Parintele Justin Parvu implineste binecuvantata varsta de 93 de ani. Intru multi ani, preacuvioase parinte staret!

Această prezentare necesită JavaScript.

M-am născut într-o familie de oameni de la munte, cu obiceiuri frumoase, şi am fost educat într-un duh de evlavie. Aveam o icoană cu care mă culcam şi mă trezeam înaintea ochilor: Sfântul Munte al Athosului, scăldat de Marea Egee, pe care se vedeau bărcile, iar pe munte se vedeau mănăstirile şi chiliile sihaştrilor, şi în înălţime era Sfânta Treime binecuvântându-i pe nevoitori. Şi acolo mi-era veşnic gândul, în copilărie. Îi spuneam mamei, din când în când: trebuie să ajung la Sfântul Munte! Şi au trebuit să treacă ani şi ani de-a rândul şi să trec printr-o mulţime de încercări, ca până la urmă să ajung în Sfântul Munte şi să văd cu ochii locul atât de visat al copilăriei.

Spuneam că deprinderile şi firea se alcătuiesc în copilărie, cresc odată cu copilul şi mor o dată cu omul. După 25 de ani de încercări, m-am întors pe meleagurile satului natal şi m-am dus la un arbore, unde ne adă­posteam noi, copiii; ne aşezam sau mâncam ceva sau ne odihneam, pe care crestam Sfânta Cruce şi scriam numele nostru dedesubt. Firesc, arborele acela crescuse acum: dacă atunci era subţirel, acum avea jumătate de metru în grosime şi se mai vedeau pe coaja lui, ca o cicatrice, integrate în arbore, numele şi Sfânta Cruce. Ei, cam aşa este şi viaţa noastră în trupul acesta mare al creştinătăţii, după cum spune Sfântul Apostol Pavel: „suntem mădulare unii altora”. Nu numai noi, oamenii, suntem părtaşi unii altora, ca mădularele unui singur trup – Biserica, ci suntem înrudiţi, prin firea pământească, şi cu animalele, cu plantele, cu pomii, cu pietrele, cu pământul, cu aerul şi cu apa. Trăim în ele şi ele trăiesc în noi. Tot aşa, mănăstirile sunt nişte oaze pentru rugăciune, mân­gâiere şi mântuire a poporului creştin ortodox. Mă­năstirile înseamnă rugăciune. Mănăstirile au fost şi rămân un loc unde s-a făcut educaţia şi formarea creştinului care îşi realizează idealul şi care îşi apără Biserica, îşi apără familia, îşi apără Patria, îşi apără şi neamul.

 Mai jos ii puteti lasa mesaje Parintelui Justin, care vor ajunge la sfintia sa.

Cititi si:
Părintele Justin: Avem nevoie să ni se facă dor de neam, dor de Dumnezeu (interviul integral)

O problemă reală care ameninţă Biserica de câţiva ani încoace este ecumenismul. Sf. Justin Popovici a fost printre primii care a atras atenţia asupra acestui pericol, numindu-l panerezia timpurilor noastre. Cum vedeţi învăţătura Sfântului Justin Popovici într-o perioadă în care ecumenismul este din ce în ce mai activ?

Pentru mine Sf. Justin Popovici este cea mai frumoasă aplicare a dogmei în veacul nostru. Este omul care l-a readus pe Dumnezeu între oameni, într-o civilizaţie întemeiată pe sine, pe un umanism luciferic. Un mare teolog şi dogmatist de valoare, care a incomodat şi incomodează prin modul în care spune tranşant Adevărul. Bineînţeles că în facultăţile de Teologie nu îl veţi găsi studiat. El apare ca un mare duşman al Bisericii şi al Europei, pentru că a combătut papismul şi toate rătăcirile umaniste ale statelor europene, dar în special erezia catolică ce i-a îndepărtat pe oameni de Dumnezeu. El este pe drept un adevărat apostol al naţiunilor europene. A delimitat credinţa Răsăritului de cea a Apusului; Răsăritul care își trăieşte viaţa în pocăinţă şi asceză, prin suferinţe şi necazuri, iar Apusul absorbit de curentul ecumenist şi umanist. Revoluţia franceză constituie apogeul umanismului şi nihilismului – Franța, Germania, Italia, Portugalia sunt părinţii umanismului şi nici până astăzi nu pot suporta Răsăritul ortodox.

Acest articol a fost publicat în Pentru Mantuire și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

152 de răspunsuri la Parintele Justin Parvu implineste binecuvantata varsta de 93 de ani. Intru multi ani, preacuvioase parinte staret!

 1. prisacaru alin ionut zice:

  Doamne Ajuta! La Multi Ani sanatosi si fericiti parinte Justin Parvu!!!

 2. Adrian zice:

  La multi ani parinte Justin!

 3. Petru zice:

  La Multi Ani cu sanatate,sa va de-a Domnul tot ce doriti,zile senine si fericire.La Multi Ani ,sa ne traiti parinte Justin Parvu.

 4. Mos Ioan zice:

  Sarut dreapta Sfintia Voastra!
  Va iubesc cu tot sufletul!
  Bunul Dumnezeu si Maica Sfânta sa va dea Viata lunga cu sanatate!

 5. un_mare_pacatos zice:

  Intru multi ani, parinte Justin Parvu! Sfanta Fecioara Maria Nascatoare de Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea multa sanatate!

 6. VELA GHEORGHE zice:

  LA MULTI ANI iubite Parinte!

 7. deveghepatriei zice:

  Sarutam mana, Parinte! Odata in viata am ajuns si noi in chilia Sfintiei Voastre si nu vom uita niciodata sfaturile dvs! Dumnezeu sa va dea multa sanatate bunule Parinte! Doamne ajuta!TLC!

 8. Gianina zice:

  LA MULTI ANI…………Sanatate si bucurie, inima cea buna si gandul cel mai curat!

 9. AURICA zice:

  II ROG DIN TOT SUFLETUL PE: BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI , PE MANTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOR , TOTI SFINTII SI SF. INGER PAZITOR A PARINTELUI SA-I DEA SANATATE MULTA PARINTELUI SI SA NI-L MAI LASE CA AVEM MARE, MARE NEVOIE DE PRESFINTIA SA.
  VIATA MEA IN ULTIMII 3 ANI S-A SCHIMBAT DE CAND M-A BINECUVANTAT PARINTELE IUSTIN, REGRET MULT CA NU L-AM CUNOSCUT MAI DE MULT… AM PIERDUT MULT, FOARTE MULT… DAR SA STITI PARINTE CA VA IUBESC MULT SI SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU SA PUTETI AJUTA CATI MAI MUTI OAMENI SA SE INTOARCA LA ADEVARATA CREDINTA ORTODOXA, SA PUTEM AJUNGE LA BUCURIA DUHULUI SFANT SI SA MERGEM IMPREUNA …CATI MAI MULTI OAMENI PE CALEA MANTUIRII……..LA MULTI ANI! SCUMPULUI NOSTRU SI IUBIT PARINTE IUSTIN. DOAMNE AJUTA!
  BINECUVANTATI PARINTE SI MA IERTATI PE MINE PACATOASA

