Presa vorbeste de protestul crestinilor fata de concertul Lady Gaga in Romania. Semnati petitia!

Semnati petitia: NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Copiii sunt privilegiaţi la concertul Lady Gaga.

Venirea în România a controversatei cântăreţe nu putea să nu stârnească un val de proteste. Apariţia ei îmbrăcată în carne crudă, sau ieşind dintr-un cocon, videoclipurile cu tente gay ori sado-maso au creat un impact puternic mai ales asupra comunităţilor religioase.

Pe Internet a fost lansată recent o petiţe numită „Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti” prin care se cere interzicerea concertului de la Bucureşti al artistei .

„Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate (…) noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei  la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce sa caute aici cineva care batjocoreste jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătacirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, cer petiţionarii.

Până în prezent, 489 de persoane au semnat pentru a susţine cauza, iar dintre motivele expuse de către aceştia enumerăm câteva mai jos:

 • „Această lady promovează „valorile” spurcate ale homosexualităţii şi denigrează creştinismul prin videoclipurile ei blasfemiatoare. Este o încercare de punere în umbră a marii sărbători Adormirea Maicii Domnului din 15 august. Maica Domnului este adevăratul model de vieţurire al femeilor românce şi nu numai!”
 • „Această „artistă” nu reprezintă un model pentru tineretul român creştin ortodox”
 • „Lady Gaga exponentă cea mai de seamă a lumii păcătoase ce va jubila la apariţia antihristului-nu venirii ei în România”.

Lady Gaga va veni în premieră în România, pe16 august, într-un concert care face parte din turneul  mondial The Born This Way Ball. Iniţial, concertul urma să aibă loc pe Arena Naţională, însă a fost mutat în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Becali: “Lady Gaga e discipolul lui Satan”

Europarlamentarul român a protestat public împotriva concertului lui Lady Gaga din Bucureşti, programat pentru 16 august. Acesta nu este de acord ca Lady Gaga să fie interzisă, ci doreşte ca ea să fie batjocorită. Într-o intervenţie prin telefon la RTV, Gigi Becali a spus că adevăraţii creştini o “vor scuipa şi batjocori, să vadă că în România este nimic”. Potrivit acestuia, credincioşii ar trebui să protesteze şi împotriva abuzurilor statului, în special împotriva procurorilor care “fac dosare la comandă“.

Latifundiarul din Pipera consideră că nici publicul şi nici artista nu sunt de vină pentru manifestările “necreştine” de pe scenă ale cântăreţei, ci Satan. “Ea nu este vinovată, nu este împotriva lui Hristos, poate nu crede în nimic. Ea face asta pentru bani. Satan este de vină“, este de părere Becali. El mai crede că Lady Gaga ar putea avea mai târziu o revelaţie, ar putea descoperi că a greşit, şi ar putea să se călugărească.

Nu numai Gigi Becali este scandalizat că artista din Statele Unite va concerta în România, ci şi un grup de credincioşi care au lansat o petiţie online prin care cer boicotarea spectacolului. Cazuri similare s-au înregistrat până acum în Filipine şi în Bulgaria, scrie Adevărul. În plus, după lansarea videoclipului piesei “Judas” (Iuda), în care cântăreaţa o întruchipează pe Maria Magdalena mergând pe motocicletă alături de un fals Iisus de culoare, Lady Gaga a reuşit să scandalizeze până şi Vaticanul, care s-a declarat în repetate rânduri împotriva cântăreţei.

“Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate. Lady Gaga e o fiinţă malefică, care nu pierde nicio ocazie de a huli cele sfinte (…) Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti!”, scrie autorul petiţiei.

Lady Gaga nu e dorită la Bucureşti. Vezi ce petiţie circulă împotriva ei pe internet

Concertul Lady Gaga la Bucureşti, programat pe 16 august, în Piaţa Constituţiei, stârneşte nemulţumire în rândurile unei părţi a populaţiei. Aproape 500 de persoane au semnat deja o petiţie împotriva unuia dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului în capitala României.

