Capcana pentru nationalisti! Ion Coja nu se dezice de masonerie, iar proiectul sau politic, intitulat Lista Nationala, nu exclude participarea masonilor

Ion Coja a fost demascat la sfarsitul lui 2010 ca fiind un sustinator al masoneriei. Declaratiile sale din acea emisiune tv au fost mai mult decat evidente, dar iata ca si in aceste zile isi pastreaza aceeasi orientare. Daca tot face dezvaluiri pretioase ale planurilor sioniste, cum de masonerie are asa o parere incerta, ca sa nu zicem chiar buna. Ca sa fie clar pentru oricine, masoneria este un ordin satanic, facand parte din oculta mondiala, o parte dintre masoni aducand satanei si jertfe umane si este un dusman aprig impotriva Ortodoxiei. Chiar si Ion Coja loveste in Ortodoxie, atacandu-l pe prorocul David. Ca sa nu mai vorbim de elogiul adus papei de la Roma si dictatorului Ceausescu.
Recent a fost intrebat cu privire la declaratiile sale din 2010 si iata cum a raspuns:

Domnule profesor ION COJA, pe Internet a fost reactivata inregistrarea unei vechi interventii a dumneavoastra la OTV, pe tema masoneriei, cu titlul „Ion Coja lauda masoneria”. Chiar ati laudat-o?

Am vizionat si eu acea inregistrare. Nu este o lauda adusa masoneriei! Interventia mea, de cateva minute, avea o motivatie destul de naiva, nu doream sa laud masoneria, ci sa reclam un furt, o escrocherie, al carei autor erau doi masoni. Fusesem atras intr-o afacere cu aparenta onesta, o combinatie in care ceilalti doi parteneri mi-au fost prezentati de domnul Diomid Perciun ca fiind masoni. Iar eu am luat acest detaliu ca pe o garantie de seriozitate. Si ma inselasem. M-am inselat si a doua oara, intervenind in emisiune si sperand ca facand publica situatia respectiva, se va auto-sesiza vestitul tribunal masonic, despre care auzisem ca ar judeca toate abaterile fratilor masoni de la morala, de la comportamentul onorabil etc. Inca mai sper, drept sa-ti spun. Asa cum am sperat si de la organele justitiei „laice”, daca o pot numi asa, unde am reclamat malversatia, dar fara niciun rezultat. In fapt, cunosc doar cativa masoni, unul fiind domnul Viorel Danacu. Am intervenit in emisiune si pentru a spune cateva cuvinte despre domnul Danacu! Am fost coleg de partid cu dinsul in PDAR, un om cu totul onorabil, atacat pe nedrept in acea emisiune. Poate si din pricina dlui Danacu am avut incredere in cei doi masoni! Asa zis „frati” masoni! Frate frate, dar mi-au bagat mana in buzunar! Repet: inca mai sper ca m-am inselat numai in privinta celor doi escroci, nu si in privinta masoneriei. Om vedea!

In concluzie: ce parere aveti despre masonerie? Ii dati nota de trecere?

O astept la re-examinare!… Niciodata nu-i prea tarziu pentru un escroc sa-si revina, sa redevina frate si cu ceilalti semeni!

Ne dati numele celor doi masoni?

Deocamdata, nu. Dar trebuie sa mai fac o precizare: in acea interventie am expus foarte succint si, din pacate, lacunar, o teza la care tin foarte mult: legatura dintre democratie si organizatiile secrete, de tip masonic. Am afirmat in interventia mea ca democratia este un sistem politic care nu poate asigura continuitatea unei politici, a unor programe nationale de anvergura, de lunga durata. Pluralismul politic si alternanta la guvernare afecteza grav continuitatea si stabilitatea societatii. Spuneam in interventia mea de la OTV ca democratia nu poate dura, deci nu poate functiona, decat cu sprijinul unor structuri oculte, secrete, de tip masonic, care asigura continuitatea programelor politice aplicate statului respectiv! Asta poate fi luata drept o lauda adusa masoneriei? Da, se poate interpreta asa numai daca ai o parere buna despre democratie, daca esti multumit de ea cum functioneaza! Dar nu este cazul meu, care nu laud democratia, nu mi se pare sistemul politic cel mai putin malefic, cum zicea Churchill. Si nu sunt deloc multumit de asa zisele binefaceri ale democratiei de care avem parte dupa 1990! Deci nu se poate deduce din ce am spus ca am laudat masoneria! Daca as lauda democratia, implicit as lauda si masoneria!

