Parintele Justin: Până nu vom avea un conducător cu frica lui Dumnezeu care să ţină drept predania Bisericii, nu vom putea ieşi din criza actuală

Avem nevoie să ni se facă dor de neam,
dor de Dumnezeu

Interviu cu Părintele Justin Pârvu, realizat de monahia Fotini, 25 ianuarie, 2012

Fără credinţă în Dumnezeu nu putem face nimic. Până nu vom avea un conducător cu frica lui Dumnezeu care să ţină drept predania Bisericii, nu vom putea ieşi din criza actuală. Iar poporul ar trebui să ceară de la Dumnezeu cu rugăciune şi pocăinţă un conducător credincios, drept şi destoinic. Dar nu vezi niciunul care să se detaşeze de interesul lui propriu, el trebuie să ştie doar cât mai poate roade osişorul.

Credeţi că poate renaşte în poporul nostru spiritul dacic, vitejia şi demnitatea voievozilor români?

Poate renaşte ceva în neamul nostru numai dacă va mai slăbi şi puterea masonică. Această putere manevrează totul, subjugă şi descompune fiinţa omului şi a neamurilor. Şi faţă de o astfel de putere a întunericului se cere din partea credincioşilor o luptă pe plan duhovnicesc – credinţă, rugăciune şi iar rugăciune ca să poată îmblânzi mânia lui Dumnezeu care vine asupra noastră. Oamenii au uitat să îi mulțumească lui Dumnezeu, şi pentru cele bune, şi pentru cele mai puţin bune. De pildă noi am făcut demersuri de ridicare a unei troițe în locul unde au luptat ostaşii de la 1944, în Cristeştii Moldovei – Moţca, pentru că am fost acolo martor ocular la toate evenimentele de rezistență armată împotriva frontului rusesc. Ei bine, nu s-a putut face. De un an de zile aştept aprobare de la prefectură sau de la minister şi nu s-a primit nicio directivă de a înălţa o cruce martirilor acestei ţări. Şi atunci mă întreb: ce poţi face cu asemenea oameni care dirijează un stat creştin? Decât să fim exploataţi, prostiţi şi înjosiţi. Şi aşa merge poporul acesta de o bucată de vreme încoace: unul zideşte şi trei dărâmă.

[…]La noi poporul foarte greu conştientizează adevărul. Ce ne mai poate trezi?

Noi, românii, am trăit foarte mult perioada comunistă şi a intrat frica în noi. Pecetea fricii s-a întipărit în sufletele noastre. Frica, ateismul şi tăcerea – caracteristici de bază. Poporul trebuie să trăiască o energie spirituală de unitate şi înţelegere, măcar prin rugăciune, pentru că aşa vom primi discernere şi dor de continuitate spirituală creştină, dorul de neam, dor de Dumnezeu. Poporul român are forţa de a se reîntoarce la valorile şi faptele sale măreţe, aşa cum a fost de la începuturi. Aceasta este forţa pe care duşmanii noştri nu o înţeleg. Avem nevoie să ni se facă dor de neam, dor de Dumnezeu.

fragmente din interviul ce va apărea în nr. 21 al revistei ATITUDINI

Cititi mai mult pe site-ul ATITUDINI.

Acest articol a fost publicat în Pentru Mantuire și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

33 de răspunsuri la Parintele Justin: Până nu vom avea un conducător cu frica lui Dumnezeu care să ţină drept predania Bisericii, nu vom putea ieşi din criza actuală

 1. lica zice:

  De aceea Casa Regala a Romaniei , a avut deviza : „NIHIL SINE DEO !”, insa guvernarea Basescu cu precadere are deviza : ” Mina in mina cu Satana spre dezmembrarea Romaniei , insa ei afirma ca reformeaza statul spre exterminare lui”.

 2. valentin zice:

  Un conducător credincios și mai ales în fruntea ierarhiei Bisericii unul care să nu fie satanist.

 3. admin zice:

  Unii protestatari văd o soluţie în venirea monarhiei. Credeţi că este o soluţie?

  Nu, nici vorbă. E o altă ramură a masoneriei. Iar ca să ai o monarhie, trebuie să ridici un popor la concepţia aceasta. Apoi, şi regii sunt la fel de manevraţi după cum sunt manevrate şi partidele politice. Cine-i Anglia? Cine-i Franța? Cine-i Germania? Nu toţi sunt Hohenzollern şi neamurile lor? … grecii chiar. Şi să ai un rege măcar ca Ferdinand, dar cu progenituri ca aceştia ce să faci, poţi să mai ai încredere în reprezentanții de azi ai regalităţii?

