Conducerea Bisericii Ortodoxe din Rusia este in totalitate supusa fata de papa

Patriarhul Kiril al Moscovei si al Intregii Rusii si-a exprimat respectul fata de Papa Benedict al XVI-lea.

Ma bucura posibilitatea unei intalniri, ca inalt reprezentant al Bisericii Catolice si al Vaticanului ce sunteti, pentru a-mi exprima respectul si dragoste frateasca in fata Sanctitatii Voastre. As vrea sa exprimati aceste sentimente in numele meu

a spus Patriarhul la o intalnire cu reprezentantul personal al Papei, Cardinalul Jozef Tomko, in Moscova, conform Interfax.

La randul sau, Cardinalul a vorbit despre renasterea spirituala a Rusiei.

Vedem cum catedralele reinvie, acesta este un semn al renasterii in interiorul credinciosilor. Sanctitatea Voastra sunteti atat semnul cat si liderul acestei reinnoiri si reinvieri a credintei, a mai spus el.

Cardinalul a transmis Patriarhului salutul cordial si fraternal al Papei.
Tomko a sosit in Rusia pentru a participa la festivitatile ocazionate de aniversarea centenarului Catedralei Catolice Neprihanita Zamislire a Sfintei Fecioare Maria din Moscova.

INTALNIREA MITROPOLITULUI ILARION CU PAPA BENEDICT. IARASI SARUTAREA MAINII PAN-ERETICULUI PAPA DE CATRE DOI PREOTI “ORTODOCSI”. AUZI, CERULE! INFRICOSEAZA-TE, PAMANTULE!

INTALNIREA MITROPOLITULUI ILARION CU PAPA BENEDICT

A avut loc astazi, 29 septembrie, vizita Mitropolitului Ilarion de Volokolamsk la papa Benedict la Vatican.

Aceasta este a treia oara cand papa s-a intalnit cu Mitropolitul Ilarion. Dupa intalnire, Mitropolitul Ilarion a spus ca papa cunoaste foarte bine traditia ortodoxa si este in special interesat de dialog. Ca dar, Mitropolitul Ilarion i-a dat papei o icoana ruseasca a Sfantului Benedict.

La sfarsitul intalnirii nu a fost facuta nicio invitatie papei la Moscova. Totusi, papa a fost invitat la parohia ortodoxa rusa din Roma. „Candva va fi o mare cinste pentru noi, daca ne veti vizita”, a spus preotul ortodox, membru al suitei Mitropolitului Ilarion, adresandu-se papei (vedeti la minutul 1.15 si urmatoarele: «“Some day it would be a great honor to us if you visit us”.)

In felul acesta, se pare ca cel mai rapid mod de a ajunge papala Moscova este sa treaca pe la parohia ortodoxa rusa, care se afla la doar o mila de Vatican!

Atentie la faptul ca cei doi clerici ortodocsi din suita Mitropolitului Ilarion, care s-au intalnit cu papa, saruta mana acestuia (il puteti vedea pe primul la minutul 0.30, iar pe al doilea, protoiereul parohiei ruse din Roma la minutul 1.07)

(traducere: Pelerin ortodox | Thriskeftika)

Acest articol a fost publicat în ANTI-ECUMENISM și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Conducerea Bisericii Ortodoxe din Rusia este in totalitate supusa fata de papa

 1. Ioan C. zice:

  Din cuvântul Domnului ( 3)
  Despre ierarhii nesilitori spre cele bune

  ” 1. Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
  2. “Fiul omului, prooroceşte împotriva păstorilor lui Israel, prooroceşte şi le spune: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Vai de păstorii lui Israel, care s-au păstorit pe ei înşişi! Păstorii nu trebuia ei oare să păstorească turma?
  3. Dar voi aţi mâncat grăsimea şi cu lâna v-aţi îmbrăcat; oile cele grase le-aţi junghiat, iar turma n-aţi păscut-o.
  4. Pe cele slabe nu le-aţi întărit; oaia bolnavă n-aţi lecuit-o şi pe cea rănită n-aţi legat-o; pe cea rătăcită n-aţi întors-o şi pe cea pierdută n-aţi căutat-o, ci le-aţi stăpânit cu asprime şi cruzime.
  6. De aceea rătăcesc oile Mele prin toţi munţii şi pe tot dealul înalt; împrăştiatu-s-au oile Mele peste toată faţa pământului şi nimeni nu îngrijeşte de ele şi nimeni nu le caută.
  7. De aceea, ascultaţi păstori, cuvântul Domnului:
  8. Precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul Dumnezeu, tot aşa este de adevărat că voi face dreptate; pentru că oile Mele au fost lăsate pradă şi fără păstor, oile Mele au ajuns mâncarea tuturor fiarelor câmpului, iar păstorii Mei n-au purtat grijă de oile Mele, ci păstorii s-au păscut pe ei înşişi şi oile Mele nu le-au păscut.
  9. De aceea ascultaţi, păstori, cuvântul Domnului.
  10. Asa zice Domnul Dumnezeu: Iată Eu vin la păstori; le voi cere înapoi oile Mele din mâna lor şi îi voi împiedica să nu mai pască oile Mele şi nu se vor mai paşte păstorii pe ei înşişi şi voi smulge oile Mele din gura lor şi ele nu vor mai fi pentru ei o pradă de sfâşiat.”
  ( Ezechiel 34: 1- 10).

