Băsescu trebuie să pice ca preț pentru derâderea cu care i-a tratat pe cei 1 MILION de români ce au semnat împotriva actelor cu cip. Ortodocşii trebuie să se dezică de toată clasa politică ca de slujitori ai satanei

România este în centrul atenției, căci asta s-a şi vrut, datorită incompetenței clasei politice românești şi mai ales datorită faptului că este aservită intereselor ocultei: UE, FMI, NATO, SUA, Israel etc. și urmează un plan de compromitere a imaginii în exterior. Deci este exclus să găsim în actuala clasă politică pe cineva care să fie credincios acestei țări și credinței ortodoxe. Și atunci noi ortodocșii unde trebuie să ne situăm? De parte cui? Că toți o apă și-un pământ sunt! Vin unii cu texte foarte diabolice, cum că dacă pică Băsescu ajungem iar pe mâna lui Iliescu, alții zic că dacă rămâne Băsescu va fi vai, și mai vai decât până acum. Adică, vorba românului: scapi de dracu și dai de tat’su!

Păi un ortodox trebuie să facă vreun pact, să fie de partea dracului, oricât de mic sau mare ar fi spurcăciunea? Fac acești politicieni ceva pentru mântuirea poporului român? Îi interesează pierderea de suflete și mai ales ale tinerilor datorită influențelor tot mai nocive din occident, ce sunt aprobate tacit sau pe față de toată clasa politică? Este vreun politician care să iasă în față și să zică NU la vreo blestemăție care ne este impusă de noul Babilon de la Bruxelles? Interesează pe vreun om politic că țara se vinde bucată cu bucată și ne sunt prădate avuțiile date de Dumnezeu, fără ca cineva să se opună!

Cui slujesc aceste marionete din clasa politică? Sunt două variante! Cu siguranță lui Dumnezeu nu-i slujesc! Iar dacă îi slujesc satanei, atunci ce legătură poate avea un ortodox cu asemenea indivizi? NICIUNA! Un ortodox spune încă de la Botez: mă lepăd de satana, de toate lucrurile lui, de toți slujitorii lui!

Avem deci răspunsul clar la întrebarea: de partea cui trebuie să fim în această situație de scandal politic, intenționat provocat în România.

Dacă românii au într-adevăr simțul practic al politicii, atunci ar trebui să sancționeze clar pe circarii de politicieni și să nu participe nici măcar 5% la mascarada de referendum.

Însă cum noi, românii, prea puțin ne pricepem la politică, căci mai mult circ am văzut din partea lor, mai bine am stârpi rău după rău și am termina o dată pentru totdeauna cu acest personaj grotesc – Băsescu, aruncându-l la tomberonul de gunoi al istoriei, unde-și au locul trădătorii.

Ca dovadă că acest președinte nu are niciun interes față de durerile poporului român, mai cu seamă față de cei care mărturisesc o luptă de apărare a credinței, este refuzul și luarea în derâdere a cel puțin UN MILION de semnături, trimise la președenție, prin care oamenii își exprimau refuzul actelor cu cip. Nici până în ziua de azi nu ne-a fost dat un răspuns. Păi ce președinte poate ignora un milion de oameni și mai ales o mulțime impresionantă de preoți ai acestei țări? Doar un președinte ce nu reprezintă România!
Atunci să se ducă și să nu mai auzim de el.

Doar și pentru trădarea celor ce nu doresc acte cu cip, Băsescu trebuie eliminat! Măcar de și-ar da seama că e un semn de la Dumnezeu și să se pocăiască! Deși slabe șanse, Dumnezeu nu i le anulează.

Soluția, unica din perspectiva noastră, ar fi cea exprimată aici.

