Pericol iminent: Islamizarea planificata a Europei

euislamIslamizarea Europei este in plina desfasurare, dar majoritatea europenilor nici macar nu sunt constienti de acest fenomen. Ei nu sunt informati nici despre ceea ce inseamna islamul, nici despre bazele politicii islamice in Europa. Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societatile europene, scopul lor il reprezinta transformarea Europei intr-un stat islamic condus dupa principiile legii islamice, Sharia!

Liderii politici europeni au sustinut in mod public de mult timp si sustin in continuare acest proces. La inceputul anilor ’90, politicianul german Daniel Cohn-Bendit, a declarat urmatoarele: „Noi, verzii (Partidul Verzilor din Germania), trebuie sa militam pentru a aduce un numar cat mai mare de straini in Germania. Odata stabiliti aici, vom cere sa le fie acordat dreptul de vot. Odata ce am realizat asta, vom dispune de un segment important de votanti de care avem nevoie pentru a schimba tara”. In aceeasi ordine de idei, Joschka Fischer, fost ministru de externe, a declarat: „Germania trebuie eterogenizata prin influxul de straini”.

In 1960, doar 600.000 de musulmani traiau in Europa occidentala, dar astazi sunt peste 30 de milioane, iar imigratia masiva continua neabatut. In fiecare an, circa 1 milion de musulmani se stabilesc in Europa, in mod legal, prin mai multe mijloace cum ar fi: reunificarea familiilor sau azil politic. Ei obtin foarte usor dreptul de rezidenta, majoritatea neavand cele mai rudimentare cunostiinte privind cultura europeana si educatia necesara pentru a accede pe piata muncii.

Musulmanii nu au venit insa pentru a se integra in societatea occidentala. Acest lucru este interzis de credinta lor, dar si de liderii lor religiosi care sunt bine organizati. Scopul lor politic principal este acela de a realiza ceea ce le cere religia lor, si anume sa-i domine pe toti „infidelii” (adica nemusulmanii) din lume. Acest lucru e descris foarte clar in Coran, asta le cere profetul Mahomed. Si asta fac reprezentantii musulmanilor in Europa Occidentala, indiferent in ce partid ar fi.

Ei urmeaza vorbele ayatollahului Khomeini, care a spus: „Scopul final al Islamului este conducerea lumii”. Orientalistul Bassam Tibi, sirian stabilit in Germania, adauga: „Oriunde traiesc musulmani, Islamul se doreste a fi singura sursa de adevar (ideile dizidente sunt respinse)”.

Seful politiei din Koln, a declarat ca, drept urmare a granitelor deschise si a ratei natalitatii ridicate la musulmani, Germania va deveni predominant musulmana in 20 de ani. Acest fenomen ar putea duce la un razboi civil in Germania si in Europa. Colegul sau din Viena, Alfred Ellinger, exprima pareri similare: „Orice musulman are datoria sa-si apere teritoriul impotriva nemusulmanilor si, in acelasi timp, sa distruga lumea nemusulmanilor pana cand Islamul va domina intreaga lume. Jihadul se va sfarsi doar cand toti oamenii vor accepta religia islamica sau se vor supune autoritatii acesteia. Granita Islamului este granita lumii”. Chiar si Adolf Hitler, care a colaborat cu marele muftiu al Ierusalimului, si-a exprimat admiratia fata de fanatismul musulman, declarand: „Daca noi (germanii) am fi fost musulmani, am fi cucerit intreaga lume”.

Influenta politica a musulmanilor a devenit tot mai mare in ultimii ani. De exemplu, Gerhard Schröder a fost reales cancelar in 2002 cu ajutorul votului dat de turcii musulmani stabiliti in Germania. In schimbul votului, Schroder a sustinut aderarea Turciei la Uniunea Europeana. Pe scurt: Politicienii care sustin imigratia masiva doresc sa obtina voturi din partea imigrantilor prin care sa se mentina la putere. Intentia lor este, in acelasi timp, de a „subtia” populatia indigena europeana, si de a o lasa fara putere. Fenomenul seamana foarte mult cu o „purificare etnica” indreptata impotriva autohtonilor europeni.

