Comisia europeana da unda verde tandemului Basescu-Soros pentru Rosia Montana

Cristian Preda: Decizia privind Rosia Montana apartine numai Romaniei

Eurodeputatul PDL Cristian Preda sustine ca decizia de autorizare a proiectului minier de la Rosia Montana revine exclusiv Romaniei, aceasta fiind si pozitia Comisiei Europene, subliniata marti, in cadrul unei intalniri a Comisiei de Petitii a Parlamentului European.

„In comisia PETI a PE, au fost discutate in aceasta dimineata (marti, n.r.) doua petitii depuse de Asociatia Ad Astra si, respectiv, de dl Sorin Jurca, de la Fundatia Culturala Rosia Montana. Tema: proiectul exploatarii aurului. In interventia sa, reprezentantul Comisiei Europene a reiterat faptul ca decizia de autorizare a proiectului nu poate reveni decat autoritatilor romane. Nici Comisia, nici Parlamentul European nu pot autoriza sau interzice proiectul”, scrie Cristian Preda pe blogul sau.

Preda afirma ca le-a spus reprezentantilor europeni ca semnele de ingrijorare legate de proiect sunt luate in seama de catre autoritatile din Romania, acesta fiind, de altfel, si motivul pentrucare proiectul nu a fost inca demarat.

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Comisia europeana da unda verde tandemului Basescu-Soros pentru Rosia Montana

 1. Ioan C. zice:

  Aşa ne vom apropia de Dumnezeu, respectând cele Zece porunci, numai respectându-le România va propăşi

  I. “Eu sunt Domnul, Dumnezeu tău (…) Să nu ai alţi dumnezei în afară de Mine.” ( Ieşirea 20: 2- 3);

  II. “Să nu-ţi faci chip cioplit (…) Să nu te închini lor” ( Ieşirea 20: 4- 5);

  III. “Să nu iei numele Domnului, Dumnezeului tău, în deşert, că nu va lăsa Domnul nepedepsit pe cel ce ia în deşert numele Lui.” ( Ieşirea 20: 7);

  IV. “Adu-ţi aminte de ziua odihnei, ca s’o sfinţeşti. Şase zile să lucrezi; în ele fă-ţi toate treburile, dar ziua a şaptea este odihna Domnului, Dumnezeului tău; în ea să nu faci nici o muncă” ( Ieşirea 20: 8- 10);

  V. “Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, ca să-ţi fie ţie bine şi să trăieşti ani mulţi pe pământul pe care Domnul Dumnezeu ţi-l va da.” ( Ieşirea 20: 12);

  VI. “Să nu ucizi.” ( Ieşirea 20: 13);

  VII. “Să nu te desfrânezi.” ( Ieşirea 20: 14);

  VIII. “Să nu furi.” ( Ieşirea 20: 15);

  IX. “Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău.” ( Ieşirea 20: 16);

  X. “Să nu râvneşti la casa aproapelui tău; să nu râvneşti la femeia aproapelui tău (…) şi la nimic din câte sunt ale aproapelui tău” ( ( Ieşirea 20: 17).

  Notă. Din Biblia îngrijită de Bartolomeu Anania!

 2. sanda zice:

  de cine e ingrijita Ioane?

 3. Antonia zice:

  Am primit aceste informatii prin e-mail si le supun atentiei:

  De la KHANDAHAR la ROSIA MONTANA, intre SUA si RUSIA

  Intre CRIZA SI TERORISM, ROMANIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice ! AMERICA nu are zacaminte de URANIU. Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM.

  Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni in materie de suprematie MILITARA. Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala, iar uraniul in industria nucleara. Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar in ROMANIA. La ROSIA MONTANA ! Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atat mai mult cu cat Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie in premiera: Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc insa, in cantitati uriase, si in muntii Retezat (zona Gugu Sureanu, axa care le uneste trecand prin Varful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona in care a cazut, in urma cu cateva luni, avionul militar israelian – posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO. Cel care le-a detectat,extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, in urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, in cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale Romaniei. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament.

  In aceeasi zi in care profesorul RUDAN era gasit aproape mort in apartamentul sau din Bucuresti (cu cateva zile inainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului roman. Generalului american i se intimpla asta deoarece, intr-o conferinta de presa, scapase un alt adevar:motivul prezentei NATO in AFGANISTAN nu erau teroristii?!!! Ci uriasele zacaminte de URANIU pur! In Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si in Koh Mir Daoud, langa Herat si Kharkiz, in provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum,in materie de wolfram, Romania detine suprematia mondiala. Va urma! Tineti aproape !

 4. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (13.11.2011) « Saccsiv's Weblog

 5. ionut zice:

  DACA AR DUREA PROSTIA ACESTE DOUA SPECIMENE CARE SE VAITA IN ACESTE MIZERII DE RECLAME AR URLA.UNUL SE GANDESTE LA COPII SI NEPOTI DAR NU SE GANDESTE LA OTRAVA SI MIZERIA CARE O VA LASA STRANEPOTILOR IAR CEALALTA SE VAITA CA FACE CIRAPI.SA VA FIE RUSINE BOLSEVICILOR URMASI AI SISTEMULUI COMUNIST

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s