Atunci criticati-o!

Ca s-o critic, mai mult sau mai putin „constructiv”, ar fi nevoie sa stiu mai multe despre dumneaei! Cunosc putini masoni, oameni onorabili, nimic de zis, minus cei doi! Dar nu exclud nici binele, nici raul! Fireste, m-as bucura sa am dovezi ale rolului pozitiv pentru umanitate al masoneriei, al altor structuri oculte, discrete, secrete si asa mai departe.

Cunoasteti teza ca masoneria, in ultimii 150 de ani, ar fi ajuns sub obedienta unor structuri evreiesti, de tipul Bnai Brith? Ce parere aveti?

Ar fi grav pentru masoni! Ar fi si mai grav daca, in interiorul Masoneriei, le-ar fi imposibil sa verifice aceasta ipoteza! Eu unul insa nu am date destul de sigure si complete ca sa ma pronunt. In Marele Manipulator am tratat acest subiect. Dar as avea cateva amendamente de adus la ce am scris atunci. Revin la democratie. Democratia este o frumoasa iluzie, in cel mai bun caz. Cum a fost in antichitate, cand a fost experimentata cu rezultate dezastruoase: condamnarea la moarte a lui Socrate si Iisus… Au fost decizii luate in mod democratic!… Anticii au renuntat la democratie fara niciun regret! A fost reinventata de masoni in America, apoi in Europa. Vedeti cum functioneaza!

Daca ar fi sa reprosati ceva masoneriei la ce v-ati referi?

La soarta pe care a avut-o masonul Mozart!…

Daca ar fi sa laudati masoneria pentru ceva anume?

Spiritul pasoptist!… Cu mentiunea ca patriotismul acelei generatii nu este un produs eminamente masonic! Masoneria a fost la acea data o frumoasa fratie romaneasca! Nu se compara cu masoneria din care a facut parte I.G.Duca…

Ce recomandati unui tinar: sa intre sau nu in masonerie?

Nu stiu ce sa zic. Nu cunosc cat de adevarata este puterea cea atat de mare a masoneriei, de care vorbeste toata lumea!… Cunoasteti celebrul indemn: sa avem si noi falitii nostri!… E ca la ONU: nu strica sa avem si noi reprezentantii nostri! Cred, totusi, ca masoneria nu se potriveste cu tineretea! Cu elanurile generoase, eroice, ale tineretii. As zice ca masoneria este potrivita pentru persoane trecute de jumatatea vietii. Am auzit ca in masonerie sunt multi ofiteri superiori, magistrati… Sper sa fie la pensie! Sa nu fie activi!…

Oricum, idealul romanesc este altul, este afirmarea pe fata a gandurilor, a intentiilor… Ce-i in gusa e si-n capusa! Romanului nu-i place sa se fereasca, sa se ascunda, sa fie „discret” sau secret. Dintotdeauna am tinut la acest model, l-as numi modelul romanesc al voiniciei: Cine-i tinar si voinic Umbla noaptea pe colnic Fara par, fara pistoale, Numai cu palmele goale!… Stiu bine ca acest model nu functioneaza in toate comunitatile, nu este agreat in toate culturile si traditiile! Nu este destul de eficient, dupa mintea unora, probabil!

Apropo de eficienta: In romanul Vin Americanii ati propus o interpretare inedita a confruntarii dintre David si Goliath. Am impresia ca se explica interpretarea dumneavoastra prin preferinta pe care vad ca o aveti pentru acest model al „voiniciei”. Ati vrea sa-l aplicati la momentul biblic atat de cunoscut, caruia i-ati dat alta interpretare? Interesanta, dupa parerea mea.