Rezultatele se vad. In orase ca Bruxelles, Milano si Oslo, numele Mahomed (in variantele sale) este cel mai numeros nume dat noilor nascuti. In Anglia, cel mai cunoscut nume era Jack, acum, fireste, este Muhammad. Inca din 2004, in Olanda, 56% dintre noii nascuti erau copii ai imigrantilor, majoritatea musulmani. In Elvetia, statisticile arata ca pana in 2040, peste 3 sferturi din populatie va fi musulmana, presupunand ca actualele tendinte se vor pastra. Conform unui studiu austriac, in 2050, o treime din populatia scolara va fi musulmana. Un studiu german arata ca in 2045, majoritatea populatiei va fi musulmana. Liderii musulmani sunt constienti de aceste tendinte si se bazeaza pe ele pentru a pune mana pe putere in cele mai importante state europene.

http://www.brusselsjournal.com/

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Pericol iminent: Islamizarea planificata a Europei

 1. Bogdan Andrei zice:

  Credinciosii crestini adulti de acum, in 50 de ani vor fi morti, iar odata cu moartea lor va muri si religia lor. Crestinii au o natalitate de 4 ori mai scazuta decat musulmanii. Crestinii care au fiice mici acum, cand vor fi ele mari si bune de maritat, nu le va putea opri nimeni sa se marite cu musulmani, pentru ca vor exista mai multi baieti musulmani buni de insurat si cu situatie decat baieti crestini.
  Pana la urma, degeaba incercam noi sa ne convertim unii pe altii si sa ne discreditam reciproc, daca nu procreem la un nivel de 8 la 1, asa cum o fac musulmanii.

 2. un om zice:

  Citeam odata un articol cu o unguroaica ce s-a convertit la ortodoxism si a tradus cateva din cartile parintelui Arsenie Boca. Spunea ea ca parca ceva din ea o impingea sa faca lucru asta, parca parintele Arsenie Boca o indruma in acest sens.
  Mai citeam acum cateva zile ca Ungaria si-a schimbat constitutia si undeva acolo, in ea, a mentionat ferm ca aceasta, Ungaria, este stat crestin.
  Am stat de multe ori si tot m-am intrebat de ce oare i-a adus Dumnezeu pe ungurii in europa, caci stiut este ca toate au un rol in Maretul Sau plan.
  Sa fie oare Ungaria, in viitor, granita vestica a crestinismului asa cum noi am fost milenii granita de est ?
  Am putea noi, romanii si ungurii sa fim uniti vreodata ?

 3. Bogdan Andrei zice:

  Pentru crestinii care combat pe ateul din mine, ar trebui sa se teama de islam :P ateii sunt mici copii pe langa furtuna desertica ce vine cu islamul :))
  Va ofer un film care reprezinta strategia islamului pe termen mediu si lung, statistici demografice… razboiul sfant e reprezentat de natalitate…

 4. yousef59 zice:

  Mai bine s-ar uita la procentul de saracie cumplita care macina lumea si-i grabeste sfarsitul…in rest aberatii …

 5. Mos Ioan zice:

  Titlul articolului trebuie schimbat si anume :
  Pericol iminent : Iudaizarea planificata a Europei
  Schimbati cuvântul „musulman” cu „ovrei” si veti vedea adevaratul sens al acestui articol care spala creierii…….

  Acest ziarist de la brusseljournal.com este în slujba jidanilor si ne manipuleaza. Haida de! Europa este deja iudaizata, asistam la moartea ei fizica si spirituala cu fiecare zi ce trece…….iar acest ziarist ticalos ca si ceilalti din mass media ( cu rare exceptii), sunt la ordinele Finantei Vagaboande Internationale.

