Culmea crizei financiare: FMI se imprumuta! Scopul este secatuirea rezervelor din bancile nationale, ultima resursa strategica a tarilor impinse in criza

Polonia imprumuta FMI cu sase miliarde de euro: Ministrul polonez de Finante a anuntat, astazi, ca tara sa intentioneaza sa imprumute aproximativ sase miliarde de euro catre Fondul Monetar International, pentru a creste capacitatea institutiei internationale de a veni in ajutorul tarilor indatorate din zona euro.

Jacek Rostowski a spus ca fondurile vor veni din rezervele Bancii Nationale a Poloniei, anunta AP, citata de Agerpres. Banii vor fi eliberati intr-o serie de transe in functie de nevoile FMI, insa platile ar urma sa se se opreasca automat daca situatia economica a Poloniei se va inrautati.

Declaratiile lui Jacek Rostowski vin dupa ce la summitul european de la inceputul acestei luni liderii UE au convenit sa sporeasca rezervele FMI cu pâna la 200 de miliarde de euro.

Saptamâna trecuta, presedintele Traian Basescu a declarat ca, in momentul de fata, nu se pune problema ca România sa contribuie la fondurile de interventie ale FMI pentru salvarea tarilor cu probleme din zona euro, insa tara noastra nu este lipsita de capacitatea de a contribui, existând posibilitatea folosirii rezervei BNR.

Apoi, cu siguranta FMI va intra la randu-i in criza, in incapacitate de plata, dand vina pe tarile care nu-si platesc transele si astfel COLAPSUL TOTAL va fi atins, iar tarile ce s-au imprumutat pierzandu-si suveranitatea pentru a fi cooptate, de nevoie, la noul stat mondial. Iata ce inseamna hora evreopeana, sub umbrela NATO si cu „sprijin” de la bancherii sionisti.

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Culmea crizei financiare: FMI se imprumuta! Scopul este secatuirea rezervelor din bancile nationale, ultima resursa strategica a tarilor impinse in criza

 1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (23.12.2011) « Saccsiv's Weblog

 2. Mos Darie zice:

  Pai, mai mult decat asta pentru a ne da seama de originea reala a acestei crize, nu ar insemna decat sa ne dea mestecat…
  Este deja clar ca banii de pe piata financiara internationala nu acopera nevoile, adica valoarea bunurilor si serviciilor STRICT necesare traiului popoarelor acestei planete. Cu alte cuvinte, cei ce, acum trei ani si mai bine in urma, inundau piata cu hartie fara valoare, au inceput sa isi ia inapoi hartia, topind-o cu nerusinare! Singurul scop: profitul cu orice pret, adica diminuarea valorii reale a bunurilor si serviciilor in favoarea catorva speculanti financiari al caror cap a produs, in afara de manipulari sataniste, numai matreata!

 3. Pr Timotei zice:

  FRICA DE RUSI. O BOALA INCURABILA?
  FILETISMUL FACA RAVAGII PRINTRE ROMANI:

  Erezia inochentisata, erezie inceputa de unii basarabeni de-ai nostrii.

  Puncte doctrinare

  1.Duhul Sfant este „Inochentie”;

  2.Arhanghelii Mihail, Gavriil, Rafail si altii se intrupeaza in fratii predicatori;

  3.Pe cei ce nu cred in Inochentie ii asteapta iadul;

  4.Omul trebuie sa pacatuiasca, pentru ca sa aiba, apoi, de ce sa se pocaiasca si pentru ca Dumnezeu sa aiba de ce sa-l ierte;

  5.Calendarul nu trebuie indreptat, ( avand in vedre unirea cu stilistii);

  6.Exagereaza pomenirile mortilor cu o intreaga pregatire pentru pomeni, cu slujbe speciale – panihide – in orice loc si in orice moment si pentru oricine (chiar si pentru cei vii);

  “In 1909, Inochentie ajunge sa faca parte din obstea Manastirii „Sfantului Teodosie” din Balta, care tocmai atunci luase fiinta; este facut diacon si apoi ieromonah. Toate acestea le-a socotit trimise de sus si incepe o adevarata lupta cu el insusi. Predicile sale, catehezele, slujbele, cuvantarile ocazionale, intrunirile fac neincapatoare chiliile si imprejurimile manastirii de frati care cer intrarea in monahism. Slujea in slava si in romaneste, incat pelerinii din Basarabia, Polonia si toata Rusia nu mai conteneau, mii de credinciosi erau de fata.