Da! S-a zis ca David l-a invins pe Goliath prin inteligenta!… O enormitate! Inteligenta nu inseamna viclenie si incalcarea regulilor! Caci asta face David! Regula, la acea data, era ca lupta sa fie voiniceasca, in contact nemijlocit cu adversarul. Puneai mana pe adversar si-l doborai, daca erai in stare! De aceea Goliath se mira de David ca intra in arena, in ring, cu o prastie asupra lui. „La ce-ti trebuie, prietene?! Prastia este facuta ca sa tragi cu ea in fiare salbatice!”… David nu-i raspunde la intrebare. Nu putem deduce de aici ca era mai dotat intelectual decat uriasul Goliath, ci ca era viclean, gasise un subterfugiu prin care sa evite contactul cu adversarul. Sa evite lupta voiniceasca! Pentru prima oara in istoria omenirii, lovitura voiniceasca, a bratului incordat, este inlocuita cu lovitura de la distanta: cu prastia! Precursoarea arcului, a armelor de foc, a rachetelor balistice intercontinentale. In copilaria mea, cand ne bateam intre noi doua mahalale, era regula sfinta sa nu utilizam prastia, pe care o aveam fiecare in buzunar, dar trageam cu ea numai dupa vrabii sau ciori! Sau sa arunci cu pietre!… Ne luptam numai cu sabiile… Imi place sa cred ca era o regula veche de cand Tomisul!

Ce face David este similar boxeurului care intra pe ring cu o piatra in buzunar, iar cand gongul anunta inceperea luptei scoate piatra din buzunar si-l pocneste cu ea pe adversar in frunte!… Asta a facut David al nostru!

Iar sunteti anti-semit!

Nu m-as mira sa se gaseasca vreun natarau sa vada asa lucrurile!… Ca sa-l linistesc, o sa-i spun ca, la Discovery, l-am auzit pe un arheolog din Israel, evreu, spunand ca nu exista nicio dovada arheologica a existentei lui David…

Da, acea confuntare este istorica, dar in sens negativ. Ea marcheaza momentul cand debuteaza in istorie viclenia ca substitut al fortei. Prin viclenie, prin arme, aschimodia il poate infrange pe voinicul voinicilor, fie cu prastia, fie cu cutitul infipt in spate, fie cu glontul ucigas!… Imi pare rau de Michelangelo! E lucru sigur ca David nu arata asa cum l-a imaginat marele sculptor!… Mai degraba Goliath va fi aratat asa de mandru, de vajnic!

Care este legatura dintre masonerie si pledoaria dumneavoastra impotriva lui David!

Nicio legatura, prietene! Tu ti-ai adus aminte de cartea mea, de o pagina la care si eu tin si pe care am scris-o cu gandul si la Cervantes, care, in Don Quijote are cuvintele cele mai aspre pe seama celor care au inventat si folosesc armele de foc!…

Problema masoneriei nu rezida in faptul ca este sau ar fi o societate secreta! Ci ma intreb cat de mari sunt secretele masoneriei fata de propriii ei membri? Bunaoara, ei intre ei, masonii pot sa afle daca este sau nu adevarata povestea cu subordonarea masoneriei fata de alte structuri, indiferent daca aceste structuri sunt sau nu eveiesti?

In concluzie?

Ce concluzie?!… Ma rog, imi vine in minte o intrebare: masoneria din Romania, ca ONG de interes national, cum a fost clasificata de guvernul Adrian Nastase, s-a pronuntat asupra proiectului Rosia Montana? Acest proiect este un bun test pentru a cunoaste disponibilitatea unei persoane, a unei organizatii, de a fraterniza cu poporul roman, cu viitorul romanesc al Romaniei. Ce stii? Care este pozitia masoneriei romanesti fata de acest proiect criminal? Criminal, dar al naibii de tentant pentru cei a caror patrie nu este in Romania!

As sugera masonilor din Romania sa ia atitudine fata de Rosia Montana in numele masoneriei, sa-si faca publica atitudinea si sa actioneze in consecinta, fie si pe cai mai discrete. Dar eficiente! Ar fi un gest care ar lamuri statutul masoneriei din Romania.

O ultima intrebare: pe LISTA NATIONALA vor putea fi inscrisi si masoni?

Nimeni nu va fi inscris pe LISTA pentru ca este mason! Dar nici nu va fi exclus de pe lista pentru ca este mason! Altele sunt criteriile, mai citeste atent inca o data textele noastre deja puse in circulatie! Umbla sanatos, prietene! … Era sa zic frate! Ne dadeam de gol!… Ptiu!

