Doctorul Royal Rife și tratamentul pentru orice boală, inclusiv cancer

Dr Royal Rife bacteriolog si om de stiinta a reusit in anii 1930 prin aplicarea de pulsuri electrice si magnetice sa elimine numerosi virusi precum cancerul, tuberculoza etc.
In anul 1920 a inventat primul microscop pentru studiul virusilor, in 1934 a testat cu succes metoda vindecand 14 pacienti de cancer definitiv, si-a creat propria companie Beam Ray, a refuzat ofertele unor oameni influenti din domeniu, a intrat in procese dupa ce producatorul generatoarelor de impulsuri n-a respectat indicatiile sale utilizand o metoda proprie de a genera frecventele prin armonice – metoda care n-a dat rezultate,dezvoltarea industriei farmaceutice a dus la pierderea  interesului in aparatele sale si a dat faliment.

În 1999, au fost descoperite mai multe casete audio, uitate. Pe benzi se aflau vocile câtorva oameni aflați în centrul evenimentelor care fac subiectul acestui film documentar: un tratament revoluționar pentru cancer. Casetele aveau peste 40 de ani vechime și spuneau povestea poate a celei mai importante povești medicale a secolului XX.

În centrul poveștii se află doctorului Royal Rife, un nume aproape necunoscut în istoria științei. În anii ’30, Royal Rife susținea că prin folosirea unui microscop optic special putea să studieze anumiți microbi, mult prea mici pentru a putea fi văzuți cu tehnologia de până atunci. Mai multe, Rife, care lucra cu unii din cei mai cunoscuți cercetători din lume, a afirmat că prin utilizarea unui fascicul de lumină inventat chiar de către el anumiți agenți patogeni puteau fi distruși.

Mai important, Rife susținea că prin acest tratament descoperise tratamentul pentru cancer. Teoriile sale au fost, însă, respinse de asociațiile medicale din anii ’50. Mai mult, cei care promovau terapia lui Rife au fost condamnați pentru fraudă, iar lumea medicală a clasificat munca cercetătorului drept pseudomedicină. Și totuși, există un adevăr în cele spuse de doctorul Rife? A fost descoperit, de fapt, leacul pentru cancer?

| Filmedocumentare

După cum prea bine ştim, vindecarea cancerului prin metode ,,de ultimă oră’’, este pusă de multe ori sub semnul întrebării. Există anumite tipuri de cancer care nu pot fi vindecate cu ajutorul metodelor actuale. În plus, reacţiile adverse ale organismului uman nu sunt deloc de neglijat. Se pare însă că odată, medicina a deţinut cheia vindecării cancerului. Dar ce s-a întâmplat cu aceasta ? Pentru a afla acest lucru, vom face o întoarcere în timp cu aproximativ optzeci de ani, mai precis în anii 1930, în California – San Diego, unde un strălucit cercetător, dr. Royal Rife a început căutarea soluţiei împotriva cancerului. Pe parcursul activităţii sale a primit 14 mari premii şi titlul de Doctor la Universitatea din Heidelberg la care lucra.
Primul succes l-a reprezentat inventarea Microscopului Universal Rife, un instrument optic cum nu mai exista în vremea aceea şi care se baza pe un sistem optic cu cuarţ, neobişnuit. Microscopul putea mări celulele vii, bacteriile şi chiar şi virusurile, de aproape treizeci de mii de ori. Creaţia lui Rife nu semăna cu microscoapele moderne, folosite în primul rând pentru a analiza specimenele care au fost omorâte, încălzite şi impregnate cu anumite substanţe pentru a se putea observa. Una dintre descoperirile importante ale lui Rife a fost aceea că fiecare organism are propria sa frecvenţă de rezonanţă, ceea ce Rife a numit Ritmul Mortal de Oscilaţie (RMO).