  Poporul il aclama ca pe un profet, credinciosii il considerau facator de minuni. Balta ajunsese cea mai importanta vatra monahala din vastul imperiu tarist.

  Inochentie incepe sa impartaseasca multimea fara spovedanie; exagereaza pelerinajul la locul de veci al staretului Teodosie, ungand bolnavii cu untdelemn din candela crucii de la mormant. Asa cum Teodosie (1791-1845) simpatizase cu Revolutia franceza, tot astfel Inochentie, preluand ideile lui Teodosie, arata ca sfarsitul lumii (imparatiei tariste) va fi in anul 1913.
  Autoritatile rusesti se sesizeaza, arhiepiscopul Chisinaului il detaseaza la Camenita. Aici episcopul Podoliei ramane uimit de intelepciunea sa si de pelerinajul credinciosilor la el. La rugamintea acestuia, arhiepiscopul Chisinaului ingaduie reintoarcerea lui Inochentie.
  Inochentie este ridicat ca eretic si tradator de tara si dus la Manastirea Morum, in nordul Ucrainei, pe malul lacului Onega. Multi credinciosi l-au urmat, de asemenea si calugarii din manastire. Se astepta liniste, dar credinciosii din Basarabia, Ucraina, Rusia si Polonia dau buzna aici, cerand „eliberarea sfantului”. Se nasc legende, se exagereaza minunile, coboara „foc” din cer, Inochentie in lanturi ca Sfantul Petru.
  Autoritatile il transfera pe Inochentie la Manastirea Solovat, pe insula cu acelasi nume din Marea Alba. Izolat, parasit, continua sa faca slujbe in limba romana. Oamenii ajung sa puna pe seama lui Inochentie multe minuni si mai ales sustin ca in el „s-a intrupat Sfantul Duh”.
  Localitatea Lipetkoe a devenit noua vatra monahala de nuanta inochentista. Se deschide un santier urias. Mii de lucratori si pelerini contribuie cu bani si muncesc la ridicarea edificiilor, altii vin cu vitele, cu boii si caii, predandu-le obstii. In catva timp s-a ridicat o constructie mareata, cu catacombe, sali si chilii, un fel de nou Ierusalim, si aceasta manastire s-a numit Gradina raiului sau „Raiul pamantesc”. Incinta avea lungimea de 2 km, cu doua biserici, cu monahi si monahii. Fratii si surorile au organizat coruri la toate slujbele savarsite noaptea.
  Aici au venit si doi frati buni ai lui Inochentie, care s-au calugarit si au luat conducerea manastirii. in fata acestei situatii, autoritatile ecleziastice n-au luat masurile necesare si nici nu puteau, fiindca asteptau interventia laicilor.
  Lipsa de cultura teologica, ignoranta in cele spirituale si exagerarea activitatii lui Inochentie au dus la dezastru. Calugarii au inceput sa picteze figura lui Inochentie, comercializand-o. Mai grav, chipul sau a aparut in Treime, ceea ce constituie o blasfemie.

  Moare la 30 decembrie 1917, in varsta de 42 de ani.”

  Erezia filetista face ravagii printre romani, care ii resping pe fratii lor ortodocsi rusi doar pentru ca sunt rusi???
  Cea mai mare nebunie. Mai bine sa ramanem fara tara, fara limba decat sa ramanem fara credinta Ortodoxa!!!!
  Cunosc romano catolici care spun ca unitii au pastrat latinitatea limbii romane, mai bine fara latinitate decat in erezia papistasa.
  Decat inochentist eretic si sa ajung in iad, mai bine rusificat dar Ortodox!! Sa nu fi cunoscut niciodata limba romana decat sa fi vorbit toata viata in limba romana dar sa fiu eretic si sa ajung in iad.