27 ianuarie 2012. A consemnat PETRE BURLACU

Cititi si:

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Capcana pentru nationalisti! Ion Coja nu se dezice de masonerie, iar proiectul sau politic, intitulat Lista Nationala, nu exclude participarea masonilor

 1. Mos Ioan zice:

  Profesore Coja te-am prins cu ratza în traista……
  Esti mason, te-au pacalit „fratii”, te credeam mai inteligent…..
  Neamul Românesc are nevoie de un Barbat demn, cu dragoste si frica de Dumnezeu, gata sa se sacrifice pentru Domnul Dumnezeul si Mântuitorul nostru Iisus Hristos si pentru români, ceea ce, Profesore, nu este cazul matale….
  Jalnica viata ti-ai ales…..îti plâng de mila.

  Patria este în pericol! De aceea, sunt chemati toti cei iubitori de Hristos si de neam ( adevaratii patrioti ), sa se uneasca pentru salvarea României cotropita de cei ce L-au rastignit pe Domnul!

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

 2. dan ciprian zice:

  Acceptand compromisul si primind ajutor de la persoane a caror aparteneta este contrara spiritului romanesc ce se contopeste cu ortodoxia,nu facem altceva decat sa introducem sarpele la san.Am observat la multi dintre noi tendinta paguboasa de a se asocia cu grupuri cat mai numeroase in speranta ca asta ii va aduce legitimitatea.Nu este asa,calitatea nu include obligatoriu cantitatea,dar in momentul in care ai un nucleu cu adevarat de calitate va veni si cantitatea,cu diferenta ca va fi orientata corespunzator spre calitate.Pe d-l Coja sa-l ajute Dumnezeu!

 3. Pr Timotei zice:

  ce fel de om esti domnule Coja, daca nu stii cum sa te pronunti in privinta masoneriei?
  Pai nu iti este clar? Masoneria este religia satanei, camuflata. Nu poti fi si ortodox si mason in acelas timp! Cine crede ca poate si si mason si ortodox sa stie ca e doar mason, sa lepadat de ortodoxie. Pentru ca masoneria este o suprareligie, deci o religie gnostica, pagana, sionista. Este un koctail religios pentru toate gusturile, un relativism mistic. Ce are legatura cu religiile de misterii. Cel mai mare dusman al Ortodoxiei este masoneria, cea care a introdus erezia ecumenista, produsul masoneriei.

 4. rufin liban zice:

  Au fost şi nişte chestii de retorică jongleriile ălea cu masoneria, iar finalul evident şugubăţ. Cînd avem de-a face cu un spirit mai acid şi mai suplu decît cel comun, tonul unor astfel de întrebări, stoarcerea cu orice preţ a unei solemne delimitări sunt exact vectorii acestui tip de răspunsuri; uşor ambigue, derutante, în doi peri. Omul e filolog; trebuie să fii atent mai cu seamă la „estetica” întrebării decît la conţinutul şi la buna ei credinţă. La întrebarea cam ultimativă: „te lepezi de satana?”, nu poţi răspunde decît contrariant: „Posibil…” . Sunt oameni sensibili la tenta de interogatoriu a unor interpelări. Cred sincer că Miron Cosma ar fi răspuns mult mai îndestulător în acest caz.
  Mie unuia, răspunsurile nu mi-au părut a face dovada unei complicităţi serioase cu masoneria a profesorului. Mai degrabă am înţeles că expectativa lui e în esenţă o pîndă. Pînă la urmă singuri se vor trăda, vizibil, de netăgăduit, în plină zi. Nu pe presupuneri, nu pe intuiţii, nu pe baza unor texte. Atît în ochii lui, care aşteaptă o dovadă personală a insanităţii acestei „societăţi filantropice” cît şi în ochii celorlalţi, care aşteaptă şi ei dovada limpede a malversaţiunilor anti-româneşti de ieri şi de azi urzite în acele văgăuni antihristice. Veţi spune: ce ne mai trebuie dovada, nu sunt suficiente dovezi? Iar eu răspund: nu. Încă nu. E nevoie de dovada care să-i facă praf.
  Nu trebuie respins profesorul. Aveţi răbdare.

 5. Stefan zice:

  Personal,il resping.