 4. Ermil zice:

  Inseamna ca nu vom iesi niciodata din criza actuala ! „Admin” , ai gandirea unui neocomunist autentic ! Cu oameni care au gandirera ta suntem condamnati sa traim in criza !

 5. Pr Timotei zice:

  Arhim. Efrem: Masoneria este o alta religie, de aceea tre­buie combatuta! Masonii, pentru a-i influenta pe altii, zic: „Stiti, si noi suntem crestini si facem acte filantropice“, insa toate acestea sunt minciuni. De aceea Biserica a tiparit foarte multe carti despre masonerie si trebuie sa le cititi pentru a fi in cunostinta de cauza si a-i putea combate. Cel care este membru activ al masoneriei este luptator impotriva harului Duhului Sfant!

 6. Anonim zice:

  Se poate pune capat unei ere, se poate zgudui si pamantul chiar si cerul, se pot muta muntii din loc, se pot face multe!!! chiar mai multe decat a facut Mantuitorul nostru. Dar nu ne foloseste la prea multe chiar daca am face toate astea, noi romani iubim dragostea de aia suntem asa lenesi de aia suntem asa greu de mobilizat, de acea cu romani nu faci nimic , nici in cosmos cu ei nu ajungi si nici la prea multe intalegeri nu ajungi cu ei. Romani prefera sa fie sclavi, ca si asa o duc binisor ca si sclavi. Dar sa nu ai deaface cu Romanul atunci cand cineva se atige de dorul Lui. Sa fereasca Dumnezeu pe cel ce se atinge de dorul Romanului. Sa nu indrazneasca cineva sa ia acest DOR al Romanului, pentru ca si pamant mananca in loc de mancare si va spun dorul nu-L lasa. La vremea Lui daca va fi cazul va striga!!!!!! si tare ma tem ca nu va mai fi pace pe pamatul asta. Sa de Dumnezeu sa nu indraznesca nimeni sa se puna cu acest dor al Romanului, ca nici cum nu va iesi bine., si mortii din mormite ii va ridica si mortii vor veni in ajutorul acestui Neam, si stelele din cer vor cadea peste vrajmasi. Doamne Sfinte sa nu uiti de DORUL meu de Roman.

 7. . zice:

  Da-mi voie sa-ti spun ca, gresiti Ermil .
  Avem inca OAMENI, dar stau deocamdata deoparte, desi e timpul sa iasa in fata !
  Iar daca nu ar fi in viata aceasta, ii avem pe Sfintii Inchisorilor ! le urmam exemplul si ajunge.

  Intrebarea e daca suntem capabili sa le urmam exemplul. Neamului romarlanesc ii lipseste unitatea. Aiurea strigam /scriem pe blog-uri ca vrem adevarul, vrem dreptate, etc. cand nu suntem in stare sa facem ceea ce predica putinii adevarati duhovnici !
  Cum santionam noi, fiecare in parte, atitudinea masonilor ce ne conduc ? Am fost sau suntem in strada ? Nu, stam in spatele computerului si butonam !
  Am sanctionat fiecare la nivelul sau, puterea locala ? Nu !
  Am refuzat efectiv sa ne incolonam directivelor venite chiar de la un nivel mediu, nu neaparat de la jidanii din fruntea tarii ? Nu
  Cati refuzam sa cotizam la statul neocomunist ?
  Cati refuzam actele cu cip ?
  cati am refuzat recensamantul ?
  cati am refuzat vaccinarea ?
  cati spunem nu multumesc, eu raman la credinta mea, nu ma vand pe un blid de linte ?
  putini, foarte putini…..

  Solutia pentru a scapa de criza spirituala , morala si materiala STA IN FIECARE DINTRE NOI. Depinde daca suntem capabili sa apucam taurul de coarne si sa spunem gata, ajunge !
  Din cate am auzit, intr-o localitate din tara, de 16 zile, un singur om protesteaza. Cred ca asta ne caracterizeaza de fapt, lipsa unitatii !
  trist dar adevarat !
  bucovineanul deznadajduit de tot si toate….

