VIDEO: Conferinţa – Ispita spiritualităţii orientale

Acest articol a fost publicat în ANTI-ECUMENISM, Conferinte și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la VIDEO: Conferinţa – Ispita spiritualităţii orientale

 1. pr. Matei Vulcanescu zice:

  Vindecare demonica este obtinuta si prin homeopatie care vorbeste de o „forta vindecatoare” imateriala, forta de natura spirituala.
  Forta vindecatoare de natura spirituala este obtinuta numai prin Sfintele Taine ale Bisericii, ca vehicol al Harului Necreat.
  In cazul acesta de unde provine „forta vindecatoare” a remediilor homeopate?
  Daca era o forma materiala, era de intales- tincturi, plante, medicamente, dar medicamentul homeopat este pur spiritual, deci de unde provine „forta vindecatoare”, daca nu e prin Biserica prin Sfintele Taine? Provine din energiile dracesti ale unei filosofii ce sustine existenta „fortei vindecatoare” ca forta impersonala in sine.

 2. crestinul ortodox zice:

 3. crestinul ortodox zice:

  “La noi compania canadiana Gabriel Resources a cumparat exploatarea subteranului Rosiei Montane in 1997, Rosia Montana Co. (RMGC) fiind detinuta astazi 80% de Gabriel Resources si 19,3% de Guvern. Ei trebuie sa obtina toate proprietatile din zona de exploatare, sa mute 2.000 de persoane, sa demoleze 900 de case, biserici si cimitire pentru a deschide cea mai mare cariera deschisa din Europa in vederea exploatarii unui zacamant evaluat la 300 de tone de aur si 1.600 de tone de argint cu ajutorul cianurilor. Extractia urmand sa se efectueze intr-o exploatare deschisa prin dinamitarea stancilor, care, aduse la nivel de pulbere, urmeaza sa fie imbibate cu solutie de cianura, solutia cianurizata fiind colectata apoi in iazuri largi de decantare unde se extrage aurul. Procesul necesita un consum de zeci de mii de litri de apa pe ora, ceea ce conduce la o grava concurenta pentru apa, ea insasi cu un grav impact asupra mediului.
  Peste tot au fost folosite aceleasi strategii pentru a se instala in zona. Atragerea financiara a decidentilor si expertilor si declararea zonei drept mono-industriala. Problema evidentiata peste tot este ca, daca ii lasi sa porneasca exploatarea, este practic imposibil sa-i mai opresti. De aceea, ei trebuie opriti inainte de a deschide exploatarea ”
  TREBUIE URGENT OPRITI !!!!
  adm sa facem Ceva in sensul acesta caci altfel VOM BEA APA OTRAVITA CU CIANURI A DUNARII CE SCALDA ROMANIA si toti , absolut TOTI vom suporta ACESTE CONSECINTE !!!!

 4. Parinte Matei
  Va rog sa ma contactati pe radupopalex@yahoo.com
  Dumnezeu sa va ajute!
  Doamne Ajuta binecredinciosului popor roman ortodox.

 5. pr. Matei Vulcanescu zice:

  Frate Apologeticum, ti-am trimis articolul cerut pe email, articolul a fost diortosit de pr Gheorgghe Metallinos

 6. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (25.06.2012) « Saccsiv's Weblog

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s