Parintele Gavriil din Muntele Athos despre actele electronice: Nu le luati sau daca le-ati luat, distrugeti-le! Este posibil ca Dumnezeu sa departeze Harul!

Va reamintim ca Parintele Gavriil este ucenic al Cuviosului Paisie Aghioritul si mentine mai departe linia pe care a avut-o Cuviosul in privinta actelor ce preced pecetluirea.

Cititi si: Ucenicul cuviosului Paisie Aghioritul, Ieromonahul Gavriil, ne vorbeste despre buletinele biometrice

Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

37 de răspunsuri la Parintele Gavriil din Muntele Athos despre actele electronice: Nu le luati sau daca le-ati luat, distrugeti-le! Este posibil ca Dumnezeu sa departeze Harul!

 1. soram zice:

  acesta este mesajul:

 2. Marian zice:

  Exista si parinti cuviosi si chiar mucenici care nu cred ca actele cu cip sunt pecetea antihristului , si nu cred ca cei ce le primesc pierd harul si nu se mantuiesc .

  La noi in Ortodoxie oamenii nu sunt infailibili chiar sfinti de ar fi , ca in catolicism, ci umai invatatura de credinta ( dogmele ) sunt infailibile .

 3. STOP RFID 666 zice:

  Actele cu cip fac parte din pecete deci este o parte a pecetii. Si asta datorita undelor radio RFID 666 care distrug mintea si te baga in infern. Actele cu cip sunt asemanatoare cu inchinarea la idoli deoarece acum idolii sunt inlocuiti de SISTEM. Daca esti de acord cu SISTEMUL inseamna ca esti de acord cu toate crimele pe care le savarseste. Iti pierzi libertatea deoarece viata este controlata 100%. Actele cu cip inseamna lepadare de Hristos. Este o lepadare partiala asa cum a facut Petru.

 4. un om zice:

  parintele a zis foarte clar,
  actele nu sunt pecetea , ci este un pas premergator.
  despre actele cu cip a zis sa le distrugem si sa mergem in munti pentru marturisirea deplina.
  daca nu ne ridicam la masura marturisirii depline ….
  mai mergem si in sfantul munte cu pasapoarte si acte biometrice…
  si sa dea Dumnezeu ca atunci cand se va pune problema intr-adevar de marturisire sau lepadare sa dam raspuns bun.

 5. suveranul zice:

  Nu luam nimic, absolut. Nu acceptam nici un biometric. Refuzam in masa, renuntam la acte; de fapt de ce avem nevoie de ele?

 6. Pingback: STIRILE ZILEI (05.06.2011) « Saccsiv's Weblog

 7. Vasilica zice:

  Sa nu acceptam NICI UN ACT ELECTRONIC.

 8. Ioan C. zice:

  Pecetea Satanei va fi pusa pe mana dreapta sau pe frunte ( Apocalipsa 13, 16), lucru pe care de il vom face in veci nu vom gasi iertare.

 9. Ioan C. zice:

  ” 9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.”
  ( Apocalipsa 14, 9- 11).

 10. Ioan C. zice:

  Cu actele electronice ne testeaza puterea de rezistenta, de aceea trebuie respinse.
  Dupa actele electronice va urma implantarea cipului in corp ( mana dreapta sau pe frunte) pe motiv ca nu poate fi furat.

 11. ION zice:

  EU SUNT UNA DINTRE PERSOANELE CARE SUNT AUTORIZAT SA LUCREZ CU ASEMENEA TEHNOLOGII !
  CHIAR AM FACUT SCOALA IN DOMENIU …
  AM CULTURA CUNOSTINTELE SI ABILITATILE NECESARE PENTRU A INTELEGE APSOLUT TOT CE SE PETRECE IN ACEST DOMENIU DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC

  Ce sa va spun poate ca acum aveti multi dintre voi cip-uri in voi fara sa fi dat seama
  exista multe moduri in care ati fi putut fi numerotati pana acum !
  credeti ca acel cip este atat de mare ca in filme
  el poate avea chiar si 2 mm cubi

  DE CE CREDETI CA S-AU MOTAT PE STRAZI IN ASFALT ACELE CITITOARE ???
  DOAR PENTRU MASINI
  CREDETI CA SUNT RADARE ???

  DE CE CREDETI CA AU APARUT DIN CE IN CE MAI DES PE STALPI TOT FELUL DE CAMERE
  CREDETI CA MULTE DINTRE ELE SUNT CAMERE ?

  POATE CA AVETI CIRCUITE OSCILANTE STIL RFID CHIAR SI INLUCRURILE PE CARE DVS LE CUMPARATI
  PE CAER LE PURTATI CU DVS
  NU E NEAPARAT SA FITI IDENTIFICAT PRIN CEL DIN DVS
  DE EXEMPLU INTR-UNLAPTOP PE PLACA LUI DE BAZA
  pe placa de baza a unui telefon
  in acte
  in animalele de companie
  Dar credeti ca este neaparat necesar un cip fizic

  dvs sunteti cea mai buna amprenta
  de la datele cu caracter personal care mi-se pare ca in tara acesta sunt multe firme ne autorizate ce le folosesc
  ma refer la datele biometrice
  de exemplu fata dvs este cea mai buna parola
  cea mai buna cheie

  de ce credeti ca au aparut atat de multe site-uri stil FaceBuci care va cer sa va puneti fotografii
  pentru ca in cazul in care veti comenta vre-o data ceva impotriva vre-unui regim politic
  pentru ca in cazul in care veti manifesta vre-o nemultumire ce va deranja la nivel golbal sa puteti fi identificati foarte usor
  si dupa noua moda
  cione nu este cu noi este impotriva noastra
  doar pentru ca aveti idei un pic diferite puteti fi considerati teroristi
  asa mi-se pare mie ca este moda de la atentatele de la 11 Septembrie .
  Ori cine comenteaza ceva sa fie declarat terorist
  ca si cand Rebelii ar trebui ucisi
  si nu trebuie sa existe mai multe puncte de vedere pe acest pamant
  ori cine are un alt punct de vedere este considerat rebel
  asa ca trebuie sa fie omorat

