ATAC ANTI-ORTODOX ! O RĂSTIGNIRE din CHIȘINĂU a fost DISTRUSĂ, iar STATUIA MÎNTUITORULUI DEZMEMBRATĂ cu CIOCANUL (FOTO)

Ieri seara, în jurul orelor 16-17, Răstignirea ortodoxă de lîngă izvorul amplasat în preajma primului lac din sectorul Rîșcani (dinspre str. Studenților, de-a lungul străzii N. Dimo) a fost profanată și distrusă.

Statuia Mîntuitorului Hristos a fost lovită și dezmembrată, apoi aruncată pe pămînt. A fost descoperită stînd pe niște iarbă lîngă izvor. Înainte să fie distrusă, criminalii au încercat să-i dea foc, dar nu le-a reușit sau s-au răzgîndit.

La fața locului au sosit astăzi pe la amiază poliția de la Comisariatul Ciocana (zona pădurii se află în responsabilitatea lor), mass-media (ProTV, JurnalTV și ziarul anticreștin ”Argumentî i faktî”). Din partea Mitropoliei Moldovei a venit preotul Maxim Radu-Tătaru de la biserica ”Întîmpinarea Domnului” (USM), împreună cu un reporter din partea site-ului mitropolia.md.

Din cîte se pare, primul care a observat crima respectivă a fost un anume Valeriu Ghelman, pensionar de la Asociația de gospodărire ”Spații Verzi”. Acesta a insistat că actul respectiv este un act de vandalism și nimic mai mult. În același timp, organele de poliție și mass-media nu au exclus și varianta unui act ritualic satanist.

MDN.MD precizează: Marțea aceasta, pe data de 14/27 septembrie a fost prăznuită sărbătoarea Înălțării Cinstitei și de Viață făcătoarei Cruci. Tot în aceeași perioadă, începînd cu seara zilei de 28 septembrie pînă astăzi inclusiv (30 septembrie), jidovii sărbătoresc ”anul nou iudaic” – Rosh Hashanah

Iată că asistăm deja la roadele vădite ale propagandei și acțiunilor anti-creștine săvîrșite de guvernarea antihristică în frunte cu Filat, acompaniat de creștinofobii Brega, Ostaf & Co.

Vom reveni cu detalii.

Valeriu GHELMAN discutînd cu poliția

Pr. Maxim RADU-TĂTARU

| mdn.md

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la ATAC ANTI-ORTODOX ! O RĂSTIGNIRE din CHIȘINĂU a fost DISTRUSĂ, iar STATUIA MÎNTUITORULUI DEZMEMBRATĂ cu CIOCANUL (FOTO)

 1. Mos Ioan zice:

  Este act ritualic al comunitatii care l-a rastignit pe Mântuitorul cu 2000 de ani în urma si care continua SA-L RASTIGNEASCA în fiecare zi prin : avorturi, casatorii homosexuale, eutanasie, droguri, incest, hrana otravita, apa otravita, aer otravit, pamânturi agricole asasinate, etc.etc..

  Cititi în urgenta „Înfruntarea jidovilor” de Sf.Neofit Cavsocalvitiu (1803) si veti vedea si va veti cutremura de ce sunt în stare jidovii. Atunci ca si acum ei sunt „stapânii”…..
  Sunt sute de mii de disparitii pe an în toata lumea ( mai ales copii) si aceasta se întâmpla mai ales în preajma sarbatorilor jidovesti.
  Fiecare sa ia aminte si sa se fereasca de ei ca de dracul !

 2. Mos Ioan zice:

  Daca s-ar fi întâmplat sa se profaneze o sinagoga, un cimitir jidovesc, etc.. ar fi urlat toata presa jidoveasca internationala ( ca doar presa se afla în mâinile lor ) si ar fi iesit toti jidovii în strada ca sa li se faca dreptate…..
  Crestinii nostri dorm si îsi vad de „viata” lor……..

  Patriarhul Daniel împreuna cu Sfântul Sinod si cu Mitropolia Moldovei trebuie sa iasa în strada cu Crucea în mâna, însotiti de mii de crestini, pentru a cere descoperirea vinovatilor în aceasta Mare Crima.
  Se aude la Patriarhie ? Se aude la Mitropolia Moldovei? Se aude la Presedentie?
  Sau toata lumea doarme???!!!!………

  Jos cu dusmanii lui Hristos !

 3. Ion Namolovan zice:

  foarte mari prosti care a facut una ca asta ////// noi nu putem sa ii judecam dar a sa e judece dumnezeu//// nam cuvinte//////

 4. Ioan zice:

  Se doarme somnul cel de moarte ( nu cel de veci!). Poate fi si o provocare care sa ajute fortelor new age, pt ca noi vom fi aratati ca cei care creeaza probleme. Nu e ca in cazul jidanilor in care orice ar face tot ei sint victimele care trebuiesc neaparat si ras-platite!
  O alta idee e ca daca au distrus-o crestinii sa stringa bani si sa faca una si mai frumoasa pe care sa n-o mai distruga usor , sa le aminteasca ca acolo unde exista prigoana impotriva crestinului acesta prinde putere si creste!

 5. Legionarul zice:

  Ala e sange acolo? Se pare ca are putin miros de ritual satanic, sau de niste pusti pusi, pe ocultism….rebeli, fanatici si foarte prosti, spre extrem……….! Cati prosti pe lume…! Sunt multi ierarhi slabi, probabil privesc la televizor, mai joaca table, mai rasfoiesc reviste cu masini……! Slabi tare suntem…………..! Daca iesi sa vorbesti sa te revolti, ti se baga pumnul in gura………avem si noi pumni, deci sa-i folosim! La patriarhie in spate la intrarea aia din 11 iunie, acum aproape 2 ani, era un panou publicitar, cu un urs de plus sprijinit de Biblie, mesajul era ca elevii sa isi aleaga singuri calea, chipurile li se impune sa invete religia ortodoxa. Deci in coasta patriarhiei, fix langa intrarea din spate!

 6. Ivanescu Cezar zice:

  Au inebunit cu totii. Cum sa faci una ca asta ?

 7. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (06.10.2011) « Saccsiv's Weblog

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s