 10. AURICA BOGOJEL din BEIUS zice:

  II ROG DIN TOT SUFLETUL PE: BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI , PE MANTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS , TOTI SFINTII SI SF. INGER PAZITOR A PARINTELUI SA-I DEA SANATATE MULTA PARINTELUI SI SA NI-L MAI LASE CA AVEM MARE, MARE NEVOIE DE PRESFINTIA SA.
  VIATA MEA IN ULTIMII 3 ANI S-A SCHIMBAT DE CAND M-A BINECUVANTAT PARINTELE IUSTIN, REGRET MULT CA NU L-AM CUNOSCUT MAI DE MULT… AM PIERDUT MULT, FOARTE MULT… DAR SA STITI PARINTE CA VA IUBESC MULT SI ……..
  SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU SA PUTETI AJUTA CATI MAI MUTI OAMENI SA SE INTOARCA LA ADEVARATA CREDINTA ORTODOXA, SA PUTEM AJUNGE LA BUCURIA DUHULUI SFANT SI SA MERGEM IMPREUNA …CATI MAI MULTI OAMENI PE CALEA MANTUIRII……..LA MULTI ANI! SCUMPULUI NOSTRU SI IUBIT PARINTE IUSTIN.
  DOAMNE AJUTA!
  BINECUVANTATI PARINTE SI MA IERTATI PE MINE PACATOASA

 11. Dinu zice:

  La Multi Ani ! ! Parinte scump, Dumnezeu sa va dea multa sanatate, si sa ne povatuesti cat mai mult pe apa acestei lumi.

 12. GabiM. zice:

  Sarut dreapta,Parinte drag,cu sanatate si in pace sa ne traiti intru multi ani! Cu dor de neam,de Dumnezeu si de Sfanta Manastire Petru Voda,nevrednica si pacatoasa Gabriela. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 13. sorin alexandru zice:

  La multi ani cu sånåtate Pårinte Iustin,dupå ce v-am cunoscut prin intermediul revistei Atitudini si datoritaå invåtåturilor Sfintiei Voastre,viata mea s-a schimbat fundamental si
  si cu Mila Lui Dumnezeu sper så continui så cresc duhovniceste,
  Doamne Ajutå

 14. ioana zice:

  Va iubim parinte. Sa va de-a Dumnezeu mantuire ca prin rugaciunile sfiitie dumneavoastra sa ne putem mantui si noi pacatosii. sarut dreapta

 15. Elena Pop zice:

  Draga Parinte Iustin
  Va fie viata numai lumina,
  Ca in lumina sa vietuiti
  Pentru credinta si mantuire,
  La multi ani, sa traiti!
  Cu drag Elena, va multumim pentru indrumari si rugaciuni.

 16. Diana si Dan zice:

  Sarut mana, sfintite parinte! Sanatate, mantuire si indelungare in zile sa va dea Bunul Dumnezeu, ca sa ne povatuiti in continuare in dreapta credinta. Multumim ca va rugati pentru noi pacatosii!
  La multi ani!

 17. Andrei zice:

  Dumnezeu sa va dea bucurii, impliniri si putere sa ne luminati pe cat mai multi, si nadajduim sa va dea satisfactia sa vedeti ca tara asta a intrat pe un fagas crestin! Iertati si binecuvantati preacuvioase parinte! Iulian, Olga, Cristina, Iustina, Nectarie si Ioil!

 18. Catalin zice:

  La multi ani, Parinte ! Sanatate si putere pentru multi ani de acum inainte !
  Catalin Armanu

 19. Elena si Serban zice:

  La multi ani binecuvantati Parinte! Va multumim pentru Lumina pe care o aduceti in sufletele noastre! Sa va aiba bunul Dumnezeu in paza Sa si sa va mantuiasca! Sa ne pomeniti si pe noi, pacatosii, in rugaciunile Sfintiei Voastre!
  Elena si Serban

 20. petre zice:

  Pentru rugaciunile tuturor sfintilor parinti din biserica triunfatoare (din cer) sa va dea Domnul har si putere sa pastoriti cat mai multi din biserica luptatoare (de pe pamant) si sa ajungem cu mila lui Dumnezeu toti sa zburdam ca vitelul tanar in staulul cel de sus .

 21. Dana zice:

  La multi ani Parinte bun si sa ne traiti cat mai mult !Cat timp ve-ti fi cu noi avem nadejde si speranta in aceste vremuri grele pentru noi romanii .Bunul D-zeu sa va ocroteasca si sa va dea sanatate!

 22. Romeo zice:

  Intru multi ani Preacuviosia Voastra! Domnul si Maica Sa sa va ocroteasca, Va pretuim si va iubim Parinte Arhimandrit Iustin Parvu!

 23. Crenguța Lucica zice:

  Domnul DUMNEZEU să Vă dea Mântuire, Bucurie în Duhul Sfânt și TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ȘI VIAȚĂ FĂRĂ DE MOARTE! Amin! VĂ iubim mult, Părinte Justin! Mulți ani trăiască, La mulți ani!

 24. Crenguța Lucica zice:

  La multi ani cu BUCURIE Duhovniceasca, Sfintite Parinte Justin!!!
  Acum ceva ani in urma am fost la Sfintia Voastra si v-am intrebat despre energiile necreate ale Lui DUMNEZEU. Sfintia Voastra mi-ati raspuns ca noi, cei care ne spovedim si ne impartasim, AVEM HARUL Duhului Sfant.
  DUMNEZEU era si ESTE CUVANTUL. “Pre DUMNEZEU-CUVANTUL ai nascut…” ” La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la DUMNEZEU si DUMNEZEU era CUVANTUL”. Este si acum!!!
  DUMNEZEU ESTE CUVANT !!!
  Aveti grija CE CUVANTATI, mai ales Sfintiile Voastre, Preotii Ortodocsi, pentru ca Puterea sta in CUVANT / in CUVANT / in CUVANT, Parinte JUSTIN!
  Aveti incredere ca si prin Sfintia Voastra lucreaza CUVANTUL. SPUNETI cuvinte optimiste, faceti cereri spre Bine si spre Mantuire si nu mai bagati in seama toate zvonurile rele, chiar daca sunt adevarate. IUBIREA LUI HRISTOS si RUGACIUNEA spulbera relele – asa ati spus- si eu, Crenguta Lucica, CRED asta.
  Parinte, Va rog, CREDETI ca DUMNEZEU este CUVANTUL si VETI SCHIMBA Lumea.
  DUMNEZEU sa Va dea Bucuria de a avea parte de prima Inviere si sa Va dea TINERETE fara batranete si VIATA fara de moarte! ))
  Amin! Aliluia!
  Lucia de la Suceava

 25. Andrei Danciu zice:

  Ce mi-as dori eu de ziua mea , sa Va daruiasca Dumneavoastra Bunul Dumnezeu astazi , Cuvioase Parinte ! Sa Va aiba Mantuitorul Iisus Hristos in paza multi ani cu sanatate !

 26. marius zice:

  La multi ani Parinte bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va ocroteasca.

 27. Danielo zice:

  Dumnezeu Cel in Treime laudat si Maicuta Domnului sa va dea multi ani, parinte!! Ne rugam mereu pe pomelnicele noastre, si acasa, sa va dea Dumnezeu sanatate, caci insemnati foarte mult pentru romani si avem mare nevoie de Sfintia-Voastra!!! La multi ani!!!