  EU AM PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURI
  DAR O SA AJUT ORTODOXII ATUNCI CAND O SA RECUNOASCA URMATOARELE LUCRURI
  1 ) PENTRU SUFLETUL UNUI OM CE A MURIT NU MAI POATE FACE NICI UN PREOT DE PE LUMEA ACESTA NIMIC CA SA IL IA DIN IAD SI SA IL DUCA IN RAI !
  2) ICOANELE AU FOST INVENTATE DOAR PENTRU CA SA II AJUTE PE OAMENI PRINTR-O REPREZENTARE GRAFICA SA INTELEAGA LUMEA DIN CER
  IAR ICOANELE SAU APA SAU OBIECTELE NU POT FI SFINTE !!!
  CI DOAR OAMENII POT FI SFINTI

  EU POT FI SFANT
  TU POTI FI SFANT
  NOI PUTEM FI SFINTI

  Spune Domnul Iisus : „FITI SFINTI CACI EU SUNT SFANT !”
  Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru; voi sa va sfintiti si fiti sfinti, caci Eu sunt sfant; sa nu va faceti necurati prin toate aceste taratoare care se tarasc pe pamant. (Lev.11:44)
  Caci Eu sunt Domnul, care v-am scos din tara Egiptului ca sa fiu Dumnezeul vostru, si sa fiti sfinti; caci Eu sunt sfant. (Lev.11:45)
  „Vorbeste intregii adunari a copiilor lui Israel si spune-le: „Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant, Eu, Domnul Dumnezeul vostru. (Lev.19:2)
  Voi sa va sfintiti si sa fiti sfinti, caci Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. (Lev.20:7)
  Voi sa-Mi fiti sfinti, caci Eu sunt sfant, Eu, Domnul; Eu v-am pus deoparte dintre popoare ca sa fiti ai Mei. (Lev.20:26)
  Caci este scris: „Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant”. (1Pet.1:16)

  NOI SUNTEM PREOTI PT CA AM FOST ALESI DINTR-O PREOTIE ALEASA este scris in Biblie

 12. Flavian zice:

  @ION ereticu`
  Rational sesizezi bine niste pericole…
  Esti autorizat sa lucrezi cu cipuri si ai puteri (malefice…) cum spui? Inseamna ca te-ai lepadat primul. Conform canoanelor nu putem primi ajutor de la tine, noi ortodocsii. Asa ca lasa-ne!

 13. STOP RFID 666 zice:

  @ION

  Ce bine manevrezi tu cuvintele. De la cine ai invatat? De la tatal tau diavolul? Decat sa ascult la tine mai bine ascult o usa cum scartaie. Mai mult folos am. ANATEMA ereticilor si ratacitilor. Si mai ai si mandrie draceasca. Crezi ca putem noi ortodoxii invata ceva de la voi ereticii? Vai de capul vostru.

 14. suveranul zice:

  Ion, orbul care va calauizi alt orb, vor pica amandoi in groapa. Chiar crezi ca suntem atat de orbi, incat sa avem nevoie de alt orb? Sa ma fereasca Dumnezeu, sa astept ajutor de la unul care imi cere sa ma dezic de Biblia in picturi. Ereticule.

 15. Antonia zice:

  Părintele Arhimandrit Gheorghie Kapsanis, stareţul Mânăstirii Grigoriu din Sfântul Munte Athos despre buletinele electronice şi U.E.

  Toţi cei ce ne opunem îndosarierii electronice şi posibilei folosiri a numărului 666 pe noile buletine, avem de înfruntat nu numai pe reprentanţii autorităţii civile, care prezintă aceste măsuri, ci şi pe unii clerici şi fraţi mireni care, poate bine intenţionaţi, susţin că îndosarierea electronică şi Acordul Schengen nu au însemnătate theologică şi, prin urmare, nu este îndreptăţită o împotrivire din partea credincioşilor creştini ortodocşi, deoarece acestea aparţin cezarului, iar nu lui Dumnezeu, Susţin chiar că folosirea numărului 666 nu are importanţă, deoarece acest număr, la fel precum şi alte numere ale Apocalipsei, sunt simbolice. Eu cred însă că, potrivit duhului Sfintei Scripturi, Sfinţilor Părinţi şi mucenici, aceşti fraţi se înseală şi rătăcesc şi pe alţii.

  S-a demonstrat de către oameni de ştiinţă şi politicieni de marcă faptul că Acordul Schengen şi îndosarierea electronică ating persoana umană, adică chipul lui Dumnezeu, şi constituie o ameninţare la adresa libertăţii umane şi, în plus, chiar la adresa suveranităţii noastre naţionale. Şi întreb: oare aceste chestiuni sunt indiferente conştiinţei noastre creştine ortodoxe şi moralei creştine?

