24 Iunie – 85 de ani de la înființarea Mișcării Legionare

85 de ani de la înființarea Legiunii Arhanghelul Mihail vor fi aniversați anul acesta în două locații.

Bucureștenii și cei din județele din sudul țării, vor participa la pelerinajul devenit tradițional după 1990, de la cimitirul din Țigănești (com. Ciolpani, Ilfov), unde se află rămășițele pământești ale celor 2 dintre întemeietorii Legiunii, comandanții Buneivestiri Radu Mironovici și Corneliu Georgescu.

La ora 11,oo va avea loc aici o ceremonie religioasă închinată întemeietorilor Legiunii, după care se va merge la Tâncăbești, la troița monumentală ridicată pe locul asasinării lui Corneliu Codreanu.

Pentru cei ce vor să meargă din București în cadru organizat, autocarul va pleca la ora 8,3o de pe strada Schitul Măgureanu. Pentru rezervări, Florian Cristache, tel. 0732153918, e-mail: ppp1993@gmail.com.

La Iași, sub organizarea filialelor locale ale partidului Totul pentru Țară și N. D. , se va organiza, la ora 12,30, la Sala CFR, o conferință care se va bucura de participarea unor personalități din lumea istoriei, precum prof univ dr. Gheorghe Buzatu și prof univ dr Corneliu Ciucanu.

| Totul pentru Țară

Acest articol a fost publicat în Pentru neam si tara și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la 24 Iunie – 85 de ani de la înființarea Mișcării Legionare

 1. ORTODOX zice:

  FEMEIA CRESTINA

 2. Pingback: 24 Iunie – 85 de ani de la infiintarea Miscarii Legionare « Saccsiv's Weblog

 3. nimic nou sub soare zice:

  Cum sa cumpar re-editarea cartii Biserica Ortodoxa si ecumenismul?De unde o pot procura?

 4. elena zice:

  Părintele Iustin a revenit la Petru Vodă?
  La hramul mănăstirii de la Poarta Albă s-a rupt podiumul?

 5. crestinul ortodox zice:

  “La noi compania canadiana Gabriel Resources a cumparat exploatarea subteranului Rosiei Montane in 1997, Rosia Montana Co. (RMGC) fiind detinuta astazi 80% de Gabriel Resources si 19,3% de Guvern. Ei trebuie sa obtina toate proprietatile din zona de exploatare, sa mute 2.000 de persoane, sa demoleze 900 de case, biserici si cimitire pentru a deschide cea mai mare cariera deschisa din Europa in vederea exploatarii unui zacamant evaluat la 300 de tone de aur si 1.600 de tone de argint cu ajutorul cianurilor. Extractia urmand sa se efectueze intr-o exploatare deschisa prin dinamitarea stancilor, care, aduse la nivel de pulbere, urmeaza sa fie imbibate cu solutie de cianura, solutia cianurizata fiind colectata apoi in iazuri largi de decantare unde se extrage aurul. Procesul necesita un consum de zeci de mii de litri de apa pe ora, ceea ce conduce la o grava concurenta pentru apa, ea insasi cu un grav impact asupra mediului.
  Peste tot au fost folosite aceleasi strategii pentru a se instala in zona. Atragerea financiara a decidentilor si expertilor si declararea zonei drept mono-industriala. Problema evidentiata peste tot este ca, daca ii lasi sa porneasca exploatarea, este practic imposibil sa-i mai opresti. De aceea, ei trebuie opriti inainte de a deschide exploatarea ”
  TREBUIE URGENT OPRITI !!!!
  adm sa facem Ceva in sensul acesta caci altfel VOM BEA APA OTRAVITA CU CIANURI A DUNARII CE SCALDA ROMANIA si toti , absolut TOTI vom suporta ACESTE CONSECINTE !!!!

 6. rabi akiba zice:

  Lăsați festivitățile, bocitul și sporovăiala. Să văd Sinaia-peron și la urmă Ciolpani-cimitir. Pînă atunci, ciocu mic.

