Basescu & Boc cedeaza gratis combinatele energetice si transforma, in sfarsit, Romania intr-o colonie. Deja nu mai e coruptie in cazul lui Basescu si a gastii sale. Este inalta tradare!

Abia daca s-a scris sau s-a vorbit zilele astea printre sinistratii de prin zapezi si discursuri populiste despre un subiect de o gravitate extrema – Basescu, Boc & Co. pregatesc discret, dar cu mare iuteala de mana, lovitura de gratie pe care o vor aplica in urmatoarele luni poporului roman. Cu alte cuvinte vor sa dea aproape gratis unor “investitori strategici” toate companiile profitabile si/sau strategice aflate inca, dupa 22 de ani de jafuri sistematice, de stat, in portofoliile Ministerului Economiei si Ministerului Transporturilor. Va prezentam mai jos lista intreprinderilor care vor fi date gratis (“cu discount semnificativ”, potrivit formularii Ministerului Economiei) asasinilor economici din jurul clicii mafiote FMI-BM care a pus stapanire pe Romania prin intermediul cuplului Basescu-Isarescu si a acolitilor acestora.

Va rugam sa remarcati termenele stranse pentru “privatizarea” perlelor coroanei, care va avea loc, hoteste, un fel de alba-neagra in ultimele luni de mandat. Cele privatizate integral vor fi oferite prin negociere directa, deci fara licitatie, unor “investitori” alesi pe spranceana.

Practic, toate intreprinderile profitabile construite de poporul roman in zeci de ani sunt date acum gratis unor asasini economici internationali de un presedinte ilegitim, care nu reprezinta in niciun caz interesele poporului roman.

Calendarul listarilor pe bursa a pachetelor de actiuni ale societatilor din portofoliul Ministerului Economiei. Date limita – aprilie, iunie, octombrie, decembrie:

OMV Petrom– Oferta Publica Secundara de vanzare de actiuni pentru un pachet de 9,84% pana la finele anului 2012

Transelectrica – Oferta Publica Secundara de vanzare de actiuni pentru un pachet de 15% pana la finele lunii aprilie 2012

Transgaz – Oferta Publica Secundara de vanzare de actiuni pentru un pachet de 15% pana la finele lunii aprilie 2012;

Romgaz – Oferta Publica Secundara de vanzare de actiuni pentru un pachet de 15% pana la finele lunii iunie 2012;

Nuclearelectrica– Oferta Publica Primara (IPO) in vederea majorarii de capital cu 10% in cursul anului 2012

Hidroelectrica– Oferta Publica Primara (IPO) in vederea majorarii de capital cu 10% pana la sfarsitul lunii octombrie 2012.

Calendarul vanzarii pachetelor majoritare ale societatilor din portofoliul Ministerului Economiei:

Oltchim S.A: vanzarea actiunilor publice catre un investitor strategic in prima parte a anului 2012

CUPRU MIN: privatizare integrala in prima parte a anului 2012

Electrica Serv: privatizare majoritara a tuturor companiilor regionale in curs de infiintare pana la finele anului 2012

Electrica Furnizare: privatizare majoritara pana la finele lunii octombrie 2012

Electrocentrale Bucuresti: privatizare majoritara pana la finele anului 2012

Complexul Energetic Oltenia: privatizare majoritara pana la finele anului 2012

Complexul Energetic Hunedoara: privatizare majoritara pana la finele anului 2012

Despre companii, pe scurt:

Primul grup de companii getioneaza resursele energetice ale Romaniei. Vorbim aici de resurse de petrol, de gaze si de energie electrica.

Toate aceste companii sunt extrem de profitabile, mai ales in contextul crizei energetice care se prefigureaza in urmatorii ani.

Sa pierzi controlul asupra resurselor energetice ale tarii in acest moment echivaleaza cu o crima in masa. Si acesta nu este un eufemism.

Exista deja precedentul Petrom si instrainarea pe nimic a resurselor de petrol si capacitatilor de rafinare ale Romaniei, cu efecte dezastruoase asupra consumatorilor, soferilor in acest caz, care au putut vedea pe pielea si pe buzunarul lor ce inseamna monopolul asupra resurselor energetice. Pretul carburantilor in acest caz, a ajuns pana la cer fara ca cineva sa poata interveni in vreun fel.

De ce? Pentru ca se poate, pur si simplu! Ce ni s-a intamplat cu carburantii ne asteapta cum cu gazele si cu energia electrica. Numai ca, de data asta, efectele vor fi mult mai profunde si mai grave pentru ca vor afecta mase mari de oameni adusi intre timp la sapa de lemn.

