Fratii basarabeni din diaspora fac apel la protest impotriva armatei de ocupatie ruse

STIMATI COMPATRIOTI DE PRETUTINDENI,

Dupa cum se stie, anul 2012 a debutat, pentru noi, destul de rau. In zorii primei zile a anului, tanarul Vadim Pisari, originar din satul Parata, raionul Dubasari, in varsta de numai 18 ani, a fost impuscat mortal de armata rusa, ce se afla ilegal pe teritoriul Republicii Moldova. Motivele invocate s-au dovedit false. Motivul real ni-l spune bunul simt, ni-l spune istoria, ni-l spune conditia de ocupat, in care se gaseste o parte din Neamul nostru.  Este, deja, prea mult! Asistam de foarte multa vreme la impunerea unei indentitati straine, arestarea celor ce indraznesc sa comenteze acest lucru, persecutarea copiilor care-si fauresc un viitor bazat pe istoria bunilor si strabunilor lor. Am inghitit cu amaraciune toate aceste comportari nedemne pentru lumea in care traim, insa uciderea miseleasca a tanarului Vadim Pisari, a intrecut toate limitele de acceptabilitate.  Pentru acest motiv s-a hotarat, de comun acord, sa protestam pasnic impotriva Federatiei Ruse.

Pe data de 21 Ianuarie 2012, intre orele 1:00 si 3:00 dupa amiaza, comunitatea noastra a primit aprobarea legala de a protesta in fata Misiunii Permanente la ONU a Federatiei Ruse, de la intersectia strazii numarul 67 cu Lexington Avenue.  Facem apel catre toti cei ce simt drama familiei Pisari si a Neamului nostru, in general, sa participe la aceasta actiune. Vom depune o petitie la Misiune in care sunt expuse ingrijorarile si cererile noastre umanitare.

Mentionam ca suntem gata de a protesta fata de orice stat al acestei lumi care ar aduce prejudicii integritatii noastre, indiferent care ar fi acel stat.

In acelasi timp, sugeram intregii Diaspore sa initieze astfel de demonstratii prin care sa constientizam opinia publica internationala despre conditiile in care o mare parte dintre noi isi duce traiul, acasa, la bastina.  Destul cu minciuna, destul cu falsul, destul cu armata de pacificare rusa, destul cu ”Sfanta Rusie”!

Bunul Dumnezeu sa binecuvanteze Statele Unite ale Daciei Eterne!
In numele comitetului organizator semneaza:
Florin Carlan
Nicolae Popa
Andrei Guzun
Alexandru Gotea

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Fratii basarabeni din diaspora fac apel la protest impotriva armatei de ocupatie ruse

 1. Mos Ioan zice:

  Rugaciune pentru Anul Acesta
  de Parintele Calciu Dumitreasa Gheorghe
  Dumnezeu sa-l odihneasca cu Sfintii Sai!

  Iata ce ne sfatuieste Parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa: Deoarece un duh rau pluteste peste tara noastra si vrasmasi din afara si dinlauntrul ei lucreaza cu vrasmasul cel mare pentru nefericirea neamului românesc, propunem aceasta rugaciune care sa se rosteasca în fiecare Miercuri si Vineri si la fiecare Sfânta Liturghie. Iar cei ce au mai multa râvna pentru tara si neam, s’o faca zilnic, atât în tara, cât si în afara hotarelor, oriunde un Român traieste si se roaga pentru Biserica, tara si neamul lui.