  Biserica noastră Ortodoxă nu numai că n-a aplicat principiul “taie-mă, turcule, ca să mă sfinţesc” ci a binecuvântat şi a influenţat chiar lupta pentru eliberare a neamului de sub turci în 1821. Însă şi atunci existau câţiva mai căpătuiţi care spuneau că nu trebuie să se pornească lupta împotriva barbarilor cotropitori, aducând chiar şi argumente teologice. Din fericire, clerul şi poporul n-au fost interesaţi să-i asculte, ci s-au luptat “pentru Hristos, pentru credinţa sfântă şi pentru eliberarea patriei.”

  Câţiva ar spune că acum nu avem nici un cotropitor păgân de înfruntat. Aceasta însă este o afirmaţie şi mai periculoasă. Cei ce complotează împotriva libertăţii noastre nu apar drept cotropitori, ci drept “tovarăşi” ai noştri în Uniunea Europeană, însă care Europă? În Europa în care conduc şi în care sunt exploatatoare câteva mari puteri, în spatele cărora se ascunde oligarhia. Această oligarhie vrea ca supuşii săi să fie robi, lipsiţi de libertate, precum “Marele inchizitor” al lui Dostoievski.

  Este oare o cutezanţă a face o paralelă între această Uniune Europeană (cu NATO-ul său şi cu Acordul Schengen) şi Sfânta Alianţă a statelor europene care, în veacul al 19-lea, a făcut tot posibilul spre a înăbuşi mişcările de eliberare ale popoarelor care gemeau sub regimurile asupritoare?

  Nu este oare vrednic de mirare faptul că acea Sfântă Alianţă, la fel ca şi Uniunea Europeană de astăzi, se sprijinea pe ajutorul turcilor pentru a-i asupri pe greci ?

  Ba chiar, pentru cei care nu vor să închidă ochii şi văd lucrurile în profunzime, este limpede că noile structuri impuse de către Uniunea Europeană prin aşa-zisul drept comunitar, care are prioritate în faţa dreptului naţional, impune treptat marginalizarea Bisericii noastre Ortodoxe. Aceasta înseamnă că Biserica Ortodoxă va înceta a mai fi considerată drept religie oficială a statului, învăţământul teologic în şcoli va fi eliminat, salarizarea clerului va înceta şi se va pune la egalitate Sfânta noastră Biserică Ortodoxă cu mulţimea de erezii şi de credinţe eterodoxe. Deja iehoviştii au reuşit să nu efectueze serviciul militar, ci să facă stagiul social, adică să ocupe în societate poziţia de pe care vor putea practica prozelitismul. Astfel se va rupe cordonul ombilical. Care a unit dintotdeauna Neamul nostru cu Biserica, hrănindu-l cu seva de viaţă dătătoare, îndeosebi în perioadele foarte critice.

  Aceasta desigur, satisface Europa Catolică şi Protestantă, care face tot ce poate pentru a umili popoarele Ortodoxe ale Balcanilor şi pentru a ne dezbina şi a ne izola unele de altele. Iar acestui scop îi slujeşte Acordul Schengen. Cei care, în mod conştient ori inconştient, slujesc acestor planuri, aşteaptă să vadă împotrivirea noastră la Acordul Schengen şi la îndosarierea electronică. Dacă nu ne vom opune cu hotărâre, vor înainta încet încet către deplina noastră “europenizare,” adică deplina îngrădire a Bisericii Ortodoxe şi a culturii Eline. Este grăitor faptul că eterodocşii din Grecia au primit cu bucurie Acordul Schengen şi buletinele electronice, din moment ce nu vor avea înscrisă (vizibil) şi apartenenţa religioasă.

  Să ajungem acum la numărul 666. Acest număr este, potrivit Apocalipsei, simbol al lui Antihrist, aşa după cum Crucea este simbol al lui Hristos. Nu este însă la fel ca alte simboluri numerice ale Apocalipsei, care se referă la limite de timp sau la numărul membrilor Împărăţiei lui Dumnezeu. Numărul 666 are legătură directă (este unit) cu persoana lui Antihrist, de aceea şi utilizarea lui are un alt fel de însemnătate în conştiinţa credincioşilor creştini. Faptul că este simbol şi nu însuşi Antihrist nu-i diminuează importanţa, de vreme ce este întrebuinţat cu scopul de a contamina şi a îngrădi pe creştini. Dacă nu este folosit cu aceste intenţii, de pildă la numerotarea clădirilor unei străzi foarte lungi, ori a paginilor unei cărţi, este un număr ca oricare altul şi de aceea nu creează probleme. Dacă este întrebuinţat însă cu intenţie, aşa cum se vede în cazul codurilor de bare, şi probabil pe viitoarele buletine electronice, atunci trebuie să fie condamnat de către orice creştin conştient. Întrebarea de ce insistă pe numărul 666 şi nu pe un alt număr dacă, aşa cum spun cei care-l folosesc, nu există nimic de ascuns, este uşor de pus. Vor, aşadar, să ne impună numărul 666, îndeosebi pe acte cu desăvârşire personale pe care le purtăm cu noi întotdeauna, aşa cum este buletinul de identitate.

  Zic unii fraţi că numărul 666 de pe buletin sau că posibila marcare pe mână sau pe frunte nu ne poate lipsi de pecetea de neşters a lui Hristos, pe care am luat-o prin Sfântul Botez şi Sfânta Mirungere. Adevărat, nu ne poate lipsi când ni se impune cu sila, adică atunci când suntem legaţi şi însemnaţi, ori dacă ni se lipesc forţat cartele elctronice. Când însă le primim cu voia noastră, atunci desigur că harul lui Dumnezeu se va îndepărta de la noi, deoarece nu L-am mărturisit pe Hristos şi deoarece, din laşitate, ori din interes, ori din indiferenţă, ori din împuţinare sufletească, am primit simbolul lui Antihrist.

