Tupeu de bozgor: UDMR vrea ca Romania sa nu mai fie numita in constitutie stat national

“Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.” Aceasta este prima si cea mai importanta propozitie din Constitutia Romaniei. De-a lungul anilor, radicalii maghiari au folosit santajul politic, jocurile de culise sau presiunile internationale pentru a schimba acest prim articol din legea fundamentala a tarii. Cel mai recent atac a avut loc marti, grupul parlamentar al UDMR din Camera Deputatilor depunand un amendament la proiectul de lege privind revizuirea Constitutiei, prin care se elimina caracterul national al statului roman. Si asta cu toate ca dispozitiile legii fundamentale privind caracterul national nu pot face obiectul revizuirii!

Conform amendamentului depus de grupul UDMR, articolul 1. (1) din Constitutie va fi inlocuit cu “Romania este stat suveran si independent, unitar si indivizibil”, scrie Adevarul.

Actuala Lege fundamentala a Romaniei prevede, la articolul 152 – (1), privind “Limitele revizuirii”, ca “dispozitiile prezentei Constitutii privind caracterul national, independent, unitar si indivizibil al statului roman, forma republicana de guvernamant, integritatea teritoriului, independenta justitiei, pluralismul politic si limba oficiala nu pot forma obiectul revizuirii“.

Presedintele Comisie Juridice din Camera, deputatul PDL Daniel Buda, a anuntat marti, potrivit Mediafax, ca sedinta comisiei programata pentru miercuri a fost amanata pentru o data ulterioara pentru a solicita Guvernului si Consiliului Legislativ un punct de vedere privind acest amendament al UDMR.

| FrontPress.ro

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Tupeu de bozgor: UDMR vrea ca Romania sa nu mai fie numita in constitutie stat national

 1. ionut zice:

  CU DURERE IN SUFLET SI CU PARERE DE RAU SPUN CA ACEI EROI CARE AU MURIT IN CEL DE-AL 2 LEA RAZBOI PT APARAREA TARII AU MURIT DEGEABA. ACESTI SATANISTI SI SCLAVI AI OCULTEI CARE NE CONDUC AU VANDUT TARA SI NU SE OPUN NICI UNUI PROIECT AL OAMENILOR FARA TARA(BOZGORI).LE-A MAI RAMAS SA NE PUNA IN LANTURI

 2. Pingback: UDMR vrea ca Romania sa nu mai fie numita in constitutie stat national. Masonul Prigoana este de acord, caci oricum se vor crea Statele Unite ale Europei … « Saccsiv's Weblog

 3. Magda zice:

  Nu stiu ce sa mai zic!
  Numai stiri d-astea horror in ceea ce ne priveste; bat astia la noi ‘ca la fasole’ sau ca la politie si noi…NIMIC!
  Ne bat cu legea in mana, ne ‘fac’ din condei fara nici-o remuscare…cred ca o sa se intample CEVA pana la urma….am senzatia ca asta si doresc; ce-si zic ei – mai! prostii nu se trezesc, hai sa le mai dam niste picatura chinezeasca, sa-i racorim, pe unii sa-i innebunim (ca doar o iei razna de la ‘picatura’ care nu stii cand/unde cade).

 4. ionut zice:

  PRIN ACESTE PROVOCARI EI URMARESC IZBUCNIREA UNUI CONFLICT INTERETNIC CAT DE MIC PT CA NU MAI ASA POT SA STRIGE CATRE UE CA SUNT PERSECUTATI SI VOR CERE AJUTOR INTERNATIONAL.

 5. Petru zice:

  ,,E greu de spus cine fac cel mai mult rau : dusmanii cu intentiile cele mai rele…sau prietenii cu intentiile cele mai bune”

 6. Magda zice:

  Ionut
  Sunt sigura ca asa vor proceda; au facut asa si cu sarbii, si cu altii…iaca a venit si randul nostru sa acceptam sa ni se mai taie o felie din tara sub umbrela autonomiei.

  Petru
  Subtil citatul tau :)

 7. Petru zice:

  Magda-…de ce ,,subtil” ?. (E foarte adevarat faptul ca :,,E greu de spus cine fac cel mai mult rau : dusmanii cu intentiile cele mai rele…sau prietenii cu intentiile cele mai bune”)

 8. highlander zice:

  Inca o manareala a jidovilor in cardasie cu sovinii de la AVO frati romani mie acuma imi vine sa ma duc direct la sediul(fortareata) lor sa-i bontanesc zdravan deja e prea de tot pana cand sa mai rabdam atata umilinta din partea sovaielnicilor astia nici macar unguri nu sint ci niste ocultisti tortionari X(.Sa-mi fie cu iertare sper ca nu ati inteles gresit nu vreau sa instig la nici o ura impotriva nimanui banuiesc ca nici ungurii nu-i mai suporta pe acesti parjoliti

 9. adital zice:

  Cata rautate la bozgorii astia

 10. Iustina Bacosca zice:

  UDMR doreste sa instige la ura si violenta. Scopul lor este ca problema de natura politica, privind tinutul secuiesc , sa devina o problema sociala. Asadar, atentie maxima sa nu fim manipulati. Sa nu raspundem la provocari cu ura viscerala ! !
  Ca sa fac o gluma, UDMR Trebuie scos de la guvernare pentru „RELE TRATAMENTE APLICATE POPORULUI ROMAN”.
  In spatele tuturor porcariilor, care se fac impotriva tarii noastre, se afla jidovii. Asta e crudul ADEVAR.