Pe internet s-a lansat o petiţie care spune „Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti”. Aproape 500 de persoane au semnat până acum petiţia.
„Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate. Lady Gaga e o fiinţă malefică, care nu pierde nicio ocazie de a huli cele sfinte (…)
Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti”, scrie autorul petiţiei.

Cazuri similare s-au înregistrat până acum în Filipine şi în Bulgaria. În Filipine, membrii comunităţii creştine au întâmpinat concertul celebrei Lady Gaga cu o serie de proteste. Aceştia nu doreau ca diva să concerteze în ţara lor pentru că muzica ei este de provenienţă satanică şi nu respectă valorile creştine.
„Nu o urâm pe Lady Gaga. Dimpotrivă, credem că e o artistă bună şi o respectăm pentru asta. Vrem doar să îi cerem să nu mai fie nerespectuoasă la adresa credinţei noastre. Noi, filipinezii, suntem un popor creştin şi credem cu tărie în valorile noastre. De aceea, am vrea ca şi Lady Gaga să ne respecte ca pe o naţiune creştină”, au declarat liderii comunităţii.

În plus, după lansarea videoclipului piesei „Judas”, în care o întruchipează pe Maria Magdalena mergând pe motocicletă alături de un Iisus de culoare, Lady Gaga a reuşit să scandalizeze până şi Vaticanul, care s-a declarat în repetate rânduri împotriva cântăreţei.

Lady Gaga va concerta la Bucureşti pe 16 august. Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc pe Naţional Arena, dar a fost mutat în Piaţa Constituţiei, ca urmare a faptului că stadionul va găzdui pe 11 august meciul amical Dinamo – FC Barcelona. Există însă voci care spun că decizia schimbării locului concertului a fost luată în urma vânzării unui număr neaşteptat de mic de bilete.

Nu se va opri concertul daca semnam petitia, dar semnand ne dezicem de aceasta fapta mizerabila, ce are loc cu acordul statului roman si cu tacerea Patriarhiei Romane. Probabil, si daca antihristul in persoana va avea concert in Bucuresti, nu-i va deranja cu nimic pe cei din „deal”.

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie, anti-sionism și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

36 de răspunsuri la Presa vorbeste de protestul crestinilor fata de concertul Lady Gaga in Romania. Semnati petitia!

 1. Basarabenu Liliana zice:

  Sunt intru totul de acord! Unde trebuie sa semnez???

 2. pcmouse zice:

  ar fi bine sa spunem nu venirii satanistei in tara..organizatiile religioase care erau deranjate de cuvantul card”unde sunt acum cand este nevoie de dansii?

 3. Diana zice:

  Nu stiu ce fel de om este ea in realitate, am auzit ca e ff talentata si in general isi vede de treaba ei, dar atata timp cat face voia unor mari satanisti si masoni ai americii, care conduc lumea si o conduc spre pierzanie, nu am cum sa fiu de acord cu venirea ei in romania…dar sa tinem cont ca sunt mase intregi de oamneni care abia o asteapta, de oprit nu are cum sa fie oprita, doar sa vina vreun cataclism pe capitala sau sa se imbolnaveasca ea.. in fine…Nu! venirii ei in romania!

 4. crestinul ortodox zice:

  si organizatiile si Toata Biserica DREAPTA intru HRISTOS , BISEICA ORTODOXA Cea Vie CU PREOTII si credinciosi IN FRUNTE , SA SE UNEASCA si SA CONDAMNE , sa blameze aceasta venire spurcata pe acest Pamint Sfant ;
  altfel , Sa ne fereasca DUMNEZEU DE A SA URGIE !
  care a si inceput deja Seceta Cumplita , pamintul crapat si totul se usuca !
  OARE DE CE ?