Aceste societati sunt falimentate in mod deliberat printr-un management defectuos si corupt din mai multe motive:

– pentru a se justifica privatizarea lor
– pentru a putea fi vandute ulterior pe nimic
– pentru a intretine mitul ultrademonetizat al “baietilor destepti”
– pentru a fi mulse de camarilla politica

In conditiile unui management independent de mocirla politica actuala aceste companii ar putea fi extrem de profitabile chiar si cu un management de nivelul aceluia al unui butic. Vorbim practic de companiile care exploateaza, produc si “transporta” energia electrica si gazele in acesta tara. Vorbim de Hidroelectrica si de Nuclearelectrica, care produc cea mai ieftina energie din tara din apa si energie nucleara si de o infrastructura construita in zeci de ani de poporul roman.

Al doilea grup de companii reprezinta crema industriei chimice din Romania, cu aplicatii in numeroase domenii (Oltchim), cea mai mare exploatatie de cupru din Europa (Cupru Min), companii care produc si furnizeaza energie electrica, cum ar fi Electrocentrale Bucuresti pentru Capitala dar si complexele energetice Oltenia si Hunedoara care furnizeaza energie electrica produsa din carbune si care pot avea adevarate pozitii de monopol in conditii de seceta cand Hidroelectrica si chiar Nuclearelectrica isi reduc drastic acivitatea sic and multe unitati sunt oprite din cauza debitelor scazute ale raurilor.

De ce sunt privatizate:

Este simplu! Pentru ca sunt apetisante. Pentru ca se poate. Pentru ca asasinii economici care graviteaza in jurul clicii Basescu, Boc, FMI, CE, BM au pus ochii pe ele. Pentru ca odata cu privatizarea acestor companii, care au pozitii de cvasimonopol, se ia prizoniera o intreaga tara care va fi prinsa ca intr-un lagar si va fi complet dependenta de sefii ei straini care le pot creste sau scadea pretul la gaze sau la curent electric sau chiar le pot opri gazele sau lumina dupa bunul plac.

De ce ni se spune ca sunt privatizate:

Pentru ca ar fi nevoie chipurile de un investitor strategic care sa retehnologizeze aceste companii. Numai ca acestea sunt atat de profitabile incat nu au nevoie de niciun asa-zis investitor. Au nevoie doar sa fie lasate in pace. Sau, pentru a scapa de asa-numitii “baieti destepti” in fond capusele politice legate ombilical de asa-numitele partide politice, care le-au finantat de-a lungul timpului.

In ceea ce priveste asa numita retehnologizare cu care a venit investitorul strategic nu trebuie decat sa urmarim cazul Petrom, o companie vanduta pe nimic unui asa numit investitor strategic care apoi nu a facut altceva decat sa exploteze rezervele de petrol si sa inchida pur si simplu combinatul Arpechim Pitesti. Cam la asta s-au rezumat investitiile OMV.

La polul opus avem cazul Ungariei al carei premier patriot si responsabil, Viktor Orban, a negociat dur cu rusii pentru preluarea celor 20% din actiunile MOL vandute anterior tot la “sugestia” binevoitoare a UE intr-un exces de febra a privatizarilor cu orice pret.

Comunicatul halucinant al OPSPI:

“Modalitatile de privatizare ale companiilor mentionate vor fi recomandate de catre consultantii de privatizare desemnati in baza contractelor, in urma realizarii unor analize diagnostic vizand aspecte juridice, tehnice, financiare, comerciale, resurse umane si de mediu”, precizeaza OPSPI.

In ceea ce priveste oportunitatea privatizarii companiilor de stat intr-o perioada dificila pe plan international, reprezentantii OPSPI spun ca intregul proces va tine cont de realitatea pietelor.

“Potrivit prevederilor din noul proiect de Scrisoare de Intentie aferenta Aranjamentului Stand-By de tip preventiv dintre Romania si Fondul Monetar International, privatizarea acestor companii se va realiza printr-un proces care va tine cont de realitatea pietelor si care se va desfasura cu consultarea reprezentantilor FMI si ai CE. Consultantii de tranzactie vor avea sarcina de a elabora rapoarte de evaluare si de a recomanda si justifica pretul la care se ofera actiunile in vederea incheierii unor tranzactii de succes”, mai precizeaza OPSPI.

Nu s-a incercat nicio clipa eficientizarea lor:

Aceste companii cu un potential de dezvoltare imens au fost tinute intentionat in acesta stare de precaritate. Nu s-a incercat nicio clipa eficientizarea lor. Nu s-a incercat nicio clipa sa fie aduse la conducerea acestora echipe de management profesioniste si, mai ales, nu s-a dorit ca ele sa fie profitabile. Si, cu toate acestea, aceste companii au reusit sa se mentina ani de zile pe linia de plutire tocmai pentru ca au o mare valoare intrinseca.

