„Homosexualitatea este o amenintare similara cu poluarea mediului!”

Seful Consiliului de Administratie al Fundatiei Sf. Andrei cel Intai Chemat si al Cailor Ferate Ruse, Vladimir Iakunin, considera ca toleranta fata de homosexualitate este daunatoare.

Cred ca valorile traditionale ale familiei si ale procreerii nu ar trebui sa fie inlocuite de unele imitatii notorii inventate de propaganda homosexuala„, a declarat el la ceremonia de deschidere a celui de-al 15-lea Consiliu Popular Rus (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), care a avut loc miercuri in Moscova.

Iakunin a mai spus ca a tinut sa abordeze aceasta problema in discursul sau rostit la Berlin, la forumul de anul trecut, dar a fost avertizat ca „aceasta tara va intelege cu greu astfel de lucruri, si este posibil sa aveti probleme aici”.

„Nimic de acest fel. Uite ca nu a existat nici macar un protest, si nici macar o singura persoana nu a parasit sala, fiindca as fi mentionat eu ca propaganda homosexualitatii este la fel de poluanta pentru mediul social, precum alti poluanti pentru cel natural”, a mai spus el.

Fragmentul din „Iannis cel nebun pentru Hristos”, cand Constantin (homosexualul si povestitorul acestui fragment) il invita pe Iannis acasa la el deoarece il deranja din practicarea pacatelor:

„Ca sa nu mai lungesc vorba, m-am hotarat sa-l invit pe Iannis-nebunul acasa la mine…

De indata ce i-am deschis, a spus:
-Binecuvantat sa fii, Constantine, in veacul de acum si in cel ce va sa fie.

Pentru prima data auzeam un asemenea salut, insa tot pentru prima data l-am auzit vorbind si pe demonul care se cuibarise inlauntrul meu:

-Ai venit si aici in casa mea, nebunule, ca sa ma alungi? Nu sunt singur, ci am impreuna cu mine trei sute saizeci si cinci de prieteni. Eu nu am sa plec. Pleaca tu, pentru ca altfel am sa te omor!

Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce si a spus:

-In numele Sfintei Treimi celei de o fiinta…

Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru ca am lesinat. Cand mi-am venit in sine, l-am vazut pe Iannis cum ma privea zambind. Simteam o mare bucurie ca se afla acolo, insa nu puteam sa-mi dau seama din ce pricina…

… Eu socoteam povesti tot ceea ce spunea despre demoni. Credeam ca sunt nascociri ale preotilor si ale religiei, ca sa sperie lumea si sa castige usor bani, sa poata duce un trai mai bun, sa se imbogateasca si ale asemenea. Si iata ca acum eram martor al lucrarii lor ucigase asupra omului…”

Acest articol a fost publicat în anti-homosexualitate și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la „Homosexualitatea este o amenintare similara cu poluarea mediului!”

 1. GabiM. zice:

  Frate,iarta-ma,dar vezi ce mizerii se intampla in lume,la fel sau si mai grave decat atat: http://antimedia.info/ro/social/educatie/onu-promoveaza-sexul-inca-de-la-varsta-de%E2%80%A6-sugar-noile-directive-unesco-privind-educatia-sexuala-la-copii/ Inca o data,te rog iarta-ma,insa trebuie sa iasa la lumina toate acestea,caci lumea nu stie! Sa ne apere si sa ne maluiasca Dumnezeu,bunul!

 2. Ioan C. zice:

  Frate Apologeticum, nu mi-o lua in nume de rau, homosexualitatea e un pacat de moarte, dar nu singurul.
  Nu stiu cum se face, dar coruptia, mita nu e infierata nici in pravoslavnica Rusie, nici in Romania, oare asa mult ne-am obisnuit cu ea incat nu o mai consideram un pacat?
  Dreaptatea lui Dumnezeu condamna si mita:
  ” Că Eu ştiu că mari sînt fărădelegile voastre şi grele păcatele voastre, ca unii care asupriţi pe cel drept şi luaţi MITĂ şi stoarceţi pe cei săraci la porţile cetăţii.” ( Amos 5, 12)
  ” Daruri să nu primeşti, căci darurile orbesc ochii celor ce văd şi strâmbă pricinile cele drepte.” ( Iesirea 23, 8);
  ” 15. Omul cel drept în calea sa şi cel ce grăieşte cuvinte de cinste, care dă la o parte câştigul cel nedrept, cel ce mâinile înapoi le trage şi mită nu primeşte, care-şi astupă urechile când aude fărădelegi şi îşi pune văl pe ochi ca să nu mai vadă răul,
  16. Acela va locui pe înălţimi, Şi stâncile cele tari vor fi cetatea lui; pâine i se va da şi apa nu-i va lipsi.” ( Isaia 33, 15- 16).

 3. Alina zice:

  Ioan C.
  Omenirea e plina de pacate care de care mai infricosatoare si e cam greu sa le iei pe toate la rand. Dar homosexualitatea e unul deosebit de distructiv iar publicitatea care i se face merita o contraofensiva pe masura.

 4. Pingback: STIRILE ZILEI (05.06.2011) « Saccsiv's Weblog

 5. Pingback: Articole din presa romaneasca a zilei de 5 iunie 2011 « CER SI PAMANT ROMANESC

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s