Acest articol a fost publicat în anti-politica și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la Băsescu trebuie să pice ca preț pentru derâderea cu care i-a tratat pe cei 1 MILION de români ce au semnat împotriva actelor cu cip. Ortodocşii trebuie să se dezică de toată clasa politică ca de slujitori ai satanei

 1. Pr Timotei zice:

  Sangele Patriarhului Teoctist striga din pamant! Pentru beneficiarul Daniel au organizat uciderea medicala a lui Teoctist. Basescu si-a dat acordul si SRI a musamalizat oribila crima. Cel mai usor e sa omori un om pe masa de operatie. Un om de peste 80 de ani nu ai voie sa ii faci anestezie totala, ca inima nu isi mai poate reveni. Doctorul lui Teoctist confirma acest lucru. Protagonistii crimei au fost preotul langa spitalui Fundeni maramuresanul Pop si Vincentiu impreuna cu SRI cu acordul lui Basescu pentru al inlatura repede pe Teoctist care mai putea trai 10 ani si astfel sansele lui Daniel se spulberau de a ajunge la mult ravnita functie de Patriarh. In mod normal doctorul Sinsecu care la operat trebuia sa fie inchis, dar nu a patit nimic si nici cei care l-au dus cu fosrta la operatie fara stirea doctorului personal, credincios lui Teoctist, care a si marturisit ca daca nu era operat Teoctist mai traia mult si bine. Criminalii conduc Biserica si statul. Il mai vreti pe Basescu ?

 2. Yugi zice:

  Aici dovada pentru ce zice pr Timotei, scrisoarea Patriarhului Daniel catre marele maestru al lojii nationale din Romania dupa moartea PF Patriarh Teoctist:

 3. Yugi zice:

  Din pacate initiativa dv. mi se pare a fi desarta. Cine sa vina in locul lui Basescu? Care este optiunea politica? Unul mai bun nu vad cine ar putea fi.

 4. ioancadar zice:

  Părinte Timotei,
  Vizavi de acuzaţiile pe care neîntemeiat, cred eu, le aduceţi Patriarhului Daniel, Sfânta Scriptură zice aşa:
  „Pâră împotriva preotului să nu primeşti, fără numai de la doi sau trei martori.” (I Timotei 5:19).

  Să nu uităm că Teoctist a fost Patriarh sub Ceauşescu şi a fost menţinut şi după revoluţia din ’89, deci a fost într-un fel omul sistemului.
  Ce a făcut Patriarhul Teoctist când bisericile erau dărâmate?

  Episcopii. Cum trebuie să se comporte ei http://iisusestedomnul.wordpress.com/2011/12/25/episcopii-cum-trebuie-sa-se-comporte-ei/

 5. crestinul ortodox zice:

  Avem , Aici Modele DE ADEVARATA CREDINTA De Pastoriti Sfinti ai Bisericii Ortodoxe
  Sfantul Cuvios Iov
  Sfantul Parinte Amfilohie -in timpul hidrei rosii- comunismul !
  Cum A fost de altfel la noi , Un Simplu Monah , Omul Lui DUMNEZEU ,
  Sfantul Parinte Arsenie Boca !


  si sa nu uitam , cum Mitropolitul POCIAEVULUI A luat Atitudine impotriva Actelor cu cip , a cipurilor si a aratat ca este timpul lui antihrist , PE CAND LA NOI TACERE MALC ….!
  „Adresarea mitropolitului Vladimir al Poceaevului cu privire la actele cu cod de bare şi microcip
  Posted on 05/21/2012 by admin

  La 26 aprilie a.c. în incinta Uniunii Scriitorilor a avut loc Conferinţa cu tema: “Invazia microcipurilor în Basarabia. Noile tehnologii infor­maţionale”. În cadrul conferinţei au fost expuse ultimele tehnologii informaţionale implementate în lume, inclusiv în republica noastră.

  Un preţios apel duhov­nicesc, în legătură cu acest subiect, a fost adresat de Vlădica Vladimir al Poceaevului:
  Adresare

  Hristos a înviat!