Cum sunt privatizate:

Financial Times compara recent vanzarea acestor companii importante pentru economia romaneasca cu situatia unui bogatas care, ajuns, la limita resurselor, isi vinde argintaria din casa. Nimic mai adevarat. Numai ca acesta vanzare este, de fapt, o simpla donatie, o schimbare de proprietar.

Sunt cele mai interesante societati care au mai ramas de furat in Romania, de care nici macar lacustele rosii PSD-iste nu au indraznit sa se atinga. In plus, bursele sunt la pamant in acest moment iar vanzarea unro pachete de actiuni pe bursa echivaleaza cu un adevarat cadou facut asa-numitilor investitori.

Cine le vrea atat de tare:

Exista un interes crescut venit din partea unor concerne din SUA si Europa, apropiate FMI, CE si BM. Aceste concerne fac presiuni extraordinare pentru vanzarea acestor pachete de actiuni.

De ce sunt vandute pachete de 15%? Metoda “calului troian”

Un pachet de 15% este suficient de mic pentru a induce opiniei publice imaginea ca statul inca controleaza aceste companii, insa suficient de mare pentru ca pachetul majoritar de actiuni sa fie preluat de catre “investitor” dupa una-doua majorari succesive de capital la care statul, evident, nu va participa.

Participatia “investitorului” va creste apoi la 30% iar apoi la 50-60%. Acest model a fost “brevetat” in cazul Petrom sau in cazul Fondului Proprietatea unde statul era initial proprietar.

In cazul Petrom, statul a pastrat initial un pachet de actiuni de 40%, insa dupa cateva majorari successive de capital, participatia s-a diminuat pana la 9%, statul roman pierzand, astfel, o sursa extrem de importnata de venituri in conditiile in care valoarea actiunilor companiei a crescut fantastic pe fondul crizei energetice.

Mai mult, Guvernul este umilit acum in incercarea de a-si vinde pe bursa si ultimele actiuni la Petrom pentru ca acest caz déjà nu mai are miza. Jocurile sunt déjà facute iar proprietarul este bine stabilit.

In cazul Fondului Proprietatea, care a fost creat, de fapt pentru despagubirea fostilor proprietari, jaful a fost si mai mare. In cadrul acestui fond au fost incluse actiuni la companii foarte apetisante (multe si din lista de mai sus). De la o detinere initiala de 100%, statul a ajuns la 80%, apoi la 40%, prin majorari succesive de capital ale actionarului minoritar la care statul nu a participat, pentru ca acum sa nu mai detina nimic la Fondul Proprietatea. O alta teapa data fostilor proprietari care isi asteapta despagubirile si acum, dupa mai bine de 20 de ani.

De vanzare “cu discount” in cele mai proaste conditii de piata:

Sa vinzi perlele coroanei in aceste conditii de piata echivaleaza cu o crima indreptata impotriva poporului roman. Orice guvern cat de cat responsabil ar fi amanat acesta decizie asteptand conditii de piata mai bune. Nu si cuplul Basescu-Boc! Presati de creditorii internationali, acestia trebuie sa urmeze docili agenda acestora si sa vanda ACUM! In orice conditii! Ca si cum ridicolul nu ar fi suficient de mare, Basescu, inspirat de escul listarii Petrom, vrea sa vanda acum chiar si cu discount.

Industria, pe taraba, cu discount:

Actiunile cuplului Basescu-Boc sunt de-a dreptul ostile la adresa poporului roman. Nu numai ca vanzarea actiunilor are loc in cele mai nefavorabile conditii de piata, insa acestea sunt vandute chiar “cu discount” ca la mall, numai sa fie vanduta odata. In acest sens, OPSPI da un comunicat care suna cam asa: “sunt urata, bolnava si saraca, dar vreau sa ma castoresc acum!”. Efectul: transferul de proprietate gratis din proprietatea poporului roman in cea a bancherilor internationali, prietenii lui Basescu.

Pretul, stabilit de consultanti. Basescu se spala pe maini:

Consultantii alesi pe spranceana pentru acesta privatizare fac parte din marea finanta internationala, mult blamata in tota lumea, precum J.P. Morgan sau Goldman Sachs. Acestia vor “recomanda” pretul de vanzare dupa o analiza a “realitatilor economice”. Practic, acesti consultanti ii vor spune lui Basescu la ce pret trebuie sa vanda acestor actiuni chiar prietenilor lor apropiati de FMI, probabil, unul derizoriu. Iar Basescu, dupa mintea lui, se va spala pe maini, pasand reponsabilitatea asupra consultantului.