  Europenii n-au decât sa faca toti copiii dati de Bunul Dumnezeu si sa nu mai asculte de dracii de la Bruxelles, cei care conduc Europa împreuna cu dracii din SUA si de aiurea……

  Musulmanii au fost alungati de pe pamânturile lor si sunt în continuare alungati, deci trebuie sa se stabileasca si ei undeva pe acest pamânt……..
  Palestinienii sunt masacrati de peste 60 de ani de „statul Israel”cu acordul guvernelor occidentale criminale si ziaristii „uita” sa atraga atentia asupra genocidului palestinienilor.
  Trebuie sa fim constienti cu totii, ca musulmanii fac ceea ce ar fi trebuit sa faca crestinii de multa vreme si anume sa combata INAMICUL NR.1 al Planetei care este poporul care l-a rastignit pe DOMNUL si MÂNTUITORUL LUMII IISUS HRISTOS.
  Mai sunt atâtea de spus, fiecare sa ia aminte la tot ce ne serveste mass media ticalosita si sa nu mai înghita articole de acest gen………

 6. TLC zice:

  Tot respectul, inca un articol interesant. Sunt destul de putine pagini web ortodoxe care isi permit sa atraga atentia asupra cultul propovaduit de muhammed criminalul, violatorul, jefuitorul, pedofilul, sclavagistul. Sa speram ca exemplul domniei/domniilor vostre o sa inspire si alte site-uri importante.
  Este inacceptabil ca muhammed sa fie socotit drept apostol sau profet al Domnului. Acest personaj nu are legatura cu Dumnezeu … cand spun Dumnezeu ma refer la Acela marturisit in Crezul niceo-constantinopolitan.
  Delatorii vor cauta nod in papura si vor spune ca si Sfintii Apostoli ai lui Hristos au avut hibe. Probabil il vor da drept
  exemplu pe Sf. Pavel, spunand ca acesta initial a fost prigonitor al crestinilor. Numai ca treburile nu stau chiar asa, Sf. Pavel o fi fost prigonitor, dar a incetat orice ostilitate in clipa in care s-a intalnit cu Hristos pe drumul Damascului. Cand vine vorba de muhammed, treburile stau invers, dupa primirea „revelatiei” a inceput seria barbariilor. Refuz sa cred ca Dumnezeu l-a inspirat pe muhammed, resping cu dispret ideea ca Dumnezeu l-a pus sa intemeize o noua religie, in timp ce-l incuraja sa jefuiasca si sa omoare chiar si prizonierii. Mahomedanii urla ca evreii si crestinii au cenzurat Scriptura, astfel se ascunde faptul ca muhammed a fost profetit in Biblie. E o mare minciuna, mai ales in contextul in care sunt notorii aprigele dispute dintre crestini si evrei. Ei bine, in ciuda disputelor, absolut niciodata crestinii si evreii nu au avut ca subiect de polemica povestea cu muhammed (acesta a aparut la aproximativ jumatate de mileniu dupa aparitia Crestinismului). In lumina Evangheliei, in virtutea adevarului marturisit la:

  MATEI 24
  24.Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
  25. Iată, v-am spus de mai înainte.
  2 CORINTENI 11
  14. Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii.
  1 IOAN 4
  1. Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi
  au ieşit în lume.
  2. În aceasta să cunoaşteţi duhul lui Dumnezeu: orice duh care mărturiseşte că Iisus Hristos a venit în trup, este de
  la Dumnezeu.
  GALATENI 1
  7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
  8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie
  anatema!
  9. Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – să
  fie anatema!

  se poate afirma fara teama de a gresi ca muhammed a fost inselat de un „inger” care pretindea ca e … Arhanghelul Gabriel, care-i vesteste Scriptura necenzurata, adica mitocania numita coran. Pentru lamurirea faptului precum ca muhammed a fost inselat de satan, se poate consulta cartea “Biografia nobilului profet – Nectarul pecetluit – Ar – Rahiq Al – Makhtum” (editata de Liga islamica si culturala din Romania):

