ss Daniel consideră că se va îmbogăţi spiritual prin prezenţa rabinilor!!! Prin rabini lucrează SATANA!

ss Daniel:

În speranţa că participanţii la acest Simpozion se vor îmbogăţi spiritual, prin contribuţiile academice ale distinşilor rabini prezenţi aici, ale profesorilor de teologie şi ale unor reprezentanţi ai diasporei româneşti, ne bucurăm că putem coopera pentru promovarea binelui comun, a solidarităţii umane şi a respectului reciproc.

Spre deosebire de acest patriarh iata cum marturiseste IPS Serafim de Pireu: Mesia pe care il asteapta rabinii poporului evreu este infricosatorul antihrist

Dar sa ne amintim si ce ne spune Sf. Ioan Gură de Aur despre rabinii evreilor si sinagogile lor:

… sunt la fel de necredinciosi si iudeii, si paganii, dar inselaciunea savarsita de iudei e mai cumplita. In sinagoga lor se afla un jertfelnic, jertfelnic nevazut de inselaciune! Pe el nu se jertfesc oi si tauri, ci suflete de oameni.[…] Spune-mi, nu-i oare loc de necredinta, chiar daca nu-s idoli acolo, locul in care locuiesc demoni? Nu-i oare mai mare vatamarea sufleteasca in locul acela unde se aduna ucigasii lui Hristos, unde este izgonita crucea, unde este hulit Dumnezeu, unde nu se cunoaste Tatal, unde se ocaraste Fiul, unde se leapada harul Sfantului Duh, dar, mai bine spus, unde sunt chiar demonii? (Patriarhul Daniel contrazice flagrant pe Sfantul Ioan Gura de Aur)

Cititi mai jos blasfemiile Patriarhului:

Cuvântul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la deschiderea lucrărilor Simpozionului interreligios Diaspora – o realitate a societăţii actuale, Palatul Patriarhiei, 29-30 mai 2012:

Cu bucurie, salutăm pe toţi participanţii la Simpozionul interreligios Diaspora – o realitate a societăţii actuale, organizat de Patriarhia Română, în cooperare cu Sapir Center din Ierusalim şi Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, cu sprijinul Secretariatului de Stat pentru Culte, eveniment găzduit, în zilele de 29 şi 30 mai 2012, la Palatul Patriarhiei din Bucureşti.

Ne amintim cu emoţie de momentul de acum 14 ani, când deschideam, în ziua de 20 iulie 1998, Simpozionul internaţional iudeo-creştin de la Mănăstirea Durău cu tema „Morala socială a profeţilor şi spiritualitatea Psalmilor”, în calitatea noastră de Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

Ne amintim, de asemenea, că, în cuvântul nostru la încheierea misiunii în România a Eminenţei Sale Mare Rabin Menachem Hacohen, am subliniat coordonatele principale ale bunelor relaţii dintre Biserica Ortodoxă Română şi Cultul Mozaic, relaţii pe care Eminenţa Sa le-a încurajat cu multă dragoste, responsabilitate şi înţelepciune.

Prin urmare, Simpozionul de astăzi, de la Patriarhia Română, nu constituie un eveniment izolat, ci o continuitate în dialogul nostru, fiind animaţi atât de responsabilitatea comună pe care o avem în contextul lumii contemporane, precum şi de valorile tradiţionale spirituale iudeo-creştine, care stau la baza civilizaţiei actuale, şi în special a celei europene. De aceea, suntem chemaţi să ne manifestăm activ misiunea profetică socială, arătând lumii care este voia lui Dumnezeu în viaţa oamenilor şi apărând valoarea unică a fiecărei persoane umane create după chipul Său.

Un pas concret în direcţia promovării unui dialog interreligios fructuos între cultele din România, bazat pe încredere şi respect reciproc, îl reprezintă constituirea, la iniţiativa Patriarhiei Române, a Consiliului Consultativ al Cultelor din România, în ziua de 14 aprilie 2011. Principalele sale obiective sunt: promovarea credinţei în Dumnezeu şi a importanţei acesteia în viaţa persoanei şi a societăţii; apărarea şi promovarea fiinţei umane şi a demnităţii ei; manifestarea solidarităţii şi cooperării dintre Culte în domeniul spiritual, cultural, educaţional şi social; respingerea şi descurajarea oricărei forme de extremism etc. Prezenţa în acest Consiliu a Cultului Mozaic este deosebit de importantă, întrucât reprezintă un exemplu de solidaritate şi cooperare pentru binele societăţii.