  Cei ce spun mulţimilor că “nu contează numărul 666, luaţi buletinele electronice” nu se gândesc ce responsabilitate îşi asumă. Nu-şi pun problema că poate greşesc şi astfel devin autori morali ai apostaziei creştinilor.

  Nu vom primi buletinele electronice deoarece considerăm că înjosesc persoana umană. Cum să purtăm un act în care vor fi scrise o mulţime de informaţii despre noi pe care le vor putea citi alţii, chiar şi străinii, dar nu noi înşine, şi pe care vor putea, cu îndemânare, să le modifice în defavoarea noastră. Nu le primim nici datorită faptului că, având numărul 666, le considerăm ca o lepădare de Hristos. Nimănui nu-i este îngăduit să-şi pună în pericol mântuirea. Aici suntem sprijiniţi de părerile unor cuvioşi părinţi contemporani, care au scris asupra acestei teme.

  Sursa: Vestitorul ortodox

 16. soram zice:

  Ion
  Stim si noi ca suntem urmariti…de mai de mult timp…dar:
  „Relele pe care ceilalti le indreapta asupra noastra fac o suta de dinari,pe cand pacatele pe care le savarsim noi inaintea lui Dumnezeu fac zece mii de talanti!”
  Ei ne lucreaza pe ascuns si fac „tot ce se poate ca fapta sa nu fie vazuta de oameni”.
  Crestinii care vor avea taria de la Dumnezeu sa marturiseasca credinta ortodoxa,o vor face in fata tuturor,pentru ca ei se tem,respecta si iubesc pe Domnul Iisus Hristos si se vor pune sub Protectia Lui!!!
  Iarta-ma!
  Doamne ajuta!