  RUGACIUNE

  În numele Tatalui si al Fiului si al Sfântului Duh, Amin! Prea Sfânta Treime, Parinte, Fiule si Duhule Sfinte, certat-ai neamul acesta al nostru cu ploi înmultite, apoi cu seceta si calduri si în urma cu grindina. Au flamânzit copiii tai, Doamne, au pierit batrânii de mustrarea Ta si rodul grânelor si al muncii nostre s’a uscat sau a putrezit prin mânia Ta. În multe feluri ai mustrat, Stapâne, pe poporul Tau, pe tineri si pe batrâni, pe voinici si pe copilandri, caci toti am gresit înaintea Ta si ne-am abatut, am calcat poruncile Tale si de dreptatea Ta nu ne-am adus aminte. S’a umplut paharul rabdarii Tale si rautatile noastre s’au înmultit mai mult decât grindina si seceta cu care ne-ai cercat. Ca niste fii ratacitori ne-am îndepartat de Tine, dar astazi ne întoarcem asemenea Fiului risipitor si strigam catre Tine din adâncul inimii noastre îndurerate: Dumnezeul parintilor nostri, care ai trimis harul si paza Ta peste înaintasii nostri si precum în vremurile grele ale neamului nostru ai ridicat la nevoie barbati vrednici care au luat pe umerii lor greutatile poporului, asa ridica si acum un barbat cu suflet mare, gata de orice sacrificiu prin care sa se rascumpere pacatele poporului nostru înaintea Ta, Stapâne.

  Da-i harul Tau, pune în el virtutile ceresti pe care le dai celor care te iubesc pe Tine si da-i binecuvântarea Bisericii Tale întemeiate pe sângele iubitului Tau Fiu.

  Fa-l pe dânsul fiu adevarat al Bisericii ortodoxe, binecuvântat de ierarhi si iubit de popor ca, deplin luminat cu lumina cunostintei Tale sa duca neamul acesta al Tau, Doamne, pe drumul salvarii din necazurile în care propriile pacate l-au scufundat, spre Soarele Dreptatii, Rasaritul cel de Sus, Domnul si Mântuitorul nostru Iisus Hristos.
  Sfânta Maica a lui Dumnezeu, ajuta neamul si tara noastra! Toate puterile ceresti, aparati pamântul tarii noastre de navalirile vrasmasului vazut si nevazut. Toti sfintii, rugati-va lui Dumnezeu pentru noi!

  Frati români de pretutindeni sa ne rugam toti ca sa plece de la cârma României banditul Traian Basescu si de la cârma Rep. Moldovei banditul Vlad Filat. Acesti doi ticalosi, împreuna cu ticalosii din jurul lor, au adus în tinuturile noastre românesti toata spurcaciunea pamântului, adica: homosexualitate, pornografie, pedofilie, avorturi, eutanasie, droguri, incest, salarii de mizerie, hrana otravita, etc., sugând, astfel, sângele Neamului Românesc.
  În loc sa faca totul pentru stoparea acestor mari crime, acesti presedinti nedemni încurajeaza si accepta întinderea acestor plagi ucigatoare.
  Trebuie sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa plece acesti banditi si în acelasi timp sa protestam!
  Jos cu aceste lichele de la cârma Neamului Românesc!

  Sa ne rugam pentru sufletul lui Vadim Pisari si pentru sufletul tuturor celor care au luptat pentru Adevar si Dreptate!
  Afara cu armata criminalului Putin, din Basarabia noastra, a tuturor românilor!

 2. Psalmul 50 zice:

  Fratilor, sa ne aducem aminte de ranile Mantuitorului. Ce vedem decat numai rauri de sange?
  Asadar, si noi vom fi nevoiti sa varsam sange, pentru ca fara varsare de sange nu se infaptuieste nimic. Priviti si la jertfa Sfintilor Brancoveni.

  Astfel si noi ne vom mantui, prin lupta si varsare de sange.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu! ……intarindu-ne cu curajul mucenicesc.

 3. cadrian79 zice:

  tot ce scris trebuie sa se intample dar noi putem ruga pe Dumnezeu sa nu vina inca prigoana sau sa ne intareasca in vremuri de prigoana

 4. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (18.01.2012) « Saccsiv's Weblog

 5. basil zice:

  -ce stiti am auzit ca cine se roaga la mormantul parintelui Calciu Dumnitreasa si al maicii Heruvima (omorata de masoni ) primeste izbavire de patimi ??????

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s