  Când el a împlinit patruzeci de ani, vârsta desăvârşirii perfecţiunii, la care li se poruncea întotdeauna Profeţilor să-şi dezvăluie Mesajul, semnele Profeţiei au început să apară şi să licărească la orizontul vieţii sale. Erau viziuni adevărate pe care el le-a avut timp de şase luni. Perioada revelaţiei a durat douăzeci şi trei de ani. Aşadar, aceste şase luni de viziuni adevărate reprezintă o parte integrantă a celor patruzeci şi şase de părţi ale Revelaţiei. În luna Ramadan, în cel de-al treilea an de solitudine în peştera de la Hira, Voinţa lui allah a făcut ca îndurarea Sa să se coboare pe pământ şi, astfel, muhammed să primească Profeţia (…) Deodată, pe neaşteptate, îngerul Gavriil a venit la el şi i-a spus:
  “Citeşte!” “Nu ştiu să citesc, a răspuns el (muhammed). Profetul a descris această întâmplare astfel: “Atunci, el m-a apucat şi m-a scuturat puternic şi mi-a poruncit din nou: “Citeşte!” I-am repetat că nu ştiu să citesc, dar m-a strâns din nou şi a zis: “Citeşte!” Citeşte! În numele Domnului Tău care a creat,
  Care l-a creat pe om din sânge închegat!
  Citeşte! Domnul tău este cel mai Nobil (96:1-3)
  (…) Niciodată nu voi povesti cuiva din tribul Quraiş despre Revelaţia mea. Voi urca pe un munte şi mă voi arunca de acolo ca să mor. Asta îmi va aduce uşurare. Am pornit să fac acest lucru, dar, la jumătatea urcuşului pe munte, am auzit o voce din cer, spunând:
  “O, muhammed! Tu eşti Mesagerul lui allah şi eu sunt Gavriil.” Am privit în sus şi l-am văzut pe Gavriil sub forma unui om cu picioarele întinse pe orizont.

  Nici un crestin nu poate considera coranul ca fiind carte inspirata de Dumnezeu. Ce crestin e acela care nu se revolta cand citeste astfel de versete in coran?

  Cei carora le-am dat Scriptura, il cunosc pe [muhammed] asa cum ii cunosc pe fiii lor, insa o parte dintre ei ascund adevarul[despre el], cu toate ca il cunosc.
  (2: 146 Surat Al-Baquara – Sura Vacii)

  [Unica] religie acceptata de allah este islamul si nu au fost deosebiri intre cei carora le-a fost data Scriptura (iudeii si crestinii) decat dupa ce a ajuns la ei Stiinta (cand au aflat ca islamul este adevarul), din pricina pizmei lor. Iar cel ce nu crede in semnele lui allah [sa stie] ca allah este grabnic la socoteala!
  (3:19 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)

  Avraam nu a fost nici iudeu nici crestin. El a fost credincios adevarat si intru totul supus lui allah [musulman], si nu a fost dintre cei cere-l fac semeni.
  (3:67 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)

  Cei mai indreptatiti oameni sa se socoteasca apropiati de Avraam sunt aceia care l-au urmat pe el si pe acest profet (muhammed) si aceia care cred. Iar allah e ocrotitorul credinciosilor.
  (3:68 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)

  Acela care doreste alta religie decat islamul, nu-i va fi acceptata, si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.
  (3:85 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)

  Spune: “O, oameni ai Scripturii, de ce tagaduiti semnele lui allah (coranul)? Doara allah este martor la cele pe care le faptuiti!”
  (3:98 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)