  Nu pricep cum vine treaba asta… adica cica este profesor om citit si destept cica dar este incapabil sa faca o delimitare incredibil de simpla intre bine si rau?
  Este incapabil sa diferentieze chit ca a ajuns la o varsta la care se presupune ca a a vut loc deja ‘ coacerea la minte’ ?

  Dar vedeti, de fapt, problema nu se pune asa… nici desteptaciunea nici inteligenta nativa nu fac un om sa simta si sa gandeasca drept, ele sunt doar un fond.

  In concluzie,dumnnealui se gaseste de partea cealalta a liniei – fiind inamic Lui Hristos, deci si noua pacatosii.

 6. admin zice:

  @rufin liban
  pentru simplul fapt ca masoneria are o ura de moarte fata de Ortodoxie, trebuie respinsa din start… iar acest „roman” ar accepta masoni in formatiunea sa politica.. deci, trebuie evitat si el cu toata convingerea

 7. . zice:

  acest gen de individ este mult mai periculos decat un mason declarat
  de la un asemenea personaj care lasa loc la interpretari de tot felul, si de la care aveam pretentii, ma dezgusta mai mult decat un jidan mason neocomunist declarat !
  e mult mai periculos !
  e o vorba inteleapta care zice pazeste-ma Doamne de preteni ca de dusmani ma apar singur

  f actuala zicala !
  un trecator….

 8. Mos Ioan zice:

  @rufin liban

  Ce vorbesti dom’le???!!!
  Profesorul Ion Coja trebuie respins categoric si definitiv. Sunt atâtea documente care pot fi studiate si care arata clar nocivitatea acestei secte satanice. Masonii sunt niste serpi veninosi care împrastie venin si lasa praf si pulbere pe unde trec…. Profesorul Coja este mason, sper ca este constient de ceea ce a facut când a intrat în rândurile masoneriei. Adica s-a vândut dracului.
  Asa ca dle.”rufin liban” mai lasa-ne pe noi cu toti astia care se dau mari patrihoti, iar în realitate sunt dusmani ai Neamului.
  Ma voi ruga Domnului sa-i lumineze mintea atât profesorului Coja cât si celorlalti vicleni!
  Pacat de anii care i-a irosit studiind…..a studiat si a ajuns sluga întunecatilor…..
  Mai bine i-ar fi lui sa se apuce de munca câmpului, are mari sanse sa se lumineze…. sa se roage Bunului Dumnezeu si sa munceasca pe câmp pentru a-si asigura hrana zilnica…… iar daca este destept va iesi din aceasta secta satanica si astfel îsi va mântui sufletul. Amin!

 9. Pr Timotei zice:

  ce fel de om esti domnule Coja, daca nu stii cum sa te pronunti in privinta masoneriei?
  Pai nu iti este clar? Masoneria este religia satanei, camuflata. Nu poti fi si ortodox si mason in acelas timp! Cine crede ca poate si si mason si ortodox sa stie ca e doar mason, sa lepadat de ortodoxie. Pentru ca masoneria este o suprareligie, deci o religie gnostica, pagana, sionista. Este un koctail religios pentru toate gusturile, un relativism mistic. Ce are legatura cu religiile de misterii. Cel mai mare dusman al Ortodoxiei este masoneria, cea care a introdus erezia ecumenista, produsul masoneriei.

 10. roman zice:

  rufin liban says…
  Nice try buddy zice englezu’!
  Pi romaneste: Las-o jos ca macane!”

 11. Pingback: ATENTIE LA ION COJA! Nu se dezice de masonerie, iar proiectul sau politic, intitulat Lista Nationala, nu exclude participarea masonilor … « Saccsiv's Weblog

 12. rufin liban zice:

  Dom-le, e mason sau nu-i mason? Am citit o carte cu copertă neagră: „Legionarii noştri”, faină, cu o contribuţie de luat în seamă la desluşirea asasinării lui Iorga. L-am văzut corectîndu-l pe Dogaru cînd acesta dădea în brusturi. Mi-e greu să cred că disponibilitatea pentru „fraţi” e altceva decît o figură de stil. Adică ceva de genul: poate să vină şi dracu, dar să fie robul lui Dumnezeu. Dar poate aveţi dreptate. Am zis şi eu o vorbă, n-am dat cu paru.