Fenomenul migraţiei, care a condus la formarea diferitelor diaspore, constituite pe criterii etnice şi religioase, este un fenomen general, care s-a manifestat încă din cele mai vechi timpuri. Acest fenomen a determinat, de-a lungul istoriei, schimbări de ordin spiritual, cultural şi social. În acest context, Israelul are o bogată tradiţie a diasporei, care cultivă în mod exemplar solidaritatea şi legătura cu patria de origine a identităţii ei etnice, cu pământul lui Israel.

În ceea ce priveşte România, fenomenul migraţiei (definitive sau temporare) a luat o deosebită amploare în ultimii 10 ani, mai ales după ridicarea obligativităţii vizelor pentru cetăţenii români care călătoresc în statele Uniunii Europene. Această situaţie creează o serie de oportunităţi de ordin economic şi cultural, dar şi numeroase probleme sau provocări, în plan spiritual, pastoral şi social pentru care trebuie să găsim căi şi mijloace specifice şi adecvate de rezolvare. În acest sens, în ultimii ani, Patriarhia Română a dezvoltat o amplă activitate în afara graniţelor ţării, prin reorganizarea şi înfiinţarea de eparhii şi parohii noi în Occident, unde au emigrat în ultimul timp peste patru milioane de români.

Din această perspectivă, apreciem în mod deosebit actualitatea temei acestui Simpozion, fiind încredinţaţi că numai pe calea dialogului şi a cooperării, la nivel naţional şi internaţional, între reprezentanţii diferitelor Biserici şi religii, precum şi printr-o educaţie pentru o cultură a păcii sociale, în spiritul unei bune convieţuiri între diferitele etnii, confesiuni şi religii, putem promova binele comun în avantajul fiecărei persoane şi al societăţii.

În acest sens, un domeniu important al promovării bunei cunoaşteri între persoane aparţinând unor culturi şi religii diferite este şi cel al pelerinajelor la locurile sfinte, un exemplu fiind numărul din ce în ce mai mare de pelerini ortodocşi români care vizitează Israelul. Apreciem sprijinul pe care autorităţile civile şi religioase israeliene îl acordă pelerinilor din România şi nădăjduim că, într-un viitor nu prea îndepărtat, aceşti pelerini vor putea vizita şi Aşezământul românesc de la Iordan, un loc venerat de credincioşii noştri, dar care, din motive de securitate, de multă vreme, este inaccesibil pelerinilor.

În speranţa că participanţii la acest Simpozion se vor îmbogăţi spiritual, prin contribuţiile academice ale distinşilor rabini prezenţi aici, ale profesorilor de teologie şi ale unor reprezentanţi ai diasporei româneşti, ne bucurăm că putem coopera pentru promovarea binelui comun, a solidarităţii umane şi a respectului reciproc.

† DANIEL
Patriarhul României

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie, anti-sionism și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la ss Daniel consideră că se va îmbogăţi spiritual prin prezenţa rabinilor!!! Prin rabini lucrează SATANA!

 1. Baciu Vitalie zice:

  Co-slujitor cu jidanii a lui antihrist.

 2. Dinu zice:

  Fratilor sarpele nu este doar in rabini sarpele asta vechi este in noi toti. Codreanu a intales lucru asta de acea a inceput lupta cu sine Insusi, Cand vezi un rabin cand vezi un evreu noi crestinii ar trebuii sa ne amintim ca prima lupta trebuie sa o duci cu tine Insuti. Viclenia sta ascunsa in partea omeneasca neintoarsa catre Hristos.

 3. Ioan Pelasgul zice:

  Ce inseamna ss?

 4. Ioan Pelasgul zice:

  slujitorul s…(stim noi cui)?

 5. alin zice:

  se pare ca e multa tacere din partea bisericii la acest act de ..cooperare intre culte la nivel spiritual,,,ba chiar imbratisam pe fata ecumenismul.Frati crestini ortodocsi se aproprie vremurile cand v om cauta o biserica adevarata crestina ortodocsa si o v om gasii greu .Dumnezeu sa aiba mila si indurare de noi.Doamne ajuta!

 6. mishi55 zice:

  @Dinu
  Frumos şi adevărat răspuns, Dinu! Adevărat: trebuie întâi pe noi să ne înfrânăm. Altfel, şi dacă am fi înconjuraţi de sfinţi, nu de păgâni şi antihrişti, tot nu ne-ar folosi la nimic. Trebuie pe noi să ne înfrânăm, să ne curăţim, să „scoatem ochiul” care ne îndeamnă la cădere. Şi Sfinţii Părinţi spuneau că acela care s-a biruit pe sine e mai mare decât cel care a ieşit victorios într-un război. Să ne ajute Dumnezeu!