 5. crestinul ortodox zice:

  …BISERICA ORTODOXA CEA VIE INTRU DOMNUL IISUS HRISTOS …

 6. Maria zice:

  Cel mai bine ar fi ca aceasta Ledy Caca ,cum bine spunea un comentator ,sa nu aiba public
  si sa-si tina concertul satanist in gol ,dar cum romanii au ajuns sa fie admiratorii acestor
  concerte dracesti ,se vor gasi cel putin vreo 50 de mii de fanatici spalati pe creier , care vor
  striga din toate puterile si vor aplauda satanista ,asa cum s-a mai intamplat si cand au venit alti
  drogati satanisti si au concertat in Bucuresti , fara sa riposteze cineva , ca doar este
  demo(n)cratie !
  Mai intai trebuie educat publicul ,crestinii ,poporul cu alte cuvinte ,dar cine s-o faca ???
  Pastorii nostri ,cred ca ar trebui s-o faca !!!

 7. românia nu mai are păstori. sunt niște ecumeniști, fricoși, lași, pui de găini de avicola nenorociți și pupincuristo-securiști
  dacă e vreo unu care zice ceva trebuie dat afară, marginalizat, eu m-am convins că așa sunt o groază de lupi in piei de oaie in biata noastră țară

 8. DOAMNE FEREȘTE-NE DE CE E MAI RĂU!

 9. valahia zice:

  Valentin,nu cu un astfel de limbaj se rezolva lucrurile.Sunt pastori .Daca Dumnezeu ii ingaduie.Dupa vrednicia noastra.

 10. crestinul ortodox zice:

  valahia !
  stii parabola oitei naive ,…
  sa nu ne mai jucam cu lupul imbracat in oaie …
  tot lup este chiar daca-i imbracat in oaie DAR tot oi maninca …
  ‘lupul isi schimba parul dar naravul , ba ‘

 11. crestinul ortodox zice:

  …lup este … SI tot oi maninca …

 12. Maria zice:

  valahia,
  Nu mai sunt pastori acei preoti ecumenisti si masoni ,la care a facut referire cititorul Valentin Dorneanu ,ci sunt pastori mincinosi ,iesiti din Harul lui Dumnezeu ,pt ca nu mai lucreaza pt
  mantuirea sufletelor ,ci pt pierderea sufletelor credinciosilor !!!
  Dar ,sa multumim Domnului ,ca nu toti din tara sunt ca acestia ,ci inca mai avem pastori buni
  care nu s-au dat cu antihristii si tin cu „dintii „de dreapta credinta ,facandu-si datoria sfanta in fata Domnului ,numai ca trebuie sa-i cautam pe la manastirile mai izolate ,mai retrase ,
  unde contactul cu orasele , lumea desfranata si avida dupa averi si slava desarta ,nu exista !!!

 13. crestinul ortodox zice:

  ce spune asta satanista cand arunca hula impotriva lui DUMNEZEU , pardon ‘concerteaza ‘ in ROMANIA , Bucuresti !!!
  uitati ce spune , Sfantul Ioan Gura De Aur referire la cel ce huleste impotriva lui DUMNEZEU :
  ‘ Deci, să nu rămânem nepăsători când vedem că este hulit Stăpânul nostru comun. Nepăsarea aceasta va aduce un mare rău în cetate, întrucât, crima hulei îi va împovăra pe toţi. Este o nedreptate publică. Şi nu spune acest cuvânt nepăsător: “Ce mă interesează pe mine? Eu n-am nicio legătură cu hula! ‘
  DUMNEZEU CU MILA , la ce plata vom avea pentru aceasta spurcata , ce arunca cu hula impotriva lui DUMNEZEU , impotriva acestui Pamint Sfant !
  Mai , TREZITI-VA , spurcaciunea atrage si mai multa spurcaciune peste acest pamint SI ATRAGE , VINE MANIA LUI DUMNEZEU peste noi pentru acestea !

