Mobilizare generala impotriva hirotoniei arhim. Ieronim Cretu ca episcop! Anaxios – nu este vrednic!

De pe saccsiv am aflat ca sambata este programata hirotonia arhim. Ieronim Cretu in treapta de episcop vicar patriarhal. El a fost deja numit in aceasta „functie” inca din 2009, fara a se tine cont de abaterile sale grave de la Sfintele Canoane. Cum am si publicat la acea vreme, episcopul numit Ieronim  Cretu a slujit in insula Patmos in anul 2009 alaturi de reprezentanti ai cultelor eretice: papistasi, protestanti, monofiziti. Mai mult decat atat, el a impartasit din acelasi potir pe toti cei de fata, fie ca erau ortodocsi sau nu. Dupa cum veti vedea in inregistrarile video de mai jos, acelasi lucru s-a intamplat si in anul 2007. Nimeni nu ne garanteaza ca astfel de fapte, sau poate unele mai grave, nu s-au mai petrecut si cu alte ocazii, descalificandu-l astfel pe sus-numitul cleric chiar si de la treapta de simplu credincios ortodox. Conform Sfintelor Canoane, care interzic cu desavarsire rugaciunea si partasia cu ereticii, Ieronim Cretu ar trebui caterisit si excomunicat din Biserica pana se pocaieste public de faptele sale smintitoare si prin care a vandut Credinta.

Este de datoria noastra sa ne mobilizam si sa ne exercitam dreptul pe care-l avem ca fii si madulare ale Bisericii, cerand Sinodului BOR sa renunte a-l mai hirotoni episcop vicar pe arhim. Ieronim Cretu. Putem face aceasta prin telefoane, scrisori clasice sau prin email la urmatoarele adrese:

Cancelaria Sfantului Sinod: Str.Antim nr.29 , Bucureşti, (tel) +40-21.337.08.30, (fax) +40-21.337.08.22, cancelaria@patriarhia.ro

Comunicatii si relatii publice: Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 25, 040163, Bucuresti IV (tel) +40-21.406.71.67, (fax) +40-21.406.71.72, presa@patriarhia.ro

Daca nu vor tine cont de cererile noastre, dupa cum ne si asteptam, ramane sa ne prezentam la locul unde se va oficia hirotonia si sa strigam: ” Nu este vrednic! Anaxios!”. Avem acest drept, daca stim ca are fapte impotriva credintei.

Mai jos aveti si dovezile video:

Cititi si: NU ESTE VREDNIC! Parintele Ieronim Cretu va fi hirotonit in treapta arhieriei. Dar el a slujit si s-a impartasit cu ereticii … SA NU TACEM!

Acest articol a fost publicat în ANTI-ECUMENISM și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Mobilizare generala impotriva hirotoniei arhim. Ieronim Cretu ca episcop! Anaxios – nu este vrednic!

 1. UN STRAJER zice:

  Administratorule!
  ĂPe toti cei mai jos amintiti, SA-I DAM AFARA DIN BISERICA!
  Cum isi permit ei sa aibe contacte cu „ereticii”, „papistasii”, „iudele”?
  De ce nu ocupam noi tot Occidentul si sa-i trecem la ortodocsi pe toti? Daca e nevoie chiar, cu forta! Hai sa umplem de cetateni ortodocsi ai Rep. Moldova, toate orasele din Vest. Atunci va fi fericirea pe pamant. Atunci nu vor mai fi crime si violuri si nici prostie cronica. Ca pana acum am trait in necunoasterea valorilor crestine!
  Dec: CITITI, COMENTATI, FACETI SPUME LA GURA SI…. SCRIETI PATRIARHIEI ROMANE SA-I DEA AFARA PE TOTI. PANA RAMANETI NUMAI VOI!

  Si, nu ma astept sa postezi asta!
  Dar, de ce mă mai mir?

  Biserica parohiei române din Strasbourg a găzduit ieri întâlnirea biblică ecumenică numită „École de la Parole” (Şcoala Cuvântului), cu o meditaţie ortodoxă asupra textului de la Sfântul Evanghelist Matei (cap. 25, versetele 31-46: „Când va veni Fiul Omului întru Slava Sa, şi toţi sfinţii îngeri cu El… atunci va despărţi pe oameni unii de alţii precum desparte păstorul oile de capre…”). Prezentarea a fost susţinută de părintele Vasile Iorgulescu, parohul bisericii ortodoxe româneşti din Strasbourg. De trei ori pe an, Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” organizează, la iniţiativa maicilor catolice, „Les Soeurs de Marie Réparatrice”, o întâlnire de meditaţie biblică în jurul unui text din Noul Testament.

  Consiliul European al Liderilor de Religii (CELR) îşi va susţine întâlnirea anuală între 21 şi 23 iunie, pentru prima dată la Moscova. Tema propusă este legată de drepturile omului şi valorile tradiţionale în Europa. CELR este unul dintre cele patru consilii regionale ale Conferinţei Mondiale a Religiilor pentru Pace (CMRP) şi uneşte reprezentanţi ai religiei creştine, iudaice, musulmane etc. Fondat la Oslo, în anul 2002, CELR este format din 45 de membri în momentul de faţă. Consiliul este bazat pe principiul respectării demnităţii umane şi al dreptului oamenilor de a trăi în pace.