 2. andrei zice:

  Bohemian Grove(un loc langa San Francisco) unde au fost filmati liderii lumii practicand ritualuri sataniste si s-au dus ultimii presedinti ai USA:


  Skull&Bones o organizatie satanista din interiorul masoneriei:
  Ordo Templis Orientis:

  Discurs J.F. Kennedy in 1961(despre aceste societati secrete) si alte interviuri luate politicienilor actuali din SUA:

  Despre distrugerea statelor nationale(mai putin Israel) si instigarea la ura a crestinilor impotriva musulmanilor si invers:

  Semne masonice sataniste facute de foarte multi oameni din politica, presa,actualul papa al Romei, muzica,televiziune,sport si de curand si oameni din Romania(nu apar aici):


  Au aprobat si inceput folosirea cipurilor in oameni:

  Despre CFR(Consil of Forein Relations) si cum acestia controleaza economia USA si mare parte din presa si televiziuni, dar probabil acum in toata lumea:  Despre FEMA(este ca o armata care actioneaza in situatii de urgenta) si faptul ca au construit milioane de cosciuge portabile si lagare de concentrare in USA. Oameni din interior dezvaluie ca atunci cand vor instaura legea martiala au liste de persoane care trebuie omorate si cei care vor fi trimisi in lagare:


  Loose Change second edition, documentar despre evenimentele de la 11 sept 2001(la sfarsit mai contine cateva interviuri ce nu erau in cel de pe stick):

  Marturiile unui mason grad 33:

  Declaratie Benjanin Freedmann(evreu convertit la crestinism) despre implicarea sionistilor in WWI:

  Interviu complet Aaron Russo in care spune ca vor sa implementeze un cip in fiecare om:

  Pentru a afla ceva foarte socant despre sionisti(date dintr-o biblioteca evreieasca) :

  Despre faptul ca o mare parte din actualii evrei nu sunt evrei biblici(asa cum scrie in bibliotecile evreiesti si Benjamin Freedman a spus despre asta:

  Despre masonii din Romania:
  Masoni in Romania sunt : Viorel Hrebenciuc,Olimpian Ungherea Bendeac, Oreste, Iliescu , Nastase, Prigoana, Pavel Corut,etc(cei de la nivelul de jos sunt simple marionete):
  Despre masoneria in Romania:

  Despre Olimpian Ungherea(recunoaste ca a fost securist tortionar si in cealalta discuta cu Oreste despre ‘aducerea la marea adormire’ a celor care intra in masonerie doar ca sa faca afaceri):

  Interviu luat lui Stelian Octavian Andronic, ofiter SIE ce a incercat sa-l informeze pe Ceausescu despre grupul Bildegerg in 1972 si apoi i s-a ordonat sa distruga materialele despre acest grup(banuieste ca acele informari n-au mai ajuns la Ceausescu). Acesta a aflat ca obiectivele grupului Bildeberg sunt crearea unui guvern mondial, a unei armate mondiale si a unei noi religii de tip new-age:

  Despre Silviu Prigoana: militeaza pentru buletinele biometrice si recunoaste ca este in masonerie(min 7:25):

  Despre Mircea Badea(probabil bagat de Oreste in masonerie):


  Antonie Iorgovan declara ca masoneria este in afara constitutiei Romaniei(la un an dupa a murit):

  Loja prorusa ultimatul francmason anti Basescu:

  Declaratii socante masoni (sataniste si anticrestine):

 3. Aurora zice:

  Rusine !!! Pastorul Bisericii Pravoslavnice sa faca atatea plecaciuni in fata Pocitaniei de la Vatican !!!

 4. Legionarul zice:

  Sincer, parca e prea de tot, nu stiu, e ca si cum, au mai ramas o mana de ierarhi impotriva ecumenismului…………! Poate chiar au mai ramas o mana! Stiri continuu, despre ecumenism, poze, imagini….unele sunt clare, cine stie ce se discuta in spatele usilor. Uneori, vreau sa nu cred…!

 5. Stanca zice:

  oare cand va veti da si voi seama ce vedeti in fata ochilor? Cand va fi ,,prea de tot”? Probabil ca niciodata.

 6. ionut zice:

  ma intreb cum pot cadea asa de usor preoti si arhierei in aceasta capcana a inselarii,ratacirii si cea mai mare erezie (catolicismul) CE SE INTMPLA FRATILOR SUNT ORBI?

 7. Legionarul zice:

  Cred ca e vorba de bani, putere, santaj…amenintare!

 8. MM zice:

  Sau e vorba, la unii, pur si simplu de o credinta sentimentalista, umanista, fara constiinta dogmatica si eclesiologica.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s