 17. Emanuel zice:

  Fratilor, e posibil ca noi deja avem de mult timp buletine cu 666 pe informatia noastra personala, si nu ne dam seama.
  Uitati-va la CNP-urile noastre de pe buletinele plasticate : au 13 cifre ! De ce oare 13 si nu 12 sau 14, sau 10 sau 17 cifre ?! De ce au ales chiar 13 cifre, cand noi stim ca sistemul de codare EAN-13 care are pecetea 666 este folosit tocmai pentru codarea binara a numerelor cu 13 cifre in sistem zecimal ( adica cifre de la 0 la 9 ) ? Fiecare dintre noi are asociat de cativa ani un cnp care e format din 13 cifre … Cine ne poate garanta noua ca in calculatoarele ministerului sau politiei, nu se foloseste o codare binara a cnp-urilor noastre ? Caci daca ei folosesc o codare binara a lor, atunci e sigur ca codarea se va face in sistem EAN-13, care e cel mai folosit sistem de codare binara din EU si in plus, e special intocmit pentru codarea numerelor de 13 cifre. Plus ca raii prefera intentionat sa ne aplice cat de mult posibil pe 666.
  Am solicitat noi o documentatie de la minister, care sa ne garanteze cum ca cnp-urile noastre nu sunt codate in calculatoarele lor in sistem EAN-13 ? Am cerut noi o lege care sa ne garanteze dreptul ca cnp-urile noastre sa nu fie codate vreo-data, cu sau fara stirea noastra, in sistem EAN-13 ? NU. Nu am facut nimic din acestea, dar toti am mers ca oile sa semnam pentru primirea cnp-urilor.
  E bine oare ce am facut ? Eu as zice ca nu e bine, as zice ca deja noi suntem cazuti. Pentru ca am semnat pentru primirea cnp dar nu stim sigur daca acest cnp nu este pecetluit cu 666. In plus exista semne ca ar fi deja codat cu 666.
  Ce este cnp-ul ? Este un cod ce codeaza informatii despre persoana noastra, informatii care sa delimiteze clar persoana fiecaruia dintre noi, sau este doar un numar oarecare al buletinului ? Desigur, este un cod ce codeaza informatia personala. Caci numarul buletinului este seria si numarul lui. Cnp-ul insa este un cod al informatiei personale. Uitati-va si cititi fiecare, in cnp-ul personal, de la a doua cifra pana la a saptea, acelea scrise cu o singura culoare, si veti vedea ca acolo e scrisa data nasterii fiecaruia dintre noi. Iar ultimele 6 cifre inseamna o alta informatie care sa delimiteze inca si mai exact fiecare persoana de alta. Deci avem informatia noastra personala, dupa care suntem indentificati fiecare, in cnp-uri. Apoi, sa observam ca prima cifra a cnp este de o culoare, urmatoarele 6 cifre sunt de alta culoare, si ultimele sunt iar de alta culoare. De ce aceasta delimitare ? Aceasta diferentiere de culori, pe mine ma duce cu gandul la codul EAN-13, care are mai intai o cifra a codului, apoi primul de 6, apoi inca 6 cifre ale codului, urmate de inca un 6, si apoi ultimele 6 cifre ale codului urmate de ultimul 6. Uitati-va pe ambalajele alimentelor. Este identica delimitarea la cnp ca si in codul EAN-13. De ce au pus aceasta diferentiere de culori ? Degeaba ??? Oare calculatorul are nevoie de diferentiere de culori ca sa poata face diferenta dintre informatiile codate in cod ? Nu are. Deci diferentierea de culori este pusa pentru noi, ca sa facem legatura dintre cnp si EAN-13, astfel incat sa fim cu constiinta inca si mai incarcata. Ca sa vedem si sa intuim ca ei codeaza, sau vor coda, cnp-ul in sistem EAN-13. Si eu marturisesc ca inca de cand am luat prima data cnp-ul, am avut constiinta incarcata ca ceva nu e in regula.
  Noi am gresit atunci cand am semnat pentru cnp, dar nu avem inca nici acum documentatia completa despre modul in care este scris cnp-ul in calculatoarele politiei sau ministerului. Este scris in cifre in sistem zecimal, cum apare si pe buletine, sau este codat in sistem binar, adica in EAN-13, si deci marcat cu 666 ? Iata informatia care nu o avem, si si de aceea semnatura noastra constituie deja o cadere. Am semnat pentru ceva, dar nu stiu daca acel ceva este sau nu este o lepadare ! Apoi, daca am semnat, oricum am cazut, caci constiinta mea este patata. Ce importanta mai are daca ni se vor pune niste cipuri in buletine si pe cipuri se va scrie cnp-ul in sistem EAN-13, daca noi deja am semnat pentru cnp si el in calculatoarele politiei este scris in EAN-13 ? Am semnat, asta e caderea, nu are importanta un e scrisa informatia noastra personala pecetluita cu 666, in buletinul nostru sau in calculatorul politiei, sau pe o foaie de hartiei oarecare. EU am semnat, si sunt vinovat si raspunzator pentru ce am semnat oricum, oriunde s-ar afla scrisa lepadarea mea.
  Ce este de facut ?
  Eu as zice ca trebuie sa solicitam documentatia de la minister, completa, despre cum codeaza ei cnp-urile noastre, despre cum transmit ei cnp-urile noastre de la un calculator la altul, in sistem zecimal, sau in sistem EAN-13 ?
  Apoi, inca o pacaleala mai e. Ei au spus ca atunci cand vor da buletinele cu cip, ne vor da noua dreptul sa folosim inca cativa ani buletine de tip vechi. Insa e de stiut ca in momentul in care vor incepe sa elibereze buletinele electronice, softul de pe calculatoarele lor va fi cel care este capabil sa citeasca cipurile, adica informatia cnp scrisa in cod EAN-13, caci in cipuri cnp-ul nu se poate scrie decat in EAN-13. Deci softul va lucra in sistem EAn-13.
  Deci cand vor incepe sa elibereze buletinele electronice, softul folosit de ei va folosi codul EAN-13 pentru reprezentare cnp-urilor, si noi vom avea cnp-uri scrise in calculatoarele lor, pentru care am semnat. Ei nu vor avea un soft pentru reprezentarea in sistem zecimal a cnp-urilor celor care refuza buletinele electronice, si un soft pentru reprezentarea in sistem binar a cnp-urilor celor care accepta buletinele electronice. Nu, ei vor avea un singur soft, anume al doilea, altfel ar fi prea complicat, si in plus nu vor avea nici un interes sa ne serveasca. Deci atunci noi putem fi siguri ca cnp-urile noastre sunt marcate cu 666 in calculatoarele politiei, si noi semnam pentru asta, ca acceptam pe 666 si pe antihrist, ne lepadam ! Insa ei ne-au ” linistit „, mintind, ca nu vom avea buletine cipuite si deci nici 666, insa nu ne spun ca noi suntem deja pecetluiti pe cnp, pe informatia personala cu acceptul nostru, in calculatoarele lor. Iar noi servim pacaleala lor, ca pe o mancare calda, dar nu vedem ca este sctricata. Ei ne ” linistesc „, insa sunt mincinosi. Deja au dovedit-o ca sunt mincinosi si ca ne ascund adevarul. Ei construiesc NOW, ce incredere putem avea in ei, caci ei sunt tradatori si mincinosi din start.
  Sa povestim cazul din rusia. Acolo s-a dat un cod fiscal numit CIC la fiecare cetatean. Ministerul de finante i-a ” linistit ” pe cetateni ca nu este nici un 666 in codul cic format din 13 cifre ( interesant ! ). Insa intr-un oras marginal, 13 oameni au dat in judecata ministerul, si au cerut prin intermediul judecatorului documentatia completa a modului de reprezentare in calculatoarele ministerului a CIC-urilor. Prin asta s-a descoperit ca cic-urile erau reprezentate in EAN-13 si aveau 666 pe ele. Apoi judecatorul a acordat dreptul cetatenilor de a putea sa isi plateasca taxele fara sa aiba codul CIC atribuit lor, pe motive religioase. In rusia ei au castigat.
  Noi ce facem ??? Noi credem in sistemul antihristic, si semnam ce ne prezinta el, ” linistitor „. Dar suntem deja pacaliti. Nimic nu ne garanteaza ca cnp-ul nu este codat in EAN-13 la politie sau ministere. Nu am cerut documentatia. Sa o cerem, iar daca nu vor sa ne-a dea, trebuie ori sa ducem inapoi buletinele noastre la politie si sa le lepadam, ori sa-i dam in judecata, caci incalca legea si dreptul nostru constitutional ! Daca nu vom face asta, suntem deja cazuti, deja am semnat pentru 666. Toti !

 18. Emanuel zice:

  CNP consist of 13 digits as follows:

  1 digit for sex and century of birth: 1, 3, and 5 = male; 2, 4, and 6 = female. 1 and 2 = 20th century, 3 and 4 = 19th century, and 5 and 6 = 21st century. (For legal residents the numbers 7 and 8 are used to encode the sex of the person having the residence permit);
  6 digits for birth date in the format YYMMDD
  2 digits for place of birth (the code for the county) (For legal residents the numbers encode the region where the person having the residence permit comes from);
  3 other digits
  1 control digit
  CNP is unique for each person, is given at birth and never changed (except special cases of erroneous attribution, sex change or changing the status from legal resident to citizen).

