In intuneric isi fac aparitia fortele raului. Jandarmeria face uz de forta contra propriului popor

Indemnul nostru este să nu se participe noaptea la nici o demonstraţie; Evanghelia spune: Că tot cel ce face rele, urăşte Lumina; şi nu vine la Lumină, ca să nu se vădească lucrurile lui. (Ioan 3:20)

Un exemplu groaznic de ce se poate intampla noaptea putem vedea in filmul de aici.

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la In intuneric isi fac aparitia fortele raului. Jandarmeria face uz de forta contra propriului popor

 1. lica zice:

  24 Ianuarie – Piata Victoriei, miting urmat de mars asupra Televiziunii Antiromane si Antinationale
  – In atentia tuturor participantilor din partea Societatii civile –

  Doamnelor si domnilor, membri ai Consiliului National al Societatii Civile,
  Ceea ce se întâmplă în aceste zile, în Capitală şi în toată ţara şi, sperăm să continue până în 23 ianuarie, se numeşte “Pregătirea de artilerie”. Noi, semnatarii Programului de acţiune numit Platforma Civică, am anunţat încă din 7 octombrie, la mitingul organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Muncii Decente, că sporirea nejustificată, ca număr şi cuantum a taxelor şi impozitelor, creşterea la fel de nejustificată a preţurilor, scăderea dramatică a veniturilor, creşterea nesimţită a sumelor datorate la întreţinere, pe fondul lipsei de bani după sărbătorile de iarnă, restrângerea accesului la medicamente şi actul medical pentru majoritatea românilor, vor scoate lumea în stradă în ianuarie 2012, momentul culminant fiind atins după 20 ianuarie. Ca atare, SCMD a anunţat încă din 7 octombrie, că îşi asumă, în cadrul şi pentru toţi membrii Consiliului Naţional al Societăţii Civile, format astăzi, deocamdată, din 103 sindicate (independente sau organizate în federaţii) şi ONG-uri (fundaţii, asociaţii, uniuni) organizarea manifestărilor de protest din 24 ianuarie.
  Incercând dezamorsarea evenimentului, prin devansare şi provocări menite să-i permită înăsprirea legislaţiei, cel autoales preşedinte al României a hotarât să deschidă, la cacealma, o partidă de poker cu naţiunea. Antrenat de o echipă specializată în diversiune, evident străină, cu ani în urmă, a recurs la teoria “supapelor”, lăzăroii lui chemând lumea dezorganizat, pe grupuri mici, în devans, prin utilizarea Internetului, să-şi exprime nemulţumirea, dar … a pierdut! Reluarea în mic a scenariului Decembrie 1989 a eşuat, pentru că Raed Arafat nu este Laszlo Tokes ci un profesionist şi un umanist autentic, de mult bun simţ, iar în stradă s-a manifestat şi continuă să se manifeste disperarea unei întregi naţiuni şi ura în cea mai pură stare. O ură îndreptată nu împotriva unei persoane sau a unui grup de persoane, ci, instinctiv, împotriva unui REGIM CORUPT SI ANTINATIONAL care trebuie să dispară!
  Ziua aleasă a fost, ca de obicei, o zi cu semnificaţii – 13 ianuarie, aşadar o zi a ghinionului. Ghinion pentru ei , nu pentru noi!
  Incă din 13 ianuarie, televiziunea antinaţională, prin TVR Info, a anunţat că la toate manifestările, în toate oraşele, participă membri ai SCMD. Sigur că participă, dar nu organizat şi ca urmare a unui plan, ci individual, ca cetăţeni ai României, mai disperaţi poate decât toţi ceilalţi, pentru că, încălcându-se “Principiul speranţei legitime”, au fost îndemnaţi să se îndatoreze la bănci, pe motiv că au stabilitate financiară iar astăzi veniturile lor au fost făcute ţăndări. Dar noi avem educaţie militară, ştim cum se organizează şi se duce o bătălie, drept care, îmbrăţişând propunerea venită de la Filiala 1 Craiova a SCMD, solicităm pe această cale, tuturor filialelor SCMD din ţară, dar şi tuturor sindicatelor şi ONG-urilor componente ale Consiliului Naţional al Societăţii Civile, să ceară rapid primăriilor aprobări pentru mitinguri şi pichetări, pentru zilele următoare, până la 23 ianuarie inclusiv.
  Noi, Consiliul Naţional al Societăţii Civile, avem un program concret, cu obiective concrete. Acesta se află la tradus şi va fi transmis lumii în limba engleză. Varianta în limba română o găsiţi pe pagina de Internet a SCMD. In plus, luni, 16 ianuarie, delegaţii sindicatelor şi ONG-urilor componente ale CNSC, se vor pune de acord asupra preambulului (expunerii de motive) care va însoţi acest program ce urmează a fi depus oficial la Cotroceni, Guvern şi TVR pe data de 24 ianuarie. Preambulul nu va conţine numeroasele încălcări de către Putere (preşedinte, Guvern, majoritatea parlamentară) ale Constituţiei României şi legislaţiei europene, ci, în primul rând, soluţiile vizând schimbarea rapidă a unui regim putred şi corupt:
  1. Demisia preşedintelui României;
  2. Organizarea de alegeri anticipate SEPARATE, după cum urmează:
  – Alegeri locale pe data de 1 mai (zi liberă);
  – Alegeri generale pe data de 1 septembrie (sâmbătă)
  – Alegeri prezidenţiale pe data de 2 decembrie (duminică).
  Sau, dacă unora le plac atât de mult comasările, alegerile generale şi prezidenţiale, să se desfăşoare concomitent pe data de 1 septembrie 2012, astfel încât noua sesiune parlamentară din toamnă să ne găsească cu un nou parlament şi un nou preşedinte.
  3. Interzicerea votului electronic, prin corespondenţă, a urnelor mobile şi a votului în altă localitate. Votează cine este prezent în localitatea de reşedinţă şi atât. Ii vom ruga respectuos pe românii aflaţi la muncă sau stabiliţi în afara graniţelor să renunţe la acest drept, pentru că prin manipularea voturilor lor, rezultatul ticălos nu-i va lovi pe ei, ci pe noi, cei aflaţi în ţară, adică pe copiii şi pe părinţii lor.
  4. Asumarea de către clasa politică a celor 12 puncte ale programului numit Platforma Civică, drept expresie a voinţei naţionale.
  In ceea ce priveşte participanţii la manifestările din 24 ianuarie, îi vom ruga în mod deosebit pe reprezentanţii marilor “armate” din cadrul CNSC, care au venit alături de armata rezerviştilor – ne referim la ceferişti, mineri şi revoluţionari – ca delegaţii lor să participe grupat, să fie vigilenţi, să identifice rapid provocatorii regimului, spre neutralizarea şi predarea acestora forţelor de ordine.
  Scopul nostru nu este să organizăm un “caft” cu poliţiştii şi jandarmii, cu alte cuvinte cu viitorii noştri membri de sindicat. Reamintim tuturor că 10.500 de lucrători din MAI au fost disponibilizaţi, într-o bătaie de joc de nedescris, în 2011. Drept urmare, cei care ne-au păzit, în tot cursul anului 2011, sunt astăzi dincoace de “gard”, în rândul nostru. In 2012, alţi 10.500 de lucrători din MAI vor fi daţi afară. Prin urmare, cei ce ne vor păzi pe 24 ianuarie, sunt viitorii noştri membri.
  Scopul nostru este să dărâmăm un regim ticălos şi să-I aducem în faţa justiţiei, individual, pe cei vinovaţi de genocid şi subminarea statului, pentru a plăti măcar (din buzunarul propriu) daune morale şi despăgubiri victimelor.
  Doamnelor şi domnilor,
  Indiferent de condiţiile meteo, mitingul va avea loc. De asemenea, marşul pe distanţa scurtă, de la Piaţa Victoriei către str. Pangratti, deoarece, se ştie, “cu televizorul s-a minţit poporul!” şi se minte în continuare. Nu mai putem accepta revoluţii “spontane”, “emanaţi” şi datul cu părerea în continuare despre starea naţiunii de către unele figure eternizate în susţinerea propagandei regimului pe care îl urâm cu toţii. Intrucât noi plătim Televiziunea Română, îi vom obliga pe cominterniştii de acolo să difuzeze documentul numit “Voinţa societăţii civile româneşti”, format din expunerea de motive (preambul) şi “Platforma Civică”.
  “NIHIL SINE DEO” şi Doamne-ajută!
  PRESEDINTELE SCMD,
  Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 2. Cecilia din Anglia. Motto : Cine ma injura pentru ce am scris aici, sa il trasneasca Dumnezeu! zice:

  Aveti toata dreptatea din lume, sa va ajute Dumnezeu, dar alegeri comasate pe 1 septembrie? de ce nu mai devreme, este ianuarie 2012, pina pe 1 septembrie astia care conduc tara va termina pe toti cu mare jale. Puneti alegerile toate in aceeasi zi, in martie, cistigati 6 luni si cereti si demisia Parlamentului de politicieni corupti. Este mare pacat ca un popor asa de destept , cu mare cultura si religios crestin-ortodox precum este poporul roman este tinta si bataia de joc a unei clici de politicieni ratati moral , dar imbogatiti peste noapte dupa lovitura de stat si manipularea politica si sociala ulterioara lui decembrie 1989. De departe de tara, inima mea este alaturi de voi! Jos Basescu si piticul de Boc sa se duca la satul lui natal sa promoveze agricultura pe care a distrus-o prin guvernarea proasta! FMI-ul si slugoiul de Basescu alaturi de prietenii lor corupti au distrus toata ROMANIA! Nu va lasati iar dusi de nas! Inca o crestere de preturi si copiii vostri vor muri de foame, inca o lege si o ordonanta de urgenta de la pitic si va fi mare jale in tara romaneasca! Daca nu sunteti organizati suficient de bine, nu veti aduce nici o schimbare in bine tarii. Multa bafta si Doamne ajuta!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s