  Si din pricina vorbelor lor: „Noi l-am omorat pe Mesia Isus, fiul Mariei, trimisul lui allah!”, in vreme ce ei nu l-au omorat, nici nu l-au rastignit pe cruce ci a fost facut [cineva] sa semene cu el! Cei care au avut pareri diferite in privinta lui[Isus], au fost in indoiala [in legatura cu moartea lui]; ei nu au avut cunostinta sigura despre ea [moartea lui], ci doar au urmat unor presupuneri. De buna seama, nu l-au omorat.
  (4:157 Surat An-Nisa’ – Sura Femeilor)
  Comentariul mahomedan la acest verset e următorul:
  “allah l-a mantuit pe Trimisul sau Isus; el nu a fost omorat si nu a fost rastignit, ci a fost rastignita o alta persoana, iar ei si-au inchipuit numai ca este Isus, fiindca allah a facut sa semene cu el si l-au omorat, crezand ca este Isus”

  O, voi oameni ai Scripturii! Nu exagerati in privinta religiei voastre (nu exagerati in ceea ce priveste rolul lui Iisus si nu pretindeti ca natura lui ar fi divina!) si nu spuneti despre allah decat adevarul! Mesia Iisus, fiul Mariei, este trimisul lui allah, cuvantul Sau pe care El l-a transmis Mariei si un duh de la El (asemeni celorlalte duhuri sau suflete create). credeti, asadar, in allah si in trimisii Sai. Si nu spuneti „Trei!” Opriti-va de la aceasta si va fi mai bine pentru voi. allah nu este decat Dumnezeu Unic. Slava Lui! Sa aiba El un copil? Ale lui [allah] sunt cele din ceruri si de pe pamant si allah este cel mai bun Ocrotitor [Wakil].
  (4:171 Surat An-Nisa’ – Sura Femeilor)

  Si am incheiat Noi legamant (legamantul de a accepta unicitatea lui allah) cu aceeia care au zis: “Noi suntem crestini”, dar au uitat ei o parte din ce li s-a reamintit (in Evanghelie). Deci am starnit Noi ura si vrajba intre ei pana la Ziua Invierii. Atunci le va vesti allah ceea ce au facut ei.
  (5: 14 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  Necredinciosi sunt aceia care zic: “Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei”. Spune:
  “Cine L-ar putea impiedica pe allah, daca ar voi sa-l faca sa piara pe Mesia, fiul Mariei, ca si pe mama lui, si pe toti care se afla pe pamant? Ale lui allah sunt imparatia cerurilor si a pamantului, precum si ceea ce se afla intre ele. El creeaza el voieste. Si allah este cu putere peste toate! [Quadir]”
  (5: 17 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  Iara rasplata acelora care lupta impotriva lui allah si a trimisului sau si cauta sa semene pe pamant stricaciune (se opun lor sau se revolta impotriva poruncilor lor) este ca ei vor muri omorati sau rastigniti pe cruce sau li se vor taia mainile sau picioarele crucis sau vor fi alungati din tara. Aceasta va fi pentru ei rusine in lumea de acum, iar in Lumea de Apoi vor avea ei parte de chin mare (pedepsele infernului).
  (5: 33 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  O, voi cei care credeti! Nu-i luati ca aliati pe aceia care au luat religia voastra in derandere si in bataie de joc, fie din cei carora le-a fost trimisa Cartea (Vechiul si Noul Testament) inaintea voastra, fie dintre necrediciosi, si fiti cu frica de allah, daca sunteti credinciosi!
  (5: 57 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  Iar tie, [muhammed], ti-am trimis Cartea cu Adevarul intarind Scriptura de dinaintea ei si intrecand-o pe ea. Deci fa judecata intre ei dupa ce ti-a trimis allah si nu urma poftele lor, [indepartandu-te] de la Adevarul ce ti-a venit! Fiecaruia dintre voi Noi I-am dat o lege si o randuiala. Daca ar fi voit allah, v-ar fi facut o singura comunitate, dar el voieste sa va incerce in ceea ce v-a dat. Deci intreceti-va in plinirea de fapte bune, caci la allah e intoarcerea voastra, a tuturor, si el va va instiinta despre cele asupra carora aveti pareri deosebite!
  (5: 48 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
  Comentariul mahomedan la acest verset este următorul:
  “Arbitru si garant pentru Scripturile anterioare. Ceea ce corespunde din ele cu prescriptiile coranului este adevarat, iar ceea ce nu se potriveste cu aceste prescriptii este fals. Coranul se afla deasupra tuturor, el fiind cel mai deplin, cuprinzator si maret.”

