Ieromonahul Savatie Baştovoi: activiștii homosexuali nu sunt altceva decât urmaşii ideologici ai propagandiştilor lui Lenin

Legiferarea islamului şi legea antidiscriminare este o problemă falsă, deoarece Moldova nu are o comunitate compactă şi cu tradiţii de musulmani, spre deosebire de România, iar activiştii homosexuali nu sînt altceva decît urmaşii ideologici ai propagandiştilor de altă dată porniţi să lovească în tradiţiile şi credinţa acestui popor, a afirmat azi ieromonahul Savatie Baştovoi într-un interviu pentru Prime Fm.

”Nu era cazul să facem atîta tam-tam şi să ne batem capul cu legi în cazul în care există atîtea şi atîtea probleme în această ţară. Altfel, mîine poimîine vom face legi pentru protecţia cangurilor sau a balenelor albastre şi a altor lucruri rare”, a ironizat ieromonahul scriitor.

Întrebat din ce motive guvernarea insistă asupra acestei legi, părintele Savatie a declarat: ”Poate fi înţeles într-un singur fel – sau această guvernare îşi pierde prea mult timp pe la vamă şi prin aer, ocupîndu-se cu altfel de lucruri, sau au înclinaţii inverse, netradiţionale-sexuale şi atunci se grăbesc să-şi creeze un cadru legislativ confortabil pentru timpul cînd se va isprăvi şi vremea lor… Eu nu ştiu ce vrea să facă domnul Filat şi toţi aceşti miniştri pe care i-aţi pomenit după ce li se va isprăvi vremea guvernării, eu sper să nu intre în vreo trupă de balet netradiţional şi să umble pe la şcoli să-i înveţe prostii pe copii, că tot a promovat ”Sexul povestit celor mici” şi altele”.

filat limba 300x200 Filat şi baletul netradiţional. Declaraţii tari făcute de ieromonahul Savatie Baştovoi la Prime Fm minoritati corectitudine politica În încheiere, ieromonahul Savatie şi-a exprimat speranţa că domnul Filat şi miniştrii săi vor rămîne oameni întregi la cap şi cumsecade, în sensul pe care îl înţeleg prin aceste cuvinte bunicile de la ţară şi toţi oamenii de bine din această ţară.

Monahul scriitor a mai spus că nu ştie cine este ministrul Efrim, dar îi doreşte să fie sănătos şi i-a recomandat să citească Constituţia lui Lenin în care va regăsi propriul proiect de lege privind libertatea de conştiinţă.

sursa: Indirect.md

Acest articol a fost publicat în anti-homosexualitate și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Ieromonahul Savatie Baştovoi: activiștii homosexuali nu sunt altceva decât urmaşii ideologici ai propagandiştilor lui Lenin

 1. LEGIONARUL zice:

  In Arabia Saudita, religia crestina , este interzisa. Moldova avea probleme, se dorea construirea unei moschei la Chisinau de catre musulmani de acolo….Moldova ,are dreptul, sa nu doreasca islamul, ca religie in statul lor. sa nu uitam atitudinea care au avut-o fratii moldoveni, fata de menorah evreilor, din parcul central, al Chisinaului, langa statuia Sfantului Voievod Stefan.
  http://m.protv.md/stiri/social/scandal-religios-la-chisinau-un-grup-de-ortodocsi-a-doborat-un.html

 2. Crenguta zice:

  FEREASCA DUMNEZEU!

  Atentie la CUVINTE!

 3. valentin zice:

  ce e Crenguța în neregulă cu melodia aia ? eu am auzit-o la un coleg de facultate f. credincios și de asta întreb, dar ceva ceva tot are ea pt că mi s-a părut și mie numai că sincer nu reușesc să-mi dau seama.
  Doamne Ajută!

 4. Mos Ioan zice:

  Inegalabilul nostru Parinte Savatie! Ce, bine, le mai zice!

