Sfintele Paşti 2012 la Mănăstirea Petru Vodă cu Părintele stareţ Justin Pârvu

HRISTOS A ÎNVIAT!

Bucuria sfântă a Învierii Domnului Hristos să ne ajute ca să mărturisim dreapta credinţă!

This entry was posted in Pentru neam si tara and tagged , , . Bookmark the permalink.

13 răspunsuri la Sfintele Paşti 2012 la Mănăstirea Petru Vodă cu Părintele stareţ Justin Pârvu

 1. Hristos a Inviat!

 2. Cristina spune:

  Hristos a Inviat!

  Intru Multi Ani IUBITE PARINTE IUSTINE!

 3. aurica spune:

  BUNUL DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE PARINTELE NOSTRU DRAG IUSTIN, SI SA NI-L MAI LASE PRINTRE NOI, CA AVEM ATATA NEVOIE DE PREASFINTIA SA.
  MANTUIRE, IERTREA PACATELOR SI MULTA SANATATE PENTRU TOATA LUMEA.

 4. admin spune:

  @deveghe
  Adevărat a înviat!

 5. aurica spune:

  HRISTOS A INVIAT!….. SA NU-L RASTIGNIM IARASI!
  Sa zicem: Fratilor! si celor ce ne urasc pe noi. Sa iertam toate pentru Inviere…”. Sa ne iertam unii pe altii mai intai, pentru ca sa ajungem la iubire, caci Hristos a fost iubire. Cat a suferit Hristos…
  De aceea se cade, dupa 2000 de ani, sa nu-L rastignim iarasi pe Hristos, cum L-au rastignit aceia. Aceia L-au rastignit o data, dar noi Il rastignim de multe ori, cu pacatele noastre… Si iar ne iarta, si iar ne iarta, si iar ne iarta, si iar ne da bucuria Invierii Sale…
  Pentru ca Invierea face pe om liber, pentru ca Invierea este un lucru adevarat si Hristos a spus: “Adevarul va va face liberi” si „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”.

 6. GabiM. spune:

  ADEVARAT A INVIAT! Cu sanatate si mantuirea sufletului pentru Parintele nostru si pentru toata lumea de acolo.Sper din toata inima ca Parintele Justin este sanatos si ne rugam pentru Sfintia Sa,pentru obstea Sfintei Manastiri de la Pertru Voda,cu dragoste de sora si de fiica.Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 7. crestinul ortodox spune:

  HRSITOS A INVIAT !
  PARINTE IUSTIN PARVU , toata obstea MANASTIRII PETRU VODA sa ne fiti ca o oaza de credinta , salvare , si lumina unde sufletele noastre insetate ,chinuite, inselate sa se gaseasca cu DUMNEZEU unde inca „desertul si uscaciunea ” nu a ajuns si nu a cuprins-o caci pe aici se simte si vede , cum „uscaciunea ” ia amploare iar omul pune in locul lui DUMNEZEU , „un alt dumnezeu” cel al televizorului ,care indeamna cu toate dracismele lui la bautura si mancare fara masura , dezmat si desfrau „ce cumparaturi mai fac romanii’ ,filme unde se pot vedea cum masoni americani dau ‘lectii’ , (filme romanestii din ce in ce mai putine mai suntem oare un popor roman ? sau suntem un popor de „ticniti ” cum a spus Petre Tutea ) desene cu „figuri” hidoase cu barbi ascutite si urechi lungi ,cu magie ,vrajitori si cu vrajitoare cel putin pentru copii aceasta este educatia , sa creasca si sa creada in „magie”, fantome, ” bibi vrajitoarea ” si credinta in DUMNEZEU putina sau deloc ; si astfel omul priveste , vede , este chiar indemnat si executa ca la comanda ,pai asa am vazut si PASTELE sau SFANTA INVIERE A DOMNULUI sa fie transfornata in doar distractie , imbuibarea trupului , mancare si bautura fara masura ,si de aici pornesc toate celelalte patimi pe care tot televizorul le cuantifica si le arata ca doar acesta este si scopul , vedem si roadele dar privim nepasatori cu mainile in san intrucat se vrea sa ne obisnuim cu raul si sa nu se mai discearna raul de bine iar atunci cand romanii intr-o buna zi vor fi chemati sa aleaga VREI CU DUMNEZEU ?sau cu dracul ?adica cu tot ce iti ofera astazi lumea confort ,imbuibare,”distractie” ,sodomie, o lume condusa de draci fara coarne , ma gandesc ca deja neamul asta a fost pregatit pentru a 2 varianta si nu vreau sa ma insel dar cred ca DOAR DUMNEZEU CU MANIA SA MAI POATE SA TREZEASCA ACEASTA NATIE ORBITA IN NESIMTIRE GREA SI ADANCA , FATA DE CREDINTA SFANTA ORTODOXA ,FATA DE ISTORIA SA , DE INAINTASII SAI CARE S-AU JERTFIT PENTRU A ACEASTA TARA SI ACEST NEAM ,si astfel insasi DUMNEZEU isi va alege „graul curat ” iar pleava o va arunca in foc !

 8. crestinul ortodox spune:

  rectific
  HRISTOS A INVIAT ! PARINTE IUSTIN PARVU si …

 9. Balla Georgeta spune:

  Hristos a Inviat ! Adevarat a Inviat si ne-a daruit noua viata vesnica! Pace si LUMINA INVIERII sa ne calauzeasca pe CALEA ADEVARULUI si a VIETII intru Iisus Hristos Domnul! Amin.

 10. Elena Tache spune:

  HRISTOS A INVIAT!.ADEVARAT A INVIAT.si LUMINA INVIERII sa fie cu noi pentru viata vesnica.Bunul DUMNEZEU sa-i daruiasca dragului nostru Parinte Iustin multa,multa sanatate ca avem mare nevoie de Sfintia Sa.

 11. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (20.04.2012) « Saccsiv's Weblog

 12. Carmen Savu spune:

  HRISTOS A INVIAT! 11 Pr. nostru Iustin si tuturor parintilor din manastirea PETRU-VODA…am o mare bucurie sa va vad ici pe toti …Pr .Iustin sa ne pomeniti …eu o sa va am mereu in inima mea …sa va daruiasca Bunul nostru Dumnezeu sanatate si multe bucurii…Carmen si ficele mele Alexandra si mica Iustina

 13. Carmen ,Alexandra si mica Iustina spune:

  HRISTOS A INVIAT ! Parinte Varsanufie si Parinte Tihon… Dumnezeu sa va daruiasca sanatate mintuire si multe bucurii sufletesti

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s