România are termen până pe 3 septembrie să decidă adoptarea buletinelor de identitate cu cip. Politicienii noştri nu stiu despre ce este vorba. Ar trebui să-i informăm

Comisia Europeană vrea să introducă cipuri pe buletinele românilor, iar parlamentarii de la Bucureşti nu au nici o părere avizată faţă de acest lucru, deşi ar putea influenţa procesul legislativ al UE. Parlamentarii români s-au plâns pe 12 iunie că au fost excluşi din chestiunile europene, însă în realitate nu cunosc ce noi legi ni se pregătesc la Bruxelles. Membrii Comisiilor de Afaceri Europene din Senat şi Camera Deputaţilor nu cunosc proiectul buletinelor cu cipuri, deşi Parlamentul a fost notificat încă din data de 7 iunie.

Pe 12 iunie, premierul Victor Ponta alături de parlamentarii USL cereau creşterea importanţei Parlamentului României în afacerile europene. În realitate, Parlamentul României este implicat în toate procesele decizionale ale UE, însă aleşii românilor nu se ostenesc foarte tare în acest sens.

Cel mai recent exemplu este cel al propunerii Comisiei Europene (CE) de introducere a unor acte de identitate electronice. Propunerea CE a fost adoptată la Bruxelles pe 4 iunie şi a fost transmisă către parlamentele naţionale pe 7 iunie. La trei săptămâni de la transmiterea acestei propuneri deputaţii români din Comisiile de Afaceri Europene nu au habar că li s-a cerut părerea despre o normă a UE.

Buletinul electronic

Comisia Europeană a adoptat o „Propunere de regulament al Parlamentului European şi al Consiliului privind identificarea electronică şi serviciile de asigurare a încrederii pentru tranzacţiile electronice pe piaţa internă”. Propunerea cuprinde şi crearea unui document de identitate electronic definit ca „procesul de determinare fără îndoieli a identităţii unei persoane prin folosirea mijloacelor electronice”. Documentul nu cuprinde o descriere exactă a viitorului „buletin electronic”, însă acesta ar urma să fie eliberat de autorităţile statelor naţionale şi, de asemenea, fiecare stat membru UE va fi responsabil de legiferarea documentelor de identitate electronice.

În acest moment există buletine electronice în Belgia, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Portugalia şi Spania. Spre deosebire de buletinele clasice, buletinele electronice din ţările enumerate mai sus conţin un microcip pe care sunt stocate informaţiile tipărite, fotografia deţinătorului în format electronic, amprentele digitale plus o semnătură digitală pentru identificarea pe internet.

Propunerea CE intenţionează să ofere un cadru comun pentru toate ţările Uniunii Europene în crearea şi eliberarea documentelor de identitate electronice. Parlamentul României ar trebui să joace un rol important în această dezbatere, însă până acum nu a făcut nimic.

Ar vrea, dar nu ştiu

La momentul votării declaraţiei politice prin care premierul Ponta era mandatat să meargă la Consiliul European de la Bruxelles, parlamentarii români au reclamat faptul că Parlamentul a fost îndepărtat de afacerile europene. Premierul Ponta spunea că „după anul 2008, instituţiile statului nu au colaborat suficient de bine în reprezentarea noastră pe plan european, Parlamentul României a fost, practic, exclus de la deciziile cele mai importante”.

I-am contactat pe mai mulţi parlamentari membri ai Comisiilor de Afaceri Europene şi i-am întrebat ce ştiu despre propunerea Comisiei Europene de introducere a buletinelor electronice. Nici unul nu a ştiut să ne răspundă. Liberalul Dan Rasaliu ne-a spus chiar că „tratatul este în vigoare şi a fost votat în decembrie” – deşi el a fost adoptat de Comisia Europeană abia pe 4 iunie.

Parlamentul României poate să accepte sau să respingă propunerea Comisiei Europene – însă are un termen-limită pentru acest lucru până pe 3 septembrie. Până acum, şase parlamente naţionale au început să dezbată propunerea buletinelor electronice, anume Germania, Finlanda, Belgia, Cehia, Finlanda şi Suedia.

Chiuariu nu-şi aminteşte

Deputatul PNL Tudor Chiuariu ne-a spus că nu îşi aduce aminte ca această propunere să fi fost dezbătută în comisie până acum, motivând că oricum procedura prin care propunerile de la Parlamentul European către parlamentele naţionale au un circuit tehnic greoi: „Propunerile astea trebuie să treacă întâi de aparatul tehnic al Parlamentului nostru, abia după trebuie repartizate la comisii”.

Voinescu aruncă pisica la Hrebenciuc

Deputatul Sever Voinescu a refuzat să spună dacă până acum s-a dezbătut iniţiativa legislativă în cadrul Comisiei. În schimb, a menţionat că deşi sesiunea legislativă s-a încheiat, este foarte posibil ca proiectul să fie soluţionat în cadrul sesiunii extraordinare: ”Zilele acestea se va hotărî dacă se va lucra şi în comisii, pentru că văd că e o sesiune în care va exista şi plen reunit. Oricum, în mod cert, problema agendei va fi respectată, termenul acela de 3 septemebrie”. Totodată, Voinescu a mai spus că programul Comisiei este stabilit şi de preşedintele ei, Viorel Hrebenciuc. Voinescu ne-a spus că va  vorbi cu Hrebenciuc pentru mai multe detalii.

Rasaliu dă vina pe campanie

Senatorul Marian Iulian Rasaliu (PDL) ne-a declarat: ”Din cauza campaniei electorale au existat în general proiecte legislative care au fost neglijate. Iar din câte ştiu eu, iniţiativa asta nu s-a discutat, încă, cel puţin la lucrările de la comisie la care am participat eu”. La rândul lui, a precizat că cel mai probabil comisia se va pronunţa asupra proiectului în cadrul sesiunii extraordinare din Legislativ. Ulterior, Rasaliu a contactat ziarul  PUTEREA, menţionând că s-a interesat la comisie, spunând: „M-am interesat, tratatul este în vigoare, iar răspunsul este dat din luna decembrie”.

 Ponta: Parlamentul a fost exclus

“Consider că, după anul 2008, instituţiile statului nu au colaborat suficient de bine în reprezentarea noastră pe plan european, Parlamentul României a fost, practic, exclus de la deciziile cele mai importante, iar şeful Guvernului, sigur, din proprie iniţiativă, a considerat că neimplicarea domniei sale este soluţia utilă. Din punctul meu de vedere, ca prim-ministru, cred că este absolut necesar, pentru ca România să fie reprezentată constituţional şi eficient pe plan european, ca Parlamentul României, Guvernul şi preşedintele să conlucreze şi, în acest fel, practic, poziţiile României să aibă o cât mai mare reverberaţie pe plan european şi cât mai multe şanse de a fi, cu adevărat, implementate.”

Tăriceanu: rol crescut în afaceri UE

“Ceea ce cred însă că, astăzi, este mai important decât acest lucru, (…) este subiectul referitor la rolul Parlamentului în definirea politicii ţării noastre pe chestiunile legate de afaceri europene, şi anume: demersul prim-ministrului, pe care vreau să-l salutăm şi care vine în consens cu poziţia noastră, acela de a susţine un rol crescut al Parlamentului în ceea ce înseamnă prezentarea problemelor legate de Uniunea Europeană, dezbaterea acestor probleme în Parlament.”

Niculescu Duvăz: control parlamentar

“Pe de altă parte, în ceea ce priveşte chestiunea legală, principiul de bază este că tot ce se întâmplă şi tot ce urmează să se întâmple şi să se decidă de către guverne, în urma unui Consiliu European, de către state, trebuie ca Parlamentul, care reprezintă controlul public unic şi unicul control autorizat, să poată să exercite acest control.”

(declaraţii din 12 iunie 2012) | puterea.ro

Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

83 de răspunsuri la România are termen până pe 3 septembrie să decidă adoptarea buletinelor de identitate cu cip. Politicienii noştri nu stiu despre ce este vorba. Ar trebui să-i informăm

 1. daniel zice:

  Mai mult ca sigur ca ne vor trada iarasi politicienii de la noi… Ca si in cazul pasapoartelor. Si poate si BOR ne va trada iarasi…

 2. totuldespreorice zice:

  Am gresit. Nu sunt icoane pictate…ci doar vitralii pe hol cu cantareti celebri iar interiorul este gen gothic… Silver church se numeste clubul unde vin haarp cord si canta, aici mai canta si alti rapperi , etc

  Dar despre muzica lor ..ce parere aveti? Este in regula? Au mai multe melodii pe youtube.

 3. totuldespreorice zice:

  Buna ziua,

  Urmaresc de mult timp blogul si va felicit. Faceti o treaba foarte buna.

  In alta ordine de idei am si eu o intrebare…. Este o formatie numita Haarp Cord ce canta despre credinta si Dumnezeu. Puteti sa ascultati macar piesa asta sa imi spuneti daca este ok? Eu nu am observat nimic in neregula dar sper sa nu fie niste satanisti or somthing.

