Fondatorul Asociaţiei ProVita, părintele Nicolae Tănase, neagă implicarea numelui organizaţiei în proiectul Alianţa Naţională

Parintele Nicolae Tănase, fondatorul Asociaţiei Pro Vita, neagă implicarea numelui organizaţiei pe care o conduce în proiectul Alianţa Naţională, care urmăreşte “unirea forţelor de dreapta din România”, şi care se află la o distanţă de doar două zile până la lansare.

“Habar n-am de aşa ceva. Nici nu am fost întrebat, nici nu mă interesează, nici n-am voie să fac aşa ceva. Misiunea mea e alta”, a declarat preotul Tănase pentru NapocaNews.ro.

Pe site-ul personal al unuia dintre iniţiatorii Alianţei Naţionale, avocatul Mihai Rapcea (care a părăsit recent conducerea Noii Drepte şi a contribuit decisiv la respingerea de către instanţă a proiectului politic al organizaţiei – Partidul Naţionalist, după ce acesta şi-a retras semnătura atât ca membru fondator al partidului, cât şi ca responsabil pentru adunarea a 5.000 de semnături de susţinere semnate de cetăţeni), a fost postat un anunţ de lansare a Alianţei, eveniment care va avea loc luni, la Bucureşti.

Alături de fixarea coordonatelor conferinţei de lansare a mişcării de dreapta, a fost scris pe aceeaşi pagină de internet, următorul mesaj: “Dragi prieteni, În scopul colaborării şi al susţinerii reciproce, membri asociaţiilor bucureştene ProVita-Bucureşti, Asociaţia Victimelor Mineriadelor din România şi Totul Pentru Ţară au hotărât înfiinţarea unei platforme civice de dreapta – Alianţa Naţională”.

Anunţul este semnat de Nicolae Calotă, unul dintre fondatorii asociaţiei Totul Pentru Ţară.

În condiţiile refuzului părintelui Tănase de implicare în acest proiect, lansarea Alianţei Naţionale este pusă sub semnul întrebării.

Asociaţia Pro Vita a fost înfiinţata în urmă cu circa 8 ani, de preotul Nicolae Tănase şi preoteasa Maria Tănase, având ca obiective principale: derularea de programe de asistenţă socială adresate copiilor abandonaţi şi tinerelor mame singure în sistem de plasament familial sau mixt; salvarea de la dispariţie, recuperarea fizică, psihică şi morală şi reintegrarea copiilor străzii sau copiilor abandonaţi în spitale; sprijinul pentru integrarea în viaţa comunităţii a tinerilor peste 18 ani nevoiţi să părăsească orfelinatele; lupta împotriva avortului în conformitate cu principiile creştin-ortodoxe.

| NapocaNews

Citeste si:

Despre atacurile la adresa Noii Drepte 
Mlastina deznadejdii – Episodul MIHAI RAPCEA 

NOUA DREAPTA in pericol de a fi desfiintata de catre membrul fondator Mihai Racea. Coincidenta: NOUA REPUBLICA, noua miscare de dreapta? 

Raspunsul NOII DREPTE la amenintarile avocatului Mihai Rapcea 

Acest articol a fost publicat în anti-politica și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Fondatorul Asociaţiei ProVita, părintele Nicolae Tănase, neagă implicarea numelui organizaţiei în proiectul Alianţa Naţională

 1. amin zice:

  Sa nu uitam ca Yoga = Satanism.
  Restul sunt detalii.

 2. crestinul ortodox zice:

  un Roman Adevarat este = un Nationalist Adevarat + Un Crestin Ortodox Adevarat !
  Acestea merg impreuna si nu se exclud !
  si nici separat nu au nicio sansa !si Ceausescu a fost foarte nationalist , daca mai era si putin crestin ortodox si cu poporul acesta poate mai traia si acuma !
  ROMANIA = NATIUNE CRESTIN ORTODOXA ; DE CE ?pentru ca Asa am fost Formati , un intreg popor , o intreaga Natie crestinata de SFANTUL APOSTOL ANDREI ! suntem O TARA CRESTIN ORTODOXA = NATIE CRESTIN ORTODOXA =ROMANIA ;
  iar cine vorbeste ca este nationalist dar nu este crestin ortodox , nu rezista ;
  iar cine vorbeste de crestin ortodox , fara a fi nationalist si Asi Iubi TARA SI NEAMUL din care se trage , ala traieste pe alta lume , nu pe pamint si nu rezista nici acesta !
  caci la judecata , VOM MERGE FIECARE CU NEAMUL DIN CARE FACEM PARTE , la noi , NEAMUL ROMANESC ! si TOT NEAMUL ne va judeca inaintea lui DUMNEZEU , tu ce-ai facut pentru Neamul in care te-ai nascut , leganat si crescut ? pai nu m-a interesat Neamul acesta ci numai de mine , viata mea si ATUNCI DUMNEZEU va da si Raspunsul pe masura ! ( vz ingroparea acelui talant , fara osteneala pentru un alt talant si aratarea rodului !)
  de asta se spune ‘in ce veti Fi aflati , in ACEEA veti fi judecati ” si „privegheati si va rugati caci nu stiti ceasul cand vine , privegheati si va rugati sa nu cadeti in ispita ”
  „fiti blanzi ca porumbeii si intelepti ca serpii ”
  amin1

 3. crestinul ortodox zice:

 4. stefan flueras zice:

  Parerea mea e ca fara a urma indemnul Parintelui Iustin Parvu de a reconstrui Neamul Romanesc nu avem sanse de salvare !!Doamne miluieste !!!

 5. Cinste preotului Nicolae Tanase pentru tot ce a facut ,necazul e ca reconstruirea NEAMULUI ROMANESC incepe cu copii abandonati si cu cei din orfelinate ,noi ceilalti numai comentam !
  Doamne miluieste!!

 6. Pr Timotei zice:

  Stit cine e Rapcea? Este avocatul lui Gregorian Bivolaru! (nu cred ca mai e necesar sa dau detaliii)

 7. Pr Timotei zice:

  Asa zisul partid de dreapta este de fapt mana securitatii pentru a tine in frau defapt o miscare autentica ortodoxa. Oameni gen Roncea, Rapcea, Bivolaru, sunt oamenii securtiatii pusi pentru a inabusi o adevarata miscare de dreapta.

 8. crestinul ortodox zice:

  sa fim precum albinele ‘ sa alergam si sa Culegem ce este bun pentru a Forma si Arata Mierea Adevarata”!
  „si dupa roade ii veti cunoaste …” spune Domnul IISUS HRISTOS !
  Un Adevarat Crestin Ortodox , se teme doar de DUMNEZEU si dusman ii este dracul !
  iar spre „MANTUIRE sunt doar doua ziduri … unul este Frica de DUMNEZEU altul ,este Frica de moarte ” parintele Ilie Cleopa !
  amin!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s