 28. Raluca zice:

  Sarutmana Parinte Justin! Multi ani cu sanatate!!!
  Sa dea Domnul cat mai multi crestini ai poporului sa faca ascultare de cuvantul si intelepciunea DVS, data prin Harul Duhului Sfant!

 29. Daniel zice:

  Intru multi ani Sfintia Voastra!
  Va multumim mult pentru cuvintele pline de dragoste pe care ni le-ati dat, pentru grija pe care o aveti pentru poporul romanesc si curajul de care ati dat dovada pana acum. Multumim Sfintei Treimi ca ne-a dat un povatuitor asemenea celor din Patericuri si va rugam din inima sa va rugati si pentru noi, nevrednicii, sa putem sa ajungem la calea mantuirii, Parinte Justin!

  La multi ani si mantuire sa va dea Domnul Dumnezeu!

 30. elena zice:

  LA MULTI ANI CU MULTA,MULTA SANATATE PARINTE .

 31. Elena Tatiana zice:

  La multi ani, Parinte Iustin! Sanatate, bucurii si multa putere de la Bunul Dumnezeu pentru mantuirea neamului nostru romanesc.

 32. matei zice:

  La muti ani!
  Binecuvantati, preasfintite parinte!

 33. Ovidiu Marian zice:

  LA MULTI ANI INTRU SANATATE SI SA NE LUMINEZI PE CALEA CEA DREAPTA INTRU HRISTOS DOMNUL ,DRAGUL NOSTRU PARINTE JUSTIN PARVU !!!
  DOAMNE AJUTA !!!

 34. plumoada zice:

  La multi ani cu sanatate!

 35. tanase corina zice:

  Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru ceea ce faceti pentru noi!Sa ne traiti Sfinte Parinte si ma rog sa fiti sanatos si sa fiti alaturi de noi cu gandul ca sa putem trece cu bine peste ce va veni!Sunteti o flacara a crestinismului nostru si pentru mine reprezentati un tata spiritual.Sper sa am bucuria sa va pot vedea si vorbi parinte.LA MULTI ANI! Sunt recunoscatoare ca va cunosc virtual si stiu ca Dumnezeu este alaturi de Sfintenia Voastra.Toata dragostea mea si a prietenului meu Catalin.Multumim ca existati.Ma inchin cu piosenie pentru ceea ce sunteti.

 36. Daniela zice:

  La multi ani, Cuvioase Parinte Iustin! Il rugam si noi pe bunul si preamilostivul Dumnezeu sa va mai lase printre noi sanatos si cat mai multa vreme, pentru a ne curata si hrani sufletele haituite de romani. Iertati-ne, Parinte, ca suntem lasi, impietriti si lenesi, ca suntem mandri, hoti si ucigasi de copii, dar mai ales ca suntem necredinciosi, nefiind astfel vrednici pe prezenta Sfintiei voastre printre noi. Rugati-va, Parinte si pentru copiii nostri si toti urmasii acestui neam, pentru spor in credinta, iubire de aproapele si de Dumnezeu! Doamne ajuta si binecuvantati!

 37. bogdan zice:

  La multi ani, parinte!
  Sa va tina Dumnezeu sanatos si sa va ocroteasca!

 38. liliana zice:

  La multi ani intru sanatate sa ne traiti preasfintite parinte, sa va dea Domnul viata lunga si frumoasa, ca sa aveti grija in continuare de neamul nostru romanesc greu incercat. Nadejdea noastra. Doamne ajuta. Pomeniti ne in rugaciunile sfintiei voastre. Liliana, Razvan si Paula

 39. LEGIONARUL zice:

  La Multi Ani si intru multi ani, sa ne fiti Duhovnic al Neamului, Cu inima langa dumneavoastra, sa ne traiti, sa ne binecuvantati si sa ne invatati Cuvantul, Lui Iisus Hristos, Imparatul!

 40. Elena zice:

  Din tot sufletul va dorim un sincer calduros” LA MULTI ANI”,PREASFINTITE PARINTE.Bunul DUMNEZEU sa va daruiasca toate cele catre mantuire.

 41. Gheorghita zice:

  Parintele sufletelor noastre,
  Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va daruiasca necontenit marea Lui dragoste, dupa mare Mila Lui.
  Iar noi, pacatosii, plecam genunchii Sfintiei voastre multumind Domnului ca existati si mentineti ortodoxia la rang de TAINA SFANTA !

  Rugati-va sa ne ierte Dumnezeu pe noi pacatosii !

 42. 384418 zice:

  la multi ani parinte !

 43. Gabriel zice:

  La multi ani Preacuvioase Parinte Staret! Dumnezeu sa va dea sanatate, intelepciune si curaj! Poporul roman are nevoie de sfintia voastra. Rugati-va bunului Dumnezeu pentru noi pacatosii!

  Gabriel

 44. nicoleta zice:

  Sa aveti sanatate multa!
  Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca si va aiba in permanenta in paza Sa.
  La multi ani!
  de la Constanta-Nicoleta

 45. SIMONA zice:

  Cu mare bucurie, uram Parintelui nostru Justin, de ziua Sfintiei Sale (zi scrisa in inimile noastre), MULTI ANI SANATOSI! SA FITI „TOIAGUL NOSTRU” SI SA NE SPRIJINITI MULTI ANI DE ACUM INAINTE! STITI CAT DE MULT VA IUBIM! Lidia cu cei doi voievoizi Luca si David, Olga si Simona.

 46. IOAN zice:

  Iertati si Blagosloviti Parinte, ca sa pot sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ingaduit sa va intalnesc.
  Va multumesc si Sfintei voastre ca v-ati rugat pentru mine sa ajung la credinta adevarata.
  Preasfanta Treime sa va daruiasca DARUL pe care ar trebui sa si-l doreasca orice OM: MANTUIREA
  Rugati-va si pentru noi pacatosii.
  VA IUBESC,
  IOAN

 47. O mama zice:

  MULTI ANI in Domnul!

 48. Manuela zice:

  LA MULTI ANI BINECUVANTATI VOIEVOD AL CARPATILOR!
  LA MULTI ANI SANATOSI AVVA!
  NE ESTE DOR DE DUMNEAVOASTRA SI ABIA ASTEPTAM SA VA VEDEM! CU RUGACIUNILE SFINTIEI VOASTRE SUPRAVIETUIM DEPARTE DE TARA!
  BINECAVANTATI SI IERTATI-NE PE NOI PACATOSII : Manuela-Andreea-C-tin

 49. alt Constantin zice:

  Domnul sa va daruiasca cat mai multi ani, parinte. Multi ani cu sanatate!

 50. chis livia zice:

  Mulţi Ani cu sănătate, să vă dea Domnul, Preacuviosia Voastră vă sărutăm dreapta şi mulţumim Domnului că sunteţi printre noi cu sfaturi, îmbărbătare şi rugăciunile Sfinţiei Voastre pentru tot neamul românesc crestin ortodox.
  Blagosloviţi părinte şi ne iertaţi !
  Sărutăm drepta, Doamne ajută!

 51. Anca si Luminita din Oradea zice:

  La multi ani cu sanatate, fericire si MANTUIRE sa va dea bunul Dumnezeu!!!
  Sfantul Haralambie impreuna cu TOTI SFINTII sa va daruiasca multa putere si sanatate!!!
  Va iubim parinte si ne dorim din suflet sa va gasim sanatos si bine cand o sa venim la Sfintia Voastra si speram sa fie cat mai repede!!!