Inselaciunea la adresa poporului roman, premiza pentru o viitoare renationalizare:

In orice sistem de drept, un bun dobandit prin inselaciune, prin doll adica, trebuie returnat proprietarului initial. In acesta situatie tentativa de furt este mai mult decat clara iar presiunile pentru vanzarea in acest moment, pe ultima suta de metri, de catre un Guvern corupt si ilegitim, sunt dovedite. In aceste conditii, cu siguranta aceste intreprinderi vor reveni poporului roman. Trebuie sa se intample asa.

Responsabilitatea este individuala:

Exista un precedent istoric. Unul dintre capetele de acuzare in procesul lui Nicolae Ceausescu a fost subminarea economiei nationale. Pare hilar astazi cand ne gandim ca, chiar sub mandatul lui Ceausescu, au fost construite aceste intreprinderi. Pentru acesta acuzatie, puerila, de altfel, Ceausescu a fost executat si i s-a confiscate intreaga avere! Mai mult ca sigur ca gasca ilegitima care a vandut Romania in doar doua mandate va avea o soarta similara. Mai devreme sau mai tarziu.

De data acesta raspunderea este individuala! Cu atat mai mult ca, in cazul lui Basescu, au existat semnale ca ar putea fi un agent infiltrat (activitatea sa la Anvers l-a expus riscului recrutarii de catre agentii straine) la varful statului inca de acum 20 de ani cand sefii lui de afara i-au ordonat sa lichideze flota maritima, o concurenta redutabila pentru ei in acele vremuri. Si, s-a conformat rapid. Dupa 20 de ani a primit ordinul sa dea lovitura de gratie Romaniei si sa transforme tara intr-o colonie. Si, de asemenea, s-a executat rapid.

Manipularea penibila:

In interventiile sale televizate, la saptamani dupa inceperea protestelor impotriva sa, Basescu ne-a vorbit despre fluturi, baloane si alte bazaconii. Nu a scos un sunet, insa, despre jaful pe care l-a pus la cale. S-a gandit probabil, ca nu-i intereseaza pe romani pe mana cui ajunge energia tarii. A tinut, insa, sa precizeze ca nu a gresit nimic pana acum, ca a facut doar ce a trebuit sa faca. Pusa in acest context, declaratia sa este halucinanta!

Lipsa de consultare a poporului:

Orice guvern responsabil n-ar fi privatizat in nicio situatie intregul sistem energetic al tarii. In cel mai rau caz, supus fiind la presiuni externe, ar fi organizat un referendum pe acesta tema extrem de importanta pentru viitorul Romaniei. Nu, in schimb, cuplul Basescu-Boc a preferat sa joace alba-neagra cu poporul roman si sa profite de lipsa lui de atentie. Pana acum!

Mesajul presedintelui in primul discurs dupa demonstratiile impotriva sa. No comment:

“S-a creat impresia falsa ca presedintele nu-i mai reprezinta pe romani in relatia cu institutiile statului. Pentru romani, obligatia presedintelui de a-i reprezenta continuu e unul din imperativele majore, fiind vorba de un preedinte ales direct. As vrea ca romanii sa inteleaga ca imi e extrem de clara situatia in care se afla. Stiu ca masuri precum cresterea tva, reducerea salariilor bugetare, restructurarea sectoarelor bugetare, introducerea contributiilor pentru sanatate la pensiile de 750 de lei i-au facut sa iasa in strada ca urmare a traiului greu. Stiu in acelasi timp ca aceeasi abordare o au si milioane de romani care n-au iesit in strada. E clar pentru mine ca prima obligatie e aceea de a restabili legaturile de incredere intre mine si acea parte a populatiei care si-a pierdut increderea in preedinte.“

Mass-media vanduta si cumparata:

Probabil ca abia daca ati vazut cate o relatare palida in presa despre acest adevarat jaf care ni se pregateste. Ne-am fi asteptat la dezbateri furtunoase pe acesta tema si la mii de articole scrise. In schimb, nimic!

Televiziunile au profitat de zapada ca sa ne manipuleze si sa ne impuna false probleme, nu inainte de a analiza pe toate partile discursurile penibililor Ponta si Antonescu. Jaful din energie nu este interesant. Nu e de mirare ca actionariatul majoritatii televiziunilor apartine cam aceleiasi minoritati entice, care vrea ca acesta alba-neagra in care perdantul este poporul roman, sa aiba succes.