  HAARP CORD – DRAGOSTE SAU FRICA (PRODUS DE LU-K BEATS) by haarpcord http://www.youtube.com/watch?v=4n_qu3rEFcc&feature=youtube_gdata_player

  Ei canta in silver church…iar clubul ala are pictate icoane si vitralii inafara. Mi se pare ceva ateiesc…adica acolo mai veneau si alti rapperi care cantau cateva melodii necenzurate….

  Astept un raspuns aici sau pe mail. Multumesc mult.

 4. cristian zice:

  Asadar, de vreme ce se vorbeste despre introducerea celor cu cip, buletinele care se emit in prezent nu au cip. Este asa, sau cum? Ma poate lamuri si pe mine cineva:
  Permisele de conducere actuale, care se emit in prezent, au sau nu cip?
  Pasapoartele ce se emit acum au sau nu cip?
  Astept si eu un raspunsavizat. Multumesc.

 5. Vasile zice:

  Cum isi permite un agent dublu SRI- Mosad, care era infiltrat la Petru Voda pentru a devia miscarea anticip si a o duce in derizoriu prin exagerarea ei si ultrademonizarea ei, si anume Victor Roncea sa atace pe SACCSIV si Danion si Apologeticum pe blogul Razboi intru mormant.
  La fel ca fratele sau George Roncea, si el agent dublu Mosad – SRI care acum este si agent sub acoperire in Masonerie in prezent. Cum e posibil ca acesti frati evrei, spreudo -ortodocsi sa fi fost candva capii miscarii anicip de la Petru Voda, adica pui lupul pastor la oi! Am aflat despre acest lucru chiar de la colegii lui de scoala SRI, care erau scandalizati de cum e posibil sa fii agent dublu, pro basist bineinteles dar si mare ortodox?

 6. admin zice:

  @cristian
  buletinele actuale nu au cip.. pot fi blamate doar pt ca au scos numele parintilor si inlocuite cu cetatenia
  cu permisele auto e mai greu de zis, caci la inceput au avut cip, apoi se pare ca au scos si fara cip.. de aceea fiecare sa faca ce-i zice duhovnicul
  Pasapoartele sunt si cu cip si fara cip(cele temporare)

 7. mariana zice:

  vreau sa stiu sigur daka buletinele actuale au cip

 8. mariana zice:

  si cand vor fi introduse buletinele cu cip

 9. LEGIONARUL zice:

  Au disperat lumea astia cu cipurile lor, ne consdera roboti, lasa frate sa fie eu liber, ca stramosii mei, fara cipuri, suntem oameni, nu roboti!

 10. LEGIONARUL zice:

  Mariana – buletinele actuale , nu au cip, eu mi l-am scos acum cateva luni, e simplu, fara cip! Si eu mi-am pus aceeasi intrebare!

 11. codrut zice:

  actualele buletine nu au cip dar nici numele parintilor trecute pe ele, si nici permisele auto nu au cip ci doar un cod de bare care cica reprezinta seria documentului si nu are legatura cu titularul( adica nu te codeaza precum CNP-ul ) …asa mi-a explicat un politist ..de buna credinta…si pana la proba contrara il cred

 12. admin zice:

  @codrut
  pana la proba contrara mai bine l-ai crede pe Parintele Justin, care nu este de acord cu aceste permise noi

 13. codrut zice:

  @admin

  cand voi stii SIGUR ca un document are CIP..atunci voi REFUZA CATEGORIC sa-l iau , fie el si carnetul de sanatate, ma lipsesc de el…dar atita timp cat nimeni nu stie sigur…voi pastra permisul

 14. cristian zice:

  Admin,
  sunt de acord ca nu trebuie acceptat nici un act cu cip, si asta ptr ca asa a zis Pr. Iustin.

  Insa toata problema asta a fost dusa in derizoriu. Oare chiar nu poate face cineva o cercetare amanuntita, sa-l intrebe si pe Pr Iustin si apoi sa se spuna o treaba sigura in legatura cu starea actuala: daca actele ce se emit acum au sau nu cip, si prin urmare pot sau nu sa fie acceptate – si apoi sa stim cu totii ce avem de facut?

  De cativa ani se spune, mai ales aici pe blog, sa nu luam buletinele, acum se zice ca actualele buletine nu au cip… La fel si cu permisele si poate si cu pasapoartele…. Iar acum citesc aici pe blog ca se pare ca, totusi, permisele nu au cip…. Pai au cip, sau nu, sau alarmam oamenii degeaba? Asta cu se pare ca ar fi, sau ca nu ar fi, nu mi se pare o treaba facuta cum trebuie, ci mai mult ne aflam in treaba.

  Inclusiv replica: cum iti spune duhovnicul nu cred ca este foarte potrivita, avand in vedere ca multi preoti rad cand aud de asa ceva.

  Asadar, poate spune cineva un lucru lamurit, cum sunt permisele – cu sau fara cip?
  Multumesc!

 15. George zice:

  Era si cazul sa ,,reinvie” cipurile..doar e vremea lor..
  http://www.paisiee.blogspot.ro/2012/07/sa-nu-ne-inselam-nici-cum-ca-nu-este.html

 16. LEGIONARUL zice:

  Bai fratilor, bai fratilor…voi habar nu aveti de limitele voastre, si Petru care a vazut pe fata minunile iesite din comun, ce le facea Iisus, s a lepadat, a stat cu el atata timp, si l a iubit foarte mult pe Iisus, dar si Petru s-a lepadat……………voi habar nu aveti de limitele voastre, cand vo apuca o durere cranceana de masele sau altceva, o sa acceptati si mama cipului si cardului de sanatate. Eu lucrez, incerc, ma straduiesc, dar nu sunt pregatit! Voi habar nu aveti! Poate, poate o fi unul, doi printre noi, care nu va accepta cipul, in rest…………..trebuie munca, post si rugciuni la icoana la greu, sa fi atat de tare incat sa nu accepti cipul si sa fi in stare sa mori , pentru ca acele cadre medicale nu te baga in seama din cauza cardului de sanatate cu cip.
  –Habar nu avem de limitele noastre–Mai meditati!

 17. Dinu zice:

  Ascutita va fi tortura noastra , pentru ca si pacatele noastre sunt grozave, pacate , pacate , pacate si iar pacate, nu am face un lucru bun nici cum, doar amagiri. Dar cand vom lupta pentru credinta noastra ne vom umple de bucurie si de spalare de pacate. Pentru ca sufletul nostru nu o sa-si gaseasca linistea decat acolo in Hristos. Doar acolo vom mai avea liniste si pace fratilor.

 18. pr Cristian zice:

  Cititi bine ce zice pr Timotei, zice f bine si frumos dar mai ales inteligent. Bravo lui, insa am o intrebare pentru sinceritatea si capacitatea ce da dovada : a fi mason sau ecumenist e lepadare ? e cadere din Har ? slujirea cu un mason sau ecumenist e cadere din Har ? Multumesc . Pr Cristian.

 19. Pr Timotei zice:

  Parinte, a fi preot curvar este cadere din har? Harul preotiei lucreaza pana la caterisire.Toti preotii care slujesc Tainele se vor mantui? Nu, si totus slujbele lor sunt valabile.

 20. Pr Timotei zice:

  Masoneria insemna intrare intr-o noua societate, prin care lepezi Biserica, e o lepadare constienta, prin care te obligi sa asculti de principiile masonice si nu cele crestine pe care trebuie doar sa le tolerezi in spirit masonic. Deci avem deaface cu o lepadare clara de Hristos.

 21. crestinul ortodox zice:

  „Deci nu e vorba de vreo lepadare, pentru ca lepadarea este un lucru constient, nu inconstient. Si dupa cum spune Apocalipsa si toti Sfintii Parinti, intai va veni Antihristul si acesta va pune semnul sau. Pana azi nu avem o venire a antihristului, pentru ca venirea lui si intronizarea lui va fi cunoscuta de toata omenirea si toti vor fi obligati sa se inchine lui, el va fi o persoana, imparat a toata lumea si va cere inchinare ca unui dumnezeu. ”

  De unde stii cel ce semnezi cu pr timotei ca n-a venit antihristu’ , esti atat de convins si sigur incat , iarasi am sa ti spun ce am de zis !
  Piei inapoia mea satan , iai in primire SFINTE ILIE cu foc pe dusmanii lui HRISTOS !
  si am sa ascult ce SPUNE PARINTELE IUSTIN PARVU , CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL si MITROPOLITUL VLADICA VLADIMIR al POCIAEVULUI si nu ce spui tu , cel ce semnezi cu nume de pr timotei :
  La 26 aprilie a.c. în incinta Uniunii Scriitorilor a avut loc Conferinţa cu tema: “Invazia microcipurilor în Basarabia. Noile tehnologii infor­maţionale”. În cadrul conferinţei au fost expuse ultimele tehnologii informaţionale implementate în lume, inclusiv în republica noastră.

  Un preţios apel duhov­nicesc, în legătură cu acest subiect, a fost adresat de Vlădica Vladimir al Poceaevului:
  Adresare

  Hristos a înviat!