  Iubiţi fraţi şi surori!
  Ne este dat să purtăm un război duhovnicesc, căci acum “s-a pogorât diavolul, având mânie mare, ştiind că puţină vreme i-a rămas”(Apocalipsă 12,12). Astăzi în lume se pregăteşte înscăunarea fiului pierzării care va apărea ca lider economic, poli­tic şi religios.

  Sf. Andrei al Cezareii spune:

  Prin cercetarea sârguincioasă a peceţii şi a celorlalte, legate de asta, celor ce vor avea trezvie duhovnicească şi înţelepciune, li se va descoperi vremea ispitirii.

  Astăzi ne este clar că nimeni dintre Sfinţii Păruiţi n-au putut tâlcui explicit unele lucruri din Apocalipsă, deoarece chiar şi în sec XIX nu existau în limbajul omenesc noţiuni ca: “număr de identificare”, “cartelă electronică”, “microcip”, “tatuaj digital”.

  Dar dacă citim cu atenţie Apocalipsa şi urmăm cu exactitate Sfintei Scripturi, vom deosebi două “numere”: “semnul sau numărul numelui” (Apocalipsa 13, 17) şi “numărul fiarei” (Apocalipsa 13, 18). În primul caz este vorba de identificato­rul cifric al persoanei (numărul numelui obiectului condus de sistemul cibernetic informaţional, IDNP – în România CNP-ul), care, în acelaşi timp, reprezintă şi cheia de intrare în do­sarul lui electronic. Sf. Ioan Teologul de­scrie identificatorul cifric al persoanei în limbajul lumii din acea perioadă (sec. I): acest nume (“numele fiarei”) este nume cifric (“numărul numelui lui”), care poa­te fi prezentat sub formă de cod de bare (“pecetea”). “În sistemul EAN, numărul de identificare, în afară de reprezentarea prin codul de bare, textuală şi electronică, prevede şi varianta radiografică, care este mai avantajoasă prin faptul că se poate aplica pe mâna sau pe fruntea omului sub formă de microcip”. (expert-acad. V. N. Lîsogor, 11.11.2010). Iar fără acest nume cifric, atribuit omului de actualul sistem al fiarei, nu va fi posibil de întreţinut relaţii sociale (“ca nimenea să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei” Apocalipsa 13,17).

  Dumnezeu ne mai descoperă un indi­ciu special ce ţine de pecetluire – numărul “666″, care nu va exista în mod vizibil, ci ascuns, aşa încât îl vor putea distinge doar cei ce vor avea o cunoaştere specială (cei care vor avea înţelepciune).

  În prezent există o serie de expertize (efectuate de învăţaţii ruşi şi ucraineni – doctori în ştiinţe tehnice: I. Başkirov, V. Ahromeev, A. Ipatov, O. Samcov, O, Savoliuc, V. Lîsogor, N. Solianicenco ş. a.) – unde se dovedeşte în unanimitate că în procesul descifrării codului de bare în sistemul EAN – 13/UPC calculatorul în mod automat citeşte trei perechi de linii prelungite ca – “666″. “IDNP în sistemul de evidenţă (control) reprezintă numele omului, dat lui de acest sistem şi conţine numărul, care poate fi pus pe frunte sau pe mâna dreaptă a omului; el e însemnat prin codul de bare, la descifrarea căruia se foloseşte cheia: 666″ (expert – cand. ştiinţ. tehn. A. P. Ipatov, Universit. Sankt -Petersburg, 13. 02. 2002).

  Biserica Ortodoxă nu de puţine ori i-a avertizat pe creştini că introducerea sis­temului electronic de control total este un pericol evident asupra libertăţii per­soanei, cu care l-a înzestrat Dumnezeu pe om şi asupra mântuirii. Biserica roagă ca în sistemele de evidenţă a populaţiei să nu i se atribuie omului un număr oareca­re, care va fi folosit în loc de nume şi să nu se introducă mijloace de recunoaştere (identificare) a omului chiar în corpul lui.