Studiu de caz – Romgaz – Transgaz:

Comunicate Ministerul Economiei
Bucureşti, 24 ianuarie 2012

COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 24 ianuarie 2012, a avut loc deschiderea Ofertelor Financiare ale Ofertanţilor care au îndeplinit condiţiile de eligibilitate şi ale căror Oferte Tehnice au întrunit punctajul minim precizat prin Caietul de Sarcini, în cadrul procesului de selectare a Intermediarului Ofertei Publice Secundare Iniţiale de vânzare a pachetului de acţiuni emise de S.N.G.N. ROMGAZ S.A., reprezentând 15% din capitalul social existent al societăţii, derulat de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (O.P.S.P.I.), pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti, si anume:

– Consortiul format din:

o Erste Group Bank AG,
o Goldman Sachs International,
o Banca Comerciala Romana,
o Raiffeisen Capital & Investment
– Consortiul format din:
o B.R.D. – Groupe Societe Generale,
o Citigroup Global Markets Limited,
o ING Bank N.V. London Branch,
o Societe Generale,
o ING Bank N.V. Amsterdam-Sucursala Bucuresti

Consortiul format din:

o Unicredit CAIB Securities Romania,
o Unicredit Bank AG-London Branch,
o Alpha Bank Romania,
o Alpha Finance Romania,
o BT Securities,
o JP Morgan Securities Ltd.

Comisia numită prin ordin al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, împreună cu consultanţii care acordă serviciile de asistenţă juridică în cadrul acestui proces, respectiv Societatea Civilă de Avocaţi „Salans, Moore şi Asociaţii” împreună cu Cabinetul Individual de Avocatură „Septimiu Stoica”, in urma punctajului total obţinut de către Ofertanţi, au declarat Ofertă câştigătoare cea a Consorţiului de intermediere constituit din Erste Group Bank AG, Goldman Sachs International, Banca Comerciala Romana si Raiffeisen Capital & Investment, acesta fiind declarat Ofertant selectat.

În perioada imediat următoare, vor avea loc negocieri cu Ofertantul selectat în vederea încheierii Contractului de intermediere.

Biroul de presă al MECMA

INFORMARE DE PRESA

Bucuresti, 25 ianuarie 2012: Astazi a avut loc semnarea contractului de intermediere cu Sindicatul de Intermediere constituit din RAIFFEISEN CAPITAL & INVESTMENT S.A., WOOD & COMPANY FINANCIAL SERVICES şi BT SECURITIES S.A., ofertant selectat pentru intermedierea Ofertei Publice Secundare de vânzare de acţiuni a unui pachet de acţiuni de 15% emise de Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ S.A. Mediaş, derulată de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie.

În perioada imediat următoare vor fi demarate serviciile financiare şi de consultanţă necesare pregătirii, derulării şi închiderii cu succes a Ofertei Publice Secundare de vânzare de acţiuni la Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ S.A. Mediaş.

Biroul de Presa al MECMA | BadPolitics

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

30 de răspunsuri la Basescu & Boc cedeaza gratis combinatele energetice si transforma, in sfarsit, Romania intr-o colonie. Deja nu mai e coruptie in cazul lui Basescu si a gastii sale. Este inalta tradare!

 1. Andrei zice:

  Cat sa mai rabdam? E timpul sa iesim … unde estei Sfinte Ioane Gura de Aur al romanilor sa lovesti cu cuvintele tale in regina nedreapta! Sa iesim, mii, zeci de mii in strada… de ce nu o facem? ajuta-ne Doamne!

 2. Cezar zice:

  Pe guvernantii nostrii daca nu ii fugareste poporul repede, chiar ca o sa vanda si ce a mai ramas nevandut din tara. Doamne ajuta sa plece si sa avem niste noi conducatori cu frica de Dumnezeu!

 3. silentzios zice:

  Pentru ceea ce se intampla nu suntem primii si din pacate nici ultimii. Cei care vand si cumpara tara asta pe nimic nu se vor opri aici. Faraoni, Imparati si conducatori de osti au creat vaste imperii pentru o perioada de timp si au avut putere multa si bogatie inimaginabila. Cu toate astea nici unul nu a parasit aceasta lume cu un fir de ata la el… Lucrurile nu se vor schimba in bine ci din rau in mai rau pentru ca spre sfarsit va fi atat de rau „cum nu a mai fost niciodata de la intemeierea lumii si nici nu va mai fi”. Dumnezeu lasa lucurile sa se intample asa pentru ca asa este bine sa fie. Cei care au venit sa fure vor fura pana cand nu vor mai avea ce sa fure nicaieri pe pamant si atunci vor incerca sa ne fure sufletele. Cei care vand vor vinde pana cand nu vor mai avea ce sa vanda si atunci isi vor vinde sufletele. Biblia spune: „Cel ce face strambatate, mai faca strambatate; si cel ce spurca, mai spurce-se; si cel drept, mai faca dreptate; si cel sfant mai sfinteasca-se.” Mai inainte de a se sfarsi aceasta lume va fi toata a lui Antihrist pentru ca Dumnezeu a incuviintat asta, asa cum Iisus Hristos Fiul Lui Dumnezeu a fost rastignit pentru ca Dumnezeu a incuviintat sa se intample asta. Iisus Hristos s-a jertfit pe sine pentru omenire pentru ca nici insusi diavolul sa nu-i poata contesta dreptul de a o judeca.
  „Iata viu degrab; si plata mea este cu mine, ca sa dau fiecaruia precum va fi fapta lui.”