  Iubiţi fraţi şi surori!
  Ne este dat să purtăm un război duhovnicesc, căci acum “s-a pogorât diavolul, având mânie mare, ştiind că puţină vreme i-a rămas”(Apocalipsă 12,12). Astăzi în lume se pregăteşte înscăunarea fiului pierzării care va apărea ca lider economic, poli­tic şi religios.

  Sf. Andrei al Cezareii spune:

  Prin cercetarea sârguincioasă a peceţii şi a celorlalte, legate de asta, celor ce vor avea trezvie duhovnicească şi înţelepciune, li se va descoperi vremea ispitirii.

  Astăzi ne este clar că nimeni dintre Sfinţii Păruiţi n-au putut tâlcui explicit unele lucruri din Apocalipsă, deoarece chiar şi în sec XIX nu existau în limbajul omenesc noţiuni ca: “număr de identificare”, “cartelă electronică”, “microcip”, “tatuaj digital”.

  Dar dacă citim cu atenţie Apocalipsa şi urmăm cu exactitate Sfintei Scripturi, vom deosebi două “numere”: “semnul sau numărul numelui” (Apocalipsa 13, 17) şi “numărul fiarei” (Apocalipsa 13, 18). În primul caz este vorba de identificato­rul cifric al persoanei (numărul numelui obiectului condus de sistemul cibernetic informaţional, IDNP – în România CNP-ul), care, în acelaşi timp, reprezintă şi cheia de intrare în do­sarul lui electronic. Sf. Ioan Teologul de­scrie identificatorul cifric al persoanei în limbajul lumii din acea perioadă (sec. I): acest nume (“numele fiarei”) este nume cifric (“numărul numelui lui”), care poa­te fi prezentat sub formă de cod de bare (“pecetea”). “În sistemul EAN, numărul de identificare, în afară de reprezentarea prin codul de bare, textuală şi electronică, prevede şi varianta radiografică, care este mai avantajoasă prin faptul că se poate aplica pe mâna sau pe fruntea omului sub formă de microcip”. (expert-acad. V. N. Lîsogor, 11.11.2010). Iar fără acest nume cifric, atribuit omului de actualul sistem al fiarei, nu va fi posibil de întreţinut relaţii sociale (“ca nimenea să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei” Apocalipsa 13,17).

  Dumnezeu ne mai descoperă un indi­ciu special ce ţine de pecetluire – numărul “666″, care nu va exista în mod vizibil, ci ascuns, aşa încât îl vor putea distinge doar cei ce vor avea o cunoaştere specială (cei care vor avea înţelepciune).

  În prezent există o serie de expertize (efectuate de învăţaţii ruşi şi ucraineni – doctori în ştiinţe tehnice: I. Başkirov, V. Ahromeev, A. Ipatov, O. Samcov, O, Savoliuc, V. Lîsogor, N. Solianicenco ş. a.) – unde se dovedeşte în unanimitate că în procesul descifrării codului de bare în sistemul EAN – 13/UPC calculatorul în mod automat citeşte trei perechi de linii prelungite ca – “666″. “IDNP în sistemul de evidenţă (control) reprezintă numele omului, dat lui de acest sistem şi conţine numărul, care poate fi pus pe frunte sau pe mâna dreaptă a omului; el e însemnat prin codul de bare, la descifrarea căruia se foloseşte cheia: 666″ (expert – cand. ştiinţ. tehn. A. P. Ipatov, Universit. Sankt -Petersburg, 13. 02. 2002).

  Biserica Ortodoxă nu de puţine ori i-a avertizat pe creştini că introducerea sis­temului electronic de control total este un pericol evident asupra libertăţii per­soanei, cu care l-a înzestrat Dumnezeu pe om şi asupra mântuirii. Biserica roagă ca în sistemele de evidenţă a populaţiei să nu i se atribuie omului un număr oareca­re, care va fi folosit în loc de nume şi să nu se introducă mijloace de recunoaştere (identificare) a omului chiar în corpul lui.

  6 octombrie 2005 – Adresarea Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse către conducă­torii ţărilor CSI şi ai ţărilor baltice

  Sf. Si­nod al Bisericii Ortodoxe din Ucraina în Circulara din 19 mai 1998 declară: “IDNP, care va fi atribuit fiecărui om, şi care va fi aplicat pe corpul lui printr-o tehnologie care nu va mai permite niciodată şterge­rea lui – poate deveni într-adevăr “pecetea lui antihrist”. Evenimentele de azi confir­mă veridicitatea acestei concluzii a Sf. Si­nod al Bisericii Ortodoxe din Ucraina.

  Identificarea este automatizată, dar nu automată, deoarece omul cu scop bine definit şi conştient trebuie să intre în in­teracţiune cu actualul sistem de coopera­re, adică de bunăvoie să primească siste­mul lui antihrist. În formularele cererilor de punere la evidenţă sau de atribuire a diferitor cartele sociale cu număr, sau a altor documente de acest fel se utilizează cuvântul “rog”, adică este ispitită voinţa raţională şi conştientă a omului, care roa­gă să i se atribuie numărul fiarei, pentru care şi semnează jos, în colţul formularu­lui. Acordul pentru stocarea şi prelucra­rea automată a datelor personale este o capcană vicleană gătită pentru “cei aleşi”, care înţeleg problema identificării, pentru a-i impune să fie de acord cu primirea co­dului numeric personal.

  Cine va fi în unire cu Hristos, acela va putea deosebi semnele vremurilor. Un asemenea om va putea discerne ce este de la Dumnezeu şi ce este de la diavol. Acela care va jertfi cu sine în numele dragostei lui Hristos, va avea îndrăzneală şi putere. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

  Chemând binecuvântarea
  lui Dumnezeu asupra voastră.
  VLADIMIR, mitropolit at Poceaevului ”

  au nu stii ca dracu este foarte viclean , crezi ca vine cu sunete si trambite sa se instaleze , gata am venit , de acum luati pecetea mea ;O cata neghiobie si cata inselare induci cel ce semnezi cu numele pr timotei ;
  nu cerca sa te combati cu CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL si sa duci in eroare iarasi crestinii ortodocsi ;SA TACI LUP IN PIEI DE OAIE ce esti , da , sa taci !
  IAR PREOTII CARE-SI IAU CARDURI CU CIP , BULETINUL cu cip , CARD SANATATE cu cip , pasaport cu cip s-au lepadat de HARUL SFANT AL LUI DUMNEZEU , SA FIE CLAR PENTRU TOTDEAUNA asa ne spune PARINTELE IUSTIN PARVU , Cuv PAISIE AGHIORITUL
  ‘ nu ai cum sa slujesti la doi domni si lui HRISTOS si lui mamona ‘ farisei ce sunteti care ganditi asa ca preotii pot face si desface , sluji si lui HRISTOS si lui mamona !
  inselaciune amarnica !
  OARE NU VEDETI , cu cata inselare si viclenie isi pregateste calea vicleanul de lider religios !
  ‘…si nu ne duce pe noi in ispita ci ne izbaveste de cel viclean ‘ nu spune asa TATAL NOSTRU !
  de ce este lepadare pentru ca se da cu semnatura , si cel care primeste buletin , card sanatate , permis , pasaport SEMNEAZA CA IDENTITATEA SA SA FIE IDEM CU numarul blestemat al fiarei 666, OARE NU VEDETI CA NU SEMNATI O HARTIE SIMPLA , SEMNATI O HARTIE PE CARE ESTE TRECUT NUMELE CELUI CARE ACCEPTA , NUMELE DE BOTEZ CU CARE HRISTOS V-A INSCRIS IN CARTEA VIETII si astfel anulati BOTEZUL SFANT CRESTIN ORTODOX si te vinzi necuratului pentru O PICATURA DE DULCEATA AMARA (ca va veni SI MANIA SFANTA) pentru vesnicia la iad !
  LUATI AMINTE CE SPUN SFINTII PARINTI SI NU DATI CREZARE antihristilor care slujesc satanei !
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU , miluieste-ma pe mine pacatosul!

 22. crestinul ortodox zice:

  si cel ce semnezi Legionarul ,
  legionar inseamna luptator in OASTEA LUI HRISTOS , nici pe departe nu esti luptator , din ceea ce spui , OARE NU INTELEGI CA DUMNEZEU ESTE MAI PRESUS DE ORICE NEPUTINTA SI SUFERINTA TRUPEASCA ,;
  ‘durere de masele’ pina la acea durere , ai de luptat ! ROAGA-TE , LUPTA si VEI PRIMI AJUTOR SFANT IN LUPTA !
  amin!

 23. crestinul ortodox zice:

  codrut

  ia un document cu cip si pune-l la un scanner si vei vedea cei trei de 6 , sau numarul fiarei !
  si mai bine CREZI ca ACESTA este iadul dUPA CUM SPNE CUVANTUL SFANT decat sa-l incerci ; Apocalipsa a fost lasata PRIN CUVANTUL SFANT AL LUI DUMNEZEU , de a nu merge omul in iad , si mai bine CREZI ca numarul fiarei este blestemul dracilor si al iadului intreg decat sa incerci ‘cu un deget’ caci … !