 5. Crenguta zice:

  Nu stiu daca vreun Preot e in stare sa re.invie o vrabie moarta, dar L-au ingropat anual pe HRISTOS… De asta mor inca oameni, de asta nu cred oamenii cu adevarat ca IL poarta pe Hristos in ei, de asta nu au reusit inca sa gaseasca in inima lor IMPARATIA CERURILOR.
  De fapt, moartea NU exista!!! Asta spun. DAR exista Invierea mortilor! EU SUNT VIE, intru HRISTOS! Nu stiu daca intelegi, dar nici nu ai cum, daca nu citesti Noul Testament, macar ce ti-am recomandat:
  * Apocalipsa 19-22
  * Sf. Evanghelie dupa Ioan
  * Epistolele lui Ioan
  Ma mai dau o data de gol: sunt calul alb pe care vine CUVANTUL. Curand va fi NUNTA MIELULUI si au fost invitati toti cei care au auzit / citit glasul LUI.
  Ai incredere si nu te duce la prohod si la posibila ingropare a LUI HRISTOS si a Maicii Domnului, ca sa devii VIU cu adevarat! Sunt de la cel rau alea. HRISTOS a lasat sa facem Sfanta Liturghie, ZILNIC!!!, nu prohod si ingroparea Lui. PREOTII si-au permis sa nu asculte de EL, ci de oameni care au inventat in sec. 14 prohodul…
  Preotii gresesc pentru ca NU CUNOSC PUTEREA CUVANTULUI – parca-s orbi si surzi !!!
  DUMNEZEU ESTE CUVANT, DUH.
  Citeste ce ti-am spus si ai credinta si IUBIRE pentru EL. Daca IL iubesti, nu vei vrea niciodata sa II faci rau, nu? E simplu: ce tie nu-ti place, ALTUIA nu-I face!
  Citeste! Si mai vorbim. Doamne ajuta!!!

 6. Crenguta zice:

  SUVERAN E NUMAI DUMNEZEU!!!

 7. Dinu zice:

  Doamne ce aberatii spui mai Crenguta, textele astea ale tale o sa-ti largeasca ratacirea ta prin pustiu sufletului tau, sectari , sectari ,teste sectare

 8. Dinu zice:

  Sectari acestia ratacesc in pustia sufletului lor fara macar sa priceapa fara macar sa creada Adevarul si nesimtirea lor ating culmile nesimtirii.

 9. Dinu zice:

  Iar tampenia asta cu Prohodul Domnului care o zic acesti sectari , e pura satanica, Ingroparea Domnului Iisus care se face la Prohod de catre Preoti, este pastrarea vie a amintiri mortii Domnului Iisus, si aberatia care o zic acesti sectari este rastalmacirea cuvintelor. „Ca Preoti ingroapa pe Hristos” . Dar numai unii singuri au vrut sa-l ingroape pe Hristos si acestia au fost evreii ce nu au crezut in El si astazi sectarii ce nu cred in Dumnezeu. Sectari nu pricep si nici nu intaleg pe Dumnezeu pentru acest fapt nu intaleg Taina Domnului Iisus Hristos si jertfa Sa. Sectari ratacesc in cunoasterea lor, ratacesc pentru ca nu intaleg Persoana Domnului Iisus Hristos. Folosesc doar acest cuvant Hristos zicand in chip batjocoritor ca preoti ingroapa pe Hristos aceste texte care le zic sectari sunt aberati si chiar insulte la adresa PERSOANEI DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS neintalegand Adevarul cu privire la Hristos, sunt vrajmasi ai Domnului Iisus. Sectari vin sa ispiteasca credinta noastra asa cum a fost si Diavolul sa ispiteasca pe Domnul Iisus in pustie, facand referire mereu ca Domnul Iisus este Fiul Lui Dumnezeu si Domnul Raspundea ca El este fiul Omului. Asa vin si sectarii cu asfel de ispite sa ne ispiteasca in credinta noastra CRESTINA si in invatatura noastra dreapta ortodoxa. Pentru care a curs atat de mult sange nevinovat.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s