 52. ionut ignat zice:

  Inca nu am reusit sa ajung la Dumneavoastra dar nadajduiesc la Bunul Dumnezeu si la Maica Lui ca ma va ajuta. Am citit cartea „Ne vorbeste parintele Iustin” care mi-a placut foarte mult dar mai ales am vazut ca sunte-ti un om la fel ca noi cu o copilarie frumoasa dar cu o dragoste foarte mare pentru tot ce a creat Dumnezeu. Eu va doresc La multi ani, multa sanatate! Doamne ajuta!

 53. Paula zice:

  La multi ani ,Parinte! Ne rugam sa va tina sanatos Dumnezeu,caci multa nevoie avem de dumneavoastra!

 54. Pingback: Parintele Justin Parvu a implinit 93 de ani. Va sarutam mana, parinte! (VIDEO) | ZiuaOnline.ro

 55. sergiu zice:

  La multi ani, Parinte Iustin sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si multi, multi ani de viata, sa ne iertati pentru neputintele noastre si sa ne aveti in rugaciunile Sfintiei Voastre mereu. Sarut mana, Pr.Iustin. La multi ani . Doamne ajuta.

 56. Mihaela zice:

  La multi si binecuvantati ani, parinte scump! Hristos Domnul sa va tina sanatos si in putere, Maica Domnului sa va ocroteasca cu dragostea ei de mama, iar sfantului Haralambie sa-i semanati intru multimea anilor!Amin!

 57. La Mulţi şi binecuvântaţi ani, iubite părinte! Domnul să fie cu dvs. si cu noi toţi!

 58. ABRUDAN VIOLETA zice:

  LA MULTI ANI PARINTE BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA MULTA SANATATE SI MULTI ANI DE ACUM INAINTA .BLAGLOSLOVITI SI NE IERTATI

 59. Ludmila zice:

  MARTIRI (Parintelui Iustin Parvu)

  Martiri ce inca sunteti printre noi
  caci nu au reusit sa va omoare
  Nu plangeti, ci va bucurati !
  Chiar daca duhul rau,
  loveste inca-n cel pe care-l doare.

  Este destinul de martir
  la fel din capat pana-n capat
  Nu plangeti, ci va bucurati !
  caci Domnul pe putini ii are.

  Cu Domnul va mai mangaiati
  cu Sfintii laolalta
  Nu plangeti, ci va bucurati !
  caci nu e soarta mai inalta.
  (22 iulie 2009)

  SANATATE SI MANTUIRE, Sfintite Parintele nostru drag Iustin !
  Ludmila Doina

 60. IOAN IULIU FARAGAU zice:

  LA MULTI ANI PARINTE DRAG .SA NE TRAITI MULTI ANI SI SA VA RUGATI PT NOI!

 61. michaela79 zice:

  La multi ani Sfiintia Voastra, sa va dea bunul Dumnezeu multa, multa sanatate pentru ca intradevar bietul popor roman are mare nevoie de dumneavoastra,de sfaturile, intelepciunea, intelegerea,rugaciunile si de iubirea dumneavoastra !!!! Cu dragoste si respect, Daniel-Ioan, Robert si Mihaela. DOAMNE AJUTA !

 62. IOAN IULIU FARAGAU zice:

  DACA SOCOTITI CA V-AM TRADAT SI DACA SINTETI SUPARAT PE MINE IMI CER IERTARE DE TREI ORI.SA NE VEDEM CU DRAG ATIT AICI CIT MAI ALES DINCOLO SA NE BUCURAM IN LUMINA SFINTEI TREIMI.MON.IOAN.FRATELE IULIU SAU RASOFORUL IGNATIE MA CHEMA ,DE LA MAN CERGAU,ALBA

 63. Maria zice:

  LA MULTI ANI!! Sfinte Parinte. Multumesc Bunului Dumnezeu ca a randuit sa va cunosc si sa ma ajutati.
  Multumesc Bunului Dumnezeu ca am reusit si v-am citit viata si am vazut suferintele Sfintiei Tale si am invatat din asta ceva. Credinta, Dragoste si Nadejde.
  Domane ajuta si ..ma rog sa pot ajunge sa va revad. Maria

 64. Jianu Liliana zice:

  Din suflet va ureaza La multi ani cu sanatate si fam. Jianu din Iasi. Multumim lui Dumnezeu ca va trimis pe acest pamant, ca sunteti alinarea noastra, speranta noastra, invatatorul si povatuitorul nostru.

 65. Cristian2 zice:

  Mai stai cu noi, Parinte, o suta de ani sau o mie,
  Cu poporul român credincios, o vesnicie,
  Bate clopotul mântuirii Neamului si’al Invierii,
  Sa se nasca pruncii ca mugurii primaverii!
  Sa rodeasca totul in puterea verii!

  Raspândeste, ‘nalt, cuvintele sfinte,
  Ca daruri ceresti peste suferinte,
  Suvoiul credintei sa spele pacate,
  Calea, sa deschida, spre eternitate!

  Staret viteaz si lumina fierbinte
  Suntem cu tine, inima si minte,
  Sufletul nostru, lânga sufletul tau,
  Sfânt al Românilor, Sfântul lui Dumnezeu!

 66. elena zice:

  La multi ani Parinte drag si bun! Imi doresc ca Bunul Dumnezeu sa va dea multa multa sanatate cu indelungare de zile, sa va dea putere si rabdare cu noi sa ne mai povatuiti si sa va rugati pt noi. Sf Haralambie sa va ocroteasca si sa mijloceasca mantuirea. Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza Lui si il rugam sa va daruiasca cat mai multi ani alaturi de noi. Sarut dreapta drag parinte!

 67. ortodox zice:

  La multi ani! Dumnezeu sa va daruiasca sanatate sa puteti ocrotiti aceasta tara cu rugaciunile care le faceti pentru noi, nustiu ce ne-as face daca ati pleca, avem atata nevoie de sfaturile dumneavoastra… multi ati fost, unicul ati ramas. Doamne ajuta. Abia astept sa treaca zapada sa ajung la dvs. LA MULTI ANI !

 68. adi zice:

  CU HRISTOS SI MAICA DOMNULUI INAINTE!!!parinte

 69. Nicu zice:

  LA MULTI ANI preacuvioase parinte si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza si sa va mai tina cu noi caci tare avem nevoie iar vremurile grele sunt!

 70. Ana-Maria zice:

  Sus inima

  Avem o mândră ţară –
  Prin timpi de jale-amară
  Strămoşii se luptară
  S-o scape de stăpâni.
  Azi singur noi, românii
  Să fim în ea stăpânii,
  Sus inima, români!

  O lege-avem străbună –
  Prin veacuri de furtună
  Ea n-a putut s-apună
  Strivită de păgâni.
  Ne-a fost Cel-Sfânt tărie
  Şi-n veci o să ne fie:
  Sus inima, români!

  În ţara românească
  De-a pururi să trăiască
  Credinţa strămoşească
  Şi graiul din bătrâni.
  Spre Domnul ţării gândul
  De-a pururi noi avându-l,
  Sus inima, români!