 11. Costin Serban zice:

  Declararea UDMR [ Uniunea Deterioratilor Mintali din ROMANIA] in afara legii si totul se aplaneaza.
  Fara statul legal pot sa stea linistiti in groapa lor de mizerii si laturi pseudo-politice.

 12. iuly_an210 zice:

  „Din Cartea “HRISTMOS”, Descoperirea fericitului Agatanghel, de Zosima, tradusa in Man. Neamt, anul 1905.

  Parintele Cleopa ne-a spus ce-si aminteste din aceasta carte, care nu se stie unde a disparut. Au fost doua carti, aceasta din 1905 avea si talcuirea vedeniilor, iar cealalta – a doua – reda numai simplu vedeniile. Zosima Pascal a tradus cartea fiind la Muntele Athos.

  Fericitul Agatanghel a vazut in insula Corsica o vedenie ca aceasta: Un vultur iesea din mare, cu aripi de aur si cu perle pretioase, iar vulturul a strigat… ” Agatanghel, Agatanghel … ” Sfantul s-a speriat, dar glasul i-a zis: “Nu te teme!. A iesit sfantul la marginea marii si a vazut o harta de piele, pe care era intreaga Europa, iar pe harta aratau fiecare tara, Romania – R, Grecia – G, Rusia -RS, Italia -I, iata profetiile referitoare la fiecare tara:

  Italia

  “Am vazut o femeie, pe curva Servastopi, care zicea: Fosta-am tiitoarea unui imparat, dar mi-am pierdut fecioria”. Imparatul este Hristos, tiitoarea este Biserica Italiei. In anul 1054 prin ruperea Bisericii catolice de cea ortodoxa si-a pierdut fecioria dogmelor. A pierdut curatia dogmelor originare ortodoxe. Mare pacat. Zice Agatanghel: ca daca ce se va face imparatia crestineasca a rasaritului, va veni Papa de la apus si se va uni cu Biserica Rasaritului si se vor face una precum au fost si mai inainte”.

  România

  Am vazut 3 focuri pe o movila inalta pe Dunare, un glas striga: Romanie, Romanie, sfarsitul necazurilor tale un 5 si 50, adica 550 de ani. Vedenia are loc la anul 1327+550 de ani=1887, cand Romania si-a dobandit independenta.

  Apoi am vazut un bou si un leu.

  Boul este mult luptator, dar va scoate drepturile sale, anul 1916 biruinta. De cand e tara aceasta a avut numai de suferit, dar a rabdat ca si boul, este boul de pe stema Moldovei.

  Leul este prea viteaz, se va ridica deasupra cocosului (Ungaria). Cocosul insa va scoate ochii leului, i-a scociorat in 1940, ne-a luaat Ardealul, dar Leul (Transilvania) a luat inapoi de la unguri Ardealul.”

  “Si atuncea se vor duce toti la dansul din toate partile si isi vor cere partile tarilor care au fost robite de alti imparati, si isi vor lua locurile care le au stapanit altii cu nedreptate, pentru ca, zice: se vor intoarce fiecare la cuiburile parintesti, ca zice Sf. Metodie: si boul va ragi, adica tara noastra (Romania), care era de jaful tuturor. Asisderea vor face natiunile, si isi vor lua partile lor fiestecare. Ca imparatul acesta asa va fi de pasnic, ca va fi ca un tata al tuturora. Romania va lua toate hotarele sale! “

  Ungaria

  “Amaratul de cocos (Ungaria) se retrage in tara lui si nu mai canta altul niciodata”. Nu va mai canta Ungaria in Romania niciodata.

  Germania

  Spune profetia, ca va veni inapoi la ortodoxia la care a fost mai inainte de a ajunge protestanta. Si Biserica romano-catolica se va intoarce la ortodoxia rasaritului.

  Rusia

  Am vazut 4 stalpi … Am auzit un glas: Rusie, Rusie, sora mea iubita, unde este buna ta credinta? De ce ai facut din Biserici grajduri? La tine va straluci faclia adevarata (ortodoxia), vei fi mult mai iubita la urma, mai mult decat dintai”. 70 de ani Biserica Rusiei a fost prigonita 1917-1987, iar acum s-au terminat cei 70 de ani de prigoana, dupa cum au profetit sfintii rusi: Serghie de Radonj, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Tihon de Zadonsk si alti sfinti rusi.

  Cartea aceasta “Hristmos”, Descoperirea fericitului Agatanghel, 1327, a avut-o parintele Ilie Cleopa de la Sihastria in mana lui. Parintele Cleopa nu mai are aceasta carte. Exemplarul 2 fara talcuirea vedeniilor este de la Manastirea Neamt. Cele de mai sus parintele Cleopa le mai tine minte.”http://bataiosu.wordpress.com/2009/01/22/profetie-despre-romania-din-carteahristmos-descoperirea-fericitului-agatanghel-de-zosima-tradusa-in-man-neamt-anul-1905/

 13. Magda zice:

  @Costin Serban
  :) subscriu in TOTALITATE!

 14. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (06.11.2011) « Saccsiv's Weblog

 15. adrian zice:

  cine se cred ei ? cum pot sa propuna asa ceva ? m-am saturat de ei…….

 16. ROMANIA zice:

  niste nenorociti, bozgorii o sa se arda de se mai joaca mult cu focul

 17. rex zice:

  nu unguri sant de vina ci nenorociti astia de ne conduc de 23 de ani si noi care tot am votatt cu capul in punga

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s