Avand o cultură bacteriană sub microscop, Rife obişnuia să pună în acţiune un generator de frecvenţă, denumit astazi Raza fasciculară Rife, care producea un câmp electromagnetic acordat la frecvenţa RMO. La câteva minute de la activare, orice bacterie înceta să se mai mişte şi murea. El a descoperit că putea utiliza Raza fasciculară şi asupra oamenilor infectaţi cu o anume bacterie şi că putea astfel vindeca oamenii de bolile infecţioase. Rife putea distruge bacteriile obişnuite, putea vindeca infecţiile cronice şi putea învinge chiar şi cancerul. Folosind pur si simplu numai principiul rezonanţei vibratorii, Rife putea distruge bacteriile şi virusurile la fel de uşor cum spargi un pahar prin emiterea sunetului de rezonanţă (precum marele cântăreţ de operă Caruso). Rife a iscat o controversă în momentul în care şi-a expus teoria sa despre producerea cancerului.
Rife credea că această boală este cauzată de un virus sau microorganism denumit BX. Rife s-a hotărât să descopere frecvenţa de rezonanţă a acestuia. Descoperind-o, Rife şi-a expus la această frecvenţă animalele de laborator care aveau tumori induse prin BX. Toate tumorile canceroase s-au dezintegrat, iar animalele s-au însănătoşit. După această experienţă, Rife a trecut la tratarea persoanelor bolnave de cancer. În 1934, Rife a participat la un studiu asupra cancerului întreprins la Universitatea din Carolina de Sud. Aici el a folosit Raza fasciculară asupra unui număr de 16 pacienţi cu forme diverse de cancer final. Trei luni mai târziu, 14 dintre pacienţi au fost declaraţi vindecaţi de un juriu format din cinci medici. Acest procentaj de vindecare de 90%, a tuturor formelor de cancer nu a mai fost atins până atunci.
Desigur, vă întrebaţi de ce nimeni nu a auzit de Raza fasciculară Rife dacă ea a avut un asemenea success? În mod trist, cercetările au fost întrerupte, laboratorul în care se făceau cercetările a luat foc şi a ars până la temelie. Dar lovitura de graţie a venit mai târziu, când poliţia a confiscat ilegal şi restul  aparatelor lui Rife, rodul a peste 50 de ani de cercetare. Pe de altă parte, sume mari de bani au fost cheltuite pentru a se asigura că medicii care au vazut Terapia lui Rife vor uita ceea ce au văzut. Nici un efort nu a fost prea mare pentru a suprima orice urmă. Rife a fost târât prin tribunalele Californiei în baza unor acuzaţii false iar medicii care întrebuinţau cu succes aparatul Rife au trebuit să renunţe la folosirea acestuia pentru a nu fi trecuţi pe lista neagră.
Odată tratamentul interzis, această metodă eficientă de combatere a cancerului a fost sortită uitării.

Dar Rife nu a fost singurul cercetător care a experimentat folosirea unui dispozitiv cu câmp electromagnetic pentru tratarea cancerului. În 1926, în Paris, George Lakhovsky, a creat un instrument numit Oscilatorul cu Undă Multiplă, care putea să vindece cancerul. Astăzi, oscilatorul cu undă multiplă este un dispozitiv interzis şi considerat un truc medical.
Din fericire există rămăşiţe de informaţii referitoare la Raza fasciculară Rife şi la Microscopul universal care sunt cercetate în prezent, deşi în mod clandestin. Cercetătorii care studiază în momentul de faţă metodele Rife, au grijă să-şi desfăţoare munca în secret pentru a nu avea aceeaşi sortă ca Rife.

Acest articol a fost publicat în anti-sionism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Doctorul Royal Rife și tratamentul pentru orice boală, inclusiv cancer

 1. Romeo2110 zice:

  Parintele Arsenie Boca spunea ca, cancerul este o boala pe care o primesc oamenii ce duc un mod de viata necrestinesc.

  De exemplu, in occident se dezvolta in sec al XIX lea, deoarece oamenii nu mai tin posturile si mananca multa carne. Desigur apare si din alte cauze: radiatii de ex. – telefonia mobila provoaca cancer la creier (cunosc pe cineva care a murit anul asta in febr). Or fi cancere si cancere.