  6 octombrie 2005 – Adresarea Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse către conducă­torii ţărilor CSI şi ai ţărilor baltice

  Sf. Si­nod al Bisericii Ortodoxe din Ucraina în Circulara din 19 mai 1998 declară: “IDNP, care va fi atribuit fiecărui om, şi care va fi aplicat pe corpul lui printr-o tehnologie care nu va mai permite niciodată şterge­rea lui – poate deveni într-adevăr “pecetea lui antihrist”. Evenimentele de azi confir­mă veridicitatea acestei concluzii a Sf. Si­nod al Bisericii Ortodoxe din Ucraina.

  Identificarea este automatizată, dar nu automată, deoarece omul cu scop bine definit şi conştient trebuie să intre în in­teracţiune cu actualul sistem de coopera­re, adică de bunăvoie să primească siste­mul lui antihrist. În formularele cererilor de punere la evidenţă sau de atribuire a diferitor cartele sociale cu număr, sau a altor documente de acest fel se utilizează cuvântul “rog”, adică este ispitită voinţa raţională şi conştientă a omului, care roa­gă să i se atribuie numărul fiarei, pentru care şi semnează jos, în colţul formularu­lui. Acordul pentru stocarea şi prelucra­rea automată a datelor personale este o capcană vicleană gătită pentru “cei aleşi”, care înţeleg problema identificării, pentru a-i impune să fie de acord cu primirea co­dului numeric personal.

  Cine va fi în unire cu Hristos, acela va putea deosebi semnele vremurilor. Un asemenea om va putea discerne ce este de la Dumnezeu şi ce este de la diavol. Acela care va jertfi cu sine în numele dragostei lui Hristos, va avea îndrăzneală şi putere. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

  Chemând binecuvântarea
  lui Dumnezeu asupra voastră.
  VLADIMIR, mitropolit at Poceaevului ”
  amin!

 6. daniel zice:

  De acord! Basescu trebuie inlaturat, dar celor care vor sa conduca nu trebuie sa le acordam nici o incedere!

 7. admin zice:

  @Yugi
  Parintele Justin spune asa: Pe cel pe care il vei vota, iti vei asuma toate faradelegile pe care le va face. Asa cum am aratat mai sus, un ortodox nu poate garanta un slujitor al satanei.. daca nu avem de unde, atunci faca-Se Voia Domnului.. oricare dintre ei e acelasi lucru.. au acelasi stapan.. dar nu cu voia noastra.. cu voia noastra trebuie sa avem in fruntea tarii un ales al lui Dumnezeu.

 8. Cosmin zice:

  Un lucru e clar: nu avem ce cauta la vot. Alegerile asa zis democratice nu sunt altceva decat o masinarie a sistemului, masinarie ce are rolul de a produce legitimitatea tradatorilor ce conduc. Un om bun pentru Romania, e un om ce trebuie sa il aiba pe Hristos deasupra, crucea si sabia in maini: http://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

 9. viscu zice:

  la referendum un vot NU este pentru Basescu; un vot DA este impotriva lui Basescu dar este implicit pentru Antonescu ca presedinte. Cercetati faptele si privirea lui Antonescu. Vi se pare ca acesta este bun ? La fel ca si colegul sau minte cu o nerusinare stupefianta. Ori noi stim cine este tatal minciunii.

 10. Pr Timotei zice:

  Dragii mei, eu ma refer la o crima, la uciderea Patriarhului Teoctist. Nu vorbesc de slabicunile lui, de neputintele lui de ecumenismul pe care la promovat. Ci de uciderea unui om, nimic mai mult. Basescu a incuviintat, doctorul sinescu a fost platit, SRI a acoperit si asa AU UCIS UN OM, indiferent de numele sau funcita lui.

 11. Pr Timotei zice:

  @ioancadar nu am acuzat pe nimeni, e vorba de fapte, de realitati puse cap la cap. Nimeni nu acuza pe nimeni. Faptele vorbesc. Daca concluzia pe care o trageti este ca eu acuz pe Patriarhul Romaniei e propria voastra concluzie, nu si a mea. Nu cunoastem toate detaliile uciderii lui Teoctist, cert este ca beneficiarul este viitorul Patriarh, anume Daniel.