 24. Antonia zice:

  Exista specialisti care au demonstrat clar cum ffunctioneaza un cip. E vorba despre povestea cu sistemul binar pe care eu nu ma pricep s-o explic, dar, daca vreti, caut citatul. Acolo se precizeaza faptul ca cele trei perechi de linii prelungite din codurile de bare, dupa decodificare dau 666. Deci, nu e cazul sa spalam cu Dero creierele romanilor si sa spunem ca cipurile nu au 666

  Un cip incorporat intr-un document, asta este etapa pregatitioare. Dar studiind Legea privind dispozitivele electronice, observam ca este declarat dispozitiv medical tot ce ajunge pe mana medicilor. Asta e ingrijorator! Caci puternicii lumii s-au gandit la eliminarea adversarilor politici si religiosi intr-o forma moderna. Cum sa nu fie antihristic un dispozitiv care serveste pentru urmarirea si anihilarea crestinilor?

  Cei care renunţă la libertatea esenţială
  pentru a obţine o siguranţă temporară,
  nu merită nici libertatea şi nici siguranţa.

  Libertăţile nu se dau, se iau.
  ( Piotr Kropotkin )

  Crima perfectă: să-ţi ucizi dorinţa de libertate
  şi să scapi cu faţa curată ! …

  O libertate fără limite ucide libertatea.
  ( Honore de Balzac )

  De ce şi-ar iubi un om lanţurile,
  chiar de-ar fi făcute din aur ?
  ( Francis Bacon )

  A fi liber înseamnă a fi singur stăpân
  pe ceea ce faci sau pe ceea ce nu faci.
  ( La Bruyere )

  Plecând de la libertatea nelimitată
  se ajunge la despotismul nelimitat.
  ( Fiodor Dostoevski )
  Am postat imagini ingrijoratoare despre ce inseamna dispozitivele ,,medicale” implantate in sinus, fara acordul persoanei in cauza. aici:
  http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14854&page=3
  Este un arest la domiciliu. Sanatatea e afectata, Din cand in cand, mai ales in vremea rugaciunii, sau dupa ce ai spus sau ai scris ce nu trebuia, se poate sa fii agresat de la distanta, iar fara rugaciunea inimii nu ai cum sa opui rezistenta. Exista posibilitati sa fim supravegheati audio si video, sa fim controlati TOTAL. De asemenea, deoarece aceste dispozitive emit radiatii, incet si sigur, sunt necesare si alte masuri de protejare, cataplasme cu argila, altminteri exista riscul ca persoana respectiva sa faca un cancer sau sa moara in timp scurt.

  Daca vom considera ca documentele cu cip sunt acceptabile, se va trece la pasul urmator in forta. Pana una-alta exista cobai pe care se experimenteaza aceste arme moderne:
  http://www.stiintasitehnica.com/rusii-dezvolta-arme-cu-radiatii-electromagnetice-care-pot-transforma-dusmanii-regimului-in-zombie_1327.html

 25. LEGIONARUL zice:

  „crestinu ortodox” si Petru era APOSTOL care a vazut pe fata minunile lui Iisus, nu „LEGIONAR” sI de 3 ori l-a intrebat Iisus, daca il iubeste si Petru i-a confirmat………..Petru era gata sa moara pentru el, dar ghici…nu isi cunostea limita si tot s a lepadat. Bai „crestinu ortodox”, nu te mai da rotund, ca tu probabil vei fi printre primii care se va lepada………..numai comenta aiurea!
  Si ca sa ma adaug berbecule………eu nu sunt „comandant de obste”- eu nu am cunostinta razboiului, ma lupt, ma silesc, dar mai am de invatat! Dar tot legionari se numesc si aia care au intrat in „legiune” chiar daca au 3 zile si chiar daca au 3 ani! Ca e diferenta de experientza e altceva! Dar tot ca legionri mor si ei!

 26. crestinul ortodox zice:

  ‘eu nu am cunostinta razboiului, ma lupt, ma silesc, dar mai am de invatat!’ si CE TI-AM SPUS AICI :
  OARE NU INTELEGI CA DUMNEZEU ESTE MAI PRESUS DE ORICE NEPUTINTA SI SUFERINTA TRUPEASCA ,;
  ROAGA-TE , LUPTA si VEI PRIMI AJUTOR SFANT IN LUPTA ! PENTRU UN ADEVARAT OSTAS IN OASTEA LUI HRISTOS si nu pentru ‘ bai ‘ sau ‘berbecule’ ! ca astea nu sunt de la HRISTOS sunt de la celalalt …da !
  ‘rugati-va sa nu cadeti in ispita caci nu stiti cand vine ispita’
  ROAGA-TE , LUPTA si VEI PRIMI AJUTOR SFANT IN LUPTA !
  Doamne IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU miluieste-ma pe mine pacatosul!
  amin!

 27. crestinul ortodox zice:

  Cine fuge de prigoana, fuge de Dumnezeu, spune Sf. Teodor Studitul. Biserica are nevoie de prigoane, pentru ca te trezesc, te tin prezent si in lupta”. Parintele Arsenie Papacioc

 28. LEGIONARUL zice:

  Tinere, „legionar inseamna luptator in OASTEA LUI HRISTOS , nici pe departe nu esti luptator , din ceea ce spui , OARE NU INTELEGI CA DUMNEZEU ESTE MAI PRESUS DE ORICE NEPUTINTA SI SUFERINTA TRUPEASCA ” TI AM DAT RASPUNS LA AFIRMATIA ASTA! AS PUTEA CREDE SI EU DESPRE TINE CA ESTI RESTIN-ORTODOX CU NUMELE DOAR! NU?

 29. pr Cristian zice:

  Parinte, initial spui ca harul lucreaza pana la caterisire apoi spui ca prin masonerie e lepadare de Hristos…eu v-am intrebat daca e lepadare, cadere din har, atunci cand esti ecumenist sau mason, altfel spus nu mai ai lucrare harica, nu mai e trup si sange ci paine si vin…si cum te mai poate caterisi niste masoni si ecumenisti pentru acelasi pacat facut si de ei insasi ? oare nu avem clerici masoni in tara ? cati au fost caterisiti ???nu avem clerici ecumenisti in tara ? aceeasi intrebare…multumesc, pr Cristian.

 30. Basarabeanu Liliana zice:

  „crestinul ortodox” are perfecta dreptate! „Legionarul” -ui ii trebuie mai multa smerenie!!!!…cat si o exprimare cat mai adecvata celor ce slujesc lui Hristos Domnul. Din cate stiu eu, Legionarii il au drept capetenie pe Sf. Arhanghel Mihail…, nicidecum pe Domnul nostru IIsus Hristos. Oricum, nu e nimic gresit in asta insa. Cat despre cunoasterea limitelor fiecaruia, dumneata domnule „Legionar” esti sigur ca nu te vei lepada de Hristos?? Eu zic sa nu va mai bateti cu caramida in piept ci mai bine :”SA STAM CU FRICA SI SA LUAM AMINTE…!”:

 31. LEGIONARUL zice:

  S-a treziut Liliana, dupa tura de noapte! Alta care comenteaza aiurea…………..da smerenia imi lipseste……………….––––––-DACA ERAI ATENTA AM ZIS CLAR, CA NU SUNT PREGATIT! „esti sigur ca nu te vei lepada de Hristos?? ” DACA ESTI LUCIDA, CUM IMI PUI O ASTFEL DE INTREBARE, CAND EU AM SPECIFICAT, CLAR, DE FIECARE DATA, CA NU SUNT PREGATIT––––––– VOI VRETI SA VA CITESC TAMPENIILE PE CARE LE SCRIETI, FACETI STUDIU PE TEXT! VOI PIERDETI FIRUL, SCRIETI TAMPENII, EXACT CA SI CUM V-AT TREZI DIN SOMN!

 32. Traian zice:

  In septembrie 2011, trimis fiind de duhovnicul meu, am intrat la Parintele Iustin sa-l intreb de carnetul de conducere: daca sa-l schimb sau nu, caci imi expirase. Dupa cateva sfaturi ale Parintelui privind trezvia la ce se intampla in tara, mi-a dat raspunsul clar: da, pot sa schimb permsisul de conducere.
  Va rog ca cei care postati mesaje sa fiti mai atenti la modul de exprimare, sa nu intretineti judecarea, clevetirea si osandirea aproapelui, indiferent cine este acela. Degeaba cautam la cip daca nu cautam intai la dictionarul de baza a Sfintilor Parinti. Ele merg impreuna „la pachet” , pentru mantuirea noastra.
  Va spun sigur ca actualul permis de conducere nu are cip! Dumnezeu nu ingaduie deocamdata ca cip-ul sa fie ascuns in acte.
  Doamne ajuta.

 33. admin zice:

  @Legionarul si Liliana
  Nu are rost sa va certati… trebuie sa cititi mai atent ce scrie celalalt si sa nu recurgeti la jigniri.. din cate stiu pana acum, amandoi sunteti de buna credinta, asa ca e pacat ca picati in capcana vrajmasului si va certati, cadn ar trebui sa evoluati in dezvoltarea unor idei.
  sunt de acord cu Legionarul ca va fi extrem de greu sa fim inafara sistemului, neacceptand actele cu cip, asa cum Parintele Justin a zis ca noi vom prinde vremuri mai grele decat a prins sfintia sa.
  Iar modelul legionarilor a fost Hristos, Sfantul Arhanghel fiind ales ca ocrotitor.