  Sarutam dreapta Sfintiei Voastre, Parintele nostru Iustin, Binecuvantati si iertati! Blagosloviti ca aceste randuri sa fie in inimile a cati mai multi romani de pretutindeni! Dragostea fata de Biserica Bunului Dumnezeu, zidita prin scump sangele Sau si formata din insusi Trupul Domnului Nostru Iisus Hristos si din noi toti, oamenii, care venim la adevarata credinta si O iubim, Credinta, Nadejdea si Dragostea, impreuna cu dragostea de neam si tara, sa fie mostenirea si bogatia noastra cea de nepretuit, vesnica si cea mantuitoare. Sa fie viata noastra. Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu! Rugam ca Bunul Dumnezeu sa va aduca in inima pace, liniste si bucurii, astazi si in fiecare zi! La Multi Ani Parintele nostru drag Iustin! Binecuvantati si iertati. Ana-Maria. Maica Domnului sa ne ocroteasca!

 71. silentzios zice:

  La multi ani Parintelui Justin Parvu !
  „Fericiţi cei blânzi, că aceia vor moşteni pământul.”

 72. Acsa zice:

  Sarutam cu smerenie dreapta Sfintiei Voastre, Parinte Iustin , rugand pe Domnul si pe Preacurata Sa Maica sa va mangaie si sa va ocroteasca in toate zilele vietii dvs. Multumim Domnului de acest dar minunat pe care ni l-a facut noua, romanilor, de a ne ingadui sa fim contemporani cu alesii Sai.
  La multi ani din toata inima, Parinte!

 73. CATALINA zice:

  LA MULTI ANI !parinte;Sa va tie bunul Dumnezeu mereu aproape de noi,sa ne pastoriti pe calea mantuirii .Asa sa va ajute bunul Dumnezeu. CATALINA -MITICA -IASI-

 74. diana zice:

  La multi, multi ani, Parinte drag. Va iubesc din tot sufletul si va multumesc pentru tot. Dumnezeu sa va aiba in paza.

 75. floarea zice:

  Sarutam dreapta Parinte!
  La multi ani cu sanatate
  Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza lui !
  Binecuvantati-ne parinte !

 76. cristina zice:

  La multi ani!, Parinte!Sa ne traiti inca multi ani de acum inainte!
  Va iubim si va rugam sa ne iertati daca nu suntem totdeauna demni de dragostea ce ne-o purtati tuturor!
  Binecuvantati!

 77. Psalmul 50 zice:

  La Multi si Binecuvantati Ani, Parinte Iustin!
  DUMNEZEU sa va tina intre noi, cat mai mult timp cu putinta!

  Steag al Ortodoxiei Romanesti, avem pe Parintele nostru Iustin Parvu.

 78. oana zice:

  LA MULTI, sanatosi si binecuvantati ANI Parinte!

 79. La multi ani, Parinte! Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru familia mea, pentru tot ajutorul primit, pentru harul pe care-l simtim cand intram pe drumul forestier ce duce la Petru Voda, pentru rugaciunile Sfintiei Voastre si pentru pacea din casa noastra! Pe toate vi le datoram, Parinte! Va iubim si va rugam sa ne iertati ca nu suntem vrednici de binele pe care-l primim in viata datorita rugaciunilor Sfintiei Voastre.
  Sa ne traiti si multumim Domnului si Maicutei Sale ca v-a lasat cu noi si anul acesta! Ne rugam sa va lase cu noi ani multi, in sanatate si lumina, fara suferinte fizice! Avem nevoie din ce in ce mai multa de Sfintia Voastra!
  La multi ani cu recunostinta!
  Fam. Schiopu Eugen, Maria si Madalina, din Bucuresti

 80. Luisa I. zice:

  Bunule Parinte Iustin Parvu,
  Si de aici , din Oltenia , primiti dragostea noastra si gandul cel bun ,la implinirea celor 93 de ani preaminunati ! Am vrea sa fim in comuniune cu Sfintia Voastra mai mult si mai des ,sa ne invatati sa traim in Duhul Sfant , sa avem iubire nemuritoare pentru aproapele ,sa avem grija ca sa nu ni se ingreuneze simturile si sa ne slabeasca puterile , sa ne ocupam de mantuirea noastra .Ce mult ne iubiti din moment ce va dati sufletul pentru mantuirea neamului romanesc ! Fiecare indemn al dumneavoastra a lucrat in noi si ne-a intors de pe calea ratacirilor .
  Suntem cu totii datori sa ne indreptam starea si sa atragem Harul . Asa am inteles eu plansul cel nevazut al Sfintiei Voastre .
  Va iubim si ne rugam Domnului nostru Iisus Hristos sa va trimita pace sufleteasca si sanatate trupeasca ,sa impliniti toate lucrarile intru slava lui Dumnezeu si spre folosul neamului nostru mult obidit !
  Sa ne traiti intru multi ani !
  Luisa Dorina Ivana

 81. Crts zice:

  La multi ani parinte Iustin!!!

 82. Vasilica zice:

  Sarut mana Parinte Iustin, La Multi Ani! Preabunul Dumnezeu sa va daruiasca sanatate multa si sa va tina intre noi multi ani si de acum incolo!
  V-am intalnit pentru prima data in 2010, si ma bucur atat de mult ca am avut ocazia sa va intalnesc, multumesc lui Dumnezeu, si multumesc dstra pentru sfaturile binecuvantate si ca ne-ati primit. Nadajduiesc sa va mai vad o data in aceasta viata, chiar daca ma aflu departe in strainatate, dstra sunteti intotdeauna in gandurile noastre aici.
  Sarut mainile si Dumnezeu si Maica Domnului sa va daruiasca viata si bucuria vesnica pentru dragostea d-stra.

  Cu drag,
  Vasilica

  Rugati-va pentru noi pacatosii, Parinte…

 83. Ioan zice:

  Sarut dreapta parinte! Sa va tina Dumnezeu cat mai mult printre noi,sa ne folosim si noi pacatosii de rugaciunile Cuviosiei Voastre, caci noi,prinsi de lucrurile acestei lumi,de multe ori uitam ca suntem „in tranzit” pe acest pamant,si nu ne mai rugam pentru pacatele noastre!Rugati pe Dumnezeu,si pentru cei ce-si petrec viata prin straini! Sa ne traiti La Multi Ani

 84. Mihaela zice:

  La muuuuuuuuuuuuuuuulti ani Parinte Justin!
  Dumnezeu sa va intareasca intru pastorirea neamului nostru !
  Cuvintele sunt prea sarace pentru a exprima bucuria ce inunda, azi, sufletele noastre, a celor care vedem Minunea Lui Dumnezeu printre noi. Ea se cuprinde, simplu, in lacrimi de dragoste profunda !
  Nimic intamplator Parinte !

 85. Rodica zice:

  Sa ne traiti parinte! Avem mare nevoie de sfintia voastra!

 86. RALUCA zice:

  LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!

 87. Narcis si Elena zice:

  La multi ani cu sanatate si multumim Parinte Justin pentru lacrimile ce le varsati in rugaciunile Sfintiei Voastre pentru acest neam romanesc.
  Nu vom putea niciodata sa va multumim indeajuns pentru cat de mult mijlociti in fata Maicii Domnului si a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
  Blagosloviti si ne iertati Parinte!
  Narcis si Elena

 88. Maria zice:

  La multi ani parinte!
  Domnul sa va aiba in paza, sa va daruiasca sanatate pentru a va avea multa vreme in mijlocul nostru.