 8. Dinu zice:

  Parinte Timotei; Dumnezeu sa-ti dea intalepciune sper si cred sa poti sa faci sa apuna soarele mai reprede.

 9. Dinu zice:

  Pr Timotei
  Eu nu zic ca nu ai dreptate in ce zici , numai ca toti oameni au dreptate in ce zic ei. Firea naturala sau pamanteasca sau cum vrei sa o numesti.. ea vrea sa se indreptatiasca , asa este firea asta. Insa eu am pretentie de la mine , hai sa avem totii pretentie de la noi ce zici? nu e nici joc si nici loterie, facem asta din dragoste pentru Hristos.

 10. radu zice:

  pacat Ermil !cele gandite de tine ,sunt rodul lipsei de cunostinte sau al ignorarii realitatii completata de neaprecierea timpului in care traim! inainte de toate informeaza-te ca apoi sa emiti o parere cat de cat reala .Bine?Ar fi dedreptul catastrofic pentru sufletul tau sa-i sustii pe cei ce cu buna stiinta impart raul in lume ca sa-si faca lor pat cald Oricum,fiecare, de la cel caruia slujeste, de la el isi ia plata.mai completati cunostintele studiind si proverbele poporului nostru, avem ce invata sa nu ne aruncam cu gatul in lat pentru himere!

 11. matei zice:

  Inca nu am invatat ca totul vine de la Dumnezeu, in functie de credinta pe care noi o dovedim si cat ne rugam. Cautam inca solutii cu ochii acestia pamantesti (de fapt nici nu avem voie sa judecam noi ca Basescu este bun sau rau sau ca monarhia e o solutie buna sau rea).Noi ar trebui doar sa ne rugam si va alege Dumnezeu.

 12. Lucia zice:

  Monarhia nu este o soluţie. Ne trebuie un conducător creştin ortodox care să fie spovedit şi împărtăşit, ca să se sălăşluiască în el / EA, Harul Duhului Sfânt. Şi care să aibă curajul de a mărturisi ADEVĂRUL în toate privinţele: religios, ca neam, ca Om, ca intelect, ca milostiv etc., dar şi Drept, după Modelul MÂNTUITORULUI. UN OM care să-şi facă o echipă de VALOARE. Până acum adevăratele Valori umane au cam stat deoparte şi cred că e timpul să se afirme. AR FI BINE CA PREOŢII ORTODOCŞI să se roage DOAR pentru MÂNTUIREA conducătorilor ţării, nu şi pentru sănătatea, îmbogăţirea lor – aşa cum am auzit zilele trecute la o slujbă. OARE aceşti PREOŢI încă nu sun convinşi că DUMNEZEU ESTE CUVÂNTUL? Căci este scris:”La început era Cuvântul…şi DUMNEZEU era Cuvântul” şi „… pre DUMNEZEU-CUVÂNTUL ai născut”? VOI, Preoţii şi ortodocşii drept-credincioşi, PUTEŢI SCHIMBA LUMEA prin CUVÂNT!!! Aşa mi-a spus mie odată Părintele JUSTIN (când l-am întrebat despre energiile necreate ale Lui DUMNEZEU) – că NOI, ORTODOCŞII avem HARUL DUHULUI SFÂNT!!!! Bun, dar ce facem cu EL? Credem cu tărie asta? DE CE nu aveţi credinţă că PRIN CUVÂNT / PRIN CUVÂNT / PRIN CUVÂNT se pot schimba toate.

  HAI să postim noi toţi cei aprox. 90% ortodocşi ai ţării şi să mergem noi la spovedit şi la împărtăşit JOIA asta, cu ocazia ÎNTÂMPINĂRII DOMNULUI şi să ne rugăm TOŢI, prin CUVÂNT (Dumnezeu) să cadă acest guvern şi să ne dea DOMNUL un / sau o femeie care să ne conducă în spiritul ADEVĂRULUI şi al BINELUI ! VEŢI VEDEA MINUNEA CU OCHII VOŞTRI ! AMIN! ALILUIA! VINO, DOAMNE!!!

 13. Lucia zice:

  DUMNEZEU ESTE CUVÂNTUL !!!

 14. Stefan zice:

  Ermil , dumneata ori nu pricepi nimic ori esti rau intentionat; doar astea sunt variantele.