 13. a_treia_cale zice:

  Domnilor

  Este forțată concluzia la care se ajunge – Ion Coja, capcană pentru naționaliști. Este o concluzie
  la care s-a ajuns după o citire superficială a interviului, aș spune chiar că este reavoință. Ce vreți să spuneți când puneți între ghilimele naționalist și român, când vă referiți la profesor? În toate cuvintele profesorului, se face referire numai la masoneria autohtonă. Este dacă vreți, exprimarea speranței că românii care au ales să facă parte din masonerie nu sunt total pierduți și, mai devreme sau mai tîrziu, vor fi recuperați.

  Trasă de păr este și concluzia că ar ataca ortodoxia, prin acea parabolă legată de David. Nu vă faceți că nu înțelegeți la ce se referă.
  Cel mai trist lucru este vrajba asta între naționaliștii români. Sunt grupuri și grupuri, care vor să fondeze mișcări și partide. Unul e mai naționalist decât celălalt. Curat Caragiale în naționalismul românesc. Unii se mai luptă și azi cu comuniștii. Unde or mai vedea ei pe vreun român de azi citind Marx, Engels și Lenin?
  Este nevoie de unitatea celor care ne iubim Tara și Neamul. Și este nevoie de acțiune. Iar pentru acțiune, avem nevoie de o evaluare realistă a stării de lucruri din Țară. Iar asta o pot face oamenii cu picioarele pe pământ. Este mai mult dacât evident că sunt forțe care nu doresc coagularea nucleelor naționaliste. Dezbinarea dintre naționaliști fericesc aceste forțe.

 14. admin zice:

  @a_treia_cale
  Masoneria promoveaza ecumenismul si sincretismul religios, boli gravecare afecteaza Biserica. Macar acest minim de cunostiinte sa-l aiba Ion Coja. Dar ma indoiesc ca nu stie de asa ceva… Nu e in niciun caz un reper pentru romani! Daca vreti un reper, cititi ce zice Parintele Justin. Sfintia sa ar trebui sa fie factorul de unitate al nationalistilor si al ortodocsilor din Romania. Dar din liderii, asa-zisi nationalisti, prea putini se sfatuiesc cu Parintele. Asta spune tot.

 15. a_treia_cale zice:

  @admin
  Cu siguranță că Părintele Justin este un reper. Și va rămâne un reper pentru mult timp. Este Înțeleptul nostru din munți.
  Referitor la Ion Coja – nu este vorba de a fi reper. Nici măcar lider naționalist. Este vorba de un intelectual care are o orientare naționalistă. Foarte rari oameni de ăștia în ultimii 20 de ani. Majoritatea intelectualilor, dacă nu toți, au îmbrățișat într-o voioșie curente de gândire și acțiune total potrivnice poporului nostru. Unii dintre ei au și fost ani la rând chiar repere … De asta un intelectual care merge pe calea naționalismului, trebuie încurajat și nu lovit. Intelectualii au de obicei discursuri mai nuanțate, asta e. Nu o să avem prea repede printre noi un alt Eminescu, tranșant și necruțător. Și nici generația de tineri intelectuali din perioada interbelică ce au activat în mișcarea legionară. Acum suntem destul de săraci, din acest punct de vedere.

 16. Romeo2110 zice:

  Imi povesta cineva care a stat sub gloante in Bucuresti in noaptea de 31 dec 89, care a incasat la greu bastoane de la mineri (13-15 iun 1990) ca a continuat sa lupte se sa spere ca prin politica va putea face ceva pentru neam si pentru credinta.
  A ajuns in niste foruri de decizie de nivel mai inalt la un momentdat, si a spus ca pentru a continua activitatea politica trebuia sa fie tradator de neam si tara. Insist: este vorba de un om care si-a riscat viata in noapte de 21 dec 89 in Bucuresti, intr-un moment cand putini dadeau sanse revolutiei.

  Prin anul 1997, senatorul Radu Timofte -ulterior director SRI- atragea atentia public si cu exemple de nume sonore (http://web13.net/2008/lojile-masonice-si-politica-din-romania/), asupra faptului ca masoneria intra in structurile de conducere ale statului, ca aceata reprezinta un perocol pt securitatea nationala. Ulterior a intrat in masonerie iar 2009 a murit de leucemie la 60 de ani.