 4. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (30.01.2012) « Saccsiv's Weblog

 5. Danielo zice:

  Sunt de parere ca Traian Basescu este cel mai mare tradator din istoria romanilor. Are grad de comparatie doar in perioada uniatismului si a lui Carol al II-lea. Dar macar aceia nu au facut genocid. Si atacul lui Traian Basescu impotriva ortodoxiei inca nu a aparut, dar deocamdata … nu este momentul… Poporul nu este inca ingenuncheat complet.

 6. gigelgrosu zice:

  sileentzios…bine ai scris frate! Doamne, sporeste numarul sfintilor Tai si ajuta-ne sa stam cat mai multi de-a dreapta Ta la Infricosata Judecata !

 7. Dinu zice:

  Fratilor cine nu aduna cu Dumnezeu risipeste.saracii serios vorbesc. Cred ca artrebuii sa ne rugam pentru eii ca mare chin au. DUMNEZEU SA I BINEVUVINTEZE SA LE DEA INTALEPCIUNE SI SA NU MAI RISIPEASCA. SARACII DE EII. CE AR PUTEA DA OMUL PENTRU SUFLETUL LUI???

 8. Dinu zice:

  Asa a facut si Ceausescu a adunat si aconstruit si a adunat dar fara Dumnezeu. Si ce s a ales. Totul s a risipit.Toti au furat care incotro, off, off, cand vom pricepe.

 9. cristina zice:

  Toti care au condus din decembrie ’89 pana acum sunt niste tradatori de tara.

 10. emilian zice:

  Toti care au condus dupa 23 august 1944 sunt tradatori de neam si tara si vor fi blestemati din neam in neam.

 11. paduraru lenuta zice:

  DUMNEZEU sa ne ajute,pe toti ROMANii

 12. gigelgrosu zice:

  Majoritatea celor care au fost si mai ales cei care sunt acum la putere:tradatori de tara,mincinosi,corupti,avizi de putere,bani si marire desarta…Doamne,da-le mintea cea de pe urma si iarta-i pe ei ca nu stiu ce fac!

 13. Goblen zice:

  Eu nu stiam ca mai aveam ceva de „privatizat”.

 14. gigelgrosu zice:

  Si sufletele noastre au mai ramas de privatizat !!!

 15. agerstress zice:

  Dupa cum spuneam cu cateva zile in urma, Basescu va duce Romania unde a dus flota.
  Stie ca sunt multe capete de acuzatie la adresa sa si din cauza asta tine cu disperare de putere. Eu cred ca in ultima instanta nu va ezita sa traga cu munitie de razboi in populatie. Atat este de disperat. Si mai sunt si alte aspecte „nevazute” in cazul sau. Anumite „entitati” antiromanesti si „entitati” parazitare au bagat bani grei in el si in partidul lui sa-i aduca la putere. Ei bine, pentru astia a fost o „investitie” nu o pomana si evident ca fac presiuni (chiar amenintari cu moartea ca doar sunt tot un fel de camatari) sa nu cedeze puterea. Entitatile antiromanesti nu vor sa-si piarda marioneta, entitatile parazitare nu vor sa-si piarda „vaca de muls”. Poporul il asteapta sa-l puna in streang, justitia il asteapta si ea cu niste dosare. Este exact ca o fiara incoltita din toate partile dar numai cu partea intunecata i se pare ca poate negocia -iluzie desarta- ca si asta il va termina dupa ce-si va atinge scopurile cu el.
  Basescu a intrat in „hora mortii” si nu-l vad bine deloc.
  Noi ar trebui sa impiedicam cumva distrugerile pe care incearca sa le faca in agonia lui.
  Nu are nici un drept sa privatizeze avutia poporului roman si mai ales obiectivele strategice fara a fi delegat explicit in acest sens de catre popor, adevaratul proprietar. Cine vrea sa produca energie in sistem privat in Romania sa vina si sa-si construiasca unintati de productie nu sa pretinda sa primeasca la pret de chilipir cele ce au fost facute cu sacrificiile si cu sangele acestui popor. DAR STIM FOARTE BINE CA NU ASTA SE VREA. SE VREA DE FAPT SUGRUMAREA DEFINITIVA A ECONOMIEI ROMANESTI. Pana acum capusele („baietii destepti”) din lantul de distributie a energiei au reusit sa ne faca necompetitivi pe pietele externe dar nu sa ne elimine complet. Acum ei si stapanii lor din umbra vor sa aiba control total si sa dea Romaniei „lovitura de gratie”.
  Cam astea sunt aspectele „lumesti” si cu astea trebuie sa ne luptam intr-un plan secund.
  Pe primul plan trebuie sa ramana pentru noi lupta duhovniceasca dupa cum bine spunea cineva mai sus.

