“Vase alese” si hristosi mincinosi – inselaciunea timpurilor de pe urma: Strajerii satanei

Observam o tot mai mare crestere al numarului sectelor in lume. In cele mai multe cazuri se observa cum pastorii acestora, dupa ce isi castiga un anumit numar de adepti, au o viata materiala din ce in ce mai imbunatatita.

Una dintre sectele acestea este si „Strajerii lui Isus” mult raspandita in Africa. Cand spunem Africa nu gresim sa spunem ca este continentul cu practici oculte mostenite de la vechile civilizatii, organizate in triburi, unde se practica magia. Unul din „guru” acestei secte este si pastorul Crist care a intemeiat o „scoala de vindecare”. In aceasta scoala invata adeptii sectei sa faca minuni. De ras sau de plans?

Acest pastor, ca multi altii, merg pe stadioane si in sali de spectacole spunand ca vindeca oameni in numele lui Iisus. Din felul in care decurge „propovaduirea” se vede clar ca se cauta reclama ceea ce e contrar duhului Evanghelic. Nici Hristos si nici Sfintii Apostoli nu faceau minuni in mod organizat pe stadioane sau in amfiteatre, nu cautau reclama. Acesti „propovaduitori” isi etaleaza propriul „eu” facandu-si un cult al personalitatii printre adepti imbinat cu o aparenta smerenie de tip fariseic. Aceasta secta a inceput sa isi faca adepti si in Romania.

Inselarea e mare cu atat mai mult cu cat in predicile sau discursurile lor folosesc un amestec de invataturi de la Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe iar, in ritualurile lor imita practici ortodoxe cum ar fi ungerea cu ulei sfintit, primirea de „pomelnice” etc… creand, in acelasi timp confuzii. Multi dintre adeptii acestei secte se cred intocmai cu apostolii si isi justifica activitatile facand mereu comparatii cu fapte ale Sfintilor Apostoli din cartea Noului Testament.

Despre ocultismul din „scolile de vindecare” practicat de „strajeri” si alte secte asemanatoare vedeti si:

Acest articol a fost publicat în ANTI-ECUMENISM și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la “Vase alese” si hristosi mincinosi – inselaciunea timpurilor de pe urma: Strajerii satanei

 1. Dinu zice:

  Dumnezeu sa binecuvinteze pe acei ce ne ajuta in credinta noastra

 2. mihailandrei zice:

  Legat de miscarea din Africa, e vorba de un anume „pastor” Chris. Respectiva miscare, are oarece legaturi cu romanii de la „Miscarea Strajerilor”, o malformatie penticostala (a facut victime si la baptisti).

  Va rog sa urmatiti acest clip:

 3. mihailandrei zice:

  Pseudo-pastorul Chris se crede aidoma Sf. Petru, mai exact e vorba de:

  Faptele Apostolilor 5
  15. Încât scoteau pe cei bolnavi în uliţe şi-i puneau pe paturi şi pe tărgi, ca venind Petru, măcar umbra lui să umbrească pe vreunul dintre ei.

  Chris face „minuni”, vindeca cu umbra! Priviti si judecati.

 4. Romeo2110 zice:

  Un aspect important: sectele neoprotestante asteapta un conflict militar major in zona Orientului Mijlociu intre Israel si tarile arabe (armaghedon), dupa care va urama o perioada de 1000 de ani, de fericire pamanteasca. Deci contrar invataturii Sfintilor Parinti venirea lui antihrist va fi benefica omemirii.

 5. Ioan zice:

  In Africa orice e posibil , la disperarea si necunoastrea de acolo. De citit cartea depre parintele Cosma din Zair pt a intelege cite ceva de acolo.

 6. Pop zice:

  Da normal ca vindeca cu umbra si fac minuni fiindca insasi satana le da putere si lucreaza prin ei pentru a insela pe cat mai multi, daca ar fi cu putinta hiar si e cei alesi. Paziti-va fiidca apar si vor fi tot mai multi prooroci mincinosi.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s