 15. Guge zice:

  Am fost unul din cei mai mari adepti admiratori ai monarhiei romanesti, pana la ivirea posibilitatilor de informare oarecum necenzurata si pana cand cei din asa-numita casa regala si-au dat arama pe fata, facand pact cu satana ca sa-si ia averile in primire! Atunci am avut „revelatia” adevarului rostit de multe guri care stiau despre tot ce si cum cu regii Romaniei, concretizand toate acestea intr-un articol aparut in Revista Lumea prin mai 2004!
  Recent, intr-o discutie cu si despre alegerile ce bat la usa, am raspuns unei intrebari de genul „da’ eu cu cine votez?” ca exista patru ROMANI cu care am fi victoriosi daca i-am vota! Ii citez in ordinea aparitie lor istorice: Vlad Tepes, Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfant, Mihai Eminescu si Corneliu Zelea Codreanu! Singura piedica in votul nostru este ca ei stau acum in SCAUNUL DREPTILOR, in TURMA CEA ALEASA!
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 16. Guge zice:

  Iertata fie-mi vehementa, dar se pare ca pentru mine este „sezonul” revelatiilor caci, iata, am mai avut una:
  Am certitudinea ca cei patru ROMANI recomandati alegatorilor in postarea anterioara, nu vor lasa FERICIREA vederii splendorii LUMINII CELUI FARA DE INCEPUT, pentru un scaun domnesc, asa incat, iata solutia! Preacucernicia Sa, Parintele nostru bun Justin Parvu, ar putea sta foarte bine in scaunul domnesc, precum sade in cel al ADEVARULUI! Acum, repede, inainte de a-l lasa sa se mute in TURMA CEA DE-A DREAPTA TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH!
  Amin.

 17. Dinu zice:

  Sa-mi fie cu iertare dar atata timp cat credinciosi romani nu vor lua o pozitie in biserica ortodoxa pentru ecumenism, si pana nu merg la patriarhie in fata patriarhiei vreo cateva mii de credinciosi asa intr-un perelinaj si sa dea pe fata rusinea ce au facut-o acesti preainalti cu ecumenismul lor nu se va face nimic bun in tara asta.

 18. Dinu zice:

  ROMANIA TREBUIE SA DEA ECUMENISMUL AFARA DIN BISERICA , SI DUPA ACEA SA FACA CEVA BUN. ATATA TIMP CAT BISERICA ESTE INTINATA DE MASONI SI DE ECUMENISM NU ESTE NICI O BIRUINTA. CAND VOM SFINTI BISERICA ATUNCI VOM AVEA SI BIRUINTA. NU FACE DUMNEZEU NIMIC ATAT TIMP CAT AVEM LEGATURI CU PAPISTASI.

 19. Lucia zice:

  Oameni buni, TREZIŢI-VĂ odată!!! Aveţi grijă CE şi CUM grăiţi, căci DUMNEZEU este CUVÂNTUL. Rugăciunea şi IUBIREA pentru HRISTOS – dar cea adevărată! – spulberă tot răul. AMIN! ALILUIA!

 20. Ermil zice:

  Conducatorul tarii este precum poporul sau conducatorul bisericii ! Daca poporul este evlavios , postitor , cititor al Sfintei Scripturi asa va fi si conducatorul ! Dar ce pretentii sa avem cand s-au facut zeci de milioane de avorturi in ultimii 22 de ani in poporul nostru ortodox ! Cati oameni drepti s-au pierdut ? Ce alte popoare au mai facut asa ? Spunem de catolici , de sectanti , dar femeile lor nu-si omoara rodul pantecului ! Se da o atentie prea mare masonilor , facandu-li-se o reclama gratuita !Regele este urmarit de mic , de atunci se vede ce apucaturi are , un presedinte e urmarit mult mai putin !