 7. crestinul ortodox zice:

  CE INSEAMNA OARE BATALIA PENTRU SUPRAVIETUIRE , A ROMANILOR , A ROMANIEI , bineinteles ! oare nu avem de invatat de aici de mai jos , priviti !

  http://www.220.ro/animale/Batalia-Pentru-Supravietuire-Din-Savana-Africana/MEPPgapwyM/

 8. crestinul ortodox zice:

  si pina la Sinaia -peron , hai sa vedem mai intai ADEVARUL :
  despre Rosia Montana si CONSECINTE !!!!
  despre Hidroelectrica si CONSECINTE !!!

  si cand o sa inceapa viitorii patroni la hidroelectrica sa dea curent electric cu portia sau cu lingurita la romanii de rand – intrucat noi , Romanii sau Romania pierdem dreptul intr-o proportie de 90% asupra Hidroelectrica caci si ‘baietii destepti ‘ special au fost construiti si lasati in voie pentru ca in cele din urma Ce ESTE AL ROMANIEI SA NU MAI FIE AL ROMANILOR pe motivul ‘coruptiei fiscale ‘ si in mare parte HIDROELECTRICA ROMANIEI sa fie a lui dracu de la bruxelles ! si va fi si mai rau decat si pe timpul lui ceausescu atunci durere mare , dar cine are ochi de vazut , vede !
  Doamne IISUSE HRISTOASE , miluieste-ne pe noi , romanii caci ai TAI suntem si VREM SA FIM DOAMNE !
  amin!
  si mai sunt si Altele de ARATAT ! este taios Adevarul dar ACESTA-I ADEVARUL !

 9. rabi akiba zice:

  D-aia e necesar peronu’.

 10. crestinul ortodox zice:

  in primul rand CRED IN IISUS HRISTOS , CRED IN MAICA DOMNULUI SI GRADINA SFANTA NUMITA ROMANIA si CRED in Acea ROMANIE CARE SE VA TREZI si VA SPUNE NU spurcaciunii si afara cu spurcaciunea !!!
  amin!

 11. Planurile ocultei satanice pentru anul 2012
  Dezvaluirile de pe patul de moarte ale unui membru Bilderberg

  Pus faţă în faţă cu moartea un mason de rang înalt care face parte din grupul ultrasecret Bilderberg a vrut să-şi despovăreze sufletul şi s-a destăinuit:

  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2012/06/22/planurile-ocultei-satanice-pentru-anul-2012-dezvaluirile-de-pe-patul-de-moarte-ale-unui-membru-bilderberg/

 12. deveghepatriei zice:

  Traiasca Legiunea si Capitanul! Sa ne rugam pentru sanatatea Parintelui Justin Parvu!

 13. crestinul ortodox zice:

  Bucura-te SFINTE ARHANGHELE MIHAILE ,/
  SLUJITORULE al Legii Celei Sfinte /
  vor fi ale mele cuvinte /
  de aci nainte /
  cuvinte de folos/
  ale unui crestin ortodox !
  Traisca Legiunea SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL si Capitanu !
  si pentru crestinii ortodocsi care nu stiu inca Adevarul despre Miscare Legionara , despre Eroul National Corneliu Zelea Codreanu si opozitia lor acerba , lupta pentru aceasta Tara , Acest Neam , fata de premergatori ai fiarei antihristice comunismul si …, sa citeasca Istoria Adevarata , cea in Adevar si nu cea falsificata !
  oricum Cinste Lor pentru Lupta Dusa , iar acolo sus DUMNEZEU sa-i Odihneasca in Cetele Dreptilor !
  amin!

 14. Alex zice:

  instigarea la violenta nu rezolva nimic, asta ar mai lipsi acum pentru ca jidanii sa sara-n sus iar tradatorii si vanzatorii de tara sa interzica pt totdeauna Miscarea Legionara; asa ca „Sinaia peron” am impresia ca matale lucrezi pt altcineva. Instigi la violenta pe un site crestin ortodox asta spune multe..sau matale nu ai inteles si cred ca nu vei intelege niciodata ce inseamna cu adevarat Miscarea Legionara.

 15. crestinul ortodox zice:

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s