 14. Dinu zice:

  Cand tu ca cioban, stai zile si nopti pentru a avea grija de oile tale, stai in soare, in ploii , in vreme rea si le pazesti si ai grija de ele, si tu ca pastor ce-ti pui viata pentru oile tale , nu cred ca iti pica bine nici cea mai schioapa oaie sa-ti fie luata din staul, unde tu te ostenesti si muncesti pentru ea . Omeneste vorbind aceste lucruri au intales , sa nu mai zic ca ;Duhovniceste e si mai profund intalesul si mai mare responsabilitate este. Orice caine rapitor este condamnat pentru rapire. Pai pastorul nu doarme noptii intregi pentru a ciuli si urechile si tote aptitunile lui le pune in practica pentru a pazii sarmanele oii care nu stiu cea ce este bine si cea ce este rau pentru ele, sare la lup si se lupta in miezul noptii cu orice forma rapitaoare si distrugatoare care vine peste turma lui.
  Sa ne aratam „ciobani vrednicii de oii ” ca sa primim si povara pentru cei mai putinii instruti si care nu au habar de suferinte si de nevoie, de datorii Sfinte legate de stramosii nostri si de martirii nostri ce viata lor a fost pret de rscumparare, pentru cei ce au trait si nu stiu chiar si in ziua de azi pentru ce traiesc.

 15. Dinu zice:

  Sa nu vorbim stalcit; ca suntem datori ca popor la tot felul de organizatii mondiale si internationale>>>> bla, bla ………. Datorii Sfinte noi avem de cei ce si-au varsat sangele pentru acest pamant pentru acesta tara, sa nu confundam pretul si valoarea , rascuparari noastre , pentru ca nu avem nici o datorie fata de cei ce ne-au vandut. Singura noastra datorie este fata de cei ce si-au jertfit sangele pentru acest pamant si pentru acesta tara , pentru credinta ortodoxa , care le-a dat putere si rezistenta si rabdare , biruinta atingand. Daca te cuprinde frica nu ai decat sa te iei la tranta cu ea ca doar prin credinta primesti mantuirea. Sau inca nu cunosteti focul ce va arde in piepturi?? !!! sangele nu trece decat prin vene si artere daragi meii. Sunt runduieli Divine nu doar carene si oase si pamant blestemat.

 16. ce să mai – să nu ne luăm cu blestemații . cu oamenii diavolului care sunt striviți de Dumnezeu și au parte de morți oribile fără alinare pe lumea celalaltă. deci nici cu aceia care se îmbracă în haine de preoți și se duc în biserici și zic că sunt oamenii Domnului că sunt niște mincinoși. atâta voiam să spun despre majoritatea preoților din România și nu cred că am exagerat cu nimic.

 17. și ăia care tac sunt la fel pentru că nu au pus slujba lor in pericol dar oile da

 18. dinu zice:

  Ochiul ne este rosu de pacate nu de ravna buna a Lui Dumnezeu, acum sa stam la rugaciune nu la banuiala , ca judecata mea este atat de stramba ca a unui copac putred, ce nu poate fi folosit nici pentru scari , macar de ar putea putregaiul meu sa urce piciorul tau, dar si acolo pocneste se se vadeste a fi putred si nefolositor. Doamne mantuest ne sa nu fie suferintele noastre fara de sprijinul Tau.

 19. crestinul ortodox zice:

  Unde-i Tacere …!

  Unde-i Tacere si ‘capu in pamint’
  este totuna cu a zidi mormant !
  este totuna cu a darama si strica
  ce altii au Zidit ,
  Si cu Mare Pret au construit ,
  BISERICA LUI HRISTOS
  unde ne gasim noi astazi ,
  cei din Neam Crestin Ortodox .

  Din Neam in Neam Roman
  Crestin si nu pagan
  si-i mai frumos , Crestin Ortodox
  ca-i mai aproape de HRISTOS
  iar BISERICA CRESTIN ORTODOXA
  ESTE BISERICA ADEVARATA si VIE
  ce portile iadului
  in veci , n-au S-o Biruie !

  Unde-i Credinta Adevarata ,
  si DUMNEZEU se Arata .
  unde-i Nadejde Ancorata ,
  in SFANTA CRUCE
  atunci si Dragostea Sfanta
  va Rasari ,
  Si departe , ne va duce .

  SI vom Izbandi , vom Birui !
  intru HRISTOS si CELE SFINTE
  Romane Crestine Ortodox ,
  Cu Credinta Adevarata , Ia Aminte !
  Ca ROMANIA ii Gradina Sfanta
  de MAICA DOMNULUI si SFINTI , Pazita .
  amin,

 20. danutza zice:

  @crestinul ortodox
  tu scrii versurile astea? daca da, chiar ai talent. bravo!