 12. laura zice:

  Basescu nu are niciun Dumnezeu1

 13. LEGIONARUL zice:

  In primul rand avem de ales intre doua mafii…………….ok? Si uni si altii sunt la fel de patati………..Sa nu uitm insa, ca si Dumnezeu ne da cam ceea ce conducator meritam!

  „Crestinu ortodox”- numai scrie comentarii kilometrice ca nu le citeste nimeni, fi si tu mai scurt ……un mesaj scurt cu forta!

 14. Pr Timotei zice:

  Votul de acum nu este pentru antoescu sau alti escu ci este impotriva lui Basescu, sa cada Basescu, si apoi mai vedem, poate apare si cineva de nadejde pentru prezidentiale. Deci nu e de la sine inteles ca daca o sa cada Basescu vine Antonescu. Este apoi o0 datorie de cetatean al Romaniei sa mergeti la vot, pentru ca daca nu veti merge veti suporta consecintele.

 15. Cosmin zice:

  @ Pr Timotei
  Iertare, referitor la vot, acest link ar putea sa va ajute sa va schimbati putin opinia vis a vis de ce inseamna votul:
  http://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

  Doamne ajuta.

 16. admin zice:

  @Pr Timotei
  Recomanda un nume de candidat pe care poate sa-l voteze un crestin ortodox, stiind ca isi asuma tot ce va face acel presedinte!

 17. Ioan zice:

  Mai fratilor, vedeti sa nu sarim din lac in put. Ati citit despre posibila implicare a masonului (cu grad mare, se pare) rus Alexander Kondyakov in demiterea lui Basescu in 2007 si acum iar in 2012: http://www.evz.ro/detalii/stiri/document-exploziv-alexander-kondyakov-consilierul-lui-putin-si-al-lui-voronin-implicat-992757.html ?

 18. admin zice:

  @Maria
  termin-o cu acuzele la Pr Timotei, ca si el sa se linisteasca.. nu mai vreau cearta pe blog..

 19. Maria zice:

  viscu ,
  Adevarat ai spus „cercetati faptele si privirea lui Antonescu ”
  Parca si-a schimonosit figura de cand este la Cotroceni ,sa vezi , cum va arata si ce va face ,dupa ce , sa zicem , Base va fi inlaturat !
  Se vor napusti hienele mai abitir ,asupra Romaniei si cei ce-i manevreaza ,din afara ,vor avea o putere nemarginita asupra poporului si a Romaniei in general !!!
  Ne vom „descompune „ca stat independent si suveran ,in totalitate ,pt ca in prezent ,tot mai stam in picioare ,desi de mai clatinam ,dar inca nu am cazut !!!
  Vor da mana libera masoneriei sa puna stapanire si pe Ortodoxie si cine sustine acesti aliati ai
  masoneriei (USL),vor raspunde si ei in fata lui Dumnezeu pt dezastrul in care acesti USL-isti au
  bagat tara !
  Vor fi partasi la dezastru ,daca Antonescu -Ponta ,vor prelua puterea , fiind legitimati de cei
  care-i voteaza !!!
  Cei care nu sunt de acord cu USL-istii ,vor suferi din cauza celor care-i sustin ,dar ,va fi pentru mantuirea lor ,probabil !!!

 20. Maria zice:

  admin,
  De la ultimul comentariu ,nu i-am mai adresat niciun cuvant !!!
  Nici nu am ce sa-i mai adresez pt ca a primit destule replici de la toti comentatorii !!!
  Eu nu mai am nicio treaba cu acest cititor !!!!

