucura de succes .

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s