VIDEO: Asasinul economic

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la VIDEO: Asasinul economic

 1. pavel zice:

  …as spune ca se poate extrapola…

 2. Codrut zice:

  Buna seara frate

  As dori sa iti propun un subiect spre dezbatere pe blogul tau:

  creearea unei monezi proprii , a fratilor ortodocsi, pentru ca atunci cand sistemul va retrage banii lui de pe piata si va folosii numai cipuri, noi sa putem cumpara si vinde intre noi marfuri si bunuri necesare traiului.

  sunt cateva conditii care trebuiesc indeplinite:

  1. un numar cat mai mare de utilizatori ai acestori bani si care sa capete incredere in aceasta moneda ( practic orice valuta supravietuieste prin incredere, daca lumea numai are incredere intr-o anume valuta practic ea dispare si este inlocuita cu altceva)

  2. o manastire capabila sa tipareasca sau sa toarne in monezi de un anume metal acest bani si care sa gireze cu ceva autenticitatea lor, elemente de siguranta astfel incat nu oricine sa poate sa „fabrice ” banii ortodocsi.

  3. un sitem economic al fratilor ortodocsi ( fermieri , negustori…etc…care sa accepte si sa ofere marfa si servicii si in schimbul acestor bani( o vreme se pot folosii in paralel banii sitemului cu ai nostrii la o rata de schimb de 1 la 1 sa zicem , apoi cand sistemul va distruge moneda lui ramane numai a noastra.

  acestea sunt cateva idei, poate merita sa lansezi o dezbatere pe blogul tau la creearea acestor bani si a unui sistem economic paralel cu cel oficial, ce zici?

  o seara buna

 3. agerstress zice:

  @Codrut,
  au facut ceva de genul asta „cavalerii templieri” in trecut si le-a mers atat de bine ca au starnit furia imparatiei. Se pare insa ca lipindu-se prea mult de factorul material s-au indepartat prea mult de credinta. Banul nu trebuie sa devina un scop ci sa se limiteze la statutul de mijloc de schimb, de intermediar intre valorile reale, cu rezervele de rigoare, ca nu este moraliceste permis ca banul sa intermedieze orice valoare. Banul trebuie privit in permanenta ca pe un compromis pe termen cat mai scurt.

 4. Codrut zice:

  eu caut doar un echivalent de ” marfa” universala pentru vremurile anormale care stau sa vina , cand numai cipul iti mai da dreptul sa mai existi….nu e vorba sa ne ” lipim de factorul material” ci sa traim …normal…

 5. agerstress zice:

  @Codrut,
  Fraza respectiva facea referire la subiectul „cavalerilor templieri” pentru a se intelege ca nu sunt un simpatizant al acestora. Se pare ca au avut oarece inraurire si asupra masoneriei.
  Pentru cazul nostru cred ca in ultimele doua fraze am cuprins ideea de (aproximativ) „normal”.
  In eventualitatea in care am inventa o „moneda de schimb” paralela cu cea oficiala vom starni in mod inevitabil o reactie violenta din partea statului satanist (cred ca pot sa-l numesc asa din moment ce asa se manifesta – „veti cunoaste pomul dupa rodul sau”) deoarece nu mai poate sa-si colecteze „partea” sau „prada” daca vrei… dintr-o economie paralela. Totusi, pentru noi ramane o optiune de forta majora indiferent ca va turba fiara. Nu prea vad insa ce anume ar putea juca rolul acestei monede de schimb fara a fi usor de falsificat (de pilda, verificarea autenticitatii aurului si argintului nu prea se poate face in conditii improvizate, la purtator, pe fuga).

 6. Codrut zice:

  moneda de schimb poate avea forma unui inel simplu din argint ( il porti pe deget) si in greutate de circa un gram de ag. ( am vazut genul asta de inele din argint la Schitul Lacu din Sf Munte Athos- e drept are gravat pe el in greaca ” Doamne Iisuse Hristoase milueste-Ma”; putem confectiona cu girul unei manastiri ( cum o fac si ce din Sf Munte) astfel de monezi care nu se deosebesc de „simple bijuterii” …si poti purta fie pe deget fie in buzunare cate „inele” itit permiti…

  Autenticitatea poate fii data de faptul ca acel inel e marcat „925” si este facut de un schit sau manastire, si ne mai putem gandii cum sa il „securizam” impotriva falsului…

  as dori sa aud mai multe pareri….vremurile ne preseaza si noi toti trebuie sa ne miscam iute …vreau o dezbatere pe blogul acesta cu mai multi, din mai multe creiere poate iese ceva….dar repede…in curand sistemul desfinteaza banii…

 7. a-getul zice:

  cea mai adeväratä mäsurä rämine aurul,cumpärati monezi sau bare

 8. Ioan zice:

  Pina la un pct e corect si evident. Dar fara a iggnora pamintul patria mea e una si nu e nevoie de un guvern mondial care sa aduca pacea.mult dorita…..Acest mesaj de fapt pregateste omenirea pt a accepta noua orinduire:toti vor avea de toate darsi resursele.vor fi impartite tuturor… ca doar Dnezeu a dat tuturor acelasi nr de talamti…

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s