 34. crestinul ortodox zice:

  „Ele merg impreuna “la pachet” , pentru mantuirea noastra.
  Va spun sigur ca actualul permis de conducere nu are cip! Dumnezeu nu ingaduie deocamdata ca cip-ul sa fie ascuns in acte. ”
  citeste mai bine articolul adm ROMANIA ARE TERMEN CA PINA IN …., nu merg impreuna’;la pachet ‘ aici este viclenia fiarei de la brussels ;
  Parintele Iustin Parvu a spus CLAR NU LUATI DOCUMENTE CU CIP ca sunt lepadare , da!
  esti si tu alt lup in piei de oaie ?
  ESTI SIGUR CA ACTUALUL PERMIS NU ARE CIP ? din cate STIU DIN SURSE SIGURE ACTUALUL PERMIS 2012 are cip , da! intereseaza-te si TREZESTE-TE !
  MAICA DOMNULUI SI SFANTUL TAU ACOPERAMINT , APARA-NE si MILUIESTE-NE !
  amin!

 35. mikke12 zice:

  PE 1 mai mi am facut buletinul surpriza nu e valabil 10 ani numai 7ani ceea ce nu mi se pare normal deci se pregateste ceva in 7 ani

 36. Basarabeanu Liliana zice:

  Ptr. „Legionarul”- Daca dumneata spui asa,asa sa fie!

 37. Basarabeanu Liliana zice:

  Lui „admin”- sa stiti ca pana in prezent nu m-am certat cu nimeni. Am fost un pic ironica, asta da. Cat despre smerenie, dupa reactia care a avut-o „Legionarul” s-a vazut clar ca la capitolul acesta prea bine nu sta. Daca ar fii sa ma supar si eu as spune ca m-a jicnit felul in care mi s-a adresat. In fond nu ma cunoaste si nu ar fii trebuit sa isi permita sa mi se adreseze in felul in care a facut-o. Stiti, codul simplu al bunelor maniere…
  D-nule „admin” incercati sa-l mai temperati pe „Legionarul” caci expresii ca: „nu te da rotund” ;”alta care comenteaza aiurea”;”daca esti lucid”;”tampeniile pe care le scrieti”;”berbecule”…nu fac cinste nici dumnealui si nici acestu-i forum.
  Eu nu m-am suparat caci imi face bine uneori cate un afront, dar sa stiti ca expresii ca cele mai sus enumarate chiar nu isi au rostul aici.
  Oricum, nu pun la inima obraznicia unora…Fiecare face cat poate si da cat are…Eu sunt bucuroasa ca Apologeticum ma ajuta prin stirile ce ni le difuzeaza, sa iau niste hotarari care sa ajute la mantuirea mea si a familiei mele.
  Hristos a inviat!

 38. crestinul ortodox zice:

  Adevarat a Inviat , Liliana !
  @Antonia
  ‘Daca vom considera ca documentele cu cip sunt acceptabile, se va trece la pasul urmator in forta. Pana una-alta exista cobai pe care se experimenteaza aceste arme moderne ‘

  De Ce sa ne compromitem SUFLETUL SI CORPUL , cand PUTEM FOARTE SIMPLU SA REFUZAM ACESTEA IN MASA , TOTI CRESTINII ORTODOCSI AI ACESTEI TARI !
  de ce sa nu Ascultam de SFINTII PARINTI SI VREM SA CERCAM iadu si MANIA SFANTA A LUI DUMNEZEU cu degetul ! celui rau atat ii trebuie ‘un deget’ daca ii dai iti nu toata mana , iti ia totul si sufletul si corpul IAR HARUL SFANT AL LUI DUMNEZEU NU MAI ESTE CARE SA TE AJUTE SA LUPTI !
  iar rugaciunea inimii , adica
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU miluieste-ma pe mine pacatosul !
  o vom spune ca o arma de lupta impotriva antihristului si a slugilor sale care vor lupta neincetat impotriva noastra !
  sa lasam stiinta acestei lumi , AICI ESTE VORBA DE STIINTA LUI DUMNEZEU , ADICA CREDINTA ADEVARATA , SA AVEM DRAGOSTE ADEVARATA FATA DE HRISTOS si nu fata de ale lumii sau ale ‘ispitei ce vine’ SA AVEM NADEJDE SFANTA IN DOMNUL IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI , SA FIM CRESTINI ORTODOCSI ADEVARATI .
  si
  DUMNEZEU NU TACE va fi Vai si Amar de cei care-si iau spurcaciunea fiarei asupra lor prin acte si prin corp , ca-si iau blestemul iadului intreg asupra lor !
  APARA-NE MAICA DOMNULUI SI NE IZBAVESTE de cel rau !
  amin!

 39. Pr Timotei zice:

  Cu iertare, fraților, haideți să încetăm aceste discuții care deviază spre calomnii și tulburări. Îmi pare rău că nu putem avea un dialog civilizat. Dumnezeu să ne ierte și să ne lumineze pe toți!

 40. LEGIONARUL zice:

  Liliana, e nevoie de mana suflecata, nu de placinta si suc langa calculator…! Iar daca te am jignit, tu bucura-te mai, ca prin minte te smeresti! Asa sunt anumiti oameni mai temperamentali, mai ageri din fire! Trebuie oameni de fapta……..Ortodoxia s a aparat cu spada pe camp, cu sulita in pieptul dusmanului…nu cu comentarii pe blog! Daca voi sunteti asa de sensibili la anumite cuvinte mai piparate sa le zic…ce o sa faceti cand v-o jigni dusmanii mai? Va purtati ca la clasele primare mai, ma parati la „ADMIN….v-a cazut smerenia, nu va mai plangeti si fiti imbarbatati!

 41. Basarabeanu Liliana zice:

  Legionarul, imi pare bine ca te-ai descris intocmai prin comentariul mai sus scris!!!
  Nu ma sperie pe mine smerenia caci pe asta o am ca ideal dar vezi, nu ai de unde stii tu inima fiecaruia! Nu stii tu la cate un om caruia ii te adresezi „mai piparat” poate sa fii renuntat de dragul Adevarului Ortodox si de asta zic, pune-te tu in regula, fii tu ceea ce trebuie cu toti sa fim ca de restul poarta de grija Dumnezeu.Si din cate vad, cel sensibil…esti chiar tu!!!
  Dumnezeu sa te apere, sa te pazeasca si sa-ti dea ravna cea buna cu dreapta socoteala. Inchei cerandu-ti cu multa bucurie iertare; trebuia insa sa te si cert un pic dar drag tot imi e de tine. Ce zici, suntem prieteni??? Sa-mi spui si mie care iti este numele de botez ca am dragostea de a te pune la pomelnic.
  Oricum, eu ma consider prietena ta drept pentru care te imbratisez cu multa, multa bucurie!!!

 42. Basarabeanu Liliana zice:

  Ptr Legionarul- Uitasem sa te salut cum imi este mie drag sa o fac:
  Hristos a inviat!!!

 43. Basarabeanu Liliana zice:

  Pentru „crestinul ortodox”- Este adevarat ce spuneti. Pe „Altarul Ortodox” la sectia documentare este un film cu interviul luat ziaristului Ion Enache, director la revista Credinta Ortodoxa.Daca aveti timp, urmariti-l; este foarte interesant si intareste intru-totul spusele D-stra. ( o sa vedeti acolo si alte filmulete edificatoare)…Vremurile sunt foarte aproape si nu mai este timp pentru poate, daca…Pur si simplu a venit vremea hotararilor definitive, a cernerii…Asa sa ne ajute Dumnezeu sa fim atat de tari in credinta incat renuntarea la o masina, a confortului unei case la oras sau a asigurarii medicale…sa nu puna piedica…mantuirii noastre.
  Cu bucurie, Hristos a Inviat!

 44. LEGIONARUL zice:

  Liliana tu lasa-ti mail daca vrei prietenie si cunostinta! Lasa-ti o adresa de contact!

 45. crestinul ortodox zice:

  si ce va spuneam ca , Ponta asculta de ce spune’ fiara ‘ din apus !
  si Basescu asemeni a ascultat ca a ajuns sa vanda o tara intreaga si am mai ramas noi sa fim vanduti , probabil de usl; dar aici Pe ACEST PAMINT SFANT va fi Lupta Mare caci Vom Lupta chiar si pina la ‘ ultimul mohican’ PENTRU A FI CRESTIN ORTODOX , PENTRU ACEASTA TARA CRESTIN ORTODOXA , PENTRU HRISTOS !
  vazusem pe undeva ca Basescu ar fi cerut o Icoana din Sfantul Munte Athos , a mai luat-o oare ?

 46. crestinul ortodox zice:

  sI STRAINII IUBESC TARA NOASTRA CA-I FRUMOASA si BOGATA , poate prea mult ,
  Mai mult DECAT NOI OARE ?

 47. mariana zice:

  trebuie sa nu stam cu mainile in san si sa ne unim pentru a nu se adopta legea

 48. Basarabeanu Liliana zice:

  Legionarul, nu duc lipsa de prieteni si cunostinte, multumesc lui Dumnezeu!!!