  Senatorul Pruteanu, care a avut o atitudine demna in perioada guvernarii CDR impotriva jafului din economie, a intrat in masonerie si a murit de inima cativa ani mai tarziu. Tot de leucemie a mrit – cu zile – si senatorul Antonie Iorgovan, parintele Constitutiei, care a afirmat explicit pe TVR 1 ca in Romania Constiturtia pe care a elaborat-o nu permite existenta masoneriei. A insistat: nu dati interpretari, pt ca formularile pe care le-am vacu nu permit portite pt ca masoneria sa functioneze legal.

  Parintele Ioanichie Balan in cartea Calauza ortodoxa in familie si societate afima ca ortodoxul care vrea sa faca politica trebuie sa aiba o binecuvantare de la duhovnic si ca este foarte riscant sa faci asta.

  Mi sa parut ca Dl Coja sufera mult pt situatia poporului roman, care s-a deteriorat constant in ultimii 20 de ani. Posibil sa creada ca poti sa faci ceva bun din interiorul masoneriei; posibil sa nu aiba repere dogmatice. Mare pacat de situatia in care a ajuns….

 17. alexandru zice:

  Tarfa moscovita a deturnat atentia poporului roman de la pericolul rus si de la infiltrarea KGB-istului Iliescu la conducere sub pretextul ca ne apara tara de vanzare prin agitarea aiurea a falsului pericol maghiar de catre securisti romani (Coja, organizatia vanduta pana in maduva Moscovei numita „Latra Romaneasca” (sic!) si gasca turbata de vadimoti care din lingaii neconditionati ai bolsevicilor devenisera peste noapte aparatorii Romaniei Mari). Coja este un mercenar care a distras lumii atentia de la faptul ca zdreanta imperiala de la Kremlin isi schimba uniforma pe sutana si potcap. Acum voi sunteti victimele celuilalt plan – curva imperiala moscovita se aliaza cu curva imperiala bizantina, platindu-i datoriile la UE si pavand prin semanarea de neincredere distrugerea celei mai pretioase pietre din cununa ortodoxiei – ortodoxia latina, bolovanul tare care le sta in gat tzarilor ca sa nu poata pune mana pe credinta si s-o transforme in sluga puterii lumesti de la Kremlin. Numai noi suntem latini si ortodocsi, si numai noi putem converti la credinta latinii rataciti, si curva rosie spumega de furie si a urzit toate necurateniile posibile ca sa atace ceva ce nu fusese atins: dupa Revolutie cea mai de incredere institutie la noi era biserica. Ei bine, daca biserica romana dreptmaritoare converteste catolici, cu visul rusesc de panslavism european s-a terminat. Asa ca au platit de urgenta cat trebuie hamesitei de la Atena, care suspina dupa era bizantina dupa ce ea siesi si-a fost surpare, si amandoua latra ca ortodoxia de la Bucuresti nu e cum trebuie. Asta fiind noul plan ca sa ajunga Putin si urmasii lui stapanii crestinismului dreptmaritor, si tarfele cu potcap care s-au vandut prin simonie puterii lumesti – stapanii cu mitra si toiag ai tuturor dreptcredinciosilor. ATI POMENIT VREUN IERARH RUS ALES? a intrebat raposatul Parinte Adrian Fageteanu? Intreb si eu: pe vremea tarilor, cand aveam acelasi calendar de care se impiedica azi, a venit vreo mila pentru romani de la rasarit de Nistru? Da, sigur. Ierarhii lor blanzi, buni si de Hristos iubitori au binecuvantat hoardele cazacesti care si-au ales ca deviza „le lasam romanilor numai ochii cu care sa planga”. Acum 15 ani daca pomenea cineva ceva de rau de Coja, Romania Mijlocie si Latra Rromaneasca era acuzat cu spume la gura ca tradeaza patria. FACETI OCHII MARI CINE E DUSMANUL DE SECOLE SI O SA VEDETI DE CE SUNTEM ISPITITI