 16. Emi zice:

  Deci la asta se referea Basescu cand zicea ca vrea sa faca tara mai „flexibila”… Atat de flexibila incat sa o dizolve… SI apropo, de ce nu mai vorbeste nimeni la tv sau in ziare si nicaieri, de momentul acela in care a zis Basescu la TVR1 in interviu (la sfarsitul anului trecut) ca „cedarea suveranitatii Romaniei trebuie luata in calcul, in vederea crearii unei Europe mai puternice”..? Statele Unite ale Europei…
  SI apropo de manifiestatia violenta din 15 ianuarie, Dumunica, parca nu asa s-a intamplat si la noi..? Pare familiar…: http://www.youtube.com/watch?v=kc0TIKr_7yQ&feature=mfu_in_order&list=UL

 17. pavel zice:

  se extinde sistemul de monitorizare. incet, incet , sub diverse pretexte. mai intai sanatatea cu sistemul unic informatic si cardurile de sanatate, apoi scolile cu cardurile de acces. acum si turismul sub pretextul combaterii evaziunii fiscale.
  http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/patronii-protesteaza-impotriva-big-brother-ului-din-hotele~ni84pi

 18. Doina zice:

  DACA SE STIE CE URMEAZA ,DE CE NU SE MEDIATIZEAZA MAI MULT? .PE ANTENA 3 SE UITA MULTA LUME SI SE PARE CA REALIZATORII EMISIUNILOR POLITICE NU-L AU LA SUFLT PE BASESCU SI ACTUALUL GUVERN.

 19. Danny Boss zice:

  Sistemul financiar bancar este fiara din Apocalipsa adica „666” cel care tine oamenii legati pana isi dau si sufletul acest sistem este condus de Illuminati si Masonerie, acesta este fiara cu 7 capete luati si studiati. Acesti masoni au toate finantele lumii ei cumpara tot si te aduc in sapa de lemn sa vii la ei si sa faci contract cu banca sa dai inapoi si pe mama si pe tata. Ei au si tiparnita de bani si bancile si ii doare-n cot de oameni daca mor ei vor cat mai multi bani. Masonii de grad 33 fac ritualuri satanice lucreaza cu magia neagra si sunt condusi de Satan. Basescu este o unealta a Illuminati si Masoneriei adica lucreaza pentru Satan el nu are pe DUMNEZEU in el. Basescu este ateu el nu crede decat in ban – ochiul dracului. Citeste CARD invers. Cu DRAC-ul te duci la BANCA sa scoti BANI de la Satan(Sistemul Financiar Bancar)(666). Bancile oricum for cadea si tot imperiul lor mai este putin 21.dec.2012 :):):) Tinete tare ROMANE mai e putin si scapam si de Satan. :):):)

 20. cristina zice:

  Nu mai exista in Romania asta nici un barbat destoinic si cu credinta in Dumnezeu, sa puna bazele unei noi miscari legionare?
  Eu una m-am saturat se toti care au condus Romania pana acum, deja maine poimaine nu vom mai avea nici tara.
  Nu vreau sa cred ca inaintasii nostri s-au sacrificat degeaba pentru noi.

 21. Piper Ardei zice:

  Se vrea disparitia acestui neam de decenii, daca nu de secole… si cu tradatorii de neam, ce mereu pare ca au existat… se contureaza tot mai mult posibila lor reusita in detrimetul nostru, al poporului ce a refuzat sa dispara pana acum.