 49. mariana zice:

  parinte scuzati mi indrazneala ce parere aveti de retetele electronice

 50. LEGIONARUL zice:

  Liliana las o asa, ca pui numai aberaratii! Fa ceva util!

 51. crestinul ortodox zice:

  @ mariana
  daca esti cu adevarat @mariana
  citeste mai sus CE PARERE AU SFINTII PARINTI – CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL ,
  Parintele Iustin Parvu sau mergi si-i fa o vizita la manastire sa te convingi din gura Sfintiei sale ce este cu reteta electronica !
  daca nu
  Si din ce s-a expus aici nu ai inteles ce este cipul pe acte , inseamna ca …avem de-a face cu alt diversionist , un alt pr Timotei sau o sluga a antihristului , da !
  si raspunsul meu il gasesti tot mai sus lup in piei de oaie …

 52. Pr Timotei zice:

  @mariana
  „Membrii gruparilor sectare de la Penza s-au retras sub pamant, in catacombe, asteptand Apocalipsa propovaduita de liderii lor. Un astfel de sef sectar, un oarecare inginer Piotr Kuzneţov, numit de adepţi „Tata Piotr“, nu si-a urmat adeptii sub pamant, explicandu-le ca mai are si alte misiuni de indeplinit pe pamant. Sectele afirmau ca pasapoartele sunt satanice si nu consumau alimente ce proveneau de la animale inregistrate cu cip. De asemenea, refuzau ingrijiri medicale si nu isi lasau copii la scoala. Nu frecventau Biserica, deoarece considera ca ei sunt “adevarata biserica ortodoxa”, si unii dintre ei pastrau cultul unui pustnic local. Desi membrii sectelor au fost putin numerosi (cateva familii), scandalul mediatic a fost urias, de talie internationala, lucru lesne verificabil la o simpla cautare pe internet.

  Datele esentiale ale acestor secte sunt aproape identice cu acele grupari declarat extremiste de la noi care indeamna lumea sa vanda totul, sa “iasa din sistem” si sa se retraga deja in munti, pesteri, in ascunzisuri. Acestea, daca vor “decreta”, asa cum dau toate semnele acum, ca primirea actelor cu cip este lepadare de Dumnezeu si pierdere a harului, atunci sunt si deja la un pas de ruperea totala de Biserica. „

 53. crestinul ortodox zice:

  Piei , inapoia mea satan in numele DOMNULUI IISUS HRISTOS !
  Iai in primire SFINTE ILIE cu foc pe vrajmasii lui HRISTOS !
  „Datele esentiale ale acestor secte sunt aproape identice cu acele grupari declarat extremiste de la noi care indeamna lumea sa vanda totul, sa “iasa din sistem” si sa se retraga deja in munti, pesteri, in ascunzisuri. Acestea, daca vor “decreta”, asa cum dau toate semnele acum, ca primirea actelor cu cip este lepadare de Dumnezeu si pierdere a harului, atunci sunt si deja la un pas de ruperea totala de Biserica. “ ‘
  Sa Taci nu esti preot , esti omul sistemului si indemni spre iad si spre lepadarea de DUMNEZEU !
  esti lup in piei de oaie , Sa te Mustre si certe pe tine CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL

  iar adm in cazul acesta consider , ca anume intentionat lasati sa se faca reclama la aceste cipuri CONDAMNATE SI BLAMATE DE SFINTII PARINTI , sau sunteti in aceeasi barca cu cei procip ?
  nu mai este , Vasile sa faca ordine acolo la butoane ?
  da , vad ca …si VAD CA MULTI VITEJI SE ARATA LA INCEPUT dar cand vine Lupta , v-ascundeti si Taceti!

 54. LEGIONARUL zice:

  „crestinu ortodox”, tu esti zdravan la cap fiule?….ce sunt astea, ? „Piei , inapoia mea satan in numele DOMNULUI IISUS HRISTOS !
  Iai in primire SFINTE ILIE cu foc pe vrajmasii lui HRISTOS !” „esti lup in piei de oaie , Sa te Mustre si certe pe tine CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL”. Te crezi in Techiul Testament, o arzi cu blesteme, esti profet? Ai deliruri………….sunt sigur ca nu faci nimic util, decat stai sa blogaresti si sa bagi comentarii pe blog, toata ziua!

 55. crestinul ortodox zice:

  asta-i parerea ta ! inseamna ca esti de acord cu ce spune acest autointitulat pr timotei , deci esti si tu procip !
  da ! avea dreptate fratele Vasile cei care sunt procip se vor demasca si vor lupta impotriva celor care sunt de partea ADEVARULUI si impotriva cipurilor si a ecumenismului ,da !
  iar daca esti crestin ortodox si cunosti cat de cat invatura Bisericii Noastre adica ORTODOXIA pe care spui ca o promovezi , ai sti ca acestea sunt un fel Anatema ale unui crestin ortodox pentru un lup in piei de oaie , sau o sluga a antihristului !
  Dumnezeu sa te lumineze si sa fii un adevarat crestin ortodox !
  Doamne ajuta !
  amin!

 56. LEGIONARUL zice:

  MAI, AICI , IN ORASUL IN CARE STAU EU, E GREU SA TE TI PE LINIA BISERICII, EU SUNT CAM SINGUR, TINERII AU CU TOTUL ALTE ACTIVITATI SI SE „INCHINA LA CLUBURI SI LA MALL”, MAI SUNT TRAITORI DAR NU II STIU EU, DAR PRINTRE TINERI, NU PREA, ASTFEL INCAT SA FACI O MICA FORTZA! ASCORUL E VANDUT, E IN CARDASIE CU PROTESTANTI , DE FAPT E IMPINS INSPRE ACEASTA CARDASIE DE………. PROBABIL PENTRU SIMPLU FAPT CA MAI PASTREZ O LEGATURA, DE MULTE ORI FOARTE SINCERA CU HRISTOS, NADAJDUIESC, CA PRIND SI EU O JUMA DE NOR IN CERURI! CAT DESPRE CIPURI, NE INDREPTATM CLAR SPRE O LUME CAT MAI ROBOTIZATA SI VIRTUALA, SI TELEFOANELE MOBILE AU CIP, DAR PROBABIL E DIFERENTZA INTRE CIP SI CIP BIOMETRIC, CIPUL SAU CIPUL BIOMETRIC, CA NUMAI STIU CATE SUNT……… E UN CONTROL SIGUR, PENTRU EI, ASTFEL INCAT SA STIE TOT CE FACI SI UNDE ESTI, ASTA NE DUCE CU GANDUL LA ANTIHRIST CARE ASTA DORESTE, SA STIE TOT CE FACEM SI TOT CE MISCAM, DECI NU E BINE, DIN PUNCT DE VEDERE RELIGIOS, IAR DIN PUNCT DE VEDERE MORAL, IAR NU E BINE, PENTRU CA AVEM NEVOIE DE INTIMITATE SI DE LIBERTATE, NU DE UN COD CU NUMAR PE UN ECRAN GIGANT, CARE SUPRAVEGHEAZA TOATE MISCARILE NOASTRE. CIPURILE NU SUNT BUNE, ASTA E VRAJEALA, CU SIGURANTZA………CA AI CIP CA SA FI SIGUR………….EU NU CRED ASTA! CIPUL NU E LEPADAREA IN SINE, DAR FACE PARTE DIN JOCUL OCULTEI SI NORMAL CA NU TREBUIE ACCEPTAT, DOAR STIM CUVINTELE NU PUTETI SA SLUJITI LA DOI DOMNI SI LUI DUMNEZEU SI LUI MAMONA….E CLAR TOTUL? CATI O SA REFUZAM ASTA RAMANE DE VAZUT. DUMNEZEU SE VA UITA SI IN INIMA OMULUI….ORICUM APOGEUL ESTE CIPUL IMPLANTAT CARE SE ZICE CA NUMAI SCAPI DE IAD, NU? ********DAR BINE AR FI SA NU ACCEPTAM CIPURILE SI BINE AR FI SA FORMAM O REZISTENTZA CARE SA STEA IMPOTRIVA ACESTOR CIPURI, UN GRUP MARE, DARZ, CURAJOS, RELIGIOS SI PUTERNIC………………………OARE SE VA INTAMPLA ASTA?********

 57. LEGIONARUL zice:

  CAT DESPRE ECUMENISM, SUNT TOTAL IMPOTRIVA ACESTEI EREZII, STIU LUCRURILE, SUNT PASIONAT DE RELIGIE, DE CARTI SI DE ECUMENISM! PASIONAT MA REFER, IN A DOBANDI CAT MAI MULTE CUNOSTINTE IN PRIVINTA ACESTEI EREZII NUMITA ECUMENISM. ECUMENISMUL E FOARTE MARSAV, DEJA A UMBLT PRIN CARTILE DE CULT , PE LA MOLITFELNIC, PE LA PSALTIRE SE AUDE, PE LA PROHODUL DOMNULUI, PE LA RUGACIUNI, SE INTRODUC NEOLOGISME IN RUGACIUNI. LIMBAJUL ANUMITOR EPISCOPI, COMBINA ARTA CU BRUXELLES, SI CU RELIGIA, VORBESC DE BISERICA CRESTINA, MAI PUTIN DE TERMENUL BISERICA ORTODOXA, VORBESC DE UN DUMNEZEU PENTRU TOTI, ASTEA LE-AM AUZIT SI LE-AM VAZUT. AICI PROBLEMA E CLARA, MULT MAI CLARA CA LA CIPURI, NUMAI AUZIM LIMBAJUL DE PATERIC.
  ECUMENISMUL DUCE LA MODERNIZARE, LA SLABIREA DUHULUI ORTODOX, LA ACCEPTAREA ZAPACELILOR OCCIDENTALE. ECUMENISMUL NE VA FACE SA UITAM DE TRADITIILE NEAMULUI ROMANESC. ECUMENISMUL E UN BUCATAR, PASIOANT DE CIORBE SAU BORS, CUM VRETI VOI!