 21. marius8eu zice:

  Doamne ajuta D-le Dinu, vorbiti frumos, dar fara prea mult folos, iertare.
  Problema se pune altfel, Biserica suntem noi toti (enoriasii) si nu e nevoie sa criticam pe semenii nostrii si atat. Eu unul, care fac parte din biserica am constiinta, ca Hristos s-a rastignit pentru mine. Eu ce fac pentru el? Nu e nevoie sa judec, actionez ca atare. Daca am observat o greseala intr-o anumita biserica, nu mai calc in biserica respectiva. Exemplu concret: la patriarhie a fost saptamana ecumenista de rugaciune. Nici un enorias, daca nu participa la vreo slujba la patriarhie, era un semnal de alarma ca ei au gresit, altfel sunt incurajati sa participe. Puterea este la noi, la enoriasi numai sa fim uniti si sa actionam din plin. Cati dintre noi au scris o scrisoare parintilor care au gresit. Si astfel sa dam dovada ca nu numai unul ci suntem multi (suntem o forta) care doresc sa pastram traditia nedeformata

  Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu,miluieşte-mă pe mine păcătosul

 22. Stefan zice:

  Admin,
  Incerc sa dau de cineva de la ATITUDINI, stiti un nr de telefon in afara de cel de pe siteul lor?

 23. Dinu zice:

  Domnule marius8eu hai sa-ti zic si eu ceva ,constiinta Dumitale e ca iarba si stii de ce ?pentru ca Biserica este totul , daca Dumneata ai o constiinta sanatoasa o ai pentru Biserica si nu pentru Dumitale. Deci daca intradevar iubim Biserica atunci sa ne intalegem ca Harul, unitatea, forta, credinta si toate adevarurile sunt strans unite unele de altele sunt toate intr-un loc. Fiul nu a venit pe pamant fara Tatal si Duhul nu face nimic fara Fiul, totul este la un loc. Daca cineva are indoieli sau temeri a nu actiona impotriva ecumenismului sfatul cel intalept ar trebuii sa fie :Taina Sfintei Treimi. Nu putem accepta ecumenismul , nu ca fugim de el , dar trebuie si actionat impotriva lui. Acest Babilon este o insulta la adresa Sfintei Treimi.

 24. admin zice:

  @Stefan
  scrieti pe atitudini.pv @ gmail . com

 25. Doina zice:

  De ce nu intervine biserica nici acum cand poporul roman este invadat de multe greutati?Trebuia sa fie in fata celor multi ,care fac manifestatie de doua saptamani din cauza saraciei impuse de U.E.si FMI ,iar reprezentantii nostrii aplica cu sfintenie tot ce li se spune.Executa un plan de exterminare a poporului roman si biserica tace.Face o sedinta extraordinara in 15 februarie.Biserica intotdeauna a aservit puterea nu poporul .Rusine.

 26. Ermil zice:

  Sfantul Vasile cel Mare l-a servit pe imparatul Valens cu paine neagra , painea pe care o manca poporul ! Nu s-a lingusit pe langa Valens ! Sfantul Ioan Gura de Aur i-a criticat atat pe imparat cat si pe imparateasa pt faradelegile facute , chiar daca stia la ce se expune ! A suportat inlaturarea si exilul , dar nu s-a lepadat de popor ! daniel ciubotea , nici ieri , nici astazi nu a slujit Sfanta Liturghie ! A”participat” in paraclisul patriarhal ! Nu vrea sa aiba de a face cu norodul ! Si atunci ce pretentie avem de la „ecumenistul sef” !

 27. Ermil zice:

  D-l marius8eu Sa inteleg ca d-voastra sunteti un calator prin biserici ? Mergeti prin biserici sa vanati greseli ? Probabil ca sunteti vreun agent , sau cam asa ceva ! In biserica mergem sa ne rugam , si lucrul acesta trebuie sa-l facem in biserica din care facem parte ! Daca a gresit cineva cu ceva , noi,ce Ce-L stim pe Hristos trebuie sa ii mustram pe ceilalti , nu sa fugim ca niste lasi ! Vom ajunge sa nu mai avem nicio biserica in care sa ne rugam ! Ia aminte , ca sa nu cumva sa smintesti ! Oare tu esti fara pacat ?

 28. Lucia zice:

  Am înţeles că NU TREBUIE să îmi pun nădejdea în oameni, ci în Bunul DUMNEZEU.
  DUMNEZEU este CUVÂNTUL – energie necreată, este DUH, este HARUL de Care zicea pr. JUSTIN.
  DAR ce facem noi, Doamne, cu HARUL TĂU? Ce cerem la Sfintele slujbe? DE CE nu suntem atenţi ce GRĂIM noi, cei ortodocşi, cei spovediţi şi împărtăşiţi şi PREOŢII TĂI?
  Nu pe oameni întreb, ci PE TINE, DOAMNE! Poate faci să mă audă cineva, TE ROG!
  Slavă Lui Dumnezeu pentru toate! Amin! Aliluia!