  O, voi care credeti! Nu-I luati pe iudei si crestini ca aliati! Ei sunt aliati unii cu altii. Aceia dintre voi care vi-I faceti aliati sunteti ca si cum ati face parte dintre ei. allah nu calauzeste pe calea cea buna un neam de oameni nelegiuiti.
  (5: 51 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  Spune: „O, voi oameni ai Scripturii!(crestini si mozaici) Ne urati voi pe noi pentru altceva decat pentru care noi credem in allah si in ceea ce ne-a fost trimis mai inainte. Dar cei mai multi dintre voi sunteti nelegiuiti!
  (5: 59 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  Necredinciosi sunt aceia care spun: “Dumnezeu e Mesia, fiul Mariei!” Doar asa a zis Mesia: “O, fii ai lui Israel, adorati-l pe allah, Domnul meu si Domnul vostru!” Pe cel care aseaza langa allah pe altcineva, allah il va opri de la Rai, iar adapostul lui va fi focul si cei nelegiuiti nu vor afla ajutor.
  (5: 72 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  Necredinciosi sunt aceia care spun: „Dumnezeu este treimea din trei, caci nu exista alta divinitate in afara de [allah] cel Unic si de nu vor inceta sa vorbeasca altfel, ii va atinge si pe cei necredinciosi dintre ei chin dureros.
  (5: 73 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  Mesia, fiul Mariei, nu este decat un trimis, asemenea trimisilor de dinainte de el, iar mama lui este o femeie cu evlavie adevarata. Amandoi mancau bucate[de rand] (ei aveau nevoie de ele pentru ca erau oameni, iar acela care are nevoie de altceva din afara lui, nu poate fi un Dumnezeu). Priveste ce semne invederate le trimitem Noi si apoi priveste cum sunt ei indepartati[de la ele]
  (5: 75 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  Cat despre cei care nu cred, si tin de mincinoase versetele noastre, aceia vor fi oaspetii Iadului.
  (5: 86 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)

  [Aduceti-va aminte] cand Domnul tau le-a revelat ingerilor (cu care a venit in ajutorul musulmanilor) : „Eu sunt cu voi! Intariti-i, asadar, pe cei care cred! Eu voi arunca spaima in inimile celor care nu cred! Loviti-i, deci, peste gaturi si loviti-i peste varful degetelor.
  (8: 12 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)

  Si luptati impotriva lor pana nu va mai fi ispita si pana ce religia va fi in intregime pentru allah! (si va crede toata lumea in allah) Iar de se vor opri, allah este Cel care Vede Bine ceea ce fac ei.
  (8: 39 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)

  Luptati impotriva acelora ce nu cred in allah si nici in Ziua Apoi si nu opresc ceea ce allah si Trimisul Sau (muhammad) au oprit si nu impartasesc religia Adevarului (islamul), dintre aceia carora li s-a dat Cartea (crestini si mozaici), pana ce ei nu vor plati tributul cu mana lor, fiind supusi [legilor]!
  (9: 29 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)

  Iudeii zic: “Uzayr este fiul lui Dumnezeu!” iar crestinii zic: “Mesia este fiul lui Dumnezeu!” acestea sunt cuvintele lor, [rostite] cu gurile lor. Ei spun vorbe asemanatoare cu ale acelora care nu au crezut de dinaintea lor – allah sa-i nimiceasca (sa-i blesteme, sa-i ucida)! Cum [se inseala ei], indepartandu-se [de Adevar]!
  (9: 30 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)