 58. crestinul ortodox zice:

  SA NU ACCEPTAM ACTELE CU CIP CACI NI SE CERE SEMNATURA PENTRU ORICE ACT BIOMETRIC , NU NI SE DA O SIMPLA FOAIE DE HARTIE , NUMELE NOSTRU APARE ALATURI SI NI SE DA IDENTITATEA CU numarul fiarei ; TELEFOANELE AU CIP suntem controlati prin ele ADEVARAT de asta si ‘ legea big brother ‘ au dat-o si aici condamn pe Base ca a Aprobat-o ;
  ORICUM BASE TREBUIE ARATE CLAR DE PARTEA CUI ESTE ???
  SA FIE DE PARTEA POPORULUI CU IESIREA DIN UE SI NATO CARE NE VOR PIERZAREA NOASTRA CA NATIE (ROMANIA – COLONIE de bastinasi probabil) TARA( HOTARELE UNDE SUNT ? ‘alte hotare de ale lor mi-au aratat’) SI POPOR DE PE FATA PAMINTULUI ( INGENUNCHIEREA NOASTRA si INROLAREA in hoarda fiarei de la brussels , LEPADAREA DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXA , DE BOTEZUL SFANT , DE DUMNEZEU prin ACCEPTAREA in ‘ ZEGHE” aCTE PROPRIU ZISAE CU „CIPURI” sAU CIPURI PE CORP !
  si aici a fost viclenie mare a necuratului spusa , stiti voi de cine …, precum ca ‘actele sunt un pas premergator pecetii , stati linistiti dragii mei ca Parintele Iustin Parvu nu -i in ..’ dragi oite ca stiu cum sa va halesc FARA SA VETI HABAR ! DAR DUMNEZEU NU TACE !VORBESTE PRIN GURA PARINTELUI IUSTIN PARVU , VORBESTE SI NE CHEAMA LA ADEVAR SI LUMINA !
  raul trebuie taiat de la radacina !
  iar pe cartela de la telefon care are cip , deocamdata nu figureaza numele tau sau al meu sau al oricarui dintre noi …. linga acel cip este numele ‘cartelei’ sau servicii lor care au facut cartela orange, vodaf, cosmo…;
  DE ASTA CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL , PARINTELE IUSTIN PARVU AU SPUS CLAR „DACA MI-AR FI DAT O HARTIE SIMPLA CU CIP DAR PE CARE NU ERA TRECUT NUMELE MEU , O ACCEPTAM CA PE O HARTIE SIMPLA ”
  MISCARE CU REZISTETA , AVEM MISCAREA CRESTIN ORTODOXA CU PARINTELE IUSTIN PARVU IN FRUNTE , si TREBUIE CA TOTI CRESTINII ORTODOCSI DIN ACESTA TARA SA SE TREZEASCA LA ADEVAR SI SA CEREM , SA LUPTAM PENTRU LIBERTATEA NOSTRA CA NATIE , POPOR SI TARA !
  SI O ROMANIE INTREAGA , TREZITA LA ACEST DUREROS SI CRUNT ADEVAR ASTA SA FIE MISCAREA DE REZISTENTA !- si afara cu spurcaciunea din TARA CRESTIN ORTODOXA !
  CE -O SA SE INTAMPLE O SA TREACA PESTE NOI , CU BOCANCUL ue sau nato ?
  AVEM SI NOI PE MAICA DOMNULUI SI AL SAU SFANT ACOPERAMINT SI VA INTOARCE FOCUL SI SABIA IN CAPUL CELOR CARE SCOT SABIA SI FOCUL !
  ROMANIA A FOST , ESTE SI VA FI GRADINA SFANTA A MAICII DOMNULUI !
  AMIN!

 59. mariana zice:

  Maica Domnului am incredintarea ca nu va lasa sa fie primite aceste cipuri pe actele noastre

 60. LEGIONARUL zice:

  BUN, AVEM MISCARE ORTODOXA, IN FRUNTE CU PARINTELE IUSTIN PARVU……….AVEM NOI IMPRESIA ASTA……….TU CREZI CA TOTI INTELEG MESAJUL PE CARE IL TRANSMITE ARHIMANDRITUL IUSTIN? MULTI ASCULTA, DAR RAMAN CU ASCULTATUL, *******VOI NU VA LASATI ADRESELE DE MAIL PUBLICE SAU ID-URILE DE MESSENGER…STATI ASCUNSI, CE REZISTENTA OMULE ?VOI STATI ASCUNSI ACUM DE FRICA, TOCMAI ACUM , CAND SUNTEM LIBERI SI PUTEM SA MARTURISIM, AVEM BISERICILE DESCHISE……………..VOI SUNTETI LOGICII, CARE REZISTENTA ? VREAU SA O VAD SI EU….ROMANUL SE DA DUPA PLOP, CANTA CU ALEA CARE II DA BANI SAU FACILITATI MAI MULTE! IESI FRATE IN FATA CU NUMELE, CU ADRESA DE MAIL DACA AI SANGE…………….REZISTENTA SE FORMEAZA FACE TO FACE, NU ASCUNSI PE BLOGURI, FRATE CRESTIN-ORTODOX, ESTE TARE PE DINAFARA….! MI AMMAI LASAT ODATA DATELE PUBLICE, MI AU INTRAT CATIVA, DAR PUTINI………!

 61. LEGIONARUL zice:

  FRATE „CRESTIN ORTODOX”, PARCA TRAIESTI PE ALTA LUME, ARATA-MI SI MIE REZISTENTA AIA ORTODOXA, DE CARE VORBESTI IN FRUNTE CU PARINTELE IUSTIN ……….CA EU NU O VAD!

 62. admin zice:

  @Legionarul si crestinul ortodox
  scrieti si voi fara CAPS.. e obositor la citit

 63. LEGIONARUL zice:

  Cum frate? Ca fratele” crestin ortodox” vorbeste de rezistente ortodoxe. Trebuie, sa se trezeasca din aceste inchipuiri!

 64. admin zice:

  Pai are dreptate. Cum crezi ca va rezista Biserica, daca nu prin astfel de rezistente? Asta nu inseamna ca trebuie sa fim neaparat in vreo asociatie, comunitate etc. Ci trebuie in jurul nostru sa fim 2,3 adunati in numele lui Hristos si traim in Duh si Adevar.

 65. crestinul ortodox zice:

  O FORMAM NOI CARE SPUNEM LUCRURILOR PE NUME SI ARATAM ADEVARUL !chiar si acest BLOG CU VOIA LUI DUMNEZEU ESTE PENTRU A ARATA ADEVARUL SI LUMINA ! si A SE TAIA raul din radacina !
  dar va veni si TIMPUL ACELA ATUNCI CAND TOTI DIN TARA ACEASTA VOM FI ADEVARATUL CRESTIN ORTODOX !
  pina atunci mai avem de lucru ‘ Roaga-te La HRISTOS si lupta pentru HRISTOS ” frate LEGIONARE pentru TREZIREA muribundului NUMIT ROMANIA SI LA DESTEAPTA-TE ROMANE !
  sa speram ca nu va fi in AL 12 LEA CEAS !
  „fiti Blanzi ca Porumbeii si Intelepti ca serpii ”
  amin!

 66. LEGIONARUL zice:

  Bai fratilor sunt satuli de rezistente si sustineri virtuale, trebuie mana suflecata, activitate pe teren!
  Intreb si eu asa, A iesit cineva sa protesteze impotriva marsului gay?

 67. LEGIONARUL zice:

  Legiunea lui Zelea Codreanul era o comunitate, o organizatie sau cumvreti voi……dar era organizata fratilor, era sub un conducator………..ok? Erau invatati si educati in spiritul Neamului Roamnesc! Noi, mai ca oile, tipa unul din Ardeal, altul de la Ploiesti, altul din Moldova….e bine si asa, dar nu vorbim de rezistenta , CLAR!

 68. STOP RFID 666 zice:

  Carnetul de conducere nu are cip, dar are cod de bare, ceea ce e acelasi lucru. Tot despre un dosar unic, pentru fiecare individ este vorba. Mi-a expirat carnetul de conducere si nu voi primii carnet de conducere cu cod de bare.