  Parohia Ortodoxă „Sfintele Femei Mironosiţe” din Modena (Italia) şi-a sărbătorit duminică, 15 mai 2011, hramul. Cu acest prilej a fost prezent Preasfinţitul Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei care a slujit Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie alături de preoţii de la parohiile ortodoxe din Casteglione dei Pepoli, Reggio Emilia şi Parma, după care au participat la agapa frăţească. Înainte de Sfânta Liturghie, Preasfinţitul Siluan a avut o întâlnire cu Eminenţa Sa Antonio Lanfranchi, Arhiepiscopul catolic din Modena, şi cu reprezentanţi ai curiei catolice. Dintre cei aproape 250 de oameni prezenţi la eveniment au mai participat Dan Eugen Pineta, consulul general al României la Bologna, reprezentanţi ai Comisiei ecumenice şi ai curiei catolice.

  La finalul săptămânii trecute, a fost inaugurat în oraşul Soroca un nou centru social „Diaconia”, „Sfinţii Martiri Brâncoveni”. Beneficiari ai Centrului social sunt 25 de copii din familii social-vulnerabile sau cu părinţi plecaţi peste hotare. Pe lângă personalul Centrului social, vor mai activa 14 elevi, voluntari, şi profesori de la instituţiile de învăţământ din oraş care şi-au manifestat disponibilitatea de a-i învăţa pe copii limba engleză, educaţia estetică, limba română şi multe altele. „Sperăm că centrul va fi de un real folos pentru comunitate, în particular pentru copiii de care nu are cine să se ocupe. Activităţile organizate aici le vor oferi posibilitatea să-şi petreacă timpul liber util şi să lege prietenii”, a precizat Elisa Huluţă, coordonatorul Centrului social. La inaugurare au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai Misiunii Sociale „Diaconia”, dar şi părintele Mihai Milea de la Fundaţia pentru copii „Sfântul Sava” din Buzău, organizaţie care a dotat Centrul social cu mobilier şi a oferit un lot de carte. Centrul „Sfinţii Martiri Brâncoveni” face parte din reţeaua de centre parohiale „Diaconia” şi este finanţat de către Caritas Viena. (I.B.)

 2. marin zice:

  O sa-l hirotoneasca , indiferent ce veti face voi , ba chiar numai ecumenisti o sa hirotoneasca in continuare , iar voi probabil veti indemna la ascultare fata de ei , la participarea la liturghie acolo unde sunt pomeniti astfel de eretici , asa cum ati facut si pana acum …

 3. fanu zice:

  apăi io ce să mai zic la aşa ceva după ce am fost o vreme semnificativă la secte prins??? mai este un popă florescu din Iaşi care m o împroşcat cu noroi când am avut o dispută cu un sectar anglican… curând probabil or să spună despre noi cei scpăaţi dintre sectari că nu trebuia să ieşim din rândurile lor că s de ai ecumenismului şi no astfel că plecarea noastră de la secte o fost inoportună în acest context ecumenic… nu ştiu ce să mai zic

 4. Bogdan zice:

  Hmmm, nu cumva este acelasi cleric caterisit de catre Patriarhia Ierusalimului? Nu cumva e un mesaj al BOR catre Patriarhia Ierusalimui ca „nu ne pasa de caterisirea voastra”?

 5. Psalmul50 zice:

  ” Dumnezeu nu ia in seama cuvintele dobitocesti nici ale preotilor ” (Pr Arsenie Papacioc)

  …daramite actiunile lor necanonice si eretice.

 6. fanu zice:

  după cum scrie străjerul cred că trebuia să rămân la secta străjerilor din Iaşi… http://www.strajerul.ro/ aşai domnu străjer că am făcut o mare eroare plecând din această sectă cu pronunţat caracter ecumenic al cărei pastor ăşi dă doctoratul la teologie ortodoxă în Cluj

 7. fanu zice:

  http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/ultima-teorie-judecata-de-apoi-vine-pe-21-mai-afla-la-ce-ora-in-romania.html

  ui la mumia asta sectară, de aia spun eu că sectarii NU AU NICI O LEGĂTURĂ CU ROMÂNIA şi aşa am ajuns să fiu apostrofat de unii popi ecumenişti

 8. admin zice:

  @Irina
  Da-ne adresa ta pentru ati trimite cartea

 9. mihaea zice:

  Mai bine v-ati mobiliza impotriva proximei manifestari „Gayfast”, ati face o mobilizare generala pentru strangere de fonduri pentru copii strazii! NU este de datoria voastra de a hotari in numele Sfantului Sinod. S-au va simtiti mai sus de aceasta autoritate a Bisericii Ortodoxe Romane???
  Eu nu imi amintesc ca vreun sinod sa ii califice pe catolici drep schismatici!!!!Chiar daca s-a impartasit sau nu de unde stiti dumneavoastra ca nu s-a cait???”Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu”
  Sunt de parere sa va ingrijiti de propria noastra mantuire si sa nu ii plangem pe altii!!!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s