  Ei zic: „allah si-a luat un fiu!” Preaslavitul este indeajuns de Instarit [Al-Ghanyy]. Ale lui sunt [toate] cele din ceruri si toate de pe pamant. Voi nu aveti nici o dovada pentru acest lucru. Spuneti voi impotriva lui allah ceea ce nu stiti?
  (10: 68 Surat Yunus – Sura lui Iona)

  El i-a lasat pe cei care i-au ajutat dintre oamenii Cartii (crestini si mozaici) sa coboare din cetatile lor si a aruncat spaima in inimile lor. Pe o parte dintre ei i-ati omorat, iar o alta parte dintre ei i-ati luat in captivitate.
  (33: 26 Surat Al-‘Ahzab – Sura aliatilor)

  El v-a dat voua spre mostenire tinutul lor, averile lor si un pamant pe care voi nu l-ati mai calcat niciodata. allah este cu putere peste toate.
  (33: 27 Surat Al-‘Ahzab – Sura aliatilor)

  Nu slabiti si nu chemati la pace (la impacare), pentru ca voi sunteti deasupra (sunteti invingatori), caci allah este alaturi de voi si nu va lasa niciodata sa pierdeti rasplata faptelor voastre!
  (47: 35 Surat muhammed – Sura luptei)

  Onest e sa respingem mahomedanismul cu aceeasi fermitate cu care respingem sionismul. Cert e ca multi ezita sa blameze cultul satanic instituit de muhammed. Cei care incearca sa-i determine pe ortodocsi sa fie cu ochii exclusiv pe sionism uita ce s-a intamplat in Serbia? Au uitat de miile de „mujahedini” veniti in sprijinul albanezilor si bosniacilor? Au uitat luptele strabunilor nostrii impotriva islamului? Rusine sa le fie acelor ticaloase romance cu hijab, sa le fie rusine ca au apostaziat. Rusine sa le fie tuturor celor dintre noi care au imbratisat mahomedanismul, rusine sa le fie ca au procedat precum Iuda Iscarioteanul.
  Ortodoxia e intre ciocan si nicovala adica intre sionism si mahomedanism, daca nu ne trezim, cred ca o sa fie vai si amar de noi.

  P.S

  Va rog frumos sa descarcati acest document:

  Dă clic pentru a accesa srebrenica.pdf

 7. Aurora zice:

  Oare cum a putut patriarhul ecumenic sa pupe coranul ?

 8. Pingback: STIRILE ZILEI (05.06.2011) « Saccsiv's Weblog

 9. Pingback: Articole din presa romaneasca a zilei de 5 iunie 2011 « CER SI PAMANT ROMANESC

 10. Florin zice:

  Intr-o tara ortodoxa n-au nici o sansa. Dimpotriva, ortodoxia o sa se extinda.

 11. gabriela zice:

  Cei ce sa convertesc la Islam dintre crestini NU AU FOST CRESTINI NICIODATA si nu l-au cunoscut pe Iisus Hristos NICIODATA,
  De ce cand Islamul va Domina lumea,,,,,,Dumnezeu o va distruge prin foc? O fi religia Islam de la Dumnezeu?NU .nu este si multi nici nu stiu asta
  Biblia este de la Dumnezeu prin Sfantul duh ce a grait prin prooroci
  Coranul este de la un Inger Gabriel dar nu seamana deloc cu Ingeul Gabriel care a vorbit in biblie.
  Pentru musulmani Ingerul Gabriel este SFANTUL DUH………….foarte grav nici vorba
  Sfantul duh este o parte din Dumnezeu.
  Lucifer sa nu uitam ca a fost un sef al Ingerilor, aruncat pe pamant,el se razvrateste contra lui Dumnezeu si a promis ca va castiga pe pamant asta demonstreaza ca poate sa insele lumea a se prezenta ca fiind un inger de la Dumnezeu.
  Cand Lucifer va insela tot pamantul Dumnezeu o va distruge.
  Mantuirea este doar prin Domnul Iisus hristos.Amin

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s