 22. Adrian Bucur zice:

  tipic pentru toti presedintii acestei tari de dupa 89… sa dea gratis sau sa vanda pe nimic tot ce tine de energie din subsol sau resurse alimentare , recte pamant agricol…. nu este singurul aceste escu au mai fost 2 inainte in 3 mandate…. el e doar varful si da ce a mai ramas…

 23. MORAR zice:

  BASESCULE AI FOST UN MINCINOS ORDINAR CARE AM AVUT INCREDERE IN TINE,NE SPUNEAI LA INCEPUT SA TRAITI BINE TU NE-AI DISTRUS SI INCA MAI VREI SA VINZI TARA ASTA TOATA DAR SA NU UITI CA D-ZEU NU DOARME SI TU NU AI SA AJUNGI BN AI SA VEZI TOT CE AI FACUT DIN TARA ASTA BATAIE DE JOC DE UN POPOR INTREG,ROSIA MONTANA SI ALTELE TI-A MAI RAMAS DE VANDUT CA SA TERMINI NPE TOATE RUSINE RUSINE SA ITI FIE TIE SI LA TOTII DIN PARDIDUL PDL

 24. noperboy zice:

  oare in adancul sufletului sau chiar nu mai exista,demnitate orgoliu si mandrie de a fi cetatean ROMAN? chiar ma intreb cand iese afara in lume la intruniri politice are curajul sa ridice capul din pamant in fata altor reprezentanti politici al unor tari mul mai bine dezvoltate economic care inca au mandrie sa reprezinte tara care o conduce.Totusi curiozitatea mea cea mai mare este…exista pers aia care va lua puterea in aceasta tara si ar privi intai interesele tari si dupa aceea cele pers si a gasti care il va ajuta sa conduca si sa fie mandru ca este Roman.. oare exista?

 25. agerstress zice:

  @noperboy,
  „sufletul…” Poate ca sufletul propriu a fost subiectul primei vanzari… si odata vandut nu mai putem vorbi de „adancul sufletului” ci mai degraba de abisul pustiului ramas, bantuit de duhuri necurate. Dupa parerea mea ar avea nevoie acuta de o exorcizare.

 26. alexandru zice:

  Fratilor, imi vine sa rad. Va imaginati Sinodul Apostolic discutand privatizarea catre romani a conductelor de apa de sub Ierusalim sau a „facilitatilor” de tip fast food pentru pelerini? Sau pe Mihail Doukas acuzat de cadere din har pentru destabilizarea nomismei? (Doukas a fost poreclit „parapinakios” pentru motive intemeiate, dar numai mintile descentrate confundau economia cu biserica). De unde aceasta ispita sa socotiti ca e o treaba de suflet paraua si privatizarea?

 27. alexandru zice:

  Va mai fac sa remarcati ca se vand pachete minoritare, si ca licitatiile sunt publice. Am si eu o intrebare cinica, cum de nu se solidarizeaza fratii greci si fratii rusi sa ne scape de cumpararea activelor noastre de catre ovrei? Nu va grabiti sa raspundeti, ca raspund eu: grecii de pe vremea Fanarului si rusii de pe vremea dementului de Petru, ucigasul propriului fiu si primul tzar persecutor al ortodoxiei, sunt obisnuiti sa li se doneze active (ti kallos, ti kallos) sau sa le ia cu forta – davai ceas, davai mosie. Dar romanii sunt ecumenisti si eretici !

 28. agerstress zice:

  @alexandru,
  Ce te face sa crezi ca punem „paraua si privatizarea” mai presus de credinta?
  Trebuie sa admitem totusi ca si resursele economice ale tarii contribuie la stabilitatea natiunii noastre si prin urmare, merita sa le aparam. Ce-ar fi daca ti-ai da chiar acum si adapostul si haina de pe tine, dar nu oricui ci dusmanilor (ca dusmanii trebuie sa prospere daca vrei sa fii crestin adevarat… si neamul tau sa piara…) si ai iesi afara in zapada in pielea goala? Cat de departe ai putea ajunge si cui i-ar folosi de fapt gestul acesta?
  Crezi ca suntem nebuni?

 29. jean romanul zice:

  NU VA FACETI PROBLEME PENTRU ACEST SATANA AL NEAMULUI ROMANESC, DE FAPT GRASESC CA NU E DE-AL NOSTRU!!!!
  NU VOM PUTEA SCAPA USOR DE EL!!! ESTE SUSTINUT DE „CEI DE SUS” CA SA NE POATA FACE O COLONIE DE ETRBNICI, CONDUSI DE TZIGANI!!!

 30. Gheorghe Duta zice:

  cree ca ar TREBUI sa facem „ceva” ptr. ca aceste firme sa fie declarate STRATEGICE , si ramina ale poporului ………………………………initiaza cineva o PETITIE catre guvernanti si Parlament ??

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s