 89. Marinika zice:

  La multi ani,parinte Iustin.multumim ca exista-ti si sa ne mai bucurati cu prezenta dvs inca multi ani inainte.Doamne ajuta!!

 90. Realda zice:

  LA MULTI ANI CU SANATATE, PREACUVIOASE PARINTE! VA IUBIM DIN TOT SUFLETUL SI NE RUGAM MAICII DOMNULUI SA VA TINA SANATOS, CACI MARE NEVOIE AVEM DE DUMNEAVOASTRA!
  ALEASA PRETUIRE SI DRAGOSTE NEMARGINITA din partea pietrenilor!

 91. Gabi Lipan zice:

  Un neam dainuie prin stalpii sai, prin credinta lor si prin dragostea lor pentru poporul din care se trag.Sa ne traiti ,parinte intru multi ani pentru a ne mai alina sufletele in teribilele incercari ce ne sunt date.La multi ani, sanatate ,putere si doar bine!

 92. Bogdan zice:

  La multi ani, parinte Justin !

 93. daniela zice:

  La multi ani, multa, multa sanatate, bucuri fericire, pentru Parintele Iustin .PARINTELE IUSTIN Parintele sufletului meu, sarumana, binecuvantati si ma iertati. daniela Stoian

 94. dionisie zice:

  Multumim parintelui IUSTIN pentru toate sfaturile pe care le primim . Este flecara vie a crestinismului .

 95. demni zice:

  La multi ani parinte ! Mare stalp al Ortodoxiei !

 96. ANDRA zice:

  LA MULTI ANI,PARINTE SFANT!

 97. Aurora zice:

  La multi ani Parinte ! Sa va ocroteasca Maica Domnului si toti sfintii !

 98. Liceeanca zice:

  La multi ani cu sanatate Parinte Justin! Sa va tina bunul Dumnezeu cat mai mult pe pamant ,pentru ca noi ,pacatosii ,avem nevoie mare de sfintia voastra ,pentru a ne indruma spre calea cea dreapta,si ca noi sa ne putem mantui! La multi ani!

 99. Silvia zice:

  Bunul nostru Parinte, va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi si vrem sa stiti ca ati fost sprijinul nostru moral si spiritual, iar chilia Sfintiei- Voastre a insemnat, de multe ori,pentru noi , acasa.Va dorim sanatate, bucurii duhovnicesti si La multi ani!
  Va saruta dreapta, Nicolae, Maria, Silvia si Nicolae-Dragos

 100. La multi ani Parinte Justin si HRISTOS A INVIATva transmite Fr.GHEORGHITA
  din Bacau, va multumesc pt. tot ajutorul duhovnicesc

 101. Ticuta zice:

  SANATATE SI PUTERE PARINTELUI IUSTIN PARVU LA URCUSUL CELOR 93 DE TREPTE ALE VIETII !

 102. cuvioasacasiana zice:

  Intru multi ani, Parinte!

 103. Elena zice:

  La multi ani Parinte Iustin. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere ca sa puteti sa fiti sprijin si ajutor pentru noi, cei ce va batem la usa si va chemam in gand in fiecare zi, sa va rugati pentru noi.

 104. Dordeverde zice:

  Am fost, s-om fi! Sa ne Binecuvantati intru multi ani de acum incolo Parinte Iustin!!! TLC!!!!!!!!!!

 105. cristi zice:

  La multi ani Preasfinte Parinte! din Gura Humorului

 106. Stefan zice:

  La multi ani Parinte !!! si fie ca Bunul Dumnezeu sa va dea multa sanatate si putere, caci Crestinatatea are nevoie de Duhovnici ca dumneavoastra……La multi ani !!! si sa ne traiti !!!
  cu cel mai bun gand, Stefan.

 107. Catalin zice:

  Dragul nostru parinte,

  Va doresc multa sanatate, sa ne indrumati ca si pina acum cu sfaturile dumneavoastra duhovnicesti si un LA MULTI ANI! din toata inima.
  Nu ne lasati parinte!

 108. Maria Petrov zice:

  Sarumana Parinte Iustin, La multi ani si multa sanatate, din partea mea, a copiilor mei Alexandru si Ana Maria si a tuturor celor care vin cu mine la Sfintia Voastra. Saptamana trecuta eram programati sa ajungem personal la Sf Voastra, dar zapada ne-a pus bete-n roate astfel ca suntem alturi de Sfintia Voastra cu sufletul si rugam pe Bunul Dumnezeu, pe Maicuta Domnului ca impreuna cu toti sfintii sa va aiba in paza si sa va tina sanatos multi ani de acum inainte ca avem mare nevoie de rugaciunile Sfintiei Voastre. Maria Petrov – Bucuresti

 109. admin zice:

  Parintele Justin a primit mesajele dvs si a spus asa: „Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti” si sa alcatuim un pomelnic cu numele tuturor pentru a fi pomeniti la Petru Voda.
  Va multumim si noi ca ati fost alaturi cu inima si sufletul de Parintele Justin si l-ati bucurat.
  Doamne, ajuta sa-l avem cat mai multi ani intre noi.

 110. „La Multi Ani, Preasfintite Parinte Iustin”!Va doresc multa sanatate, putere si bucurii duhovnicesti.Va multumesc din suflet, pentru dragostea parinteasca si efortul de a-mi trimite din cind in cind citeva rinduri de mare ajutor si mingaiere pentru mine,fiind departe de casa.O mare bucurie mi-ati facut cind am primit acel cadou de mare pret,cartea cu viata Sfintiei Voastre.Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va ocroteasca si un Coltisor de Rai sa va daruiasca!
  Doamne ajuta!
  Sarut mana,Parinte Iustin!
  Cu deosebita pretuire, CORNELIA A.- ARIZONA.

 111. ILEANA zice:

  LA MULTI ANI ,PREA CUVIOASE PARINTE IUSTIN! MULTA SANATATE,INDELUNGARE DE ZILE SI MANTUIRE!!SARUT MANA

 112. Barbu Ionut zice:

  La multi ani, sanatate si Doamne miluieste.

 113. SILVIU zice:

  La multi ani! Preacuvioase Parinte Justin si fie ca Bunul Dumnezeu sa va tina cat mai mult in viata, ca avem nevoie de Sfintia Voastra, de sfaturile si indrumarile necesare mantuirii noastre.Dumnezeu sa va binecuvanteze si Maica Domnului sa va aiba in pavaza!Doamne ajuta!

 114. SILVIU zice:

  sa ma treceti si pe mine pe pomelnic, va rog nu ma uitati, am fost binecuvantat de multe ori de Parintele Justin si astept cu nerabdare sa ma reinrorc la Sfintia Sa cat mai curand.

 115. Dumitru zice:

  BUNUL DUMNEZEU SA/I DE/A VIATA CAT A AVUT DREPT MARITORUL ”SIMEON” CA, MARE NEVOIE AVEM DE OAMENI CA ,EL ,IN ACESTE TIMPURI.