  Deci ultimele 6 cifre contin informatii despre locul nasterii, si altele ce nu sunt spuse, deci mai multe informatii ce sunt scrise pe buletin cu o singura culoare. Deci diferentierea de culoare nu delimiteaza diferitele informatii, ci este pusa intentionat ca sa ne dam seama ca codul cnp va fi, sau este deja codat, in EAN-13.
  Apoi, de ce nu ar avea ei deja softul pentru citirea cnp-urilor de pe buletinele electronice in calculatoarele lor? Ca doar ei acum pregatesc sistemul pentru buletinele electronice, care presupune si un asemenea soft. De ce nu ar avea deja softul ? Si daca il au deja, atunci noi avem cnp-ul marcat cu 666 in calculatoarele lor. Si am semnat.

 19. magelan zice:

  Sa ai rezerve si chiar grija in legatura cu cipurile e normal DAR,ob- serv ca s-a cazut in extrema cealalta.incepem sa ne facem calcule despre cnp-uri si cifra 666,in loc sa cautam cu adevarat motive de neliniste in ceea ce priveste vietile noastre.avem pacate cu duiumul,ridicarea din ele aduce dupa sine si protectia adusa de Dumnezeu,prin harul Sau.lupta cu greutatile si cu pacatele se da in plan duhovicesc pt ca de acolo pornesc si pornirile trupesti.a fi „razboincii internetului” nu ajuta nici macar 1% in lupta cu pacatele din noi.problema esentiala e ca noi nu vrem un razboi in care sa avem drept arma rugaciunea si postul ci un razboi in care sa avem ca arme tastatura si informatii adunate de pe toate site-urile.

 20. Emanuel zice:

  Degeaba te rogi daca traiesti in pacate. Ai dreptate ca internetul si calculatorul e o pierdere de timp, dar eu nu stau mai mult decat cateva ore pe saptamana, uneori chiar mai putin. Si apoi, si semnarea pentru 666 e un pacat, inca mare. Asta nu te intereseaza, nu te afecteaza ?
  Pe mine ma afecteaza orice pacat, nu vreau sa fac nici unul.

 21. un om zice:

  si reusesti?

 22. Emanuel zice:

  Vad ca nu am cu cine vb. Sunteti neseriosi. Am plecat. Poate intr-o zi o sa mai spuna cineva si ceva serios. Mai intru peste o saptamana, sa vad daca s-a mai clarificat ceva pe tema asta. Sper. Da Doamne.

 23. Adrian.I zice:

  @Ion
  „EU AM PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURI
  DAR O SA AJUT ORTODOXII ATUNCI CAND O SA RECUNOASCA URMATOARELE LUCRURI”
  Era sa zic eu ce putere ai tu….
  Si eu „am puterea” de a-l da jos pe Basescu dar mie lene s-o fac.
  Lucrurile alea ale „ortodoxilor” „este” prea profunde pentru tine ca sa le intelegi…. ramai la abecedarul micului eretic sau „dogmatica” sectara

 24. Andrei zice:

  @magelan
  referitor la ce a scris emanuel, sa stii ca nu a cazut nimeni in extrema cealalta…daca nu iti pune encefalul la gandire ceea ce a scris el acolo asta nu inseamna ca deja o luam pe aratura…ai s tu dreptate…sunt multe motive de neliniste..dar de exemplu pentru mine cel mai mare motiv de neliniste este faptul ca sistemul antihristic ne lucreaza pe la spate atat de ascuns incat „Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”

 25. Andrei zice:

  mai bine ne facem griji si stam sa calculam ce mancam in cazul in care vrem sa ne izolam pe munte…deocamdata…ca de facut un cort nu e f greu…ci de cultivat pe pamant cu roca si cum ne vom alimenta fara a mai coborat la sat e problema…daca aveti idei si solutii ar fi bine de impartasit si fac chiar un apel la administrator sa deschida un subiect , un articol special cu asta ca sa se poata ajuta lumea…ca de articole cu ce zic unii sunt satul…SA MAI FACEM SI CEVA CONCRET PT NOI CA SISTEMULUI II PLACE SA STAM SA PRIVIM CE NE FACE, ASTA SI VREA

 26. suveranul zice:

  @Emanuel, ai dreptate frate. CNP-ul este numarul numelui fiarei, iar numele fiarei sunt numele noastre scrise in intregime cu majuscule.( ex:ION POPESCU in loc de Ion Popescu). Capitis diminutio maxima! Si eu ma gandesc sa renunt la CNP,, este complicat, dar nu imposibil. Doamne ajuta!

 27. suveranul zice:

  Emanuel, NU frate, NU am semnat noi, de aceea fiara vrea sa ne pacaleasca in a ne da consimtamantul pentru CIP. TI-aduci aminte sa fi semnat pentru CNP? CNP-ul se acorda la nastere,, iar parintii sunt cei care semneaza, dar pentru diavol nu e destul, el are nevoie de semnatura-consimtamantul fiecaruia in parte, de aceea a inventat cipul si ne obliga sa-l acceptam. CNP-ul, adevarat este codat in EAN-13, adevarat are 666 in el, dar nu este tot una cu CIp-ul, fiindca nu ne-am dat consimtamantul, cu toate ca am fost numerotati ca vitele si suntem in continuare.
  De ce este atat de importatn consimtamantul? reiese de aici
  “Un singur lucru nu poate Dumnezeu sa faca: sa ne mantuiasca fara consimtamantul nostru”. Nicolae Steinhardt (1912 – 1989) – scriitor, publicist si critic literar roman. Doamne ajuta!