SA SUBMINAM INCREDEREA IN POLITICIENII OSTILI MOSCOVEI SI INCREDEREA IN IERARHII BISERICII, PENTRU CA DUPA ASTA SARCINA RUSILOR DE A PUNE CIZMA PESTE NOI VA FI SIMPLA. Iar cat despre aliatii lor greci – ei au adus masoneria in Principate, ei sunt sculele spurcate ale Fanarului si ei sunt cei care o istorie intreaga au privit crestinii romani de sus, ca ei sunt ortodoxia mai cu motz. Ati auzit de un roman persecutand vreodata un grec? Eu nu. DAR AM AUZIT GRECI ASUPRIND CALUGARII ROMANI DE LA ATHOS SI SCRIIND IN FITUICILE LOR ASA-ZIS ORTODOXE „SA RUPEM PICIOARELE VALAHILOR”. Ati auzit de vreun sef de erezie roman? Eu nu! Daca insa am avea cate o suta de euro de fiecare ereziarh rus, am putea plati datoria externa a Romaniei. Si ei vin sa ne invete pe noi, rusii fara un cuvant de smerenie despre rautatile lor indracite si grecii fara un cuvant fratesc de multumire pentru cat au supt japitele lor avutia noastra si pentru cat aur si argint romanesc a tinut Athosul viu cand ii rupea foamea si ii calca cizma turcului. Nu va creste smochina in ciulini! V-au inoculat cu teama de erezii, teama de masonerie, teama de surparea ortodoxiei (ce ratacire, ortodoxia NU POATE FI SURPATA) si intre timp, intr-o atmosfera de babilonie si neincredere a tuturor contra tuturor, Moscova, cu ajutorul patriotismului vostru rau inteles si cu scule precum Coja si alti vanduti distruge increderea romanilor in conducatori si in biserica, culmea, in numele apararii lor. TREZIREA! Numiti-mi un francez, englez sau german care s-au atins de ortodoxie. Nu cunosc niciunul. Daca ar trebui sa avem cate o suta de euro de fiecare rus sau bolsevic inoculat de rusi care a distrus ceva in biserica noastra, am plati si datoria noastra externa si a grecilor. NU POT CRESTE STRUGURI IN MARACINI. De acord ca exista masoni infiltrati peste tot, EXCELENT, DE PE VREMEA MAVROCORDATILOR I-AU INFILTRAT GRECII. De acord ca UE nu ne vrea binele, dar nu ne va salva satana de la Moscova nici curva moarta inglodata in datorii de la Atena de satana de la Bruxelles. SI MAI INTREB CATA LIPSA DE CREDINTA PUTETI AVEA SA NU INTELEGETI CA NU DANIEL SI BENEDICT VOR OPERA INTOARCEREA CATOLICILOR LA ORTODOXIE CI CAPSUNARII ROMANI DIN SPANIA SI ITALIA SI AMARATELE LOR DE PAROHII IN EXIL. Atata lipsa de optimism aveti incat sa credeti ca ne-a scos Dumnezeu de sub robia lui Faraon care ne punea sa trudim la caramizi (Casa Poporului…) si ne impiedica sa ne exercitam credinta, numai ca sa ne arunce la mai rau? Ca noi nu suntem vrednici e bine sa credeti, dar sa credeti si ca El vrea sa ne faca vrednici. Altfel ce veti face, stam jos, plangem si asteptam sfarsitul? ORTODOXIA VORBITOARE DE LATINA NU POATE PIERI. Este exact atat de simplu, fratilor. Incetati sa vorbiti hula asupra ierarhilor, chiar daca au vreo vina, ca ei sunt oameni trecatori, si vor muri greselile lor odata cu ei DACA VOI PUTETI CREDE CA MISIUNEA LUI DUMNEZEU E MAI MARE DECAT RAUTATEA OMENEASCA. Daca nu credeti asta, deja ati pierdut ortodoxia si va inchinati numai aparentelor !

 18. puscasu vlad zice:

  la noi masoneria e o vrajeala ieftina.Si-au tras securistii masonerii si clubuletze si nimeni nu-i recunoaste pe plan mondial.Ion Coja la fel,nu-i recunoscut de nimeni.Doar isarescu,mihai tanasescu si inca 2,3 sunt masoni in Romania de Malta,in rest apa de ploaie si vrajeala sa se bata cu caramida in piept ce tari sunt ei!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s