 116. Florin Cj zice:

  La multi ani !!! MULTA SANATATE SI TOT CEEA CE VA DORITI!!!
  Dumnezeu sa va dea putere sa ne fiti inca multi ani de aici inainte calauzitor!!!

 117. radupopalex zice:

  Intru Multi Ani sa ne traiti Parinte!
  Rugati-va pentru mine pacatosul in incercarea mea de a ajuta neamul romanesc.
  Dumnezeu sa ne Ajute!

 118. Eugenia zice:

  Dumnezeu sa va tina sanatos inca multi ani, intre noi, Parinte! avem mare nevoie de dumneavoastra, va multumim pentru tot.

 119. Andrea zice:

  La multi ani, Parinte! Va multumim pentru tot ce ati facut pentru neamul nostru crestinesc. Datorita suferintelor pe care le-ati indurat cu vitejie in inchisoare Dumnezeu se indura sa ne mai tina pe pamant. Sa va rugati pentru noi cand ve-ti ajunge in ceruri. Dumnezeu sa va aiba in paza in viata pe care o traiti aici si sa va mantuiasca atunci cand ve-ti trece alaturi de EL. Doamne ajuta!

 120. agerstress zice:

  Multa sanatate si la multi ani Parintelui Iustin! Mare nevoie are poporul acesta de sfatul sau duhovnicesc si de lumina dreptei credinte in vremuri in care multi dintre cei care ar fi trebuit sa faca aceasta slujire in numele Lui Hristos, in mijlocul poporului, prefera mai degraba sa lege la ochi acest popor si sa-l imbranceasca in prapastie.

 121. Ioana zice:

  La multi ani dragului Parinte Iustin ! Florin, Tudor, Alexandru, Iulia, Mara, Ioana

 122. Ellaina zice:

  Multa sanatate parintelui.
  Doamne ni-l mai tine.

 123. Luminita Farnoaga zice:

  O lacrima de multumire si de bucurie pentru Parintele Iustin. Ani binecuvantati va uram si-i multumim lui Dumnezeu ca va avem printre noi!
  Radu si Luminita

 124. Felicia Livia zice:

  La multi ani , parinte drag !
  Bunul Dumnezeu sa va dea cele de folos ca sa va puteti ruga mereu pentru neamul nostru romanesc greu incercat ! Rugati-va si pentru mine , pacatoasa !
  Doamne ajuta !

 125. Cristina Elena zice:

  La multi ani binecuvantati Parinte Iustin! Ii multumesc Domnului pentru ca va avem alaturi si Sfintiei Voastre pentru ca va ingrijiti de sufletele noastre. Doamne miluieste!

 126. Argenna zice:

  La Multi Ani , Mult Iubite Parinte al oamenilor nostri , sa te tina Dumnezeu sanatos , caci cu rugaciunea si darurile tale luminezi vietile noastre! Sa dea Dumnezeu ca neamul romanesc sa aiba cat mai multi parinti si oameni ca tine! Sarut si eu mana dreapta a ta .

 127. virgil zice:

  LA MULTI ANI PARINTE…SA NE VEDEM LA 993 DE ANI

 128. sorina zice:

  Doamne ajuta, si Doamne Tie iti multumim pentru Parintele nostru Iustin.
  La multi si binecuvantati ani, Parintele nostru Iustin, multa sanatate si putere sa va dea bunul Dumnezeu, sa ne pastoriti intru dreapta credinta si … buna cuviinta, sa ne pastram cu smerenie coloana vertebrala, neuitand ca avem de dat socoteala si ca neam pentru timpul care ne-a fost daruit.
  Va multumim, Parinte, pentru rugaciunile Sfintiei Voastre pentru binecredinciosul popor roman de pretutindeni, ca va simtim mangaierea si noi, si ne gandim cu mare evlavie la Sfintia Voastra si am vrea sa fim acolo sa va spunem in persoana „La multi ani!” si sa va asiguram de cele mai bune si mai alese ganduri.
  Va multumesc pentru tot ce-ati facut pana acum pentru noi poporul roman, si ma rog impreuna cu ceilalti romani sa continuati mult si bine ce faceti, ca faceti tare bine, Parintele nostru.
  Sorina

 129. Vasile si Ana zice:

  La multi ani! Multumim pentru tot ceea ce faceti pentru noi, românii!
  Va sarutam dreapta! Vasile si Ana

 130. Să ne trăiţi ani mulţi şi-n sănătate, iubite părinte, întru buna noastră păstorire!

 131. Serban Marius zice:

  Sarut dreapta prea Sfintite Parinte,va doresc multa sanatate si ii multumesc Bunului Dumnezeu ca va avem alaturi de noi,totii romani care au toata increderea in tine Prea Sfintite Parinte!

 132. PARTAL HARIETA zice:

  LA MULTI ANI! Sa va daruiasca Dumnezeu sanatate, putere si har sa ne pastoriti pe noi neputinciosii si pe acest popor greu incercat.
  Va multumim parinte pentru rugaciunile dumneavoastra si pentru lumina pe care o aduceti in sufletele noastre.
  Maica Domnului sa va stea alaturi si sa va lumineze in fiece ceas al vietii dumneavoastra!
  Va rog sa nu ne uitati si pe noi in rugaciunile Sfintiei Voastre.

 133. Nicolae zice:

  La multi si binecuvantati ani, parinte!
  Rugati-va pururea pentru noi, parinte!
  (Nicolae-fiul duhovnicesc al unui fiu duhovnicesc al cuviosiei voastre)

 134. Maria zice:

  Iertare Parinte Iustin pentru toate cele ce v-am suparat si multumiri din suflet pentru multele zile de gazduire langa Sfintia Voastra in anii mei greu incercati de necazuri.
  Imi doresc ca mult timp de aici inainte sa va pot spune,sanatosi sa va fie anii si inconjurat sa fiti de cei multi ce asteapta de la Sfintia Voastra o binecuvantare.

 135. radu zice:

  Cu multa dragoste frateasca la multi ani parinte Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu Miluiestene pe noi pacatosi

 136. pr. Cristian zice:

  Un om deosebit, un model de urmat, un stalp al ortodoxiei si nu in ultimul rand un prieten …asa il descriu cu drag si respect pe avva Iustin Parvu. Multi ani cu folos sfintite parinte !

 137. Mihaela-Cristina zice:

  LA MULTI ANI, Parinte! Sa va daruiasca DOMNUL neintrerupt har si putere sa ne indrumati si sa ne insuflati credinta, curaj si bucurie in aceste vremuri grele!