 28. Andrei zice:

  asa este

 29. un om zice:

  fratilor, da voi nu aveti duhovnici ? sa va lamureasca cu lucrul asta ? cata enegie dedicati lucrurilor astora si planurilor de a pleca in munti mai bine v-ati apuca de fapte bune (nu zic ca nu faceti, dar niciodata nu e de ajuns…) ca poate murim maine si ati vazut la Mt 25 ca Hristos la judecata, intreaba de cel din temnita, de cel gol, de cel flamand…

  p.s. si scrieti si voi ortodocsi nu ortodoxi.

 30. Emanuel zice:

  @Suveranul
  Nu au semnat parintii nostri pentru cnp, ci noi cand am semnat sa luam buletinele la politie. Din acel moment am devenit vinovati. Daca la politie ni se atribuia un cnp fara semnatura noastra si ni se punea 666 pe cnp, atunci nu era vina noastra, dar odata ce noi am semnat cand am luat buletinul, am semnat ca suntem de acord si cu cnp-ul, deci si cu 666 pus pe el. Insa trebuie sa verificam daca intr-adevar cnp-urile noastre sunt DEJA codate in EAN-13, caci intr-o zi e sigur ca vor fi, si atunci va trebui sa luam masuri, dar nu stim sigur daca ziua aceea a si venit. Insa daca nu verificam acest lucru, si totusi semnam, devenim oricum vinovati, chiar si daca cnp-ul nu ar avea 666, pentru ca am semnat o hartie pe care POATE era scris ca noi acceptam caderea ( cadere din ce, daca nu din har ? ) si slujim sistemului lui antihrist, si totusi am semnat fara sa verificam ce era scris. Asta se cheama tot lepadare, lepadare de harul lui Dumnezeu, chiar daca nu inca lepadare totala si ireversibila. O sa zica unii ca 666 inca nu e lepadare de Hristos, ci doar cadere, ca inca nu e pecetea; da, dar acest 666 va deveni pecetea si noi daca acuma semnam, cand inca e usor de trait si fara buletin pe un munte undeva, atunci ce vom face cand vom fi pusi in tepe ( Mantuitorul a zis intr-o vedenie ca unii crestini ce nu vor primi pecetea vor fi pusi in tepe sau alte torturi ) daca nu vom primi pecetea lui antihrist ? Si, oare Dumnezeu va mai tine harul lui in noi odata ce noi cadem in pacat, atat de usor ? Desigur ca nu-l va mai tine ci va retrage harul Lui intr-o anumita masura, iar fara harul Lui, e posibil ca vom primi si pecetea finala. Asa ca, sa nu luam in deradere aceste lucruri, sa nu ne jucam cu caderile astea, mai ales cand noi traim vremurile de pe urma, cand e mult mai usor sa cazi ca in vremurile trecute, caci si ispitele au devenit mult mai subtile. Mai ales ca noi deja avem multe pacate.

  @admin
  Vad ca nimeni nu zice nimic … Sa inteleg ca toti cei ce posteaza pe acest site sunt de acord sa le fie puse 666 pe cnp, avand in vedere ca cnp-ul constituie informatie despre noi prin care suntem identificati fiecare ? Sunteti toti de acord cu aceasta cadere ? Eu am vorbit cu cineva care se va interesa sa vada daca este cnp-ul codat in EAN-13, si daca este asa, vor fi persoane care vor strange semnaturi pentru a ni se da dreptul ca cnp-urile noastre sa nu fie codate in EAN-13. Sunteti si voi cu noi, sau sunteti de acord sa luati 666 pe cnp ?

 31. suveranul zice:

  @admin CNP-ul este ‘numar de om’.
  http://suveranitate.wordpress.com/2011/06/12/cnp-ul-este-numar-de-om/

  Cine crezi ca ar fi de acord cu 666, daca ar fi constient ca i se cere a semna pentru aceasta pecete? Nimeni dintre credinciosii adevarati, poate niste ignoranti, sau dezinformati, si cu siguranta ateii in frunte cu Patriarhul Daniel!

 32. suveranul zice:

  @Emanuel, nu stiu in cazul tau, dar mie-mi apare CNP-ul si pe Certificatul de Nastere, pentru care nu am semnat, Probabil ca semnatura pentru buletin este un mod de aprobare, dar am semnat in inconstienta si ignoranta. La anul imi va expira buletinul, iar de innoit nu am de gand. Nu exista lege sa ma oblige ca din fiinta umana, creatura Lui Dumnezeu sa devin ‘persoana” cu drepturi si obligatii, creatura a omului(statului). Refuz sa fiu etichetat si numerotat!

 33. Emanuel zice:

  Frate, si buletinul si certificatul de nastere se pot inapoia la politie, daca guvernul nu va accepta sa nu ne codifice cnp-urile in EAN-13. Noi suntem datori sa luptam impotriva acestui sistem draconic. Trebuie sa cerem dreptul ca cnp-ul sa nu fie codat in sistemul antiristic, si astfel sa nu cadem din harul Domnului.

 34. ioana zice:

  Anul acesta mi se expira permisul de conducere.Permisele auto au cip?daca da, cum pot avea unul vechi sau ce e de facut?
  Locuiesc la distanta f mare de locul de munca si chiar am nevoie de masina.

