Pentru menținerea orei de religie în clasa pregătitoare

A izbucnit un nou atac împotriva religiei: bezbojnicii din toate ţările sunt indignaţi că în clasa pregătitoare va exista un curs de religie. În paralel, homosexualii de la ACCEPT au declanşat o campanie de propagandă în şcoli. Cursurile de religie sunt opţionale, părinţii care nu vor să îşi lase copiii să cunoască astfel de detalii periculoase… au această opţiune. Ideea este că bezbojnicii cer oficial scoaterea cursului de religie din clasele pregătitoare (se folosesc şi de scandalul din jurul acestei poveşti). În mod clar, populaţia României este majoritar religioasă şi majoritar de confesiune ortodoxă. Proiectul orelor de religie pentru clasa pregătitoare este în faza de consultare publică.

Trimiteţi un e-mail la adresa clasapregatitoare@medu.edu.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza, ca să vă exprimaţi opinia în favoarea introducerii orei de religie la clasa pregătitoare. Puteţi face acest lucru până pe 15 martie 2012. Un e-mail se scrie în câteva minute, scoaterea orei de religie de la şcoala pregătitoare este pentru mulţi ani! Anunţaţi cât mai mulţi oameni să trimită mesaje pentru păstrarea religiei în clasa pregătitoare!

Acest articol a fost publicat în anti-homosexualitate, Pentru normalitate și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Pentru menținerea orei de religie în clasa pregătitoare

 1. Florin zice:

  Intrebarea este daca au vreun efect in planul realitatii protestele noastre internaute? Cu o conducere care tine seama numai de propriile reguli, mai putem spera la ceva bun? Uitati-va in Rusia, ca fenomene politico-socio-economice cu evolutie similara dau efecte similare. In ce ar putea consta puterea noastra daca votul nostru nu mai conteaza? Daca batalia electorala se da in planul fraudelor, intr-un spatiu imoral si ilegal, fara ca societatea sa poata reactiona eficient in timp real…

 2. Pingback: Trimiteti un e-mail pentru mentinerea orei de religie in clasa pregatitoare « Saccsiv's Weblog

 3. Ioan C. zice:

  Scopul orelor de Religie este să formeze adevăraţi creştini:
  http://iisusestedomnul.wordpress.com/2012/03/13/adevaratul-crestin/

 4. Psalmul 50 zice:

  Buna ziua,

  A ajuns si la urechile noastre informatia scoaterii cursului de religie din orarul claselor pregatitoare.
  Noi ca si parinti, suntem profund indignati de aceasta masura necrestina, avand in vedere ca fara Dumnezeu, omul nici macar un fir de praf nu ar fi.
  Pentru Dvs., va explic faptul ca omul in Biserica se naste (primeste Sfantul Botez), in Biserica isi faureste familia (prin Sfanta Taina a Cununiei) si in Biserica se stinge (primind Slujba de Inmormantare).
  Asadar omul nu numai ca se naste religios, ci apartine Bisericii de la inceputul vietii sale pana la sfarsit.

  Voi schimba putin planul de idei, si va atrag atentia ca in tarile „civilizate” europene se accentueaza foarte mult ideea educatiei sexuale a prescolarilor, a homosexualismului si a schimbarii de sex (prin operatie chirurgicala).

  Intrebarea care se pune este aceasta: cum este posibil ca religia crestin ortodoxa care vorbeste si promoveaza decenta, dragostea si intr-ajutorarea frateasca este propusa spre a fi eliminata, iar educatia sexuala bolnavicioasa si indecenta este la mare cautare si publicitate ??

  Va rugam sa va aduceti aminte, ca acest popor roman crestin ortodox, asa cum este el – cu bune si cu rele – va ramane ortodox si nu trebuie sa inghita toate mizeriile occidentului si nici sa plece capul in fata „filantropismului” mincinos al popoarelor fals binevoitoare.

  Cu nadejde in dragostea Mantuitorului Iisus Hristos, trimitem acest mesaj prin care exprimam dorinta noastra ca fiii nostri si fiicele noastre sa fie educati in dragostea cea Sfanta a Bunului Dumnezeu.

  ………………………………………….
  Acestea sunt putinele randuri pe care timpul mi le-a permis sa le scriu. Daca ceilalti pot completa mai bine cele scrise, sau pot corecta eventualele greseli, ar fi bine ca la final sa fie adresat un memoriu cat mai limpede de inteles.

  Doamne ajuta!

 5. ORTODOX zice:

  Treptele nevoinţei

 6. Rogoz Doinita zice:

  In mod sigur religia nu ne invata nimic rau.Cred ca pentru o mai buna conduita in viata, pentru un comportament adecvat si un vocabular civilizat in familie si societate,e foarte bine ca religia sa fie studiata de timpuriu.Eo obligatie ,mai intai a parintilor si apoi a scolii,Poate asa , in cativa ani nu vom mai auzi despre atatea violente si atatea expresii vulgare.

 7. vasilica zice:

  Interventia credintei crestin ortodoxa in viata romanului de astazi are o mare influenta asupra starii sufletesti .Invatatura lui Iisus asigura pentru toata viata echilibrul psihologic necesar convetuirii cu cei din jur si cu tine insuti .Sustin aceasta teza in calitate de cadru didactic in varsta de 72 de ani.Cei dragi de acasa,cei scumpi din primii ani de scoala mi-au aratat drumul lui Cristos si astazi realizez marea insemnatate a invataturii Fiului lui Dumnezeu .

 8. TREBUIE UNIRE OAMENI BUNI SI IN GENERAL TOTI PARINTII SA ACTIONEZE ,CU TOT CU COPII LOR IN FATA ,PE STRAZI ,MICI SI MARI ,CU TOATA SUFLAREA …! . IUDEO-MASONERIA ,NE VOR SA DISPAREM CU ORTODOXIA ,PT. MONTAREA GUVERNULUI MONDIAL . ESTE O CARTE A UNUI GREC ARHIM. HARLAMBIE D. VASILOPULOS . ECUMENISMUL FARA MASCA , SCRIE TOATE ORGANIZATIILE LOR SI TOATE MASTILE LOR ,DEMASCATE DE ACEST MARE LUPTATOR SI PATRIOT . NU FITI NEPASATORI- NU DORMITI CA , UNELTELE LUI SATANA ,NU DOARME ,IN ACESTE TIMPURI PRIELNICE PT. A NE DISTRUGE .DOAMNE AJUTA-NE SI DA-NE CURAJ ,PUTERE SI UNIRE .AMIN !

 9. lazarus zice:

  Buna ziua. Nu sunt de acord sa se scoata ora de religie

 10. espn zice:

  va multumesc pentru informare, nu stiam ca exista aceasta dezbatere publica.
  am trimis atat eu cat si zeci de prieteni, e-mailuri ministerului, cerandu-le ca orele de religie sa fie optionale.
  o zi buna.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s