 7. Lili Si Mihai Dumitrean zice:

  Lui alin!
  Noi nu imbratisam nicicum ecumenismul! Ci doar o parte din capii Bisericii Ortodoxe impreuna cu cativa dintre credinciosi o fac. Eu si dumneata si multi din cei care postam raspunsuri pe saitul acesta si nu numai suntem impotriva ecmenismului,drept pentru care nu participam la slujbe „inter culturale”…
  Ca Patriarhul actual era vandut „noii ordini mondiale” inca de pe vremea cand era detinator al functiei de MItropolit, este stiut…
  Si da, aveti dreptate, vor venii foarte curand vremurile despre care vorbiti dar si Dumnezeu ne va fii alaturi!Dumnezeu la orice durere care ne este ingaduita, da si solutia… Vor fii Preoti vrednici care vor fii cu poporul drept slavitor de Dumnezeu!
  Sa nu ne pierdem nadejdea…

 8. Mihai zice:

  Patriarhul pe o parte, presedintele pe alta…
  Traian Basescu este pro orice e in nefavoarea nostra, a romanilor, dar acum spune pe fata ca este pro ecumenism:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12391003-traian-basescu-bisericile-comunicarea-intre-ele-dobandesc-rol-tot-mai-important-asigurarea-pacii.htm
  Totul in numele pacii… In ziua de azi si razboaiele se dau tot in numele pacii. Ce lume nebuna…

 9. Un oarecare neispravit zice:

  patriarhul daniel cere ajutorul rabinilor impotriva sindicatului preotilor ! Asta urmareste ss ! El ar cere si ajutorul satanei ca sa inchida sindicatul preotilor !

 10. DAN GHIBU zice:

  Pana acum credeam ca Daniel este aservit papistasilor ! Acum vad ca se vinde celor ce L-au rastignit pe Domnul Iisus Hristos ! RUSINE!!!!!!!

 11. varahiil zice:

  Nu reusesc sa-mi dau seama cu CE ne pot,sau ne-ar putea imbogati spiritual (cica) pe noi, rabinii..Ca avem probleme,si asta e adevarat!Dar rabinii…?Oare ss.Daniel chiar se poate minti in asa hal,incat sa-si imagineze ca le pasa rabinilor de pacea noastra sau de problemele noastre? Oare se imbata el cu apa rece,sau incearca sa ne imbete pe noi?..

 12. Bocicorec Vasile zice:

  Eu unu nu văd nimic rău în asta că vorbește cu un evreu pana la urma sunt și ei oameni și Mântuitorul a zi Sa nu urăști pe păcătos ci păcatul care se află în el.

 13. admin zice:

  @Vasile
  Dar cand ii consideri pe hulitorii lui Hristos parteneri, chiar modele catre un tel profetic comun, si mai zici ca te incarca spiritual, atunci ce este daca nu lepadare de credinta ortodoxa si blasfemie la adresa Mantuitorului?

 14. crestinul ortodox zice:

  @Bocicorec Vasile , acest patriarh ne reprezinta pe noi romanii in mare majoritate crestini-ortodoxi , oare puteti realiza in ce „mocirla ” ( sa nu zic pe romaneste dar este un site crestin-ortodox ) suntem bagati !
  „ecumenismul este erezia ereziilor „- preot prof Teolog Dumitru Staniloaie
  iar ecumenismul este imbratisat de capii Bisericii Ortodoxe Romane ! de ce oare ?
  patriarhia Tace Malc cand este vorba de cipuri fie pe acte ,fie pe corp de ce oare ?
  imbratisari si pupaturi cu dusmanii lui HRISTOS , care acum 2000 de ani si… l-au rastignit ,biciuit si palmuit ! de ce oare ?

 15. Pingback: NICI ASTIA N-AU VENIT DOAR CA SA SE PLIMBE … Rabini de la Comitetul evreiesc pentru relatii interreligioase in vizita la Basescu si Patriarhul Daniel « Saccsiv's Weblog

 16. Alex zice:

  Doamne apara si pazeste! Cumplite vremuri am ajuns sa traim!

 17. Pingback: Clubul Rotary -o ramură a masoneriei- și-a făcut cuib în Biserica Ortodoxă din România! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s