 138. Dorina zice:

  LA MULTI ANI! PARINTE IUSTIN.
  Am auzit de multa vreme de dvs. de harul divil ce il aveti SI TOCMAI DIN ACEST MOTIV AM DORIT DIN TOT SUFLETUL Sa VA CUNOSC PERSONAL, SA AJUNG SA MA SPOVEDEC LA DVS. Am fost vara trecuta chiar la manastirea unde va aflati, insa nu am reusit sa ajung la dvs. si un mare regret ama avut. Poate binul Dumnezeu imi va ajuta sa va intalnesc, intr-o buna zi, numai d ela stiuta.
  Pana atunci insa, va doresc sa ne traiti cat mai multi ani, numai bine, sanatate si multa putere.
  Dorina Gradinaru din Bucuresti

 139. Dorina zice:

  LA MULTI ANI! PARINTE IUSTIN.
  Am auzit de multa vreme de dvs., de harul divin ce il aveti, si tocmai de aceea am dorit foarte mult sa ajung sa va cunosc, sa ma spovedesc la dvs. Am fost vara trecuta la manastirea unde va aflati, chiar pentru acest motiv, insa nu am reusit sa ajung la dvs., mi s-a spus ca nu sunteti prea bine cu sanatatea. Am plecat foarte deznadajduita, dar am totusi credinta ca bunul Dumnezeu imi va ajuta sa ajung sa va cunosc. Pana atunci insa, va doresc din toata inima mea, sanatate, mulat putere, ani multi, si sa ajungem s ane cunoastem. Va rog sa VA RUGATI PENTRU MINE, SOTUL MEU, FIICA MEA , CU GINERELE, NEPOTII AFLATI DEPARTE DE TARA, IN INDEPARTATA CANADA SI PENTRU INTREAGA MEA FAMILIE. SARUT MANA PARINTE IUSTIN.

  Dorina Gradinaru din Bucuresti.

 140. aurica zice:

  DACA VA DORITI ASA DE MULT SA IL INTALNITI PE PARINTELE IUSTIN, ATUNCI RUGATI-VA SI O SA-L INTALNITI. ….SI EU MI-AM DORIT MULT SA-L INTALNESC SI POT SPUNE CA VIATA MEA S-A SCHIMBAT IN BINE DE CAND L-AM CUNOSCUT PE PARINTELE IUSTIN .. CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU BINENTELES SI A SFINTILOR SI A MAICII DOMNULUI.
  BUNUL DUMNEZEU SA VA AJUTE SA AJUNGETI SA-L INTALNITI, MAI INCERCATI SA MERGETI LA PETRU VODA FIINDCA PARINTELE E MAI BINE SI AM INTELES CA PRIMESTE PE TOATA LUMEA DOAR SA VA PLANIFICATI. DOAMNE AJUTA

 141. crestinul ortodox zice:

  LA MULTI ANI , Parinte Iustin ! sa stiti ca rugaciunile dvstra sunt ca un scut protector pentru noi toti crestinii ortodoxi de pe tot cuprinsul acestei tari numita Romania ,tara mult iubita de MAICA DOMNULUI impotriva raului care lucreaza pe orice cale sa ne subjuge dar nu va putea intrucat credinta neamului acestuia va fi ca o torta vie si nu- i va lasa pe antihristi sa ne plece la pamint!
  Sa va de a BUNUL DUMNEZEU sanatate si putere de a fi alaturi de acest popor greu incercat dea lungul veacurilor si mai ales in aceste timpuri apostazice !

 142. Paula zice:

  SARU MANA PARINTE..AM AUZIT DE DUMNEAVASTRA SI MI-AS DORI ENORM SA AJUNG LA DUMNEAVOASTRA SAU PANA AJUNG SA IAU LEGATURA CU DUMNEAVOASTRA..AS AVEA NEVOIE MARE SA VORBESC CU DUMNEAVASTRA ,DAR MA ROG LA BUNUL DUMNEZEU SA MA AJUTE SA AJUNG SA MA SPOVEDESC LA DUMNEAVASTRA ,DAR PANA ATUNCI AS VREA SA POT LUA LEGATURA CU DUMNEAVOASTRA..EU MA AFLU IN ITALIA MOMENTAN PARINTE DE ACEEA NU POT AJUNGE LA DUMNEAVOASTRA CURAND CU TOATE CA AS AVEA MARE NEVOIE DE BINECUVANTAREA DUMNEAVOASTRA..DOAMNE AJUTA SI BUNUL DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE DUMNEAVOASTRA SI SA VA DEA SANATATE…

 143. aurica zice:

  trebuie sa faci tot ce se poate sa ajungi la parinte .. eu de cand il cunosc si mi-a dat binecuvantare mi-am schimbat viata in bine ..este un bunicut al nostru este un sfant.. grabeste-te sa ajungi la el ca o sa te ajute mult ..cum de altfel ajuta pe toti care merg la preasfintia sa, Bunul Dumnezeu sa ni-l lase printre noi ca avem mare nevoie de un parinte adevarat.

 144. valeria zice:

  Părinte, vă iubim.

 145. Mariana zice:

  Parinte,sa va dea Dumnezeu multa sanatate! Doamne Ajuta!

 146. stana zice:

  Imi doresc din tot sufletul sa pot ajunge sa l cunosc pe cel mai mare duhovnic al tari noastre parintele Iustin Parvu . Bunul d-zeu sa-i dea sanatate si zile cu lumina in suflet pentru binecavantarea poporului roman .

 147. Alina zice:

  Cu adevarat acesta este un om sfant!

 148. Irina zice:

  Sanatate! Sa va aiba Dumnezeu in paza!

 149. valeriu zice:

  BUNUL DUMNEZEU SĂ VĂ OCROTEASCĂ ȘI SĂ VA DEA VIAȚĂ VEȘNICĂ , AȘA CUM ȘI SFINȚIA VOASTRĂ NE OCROTIȚI PE NOI PĂCĂTOȘII PRIN RUGĂCIUNILE ȘI SFATURILE DUHOVNICEȘTI CE NI LE DĂRUIȚI.

  DOAMNE AJUTĂ !

  VALERIU BISTRICEANU

 150. miladera zice:

  Bunul Dumnezeu care este atotprezent sa va binecuvanteze cu tot ce va este spre mantuire, noi va iubim si va multumim ca mijlociti la Dumnezeu ptr. noi pacatosii. Am o rugaminte sa ne linistiti in privinta sfarsiului anului 2012 nu cred ce spun mayasi despre sfarsit sau altii despre schimbarea polilor nord cu sud. Eu cred ca Bunul Dumnezeu ne ocroteste fara sa ne facem buncare sub pamant, sau pregatiri colosale, hranirea sufletului cu iubire de tot ce este viata, rugaciune,post si milostenie este o pregatire continua, doar ptr asta am venit pe lume calatori sa-L slavim calatorind prin valurile vietii. Cu toata dragostea va imbratisam si sa ne purtati mereu in rugaciunile Dvs, va iubim!

 151. mircea zice:

  Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si putere. Sper din suflet sa ajung sa vorbesc cu dansul cat mai curand. Doamne ajuta!

 152. mirela ecaterina zice:

  Eu incercam sa vad un calendar cu parintele nostru Iustin si sa-l comand cumva si am citit mesaje primite de Preacuviosia Sa cu bucurie dar si cu amaraciunea ca nu am scris si eu unul ca sa-i multumesc si eu,ptr toate lacrimile si rugaciunile care au strabatut inima,cugetul si trupul Preasfintiei Sale ,atita amar de ani,ptr noi,neamul crestin romanesc!
  Intr-u multi ani,Preacuvioase si iubite parinte al nostru Iustine!;BUCURIA ;ALINAREA SI RUGATORUL NOSTRU CATRE BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SI TOTI SFINTII LU!
  Binecuvintati si iertati-ma ,preacuviosia voastra,PARINTE AL NOSTRU IUBIT IUSTIN si primiti si metania inimii mele si multumirea ptr toate cite ne daruiti si ne ati daruit noua romanilor si mie,roabei Domnului,Mirela Ecaterina

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s