  Pana la urma nici Steve Jobs n-a resit sa-si trateze cancerul, cu toate miliardele lui de dolari…

 2. admin zice:

  @Romeo2110
  Tot Domnul va ingadui sa se vindece cineva de cancer cu astfel de aparate. Cu siguranta va trebui sa tina un regim si sa-si puna nadejdea in Dumnezeu.

 3. grigore zice:

  In america sunt interzise anumite metode de tratare a unor boli f grave, chiar daca acele metode dau reziltate sigure. Motivul este industria care s-a dezvoltat deja si profitul care se obtine din metodele asa zis oficiale. Sunt indivizi care au impresia ca o sa piarda niste bani, daca apare o concurenta care vine cu alte metode. Si cum acei indivizi au si bani si influenta la forurile de decizie, impun interzicerea activitatii altora… Exista terapii care se bazeaza pe curatarea interiorului organismului dar cei care le aplica trebuie sa paraseasca teritoriul americii si sa treaca gtanita de sud in mexic si acolo deci sub autoritatea altei tari, sa construiasca un loc unde sa fie pusa in aplicare metoda Chiar daca spun ca sunt democrati si accepta concurenta, in realitate, alte metode nu sunt acceptate si prin lege sunt interzise.

 4. Ami zice:

  Cei ce lucreaza pentru a readuce valoarea in slujba omului, cu vrerea Domnului, reusesc.

 5. Aleena zice:

  Dea lungul timpului am realizat ca unele boli sunt practic inchipuite sau cel putin sunt declansate de emotii, cel mai bun tratament este reprezentant de pastrearea unei minti lucide si a unei constiinte impacate.

 6. Romeo2110 zice:

  Altii care au gasit remedii pt cancer.
  http://tratamentecancer.com/?utm_source=adw-content&utm_medium=ppc&utm_campaign=adw-co

  Pare o reclama mascata din zona new-age sau adventisti, care stau la colt de strada cu stetoscopul si cu cartile Ellen White.

 7. Emanuel zice:

  Este si proorocia acelui sarb care spune ca oamenii vor vindeca toate bolile din prezent cu unde electromagnetice.

 8. Doina zice:

  Citeam acum câteva zile că peste foarte puțin timp, cancerul va fi vindecat cu dispozitivul Rife și alte aparate, fiindcă tehnologia va avansa atât de rapid încât nimeni nu se va mai putea opune.
  Așa că degeaba se dau de ceasul morții cei din industria farmaceutică pentru că nu mai este cale de-ntors.
  Noi trebuie să avansăm, nu să stăm în loc din cauze meschine ( în special ale celor bogați ), fiincă planeta se schimbă dramatic de repede.Totul e să avem încredere și multă credință.

 9. adrian purea zice:

  in adevar lucruri adevarate graitii si acel sirb care spunea ca lumea se va vindeca prin unde este acel magnific enigmatic nicole tesla din greseala sau din dorinte mai mult am inceput sa studiez despre dr rife ptr anumite bolii apoi dorind sa concep o sursa de free energy am inceput sa studiez despre tesla ca sa ajung la concluzia ca cei doi si altii ca ei au dorit un bine pentru aceasta omenire creata de Dumnezeu si tot Dumnezeu le dat inteleptiunea pe care ei au avut-o p tr creatia LUI ADICA ACEAST LUME.Dar precum sa intimplat cu Fiul Lui Dumnezeu Isus Cristos a spus cuvintul Domnului Dumnezeu si a fost batjocorit si omorit asa se intimpla si acestii oamenii sau finte locuite de Dumnezeu batjocorite si omorite sau impinse la tacerea totala tot la moarte.MA intreb oare de ce ptr ca inteleg multe dar nu pricep oare de ce ? Si aceasta intrebare ma apasa cam din anul 1998 dar pina atunci nu ptr ca nu a fost asa ceva la noi in tara sau in lume .

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s