SUA vor sanctiona tarile care nu apara interesele homosexualilor. Mai era vreun dubiu ca liderii mondiali sunt slujitorii antihristului?

SUA au decis sa lupte activ impotriva discriminarii reprezentantilor minoritatilor sexuale din intreaga lume. Ambasadele SUA din intreaga lume au primit directive, prin care se recomanda “sa reactioneze spontan” la toate cazurile de incalcare a drepturilor homosexualilor. SUA a creat si un fond de ajutorare in acest scop.

Despre acest lucru a vorbit Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, in cadrul unui discurs la Geneva. Potrivit ei, daca Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata in 1948 a permis dezradacinarea discriminarii pe criterii de rasa si sex, acum a venit timpul dezradacinarii discriminarii pe criterii de orientare sexuala.

Secretarul de stat afirma ca presedintele Barack Obama a adoptat realizarea strategiei de promovare a intereselor comunitatii LGBT din intreaga lume. Directive care tin de aceasta dispozitie au fost expediate tuturor reprezentantelor diplomatice din lume.

“Presedintele a cerut ca toate agentiile guvernamentale sa combata activ orice persecutare juridica a reprezentantilor comunitatii LGBT si sa reactioneze si dur la toate cazurile de discriminare. Sunt bucuroasa ca am reusit sa infiintam “Fondul pentru Egalitatea Mondiala”, care va sustine organizatiile nonguvernamentale”, a declarat Clinton.

Deocamdata, fundatia are la dispozitie doar trei milioane de dolari. Dar, potrivit Secretarului de Stat, SUA spera ca si alte state vor sustine aceasta initiativa. In ce priveste masuri de reprimare, oficialii de la Washington nu au precizat ce sanctiuni vor fi aplicate impotriva statelor care nu respecta drepturile homosexualilor. Un sir de institutii media internationale presupun ca va fi vorba de reducerea finantarii pentru tarile care refuza sa promoveze interesele homosexualilor.

| Antimedia

 Iata ce depravati vor pacea in lume, cu NATO lor, cu tot!

Acest articol a fost publicat în anti-homosexualitate și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la SUA vor sanctiona tarile care nu apara interesele homosexualilor. Mai era vreun dubiu ca liderii mondiali sunt slujitorii antihristului?

 1. erasmus zice:

  Traim vremurile inmultirii faradelegii cum este scris, vai de capul lor de inapoiati fara pic de educatie din partea parintilor, sau poate acesta e un plan de indobitocire a cat mai multora. Hilary parca era evreica, in cartea lor vechiul testament, pe care si noi il acceptam, acest pacat ingrozitor era cel mai combatut este scris textua „sa nu aveti sodomiti intre voi” sau acestia vor fi omorati cu pietre, este si relatarea despre cetatile nelegiuite Sodoma si Gomora, in care pedeapsa lui Dumnezeu s-a abatut in modul cel mai vizibil, in zilele noastre neputandu-se explica ce grozavie a avut loc in vremea lui Lot, cum s-au topit stancile fiind necesara o temperatura imensa pentru a se intampla aceasta. Cred ca a lipsit de la ore cine vine sa ia apararea unor asa bolnavi in conditiile in care imensa majoritate nu accepta asa ceva, nimeni nu si-ar dori sa-si vada copilul in o asa grava cadere. Dar uite ca conducatorii isi bat joc de oameni…

 2. Qubit zice:

  Minoritarii…majoritari

  Nu pot să-i înţeleg şi basta,
  Ce mai vor aceşti tirani?
  La început ne-au spus ca să-i acceptăm,
  Căci şi ei sunt sub soare,
  Acum ne cer să-i respectăm,
  Si de se poate ca să-i copiem,
  Sau chiar mai mult,să-i adorăm…
  Probabil că în viitorul apropiat,
  Va fi politică de stat…
  Si cine ştie, poate să fie şi …religie!