 29. Marius8eu zice:

  @Ermil
  Eu sunt mai pacatos ca toti, dar nadajduiesc in mila Domnului si incerc sa ma indrept. Pentru mine pocainta inseamna sa nu mai ma intorc la pacat si sa fac canon de buna voie. Sa patimesc aici si u dincolo. Sa stiti ca nu alerg dupa greseli d-asta nici nu doresc sa fac cunoscute greseli din anumite biserici, pentru a nu denigra Bisrica Ortodoxa, una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca. Eu m-am exprimat astfel (recititi mai sus) pentru ca am trait o experienta neplacuta (nu dau detalii). Parintii nostrii preoti se trezesc, numai atunci cand incep sa observe ca biserica lor este goala si nu mai au enoriasi. Nu ajuta doar o simpla avertizare sau mustrare, e nevoie de actionare. Daca considerati ca e suficient sa mustram si in continuare oamenii sa vina la astfel de preotii. Ei au sentimentul ca nu au gresit si sunt acceptati, Si cei care iau atras atentia sunt exceptii de la regula. Va rog sa gasiti dvs alte solutii pentru cazuri asemanatoare de lepadar. Cand asistam la o lepadare, sa incercam sa nu atacam persoana si fapta. E nevoie de mult discernamant si smerenie. Fara jertfa nu se poate face nimic. Nu mai e vreme de povesti si cateheze, din faptele noastre sa iasa adevarul.

  Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu,miluieşte-mă pe mine păcătosul

 30. Marius8eu zice:

  nu atacam persoana, ci fapta. – iertare am scris cam repede si nu am recitit inainte de post

 31. Ermil zice:

  Frate Marius8eu , Esti confuz in exprimare si distructiv in gandire ! Eu am cu totul alta parere ! Cine este fara pacat sa puna mana pe piatra si sa dea primul ! Ce fapta grava a savarsit un preot ca sa indemni credinciosii sa nu mai vina la biserica !? Ceea ce probabil sustii tu , e o migratie a credinciosilor dintr-o parohie spre alta parohie , ceea ce e foarte grav ! Acesta e primul pas pentru atragerea lor spre secte ! Am vazut pe cineva care a plecat de la o biserica la alta si nici nu se mai inchina cand trecea pe langa fosta biserica ! Acum a smintit si pe alti credinciosi , iar ea a ajuns la … penticostali ! A facut bine ? Ce experienta neplacuta ai avut ca sa ai asemenea gandire ?

 32. Dumitru zice:

  OAMENI BUNI ,CITITI CARTEA ”ECUMENISMUL FARA MASCA ” ,VETTI STII CATI MAI MULTI CE NE ASTEAPTA ,DAR SI CUM TREBUIE FIECARE DINTRE NOI SA NE PREGATIM ,DACA IUBIM CREDINTA ,TARA SI NEAMUL CRESTINESC DE 2000 DE ANI !. BINE AR FI PT. INTREG POPORUL SA SCHIMBAM POLITICUL TOT ,CU CEI DUPA 90′ SI A INTARII TARA DIN TOATE PUNCTELE ,DAR IN PRIMUL RAND IN CREDINTA ,PT. A REZISTA LA MARELE TUNAMiii ,/ SIONIST SI MASONIC / .NOI DIN PACATE AVEM DUSMANII IN PROPIA ”GRADINA”,CA INTOTDEA/UNA …? . UMBRA SIONISTA VA PRIVII SI SE VOR DISTRA LA MAREA BATALIE INTRE CRESTINII FARA MINTE ,OAMENII DE NIMIC SI ULTIMA ”SPITA ” , ASA NE CONSIDERA EVROiiii si SIONISTII……? . ISTORIA LEGIONARA SE VA REPETA ,DAR VA FI CE/L MAI LUNG SI PUTERNIC RAZBOI SFANT CU MULTE VIETI PIERDUTE…..??? . ASA ESTE VAZUT DE AUTORUL CARTII ,/ arhim. grec Haralambie Vasilopulos ,puteti scrie numele pe google si veti afla destule info.?/ . DAR RAZBOIUL VA FI IN TOATE TARILE CRESTINE SI IN SPECIAL ORTODOXE.

 33. marinei zice:

  Reblogged this on Blo GÂND.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s