  Timotee termina cu diversiunea, cu sectele si cu aberatiile din capul tau. Nu are cine sa-l bage in groapa cu spam pe acest Pr. Timotei?

 69. LEGIONARUL zice:

  Da-le un zvac acum, sa vezi cati ies din casa…….sa protesteze, pentru cipuri, sau alta problema, ecumenismul, ori altceva ! Terminati-va cu prostiile, noi majoritatea crestinilor ortodocsi-” nu avem verticalitate nici cat o molusca”
  Daca doream o rezistentza, puteam sa facem o asa zisa tabara la Manastirea Arhimandritului Iustin……….cateva zile, unde se cunosteau oamenii, toti cei care gandeau la fel, bineinteles unde ne tinea un cuvant Arhimandritul Iustin, La mine in arhiepiscopie se face,dar pe alte probleme, dar noi astia impotriva ecumenismului de ce nu facem? Intreb si eu asa! Si apostolii s-au organizat, nu erau ca oile, apostolul Toma a mers prin India, Apostolul Andrei prin Dobrogea…………….

 70. crestinul ortodox zice:

  si TOTUSI CRED in ROMANIA ARE O MISIUNE SFANTA DE INDEPLINIT !
  ROMANIA A FOST , ESTE SI VA FI GRADINA SFANTA A MAICII DOMNULUI !
  “Tara Aceasta va da cei mai multi Marturisitori ” SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA
  ‘ si intr-o noapte spre zi vom fi ocupati de unguri , rusi si bulgari IAR peste acestia care ne ocupa va veni ploaie de foc ” SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA !

 71. admin zice:

  fratilor, trebuie sa ne intarim duhovniceste, pentru vremurile ce vor veni.. acum inca nu e clar pt multa lume ce ne asteapta.. ecumensimul face pasi repezi, dar nu e prea evident pentru unii.. daca ne-am face datoria de cretini, cred ca vom sti momentul cand sa ne adunam si sa zicem NU… pana atunci, rugaciune si sa ne punem la punct cu Ortodoxia, sa nu ne mai certam intre noi si nici sa judecam pe altii… adica sa nu ne risipim si sa nu pierdem lupta pentru dobandirea si pastrarea Duhului Sfant.

 72. Basarabeanu Liliana zice:

  Ptr Legionarul: Pai cu ajutorul lui Dumnezeu chiar fac! Intrebarea este, mandria din tine iti permite sa faci ceva util in primul rand pentru tine si mai apoi ptr societate??? Din cate vad, ma cam indoiesc ca Dumnezeu si-a facut lacas in sufletul tau…Din toate scieriile patristice pe care le-am citit, nu am vazut picior de arogant sa intre in rai! Oricum, te rog sa ma ierti, dar nu cred ca mai e cazul sa iti mai raspund la postari: nu iti plac nici pe departe dialogurile ci doar…monologurile!

 73. admin zice:

  @Basarabeanu Liliana
  Sa avem grija la dracul dezbinarii, caci e cel mai puternic in aceste zile.. dupa ce ne dezbina, intram pe mana altor draci care ne toaca mai usor, fiind singuri.. caci in dezbinare, nici Dumnezeu nu este cu noi.

 74. LEGIONARUL zice:

  crestinul ortodox, vorbeste mult si cam prost, are inchipuiri de rezistente! Dar ii e frica sa-si faca public adresa de mail! Putem sa ne bazam pe „crestin ortodox” toti, fratilor! Sunt arogant, dar nu las, cum esti tu, tinere!************** Las-o asa………inchei aici!****************

 75. crestinul ortodox zice:

  , macar am curajul sa spun de partea carei Baricade Sunt , si Vorbind de realitate tu draga legionare ce faci ? te numesti doar cu numele Legionar dar ai uitat OARE de acel crestin ortodox de la origine TA ?
  acuma sa lasam sicanarile intre noi , chiar nu-si au rostul , intrucat Adevaratii dusmani , ai mei si ai tai se bucura , Dusmanii crestinului ortodox si ai legionarului sunt comuni si sunt dusmanii lui HRISTOS , antihristii , da!
  stii tu cum e cu Maria si Marta , Maria se roaga dar Marta se lupta , amindoua tot pentru HRISTOS !
  si chiar nu au sens incrancenarile intre Maria si Marta !
  Doamne ajuta !spre un ADEVARAT LEGIONAR SAU OSTAS ADEVARAT AL LUI HRISTOS
  si UN ADEVARAT CRESTIN ORTODOX TOT AL LUI HRISTOS !
  uita-te la vulturii acestia cum sunt grupati si uniti pe un ciot de copac , Oare Ce-i uneste si Cine-i grupeaza ?

 76. anonim zice:

  Politicienii romani sunt mult prea atenti in aceste zile la problemele proprii. Cele ale tarii, nu cred ca mai are vreunul timpul si cheful sa le ia in seama. Prin urmare, singura solutie este tot rugaciunea prin care sa cerem iertarea pacatelor atat ale lor cat si ale noastre si luminarea lor si a noastra pentru ca decizia ce vor lua sa fie dupa voia lui Dumnezeu.

 77. Basarabeanu Liliana zice:

  Mai, eu nu ma tem!!! dumitreanmili@yahoo.com

 78. crestinul ortodox zice:

  dupa ce dau lovitura la stat de drept si intra galop pentru a-si aservi Romania la picioare si iau in deradere pe DUMNEZEU , sa mai ma rog ?
  pentru aia care au batut palma cu dracul pentru a trece puntea , orb sa fii si sa nu vezi !
  OARE cat mai ingaduie DUMNEZEU ca dracu sa-si faca de cap in TARA ASTA ?
  DAR toate pina intr-o zi , DUMNEZEU ADEVARAT ESTE MAI PRESUS de tot ce se pune la cale , marsav de catre cei care s-au vandut necuratului si vor sa vanda si Aceasta Tara ;
  Aceasta Bogatie DATA DE DUMNEZEU noua acestui Neam si popor incercat si aflat mereu la Raspantii , la RASCRUCEA Vanturilor precum Un Copac , batut si zgribulit din toate partile;
  numai ca ACEST COPAC are Radacini infipte BINE in PAMINT !
  SI STA IN PICIOARE SI VA STA CU VOIA SFANTA A LUI DUMNEZEU SI A MAICII DOMNULUI ,
  CHIAR SI IN FATA unui tsunami CA NE ESTE RADACINA PUTERNICA si CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ASEMENI !
  amin!

 79. Barbu Marius zice:

  noile buletine au cip in coltu DREAPTA SUS la asa zis poza mai mica dar pe spate exact pe fruntea celui din poza ,din 2011 au cip si cum a zis si Parintele Adrian Fageteanu NU MAI LUATI NIMIC DIN CE VA DAU ASTIA CA SUNT VICLENI PASTRATILE PE CELE VECHI returnatile pe astea noi daca vreti la Rai ….deja va mint astia ca buletinele nu au cip si voi ii credeti e ca si cum ai intreba pe satana :ma tu ma duci la iad ? si satana zice: nu eu nu iti vreau raul te duc la Rai. MINCIUNA asa a facut si cu ADAM si nu mai credeti toti dezinformatorii de politisti care zic ca nu au si apropo pe spate la toate buletinele din 2006 pana azi toate buletinele carte de identitate sau card de identitate(Identity card) au serie de cifre cvadruple 12345 pe 4 randuri stanga dreapta vizibile cu o lumina oblica la semi-intuneric cititi „Apocalipsa 13 ing. Mircea Vlad”

 80. Emanuel zice:

  Eu am fost la doctor sa imi fac un EKG pentru ca mi-a fost rau la o anestezie, si nu a vrut sa imi faca decat contra cost ca nu am asigurare. Asta urmeaza. Vom plati totul ca nu avem carnete cu cip. Insa nu e mare bai, ca si asigurarea tot costa mult, asa ca deocamdata nu e nici un bai. Dar va trebui sa si murim ca sa respingem tehnologiile astea. Insa parerea mea e ca numai cativa de pe siteurile astea vor fi in stare sa le respinga, iar sa si moara pentru asta, nu stiu daca vor fi vre-unul.

 81. mariana zice:

  da eu mi am facut acum buletinul si am luat si amenda ca era expirat de 2 cani

 82. Vlad G. zice:

  Si ce se va intampla cu persoanele care nu sunt majore si parintii decid pentru ei ? Adica intradevar si copii trebuie sa semneze acolo acceptarea buletinului dar daca parintii imita semnatura copilului si li se elibereaza buletinul ? Ce se va intampla cu copilul ? Va suferii tot el consecintele chiar daca a spus raspicat ca nu vrea ?

  PS1 : eu nu sunt major si de aceea are o importanta foarte mare raspunsul pe care mi-l veti da .
  PS2 : dupa ce se va accepta aceasta modificare a buletinelor , buletinele actuale nu vor mai fi valabile si o sa ne spna sa le schimbam imediat ? Sau se va astepta pana o sa expire acesta si apoi se putea face schimbarea ?

  Multumesc anticipat !

 83. admin zice:

  Nu se poate sa semneze altcineva in locul tau.. Este o incalcare a legii, iar actul se considera nul.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s