 3. Qubit zice:

  Pardon,aţi greşit planeta! (poezie huşeană)

  Au început timid la început,
  Să ne vorbească despre aceleaşi drepturi,
  Pe care le au ei cei de-acelaşi sex,
  Ce se iubesc atipic,nefiresc…
  Cu timpul le-a scadut timiditatea,
  Si-au devenit mai insistenţi,
  Si culmea culmilor doresc,
  Acum să ne educe şi copii noştri…
  Si glasul lor ţipă deja… isteric…
  Căci le încalcam din drepturi…
  Ia staţi oleacă să mă dumiresc niţel,
  Voi vreţi ca noi… să fim ca voi…
  In cazul ăsta un răspuns avem:
  „Se pare ca aţi greşit adresa,
  Si dacă nu mă înşel deloc,
  Aţi încurcat …planeta…
  Căci noi aici pe Terra suntem…heterosexuali!”

  http://www.ziuaveche.ro/international/externe/lectii-gay-in-gradinitele-britanice-17204.html

 4. Qubit zice:

  Parintii (poezie huseana)

  Copilul merge intre cei doi tati,
  Si firavele-i manute ii strange pe amandoi,
  Se plimba cu “parintii”sai prin centru…
  Dar cu spiritul de observatie vazu,
  Ca prin oras erau si alti copii,
  Ce se plimbau la fel, cu parintii lor…
  Si se intreba de ce acestia-s diferiti…
  Caci sunt un “ea’ si “un el”,
  Iar el stia, firescul… este,
  In casa lui sa fie… cei doi tati…
  Si il intreba pe cel din dreapta sa:
  “Parinte drag de ce acesti copii,
  Au astfel de parinti…ce-s diferiti?”
  In loc de un raspuns, primi o scurta smucitura,
  Si incepu sa alerge…dupa pasul lor grabit!

 5. Pingback: SUA vor sanctiona tarile care nu apara interesele homosexualilor. Mai era vreun dubiu ca liderii mondiali sunt slujitorii antihristului? « Ortodoxie sau moarte!

 6. Ciprian zice:

  Homosexualitatea este o forma de demonizare, prin acceptarea si sustinerea homosexualitatii societatea se face partasa la acest crunt pacat pentru care Dumnezeu a ars cu foc Sodoma si Gomora…..

  Fragmentul din „Iannis cel nebun pentru Hristos”, cand Constantin (homosexualul si povestitorul acestui fragment) il invita pe Iannis acasa la el deoarece il deranja din practicarea pacatelor:

  „Ca sa nu mai lungesc vorba, m-am hotarat sa-l invit pe Iannis-nebunul acasa la mine…

  De indata ce i-am deschis, a spus:
  -Binecuvantat sa fii, Constantine, in veacul de acum si in cel ce va sa fie.

  Pentru prima data auzeam un asemenea salut, insa tot pentru prima data l-am auzit vorbind si pe demonul care se cuibarise inlauntrul meu:

  -Ai venit si aici in casa mea, nebunule, ca sa ma alungi? Nu sunt singur, ci am impreuna cu mine trei sute saizeci si cinci de prieteni. Eu nu am sa plec. Pleaca tu, pentru ca altfel am sa te omor!

  Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce si a spus:

  -In numele Sfintei Treimi celei de o fiinta…

  Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru ca am lesinat. Cand mi-am venit in sine, l-am vazut pe Iannis cum ma privea zambind. Simteam o mare bucurie ca se afla acolo, insa nu puteam sa-mi dau seama din ce pricina…

  … Eu socoteam povesti tot ceea ce spunea despre demoni. Credeam ca sunt nascociri ale preotilor si ale religiei, ca sa sperie lumea si sa castige usor bani, sa poata duce un trai mai bun, sa se imbogateasca si ale asemenea. Si iata ca acum eram martor al lucrarii lor ucigase asupra omului…”

 7. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (12.12.2011) « Saccsiv's Weblog

 8. Ioan Dan zice:

  Ciprian ai dat f. bine acest exemplu din cartea ,,Iannis cel Nebun pentru Hristos” pe care am citit-o de vreo 8 ori si astept continuarea ei cu volumul II.

 9. Ciprian zice:

  Dumnezeu a scos aceasta la iveala ca sa ne lamurim cu totii, ii multumesc ca „s-a intamplat” să citesc aceasta carte.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s