  Dupa cum stim astazi presedintele Putin este mai ortodox decat presedintii nostri iubiti.
  Iar mai stim ca intemeierea mitropoliei Basarabiei a creeat scadaluri si supturi intre fratii de aceeas credinta.
  Si astazi aceasta mitropolie nu este recunoscuta de nici o Biserica Ortodoxa. Are o situatie necanonica, episcopul ei fiind oprit de la slujire de catre patriarhia Moscovei care la hirotonit.
  Deci nimeni nu are dreptul sa conslujeasca cu el. Mitropolia de Chisinau si arhiepiscopul de Chisinau care tine de Patriarhia Rusa este impusa de pe timpul Sfantului Tar.
  Dar este canonica si oamenii se mantuiesc in interiorul ei.
  Nationalismul face ravagii, atat cel romanesc cat si cel rusesc etc. Dar in prezent am mai mare incredere in Putin decat in demonica Uniunea Europeana.
  Imediat sunt numiti Kgbisti, etc, si nu vad evlavia poporului rus, care are foarte multe calitati, care a trecut prin vremuri grele sub ocupatia evreiasca comunisto masonica

 4. Cristian2 zice:

  Timotei, pigmeu intre pigmei, te’am ghicit bine, tu faci jocul Moscovei.

  De Nasterea Mântuitorului lumii, tu’ti exprimi increderea in ucigasul, in tortionarul salbatic, in genocidarul cecenilor, in Putin, pacostea fratilor nostri ortodocsi rusi, in rusinea demonica ce pluteste, din cauza lui, peste nenorocitul popor rus.
  Esti un duh rau ce’si raspândeste miasmele fetide pe situri curate, tanc ruginit si puturos din arsenalul pestrit al KGB(hulei).
  Ti’aduci aminte când ortodoxul Putin a zburat in Cecenia ca sa ofere, de Craciun, bravilor lui soldati pumnale ca indemn spre macelarirea vitejilor ceceni, exemplu uluitor pentru noi toti cum ar trebui sa luptam pentru dreptate si libertate.
  S’au auzit, in toata lumea, cum urlau tinerii ceceni atunci când ortodocsii nostri le zdrobeau fluierele picioarelor, când femeile insarcinate erau aruncate din elicoptere deasupra satelor si când mamele inocentilor ucisi miseleste ii blestemau pe rusi pentru eternitate!

  Timotei, cu toti ai tai,
  Voi nu sunteti doar atei
  Creiere, de bale, grei
  Aveti minte de calai
  De ucigasi, din cei mai rai!

  Timotei, cu banda ta,
  Te’as zbura la Moscova
  Sa te pupe, Putin, tare
  Ca îi duhnesti a putoare!

  Si Kadyrov sa te pupe
  Ca esti ortodoxa vulpe
  Si ca vinzi al tau popor
  Scârboase cozi de topor!

  Fratilor ceceni si rusi
  Pentru fratii nostri dusi
  Nu va gânditi la pumnale
  Cei rai vor arde’n furnale!

 5. Cristian2 zice:

  Cristian2 says:
  12/29/2011 la 8:04 AM

  Si cum platforma buclucasa a lui Saccsiv ma tot basculeaza in teritoriu invizibil si intrucât tin , totusi, la mântuirea pacatosilor, reproduc aici ultimul meu comentariu tâsnit din furtuna provocata de nerusinatii hulitori ai Sfântului Arsenie Boca :

  Cristian2 said, on decembrie 29, 2011 at 5:52 am

  Saccsiv, bizara e platforma asta! La 18 decembrie (ultimul comentariu) Tim ateul apasa atât de tare ca ea

  se’nclina si’i gata sa’l scuipe in iad, iar eu, vrând sa’l salvez dela incinsele cazane, i’l arunc , pe platou, pe

  Putin, viteazul ortodox cu pumnalul in gura’i rosie de sânge cecen, dar si de sângele fratilor nostri ortodocsi

  din Moscova ucisi de KGB in explozia blocurilor pentru a’i da pretext “tarului” comunist sa relanseze

  masacrarea nenorocitilor si bravilor nostri ceceni. Dar comentariile mele din 28 si 29 decembrie, sunt

  basculate de platforma buclucasa cu mult in urma, devin invizibile spiritelor ortodoxe amorezate de Putin

  (capul lui ca o grenada, de’ar exploda,de’atâtea virtuti ortodoxe, in Kremlin, ar fi mortii o gramada,) si chiar

  vrednicul, cinstitul si smeritul Timotei (coborât din Sfântul munte, pe magarul falsei ortodoxii , in lumea

  noastra de adogmatici nerusificati inca) poate rata momentul pocaintei si ateriza

  Intr’un cazan focos
  De nu’i mai ramâne os pe os
  Si, vai ce dureros
  Sa te chinui vesnic
  Groaznic pacatos!

  PS : Ati vazut a textului forma
  Sincer, vine de la platforma!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s