 21. Dinu zice:

  Cine nu e poate sa condamne pacatul nu va putea nici sa vada lumina care-l ridica din morti.

 22. Dinu zice:

  Putregai suntem si vom putrezii , pamant suntem si in pamant ne intoarcem, Insa calatoria noastra ne cheama la viata , ne cheama sa asezam si sa punem vesnicia in noi sa cautam pacea ce ne deschide portile intregului univers cautand locul nostru pentru care am fost creati, un loc fara suspine ,fara dureri fara greutati , fara pacat. Nu suntem pe acest pamant sa ne umplem burtile si sa ne satisfacem poftele suntem pe acest pamant sa ne ostenim sa ducem poveri si sa rabdam, sa intalegem sensul vietii noastre , potentialul si dinamismul ce face ca sa arda in noi flacara vietii, a vietii care nu are sa se stinga, ci are sa arda in noi ca flacarii vii, ce ne poarta spre chipul cel nevazut al fiintei noastre.

 23. MM zice:

  http://www.24monden.net/2011/06/demascarea-industriei-muzicale-toate.html
  Demascarea industriei muzicale, în 12 episoade. Dacă este 50% adevărat din ce zice, este foarte grav deja.

 24. MM zice:

  Iată filmul descărcat şi pe Vimeo: http://vimeo.com/m/33032498

 25. pcmouse zice:

  doar 2000 de semnaturi si 55000 de fani/bilete?halal tara crestina!care mai aveti dram de crestinism in voi de ce taceti mah?de cine va e frica??daca se ducea spurcata in grecia de ex tot asa se intampla?oameni buni nu intelegeti ca inainte de antihrist se trimit spurcaciunile pt a spurca pamantul si dupa ce lumea e spurcata suficient isi va face aparitia blestematul cu demonii lui intrupati…ladygaga echivaleaza cu inchinare la satan oameni buni.oare nu tineti la copii vostri?nu intelegeti ca ladycaca este o marioneta o modalitate de a indraci oamenii acolo unde ajunge?melodiile ei sunt cu mesaj hulitor!ce diferenta este intre un festival unde isi pun draci pe ecran gen tomorrowland sau acesta?niciunul!practic aplaudand si participand la acest concert te inchini lui satan!este o modalitate de a te indraci,sa nu ziceti ca nu ati stiut.cand or veni alte nenorociri peste acest popor sa nu va mirati.chiar credeti ca cel de sus nu vede aceste lucruri?chiar credeti ca suntem singuri pe acest pamant?chiar nu mai avem rusine fata de creator?intreb.

 26. Crestin Ortodox zice:

  Tota lumea la psaltire si sa vedeti ce o sa se intample cu concertul asta .
  Dar daca noi nu ne rugam ….

 27. Crestin Ortodox zice:

  Tota lumea la psaltire si sa vedeti ce o sa se intample cu concertul asta .
  Dar daca noi nu ne rugam ….
  Admin
  cere o binecuvantare de la P Iustin ca tot crestinul din tara sa citeasca o catisma in timpul concertului !

 28. simo zice:

  Nu prezinta interes. Oricum n/am ascultat/o decat din intamplare. Nu/mi place atitudinea ei. Nu s/a facut remarcata decat prin iesirile extravagante! In rest…daca n/ar avea public prezent la concert, ar fi cea mai mare pedeapsa si cea mai dureroasa palma. Pe mine oricum nu ma intereseaza aceasta fiinta.

 29. Antonia zice:

  Bine ar fi sa nu se duca nimeni la astfel de spectacole. Asta i-ar lecui cel mai bine. N-are decat sa cante la pereti, daca-i place.

 30. rabi akiba zice:

  Ce-s ălea de pe microfonul de la gura bagaboandei? Bube, ochi, mucigaiuri? Parcă și pe crucea de la gîtul lui Costică Stoica am văzut așa ceva. Ce-o fi?

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s