 21. serban zice:

  Nu inteleg mare lucru… Vaicareli, vaicareli, …vorbe si iar vorbe… Ce facem dreptcredinciosilor crestini ortodocsi ? Avem in fata un moment in care va trebui sa decidem ceva! De filosofari si vaicareli nu avem nevoie…Pe Codreanu&comp. nu-i putem scoate din groapa. Astia de astazi cu „Noua Dreapta”, partidul lui Toma Alimos „Totul pentru Tara” sunt niste fantome ametite, isterice si controlate la sange de serviciile secrete. Deci….postnegru si rugaciune drepcredinciosilor crestini…fara barfe, fara carteli, fara vorbe de claca….

 22. diogene zice:

  Fratilor
  Nu stiu cum de a aparut un astfel de subiect aici pentru ca un crestin-ortodox nu face politica…
  Basescu nu o fi avand nici un Dumnezeu asa cu zicea cineva mai sus,dar are sotia sa Maria…
  Nu tin partea nimanui,dar e o intreaga degringolada ce se petrece acum in tara…Poporul roman insa nu a fost intrebat daca isi doreste acum acest referendum sau nu…Pentru ca sunt 20 de milioane de euro care se chetuiesc degeaba din buget.Si asa cum am trait pana acum,noi ca popor,mai puteam indura inca doi ani cu Basescu,timp in care ne rugam sa ne dea Dumnezeu ceva mai bun,ca dupa cum vedem,deocamdata toti sunt o apa si un pamant…
  Rusine celeor care au lasat sa se deschida un astfel de subiect!

 23. Vasi zice:

  @viscu…
  te informez cu privire la ceea ce ai zis…daca zici NU il alegi pe Basescu, daca zici Da, nu il alegi pe antonescu…asta sa fie clar! Daca zici DA, vor fi alegeri prezidentiale!

 24. crestinul ortodox zice:

  cuvantul ‘vot ‘ insasi prin definitie inseamna ‘ da ! certific si ofer a mea incredere in x…ulescu ‘ acelora care vor sa aiba votul nostru !
  ori pentru mine , atat timp cat acestia toti din guvernare ‘nu se intersecteaza cu Dreapta Credinta Crestin Ortodoxa atat dupa fapte cat si dupa cuvant , de ce oare sa mint pe DUMNEZEU ?
  ca sa ma mint iarasi pe mine , din nou la nesfarsit !
  nu ! aceasta mascarada duplicitara , trebuie sa inceteze , sa constientizam de raul ce ia amploare in Aceasta Tara si sa alegem a Fi cu DUMNEZEU , sa ne rugam ca DUMNEZEU sa fie cu noi !
  caci o lume intreaga sa se ridice impotriva noastra , nu vor sta in picioare in Fata Celor care au pe HRISTOS si MAICA DOMNULUI DREPT SCUT SI APARARE ! caci DUMNEZEU LUCREAZA pentru acestia in BINE si astfel raul nu dainuie la nesfarsit !
  sa nu traim la propriu acesta Vorba Inteleapta a romanului de rand
  ‘vom scapa de dracu si dam peste tac’su ‘!
  de ce nu se intelege odata pentru totdeauna , criteriul de separare dintre bine si rau este doar Adevarata Credinta Crestin Ortodoxa !
  daca as avea posibilitate , i-as pune pe toti care vor sa conduca Aceasta Tara Crestin Ortodoxa sa marturiseasca Crezul Crestin Ortodox cu mana dreapta pe SFANTA CRUCE si sa faca Crucea DREAPTA nu in batjocura !
  daca nu vor , CE CAUTA IN CONDUCEREA ACESTEI TARI CRESTIN ORTODOXE , slugile lui antihrist cu ‘spurcaciunea’ cu care au batut palma !
  , deschideti ochii inainte de a fi prea tarziu …
  amin!

 25. crestinul ortodox zice:

 26. CONSTANTIN zice:

  Rabdare,rabdare,rabdare!…dargul meu popor roman,ai grija de tine!
  Intoarce spatele celor care te cheama sau nu te cheama acum la vot si pune genunchii si inima la rugaciune,ca numai asa Dumnezeu ne va randui ceea ce meritam.

 27. crestinul ortodox zice:

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s