 35. Novac zice:

  Buna! Am citit ce s-a scris mai sus despre cnp! Ma uimeste (in sens negativ) posibilitatea ca deja sa fim sub semnul celui rau! Eu am luat examenul pentru permis si n-am stiut ca as putea sa fac, inainte de examen, cererea pt a putea obtine modelul vechi de permis auto – fara cip. O intrebasem pe tipa de la ghiseul unde m-a programat pt exam daca pot face o astfel de cerere, ea mi-a zis ca nu au nimic aceste permise noi… Acum am luat permisul nou si as vrea sa-l schimb cu unul model vechi. Stiti pe cineva care a mai incercat acest lucru si care a obtinut un raspuns favorabil? Am gasit pe acest site modelul de cerere si intentionez zilele urmatoare sa o trimit pt a obtine o solutionare. Sper sa se rezolve cumva bine. Cineva din pol. mi-a zis ca oricum permisele vechi nu se mai fac… Astept un raspuns si din partea voastra – daca cunoasteti persoane care au obtinut o rezolvare la aceasta probleme sau ce raspuns au primit! Doamne ajuta tuturor!

 36. idanonim zice:

  Salutare tuturor,

  Pericolul si pacatul cel mai mare, ce ne paste in anii astia, este din nou FORMALISMUL in exact aceeasi forma ca acum 2000 ani – formalism care l-a omorat pe Iisus si care acum ne impiedica sa-L regasim

  Exemplul concret : toate comentariile noastre la acest subiect : ce am semnat, cu ce mana am semnat, ce culoare avea pasta pixului, cate cifre are numarul de la masina, de la casa, de telefon ( nu va mirati si revoltati, ca vor ajunge si astea teme de dezbatere aprinsa legate de 666 ), cate cifre are CNP, cod de bare, fara bare, EAN 13 15 17 etc. etc…. Semanam cu niste vrajitori ce cauta la tot pasul explicatii, interpretari, semne.

  Dracul ne tine astfel ocupati…… Dracul i-a spus lui Iisus: ” Cu armele tale ii voi ingenunchea !” (parafraza) – adica cu interpretari date textelor biblice de oricine are chef, cu cautarea de semne, cu rataciri in tot felul de carti / texte etc. si cel mai grav … cu indepartarea de duhovnic si astfel cu NEASCULTAREA !!!!

  Asadar, sa vorbim si sa luam ascultare de la duhovnic pentru orice ( dar orice ) nelamurire, si sa nu uitam ca NIMENI nu stie „ceasul” cand Fiul Omului va veni.

  Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne mantuiasca.

  P.S. Am auzit de la un preot – mai inclinat si spre noua tehnologie, care ne ajuta pe toti – un cuvant foarte inspirat: ” INTERNETUL, este ca o imensa groapa de GUNOI ….. gasesti aici lucruri de mare pret si ajutor, numai ca trebuie sa stii sa le alegi sa le cureti, sa treci de duhoarea celorlalte si sa le pui apoi in valoare” – si eu spun „Dupa cum se vede”

 37. crestinul ortodox zice:

  intr-adevar nimeni nu stie cand vine” ceasul „,nici Fiul omului dar „fiti pregati” „privegheati si va rugati sa nu cadeti in ispita” spune insasi Domnul IIsus Hristos prin cuvantul apostolului „lucrati cat este ziua caci vine intunericul si nimeni nu o sa mai poata lucra nimic” si exemple sunt pentru acest „ceas ” dar cine are harul Duhului Sfant peste el va avea putere sa distinga ce este spurcaciune sau ce nu este ,ce este al lui Dumnezeu sau ce este de la cel rau ; sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne intareasca in harul sau cel Sfant ,sa ne ocroteasca cum isi ocroteste pastorul Hristos oitele sale-crestinii adevarati si le fereste de fiara cea rea de a intra in turma si a o risipi -uitati-va in jurul nostru se implinesc profetiile parintelui Arsenie Boca :”spurcaciune va fi peste tot in jurul vostru ,in institutii,in scoli,in magazine… imi este mila de voi caci veti fi cei din urma ,va vor pune taxe ,vor pune impozite.. va vor lua totul „vezi parinte Arsenie Boca -Profetii despre Romania ;tot ce e posibil pentru aceste carduri de plastic privitoare la identitatea noastra sa fi semnat pentru a le primi am fost de acord in schimbul primirii lor pe o hartie ,dar in mod nevoit,obligat de constiinta de a fi cetatean de rand – pentru ca daca acele plasticarii daca sunt codate in sistemul fiarei ,am fost manipulati ca niste oi fara sa constientizam ce semnam,dar nu este tarziu sa ne trezim in al 11 si 45 le ceas si sa lepadam tot ce este spurcaciune sa avem putere de a nu mai accepta spurcaciune si in noi (adica cipurile -scanare cu laser pe retina cu numarul fiarei,scanare pe mana sau scanare pe frunte deci si printr-o simpla poza ,retina fiecaruia poate fi scanata si cu laser pate fi pus numarul fiarei si noi habar sa nu avem ca noi de fapt deja suntem cipuiti , sa avem credinta adevarata nu superficiala,sa ne rugam la domnul Iisus Hristos, Maicuta sa cea Sfanta care se roaga , Sfintii ocrotitori care vegheaza asupra tarii noastre numita de Eminescu „Dulce Romanie” sa ne ocroteasca si sa ne izbaveasca de tot ce este spurcaciune si HARUL SFANT SA FIE cu noi .

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s